Hur man laddar ner filmer och undertexter för dem synkroniserade video tutorial

Vi kommer att se i nästa video tutorial som hämtar nya filmer och filmer av kvalitet och hur kan vi hitta undertexter för dem att vara och synkroniserade.

I den första delen av lektionen kommer jag att svara på vissa personer som antagligen missförstod mig angående ämnet i lektionen " Säg nej till MEDARBETARE med rumänska torrentwebbplatser som gör att du loggar in ”.

I den andra delen kommer vi att gå direkt för att hämta en film från en torrent webbplats (Isohunt) medan jag kommer att berätta och hur filmer och deras kvalitet.

Sedan går vi till webbplatsen: subtitrari.regielive.ro måste ladda ner en undertext för filmen vi ner på

Vi talar i denna handledning om människor som gör det möjligt att ladda ner gratis av dessa filmer, som ur min synvinkel förtjänar all min respekt och hopp för alla.Tack för det du gör för alla ( FXG axxo, kingben, etc.) ursäkt till dem som jag inte har nämnt.

Jag hoppas alla att tro att dessa människor riskerar sina jobb och frihet för oss att ladda ner filmer och titta på dem med största lätthet.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  Tack så mycket min vän !!! men jag hittade verkligen inte undertexten för min film ... Jag laddade ner davinci-koden från isohunt ... den är väldigt tydlig även om den är avi! och det är en hel adik en cd, de flesta av dem var på 2cds ... Jag sökte på regielive och softpedia och jag kunde verkligen inte hitta undertexter att synkronisera, och till slut tog jag bort den och tog den från hubbarna allt format du har men på 2cds, tillsammans med undertexten. Men nu tack vare dig vet jag hur man gör det! Jag letade efter undertexten igen efter att jag såg din handledning och jag hittade den fortfarande inte, jag följde dina steg. Det här är ... gånger där det är mer gammal film och hade förmodligen inte riktigt betyg för någon att göra undertexter eller att kämpa med en undertext till en film som jag verkligen gillade ... Jag skulle föreslå något för dig även om du i en handledning sa att du gjorde eller att du kommer göra en handledning om hur man ställer in mozilla thunderbird ... Jag är verkligen intresserad av det här, jag är lite trött på yahoo mail, bara annonsera färger, jag skulle vilja använda en e-postklient på min dator ... men inte outlockexpres i alla fall .Tack igen och vet att du hjälper många människor med handledningarna även om det inte finns några kommentarer till dem, jag är säker r k ft många har kommit hit bara att vår rumänska är lite vårdslös och inte vet hur man ska säga åtminstone ett enkelt tack vede ser hans intresse och det är det.

 2. administration sade han

  Jag hade samma problem och samma film (inte cool).
  Äldre filmer 1-2 år är ett problem, men filmerna nyligen jag inte har stött på sådana problem.
  Generellt undertexter att hitta platser hängiven dvdrip (axxo, FXG, kingben).
  Tack för dina kommentarer adrian öppet sinne.

 3. Super handledning men enligt min mening jag tror undertexter att använda sökmotorn http://subtitrari.exsto.ro/ Detta inkluderar uppmärksamhet 30 platser texter och vara säker på att här säkert hitta undertext använder det för ungefär ett år och jag har aldrig haft problem med att hitta en undertext i värsta fall jag använde Google Translate för att översätta en text vidtagit alla på att sökmotorn handledning om både super bravo cristi hålla upp det goda arbetet och så många tutorials

 4. administration sade han

  Mr Tudor rättvis, bra förslag!

 5. Mycket intressant exempel på intressanta tutorials särskilt för dem som är nybörjare, som många gör sperrsa
  tack

 6. PELE ALIN sade han

  välkommen
  du är era länder

 7. Costel sade han

  hur kan de ta itu med (eller LINC'm inte bra som de säger) i detta avsnitt så att om någon har klickat på den för att nå den adressen?

 8. Costel.
  Var placerar du den här adressen?
  Om du vill sätta dig bör ta itu med när du registrerade dig för kommentarer för att sätta din webbadress och klicka Costel gav världen när nådde på din webbplats.
  Kan logga in med en annan webbläsare, eller tömma dem lu denna cache.
  Du sätta ditt namn, e-post och webbadress.
  Men på ett villkor, kommer webbplatsen att vara din och länk till antingen indexsida (huvud), som inte ger referens till andra webbplatser eller andra dumheter.

 9. Vieru dan aurel sade han

  Kära Cristi, följde jag de steg som anges av din öppnandet av Isohunt,
  FXG, valde vi följande filmer: hertiginnan, Elizabeth guldålder, Run Fat Boy Run,
  Jag har hämtat men inte visa undertexter även så jag valde alla FXG texter
  tillräcklig, avbröts vi mapp täcka, FXG, undertexter och engelska inte visas titrering romana.De Varför? Vad gjorde jag för fel?

 10. Det finns en handledning på webbplatsen om hur man får tag på en rumänska undertexter och varar exakt 1 en sekund till din advokat.
  Sök på webbplatsens sökmotor med ordet "undertext"

 11. cristian sade han

  Ja fler människor ... men när du väl får en torrent från isohunt, mininova och andra torrents utifrån har du en extremt låg hastighet ... syndar du om du tar en film från RO laddar du ner den på några minuter ... .. Jag tror inte att det är värt det att ta från trackersna utifrån endast om det är UTRIKTIGT nödvändigt och det en tid innan för du måste vänta på en skräck. Lycka till och fortsätt så !! Du är BEST

 12. Sergiu sade han

  cristian
  Så e..intradevar fungerar långsammare men kvaliteten är oklanderlig ..
  Stiu..de inte på vilka webbplatser du .tragi Ro filmer
  Jag hade också problem med en undertext ... faktiskt flera ... och det är det faktiskt .. (filmerna var äldre)

 13. tack så mycket bra handledning Jag visste inte om fxg det är supercool det har den bästa kvaliteten på videotutorial.ro filmer - de coolaste

 14. George Iordache sade han

  Dear och respekterade Sir,
  Av en slump kom jag över denna webbplats som jag anser exceptionell.
  Låt mig att argumentera varför jag är glad över vad jag såg på webbplatsen du. Jag är en gammal man, jag 60 år, som de säger är vid en ålder av 3 har. Jag är agronom till yrket på randen till pensionering. Jag bor i en by i länet av Valcea. För några år sedan, av en slump, jag var tvungen att göra några korta datakurser. Fram till augusti förra året arbetade jag bara i Word och Excel minst. Jag arbetade i ett program av skatter. Det handlar om allt. Förra året gav tur än mig och jag kunde ansluta till Internet i hemmet och på arbetet med fiberoptik. Du kan föreställa sig hur svårt det var för mig att anpassa sig till vissa saker Absolut oss men fantastiska för mig. Som en ytterligare svårighet var och engelska som jag gjorde i mina år i skolan. Långsamt detta område fascinerade mig och fångade mig helt. Sedan började jag att lära sig något, här och där, särskilt på forum. Jag lärde mig att använda torrents och några grundläggande saker. Jag var förvånad över hur mycket intelligens som är kunnigt folk, särskilt ungdomar. De är helt enkelt fascinerad av hur mycket intelligens och professionalism som finns på forum. Och du är en del av dem, kanske mer. Det sätt som du väljer video tutorials för att lära oss okunniga är utmärkt. Det ena är att förklara en teori och en sak att se live vad och hur man gör i vissa situationer. Dessutom och sorten och många olika ämnen. Allt detta kommer att göra för mig, hädanefter, ovärderliga. Jag kommer att använda platsen som en d-din bibel. Tro mig jag vill inte platsen att smickra. Detta är sanningen! Kanske kommer det att finnas andra platser också, men jag gillar din stil. För att förklara, direkt, koncis, begriplig för alla och utan pomposity. Tack för så mycket. Om du läser dessa rader, och jag hoppas av hela mitt hjärta att läsa dem, ge mig ett tecken till: [e-postskyddad] Än en gång tack och gratulera dig för vad du gör och jag vill nu till början av året Gud välsigne och kraft att fortsätta detta arbete. Grattis på födelsedagen!

 15. Sir George Iordache.
  Ni har gett oss vingar !!!

 16. Adrian sade han

  wow, ärligt när jag läste tog mig creeps, jag svär, det är underbart vad folk kan göra, och hur värdelös pengar, kommer sann lycka från sinnet, hjärta, uppfyllelse och belåtenhet ligger någon annanstans inga pengar! jag förmodligen att reaktion för att just i dag talade jag med en tidigare flickvän, och jag melankoli, såg jag den sanna värdena mänsklig kommer ärligt säga att om jag dör över 2 minuter jag ler och jag skulle vara ledsen k mor.Oamenii tro. .pot mirakel, tillsammans vi kan åstadkomma mirakel! Tillsammans kan vi lära oss att växa, iubim.Stiu som jag kommentera har ingenting att göra med ett område, men jag kunde inte låta bli att göra det.

 17. Radu81 sade han

  Mycket användbart denna handledning ... hjälper många ... Fortsätt det goda arbetet!

 18. mycket bra, men marge så att bara BS.Player ??????????????????

 19. Adrian sade han

  Gabi texter går in i någon videospelare! Jag hörde inte en undertext för BSPlayer eller för undertexter, eller undertexter för GOM Player KMPlayer!

 20. marian sade han

  Hej! Jag följde stegen och ingenting jag skriver FXG avetii det har hänt någon aning om att webbplatsen för något? Bara om jag hittar en annan typ av sökning filmer men jag inte visas FXG

 21. basil0000 sade han

  @AdrianAdrian Om du gillar denna videoformat: The.Da.Vinci.Code.2006.MULTiSUBS.PAL.DVDR.iNT-HQD.torrent översatt på engelska, rumänska arabiska, bulgariska, kroatiska, estniska, grekiska, hebreiska, hindi Magyar, Íslenska, lettiska, litauiska, polska ,, serbiska, slovenska, är turkiska denna webbplats ligger på C-zonen.

 22. Adrian sade han

  @basil0000: tittade du på det datum då den kommentaren publicerades? Var säker på att jag tog det från gratis trackers, under inga omständigheter från rumänska infektioner! och det skadade inte min hand att manuellt söka efter undertexter på webbplatser! Jag hittade det äntligen! det är därför jag har min hand, mus, huvud ... att använda dem ... som är bekväm ... att logga in på C-Zone Jag har en hela tiden i världen, och jag saknar inget tåg!

 23. basil0000 sade han

  Jag trodde att du gillade den filmen och vill att den ska samlas i DVD-format. För alla trackerälskare vill jag ange adressen till en webbplats där du kan hitta alla (eller nästan alla) trackers i världen. Vid det här tillfället är du i vilket land är isohunt eller mininova. De läggs på länderna i ordningen för antalet torrents levande. Här är trackers "med registrering" och de "gratis" Jag hoppas att det kommer att vara användbart ...http://torrents.pluto.ro/

 24. Varför kan jag inte se filmer på uTorrent ???

 25. @Ionut:
  Codecs du behöver för att se att vi har en handledning om detta ämne, söka det med sökmotorn ingår i vår hemsida, kan du i det övre högra.
  Skriv "codecs" själv och skriv in den.

 26. Haralambos sade han

  Hej!
  Jag fick reda på din webbplats för ungefär 3 veckor sedan, jag såg några tutorials och jag tycker att du är väldigt användbar för nybörjare som jag. Jag är övertygad om att du också har motståndare, men för mig för närvarande är du bäst. En av handledningarna tog mig ur några cirklar där jag var tvungen att uppfylla många villkor (SÄG NEJ TILL ÄGARE MED RUMÄNISKA TORRENTA SITES), och jag säger bara att jag är nöjd och jag känner mig fri på grund av dig. Jag har ett problem som jag inte kan lösa. Jag vet inte om det är virus eller den tekniska delen av själva datorn (jag menar komponenter). Det började för 4 månader sedan. Sätt igång fläktarna med högt ljud och lås musen och tangentbordet medan du arbetar. Det måste vara avstängt. Det händer på ungefär två timmar. Jag testade många antivirusmedel men ingenting. När jag startade det berättade det för mig något om BIOS ... CMOS, men eftersom jag inte kan engelska gav jag det en normal F1-start. I ungefär två veckor raderade jag allt och installerade ett nytt fönster. Det är rent, jag har inte fullt minne (cirka 2% av det totala ) men det gör detsamma med skillnaden att det nu stannar en gång om dagen och att det inte visar mig den saken med BIOS..CMOS, för att se exakt vad det kräver. Jag såg handledningen med BIOS, men jag vet inte vilka inställningar jag behöver göra. Jag vet inte om du förstod mig, men om du har några råd skulle jag vara tacksam.
  Bästa hälsningar,

 27. Daniel sade han

  Jag följer gärna ditt råd och vet att jag är mycket användbar för dem som tar sina första steg framför datorn ... Jag har ärligt talat ett problem, Cristi du kan hjälpa mig. Jag laddar ner filmer som du lärde oss, jag tar undertexter från .. "subtitrari.regielive.ro" Jag har bara ett problem, i några dagar låter jag mig ladda ner ... .. när jag klickar på nedladdningen får jag öppna en tom sida med frasen ”Nedladdning misslyckades!

  Hmm .... Jag tror att vi vet vad det handlar om, vi meddelar administratören 😉 ... varför? kan du råda mig hur man gör det? tack i förväg och jag uppskattar dig för vad du gör ... ..

 28. kamelia sade han

  Jag är en nybörjare och jag lyckades hämta torrent med hjälp av Kristus Tack så mycket / men jag har ett stort problem jag hämtade datorn
  (Web säkerhetsvakt) och när vi kom in i Isohunt blev röd och sade mia Dangerous hemsida och jag vill säga att jag en gång caculatorul format och den andra frågan inte vet hur man använder torrent att ta filmer från andra

 29. beb3_mykk sade han

  Så hålla det så min pappa ko Romanie Hela pojkar tittar på dig;)

 30. Bobi dan sade han

  Jag följer dina handledning med stort intresse och just nu är du bäst, du gör ett utmärkt jobb, ta inte hänsyn till vissa ... tack för allt du gör.

 31. dorineid sade han

  Sal
  Jag har noggrant läst dina inlägg, men jag har ett problem med att hitta undertexter på filmerna mycket nya. Till exempel hämtade jag Knight Rider episod 2008 16, och ingen av de adresser som nämns ovan har inte hittat textning.

 32. Adrian sade han

  @dorineid: Det är att veta att vi inte använder andra mer speciella sätt att söka efter undertexter heller! om det du hittade i kommentarerna och i handledningen inte hjälpte dig ... det är det !! vi gör detsamma när vi letar efter undertexter! Det är normalt och naturligt att nyare filmer hittar undertexter svårare eller inte alls!

 33. Daniel sade han

  BRA.
  Jag hämtade UTORENT GICK men misslyckades allt utom TRACARE.CAND SE DAU hämta filmu AFIJEAZA PE skrivbordssökning, IL Ta sedan LISTA UTORENT IL PUN OCH SOM VISAS IMI IMI är en lista visar mer sannolikt filerna är i FILM CATE AM VAZUT.DAU OK, SI SE ASEAJA List UTORENT och sedan börja ladda ner FILMUL.AM lyckades SAL hämta VÄL ALLMÄNT ner exakt när showen min Dade CLIK hur du hämtar i BITAR FILMUL.TOTUL VAR BRA
  Nu ska DU IN INTRB är bra som vi gjorde något som bör eller bör vara mer allt i ordning.
  TACK VÄL .NUMAI

 34. Adrian sade han

  @Daniel: Från det du sa ovan och från vad jag förstod gjorde du det bra, du gjorde rätt ... och jag ber dig i nästa kommentar att skriva med små bokstäver som vi ser ... du behöver inte sticka ut!

 35. CRISTI, inget att säga, du gör ett bra jobb, det är jättekul att någon tänkte på den som inte vet hur man löser datorproblem, och du och resten av teamet hjälper oss att komma ut ur dimman ... Jag skulle vilja veta hur skapa ett spel för playstation, jag vet inte om det redan finns en tutorial, jag sökte på webbplatsen men jag hittade det inte.Jag skulle vara mycket tacksam om du kunde göra en tutorial om det.

 36. önskar sade han

  sal! Zimi vänligen hur man gör min muspekaren att ha ala cirkel KND klick ceva.ms

 37. Adrian sade han

  @gege:
  Denna handledning kommer att lära dig hur man drar en Play Station spel på DVD.
  För att göra detta behöver du:
  1.De en DVD + R eller DVD-RW DVD R.Niciodata inte använda eftersom det inte kommer att läsas av konsolen.
  2.Programul DVD Decrypter

  Att skjuta spelet måste göra följande:
  1.Instalati DVD Decrypter och DVD-brännare insatsen i DVD du vill dra spelet eller filmen.
  DVD Decrypter 2.Setati-ISO-skrivläge
  3.Dezarhivati ​​game image du vill dra den och placera den i DVD Decrypter (Källa ge bläddra och dubbelklicka på bilden).
  4.Selectati destination dvs DVD-brännare DVD som är tom.
  5.Setati skrivhastighet (skrivhastighet) till 4x.Orice paote högre hastighet och därmed skada DVD ISO och konsolen kommer inte att läsa.
  6.Apasati skriva och vänta.
  7.Enjoy spelar!

  ARTIKEL TAGAD FRÅN GOOGLE Du måste bara söka ... använd google-bröder, det finns playstation-klubbar på rumänska, dedikerade forum där du kan hitta allt förklarat för alla, om du är lat att söka så stanna!

 38. Adrian sade han

  @önskar: Du kan inte sätta den cirkel, det är en effekt av programvara fånga, som gjordes handledning för att markera mauseul och kan betraktaren inte undgå mauseul markören mauseului ögon ... resonemang förblir aktivt och aktiveras endast när när du fånga ... det är inte en permanent effekt !!!

 39. Jag kan inte se videorna ...… ..dc?

 40. ,, För din bekvämlighet är denna videohandledning på rumänska och kan ses i helskärm (helskärm) ”.... Om det inte fungerar .. ingen video visas för mig… .. ???

 41. Adrian sade han

  @Denys: Vilken webbläsare använder du? Du har antagligen inte installerat Flash Player !!! installera det, du behöver det oavsett vilken webbläsare du använder! och snälla fråga inte samma sak två gånger ... vänta på svaret !!

 42. mihai sade han

  super intressant information, kanske finns det andra killar så bra som aXXo och FXG

 43. gabipocaitu sade han

  hej först vill tacka er personligen för två tutorials nämligen på om torrents och en där vi tar undertexter för att inte i landet att använda ODC så mau hjälpt enormt, är problemet inblandade som vi hämta 2 filmer efter Isohunt Harry Potter och printu semi bara den andra passerar över men när de ger spela bsplayeru jag ser en bild och jag säger till exempel Harry Potter (denna filmfil av kan endast ses med go mediaspelare och skickade mig movielooney.org/software~~number=plural platser) och den andra filmen säger (den här videon har encripted för att visa den måste du besöka http://www.torrentsafe.com och följ instruktionerna) och jag skulle vilja nämna att är ripuit av Crossing Over [2009] R5, DVDRip [Eng] -aXXo vad man ska göra i det här fallet? Tack för att du tog dig tid att notera 10 för videotutoriale

 44. Sabin sade han

  guld "re dator

 45. GIGIVL sade han

  Tack f. Mer pt. Mau handledning hjälpte enormt. vänligen om du kan sätta en handledning hur man sätter en undertext i en film DVD (på rumänska) ms mycket du upp det goda arbetet

 46. hej .. låt mig berätta min åsikt och du bör komma ihåg det. På ISOHUNT-webbplatsen finns det många filer med virus, den bästa torrentwebbplatsen är ………….

 47. boby_admin sade han

  @adi:
  Jag personligen på isohunt fick inget virus istället sajten du rekommenderade var full av bröst och nakna kvinnor …… så jag kunde inte lämna det
  Jag kanske är mer otur och jag hittar inget virus ... men jag ska leta efter isohunt igen

 48. adrian sade han

  Jag följde de steg som du har presenterats, men efter att du kan ladda ner filmen inte ta namnet på filmen sal kopiera och följ dessa steg Jag skulle vilja nämna att jag är nybörjare vänligen om jag kan ajuta.multumesc

 49. makavely sade han

  hej .... Jag tog en dvd-palyer westwood sys igår 102. filmerna ser bra ut Jag har inga problem med det. problemet är med undertexterna ... det ser väldigt litet ut, det vill säga det kan ses om du håller ett öga på TV-skärmen. hur kan jag öka undertexterna? ??? Jag försökte med avisub och sub2divx och det ser lika litet ut ... hjälp plz ... fortsätt att komma

 50. Adrian sade han

  @makavely: om du kan engelska söka igenom DVD-spelarinställningarna !!! måste ha textningsinställningar ... vissa har ...

 51. Daniel sade han

  Ziua.Din bra läsning Jag har dragit slutsatsen att vo sätt med calculatoare.Am har en fråga:
  Vilket program att ladda ner alla filmer med undertexter?

  Tack!

 52. makavely sade han

  om nedladdning av nya filmer ... Jag laddar ner filmer från “www.r ……… ..s”… .Jag laddar ner en film med 300kb / sek .... men de flesta av dem går med 1mb / sek ,, 2mb / sek ... och undertexten på s ……………… o…. gör ett fantastiskt jobb med den här webbplatsen ... respekt ...

 53. emanuel sade han

  Mr Cristi tacka för mycket. video, mult.Mersi hjälpte mycket.

 54. Adrian sade han

  @Daniel: Var kan jag ladda ner dem med undertexter? För filmer kan du ladda ner på flera sätt, via FTP, via Per2Per-protokollet (Torrents) via direktanslutning (DC-hubbar, stark DC ... etc) Eller från webbplatser

 55. alexandru sade han

  Håll det goda arbete som du är till stor hjälp

 56. Sergiu_stelistu ' sade han

  Vänligen skriv dak vill du göra en handledning med ett annat program för att öka hastigheten på nätet ...
  Sannerligen xp_antispay gör sitt jobb men jag skulle vilja ha ett effektivare..Jag har ett nät genom romtelecom Jag har 4 Mbps och jag skjuter med 400 kbs i bästa fall ...… ..ms i förväg

 57. @Sergiu_stelistu ':
  För att vara ärlig med dig det finns ingen sådan program, någon som berättar en lögn.
  AntiSpy XP är bra om du laddar ner från flera källor för att öka bandbredden, men det fanns ingenting, anslutnings leverantör kan erbjuda dig är din topp, mer än att man inte kan göra.
  Du måste ladda ner ett maximum av K 320, 400 om du skjuter mycket bra.
  Tro mig att du har en bra hastighet på internet och internethörna för dig skjuta och 400 internt och externt med det som är mycket intresserad själv med hur andra som drar på området externt nätverk.
  Du vill ha högre hastighet när du laddar ner med ODC, detta är inte möjligt eftersom romtelecom inte har peering (höghastighetsanslutning) med "stadsdel" -leverantörer.
  Jag säger att ladda ner Tja, du har inget att oroa sig för.

 58. sadblack sade han

  du kan prova en handledning om hur du synkroniserar en titreringar med Timeadjuster eller någon annan program.Cred det skulle vara till nytta multi ptr.

 59. sadblack sade han

  Revin..abia nu lyckades jag se alla handledningen ..

  några förslag ..

  när du textade använde du inte Centraleuropeisk kod ... för att försvinna artefakterna som visas istället för de rumänska diakritikerna ...

  codecuri..se kan användas med framgång tas automatiskt ffdshow..ptr texter oavsett spelaren vara som filmen och undertexter har samma namn, nämligen: yyy.avi och yyy.srt.

  också för undertexter fanns divxg400 ett direktdragningsfilter som en gång installerades, med filmen och titeln med samma namn, automatiskt visar undertexten ...

  Jag rekommenderar att du laddar ner dem med ljudspår i AC3-format för filmer .. (vanligtvis är filerna 1.4 giga), 5.1-kanals ljud, om du tittar på filmen i kombination med en station och några 5.1-högtalare ... upplevelsen är fantastisk.

 60. sadblack sade han

  @makavely: det finns inget du kan göra för att öka undertexten ... du kan istället konvertera filmen från avi-format till dvd-format. Du ställer in teckensnittsstorleken i programmet och efter konverteringen har du en DVD som fungerar på alla spelare med en undertext som ser väldigt bra ut.
  I allmänhet är de flesta fristående spelare som känner Xvid / DivX mycket små displayer texter ..

 61. @sadblack: Tack för tipsen, skulle det vara bra om alla skulle komma med några tillägg.

 62. Michael :) sade han

  Hej ... Jag gjorde exakt k i videon men jag har problem. Jag upptäckte filmen och dess undertexter. det finns inget i mappen där filmen är, bara filmen och undertexterna. undertextsnamnet är detsamma som filmnamnet. Jag startar filmen med BSplayer och undertexten fungerar inte: |. [Med andra filmer jag lyckades] .. tack i förväg

 63. Adrian sade han

  @mihai : Om du inte tar spelaren ensam drar du undertexten manuellt i spelaren genom att dra och släppa ... vilken röra?

 64. Michael :) sade han

  aaa :)) .. multumesc..nu trodde m`am inte vet varför. Nu går. Tack än en gång

 65. Michael :) sade han

  Jag vet inte riktigt datorer men kan inte göra något liknande vad nedladdningen uTorrent för att ladda ner snabbare?

 66. Adrian sade han

  @mihai : Ja det fungerar ... om du får en ny prenumeration på nätet med högre hastighet ... har du i princip inget att göra ... om du har låg hastighet laddar du ner lite om du har hög hastighet laddar du ner med hög hastighet

 67. Michael :) sade han

  ok..multumesc

 68. Zaharia sade han

  Medan en handledning för att lägga till undertexter till filmer till DVD för visning på dragen TV.? Tack.

 69. yull_77bal sade han

  Berätta gärna hur sal tur på att spåra texter kommer att se dem på tv och dvd?

 70. stanly7 sade han

  @ Yull_77bal:
  kontrollera om namnet är identiskt med undertiteln av filmen (dvs: Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.avi och Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.srt) och kan också sättas in direkt i film textning (Single)

 71. Sandell sade han

  Cristi god admin såg din handledning och jag vill lägga till något om rumänska torrent site medlem för att kommentera på någon plats tau.Sant exempel scenefz.net, etc xtremezone.ro inte överens om de fortsätter dike dvs nedladdning 2- 3 giga och jag ökar omedelbart sami ranson verkar som om några dagar får du mig ur plats och jag måste skicka meddelandet som är något pengar för att höja min ransoner har redan skickat flera mesaje.Eu dike som suga i Cypern jag har kollegor som är bulgariska och när jag säger hur man gör trackern skrattade rumänska och bulgariska gett mig en webbadress: www.zamunda.net och mer användar gett mig och jag hämtade några kod och 100 spelningar och det finns inget meddelande romani.scuze växa ranson som det är ganska lång kommentar men jag tror att det finns många som jag som skickar meddelanden på rumänska trackers att odla sin ratia.Si Sedan finns det fortfarande många saker att säga, men jag kommer att stanna här

 72. Michael :) sade han

  Jag har en fråga: det har inget att göra med handledningen. när jag startar min dator visas en ruta med "Kan inte ladda S / PDIF-drivrutin". Jag ger ok eller X och det kommer ut. kan du berätta vad det är?

 73. haosss sade han

  @Mihai:
  kuta på google ... .. det finns vissa ceti-webbplatser som förklarar alla fel ...

 74. Adrian sade han

  @mihai : Det handlar om ljuddrivrutinen !!!

 75. Michael :) sade han

  OK tack

 76. haosss sade han

  ms nu ... Jag kan lättare hitta bra kvalitetsfilmer, och vi ... ... du är riktigt stark bland andra som kommenterar mer än hur mycket du ska arbeta ....
  lycka till med andra handledning ....

 77. Mircea sade han

  Vi hittade dig och jag är glad eftersom det finns människor som fortfarande tänker på nybörjare på datorer! Jag tittade på allt du hade självstudier om Linux och för det än en gång tack, det är sant att det finns många forum som främjar linux, men tyvärr ingen som du gör (eller kanske är jag skyldig och jag "grävde inte djupare"!) Min begäran är naturligtvis om du kan marknadsföra linux mer aggressivt, och det skulle vara bra för dem som inte vet vad man ska "äta" den här linux, de vet att det inte är möjligt, att det inte är möjligt och det handlar om det! att vara rädd för det okända? !!!, speciellt eftersom det är ett stabilt och till och med vänligt operativsystem och dessutom och GRATIS. Låt oss rumänerna vara så arroganta och avvisa ett sådant operativsystem bara för att de flesta använder Windows, ett operativsystem som är dyrt för vanliga rumäners köpkraft, men också fullt av virus, jag säger inte att ALLA de relaterade programmen för installation finns på PENGAR (eller nästan alla). Jag önskar er god hälsa och så många handledning som möjligt. Med respekt Mircea. "Jag kommer till dig som en åsikt, som en dröm från andra världar ..." ..

 78. Adrian sade han

  @Mircea: Tack för kommentaren men Rumänien är inte tillräckligt mogen för att ta emot Linux ordentligt, människor i vårt land använder inte ett operativsystem för att förenkla sina liv med kontoret eller jag vet vilka projekt men för spel, winamp och bs spelare ... Hur många företag i Rumänien använder Linux som operativsystem? Det är det ... vi växte upp med Windows vi lärde oss med windows ... det är också Linux-folkens fel att de inte vet hur man marknadsför produkten, att visa videor om produkten, reklam med vad de kan göra, mer aggressiva kampanjer ... annars har de inga en chans ... Windows är smartare lanserar nyare ben varje månad främjar aggressivt och som sådan är till deras fördel.

 79. morisman sade han

  Jag drog filmer mer på Isohunt, jag drog och titrering jag har placerat nära filmen och då satte filmen inte se någon titrering Clicked Dr titrering att läsa Adobe Flash Player, säger att han är korrupt, som om du hade 5 stjärnor när vi fallande textning och comenatrii bra på 5 filmer just hände som jag skrift som uppträder som en handledning för fisierulde SRT undertext var allt som handledning ???

 80. paulthe1 sade han

  Jag tror att den bästa webbplatsen för att ladda ner undertexter är "www ……… ..com"! en utmärkt webbplats där filmerna redan har fått titeln!

 81. aqdyshor sade han

  Hej Jag har en fråga Var kan titta på film utan att behöva ladda ner dem om du vet vad sait kontakta mig på yo_ady94 Tack !!! för att förstå: P :)

 82. mihai sade han

  hej. mycket högt handledning. Jag har en fråga, där kan jag hämta karikatyrerna rumänska sagor?

 83. Adrian sade han

  @mihai: från strömmarna !! sök och du ... det är inte precis lagligt ... vi kan inte ge länkar här, det är inte tillåtet !! att ladda ner filmer är olagligt !! Lär dig att använda torrents, skriv upp Sök så här: "Handledning om hur du laddar ner torrents (torrentbitfiler)!" utan offerten, ge enter och titta på handledningen, eller skriv Apex give enter så hittar du den

 84. 76MIN sade han

  Varför kan jag inte dow ... adobe 9 för undertexter från Regie ... ????

 85. 76MIN sade han

  Jag tog bort undertexten och det fungerar inte ... det öppnas inte ... det skickar mig till adobe r 9 .. vad blir det >> ????

 86. 76MIN sade han

  Berätta för mig fruktansvärt Adi ... hur man går vidare ... Jag är lite nybörjare på datorn ...

 87. 76MIN sade han

  Inte heller kan den ladda ner (Adobe ..) ..nu låt mig .. ?????

 88. Adrian sade han

  @76MIN: Du har lagt upp 100 gånger och i någon av kommentarerna ovan var du inte tydlig och tydlig ... om du vill ha svaret detaljerar problemet och berättar vad du vill göra ge exakt detaljer man jag är inte en spåkvinna i stjärnorna!

 89. Ok, men ingen gav något svar om att kopiera filmen till DVD med alla undertexter ..., vad är knepet för att inte fungera och undertexterna ... ????, kopiera och klistra in den med allt med undertexter ger Burn är klar DVD-spelning och undertexter ?? nej ...

 90. Först vill jag tacka er för. för vad du gör. oss.
  För det andra återvänder jag med ett förslag om att făcuto och "sadblack" i 19 apr.2009 dvs "du kan prova en handledning om hur du synkroniserar en titreringar med Timeadjuster eller någon annan program.Cred det skulle vara bra multi ptr"Det finns mycket gamla filmer (exempel: Godfather) där jag inte hittade en lämplig undertext men bara undertexter som skulle behöva bearbetas (för att kunna se filmen med min familj på en rimlig skärm på en annan plats - och inte på liten PC-skärm)

 91. Hai Jag lyckades till slut att synkronisera undertexter med hjälp av besvärliga Subtitle Workshop. Det är lätt för även nybörjare till datorer. Försök du djärvt att framgång är säker!
  Tack igen för godhjärtad lag videotutorial.ro !

 92. Bra Cristi..nu Jag vill bara tacka er för det och dela din nya incepatarilor erfarenhet ta.Am lärt mig mycket av dig, saker du inte vet var vi kan lära, eftersom ingen berättar något. gör ett fantastiskt jobb för att förklara innebörden av våra villkor, utan det som du bör tacka suflet.Cu dictionar.Inca gång mycket, mycket aktning och respekt, hälsa Olga

 93. olgaKära Cristi..nu Jag vill bara tacka er för det och dela din nya incepatarilor erfarenhet ta.Am lärt mycket av dig, saker du inte vet var vi kan lära oss, eftersom ingen berättar något .Faci ett fantastiskt jobb för att förklara innebörden av våra villkor, utan det som du bör tacka suflet.Cu dictionar.Inca gång mycket, mycket aktning och respekt, hälsa Olga

  Och vi välkomnar dig Olguta och själv väntade på oss, tack för de vänliga orden!

 94. Hej Jag har en fråga, och om du kan glädja mig svara dig: använd under en längre tid uTorrent och det fungerade felfritt, nu, några dagar när jag ger nedladdning cava, t.ex. en film, berättar torrent descarca.Ce är ogiltig och kan inte göra? Tack!

 95. Mirela: Hej Jag har en fråga, och om du kan glädja mig svara dig: använd under en längre tid uTorrent och det fungerade felfritt, nu, några dagar när jag ger nedladdning cava, t.ex. en film, säger jag torrent descarca.Ce är ogiltig och kan inte göra? Tack!

  Hitta en annan film tracker, ger dig det händer pensionerade eller funktionshindrade och äldre torrents!

 96. Snälla hjälp mig trakerele som de stiu.Da mig några ex.

 97. Mirela: Snälla hjälp mig trakerele som de stiu.Da mig några ex.

  Platser där laddar ner torrentfiler kallas Trakai. För mer information se HÄR . Isohunt plats där han trädde Kristus i denna handledning kallas tracker! Sammanfattningsvis filmu snygga killen på en annan webbplats (tracker)

 98. Grasuxx sade han

  Hej Cristi ser har ett missförstånd som kommer med en fråga som spelare kan skjuta filmundertexter? Jag har ett stort problem med undertexter som kan hjälpa mig att hitta dem?

 99. Hej Cristi! Medan en handledning om: Hur man kan öka undertexten ... eller något liknande ... ?????
  En bra dag.

 100. 76MINHi Cristi! Medan en handledning om hur man öka bildtext ... eller nåt sånt ... ????? God dag.

  Öka font color och typsnitt för att visa undertexter i BSPlayer är ganska enkel att installera, jag tror att göra en video tutorial för detta.
  BSplayer högerklicka / alternativ / preferenser / film / här har tre flikar anger textnings egenskaper, här kan du ändra vad du vill, teckenstorlek, teckenfärg / sätt lösning på kanterna etc.

 101. Adrian sade han

  76MINHi Cristi! Medan en handledning om hur man öka bildtext ... eller nåt sånt ... ????? God dag.

  Om du inte vet hur man använder BS Player handledning vi redan har för honom, skriver i rutan "med videotutorial.ro ..." från övre högra hörnet: ja BSPlayer enter hittar handledning eller så kan du titta på om GOM Player hittar du alla densamma. Lycka till !!

  • Adrian: Om du inte vet hur man använder BS Player handledning vi redan har för honom, skriver i rutan "med videotutorial.ro ..." från övre högra hörnet: ja BSPlayer enter hittar handledning eller så kan du titta på om GOM Player hittar du alla densamma. Lycka till !!

   På BSplayer ... sätt det på rumänska och klicka på Höger> Alternativ> Inställningar> Undertexter och till höger där har du FONT, FÄRG, BAKGRUND ... .. här kan du göra dig

 102. Tack…. respekt.

 103. Adi ... .. inte att titta på Comp filmen med den stora undertexten, men för filmerna kopierade på DVD och sedan visas på TV la. På TV kan du se den lilla undertexten, jag försökte från DVD-inställningarna men ingenting, något måste vara möjligt göra vad…
  Tyvärr igen för att jag inte var mer explicit. Pa.

 104. 76MINAdi ... ..nu för en film med undertexter Comp ser bra, men för filmer som kopierats på DVD och tittade på TV sedan ... .Om TV textning sett lite, försökte jag DVD-inställningarna, men ingenting, har något att kan göra ... Ledsen igen för att jag inte var mer explicit. Pa.

  Läs här.

  • Följ tutorials för en tid att vi inser. Jag gillar. Stort grattis till alla (för tanken på denna webbplats presenteras handledning för hur, för hela laget). Om torrents, jag undrar vad är de filmer som du laddar ner, men i stället gör filmen, säger första spelaren att ta på en viss webbplats. Jag vågade inte följa länken, gandidndu att han kan vara en fälla för vissa virus. Men du vet och du kan tala om de är mycket irriterande för dem som gör.

 105. Integrerar undertexter i filmen.
  "Http://omegastar.3xforum.ro/post/39/1/Subtitrare_inclusa_permanenta_pentru_film_avi_pe_d%20vd_tv_ipod_pda_etc/#"

 106. Ytterligare ett gäng - på en annan gata ... .. :)) .så ja, så mycket dansk.

 107. Din super hundra killar med dina tutorials
  ! Nu vet vi. Varför vi pc-urile1

 108. sasu800 sade han

  Bravo killar verkligen hjälpa mig dina tutorials
  tinetio så vidare
  Grattis

 109. darius sade han

  Jag är mycket glad att jag hittade det här för några veckor sedan sait.Ma fortfarande kämpar för att leta efter liknande webbplatser avoastre om hur jag ska få PC-ul.va er all framgång och hoppas att göra fler tutorials om hur man kan få datorn och så departe.SUCCES !!!!!!!!!!!!!

 110. Bra! Grattis! Super tutorials, jag är en nybörjare i datorn, men era förklaringar eftersom sista natten jag lyckats se en film laddas ned från en torrent. Tack! Alla de bästa!

 111. Tack.
  mycket användbart!

 112. monaramona37 sade han

  super ... hjälp bravo

 113. Cristi Hej! Jag försöker att ladda ner en film på Isohunt och fungerade inte. Jag tror att vi behöver ett program som jag hämtat något som hade mycket goda recensioner. Vad kan jag göra?

 114. iliuta sade han

  Cristi Jag vill göra en tutorial på torrent.Stiu du gjorde en lam följt stegen men jag höll mina filer merg.Imi inte skriva det 100 procent merg.As men jag vill göra en handledning under urladdning efter och deschizi.Daca hur de tänker göra men skicka mig adressen där jag kan titta tutorialu länk.

 115. anonym sade han

  Note förtjänar 10

 116. stefan sade han

  e super presentation tur fortsatte att göra ett utmärkt arbete.

 117. bogdan sade han

  kommer inte att visualisera !!! Jag ger allt lek och inget arbete! Varför?
  Kanske är det ett problem från dig?

 118. Claudiu sade han

  Du är bra ... respekt !!!

 119. drshomeboy sade han

  Trevlig handledning, speciellt för nybörjare 🙂 i "pirxxxx-konst". "Tekniken" i handledningen är den teknik jag använder. Jag vill nämna att det fortfarande finns utländska trackers som kräver autentisering om du vill få en torrent. Exempel: demonoid.com som är kanadensiskt och det verkar för mig som en av de största och coolaste trackersna, tillsammans med naturligtvis piratebay.org, isohunt.com, mininova.org som inte längre är, den senare behöver inte autentisering . Ett meddelande till dem som är nya i torrents: seed till you blöder !: D Jag vill också tillägga att jag har all respekt för ägarna av rumänska trackers, vissa fokuserar för mycket på den ekonomiska sidan och glömmer vad protokollet betyder p2p, men det är det, det finns alla typer av människor med alla möjliga möjligheter och alla typer av resurser och alla typer av intressen.
  BRA JOBB !!! CRISTI

 120. ionutz sade han

  Tack så mycket för denna handledning, samt för toate.Nu visste saker med filmer och jag är glad nu om en förälder lamurit.inca en kvalitet handledning ,, Bravo till er och alla asa.Sa tinetio vara friska ..

 121. andrei sade han

  Jag har ett förslag för handledning för att se att vi inte har på något och Google kan inte hitta information f nämligen hur man kan integrera en bildtext till en fil video.Nu är svårt att göra och som sagt en handledning Calum .

 122. ovi sade han

  I mappen där filmen är bara en film och måste förbli subtitrarea.Eu Jag hade en affisch och vet inte vad saker inte fungerade och varken dracului.Multam, Cristi!

  • ovi: I mappen där filmen är bara en film och måste förbli subtitrarea.Eu Jag hade en affisch och vet inte vad saker inte fungerade och varken dracului.Multam, Cristi!  cite mig

   Du behöver inte ta bort inlägget eller något men filen bör döpas vara samma film undertexter. Ex: Mama Mia [2008] Avi, Mama Mia [2008] .srt
   Om du bränner en DVD-textning för att läsa och DVD-spelare.

 123. romy sade han

  totorialul stora, men jag hämta med uTorrent för ca 3 år och är ett fan av deras rumänska-trackers; för vad som är säker, det är säkert!
  Jag tog också cirka 8 filmer, men de fungerade inte ... de gav mig ett fel och skrev mig för att öppna med mediapleyer. men ingen fungerade.

 124. Maria sade han

  Bravo, Cristi,
  tack för vad du gör ... du vet inte ens hur svårt det är när du vid 50 år lär dig (för att jag har en långväga förare hemma) att ladda ner filmer ... och framför allt sparar du mig från att be mina pojkar för alltid som uppenbarligen inte har tid för svar - det verkar väldigt enkelt för mig, nej

  all respekt

 125. ms Miai användbart

 126. radu önskan sade han

  en handledning not 10!
  allt som jag läste till dig, om jag kan klargöra vad som kan göras när du hämtar en film och det verkligen har endast en fil / I / med semnuletul för winnap inte kommer att öppna på något sätt?
  Tack!

 127. roxana sade han

  hej ... Jag laddade ner några filmer med undertexter ... men undertexten visas inte eller visas på ett annat språk, vad ska jag göra?

 128. SHE svart sade han

  Tack vare lektioner Cristi

  respekt för mig

 129. Rumänska torrents suger, få en film 700mb ta sil göra 4 GB. Dc göra detta.?
  från torrents int. Jag ger en film på 700 MB på 20 minuter :), det tar mycket för rumäner, rumänska spårare är slöseri med tid:>
  dvrip är föråldrad HD-version är den bästa;)

 130. Tack så mycket för arbete som en insättning för oss!

 131. MARIUS sade han

  Jag måste säga att jag lärde mig en hel del frågor i dina tutorials. Grattis till ditt arbete.

 132. Med andra ord, när det gäller sökandet efter undertexter för en video-torrent, skulle jag säga att jag har en enklare lösning: Jag kopierar exakt namnet på filmen (så med dvdrip axxo) och ger google "klistra in" hela namnet som jag lägger till ordet " undertext ". Jag får sajten (för det mesta "Regielive") med undertexter och samtidigt visas undertitelnumret. Om det finns cirka 30 undertexter är den här informationen (av undertexternas serienummer) mycket användbar eftersom jag går direkt till det numret och oftast sammanföll undertexten med filmens namn.

 133. Yonutz04 sade han

  Tack så mycket för allt du gör! Du är en stor hjälp för mig eftersom jag är en nybörjare

 134. Lucian Gabriel sade han

  Någon aning om varför det inte kan ladda ner undertexter med mozilla.Cand ge riktning nedladdning ja hämta failed.Am läsa hjälp från dem på plats, har jag inaktiverat brandväggen men fortfarande fungerar inte.

 135. vanessa sade han

  Se om du inte har inaktiverat det i Mozilla ... Acceptera cookies från webbplatser och accepterar cookies från tredje part ....klicka här... Mozilla ... Klicka på verktyg > Klicka på e Tillbehör

 136. andrei Cojocaru sade han

  Gör en fin handledning som visar hur man tar filmer direkt från ladugården letar efter en vecka Deathly Hallows Harry Potter och den del 2 nätet och ingenting men inspelningen plzzz

 137. alexandra sade han

  Bra!
  Jag laddade ner handledningen ovan baserat på filmen Twilight [2008] dvdrip-axxo jag hämtade en undertext men när jag öppnar filmen inte visar textning.
  Vad ska jag göra?

  • AdrianGudus sade han

   alexandra:
   Bra!
   Jag laddade ner handledningen ovan baserat på filmen Twilight [2008] dvdrip-axxo jag hämtade en undertext men när jag öppnar filmen inte visar textning.
   Vad ska jag göra?

   Lägg filmen och undertexten på samma plats / mapp, välj mappen och filmen och dra och släpp dem över fönstret med spelaren ...

 138. AdrianGudus sade han

  Jag korrigerar, väljer filmen och undertexten och drar och släpper dem i fönstret med spelaren ...

 139. BSplayer automatiskt hämta film undertexter
  e

 140. Jag skulle vilja be teamet på Videotutorial om en bra programvara koda video att arbeta med x264 och mkv och har möjlighet att redigera att göra min filmer Display aspect ratio 2.35: 1 i 16: 9, jag har provat VideoPad video~~POS=TRUNC med iWisoft Free video Converter (som jag har gjort tutorials) men ger mig intrycket kvalitet önskade jag göra upplösningen 1920 × 800 i 1280 × 720 göra dem som gör filmer enter dem som axxo eller FXG eller andra du programvaran användning

 141. AdrianGudus sade han

  Danutz:
  Jag skulle vilja be teamet på Videotutorial om en bra programvara koda video att arbeta med x264 och mkv och har möjlighet att redigera att göra min filmer Display aspect ratio 2.35: 1 i 16: 9, jag har provat VideoPad video~~POS=TRUNC med iWisoft Free video Converter (som jag har gjort tutorials) men ger mig intrycket kvalitet önskade jag göra upplösningen 1920 × 800 i 1280 × 720 göra dem som gör filmer enter dem som axxo eller FXG eller andra du programvaran användning

  VidCoder du provat? och vi handledning om det. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: VidCoder, du anger och du hittar handledning.

 142. andreea sade han

  Jag tog en film och det har undertexter på ett annat språk. Och när jag sparar en undertext download pdf och visas inte i filmen. Vad att göra?

  • nicolae sade han

   Ta bort den ursprungliga undertext nästa film sedan hämta den nya som måste ha förlängnings srt, sub eller txt. Normalt börjar spelaren automatiskt ladda textning. Jag rekommenderar BSPlayer.

 143. Attila sade han

  Syntetiska extra personal, bra människor som försöker ge en hjälpande hand utan anspråk något, vad de gör för skojs skull, en stor grupp, det är vad mea.Am lärt sig mycket från videotutorial.ro och mig sit.nu dag som denna är att inte besöka honom, eftersom jag loggade på och be videotut.ro.Mult framgång och tillfredsställelse, hälsa och god jul till alla.

  • Attila:
   Syntetiska extra personal, bra människor som försöker ge en hjälpande hand utan anspråk något, vad de gör för skojs skull, en stor grupp, det är vad mea.Am lärt sig mycket från videotutorial.ro och mig sit.nu dag som denna är att inte besöka honom, eftersom jag loggade på och be videotut.ro.Mult framgång och tillfredsställelse, hälsa och god jul till alla.

   Tack för dina önskemål, och vi önskar er trevlig helg till dig och andra besökare.
   Förhoppningsvis i det nya året kan vi erbjuda mer, för att lära sig mer, kan övertyga människor att tänja på gränserna, att bli bättre.

 144. Davy leon sade han

  Jag har också ett problem, jag vill ladda ner något från "isohunt" och vissa filmer eller spel har inte lagt till "trackers" (sådd) med grönt och rött skrift, och när jag lägger dem på uTorrent laddas det inte ner. Kan jag på något sätt lägga till "trackers" i den filmen eller den jag vill ladda ner för att få hastigheten att ladda ner? till exempel försökte jag ladda ner spelet "Tom yum goong pc" från (isohunt) och jag kan inte ladda ner det.

 145. Doru bogdan sade han

  Salut.Am din handledning finns på internet, i en intimplator.As Jag har en fråga: använd WMP och kan inte associera med pelicula.Am undertext verk exactamente alla "steg" som fanns i handledning ... och nimic.Ajuta mig snälla.

  • AdrianGudus sade han

   Doru bogdan:
   Salut.Am din handledning finns på internet, i en intimplator.As Jag har en fråga: använd WMP och kan inte associera med pelicula.Am undertext verk exactamente alla "steg" som fanns i handledning ... och nimic.Ajuta mig snälla.

   Använd en annan spelare, är Windows Media Player inte exakt vad du har. Här på webbplatsen för handledning på flera spelare. Skriva i sökrutan högst upp till höger i svart ram: KMPlayer eller VLC Player eller GOM Player eller BS-spelare, du anger och du hittar handledningar.

 146. toni sade han

  Hej, jag köpte tv något kraftfull LG 6500 lx 3D Vi extern hårddisk och jag har en hel del problem, filmer blu-ray det verkar ljud stöds, DVD-formatet kan inte se dem alls och xvid API har dålig bildkvalitet, inte sätta att ladda ner filmer med undertexter ingår men bara ungefär hälften av undertexter inte, inte höja så men vi inte se någon film 3D.Ajuta mig snälla.

 147. Hej Cristi, det hände mig att jag inte kunde hitta undertexter för filmer från samma person och jag försökte med undertexterna som fick högst betyg, det fungerade ofta men inte alltid och sedan försökte jag synkronisera med vlc men jag kunde inte .... . var har jag fel ???
  Tack !!

 148. tusentals tack '!

 149. Som vanligt, jag lära bara av dig. Tack så mycket!

 150. eduard Popescu sade han

  mycket hjälpsam alla tutorials men jag har inte hittat en tutorial ännu för HUR LADDA NER EN FILM FRÅN YOUTUBE TILLSAMMA MED SUBTITLING (jag menar här de filmer där du måste välja språk genom att trycka på CC-knappen) en gång och då förändrades något i honom och han vill inte ha det även om jag installerade om det ...

 151. FRÅGA: är laglig nedladdning torrents?
  -Vissa Säga, det är olagligt
  -altii säger är lagligt
  -altii är lagligt om inte distribuera
  -Andra, "frön" binder dig till distribution

 152. Jag verkar inte bra torentu detta program nedladdade filmer nedladdning ptr är knappast ett bättre program jag vet var du kan ladda ner filmer, spel och så mycket snabbare kallas EXPRESS FILER incercatil inte kommer att ångra

  • inte bra 🙁 titta nu försökte jag och det är inte så att jag vill ha fler filmer och serier ...

 153. cristi sade han

  Hej killar och gratulationer för. hårt arbete. Jag kan inte hitta filmen undertext Southern Comfort (1981)
  Kanske kan du hjälpa mig, eller killarna som ansvarar för detta, att undertexta den här filmen. Tack på förhand ...

 154. och om Isohunt gick från där filmer får alla på samma sätt?

 155. ladda ner filmer sade han

  Tack för handledningen!

 156. Madalina sade han

  Hallå! Jag kanske verkar lite trubbig, men jag följt alla steg. Jag tog den bästa bildtext och vi utplånade de andra filerna i mappen, men fortfarande inte infört textning -_-

 157. mihaela sade han

  Jag förstod slutligen hur man laddar ner torrent

 158. Alyn sade han

  Jag skulle vilja hitta bra handledning för att lära sig bättre att använda Aegisub men är bara engelska Jag vill i rumänska Om du vet var jag kan hitta? kommer mltumesc

 159. Albert sade han

  Jag gillade tutorialu tack men den bästa kvaliteten på en film alltid måste ses dock med vissa sökningar tunga de hade gjort att subtritari inte förstå varför vissa filmer med BSPlayer de hittade jag hade en film i PC 2015 har letat efter en rumänska Lb automatiskt schemalägga och inte vill hitta och nimik!

 160. Ionut sade han

  VLS-spelare men jag går för fort du gör undertexter

 161. Dragos sade han

  Av nyfikenhet ... Vad gör du med PoweISO, Daemon Tools och Magic ISO? :))) Gör de inte alla samma sak? - ??

 162. myra sade han

  Lika bra färgkontrast till subtritrare definittiv

 163. Bra, jag har en fråga hur kan ladda ner en serie på TV eller vilket program bör

Tala Your Mind

*