Hur man laddar ner torrenter med högre hastigheter med bitcomet - videohandledning

I den här guiden kommer vi att upptäcka ett alternativ till kund Utorrent att ladda ner torrent nämligen Bitcomet att jag känner honom under en lång tid, men nu även överraskade mig med hastigheten på nedladdningen, vilket var högre än nedladdningshastighet som jag hade vanligtvis uTorrent.

Jag vill säga att jag har en ganska stabil hastighet både internt och externt och det händer inte så ofta att de överskrider vissa gränser (250k - 350k), men idag när jag gjorde denna tutorial med Bitcomet ökade min hastighet med cirka 50 % jämfört med den normala hastigheten jag hade.

Ger oss BitComet, i första hand har en modul mycket intressant förhandsvisning, som hjälper oss att visualisera ett parti av en film, även om den inte laddades ned endast i förhållande till 15%, kan detta endast göras efter nedladdning och installera en extra spelare som vi rekommenderar det för dem av BitComet (överförda bilderna från filmen har inte sett handledning eftersom fånga mjukvaran, men jag har sett dem).

På höger sida har vi många länkar till torrent trackers tillgängliga som gör livet enklare och sparar posten google hela dagen.

Naturligtvis för dem som vill ha plats finns videotutorial.ro en torrent sökmotor (Search Engine torrent) är mycket snabbt och att vi jag tillsammans med ett Google-projektet inrättas speciellt för dig och är gratis för alla värld, innehåller sökmotorn torrent några filter i toppen för att separera de resultat som bygger på sökfunktioner är sökningen görs på engagerade och högt värderade trackers som vi har valt.

Jag inbjuder dig att titta på denna video tutorial om BitComet, och om du vill att andra torrents video tutorials hittar du på vår hemsida via den sökmotor på toppen av webbplatsen.

av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Kommentarer

 1. cl bästa handledningssida .. gratulationskort…. men ändå har jag en fråga: hur något nytt dyker upp på webbplatsen och jag försöker se det jag kan inte vänta tills det laddas ,,,,, och det laddas…. och det laddas ... och det laddas och självstudien öppnar det fortfarande inte ... kan du hjälpa mig med ett svar?

 2. Adrian sade han

  Intressant tutorial, jag kände bitcom ... Jag använde den för länge sedan, men datorn rör sig fruktansvärt med den "hallea" många resurser ... om du hade 2 torrents för att ladda ner din PC var död åtminstone för mig ... annars är det ok ... i alla fall inte jag- Jag gillar saker som du sa och buskiga ... Jag föredrar det klassiska, enkla och bra ... Jag vill inte ha tusentals funktioner och inte göra något bra ...

 3. Adrian sade han

  @mutor: använd som en webbläsare Firefox eller använd ... mycket möjligt ... adik mer än säkert att det kommer från ditt nät! du har ett svagt nät eller ett grannskapsnätverk, jag har ett nät från RDS och jag har inga problem! mina tutorials stoppar inte ens de som just har lagts till på webbplatsen ... Se k vi har några tutorials om hur man laddar ner, installerar och ställer in firefox fel också för den operation vi har tutorial ... använd sökmotorn till höger om webbplatsen ovan och leta efter tutorials i fall eftersom du inte kan hantera dessa webbläsare har vi till och med en handledning om Internet Explorer 7, jag personligen rekommenderar det inte ... alla Firefox är bäst!

 4. ovvvy sade han

  Jag har följande problem: när jag laddar ner något med utorrent är det mycket svårt för mig att surfa på internet - på olika webbplatser då, ibland till och med omöjligt .. har ni några förslag? Utmärkt dessa tutorials .. bara bra!

 5. Adrian sade han

  @ovvvy: Tja, du tittade bara på ett "förslag" prova den här bitkometen ... för att vara ärlig tror jag inte att du kommer att få några resultat, det är naturligt att vara så ... någon torrentklient förbrukar mycket resurser när den har något att ladda ner! Jag tror att du har något att göra ... och om du också använder Internet Explorer i ditt ställe skulle jag inte klaga längre ... Internet Explorer är en webbläsare skräp ... sätt på din Firefox eller arbete och du kommer att se att du kommer att få en annan situation , vi har här på webbplatsen självstudier om 3 webbläsare, hur man laddar ner, installerar och ställer in dem ... det handlar om Firefox, opera, Internet Explorer 7, du kan hitta dem med hjälp av sökmotorn uppe till höger ... Jag föreslår att du använder Firefox!

 6. florin sade han

  Mycket hårt tutorialu, jag använder BitComet eftersom jag pc-u och jag går mycket väl PC-u när du går bitcometu dvs när nedladdningar, kan hämta och 5 en gång och jag spelar ett tag och alla jag går smidigt, med bitcometu förekommande du skjuter en torrent såmaskiner med 200 och 2mb / s, och endast gå att förhandsgranska video filtyp, i alla fall Tutorialu är mycket bra, Tinetio så vidare.

 7. Stefan Nicolae sade han

  Jag är väldigt glad av tydlighet och professionalism som de visas information.

 8. Julian sade han

  Mycket bra om du använder uTorrent tutorialul.Va felicit.Chiar Jag ska försöka få en fråga acesta.Dar 2 kunder kan använda för att ladda ner igen? Jag hoppas inte en gång grattis deranjez.Inca gör ett utmärkt jobb.

 9. @Julian:
  Tack Julian, användning kan använda torrent klienter läsa ut men du måste ta itu med dem och att var och en av dem kommer att vilja vara standard (före utspädning).
  Du kan även använda dem samtidigt utan problem, men det är möjligt att när hon använder dem båda samtidigt snarare hindrar datorn.

 10. Använd alla bittorrent 2 år 1 månad utan att BitComet nedladdningar med 20% högre repede.Sunt mycket glada om det och jag gör inte asteptamla så performante.Va Mutum väntar för era ansträngningar och omfattande handledning på Ubuntu Linux (operativsystem som jag vill gå) och videoredigeringsprogram.

 11. @ovvvyJag säger att vi försöker att mixtra med inställningar, särskilt nedladdningshastigheter och ladda upp kanske du lämnade standardinställningarna, obegränsat, vardera och ladda och ladda upp och sedan uTorrent kursen använder all den hastighet en av nätet.

 12. @admin_cristiCristi har du ClickNet 6 Mbps?

 13. @bl:
  I och handledning ClickNet men använd inte netul från ClickNet.
  Jag har två olika nettoteckningarna, en från en leverantör romtelecon och en okänd.

 14. marius sade han

  Salut.Referitor förhandsgranskningen kan också använda VLC Media Player öppnas smidigt och neterminate.Totusi filmer har ett problem med BitComet de använder mycket lägre rätt timp.In jag wan visas i gult i stället för grönt, och jag säger det blocat.Ce jag kunde göra åt aceasca.Am avinstall och brandvägg på fönstren och avstängd men jag degeaba.Ce kan vara?

 15. corleone sade han

  PT ovvvy Så här lider jag och det beror på att ditt antivirusprogram är inställt på att skanna vad du laddar ner och det normalt gör allt svårt, jag lider så här när jag använder Bitdef ..

 16. Adrian sade han

  @corleone: Bitdefender och Kaspersky och AVG är på första plats med den högsta resursförbrukningen! Use Avira är ett utomordentligt bra antivirusprogram med en mycket bra detektion och en mycket låg resursförbrukning, det är idealiskt för både svaga, medelstora eller bra system! du har tre inställningsnivåer, grundläggande, minimal och avancerad! använd "basic" eller standard på engelska ... och allt är ok Jag har använt det länge och jag hade inga problem med det! Vi har till och med en handledning om Avira!

 17. Först av allt, jag såg självstudien ... Jag använder bitlord men i 2 dagar laddar jag ner med 65 / 68kb, det här är det maximala och jag laddar vanligtvis ner med 205 / 250kb maximalt ... mer meow rekommenderad bitcom ... kan du ge mig mer information snälla ??

 18. LoRduS! sade han

  sTiEEe CaRevAA hur kan lägga trackers till bitcomeeeTT ???? om så cool_romik_7 min id

 19. Adrian sade han

  @LoRduS!: vänligen sök efter alternativ eller preferenser ... Alternativ för sökmotorer och skriv webbadresserna där ...

 20. beb3_mykk sade han

  ibland fungerar det hårt för mig u torrent ... .super ibland och det kraschar och pcu laddar ingenting på nätet n .nus dc ... även om jag inte skjuter nimka ... och naturligtvis tar ingen det från mig men det fungerar hårt nätet fryser på grund av Utrrent när det tänds likström ???? andra ???

 21. badrum bröder, du gör ett mycket bra jobb..grattis: D: D mie men jag kan inte se den här handledningenX (X (X (... kan du berätta varför plss snälla tack ... :) :) :) :) :)

 22. Lilian sade han

  Bra tutorial super grattis Jag har en fråga? :(
  Om mig med uTorrents ladda med 66kb / sek! BitComet nedladdningshastighet förändring något? Vänligen scrietzi
  Tack grattis gång inka

 23. Adrian sade han

  @Lilian: det är ingen regel !!! för mig går lite ... ladda ner med mindre !!! till andra med mer ... beror på din nedladdnings- / uppladdningshastighet ... vi är inte gud att veta ... installera det och se hur det fungerar ... om du är nöjd ... i princip cik så det borde vara snabbare att ladda ner som utorrent men det är inte regel!!!

 24. Lilian sade han

  Tack! Adrian! Cheatengine 5.5 du provat?

 25. Adrian sade han

  @Lilian: Nej, jag kommer inte ens prova det ... Jag brinner inte för chatt ... Jag har viktigare saker att göra !!!

 26. Lilian sade han

  Jag förstår inte! Kan du berätta vad programmet är?

 27. Adrian sade han

  @Lilian: En fuskmotor som används för onlinespel och inte bara ...

  Om Cheat Engine

  Cheat Engine öppen källkod verktyg är året för att ge dig övertaget i spel, men innehåller även andra användbar verktyg för att hjälpa felsökning spel gör till och med normal användning.

  Den levereras med ett minne skanner för att snabbt söka efter variabler som används inom spelet och gör att du kan ändra dem, men det kommer också med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, tränare maker, direkt 3D manipulation verktyg, systeminspektionsverktyg och mer.

  För nya användare rekommenderas att gå igenom tutorial (den som kommer med Cheat Engine, du-kan finna det i program listan efter installation) och av minst nå steg 5 för grundläggande förståelse av användningen av Cheat Engine

  Vad gör detta med torrents? Från min synvinkel har oegentligheter och även anser att det är ett hack verktyg

 28. Lilian sade han

  Spoate ge dig en fråga? Berätta det inte finns något program på nätet som även kan höja putzin nedladdningshastighet? Eller någon prog kommer inte att ändra hastigheten! Allt beror på vilket paket du?

 29. Lilian sade han

  5.5 med cheatengine jag kan göra det genom att utorrents ser ut leeching med 2mb / sec.Arata att så utlakning hastighet, men hastigheten är fortfarande aceeashi! :)

 30. Adrian sade han

  @Lilian: Om jag inte tar fel ... är du inte en moldavisk från Moldavien? Jag är glad att den här webbplatsen har kommit dit !!!! titta på handledningen om xp-antispy skriv upp här på vår sida för att söka uppe till höger, titta noga på handledningen !!! Jag hoppas att det hjälper dig !!! Jag säger att du är moldavisk eftersom du säger om programmet, programmet ... och det är så jag vet att moldaverna talar, har jag rätt? Du har inte mycket att göra ... allt beror bara på paketet, på leverantören som ger dig nätet ... om du inte har ... eller om du har en mikhastighet vart du ska pressa mer? ja det finns program som hjälper, men om din leverantör inte ger dig rätt förgäves ... Jag sa till dig att följa den här guiden om xp-antispy

 31. @Lilian:
  Den nedladdningshastighet beror på bandbredd som du tilldelar leverantör Internet hastighet beror också på ett i nedladdningen om från vilken du hämtar är bandbredd för att ladda upp mindre automatiskt, du ladda ner långsamt.
  Tveka inte något program för att öka din nedladdningshastighet.
  Ofta en brandvägg som begränsar antalet länkar som du har i dig nätverk med din klient.
  Om du inte har ställt in bittorrentklienten korrekt kan anslutningarna "kvävas" eller begränsas.

 32. Lilian sade han

  Tack Du sa att du har rätt att jag anser mig R.Moldova.Dar roman Tycker du:! D.totusi roman är ett folk Precis som vårt språk var Russified putzin annars normal!

 33. Adrian sade han

  @Lilian: Jag kan svära att jag inte har något att göra med moldaverna du känner och jag anser dem fortfarande som rumäner Jag älskar dem, jag älskar alla människor utom zigenare, jag är inte rasist men jag sväljer inte zigenare, moldaverna är bra människor jag var i Moldavien, jag hade en flickvän ... Ett förhållande på 2 och ett halvt år med en moldavisk tjej från Branesti ... Jag önskar dig stor framgång och jag hoppas att du kommer att berätta för andra om den här webbplatsen !!! Respekt och hälsningar till alla moldaviska !! det är bara upp till dig att chisinau ... dobrivecer patan, och för att hålla det sjuka, pajalusta !! Jag har många moldavare i ruttlistan..Jag är nyfiken, hur kom du till den här webbplatsen? Är du inte en av mina listor ? att jag har status för den här webbplatsen ...

 34. Lilian sade han

  Ja talar super !: Iam D.apropo några kollegor rekommenderas att besöka webbplatsen! Jag hoppas att hjälpa sina shi! Kan du berätta var att ta programmet Teamviewer? Att surfa på andra Pc av en vän? jag hoppas att ni förstår vad jag skrev! :)

 35. Lilian sade han

  Nej inte jag vet! precis som granne rådde mig att gå! Jag sade att det finns många bra information p / u PC

 36. Adrian sade han

  @Lilian: taks ... skriv in google precis som TeamViewer och klicka på det första resultatet ... det är gratis, ladda ner det från den officiella sajten, om du inte placerar det här röra-id i listan så ger jag det id: ady_gudus Lycka till! ! Synd att jag hade ett konto på irq men jag vet inte numret eller idet ... annars vet jag inte hur man gör det. I rumänien röra och google talk gå och eventuellt skype ...

 37. Lilian sade han

  ! Förresten jag använder inget kladd jag älskar dig mer ISQ: D

 38. Lilian sade han

  Vad rekommenderar ni jag använder Opera eller Firefox? Jag har inget emot frågor som ger dig så! :( Men jag vill verkligen några råd utile.Daca jag 512 MB RAM, som mir fönster installera i min dator?

 39. Lilian sade han

  Jag kommer att försöka få röran bror

 40. Adrian sade han

  @Lilian: även om jag gillar firefox mer rekommenderar jag dig opera, se k vi har handledning om 3 webbläsare och om opera och om firefox och internet explorer 7, du måste skriva in sökningen längst upp till höger på webbsidan, namnet på webbläsaren, ange och du hittar självstudien ... du tittar på allt och väljer vad du vill ... Jag rekommenderar jobbet !!! Lämna mig ditt id-ID så kontaktar jag dig ...

 41. Lilian sade han

  Tack!

 42. Lilian sade han

  @Adrian
  Vänligen cautama mess
  Lilik_1995 vänligen

 43. hälsningar Jag har nyligen drog på nätet. Att vara en nybörjare, jag var tvungen att söka information, och denna plats (jag tror säger så) jag var en stor hjälp.
  Jag stötte på ett problem. Min hårddisk är fragmenterad i flera partitioner, och den startbara (C: \) har endast 4 Gb som är fri cam 300Mb. Jag vet att jag måste ha en minsta fri 200 Mb men vill öka 10 Gb.
  Vid detta tillfälle, uppmanar jag er och det goda kommer att be dig att ge mig några tips. Jag är villig att installera OS.
  Kommer tillbaka killar, jag vill att du ska hålla samma sak eftersom du kommer att göra många "nybörjare" som jag.
  Tack för det tålamod som du har haft att läsa detta meddelande. Vänligen skicka din sir.

 44. boby_admin sade han

  @Alex:
  Vem har sagt att du måste ha en minsta 200mb dravel
  C-partitionen och inte bara måste du förblir 15% av den fria partitionen som defragmentera hårddisken göras i gott skick
  Jag rekommenderar dig att göra 15-20 giga denna kurs om du tillåter utrymme på hårddisken
  Hur hårddisk?
  Det finns två sätt att lösa detta problem, men det sätt du väljer jag rekommenderar att du formaterar partitionen C eller till och med hela hårddisken
  1 kan använda ett program som gör detta t.ex. Acronis Disk Director är ett mycket bra program och mycket lätt att använda och ganska intuitiv jag säga
  2In när du vill installera Windows du har möjlighet att göra nya partitioner, ta bort dem, etc.
  Innan jag rekommenderar att du titta på denna video tutorial
  Tyvärr är ljudkvaliteten är inte så bra men jag är säker på att du hanterar

  https://www.videotutorial.ro/?p=425

  https://www.videotutorial.ro/?p=679

 45. hälsningar Jag såg filmerna Din anteckning! Vad kan jag säga det mesta vet dessa saker, men det var ett slöseri med tid att titta på dem eftersom jag kunde sätta ordning i idéer och lärde sig många nya saker och vackra.
  Tack för att ni har svarat på mitt budskap! När du formaterar hårddisken och installera om operativsystemet kommer att låta dig veta resultatet.
  Mer än troligt har du fått meddelanden från många människor som i ditt arbete har hittat lösningen på olika problem som de har stött på när man använder datorn. Jag kan inte låta bli att säga att tills jag upptäckte den här webbplatsen var jag tvungen att gå till biblioteket och leta efter den information som berörde mig. För det mesta snubblade jag över mängden utländska föreställningar jag stötte på och fortsätter inte
  Vad jag tycker om ditt arbete är enkelhet d-du presentera saker ganska komplicerat på detta område.
  Så hålla alla så !!! Tack!

  Postscript: HDD är 80Gb.

 46. Vasile sade han

  Hej allihop! Jag har också en förvirring. Jag är nybörjare i AT och har under en tid haft ett dataprenumeration från orange. Här har jag ingen täckning, bara EDGE och ofta måste jag vänta länge tills- Jag kollar min e-post ... hastigheten i kontraktet är 384 Kbps, men oftast överstiger den inte 2-3 Kbps :(

  Märkligt, innan förnyelseteckningskursen var jag glad att jag hade: - /

  Jag tänkte göra ett klagomål till ... konsumentskydd, men jag verkar se vilken hastighet som skulle vara på nätet, om en kontroll gjordes från deras sida :))

  Om ens en tiondel skulle gå Paret skulle vara nöjd.

 47. Iuliu sade han

  Hej, jag har också ett problem med torrents, alla: D, vid bitcomet säger det mig att porten är blockerad (ladda inte ner de andra programmen), jag sökte på google och jag kom till en förworts hamnwebbplats , Jag laddade ner ett program därifrån: "PF Config" men jag vet inte hur och vad jag ska välja och vilka routrar eller portar jag ska sätta. tack.

 48. Adrian sade han

  @Iuliu: Har du läst kommentarerna framför allt? Om du inte har Rooter du har inget att göra port forwording !!! Se om du komma in i det och skapa brandväggsregel torrente.Daca kund läste ovanstående kommentarer har problem lösta nu, och inte längre lägga en gång vad som redan har postat, läs kommentarerna innan inlägg, är det möjligt för någon du har haft samma problem innan du!

 49. l3v3l sade han

  Hej, jag heter Robin och jag har en fråga.

  att ladda ner från externa spårare …… ..ffffff 50kb / s och mitt band tar 700kb….

 50. boby_admin sade han

  @l3v3l:
  Om du extrerna av 700 kb band .. det betyder inte att du måste ladda ner direkt 7oo Yorkers och du har tålamod och du kommer att se som kommer att öka din nedladdningshastighet
  Kristus gjorde flera video tutorials anknytning till torrents du rekommendera dem och titta på
  Visst hittar du många svar på din itrebarile

  https://www.videotutorial.ro/?p=89

 51. måsar sade han

  mycket högt handledning BitComet Jag använder utorrent men jag tror att jag var honom Flos på BitComet skjuta mycket väl med honom har bra fart, vet inte för mig verkar super'll se när tusentals tack för vad du nu tror att om de videtutorialele Miar göra cristii alla älskar honom mycket väl och lugna explika inte bråttom boby är snabbare för oss nybörjare vet vi ta det långsamt steg för steg fff.tare videotutorialele jag gillar din ärliga vi lärt oss en hel del av dig vet hur man beter sig med människor i enkla ordalag som inte använder det gotta låt mig säga att du tror att pojkar översittare tinetio allt så att du är nummer 1 vara hälsosamt att ge oss många fler videotutoriale kommer verkligen älskar och tack existerar

 52. stefan sade han

  Hur vacker är detta vidiotutorial och fler koppar bagage

 53. junyorw90 sade han

  Jag har ett modem från orange ... när nedladdningen startar börjar den med över 1 mib och porma sjunker till 400 kib ... varför: S ...

 54. dany sade han

  Kan någon hjälpa mig där vid inställningar dina varnings är något jag uppladdningshastighet sätta en netto 7mb Cnv hjälpa hur ska jag ställa in uppladdningen? Mig eftersom leeching alla 4o kb / s och ladda upp den större? Snälla?

 55. dany sade han

  Någon hjälpa mig snälla?

 56. Adrian sade han

  @dany: Du kan ha en nedladdningshastighet på 1G som kineserna eftersom det inte är viktigt men från hur många du skjuter och var du skjuter hur många såmaskiner du har ... det betyder ... du ställer in hur mycket du vill ha hastighet ... mindre än ... titta på handledningen och ställ in som i handledningen ... Jag sa till dig även om du har hög hastighet är inte bara detta viktigt och inte bara din nedladdningshastighet beror på nedladdningshastigheten utan på antalet seeders, hur många har den filen på vem som drar det hur många som är aktiva när du drar filen och var är de du hämtar från ... vilket land ... etc ...

 57. boby_admin sade han

  @dany:
  Om du tror att ett skott direkt 1-2 mega per second're fel
  Du kan ha den bästa netto och världen för att inte dra bort ODC
  Du måste ha tålamod eftersom hastigheten ökar något
  Om du gör precis som handledning inställningar är ok
  Vänligen se denna video tutorial svansfästet utan att hoppa över
  Det är skönheten i dessa videohandledningar inte får när du har sett det en gång och aldrig se det igen och igen och igen tills du förstår att det är fri och inte behöva betala biljetten på bio

 58. CosTkn sade han

  Jag gillade det i slutet, med en förhandsvisning, för Cristi sa "se vilken bra kvalitet" men jag såg ingenting, det var en svart skärm på spelaren och jag skrattade =))
  Intressant toturial.
  Du har rätt, som andra gör Cristi.Nu inceleg gasesc.Am vänner frågar mig att leta efter något och hitta dem på första försöket och de kämpade för dagar .: |
  Lycka till!

 59. @CosTknJag förstod inte då, jag såg på skärmen men inte fånga programvara fånga som strömma.
  Det händer ibland och sånt.
  Det finns en i Kaspersky Internet Security Tutorial där jag presenterar upptaget virtuellt tangentbord på skärmen KIS och handledning inte se något där jag förklarade i texten.
  Jag är glad att jag gjorde zinbesti ibland göra en del skit utan att du inser, men att veta att de är de mest framgångsrika.

 60. Costel sade han

  hej, mycket bra handledning, inte tror att det kommer att ändra hastigheten, uTorrent hade vi en toppfart på 1 mb / s

 61. albastru_1979 sade han

  Jag ClickNet nätet, och jag är 4 och router för pc.Am ville unvat att lösa BitComet ptoblema från det nedre högra hörnet: Du kan fortfarande BLOCKERAD nedladdningshastighet kan vara UT INTE din brandvägg och mycket FAST.PLEASE NAT-router-konfiguration! jag sökte på nätet för att PAMANT.VA Men min engelska vänligen hjälpa mig eller KAN steg för steg anvisning GÖR eTT PROBLEM MED DETTA PROBLEM MED FLERA PT dE förväntas ASTA.MULTUMESC!

 62. Ionut sade han

  ba bagameas i deras netul och deras torr
  . Jag 10 mps hastighet och inte gå mycket torrentu
  en usel film jag var med honom 2 timmar
  30 min film

 63. Adrian sade han

  @albastru_1979: Du måste portfororda rootern för att fungera, vi har fler handledning om rooter, skriv i sökningen längst upp till höger: "Ställa in en trådlös router för nät-grannskapsnät från romtelecom och för nät från rds" eller "Ställa in trendnet-router för port vidarebefordran med virtuell server och dmz ”ja ange så hittar du självstudierna!

 64. Adrian sade han

  @Ionut: Tror du verkligen att du har 10 mps? :))) att veta att nedladdningshastigheten på torrents inte bara beror på din nettohastighet !!! men också av antalet hastighetssåmaskiner som de laddar upp ... förgäves har du 10M om den du skjuter från har en uppladdningshastighet på 20kbps 😉

 65. albastru_1979 sade han

  tack för det första för svarets hastighet! men jag var kanske mindre tydlig: Jag har ingen trådlös router ... eller kanske inställningarna från den trådlösa routern är desamma ?? ett modem från clicknet DE 6 speedtouch och från det börjar jag med en edimax br-6104ik router som börjar vid 4 st inklusive min. Jag såg handledningen med bitcomet och jag satte också in bitcometern, men nere till höger har jag: BLOCKAD DU KAN FORTSÄTT NEDLADDA UT HASTIGHETEN KAN INTE VARA MYCKET SNABB. NAT ROUTER-KONFIGURATION! Varför är det ?? min router är konfigurerad på samma sätt som en trådlös router ?? Jag gjorde något annat idag!: Jag avbröt routern och jag lade datorn direkt i modemet och det ger mig samma nere höger !!! DC? JAG ÄR EN TOTAL dimma! Jag hoppas att du tar mig till ljuset! Tack i förväg.

 66. Adrian sade han

  @albastru_1979: De är samma inställningar, det är fortfarande rooter men det kallas trådar eftersom det är med "antenn" det är trådlöst ... annars båda för ordet samma

 67. @albastru_1979: Gör din hur man gör denna webbplats Portforward:http://www.portforward.com/,cauta Skriv din router och du hittar användbara indikationer.

 68. ALBASTRU_1979 sade han

  TACK PT tidigare svar DET hemsida OVAN [:http://www.portforward.com] OCH program som jag menar PFCONFIG, hade jag! Men jag kan inte gå med honom
  AM och licens att EL
  Det kostade mig $ 30 VET INTE VAD man ska sätta i lådor ALEA fan ... ..POATE ISI head knock MN ... .MULTUMESC!

 69. nicu sade han

  Du kan hjälpa mig att göra inställningar i BitComet?
  Jag har alltid gult ljus visas (låst) i stället för grönt ljus.
  Jag använder ett clicknet-modem ... romteleco.
  vänligen

 70. eronik sade han

  STECF så det är super hårt ... och jag .da honom ett problem ... ..l gjorde exakt som handledning men förvänta honom hela minuter och jag växer inte alls downloadu ... kvar hela 0.0 kb / s ... ..poate någon hjälpa mig?

 71. Albert sade han

  En annan torrent sökning kommer säkert att gå

 72. Hur kan jag tvinga honom att gå co högre hastighet ?????

 73. Adrian sade han

  @DXC: Ta bort huvudet en gång för alla att deauna !!! KAN INTE HIGH SPEED NET, kan du inte göra någonting SA AI högre hastighet än erbjuder PROVIDERU, DET NÅGON SET magi som berättar växa SPEED NET, all programvara som hävdar att göra detta är bara att få marknadsföringsmetoder för att tjäna pengar tillförlitligheten och naivitet människor, kan du begränsa anslutningar vilket innebär att du kan sätta BEGRÄNSNING inte hämta högre hastighet 500KB men om PROVIDERU ITI ger viss bandbredd inte kan göra någonting SA BEGRÄNSAT paus, göra något för att öka din hastighet eller bandbredd!

  Provideru inte tilldela din hastighet! Det allokerar bandbredd leverantör !! Så om du inte 1Mb innebär att ju mer du skjuta från var som helst! men som 1Mb är att du kan uppnå hastighet, hastighet med vilken du kan ladda ner, det är allt! Jag 3M bandbredd, det betyder inte att 3M skjuta från var som helst !! Men som både kan få, det är gränsen, så kan uppnå!

 74. Tenti sade han

  ja det är mycket bra handledning för nybörjare. Kontrollera här om detta är hur man snabbare nedladdningar http://img154.imageshack.us/img154/3739/viteza.jpg

 75. c71st1 sade han

  Hur kan jag installera ett spel om inte
  ISO: s

 76. Katalin sade han

  STECF så det är super hårt ... och jag .da honom ett problem ... ..l gjorde exakt som handledning men förvänta honom hela minuter och jag växer inte alls downloadu ... kvar hela 0.0 kb / s ... ..poate någon hjälpa mig?

 77. Adrian sade han

  @Katalin: Det betyder att torrent är inte bra eller inga såmaskiner !!! söka det någon annanstans eller kanske din brandvägg blockerar clientu torrent i ditt fall BitComet!

 78. George sade han

  Hej. Jag har ett problem.
  Den sista raden nedanför där
  Inte inloggad ljusgrå;
  DHT conected grönt ljus;
  WAN grönt ljus --ip: port; mig
  i stället för grönt WAN-ip: port är
  gul Blockerad: --ip: port.
  Varför är blockerad ip (gul)
  och hur man gör det låsa upp?
  Zonealarm är installerat Jag avinstalle
  med Revo Uninstaller och jag har en annan brandvägg.
  Jag tror att samma problem och rapporterade det
  Mr. Nicu på 20 juni.
  Tack för din hjälp.

 79. Adrian sade han

  @George: Kanske har du en rooter eller ett modem ... och i så fall måste du göra portforwordong !!! Om du inte har en rooter eller ett modem kan du till exempel använda en annan uTorrent-klient eller gå till inställningar i bitcomet och ändra port!

 80. Adrian sade han

  @Adrian: Tyvärr skrev jag fel, jag menade portforwording och inte "portforwordong" som jag skrev ovan ...

 81. George sade han

  Jag har kabel internet modem TV
  Motorola RDS Constanta.Cum är portforwording?

 82. George sade han

  Jag har router.

 83. aditzu sade han

  Cristian !!! Fler pojkar !!! Är du riktigt seriös!?!? Har du något emot om jag kommenterar lite också ??? Naturligtvis är du upprörd men åtminstone har jag nöjet eftersom åtminstone en person kommer att läsa min kommentar :))). Jag fick länken till den här webbplatsen från en vän som, mellan skratt och hicka, fick mig att lova att titta på honom, jag tittade, han hade rätt, efter 20 minuter slutade jag skratta !! ! Cristian du är ett exempel på en rumänsk roman !! Må vara stolt, du kan pekas med fingret, kanske till och med belönas (om dumhet belönas). Får du eller du göra den här häftiga saken eller tror du verkligen att du gör något bra och användbart?!?! Pojke, jag förlorade 42:10 minuter av mitt liv, men skrattet efteråt var värt det !!! Du är en högljudd person, du ser sällan en man som pratar så länge utan att säga något viktigt men bara för att avvika ... Cristian ett tips: Om du vill kommentera något föreslår jag att du dokumenterar dig själv i förväg, vem vet kanske du det kommer att vara till hjälp, kanske du också lär dig något ... vad säger du?!? Min bror i 42:10 min du misslyckades med att visa oss hur mycket. han kan vara en smart man !!! Bröder, sluta här !!! Verkligen !!! Du är kål !!! Skjut dig själv !!! Det finns tusentals som du ...

  • Jag är glad att jag fick dig att skratta, kan fortfarande berätta varför du lol, och vi gillar att skratta.
   Jag väntar med era argument.

  • Alexandru sade han

   aditzuCristian !!! Må min pojke !!! Du är verkligen bäst!?!? Får jag kommentera det lite ??? Naturligtvis sinnet men åtminstone jag satifactia eftersom minst en person läsa min kommentar)). Jag fick länken till den här webbplatsen från en vän genom skratt och snyftande fick mig att lova honom att jag titta på det, jag såg, var strax efter 20 minuter jag sluta skratta !! ! Cristian're ett exempel på romersk Rumänien !! Kan vara stolt, pekade han finger kan även belönas (att om prostata awards). Må ni, eller om du gör detta i den svala eller om du ens tänka på att göra något gott och nyttigt?!?! Badrummen har förlorat pojke 42: 10 minuter i livet men skratta när han förtjänade !!! Du är en hård, sällan ser en man att prata medan sade ingenting viktigare än att Aber ... Cristian råd: Om du fortfarande vill att jag ska göra några kommentarer på något som jag föreslår till er och dokumenteras innan, vem vet kanske du kan vara till hjälp, och kanske lära sig något ... vad tycker du?!? Min bror i 42: 10 minuter har inte lyckats enheter än att visa oss hur hennes .... kan man ge smart !!! Brothers låt dig detta !!! Verkligen !!! Du groddar !!! Skjut dig själv !!! Eftersom jag är th ...  (Cite mig)

   Bai aditzu inte vet varför du lol att Rumänien ii full av människor som inte har någon aning om att installera ett program för att lyssna på musik eller skapa en mapp i vila så jag kan berätta är ett barn som tänker han vet allt och bara så du vet, att razi.Uita själv i spegeln och rakning förstått.

 84. daogaru sade han

  du sa m komet pengar där musiken är med dessa filmer jag hämtat dessa spel som tar på trorent och uppmanar alla gratis w

 85. den bästa uTorrent eller bitcommet?

 86. dumitru32 sade han

  HajVad bättre uTorrent eller bitcommet?

  Många säger att uTorrent är det bästa ...

 87. xrapx sade han

  BitComet bästa Nush utorrent dc men ladda upp endast fångas med det och fånga 3 50 k k.

 88. florin sade han

  du är bäst

 89. Jag har mycket bra hög hastighet

 90. BRODER SOM ÄR ANSVIDANDE I UTRUSTANDE OCH BITKOMENT SOM MER BN GÅR UTORRENT VAD JAG SÅG I VIDEO ... DETTA ÄR MER ÄN 190KB / S NEDLADDNING MED 1 MB / S
  Så jag förstod INTE NÅGOT FRÅN VIDEOEN .... ATT STANNA

 91. Salutare.Am såg din handledning och jag har några frågor:
  1.eu stark dc användning och förstår inte hur det är här för att ladda upp, dela ul.Ce att ge och hur vi ger andra i vår dator för att ladda upp?
  2.am sett från kommentarer av andra, om du inte vet vad modem och (eller) brandvägg är möjligt att ha problem jag download.Eu netto UPC modem och Internet Kasperski Security.E kan ha problem inte fungerar och att behöva göra några ändringar?
  Tack och ledsen om du gillar konstiga frågor, men rookie.

  • Adrian sade han

   lps: Salutare.Am såg din handledning och jag har några frågor:
   1.eu stark dc användning och förstår inte hur det är här för att ladda upp, dela ul.Ce att ge och hur vi ger andra i vår dator för att ladda upp?
   2.am sett från kommentarer av andra, om du inte vet vad modem och (eller) brandvägg är möjligt att ha problem jag download.Eu netto UPC modem och Internet Kasperski Security.E kan ha problem inte fungerar och att behöva göra några ändringar?
   Tack och ledsen om du gillar konstiga frågor, men rookie.   

   Skriv upp i rutan "med videotutorial.ro ..." rätt "Installation och inställning apex dc" (utan citattecken) tryck enter och du hittar handledning, och en svans slutet privestel att förstå hur det fungerar

   • Adrian: Skriv upp i rutan "med videotutorial.ro ..." rätt "Installation och inställning apex dc" (utan citattecken) tryck enter och du hittar handledning, och en svans slutet privestel att förstå hur det fungerar  (Cite mig)

    Hej Adi.Mersi spetsen för denna tutorial, men jag tror att jag uttryckte mig med stark dc stiu.Lucrurile gresit.Cum är att jag bad om här bitcomet.Eu använde stark dc, jag förstår inte hur det är med torente.Cum ladda dammen och andra tar från oss eller hur man ska gå torrents? och om vi KIS 7 modem och jag har ett problem och bör ändras ceva.Mersi och ber om ursäkt om jag inte förstått.

    • Adrian sade han

     lps:
     Hej Adi.Mersi spetsen för denna tutorial, men jag tror att jag uttryckte mig med stark dc stiu.Lucrurile gresit.Cum är att jag bad om här bitcomet.Eu använde stark dc, jag förstår inte hur det är med torente.Cum ladda dammen och andra tar från oss eller hur man ska gå torrents? och om vi KIS 7 modem och jag har ett problem och bör ändras ceva.Mersi och ber om ursäkt om jag inte förstått.  

     Vad jag kommer att säga här är giltigt endast för trakerele (torrent platser) privata som kräver att du loggar in eller göra ditt konto för att få tillgång till sin lista över torrents. allt bygger på Ratio, du måste ha ett förhållande som bättre och högre

     Förhållandet är förhållandet mellan uppladdning och nedladdning. Förhållandet beräknas med en enkel delningsoperation. LADDA UPP / NEDLADDNING => RATIA.

     1. Vi tar ett konkret fall (värden avrundade belopp vara lättare beräkningar):

     Fanica har globala andelen 1,588. Ladda upp och ladda ner 216 136 GB GB. Fanica hämtar en DVD 4 GB. Dessa 4 GB Ladda kvantitet och förhållandet beräknas på följande sätt:

     216 / (136 4 +) = 1,543 GLOBAL ransoner.

     Fanica denna torrent ladda alla 4 GB och undrar varför globala andelen har samma värde som när hämtas som dvd. Svaret är enkelt. Beloppet läggs till uppladdning och uppladdad förhållandet blir:

     (216 4 +) / (136 4 +) = 220 / 140 1,571 ranson = GLOBAL.

     Eftersom GLOBAL Fanica att få ransoner till samma värde som den initiala behovet av att överföra ett belopp som motsvarar 4 * 1,588, 6,352 dvs GB. Sedan GLOBAL ransoner kommer att nå samma värden med det ursprungliga.

     (216 6,352 +) / (136 4 +) = 222,352 / 140 = 1,588.

     Eftersom GLOBAL Fanica att öka sina ransoner måste ranson per torrent göra mer än 1,588

     Jag hoppas att ni har något !!

     Ovanstående angående Ratie är inte giltiga på gratis trackers, som isohunt, mininova stannar där för att se om du vill men ur moralisk synvinkel är det inte trevligt att värma och springa någonstans (ladda ner och kör) varken på privata trackers eller på de fria. många hämtar torrents men glömmer att stanna hos dem vid utsäde så att de kan ta andra från dem. dessa aspekter eller diskuteras i handledningen som kallas "torrentfiler" hittar du det med sökningen uppe till höger, du känner redan till historien och använd den oftare innan du ställer något, ställer för många frågor och för ofta.

     Om du har inga problem att ladda ner torrents får inte ställa något, har du inga problem. torrnte klienter dvs programvara som du laddar ner torrents också ha ett test för att se om porten är öppen eller om det går bra, om du har problem, se handledning om uTorrent eller BitComet

 92. Ok, mersi.Am att göra, men nu när mina trötta ögon på här för dig.
  Om jag har några frågor, jag har bra solicit.Toate

 93. dak aooleuu.pai som betyder bra fart (500kb) är min clar..prietenul drar av BitComet ku 5 MB

 94. OK.Asta förstod inte alltför väl, hur och vad vi ger till andra att ladda ner från noi.Am trodde att det var något som i DC.
  Tack frumos.Am försöka att inte ställa så många frågor.

 95. ricacool sade han

  sal är Rica och jag har en fråga? falosi Windows-gränssnittet kan 7 som Windows XP SP2? och i så fall var jag tar Vänta på svar miltumesc

 96. Jag har ett problem på din bärbara dator förinstallerat Windows installerar 7 och gav inte BitComet installera och välja språk och stänger sig själv. vad kan jag göra?

  • Ghitu: Jag har ett problem som jag 7 Windows förinstallerat på den bärbara datorn och jag ger inte instal installera BitComet plats och välja språk och stänger sig själv. vad kan jag göra?  

   sal Jag läste ditt problem, men sal installera Windows 7 försök igen lai kan inte korrekt installerad eller inte bra trebiuie

 97. Sall Jag har en Acer laptop och jag tog 1 maj 7 Windows installerat. prolema hämtade BitComet är, ge mig installera och välja språk och stänger. inte installerat. Jag laddade ner flera men alla samma historia. Vad kan jag göra?

 98. sal är Rica och jag har en fråga? Jag har ett ATI Radeon-kort x550 av 256mb med Sharad 128 2.0 bit och har exzista är VRUN drtaivar som går Sharad 3.0 på detta forum eller VRUN schema något och jag tackar .va svar.

  länder är de från Videotutorial

 99. marius_stilaaprte sade han

  Jag har netu 'genom rcs rds och det laddar ner mig med 10-15 kb / s hur ökar jag hastigheten ?? snälla hjälp mycket ??

 100. Mor bror om jag bara hämtar 630kb / s

  • Sandu sade han

   om du laddar ner den 600 och återuppta vilken typ av abonnemang du har ??
   Jag 7 $ io och avlägsnande 250kb ännu mer ... även om jag vill ha mer
   romtelecom är frågor som ??
   Hur kan jag ladda ner mega 1 åtminstone utan Sami utbyte abonnemang ??
   Jag vet att du kan, men inte vet hur du känner ??
   Jag förväntar ett svar så snart ...
   tack så mycket

   • AdrianGudus sade han

    Sandu:
    om du laddar ner den 600 och återuppta vilken typ av abonnemang du har ??
    Jag 7 $ io och avlägsnande 250kb ännu mer ... även om jag vill ha mer
    romtelecom är frågor som ??
    Hur kan jag ladda ner gratis sami minst 1 utbyte megacel abonnemang ??
    Jag vet att du kan, men inte vet hur du känner ??
    Jag förväntar ett svar så snart ...
    tack så mycket

    Du kan inte störa med hastigheten, är det tilldelas av din leverantör. Om du vill ha en bättre ränta du måste betala för en högre abonnemang eller att flytta till en annan leverantör. men jag föreslår att du skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: Öka hastigheten nedladdning, ladda upp och antalet anslutningar i uTorrent, du anger och du hittar handledning.

  • cata:
   Mor bror om jag bara hämtar 630kb / s

   Vänligen ajutatima och p min nujtiu hur man gör för att få mer fart till internet vänligen ajutatima

 101. Jag ladda bara 600 kb / s

 102. George sade han

  Jag har en bitcomet och jag har ett problem att lyssna hamnen är okänd och jag vet inte hur jag gör det har den gröna bullet adik wan som vet hur man hjälper mig att kontakta mig på d "[e-postskyddad]"

  • George:

   Jag har en bitcomet och jag har ett problem att lyssna hamnen är okänd och jag vet inte hur jag gör det har den gröna bullet adik wan som vet hur man hjälper mig att kontakta mig på d "[e-postskyddad]"


   Du måste göra port forwarding för BitComet se att vi har en handledning med port forwarding.
   Se vad du Potu använder BitComet webbplats och göra en port forwarding i modemet måste vara någonstans i NAT inställningar för en virtuell server, den virtuella servern du behöver göra Port Forwarding inställningar.
   Du kan även aktivera UPnP (Universal Plug and Play), om BitComet är smart nog att du inte behöver port forwarding.

 103. sall Jag installerade också inställningarna som videon ser ut men när jag loggar in på en torrent-sida fungerar det inte säger jag det ……. vad händer plsss vid alla torrents jag säger så i videon där ger han mininove för första gången men jag säger också till mig dc ????? plss la id adyyygrigorescu plss Sidan hittades inte

  URL (sida) du begärde kunde inte hittas.
  Antingen aldrig existerat, har tagits bort, eller om du stavat fel URL Används för.

  Du kommer automatiskt att omdirigeras till vår hemsida i 5 sekunder,

  klicka här om du inte omdirigeras automatiskt.

 104. Albert sade han

  Intradeva uTorrent är bättre men det är mycket högt bravo killar gör ett fantastiskt jobb!

 105. cristi sade han

  Hej! Jag har installerat BitComet och vill avinstallera det! Menar du att jag kan inte men misslyckas i huvudet av något slag att göra det med något! ge mig några råd! Jag får där du men jag har ingen unnistal!

  • Adrian sade han

   cristi: Hej Jag har installerat BitComet och vill avinstallera det! Menar du att jag kan inte men misslyckas i huvudet av något slag att göra det med något! ge mig några råd! Jag får där du men jag har ingen unnistal!  

   Försök att avinstallera den med Revo. Vi har en handledning om det. Skriv upp i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." till höger: revo, gå in så hittar du självstudien!

 106. cosmin sade han

  även finns det inget alternativ att öka portarna 7 vinna?
  Jag vill uppriktigt att påskynda

 107. Claudiu sade han

  Jag vill s hastighetsökning och jag gillar att gå att lura hård mn.va please help me

 108. spion sade han

  fungerar mycket bra!

 109. ovi sade han

  Svara mig också på en fråga. Efter nedladdning med utorrent lämnar jag den öppen för uppladdning (jag försöker ha ett förhållande på minst 1), men på kort tid slutar uppladdningen, jag får ett fel och när Jag försöker starta om den, jag får meddelandet: "Torrent-fel, saknade filer i uppgiften, kontrollera det igen. Vad är orsaken? Tack.

 110. cypyy sade han

  hej, jag har också ett problem jag har en HTC vario 3 och jag vill ändra dess windows finca är på holländska snälla hjälp mig med en tutorial som hjälper mig att byta windows på HTC PHONE ... något förslag jag skulle ha användbart ... tack.

 111. Alexandru sade han

  Han kom till mig och ändå gå 3000 kb / s nedladdningshastighet och ladda 100 kb / s

 112. George sade han

  hej gå med förhandsvisning

 113. wallachian sade han

  Jag för min del är super glad och världen behöver veta för en snabb nedladdning k måste vara så många utsädes författare, är det sant att jag k och alternativa kön Azureus, bitorent, uTorrent här webbläsaren.

 114. wallachian sade han

  ursäkt kommer omröstning

 115. alexandra sade han

  Bra handledning!

 116. PETER Gafencu sade han

  Hej alla !!!!!!!!!!! Jag gillar hur hur prezetati handledning och hur du förklara det, BRAVO till dig !!!!!!!!!!

 117. paulgrojdi sade han

  Apropå att förutsäga vilken spelare kan bytas ut i miljöer med BSPlayer eller någon annan spelare som du har, så det är inte nödvändigt att använda den rekommenderade BitComet. Finns även nedladdningar och bilder och kommentarer. Du kan endast kommentera om du loggar in!

 118. Stråle sade han

  Hej!

  Jag laddade ner BitComet fungerade mycket dagarna ok men just nu vid åtkomst av webbplatser med torrents receive följande meddelande:

  "Sidan hittas inte
  URL (sida) du begärde kunde inte hittas.
  Antingen aldrig existerat, har tagits bort, eller om du stavat fel URL Används för.
  Du kommer automatiskt att omdirigeras till vår hemsida i 5 sekunder,
  klicka här om du inte omdirigeras automatiskt ”.

  Jag avinstallerade program, installeras men får samma budskap.
  Kan du hjälpa mig med en rekommendation i denna situation?
  Stort tack!

 119. Jag tror att det är kål BitComet
  Bäst är utorrent
  med uTorrent hämta med 5-6 mb / s
  och med BitComet ladda ner med 100-150 kb / s

 120. Någon som vet någon rangordning av program nedladdade filmer ??? Om ja, säger du det till mig och mig och i synnerhet där de kan få den bästa ????

  tack

 121. Razvan sade han

  Jag går med 30 tusen kb / s

 122. Dadan sade han

  Alla de som säger att fusk är bra uTorrent
  BitComet bittorrent är bäst
  Jag nedladdningshastighet med BitComet med 3 mb / s

 123. Razvan sade han

  Med uTorrent hämta med 13 mb / s och med BitComet jag går mellan 30kb eller maximal 100 kb. Du måste gå att fastställa något

 124. det finns en sajt som heter torents.to..det är ett slags tuggar ... det har också de trackers som visas på bitcomet ... skillnaden är att du bara skriver en gång vad du letar efter och sedan byter du tracker .... han har flera tusen trackers på det ... inget behov av att söka efter gugal ...

 125. Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från ajutorrr

 126. Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima och mig snälla

  • AdrianGudus sade han

   danyy:
   Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima och mig snälla

   Du beter dig som ett barn eller är antagligen ett. Håll dig lugn och ha tålamod och vänta på svaret. Skrik på kommentaren från arken som ditt hus tog eld ....
   Skriv upp i sökrutan på den svarta kanten av dreata: Öka hastigheten nedladdning, ladda upp och antalet anslutningar i uTorrent, tryck enter och du hittar en handledning som hjälper dig.
   Du förstår att nedladdningshastighet som du har är kopplad till flera frågor, gav bandbredd leverantör du, nod platser som passerar den för hämtningen, antalet av utsädes författare och platsen för att äga fsierul

 127. [e-postskyddad] ajutorrrrrrrrrrr

  • brett sade han

   danyy:
   [e-postskyddad] ajutorrrrrrrrrrr

   man .... där jag skrev ovan använder du u torrent ... tar inte dp nmn ... Jag har 80 GB hdd och minskar med 4-5 mb / s alltid ... dak jag hade det större jag hade också nedladdningshastigheten större .... mellan att ha S många än L ... dak har du tvetydigheter damer PM dak kan eller lämnar ditt ID och jag anger det ...

 128. Roby sade han

  Cristi behag hjälpa mig med något och mn
  sty där nere i det hörnet är tre orangegul .När jag provat det sista mig en tusen och en port fann vi ingen som går hela blockerades hur kan jag fixa detta göras och den sista gröna
  ms för förståelse

 129. Jag salll installationer och såg k BitComet har eftersläpning och musiken hoppar på winamp c jag göra? efter att det går avinstallera PC som vanligt och muzik

 130. BitComet sacadeaza min musik som jag avinstallerade winamp musik för att få dem att gå bn c utorent inte använda eftersom jag går 20 kb nödvändigtvis BitComet jag tar 4 mb

 131. dan:
  salll Jag såg k siam installerar BitComet har eftersläpning och musik hoppar på winamp c jag göra? efter att det går avinstallera PC som vanligt och muzik

  jävla bitcomet ... .. installera utorent eftersom det förbrukar mer resurser ... ovan lägger jag en webbplats med trackers, men jag upprepar: torrents.to det heter .... där kan du hitta allt du vill ...

 132. gaya sade han

  Hur? Som du kan se i handledningen kan du också logga in för att vara "BitComet-medlem". Jag gjorde det personligen och de säger att ju "du avancerar i grad" ju högre nedladdningshastighet, desto mer prioritet har du. Personligen downlodez med 3-4 mega / s i genomsnitt nådde jag 8 mega och 2 kilo. Jag hade också UTorrent men jag är fortfarande mer nöjd med Bit. Fred och välstånd

 133. Catalin sade han

  Detta är inte sant: (... Nu ska jag försöka men jag är säker på att det finns fler Utorrent-användare så hastigheten är högre med utorrent.

 134. Catalin sade han

  Jag testade och BitComet. Jag har inte riktigt netto VDSL abonnemang från Romtelecom och Utorrent leechar bort List med MB och med BitComet med 2.1 1.33

 135. Vilken smutsig man du erkänner som om du var piratkopiering! att dö att du köpte dessa spel och musik från din dator !!

Returlänkar

 1. [...] Vänner, i dagens handledning kommer vi att se hur man återställer filerna som laddats ned med BitComet efter en ominstallation av Windows. Vi måste alla installera om [...] systemet någon gång.

Tala Your Mind

*