Hur man laddar ner filmer och undertexter för dem synkroniserade video tutorial

Vi kommer att se i nästa video tutorial som hämtar nya filmer och filmer av kvalitet och hur kan vi hitta undertexter för dem att vara och synkroniserade.

I den första delen av handledningen du svarar på människor som förmodligen missförstått mig om ämnet för handledningen " Säg nej beskyddare torrent platser som kommer att ge rumänska inloggning ".

I den andra delen kommer vi att gå direkt för att hämta en film från en torrent webbplats (Isohunt) medan jag kommer att berätta och hur filmer och deras kvalitet.

Sedan går vi till webbplatsen: subtitrari.regielive.ro måste ladda ner en undertext för filmen vi ner på

Vi talar i denna handledning om människor som gör det möjligt att ladda ner gratis av dessa filmer, som ur min synvinkel förtjänar all min respekt och hopp för alla.Tack för det du gör för alla ( FXG axxo, kingben, etc.) ursäkt till dem som jag inte har nämnt.

Jag hoppas alla att tro att dessa människor riskerar sina jobb och frihet för oss att ladda ner filmer och titta på dem med största lätthet.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Adrian sade han

  Tack så mycket kompis !!! Men jag verkligen inte har hittat texter på min film ... jag hämtat Isohunt på DaVinci koden är mycket tydlig ... även om det avi! och det är hela Adik en cd, de flesta var på 2cd platser ... Jag sökte på regielive på Softpedia och även jag fann texter för att synkronisera, och så småningom, jag utplånades och jag fick på hubbar avi-format men pe2cd alla platser, med subtitrarea.Insa nu tack vare er vet hur man gör! jag sökte igen undertext när jag såg din handledning och fortfarande inte har hittat, jag har följt pasii.Asta är ... var är mer gammal film och troligen inte alltför rank att göra någon textning eller kämpar för att texta filmen som jag gillade ... jag skulle föreslå något ännu en handledning du sa att du gjorde eller kommer göra en handledning om hur man konfigurerar Mozilla Thunderbird ... jag är verkligen intresserad av det, jag ganska trött på mailu från yahoo, NUMA färger reklam, vill jag att använda en e-postklient på datorn ... men inte outlockexpres i något fall .Multumesc k igen och känner en massa människor med handledning hjälpa även om de inte är kommentarer k ft multi säker på att de gav här precis som vår romanu är slarvig och inte vet om ... att säga även en enkel tack ... ser intresse och så.

 2. administration sade han

  Jag hade samma problem och samma film (inte cool).
  Äldre filmer 1-2 år är ett problem, men filmerna nyligen jag inte har stött på sådana problem.
  Generellt undertexter att hitta platser hängiven dvdrip (axxo, FXG, kingben).
  Tack för dina kommentarer adrian öppet sinne.

 3. Super handledning men enligt min mening jag tror undertexter att använda sökmotorn http://subtitrari.exsto.ro/ Detta inkluderar uppmärksamhet 30 platser texter och vara säker på att här säkert hitta undertext använder det för ungefär ett år och jag har aldrig haft problem med att hitta en undertext i värsta fall jag använde Google Translate för att översätta en text vidtagit alla på att sökmotorn handledning om både super bravo cristi hålla upp det goda arbetet och så många tutorials

 4. administration sade han

  Mr Tudor rättvis, bra förslag!

 5. Mycket intressant exempel på intressanta tutorials särskilt för dem som är nybörjare, som många gör sperrsa
  tack

 6. PELE ALIN sade han

  välkommen
  du är era länder

 7. Costel sade han

  hur kan de ta itu med (eller LINC'm inte bra som de säger) i detta avsnitt så att om någon har klickat på den för att nå den adressen?

 8. Costel.
  Var placerar du den här adressen?
  Om du vill sätta dig bör ta itu med när du registrerade dig för kommentarer för att sätta din webbadress och klicka Costel gav världen när nådde på din webbplats.
  Kan logga in med en annan webbläsare, eller tömma dem lu denna cache.
  Du sätta ditt namn, e-post och webbadress.
  Men på ett villkor, kommer webbplatsen att vara din och länk till antingen indexsida (huvud), som inte ger referens till andra webbplatser eller andra dumheter.

 9. Vieru dan aurel sade han

  Kära Cristi, följde jag de steg som anges av din öppnandet av Isohunt,
  FXG, valde vi följande filmer: hertiginnan, Elizabeth guldålder, Run Fat Boy Run,
  Jag har hämtat men inte visa undertexter även så jag valde alla FXG texter
  tillräcklig, avbröts vi mapp täcka, FXG, undertexter och engelska inte visas titrering romana.De Varför? Vad gjorde jag för fel?

 10. Det finns en handledning på webbplatsen om hur man får tag på en rumänska undertexter och varar exakt 1 en sekund till din advokat.
  Ger en sökning på sajten sökmotorn med ordet "undertext"

 11. cristian sade han

  Ja folks ... men när du får en torrent Isohunt, Mininova och andra torrent utanför en extremt låg hastighet ... om du tar en film pecand EN ladda ner det i några minuter ... inte värt min ..Parerea få trackers utsidan om trängande behov, och att för en tid sedan att jag måste vänta en hel del. Tinetio tur och så vidare !! är det bäst

 12. Sergiu sade han

  cristian
  Så e..intradevar fungerar långsammare men kvaliteten är oklanderlig ..
  Stiu..de inte på vilka webbplatser du .tragi Ro filmer
  Och jag hade problem faktiskt en undertext ... mer ... och verkligen det är rätt .. (filmer var äldre)

 13. Tack så mycket mycket bra tutorialu visste inte FXG är super hårt har de bästa kvalitet filmer videotutorial.ro - högljudda

 14. George Iordache sade han

  Dear och respekterade Sir,
  Av en slump kom jag över denna webbplats som jag anser exceptionell.
  Låt mig att argumentera varför jag är glad över vad jag såg på webbplatsen du. Jag är en gammal man, jag 60 år, som de säger är vid en ålder av 3 har. Jag är agronom till yrket på randen till pensionering. Jag bor i en by i länet av Valcea. För några år sedan, av en slump, jag var tvungen att göra några korta datakurser. Fram till augusti förra året arbetade jag bara i Word och Excel minst. Jag arbetade i ett program av skatter. Det handlar om allt. Förra året gav tur än mig och jag kunde ansluta till Internet i hemmet och på arbetet med fiberoptik. Du kan föreställa sig hur svårt det var för mig att anpassa sig till vissa saker Absolut oss men fantastiska för mig. Som en ytterligare svårighet var och engelska som jag gjorde i mina år i skolan. Långsamt detta område fascinerade mig och fångade mig helt. Sedan började jag att lära sig något, här och där, särskilt på forum. Jag lärde mig att använda torrents och några grundläggande saker. Jag var förvånad över hur mycket intelligens som är kunnigt folk, särskilt ungdomar. De är helt enkelt fascinerad av hur mycket intelligens och professionalism som finns på forum. Och du är en del av dem, kanske mer. Det sätt som du väljer video tutorials för att lära oss okunniga är utmärkt. Det ena är att förklara en teori och en sak att se live vad och hur man gör i vissa situationer. Dessutom och sorten och många olika ämnen. Allt detta kommer att göra för mig, hädanefter, ovärderliga. Jag kommer att använda platsen som en d-din bibel. Tro mig jag vill inte platsen att smickra. Detta är sanningen! Kanske kommer det att finnas andra platser också, men jag gillar din stil. För att förklara, direkt, koncis, begriplig för alla och utan pomposity. Tack för så mycket. Om du läser dessa rader, och jag hoppas av hela mitt hjärta att läsa dem, ge mig ett tecken till: [E skyddas] Än en gång tack och gratulera dig för vad du gör och jag vill nu till början av året Gud välsigne och kraft att fortsätta detta arbete. Grattis på födelsedagen!

 15. Sir George Iordache.
  Ni har gett oss vingar !!!

 16. Adrian sade han

  wow, ärligt när jag läste tog mig creeps, jag svär, det är underbart vad folk kan göra, och hur värdelös pengar, kommer sann lycka från sinnet, hjärta, uppfyllelse och belåtenhet ligger någon annanstans inga pengar! jag förmodligen att reaktion för att just i dag talade jag med en tidigare flickvän, och jag melankoli, såg jag den sanna värdena mänsklig kommer ärligt säga att om jag dör över 2 minuter jag ler och jag skulle vara ledsen k mor.Oamenii tro. .pot mirakel, tillsammans vi kan åstadkomma mirakel! Tillsammans kan vi lära oss att växa, iubim.Stiu som jag kommentera har ingenting att göra med ett område, men jag kunde inte låta bli att göra det.

 17. Radu81 sade han

  Mycket användbart handledning hjälp ... många ... Fortsätt med det goda arbetet!

 18. mycket bra, men marge så att bara BS.Player ??????????????????

 19. Adrian sade han

  Gabi texter går in i någon videospelare! Jag hörde inte en undertext för BSPlayer eller för undertexter, eller undertexter för GOM Player KMPlayer!

 20. marian sade han

  Hej! Jag följde stegen och ingenting jag skriver FXG avetii det har hänt någon aning om att webbplatsen för något? Bara om jag hittar en annan typ av sökning filmer men jag inte visas FXG

 21. basil0000 sade han

  @AdrianAdrian Om du gillar denna videoformat: The.Da.Vinci.Code.2006.MULTiSUBS.PAL.DVDR.iNT-HQD.torrent översatt på engelska, rumänska arabiska, bulgariska, kroatiska, estniska, grekiska, hebreiska, hindi Magyar, Íslenska, lettiska, litauiska, polska ,, serbiska, slovenska, är turkiska denna webbplats ligger på C-zonen.

 22. Adrian sade han

  @basil0000: Du såg och vilken tid det ades att commentariu?

 23. basil0000 sade han

  Jag trodde du gillade att filmen och du vill formatera samling dvd.Pentru alla älskare av Trakai vill göra tillgängliga adressen till en webbsida där du kan hitta alla (eller nästan alla) lume.Cu trakerele detta tillfälle görs i landet är Isohunt eller mininova.Ele finns i länder för antalet torrents som finns i viata.Aici är och trakerele "med registrering" och "över disk" jag hoppas att vara till hjälp ......http://torrents.pluto.ro/

 24. Varför kan jag inte se filmer på uTorrent ???

 25. @Ionut:
  Codecs du behöver för att se att vi har en handledning om detta ämne, söka det med sökmotorn ingår i vår hemsida, kan du i det övre högra.
  Skriv din egen "codecs" och ge honom komma in.

 26. Haralambos sade han

  Hej!
  Jag hittade din webbplats om 3 veckor sedan, jag såg några tutorials och jag tror är mycket användbara för nybörjare som mig .Jag är övertygad om att du har motståndare, men för mig att du är den bästa ännu .En tutorials mig ur några kretsar där han måste uppfylla en hel del villkor, (inte berätta beskyddare torrent RUMÄNSKA OMRÅDEN), snarare än att säga att de är glada och jag gärna på grund av dig. Jag har ett problem som du inte kan få ett slut .I vet inte om det är virus eller tekniska sidan av själva datorn (jag menar komponenterna). Han började 4 månader. Under arbetet, slå på fläktar med en stor buller och låser mus och tangentbord slutade .Trebuie knappen. Det händer ungefär två timmar .Jag försökte många antivirus men ... ingenting. När jag börjar säga något ... CMOS BIOS, men vet inte hur engelska gav honom en start normalt F1 .de några 2 veckor jag raderade allt och installerat en ny .E rena fönster, laddade jag minne (ca 15% av den totala ) men gör samma sak med den skillnaden att nu slutar en gång om dagen och jag ser inte ut som det där med BIOS..CMOS, för att se exakt CEMI begäran. Jag såg handledning BIOS, men vet inte vilka inställningar jag ska göra. Jag vet inte om jag gjorde det, jag förstår, men om du har några råd skulle jag vara tacksam.
  Bästa hälsningar,

 27. Daniel sade han

  Tittar med stor glädje dina råd, och vet att du är till stor hjälp för dem som är de första stegen i framför datorn ... jag ärligt har ett problem, kan du hjälpa mig Cristi. ladda ner filmer som vi har lärt dig, få textning på .. "subtitrari.regielive.ro" precis som jag har ett problem ett par dagar i maj utlakning mu låt mig ... .. när du ger mig klicka på ladda ner öppna en tom sida med frasen "Download Failed!

  HMM .... Jag tror att vi vet vad det är, kommer vi att meddela administratören

 28. kamelia sade han

  Jag är en nybörjare och jag lyckades hämta torrent med hjälp av Kristus Tack så mycket / men jag har ett stort problem jag hämtade datorn
  (Web säkerhetsvakt) och när vi kom in i Isohunt blev röd och sade mia Dangerous hemsida och jag vill säga att jag en gång caculatorul format och den andra frågan inte vet hur man använder torrent att ta filmer från andra

 29. beb3_mykk sade han

  Så hålla det så min pappa ko Romanie Hela pojkar tittar på dig;)

 30. Bobi dan sade han

  tittar med stort intresse dina tutorials och för närvarande är det mest buni.faceti ett utmärkt jobb .vi bortse några åsikter ... tack för. allt du gör.

 31. dorineid sade han

  Sal
  Jag har noggrant läst dina inlägg, men jag har ett problem med att hitta undertexter på filmerna mycket nya. Till exempel hämtade jag Knight Rider episod 2008 16, och ingen av de adresser som nämns ovan har inte hittat textning.

 32. Adrian sade han

  @dorineid: Detta är ... k du vet att vi inte använda några andra sätt att söka fler specialtexter! Om du har hittat dina kommentarer och handledning har inte varit till hjälp ... är detta !! som vi fortsätter när man letar efter undertexter! Det är normalt och naturligt att den senaste hitta fimlmele hårdare texter eller nej!

 33. Daniel sade han

  BRA.
  Jag hämtade UTORENT GICK men misslyckades allt utom TRACARE.CAND SE DAU hämta filmu AFIJEAZA PE skrivbordssökning, IL Ta sedan LISTA UTORENT IL PUN OCH SOM VISAS IMI IMI är en lista visar mer sannolikt filerna är i FILM CATE AM VAZUT.DAU OK, SI SE ASEAJA List UTORENT och sedan börja ladda ner FILMUL.AM lyckades SAL hämta VÄL ALLMÄNT ner exakt när showen min Dade CLIK hur du hämtar i BITAR FILMUL.TOTUL VAR BRA
  Nu ska DU IN INTRB är bra som vi gjorde något som bör eller bör vara mer allt i ordning.
  TACK VÄL .NUMAI

 34. Adrian sade han

  @Daniel: Från vad du sa ovan och från vad jag förstår att du gjorde bra, gjorde du rätt ... och vänligen kommentera sin framtid som vi ser det finstilta ... .vi måste stå ut!

 35. Crystal, ingenting att säga, göra ett bra jobb, det är så coolt att någon tänkte på dem som inte vet hur man ska lösa sina datorrelaterade problem, och du och resten av laget hjälpa oss att få ut ur dimman ... Jag skulle vilja veta hur kan ptr göra en pjäs playstation vet inte dak det redan finns en tutorial, jag sökte platsen men jag gasit.asi vara mycket tacksam dak göra en handledning om det.

 36. önskar sade han

  sal! Zimi vänligen hur man gör min muspekaren att ha ala cirkel KND klick ceva.ms

 37. Adrian sade han

  @gege:
  Denna handledning kommer att lära dig hur man drar en Play Station spel på DVD.
  För att göra detta behöver du:
  1.De en DVD + R eller DVD-RW DVD R.Niciodata inte använda eftersom det inte kommer att läsas av konsolen.
  2.Programul DVD Decrypter

  Att skjuta spelet måste göra följande:
  1.Instalati DVD Decrypter och DVD-brännare insatsen i DVD du vill dra spelet eller filmen.
  DVD Decrypter 2.Setati-ISO-skrivläge
  3.Dezarhivati ​​game image du vill dra den och placera den i DVD Decrypter (Källa ge bläddra och dubbelklicka på bilden).
  4.Selectati destination dvs DVD-brännare DVD som är tom.
  5.Setati skrivhastighet (skrivhastighet) till 4x.Orice paote högre hastighet och därmed skada DVD ISO och konsolen kommer inte att läsa.
  6.Apasati skriva och vänta.
  7.Enjoy spelar!

  Artikel hämtad från GOOGLE bara använda sökfunktionen ... googleul bröder är playstation i rumänska klubbar, eller forum där du kan hitta alla förklarade att för alla h ... om du är för lat för att söka så att du bo!

 38. Adrian sade han

  @önskar: Du kan inte sätta den cirkel, det är en effekt av programvara fånga, som gjordes handledning för att markera mauseul och kan betraktaren inte undgå mauseul markören mauseului ögon ... resonemang förblir aktivt och aktiveras endast när när du fånga ... det är inte en permanent effekt !!!

 39. Jag kan inte se filmerna ...... ..dc?

 40. ,, För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm) "... .da inte gå ..nu mig ingen video visas ... .. ???

 41. Adrian sade han

  @Denys: Vilken webbläsare använder du? Förmodligen inte har Flash Player installerad !!! installera, du behöver det oavsett vilken webbläsare du använder! och vänligen inte ställa samma av 2 förväntade svarstider ... !!

 42. mihai sade han

  super intressant information, kanske finns det andra killar så bra som aXXo och FXG

 43. gabipocaitu sade han

  hej först vill tacka er personligen för två tutorials nämligen på om torrents och en där vi tar undertexter för att inte i landet att använda ODC så mau hjälpt enormt, är problemet inblandade som vi hämta 2 filmer efter Isohunt Harry Potter och printu semi bara den andra passerar över men när de ger spela bsplayeru jag ser en bild och jag säger till exempel Harry Potter (denna filmfil av kan endast ses med go mediaspelare och skickade mig movielooney.org/software~~number=plural platser) och den andra filmen säger (den här videon har encripted för att visa den måste du besöka http://www.torrentsafe.com och följ instruktionerna) och jag skulle vilja nämna att är ripuit av Crossing Over [2009] R5, DVDRip [Eng] -aXXo vad man ska göra i det här fallet? Tack för att du tog dig tid att notera 10 för videotutoriale

 44. Sabin sade han

  guld "re dator

 45. GIGIVL sade han

  Tack f. Mer pt. Mau handledning hjälpte enormt. vänligen om du kan sätta en handledning hur man sätter en undertext i en film DVD (på rumänska) ms mycket du upp det goda arbetet

 46. Hej .. att berätta min åsikt och det skulle vara bra att hålla i minnet. På plats Isohunt finns många filer med virus foooarte bästa torrent webbplats .............

 47. boby_admin sade han

  @adi:
  Jag personligen inte har tagit Isohunt inget virus i utbyte webbplats som du har rekommenderat var full av bröst och kvinnor debracate ...... så jag kunde inte lämna honom
  Jag kan ha otur och inte ge något virus ... men att se ut på Isohunt

 48. adrian sade han

  Jag följde de steg som du har presenterats, men efter att du kan ladda ner filmen inte ta namnet på filmen sal kopiera och följ dessa steg Jag skulle vilja nämna att jag är nybörjare vänligen om jag kan ajuta.multumesc

 49. makavely sade han

  Hej ... .miam igår tog en dvd palyer westwood super sys 102.filmele jag kan se problemet är undertexterna ... asta.problema sett väldigt lite som visas om du bor med ögon tv ecranu ului.cum kan öka undertext? ??? jag försökte AviSub och sub2divx och så lite är vede..help plz ... hålla den kommande

 50. Adrian sade han

  @makavely: om du förstår engelska söka igenom inställningar DVD-spelare !!! måste ha inställningar för undertexter ... några ...

 51. Daniel sade han

  Ziua.Din bra läsning Jag har dragit slutsatsen att vo sätt med calculatoare.Am har en fråga:
  Vilket program att ladda ner alla filmer med undertexter?

  Tack!

 52. makavely sade han

  På tal om att ladda ner nya filmer ... jag bort filmer från "www.r ......... ..S" ... Jag tar en film .mie 300kb / sek ... men de flesta går 1mb / sek ,, 2mb / sek ... och undertext s .................. en ... .faceti en super super jobb med denna webbplats är det ... respekt ...

 53. emanuel sade han

  Mr Cristi tacka för mycket. video, mult.Mersi hjälpte mycket.

 54. Adrian sade han

  @Daniel: Var kan man lasta komplett med undertexter? För du kan ladda ner filmer på många sätt, genom FTP-protokollet Per2Per (Torrente) genom direktanslutna (hubbar DC, DC stark ... etc) eller från webbplatser

 55. alexandru sade han

  Håll det goda arbete som du är till stor hjälp

 56. Sergiu_stelistu ' sade han

  Crsiti dak ni göra en tutorial med ett annat program ökad hastighet nätet ...
  Xp_antispay verkligen gör jobbet men jag skulle vilja ha en mer eficient..am netto av romtelecom Jag 4 400 KBS mbps och skjuta i bästa fall ..ms förväntade ......

 57. @Sergiu_stelistu ':
  För att vara ärlig med dig det finns ingen sådan program, någon som berättar en lögn.
  AntiSpy XP är bra om du laddar ner från flera källor för att öka bandbredden, men det fanns ingenting, anslutnings leverantör kan erbjuda dig är din topp, mer än att man inte kan göra.
  Du måste ladda ner ett maximum av K 320, 400 om du skjuter mycket bra.
  Tro mig att du har en bra hastighet på internet och internethörna för dig skjuta och 400 internt och externt med det som är mycket intresserad själv med hur andra som drar på området externt nätverk.
  Du vill ha högre hastighet när du hämtar ODC plats, kan det inte vara så att Romtelecom har peering (High Speed) med leverantörer "neighborhood".
  Jag säger att ladda ner Tja, du har inget att oroa sig för.

 58. sadblack sade han

  du kan prova en handledning om hur du synkroniserar en titreringar med Timeadjuster eller någon annan program.Cred det skulle vara till nytta multi ptr.

 59. sadblack sade han

  Revin..abia nu lyckades jag se alla handledningen ..

  några förslag ..

  undertexter inte använda kod ..ptr Europeiska central försvinna artefakter som visas på rumänska diakritiska tecken plats ...

  codecuri..se kan användas med framgång tas automatiskt ffdshow..ptr texter oavsett spelaren vara som filmen och undertexter har samma namn, nämligen: yyy.avi och yyy.srt.

  PTR undertexter allt fanns divxg400 rita direkt ett filter som en gång installerat, med film och titrering med samma namn, visas automatiskt undertexter ...

  lovordas filmer nedladdning soundtracket format AC3 .. (oftast filer är 1.4 giga), 5.1 ljudkanaler, om du ser filmen i kombination med en station och vissa talare 5.1 ... exeprienta är stor ..

 60. sadblack sade han

  @makavely: ingenting du kan göra för att öka din undertext ... du istället att konvertera avi-format film i DVD-format. Ställ in teckenstorlek i programmet och efter omvandling av en DVD som kommer att gå alla spelare med en undertext som att se mycket bra.
  I allmänhet är de flesta fristående spelare som känner Xvid / DivX mycket små displayer texter ..

 61. @sadblack: Tack för tipsen, skulle det vara bra om alla skulle komma med några tillägg.

 62. Michael :) sade han

  hej ... Jag har exakt k och video men jag har ett problem. Jag fallande filmu` och hans textning. i folderu` där är filmu` det finns ingenting, bara filmu och textning. undertext namn är samma namn filmen. filmu` börja med BSplayer och går undertext: |. [andra filmer jag kunde] .. Tack på förhand

 63. Adrian sade han

  @mihai : Om du inte tar Playeru single player undertext fan manuellt genom att dra och släppa ... vad big deal?

 64. Michael :) sade han

  aaa :)) .. multumesc..nu trodde m`am inte vet varför. Nu går. Tack än en gång

 65. Michael :) sade han

  Jag vet inte riktigt datorer men kan inte göra något liknande vad nedladdningen uTorrent för att ladda ner snabbare?

 66. Adrian sade han

  @mihai : Ja ... om du går ta en annan passera med en hastighet högre netto ... du har inget att göra i stort sett ... om du ladda ner en liten hastighet något om du ladda ner en hög hastighet med hög hastighet

 67. Michael :) sade han

  ok..multumesc

 68. Zaharia sade han

  Medan en handledning för att lägga till undertexter till filmer till DVD för visning på dragen TV.? Tack.

 69. yull_77bal sade han

  Berätta gärna hur sal tur på att spåra texter kommer att se dem på tv och dvd?

 70. stanly7 sade han

  @ Yull_77bal:
  kontrollera om namnet är identiskt med undertiteln av filmen (dvs: Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.avi och Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.srt) och kan också sättas in direkt i film textning (Single)

 71. Sandell sade han

  Cristi god admin såg din handledning och jag vill lägga till något om rumänska torrent site medlem för att kommentera på någon plats tau.Sant exempel scenefz.net, etc xtremezone.ro inte överens om de fortsätter dike dvs nedladdning 2- 3 giga och jag ökar omedelbart sami ranson verkar som om några dagar får du mig ur plats och jag måste skicka meddelandet som är något pengar för att höja min ransoner har redan skickat flera mesaje.Eu dike som suga i Cypern jag har kollegor som är bulgariska och när jag säger hur man gör trackern skrattade rumänska och bulgariska gett mig en webbadress: www.zamunda.net och mer användar gett mig och jag hämtade några kod och 100 spelningar och det finns inget meddelande romani.scuze växa ranson som det är ganska lång kommentar men jag tror att det finns många som jag som skickar meddelanden på rumänska trackers att odla sin ratia.Si Sedan finns det fortfarande många saker att säga, men jag kommer att stanna här

 72. Michael :) sade han

  Jag har en fråga: är inte relaterad till handledningen. Vänd PC u` när jag får en låda med "Kan inte ladda S / PDIF Driver". ge OK eller X och utgångar. kan du berätta vad det är?

 73. haosss sade han

  @Mihai:
  Kuta på google ... .. finns några platser koppar förklara varje erroare ...

 74. Adrian sade han

  @mihai : Det handlar om ljuddrivrutinen !!!

 75. Michael :) sade han

  ok ... tack

 76. haosss sade han

  ms kan Gasa lättare nu ... bra filmer, kvalitet, och vi ... .it verkligen svårt förutom andra kommentera hur mycket mer arbete ....
  Lycka till ... och andra tutorials.

 77. Mircea sade han

  Väl tull hittas och jag är glad att det finns människor som tycker om och nybörjare i datorn!, Såg jag allt du gjorde för detta tutorials på Linux och återigen tack är verkligen en hel del forum som främja Linux, men tyvärr ingen som du gör (eller kanske jag att skylla och jag "grävt djupt"!) min begäran är naturligtvis om du kan främja mer aggressiv linux, och även skulle vara bra för som inte vet vad de "äta" här linux, de vet att du inte kan, kan det inte och det är allt! dem vare sig det rädsla för det okända? !!!, särskilt som det är ett stabilt operativsystem och även vänligt och över och gratis. Vi Romans så inganfati och avvisa ett så operativsystem bara för att de flesta använder Windows, ett operativsystem som är också dyrt för köpkraft den genomsnittliga rumänska, men också full av virus, för att inte tala om att ALL installationsprogram är relaterade till pengar (eller nästan alla). Jag önskar er en god hälsa och så många handledning. När det gäller Mircea. "Jag kommer till dig som en åsikt, som en dröm av andra världar förde ...... .."

 78. Adrian sade han

  @Mircea: Tack för en kommentar, men Rumänien inte tillräckligt mogen för att ta emot Linux ordentligt, människor som vi inte använder ett operativsystem för att göra livet lättare att göra bruk kontor eller jag vet vilka projekt men för spel, Winamp och B Rumänien spelare ... hur många företag använder Linux som operativsystem? Det är ... Jag växte upp med Windows vi lärt oss med Windows ... är fel av Linux inte vet hur man kan främja produsu, visar videoklipp om produkten, kan annons göra kampanjer mer aggressiv ... annars har ingen en chans ... Windows® är smartare kuttrar nyaste os platser varje månad och som sådan är aggressivt främja fördel.

 79. morisman sade han

  Jag drog filmer mer på Isohunt, jag drog och titrering jag har placerat nära filmen och då satte filmen inte se någon titrering Clicked Dr titrering att läsa Adobe Flash Player, säger att han är korrupt, som om du hade 5 stjärnor när vi fallande textning och comenatrii bra på 5 filmer just hände som jag skrift som uppträder som en handledning för fisierulde SRT undertext var allt som handledning ???

 80. paulthe1 sade han

  Jag tror att din bästa platsen att ladda ner filmer är ännu undertiteln "www ......... ..com"! en utmärkt plats som redan textade filmer!

 81. aqdyshor sade han

  Hej Jag har en fråga Var kan titta på film utan att behöva ladda ner dem om du vet vad sait kontakta mig på yo_ady94 Tack !!! för att förstå: P :)

 82. mihai sade han

  hej. mycket högt handledning. Jag har en fråga, där kan jag hämta karikatyrerna rumänska sagor?

 83. Adrian sade han

  @mihai: enter !! sök och ni ... inte precis laglig ... vi kan inte ge länkar till här är inte tillåtet !! ladda ner filmer är olagligt !! Lära sig att använda torrents, skriver upp Sök så "handledning om hur man ladda ner torrents (filtyp bit torrent)" utan citattecken, tryck enter och titta på handledning, eller skriva Apex tryck enter och du hittar

 84. 76MIN sade han

  Varför kan inte dow ... Adobe 9 texter för Regi ... ????

 85. 76MIN sade han

  Jag fick textningen och inte ... gå ... inte skicka mig till Adobe öppnar 9 r .. vad det ???? >>

 86. 76MIN sade han

  Säg mig ... .I am terog Adi..cum att göra om PC nybörjare n ...

 87. 76MIN sade han

  Inte heller kan den ladda ner (Adobe ..) ..nu låt mig .. ?????

 88. Adrian sade han

  @76MIN: Du har skrivit 100 gånger och inga kommentarer ovan har inte varit tydlig och klar ... om du vill ha ett svar med uppgifter om problemet och berätta vad du vill göra exakt redogöra siare man de inte är i stjärnorna!

 89. Ok, gav men ingen något svar om den kopierade DVD-film komplett med undertexter ... vad är tricket att inte gå och textning ... ????, jag kopiera och klistra komplett med bildtexter ger Burn är DVD-textning du spelar och udda ... ??

 90. Först vill jag tacka er för. för vad du gör. oss.
  För det andra återvänder jag med ett förslag om att făcuto och "sadblack" i 19 apr.2009 dvs "du kan prova en handledning om hur du synkroniserar en titreringar med Timeadjuster eller någon annan program.Cred det skulle vara bra multi ptr. "Det finns filmer mycket gamla (exempel: Gudfadern) som inte har hittat en undertext lämpliga endast undertexter som skulle kräva behandling (pt För att se filmen med familjen för att visa skäligen hittat på en annan plats - och inte. frukost PC display)

 91. Hai Jag lyckades till slut att synkronisera undertexter med hjälp av besvärliga Subtitle Workshop. Det är lätt för även nybörjare till datorer. Försök du djärvt att framgång är säker!
  Tack igen för godhjärtad lag videotutorial.ro !

 92. Bra Cristi..nu Jag vill bara tacka er för det och dela din nya incepatarilor erfarenhet ta.Am lärt mig mycket av dig, saker du inte vet var vi kan lära, eftersom ingen berättar något. gör ett fantastiskt jobb för att förklara innebörden av våra villkor, utan det som du bör tacka suflet.Cu dictionar.Inca gång mycket, mycket aktning och respekt, hälsa Olga

 93. olgaKära Cristi..nu Jag vill bara tacka er för det och dela din nya incepatarilor erfarenhet ta.Am lärt mycket av dig, saker du inte vet var vi kan lära oss, eftersom ingen berättar något .Faci ett fantastiskt jobb för att förklara innebörden av våra villkor, utan det som du bör tacka suflet.Cu dictionar.Inca gång mycket, mycket aktning och respekt, hälsa Olga

  Och vi välkomnar dig Olguta och själv väntade på oss, tack för de vänliga orden!

 94. Hej Jag har en fråga, och om du kan glädja mig svara dig: använd under en längre tid uTorrent och det fungerade felfritt, nu, några dagar när jag ger nedladdning cava, t.ex. en film, berättar torrent descarca.Ce är ogiltig och kan inte göra? Tack!

 95. Mirela: Hej Jag har en fråga, och om du kan glädja mig svara dig: använd under en längre tid uTorrent och det fungerade felfritt, nu, några dagar när jag ger nedladdning cava, t.ex. en film, säger jag torrent descarca.Ce är ogiltig och kan inte göra? Tack!

  Hitta en annan film tracker, ger dig det händer pensionerade eller funktionshindrade och äldre torrents!

 96. Snälla hjälp mig trakerele som de stiu.Da mig några ex.

 97. Mirela: Snälla hjälp mig trakerele som de stiu.Da mig några ex.

  Platser där laddar ner torrentfiler kallas Trakai. För mer information se HÄR . Isohunt plats där han trädde Kristus i denna handledning kallas tracker! Sammanfattningsvis filmu snygga killen på en annan webbplats (tracker)

 98. Grasuxx sade han

  Hej Cristi ser har ett missförstånd som kommer med en fråga som spelare kan skjuta filmundertexter? Jag har ett stort problem med undertexter som kan hjälpa mig att hitta dem?

 99. Cristi Hej! Medan en handledning om hur man öka bildtext ... eller nåt sånt ... ?????
  En bra dag.

 100. 76MINHi Cristi! Medan en handledning om hur man öka bildtext ... eller nåt sånt ... ????? God dag.

  Öka font color och typsnitt för att visa undertexter i BSPlayer är ganska enkel att installera, jag tror att göra en video tutorial för detta.
  BSplayer högerklicka / alternativ / preferenser / film / här har tre flikar anger textnings egenskaper, här kan du ändra vad du vill, teckenstorlek, teckenfärg / sätt lösning på kanterna etc.

 101. Adrian sade han

  76MINHi Cristi! Medan en handledning om hur man öka bildtext ... eller nåt sånt ... ????? God dag.

  Om du inte kan använda BS Player handledning vi redan har för honom, skriver i rutan "med videotutorial.ro ..." från övre högra hörnet: BSPlayer tryck enter och du hittar guiden eller så kan du titta på ungefär GOM Player hittar du alla samma. Lycka till !!

  • Adrian: Om du inte vet hur man använder BS Player handledning vi redan har för honom, skriver i rutan "med videotutorial.ro ..." från övre högra hörnet: ja BSPlayer enter hittar handledning eller så kan du titta på om GOM Player hittar du alla densamma. Lycka till !!

   På BSplayer ...... Sätt i rumänska och högerklicka> Alternativ> Inställningar> textning och just där du teckensnitt, färg, bakgrund ... ..d gör du här u

 102. Tack .... respekt.

 103. Adi ... .. inte en film med undertexter Comp ser bra, men för filmer som kopierats på DVD och tittade på TV sedan ... .Om TV textning sett lite, försökte jag DVD-inställningarna, men ingenting, har något att kunna göra ...
  Tyvärr igen för att jag inte var mer explicit. Pa.

 104. 76MINAdi ... ..nu för en film med undertexter Comp ser bra, men för filmer som kopierats på DVD och tittade på TV sedan ... .Om TV textning sett lite, försökte jag DVD-inställningarna, men ingenting, har något att kan göra ... Ledsen igen för att jag inte var mer explicit. Pa.

  Läs här.

  • Följ tutorials för en tid att vi inser. Jag gillar. Stort grattis till alla (för tanken på denna webbplats presenteras handledning för hur, för hela laget). Om torrents, jag undrar vad är de filmer som du laddar ner, men i stället gör filmen, säger första spelaren att ta på en viss webbplats. Jag vågade inte följa länken, gandidndu att han kan vara en fälla för vissa virus. Men du vet och du kan tala om de är mycket irriterande för dem som gör.

 105. Integrerar undertexter i filmen.
  "Http://omegastar.3xforum.ro/post/39/1/Subtitrare_inclusa_permanenta_pentru_film_avi_pe_d%20vd_tv_ipod_pda_etc/#"

 106. En annan gäng - en annan ryggsäck n ... .. :)) .ASA ja, mesrsi än dansk.

 107. Din super hundra killar med dina tutorials
  ! Nu vet vi. Varför vi pc-urile1

 108. sasu800 sade han

  Bravo killar verkligen hjälpa mig dina tutorials
  tinetio så vidare
  Grattis

 109. darius sade han

  Jag är mycket glad att jag hittade det här för några veckor sedan sait.Ma fortfarande kämpar för att leta efter liknande webbplatser avoastre om hur jag ska få PC-ul.va er all framgång och hoppas att göra fler tutorials om hur man kan få datorn och så departe.SUCCES !!!!!!!!!!!!!

 110. Bra! Grattis! Super tutorials, jag är en nybörjare i datorn, men era förklaringar eftersom sista natten jag lyckats se en film laddas ned från en torrent. Tack! Alla de bästa!

 111. Tack.
  mycket användbart!

 112. monaramona37 sade han

  super bra ... bravo

 113. Cristi Hej! Jag försöker att ladda ner en film på Isohunt och fungerade inte. Jag tror att vi behöver ett program som jag hämtat något som hade mycket goda recensioner. Vad kan jag göra?

 114. iliuta sade han

  Cristi Jag vill göra en tutorial på torrent.Stiu du gjorde en lam följt stegen men jag höll mina filer merg.Imi inte skriva det 100 procent merg.As men jag vill göra en handledning under urladdning efter och deschizi.Daca hur de tänker göra men skicka mig adressen där jag kan titta tutorialu länk.

 115. anonym sade han

  Note förtjänar 10

 116. stefan sade han

  e super presentation tur fortsatte att göra ett utmärkt arbete.

 117. bogdan sade han

  kommer inte att visualisera !!! Jag ger allt lek och inget arbete! Varför?
  kanske ... ett problem av ..voi?

 118. Claudiu sade han

  Du är bra ... respekt !!!

 119. drshomeboy sade han

  Trevlig handledning, speciellt för nybörjare
  BRA JOBB !!! CRISTI

 120. ionutz sade han

  Tack så mycket för denna handledning, samt för toate.Nu visste saker med filmer och jag är glad nu om en förälder lamurit.inca en kvalitet handledning ,, Bravo till er och alla asa.Sa tinetio vara friska ..

 121. andrei sade han

  Jag har ett förslag för handledning för att se att vi inte har på något och Google kan inte hitta information f nämligen hur man kan integrera en bildtext till en fil video.Nu är svårt att göra och som sagt en handledning Calum .

 122. ovi sade han

  I mappen där filmen är bara en film och måste förbli subtitrarea.Eu Jag hade en affisch och vet inte vad saker inte fungerade och varken dracului.Multam, Cristi!

  • ovi: I mappen där filmen är bara en film och måste förbli subtitrarea.Eu Jag hade en affisch och vet inte vad saker inte fungerade och varken dracului.Multam, Cristi! cite mig

   Du behöver inte ta bort inlägget eller något men filen bör döpas vara samma film undertexter. Ex: Mama Mia [2008] Avi, Mama Mia [2008] .srt
   Om du bränner en DVD-textning för att läsa och DVD-spelare.

 123. romy sade han

  totorialul stora, men jag hämta med uTorrent för ca 3 år och är ett fan av deras rumänska-trackers; för vad som är säker, det är säkert!
  Jag fick själv några 8 filmer, men de gick ... de gav mig och jag skrev erroare att öppna med mediapleyer. men de gick ingen.

 124. Maria sade han

  Bravo, Cristi,
  tack PTR du gör ... Jag vet inte hur svårt det är när 50 åren lär (eftersom jag har en lastbil drivrutiner till huset) för att hämta Yorkers filmer ... och ovanpå det, skona mig att be min eviga pojkar som uppenbarligen inte har någon tid för sina svar ... mycket enkelt ... det förefaller mig, är inte

  all respekt

 125. ms Miai användbart

 126. radu önskan sade han

  en handledning not 10!
  allt som jag läste till dig, om jag kan klargöra vad som kan göras när du hämtar en film och det verkligen har endast en fil / I / med semnuletul för winnap inte kommer att öppna på något sätt?
  Tack!

 127. roxana sade han

  hej ... Jag hämtade några filmer komplett med undertexter ... men undertext visas eller visas på ett annat språk, vad göra?

 128. SHE svart sade han

  Tack vare lektioner Cristi

  respekt för mig

 129. Rumänska torrents suger, få en film 700mb ta sil göra 4 GB. Dc göra detta.?
  enter int. 700mb ge en film i 20 minuter :), den rumänska länge, rumänska trackers är ett slöseri med tid:>
  dvrip är föråldrad HD-version är den bästa;)

 130. Tack så mycket för arbete som en insättning för oss!

 131. MARIUS sade han

  Jag måste säga att jag lärde mig en hel del frågor i dina tutorials. Grattis till ditt arbete.

 132. I andra nyheter, på sökmotortexter för en torrent video, skulle jag säga att jag har en lösning lättare: Kopiera exakta namnet på filmen (dvs med all Dvdrip aXXo) och ge Google "klistra" fullständiga namn att lägga till ordet " titeln". Site förefaller mig (oftast "Regielive") med undertexter och även visas textningsnummer. Om det inte finns några undertexter 30, det är mycket användbar denna information (serienummer undertext) som går direkt till det numret och ofta coinicdea undertext film namn.

 133. Yonutz04 sade han

  Tack så mycket för allt du gör! Du är en stor hjälp för mig eftersom jag är en nybörjare

 134. Lucian Gabriel sade han

  Någon aning om varför det inte kan ladda ner undertexter med mozilla.Cand ge riktning nedladdning ja hämta failed.Am läsa hjälp från dem på plats, har jag inaktiverat brandväggen men fortfarande fungerar inte.

 135. vanessa sade han

  Se om du inte har inaktiverat i Mozilla ... Acceptera cookies från webbplatser och accepterar cookies från tredje part ....klicka här... Clik på Mozilla ... verktyg > Klicka på alternativ

 136. andrei Cojocaru sade han

  Gör en fin handledning som visar hur man tar filmer direkt från ladugården letar efter en vecka Deathly Hallows Harry Potter och den del 2 nätet och ingenting men inspelningen plzzz

 137. alexandra sade han

  Bra!
  Jag laddade ner handledningen ovan baserat på filmen Twilight [2008] dvdrip-axxo jag hämtade en undertext men när jag öppnar filmen inte visar textning.
  Vad ska jag göra?

  • AdrianGudus sade han

   alexandra:
   Bra!
   Jag laddade ner handledningen ovan baserat på filmen Twilight [2008] dvdrip-axxo jag hämtade en undertext men när jag öppnar filmen inte visar textning.
   Vad ska jag göra?

   Kyckling och textning filmen på samma ställe / mapp, markera mappen och dra och släpp film och dra dem över fönstret med spelaren ...

 138. AdrianGudus sade han

  Korrigering, välja textning och film och dra och släppa dem skjuta spelare fönster ...

 139. BSplayer automatiskt hämta film undertexter
  e

 140. Jag skulle vilja be teamet på Videotutorial om en bra programvara koda video att arbeta med x264 och mkv och har möjlighet att redigera att göra min filmer Display aspect ratio 2.35: 1 i 16: 9, jag har provat VideoPad video~~POS=TRUNC med iWisoft Free video Converter (som jag har gjort tutorials) men ger mig intrycket kvalitet önskade jag göra upplösningen 1920 × 800 i 1280 × 720 göra dem som gör filmer enter dem som axxo eller FXG eller andra du programvaran användning

 141. AdrianGudus sade han

  Danutz:
  Jag skulle vilja be teamet på Videotutorial om en bra programvara koda video att arbeta med x264 och mkv och har möjlighet att redigera att göra min filmer Display aspect ratio 2.35: 1 i 16: 9, jag har provat VideoPad video~~POS=TRUNC med iWisoft Free video Converter (som jag har gjort tutorials) men ger mig intrycket kvalitet önskade jag göra upplösningen 1920 × 800 i 1280 × 720 göra dem som gör filmer enter dem som axxo eller FXG eller andra du programvaran användning

  VidCoder du provat? och vi handledning om det. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: VidCoder, du anger och du hittar handledning.

 142. andreea sade han

  Jag tog en film och det har undertexter på ett annat språk. Och när jag sparar en undertext download pdf och visas inte i filmen. Vad att göra?

  • nicolae sade han

   Ta bort den ursprungliga undertext nästa film sedan hämta den nya som måste ha förlängnings srt, sub eller txt. Normalt börjar spelaren automatiskt ladda textning. Jag rekommenderar BSPlayer.

 143. Attila sade han

  Syntetiska extra personal, bra människor som försöker ge en hjälpande hand utan anspråk något, vad de gör för skojs skull, en stor grupp, det är vad mea.Am lärt sig mycket från videotutorial.ro och mig sit.nu dag som denna är att inte besöka honom, eftersom jag loggade på och be videotut.ro.Mult framgång och tillfredsställelse, hälsa och god jul till alla.

  • Attila:
   Syntetiska extra personal, bra människor som försöker ge en hjälpande hand utan anspråk något, vad de gör för skojs skull, en stor grupp, det är vad mea.Am lärt sig mycket från videotutorial.ro och mig sit.nu dag som denna är att inte besöka honom, eftersom jag loggade på och be videotut.ro.Mult framgång och tillfredsställelse, hälsa och god jul till alla.

   Tack för dina önskemål, och vi önskar er trevlig helg till dig och andra besökare.
   Förhoppningsvis i det nya året kan vi erbjuda mer, för att lära sig mer, kan övertyga människor att tänja på gränserna, att bli bättre.

 144. Davy leon sade han

  Jag har ett problem som jag hämtat något från "Isohunt" och några filmer eller spel har lagt "trackers" (sådd) med grönt och rött skriva, och när du sätter på uTorrent nedladdningar inte. Jag kunde på något sätt lägga "trackers" i den filmen eller jag ladda ner vad jag vill ha fart för att kunna ladda ner? t.ex. Jag försöker ladda ner ett spel "Tom Yum Goong pc" på (Isohunt) och jag kan inte ladda ner.

 145. Doru bogdan sade han

  Salut.Am din handledning finns på internet, i en intimplator.As Jag har en fråga: använd WMP och kan inte associera med pelicula.Am undertext verk exactamente alla "steg" som fanns i handledning ... och nimic.Ajuta mig snälla.

  • AdrianGudus sade han

   Doru bogdan:
   Salut.Am din handledning finns på internet, i en intimplator.As Jag har en fråga: använd WMP och kan inte associera med pelicula.Am undertext verk exactamente alla "steg" som fanns i handledning ... och nimic.Ajuta mig snälla.

   Använd en annan spelare, är Windows Media Player inte exakt vad du har. Här på webbplatsen för handledning på flera spelare. Skriva i sökrutan högst upp till höger i svart ram: KMPlayer eller VLC Player eller GOM Player eller BS-spelare, du anger och du hittar handledningar.

 146. toni sade han

  Hej, jag köpte tv något kraftfull LG 6500 lx 3D Vi extern hårddisk och jag har en hel del problem, filmer blu-ray det verkar ljud stöds, DVD-formatet kan inte se dem alls och xvid API har dålig bildkvalitet, inte sätta att ladda ner filmer med undertexter ingår men bara ungefär hälften av undertexter inte, inte höja så men vi inte se någon film 3D.Ajuta mig snälla.

 147. Kära Cristi, råkade jag inte att hitta undertexter för filmer från samma person och försökte med undertexter som rating den högsta, ofta fungerade men inte alltid och sedan försöka synkronisera med VLC men misslyckas .... .Hur att nå fel ???
  Tack !!

 148. Många tack "!

 149. Som vanligt, jag lära bara av dig. Tack så mycket!

 150. eduard Popescu sade han

  mycket hjälpsam alla tutorials men jag har ännu inte hittat en handledning om hur man ladda ner en film på YouTube med undertexter (jag hänvisa till dessa filmer där du måste välja språk genom att trycka på CC) försökt 4k youtube video men gick dupaceia byts en gång och något han inte vill ens installeras lam ...

 151. FRÅGA: är laglig nedladdning torrents?
  -Vissa Säga, det är olagligt
  -altii säger är lagligt
  -altii är lagligt om inte distribuera
  -altii "frön" binder fördelning

 152. Jag verkar inte bra torentu detta program nedladdade filmer nedladdning ptr är knappast ett bättre program jag vet var du kan ladda ner filmer, spel och så mycket snabbare kallas EXPRESS FILER incercatil inte kommer att ångra

 153. cristi sade han

  Hej killar och gratulationer för. hårt arbete. Jag kan inte hitta filmen undertext Southern Comfort (1981)
  Kanske kan du hjälpa mig eller killarna som arbetar med att för att uppnå detta undertext film.Multumesc förhand ...

 154. och om Isohunt gick från där filmer får alla på samma sätt?

 155. ladda ner filmer sade han

  Tack för handledningen!

 156. Madalina sade han

  Hallå! Jag kanske verkar lite trubbig, men jag följt alla steg. Jag tog den bästa bildtext och vi utplånade de andra filerna i mappen, men fortfarande inte infört textning -_-

 157. mihaela sade han

  Jag förstod slutligen hur man laddar ner torrent

 158. Alyn sade han

  Jag skulle vilja hitta bra handledning för att lära sig bättre att använda Aegisub men är bara engelska Jag vill i rumänska Om du vet var jag kan hitta? kommer mltumesc

 159. Albert sade han

  Jag gillade tutorialu tack men den bästa kvaliteten på en film alltid måste ses dock med vissa sökningar tunga de hade gjort att subtritari inte förstå varför vissa filmer med BSPlayer de hittade jag hade en film i PC 2015 har letat efter en rumänska Lb automatiskt schemalägga och inte vill hitta och nimik!

 160. Ionut sade han

  VLS-spelare men jag går för fort du gör undertexter

 161. Dragos sade han

  Bara nyfiken ... Vad gör man med PoweISO, Daemon Tools och Magic ISO? :))) Jag gör inte alla samma sak? - ??

 162. myra sade han

  Lika bra färgkontrast till subtritrare definittiv

 163. Bra, jag har en fråga hur kan ladda ner en serie på TV eller vilket program bör

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.