Hur man skapar en utskriftsskärm från windows - videohandledning

I denna videohandledning visar vi dig hur vi kan skapa en utskriftsskärm från Windows utan att använda ett speciellt program för denna applikation.

Om du inte har en skrivare eller en print screen skärmbild som en lösning om vi vill spara en fil från desktop.Mai har möjlighet efter att ha gjort en utskrift skärmen för att spara bilden i flera format sådana såsom PNG, TIFF, GIF, JPEG.

Dessutom, om du har Microsoft Office installerat vi kan skapa ett Word-dokument med den bild jag gjorde det med hjälp av print screen alternativet.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Costel sade han

  Hur kan de till exempel i rubrik KOMMENTARER en skärmdump på ett sådant sätt att alla att se vad den innehåller. en annan fråga: skärmdump eller screentryck samma sak?

  • lätt sade han

   "Skärmdump" är den rumänska anpassningen av den engelska "tryckskärmen" (vilket betyder "skriv ut / skriv ut skärmen")

 2. Jag gillar din enorma video tutorials! Verkligen, vad invata.sunteti FFFFF bra på vad de gör.

 3. Jag har en bärbar dator och jag försökte rädda min bild på skrivbordet mig nyckeln PrtScr, jag klickade på den och hur jag visste att jag öppnade Word och gav Ctrl_V, men ingenting, jag sökte på google, för att se hur det går till sak, sa jag att jag inte hade gjort för länge sedan och kan ha glömt. Jag hittade version med färg, men det fungerade inte, jag har sett att det kan Alt + PrtScr (även om jag visste Alt + PrtScr, fångar ett fönster. Jag försökte gå, men visas fönstret stängt jag fönstret och Alt + PrtScr och jag gjorde, men jag visar fortfarande den gamla bilden. jag försökte igen och ner tomt skrivbord PrtScr och påsk, ingenting. jag vet inte vad jag ska göra, har du en idé?

  • FlaviusLuis sade han

   VioJag har en bärbar dator och jag försökte rädda min bild på skrivbordet mig nyckeln PrtScr, jag klickade på den och hur jag visste att jag öppnade Word och gav Ctrl_V, men ingenting, jag sökte på google, för att se hur gör det här jobbet, sa jag att jag inte hade gjort för länge sedan och kan ha glömt. Jag hittade version med färg, men det fungerade inte, jag har sett att det kan Alt + PrtScr (även om jag visste Alt + PrtScr, fångar ett fönster. Jag försökte gå, men visas fönstret stängt jag fönstret och Alt + PrtScr och jag gjorde, men jag visar fortfarande den gamla bilden. jag försökte igen och ner tomt skrivbord PrtScr och påsk, ingenting. jag vet inte vad jag ska göra, har du en idé?  

   VioJag har en bärbar dator och jag försökte rädda min bild på skrivbordet mig nyckeln PrtScr, jag klickade på den och hur jag visste att jag öppnade Word och gav Ctrl_V, men ingenting, jag sökte på google, för att se hur gör det här jobbet, sa jag att jag inte hade gjort för länge sedan och kan ha glömt. Jag hittade version med färg, men det fungerade inte, jag har sett att det kan Alt + PrtScr (även om jag visste Alt + PrtScr, fångar ett fönster. Jag försökte gå, men visas fönstret stängt jag fönstret och Alt + PrtScr och jag gjorde, men jag visar fortfarande den gamla bilden. jag försökte igen och ner tomt skrivbord PrtScr och påsk, ingenting. jag vet inte vad jag ska göra, har du en idé?  

   Du anger inte i smärta och slå Ctrl + V ord

   • AdrianGudus sade han

    FlaviusLuisAnge i smärtan inte i ord och tryck Ctrl + V  

    Använd screenshooter, det är gratis och du kan hitta med Google

   • kvgjfnd sade han

    FlaviusLuis:
    Du anger inte i smärta och slå Ctrl + V ord

    Fel !!!
    Genom att trycka på PRT SCR-knappen kopieras bilden till Urklipp. Du kan klistra in valfri text- eller bildredigerare (t.ex. PowerPoint, Word, Photoshop, etc.) och gå. Ge korrekt information om du fortsätter att göra självstudier !!!!!!

 4. Adrian sade han

  @Vio: försök att använda en programvara för att fånga skärmen ... skriv på google "Purrint" är en liten och lättanvänd programvara !!! Framgång!

 5. MRcrispy sade han

  Bra bra!, Och @costel, ge skärmdumpen eller skriv ut skärmen är samma sak. Och boby, du kan försöka ta bort / dölja mappen "XXX Movies" därifrån 🙂

 6. @MRcrispy: Nästa gång du ser tre XXX händerna i dina ögon, är det dyr!

 7. MRcrispy sade han

  @bl: ok jag ska försöka

 8. Genu sade han

  Tack för allt du gör och det faktum att du delar med andra vad du skapar kommer att rekommendera dig som "MÄNNISK". Grattis och lycka till. I denna värld av "knep" är du speciell.

 9. Jag försöker att göra detta på Vista och gå .. varför inte?

 10. Berätta om du inte har den magiska knappen prnscrn ..desi print screen multimedia tangentbord som vi gör en utskrift ..fara andra program?

  • Vilket tangentbord som helst har en tryckskärmsknapp, se det måste vara, "Prt Scr".
   Det finns på höger sida av tangentbordet, när du tittar på "Radera" -knappen, ovanför är det "Infoga" -knappen och ovanför måste det vara den knapp du letar efter.

 11. samtal går skrivare reparation kan leda till ??

 12. män eller helt enkelt:

  1) träff pint scren
  2) Öppna Paint
  3) ofta ctrl + v (trycket)
  4) Och efter äpplen och är waaaay lättare utan xxx

 13. Denis sade han

  välkommen
  Jag har ett problem
  Låt oss säga att du är en jok ta en bild som om jag inte gå print screen tangentbord

 14. kvgjfnd sade han

  "och så vidare". Du måste skriva din lektion innan du undervisar den. Gör mindre misstag i undervisningen. Ex> hur man sparar dokumentet i Paint (fel att lära dem att spara genom att stänga fönstret etc). "Du kan göra många saker" !!!! ?????

 15. viculiaciomschi sade han

  Print Screen fungerar inte !!! vilket är ett annat sätt att göra mage skrivbordet ??

 16. wizard27 sade han

  Jag har också Windows 7 Ultimate och jag kan inte ta bilder i cs. lämna ändå com som kan hjälpa mig

 17. Raluca sade han

  Jag har inte "PrtScr" -tangenten, hur kan jag göra det?

 18. Ortansa sade han

  Hur man gör en print screen knappsats som inte har någon PrtScr?
  Enligt min ödmjuka åsikt Jag tror att vi använder programvara, men är inte säker på om det finns någon annan kombination av tangenter.
  Tack

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.