Hur laddar ner, ladda upp och överföra stora filer med FileZilla video -tutorial

Hur man gör överföring av stora filer, är det ett problem som vi alla mötte förr eller senare.

Alla kända metoder: ODC, DC ++, stark dc bitorrent, lime tråd, uTorrent är några program som delvis kan överföra vissa filer och bara ladda ner.

Vi vill ha ett program som kan överföra filer för att överföra filer i båda riktningarna och ladda upp och ladda ner.

Detta program är FileZilla klient, vilket naturligtvis inte är det enda program ftp (File Transfer Protocol) men det är gratis (gratis) och mycket stark.

I följande videofilm om FileZilla är en del av en serie av två video tutorials om hur man gör filöverföring FTP första delen introducerade FileZilla server och denna handledning visar att installera och använda FileZilla klientprogram som överför filer så att ladda ner samt ladda upp.

För en bättre förståelse av denna video tutorial på att överföra filer rekommenderar vi att du tittar på den första delen (FileZilla server).

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


[media-id = 22 bredd = 468 höjd = 380]


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. silver691 sade han

  tack och lov jag hittade dig KRISTUS, för att du ärligt talat mycket hjälpsam ... och jag kommer att berätta för mina vänner om dig och allt ditt arbete..CONGRATULATIONS. nu tror jag att jag skulle ha tusentals frågor till dig om många..men du kunde inte alls resonera med mig, så jag får se hur jag gör det. Men ju mer jag gnager på något som jag tycker är enkelt, men jag förstår det inte riktigt ... "torrents" och jag laddar fortfarande ner men laddar inte upp mycket och det är därför jag inte har rätt förhållande, jag respekterar regeln med fröet [jag menar att jag bryr mig så mycket som möjligt om fröet], men det är fortfarande ett litet förhållande. snälla gör en handledning med det här problemet eller om du har en så snälla låt mig veta det på något sätt. Jag vet inte att jag ger dig messadressen om du vill ... snälla igen ... OCH GRATTIS FÖR ALT DU GÖR ...

 2. adrian sade han

  cristi zimi och mig hur kommer mitt ip-format, som jag skickar till någon som kan komma in på min ftp-sida för att ladda ner något? precis som du förklarade i den första självstudien, till exempel: ……ftp: //[e-postskyddad]

 3. adrian sade han

  Jag förstår inte hur du sitter nu ta bort mappar eller musikprogram där FileZilla spelserver höger från botten och toppen?

 4. adrian sade han

  Får Cristi egentligen inte vet vad de ska göra så ärligt första gången jag installerade fileziila spelserver som du visade i tutorial.a två filezila Jag installerade och jag satte samma IP klient till mig och gå kalla någon försökte ansluta och går en sak jag vill veta vem som vill dra ifrån mig och han måste ha totala installerade filezilla klient eller Commander? och en annan sak jag internetu routern explicami hur man gör den andra personen att ta kontakt med allmänheten han typ av extern Meuse eller jag ska jag ansluta till det? snälla ajutama och mig?

 5. salut.poti att tala om för mig vilket program du använder för att visa pilar. och incojori något culoare.mersi

 6. Viorel sade han

  Cristi berätta några cv.am installera FileZilla server och klient FileZilla och om du vill få FileZilla klienten conecteaza.ai inte sagt inte gå Internet-nätverk som routern och jag har något och inte vet hur man konfigurerar det POT hjälpa mig och mig? jag är inte så .habar.

 7. Adrian sade han

  @Viorel: vänlig handledning om hur man ställer in och konfigurerar en router är på framsidan (hemsida) på webbplatsen! första handledning i listan, klicka på play och se honom leda kön om du vill förstå något!

 8. radunebunu sade han

  så jag har också en fråga ... .kanske är det inte exakt om ämnet ... vad ska jag namnge mappen där jag har ett forumämne för att den ska visas på min webbplats?

 9. hur man kan ha mycket tålamod

 10. pcs2 hur man använder

 11. samy sade han

  io misslyckas med att göra servern synlig från utsidan Lans

  Jag har en router ASUS WL 520 gc (som inte rekommenderar det)

  Jag gjorde ... ..och DMZ-port forwarding aktiverad och nimik nat ... ..ar vara portinställningarna trigger där jag gick ....

  Hur kan jag ta reda på var jag har fel?

 12. samy sade han

  Jag lyckades med antivirusåldern ……. am kasp 7… ..

 13. lucian sade han

  Bravo och tack !! bra för allt du gör!

 14. sorin sade han

  sal! bröder berätta vänligen varför inte bilden visas videotutorialelor?

  vo brådskande tack!

 15. Adrian sade han

  @sorin: Att du inte har en flash-spelare !!! Installera din Flash Player esti så hittar du den med hjälp av google!

 16. aby sade han

  Hej, den dynamiska IP 1 hur man ska gå?
  2 Vad kan vi göra det genom en metod som liknar FTP-servern markör för att ändra gmail acontu särskilt snabb tillgång till det utrymmet 7GB kan vi lasta och lossa Rabatt squeezer?
  Det skulle vara något

 17. aby sade han

  Man kan inte ens svara mig en fråga?

 18. Adrian sade han

  @aby: Jag har dynamisk ip ... Jag överför inte filer så ofta, men när jag gör det är det inte svårt för mig att titta på vilken ip jag har, och att vara dynamisk automatiskt har jag inte ip från för 2 dagar sedan ... jag tittar på ip och- Jag ger det till den som vill ansluta min ip ftp: // användare:[e-postskyddad]var det synkronisera med Gmail-konto kan du inte, du inser att det inte är en säker server https webbplats hostig gratis !!!

 19. Adrian sade han

  @aby: Svaret hade och är fortfarande i texten ovan handledning, handledning och kommentarer på den här guiden, det är inte du svarat nej, om du hade läst kommentarerna för att se att det finns människor som har dynamisk IP och vilka svar de fick !!!

 20. Chrysk2 sade han

  Hej istället för min Ip kunde jag inte sätta en webbplats jag har till exempel business-on-net.info ... men jag vet inte hur man överför fil på den ...

 21. bntnmarian sade han

  TACK !!! slutligen förstod jag hur det fungerar och jag FTP-plats och klientländer och rabdatori.MERCI .Är super !!!

 22. mihai sade han

  någon hjälpa mig och jag ..l gjorde allt som det är i Tutorial..deodata jag gick och sedan merge..cind inte startar automatiskt och börjar spåra Filezilla och jag skriver så anslutningen: Fel, Det gick inte att ansluta till servern
  Försöker att återansluta i 5 sekunder
  Reconnecting till servern ..

 23. Adrian sade han

  @mihai: Se firewall.sa inte blockeras av nämnda ovan i andra recensioner! En annan gång citestele och sedan skicka! Dezaciveaza brandvägg om du har en av de aktiva fönster, och så det är svag och bara några kvarter på andra håll

 24. mihai sade han

  DA ber mig scuze..acum merge..ms mult..dar Jag har en fråga: den hastighet med vilken jag drar av den person som jag ansluter och vice versa (till mig) är lägre än t.ex. vid användning av uTorentul avsedda överföringen

 25. Adrian sade han

  @mihai: Du kommer att se att ... det inte är en regel ... i allmänhet är ftp-överföring en snabb överföring !! snabbare än P2P ... beror nu ...

 26. mihai sade han

  men det finns gränser någonstans i calc. några inställningar? Jag kollade in FileZilla-servern och i allmänhet Inställningar plus och i Användarinställningar alternativet Ingen gräns för uppladdning och nedladdning men jag tror kanske från någonstans i Windows eller jag vet .... slutligen om någon vet tack ...

 27. Adrian sade han

  @mihai: Ta bort huvudet en gång för alla att deauna !!! KAN INTE HIGH SPEED NET, kan du inte göra någonting SA AI högre hastighet än erbjuder PROVIDERU, DET NÅGON SET magi som berättar växa SPEED NET, all programvara som hävdar att göra detta är bara att få marknadsföringsmetoder för att tjäna pengar tillförlitligheten och naivitet människor, kan du begränsa anslutningar vilket innebär att du kan sätta BEGRÄNSNING inte hämta högre hastighet 500KB men om PROVIDERU ITI ger viss bandbredd inte kan göra någonting SA BEGRÄNSAT paus, göra något för att öka din hastighet eller bandbredd!

 28. mihai sade han

  Adrian Du förstår inte längre ... för mig är den externa hastigheten högre än 1Mb / s men jag drar eller från mig personen jag ansluter till bara 120 kb / s medan om jag använder uTorent går det med 900 kb / s och mer mycket går till 1.1 MB / s .. det är vad jag ville veta kanske något är fel någon annanstans ..

 29. Adrian sade han

  @mihai: Provideru inte tilldela din hastighet! Det allokerar bandbredd leverantör !! Så om du inte 1Mb innebär att ju mer du skjuta från var som helst! men som 1Mb är att du kan uppnå hastighet, hastighet med vilken du kan ladda ner, det är allt! Jag 3M bandbredd, det betyder inte att 3M skjuta från var som helst !! Men som både kan få, det är gränsen, så kan uppnå!

 30. mihai sade han

  Ja ja, inteles..mersi jag mycket Adrian! Hur som helst hjälpte ..numai bra!

 31. iohanion sade han

  superstarka program går smidigt.
  ge det ett bra sätt att utbyta filer mellan flera personer.
  behöver inte längre vänta med att söka med uTorrent, SDC etc.
  göra ett bra jobb f.

 32. Jag trasslat till dålig och tala om för mig var jag mycket fel:
  -Jag följde båda handledningarna, sedan drog jag den första sidan från sajten, jag modifierade med anteckningsblock +++ vad jag behövde, jag introducerade google meta-verifiering och jag trodde jag överförde den till sin plats på webbplatsen, men ... när jag kom han, ingenting hade förändrats, framträdde som tidigare.
  Där jag gör fel?
  Tack så mycket, mycket mer!

 33. gabi sade han

  explicami och kritisk hej du göra mig hur jag kunde gå sami FileZilla inställningar jag beroende via WLAN eller oailes som han säger jag inte bra ajutama om du vänligen tack vare tur som du gör incontinuare

 34. hej Cristi inte stiuu kan vara ja jag gjorde allt som du sa i handledning och inte heller decum inte hitta servaru jag såg både handledning och instalearea resvarului lam gjorde som du sa i handledning men fann servaru vad som kan vara eller vad jag skulle kunna använda en annan spelserver som är om du kan skapa en jutama vänligen

 35. bra
  Tack för handledning med http://FTP.In Jag förstod slutligen hur merg.Dar inte vet är IP-anslutning som ändras varje gång du loggar RDS.Nefiind samma vad? Jag tycker att det alltid? Kan någon hjälpa?

 36. Jag gjorde ftp-server. Jag försöker KND tusen äpplen i Firefox, men inte min vän. Vad jag gjorde bn?
  Tack!

 37. Catalin sade han

  Hallå! Jag skapade också en ftp-server med xxamp filezilla och tyvärr kan jag bara använda den i LAN-nätverket (hemma mellan 2pc-uti) via en trådlös router men från internet kan jag inte komma åt. du sa något under handledningen att inte använda trådlöst ... ip på terminalerna är alltid densamma och så vitt jag vet tilldelar routern det till mig men jag såg att routern också har en ip i det ... vad behöver göras? snälla ge mig en hänvisning till en annan handledning ... där jag kan ta reda på det.
  d-link router är en dir300

 38. Catalin sade han

  redo! Jag hittade ... det var från routerinställningen i vidarebefordran av port ...

 39. vali sade han

  Jag följde stegen ovan handledning och ger mig ett felmeddelande Connection misslyckades med "ECONNREFUSED - anslutning avvisad av server", försöker nästa adress.
  från vad som är förklara för mig något av det goes'm nytt i detta område http://ftp…..va tack

  • Adrian sade han

   Jag följde stegen ovan handledning och ger mig ett felmeddelande Connection misslyckades med "ECONNREFUSED - anslutning avvisad av server", försöker nästa adress.
   från vad som är förklara för mig något av det goes'm nytt i detta område http://ftp…tacka ..va  

   troligen din brandvägg blockerar FTP-server eller en router och du förmodligen kommer att behöva göra forwording hamn till hamn genom vilken lämnar ftp-server. Stoppa brandvägg eller router om du forwording hamn till hamn ftp-server.

 40. Robert sade han

  Hej Cristi, ms mycket för handledning hjälpte mig mycket, för jag visste inte ett annat sätt att klättra vissa mappar på min sida, och ms för ert tålamod och för handledning och hålla upp det goda arbetet, bft

 41. tibyarad sade han

  Cristi Mersy presentation.
  Jag gratulerar er för ert tålamod och din passion för datorer

 42. dan sade han

  hej,

  Jag har ett problem med FileZilla, WinSCP eller rättare sagt inte kan ge för att ladda upp filer till en webbplats, oavsett vilken prog.ftp användning. (FileZilla, Total Commander, WinSCP, XAMPP)
  Jag nämner att jag har en tillräckligt stor hastighet för att ladda ner och ladda upp. (Ladda ner: 14, 61 mbps) och (uppladdning: 15, 11 Mbps)
  Problemet är att jag kan ge för att ladda upp filer till en webbplats.
  Saken är: Jag kan ladda ner filer i hög hastighet, och när jag lägger tillbaka dem (laddar upp) fungerar det inte. koppla bort filezilla. och filer blir "korrupta"
  Jag vet inte vad som händer med det ...
  Tala om för mig några.
  Tack.

 43. Marian sade han

  Cristi,
  Jag följde anvisningarna i handledningen, men anslutningen ger mig felet "Åtkomst nekad 530".
  Det är orsaken?

  • Marian sade han

   Marian:
   Cristi,
   Jag följde anvisningarna i handledningen, men anslutningen ger mig felet "Åtkomst nekad 530".
   Det är orsaken?
   Jag Romtelecom nät.

 44. Alexandru Lazar sade han

  Hej Jag har en fråga som jag har lite mer delikat problem kanske du kan hjälpa mig med några råd. Jag 3 datorer i nätverk till en router MSI och så är alla utvalda leverantör rds och vilka inställningar ska jag göra så att jag kan få ut av min router hemma och jag ansluter från arbetet på vad vi Seru I men jag jobbar fortfarande router.

 45. Florentine sade han

  En handledning om smarta ftp samtidigt?

 46. cosmin sade han

  Hej och jag vill veta hur det är att inte visa lösenordet när jag fullgjort min webbplats jag lägga lite mel men du måste konfigurera html downloud till mig och berätta eller -I visar en handledning

 47. Madalin sade han

  Hej.
  Vad heter det verktyget som du "ritade" pilarna med, runt den nionde minuten? Tack.

 48. sawbis74 sade han

  Jag har ett litet stort problem ... Jag är lite i början och jag följer alla detaljer som du kommunicerade i självstudierna, vilket är till stor hjälp eftersom jag vill göra ett mycket bra block och sedan marknadsföra det så bra som möjligt. först behöver jag din hjälp. Jag har mozzila och explorer. I handledningen om ftp: // användare:[e-postskyddad]/ det ser ut som att det fungerar perfekt. Jag försökte inte veta hur många gånger på mozzila men också på utforskaren och det fungerar inte ... han säger att jag inte kunde hitta servern ... fel ... så jag försvarar mig inte som du Jag fick ip från google .. 'min ip;' och det fungerar inte ... vad måste jag göra så att jag kan fortsätta följa det andra innehållet. Tack så mycket

 49. Cristi all aktning och respekt ptr handledning filezila server och klient och inte bara tala om att de aldrig har använt tidigare och jag lyckades göra en server, hjälper tino mycket explicit och så vidare

 50. Vasile sade han

  FileZilla har Automatisk fortsättning funktion?
  Men startfunktion?
  Om inte, kan du berätta ett program som har dessa två funktioner?

Tala Your Mind

*