Hur man laddar ner torrents med högre hastighet med BitComet - video tutorial

I den här guiden kommer vi att upptäcka ett alternativ till kund Utorrent att ladda ner torrent nämligen Bitcomet att jag känner honom under en lång tid, men nu även överraskade mig med hastigheten på nedladdningen, vilket var högre än nedladdningshastighet som jag hade vanligtvis uTorrent.

Jag menar jag är en hastighet ganska stabilt internt och externt och inte händer mycket ofta att övervinna vissa begränsningar (250k - 350k), men idag när jag gjorde den här guiden med BitComet min hastighet ökat med cirka 50 % jämfört med normal hastighet jag hade.

Ger oss BitComet, i första hand har en modul mycket intressant förhandsvisning, som hjälper oss att visualisera ett parti av en film, även om den inte laddades ned endast i förhållande till 15%, kan detta endast göras efter nedladdning och installera en extra spelare som vi rekommenderar det för dem av BitComet (överförda bilderna från filmen har inte sett handledning eftersom fånga mjukvaran, men jag har sett dem).

På höger sida har vi många länkar till torrent trackers tillgängliga som gör livet enklare och sparar posten google hela dagen.

Naturligtvis för dem som vill ha plats finns videotutorial.ro en torrent sökmotor (Search Engine torrent) är mycket snabbt och att vi jag tillsammans med ett Google-projektet inrättas speciellt för dig och är gratis för alla värld, innehåller sökmotorn torrent några filter i toppen för att separera de resultat som bygger på sökfunktioner är sökningen görs på engagerade och högt värderade trackers som vi har valt.

Jag inbjuder dig att titta på denna video tutorial om BitComet, och om du vill att andra torrents video tutorials hittar du på vår hemsida via den sökmotor på toppen av webbplatsen.

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Bästa webbplats tutorials cl .. Grattis .... men har fortfarande ett missförstånd: det visas på webbplatsen och prova något nytt att se honom ... Jag kan inte vänta med att incarece ,,,,, och laddas .... och ladda ... och ladda den och ändå inte öppna handledningen ... du kan hjälpa mig med ett svar?

 2. Adrian sade han

  Intressant tutorial, BitComet ... du visste för länge sedan, men flyttar honom fruktansvärt PC "Hale" ... om du hade mer resurser för att ladda ner torrents 2 dör datorn klar åtminstone för mig ... resten är ok ... i alla fall jag inte jag gillar hur du sa saker buskig ... föredrar klassiskt, enkelt och bra ... jag vill inte krusiduller tusentals funktioner och inte göra någon av dem väl ...

 3. Adrian sade han

  @mutor: använder den webbläsaren Firefox eller opera ... sannolikt ... Adik är definitivt nettot av din egen! netto av en svag eller ett nätverk av stadsdel I netto från RDS och jag har inga problem! Jag stannar inte tutorials även de just lagt till platsen ... Se k vi har några tutorials om hur man laddar ner, installera och konfigurera Firefox ... som och för det arbete vi handledning ... med hjälp av sökmotorn rätt plats ovanför och söka handledning i fall som du handskas med dessa webbläsare, har vi även en handledning på internet explorer 7, jag personligen inte rekommendera det ... alla dina firefox är bäst!

 4. ovvvy sade han

  Jag har följande problem: när du laddar ner något utorrent internetsökning - på olika platser just nu är jag gjort det mycket svårt, ibland omöjligt .. du har några förslag? Dessa utmärkta tutorials .. bara bättre!

 5. Adrian sade han

  @ovvvy: Tja du bara tittade på "förslag" Försök på denna BitComet ... uppriktigt tror inte att kommer att ha något resultat, är det naturligt att vara så ... varje torrent-klient förbrukar mer resurser när de har något att ladda ner! Inte tänka på vad man ska göra ... och om du använder internet Explorer i ditt ställe skulle jag inte gråta ... internet Explorer är skräp ... .pune Firefox eller Opera och du kommer att se att du har en annan situation vi har här på plats tutorials på 3 webbläsare hur man laddar ner, installera och konfigurera dem ... det handlar om Firefox, Opera, internet Explorer 7 du kan hitta med hjälp av sökmotorn längst upp till höger ... jag föreslår att du använder Firefox!

 6. florin sade han

  Mycket hårt tutorialu, jag använder BitComet eftersom jag pc-u och jag går mycket väl PC-u när du går bitcometu dvs när nedladdningar, kan hämta och 5 en gång och jag spelar ett tag och alla jag går smidigt, med bitcometu förekommande du skjuter en torrent såmaskiner med 200 och 2mb / s, och endast gå att förhandsgranska video filtyp, i alla fall Tutorialu är mycket bra, Tinetio så vidare.

 7. Stefan Nicolae sade han

  Jag är väldigt glad av tydlighet och professionalism som de visas information.

 8. Julian sade han

  Mycket bra om du använder uTorrent tutorialul.Va felicit.Chiar Jag ska försöka få en fråga acesta.Dar 2 kunder kan använda för att ladda ner igen? Jag hoppas inte en gång grattis deranjez.Inca gör ett utmärkt jobb.

 9. @Julian:
  Tack Julian, användning kan använda torrent klienter läsa ut men du måste ta itu med dem och att var och en av dem kommer att vilja vara standard (före utspädning).
  Du kan även använda dem samtidigt utan problem, men det är möjligt att när hon använder dem båda samtidigt snarare hindrar datorn.

 10. Använd alla bittorrent 2 år 1 månad utan att BitComet nedladdningar med 20% högre repede.Sunt mycket glada om det och jag gör inte asteptamla så performante.Va Mutum väntar för era ansträngningar och omfattande handledning på Ubuntu Linux (operativsystem som jag vill gå) och videoredigeringsprogram.

 11. @ovvvyJag säger att vi försöker att mixtra med inställningar, särskilt nedladdningshastigheter och ladda upp kanske du lämnade standardinställningarna, obegränsat, vardera och ladda och ladda upp och sedan uTorrent kursen använder all den hastighet en av nätet.

 12. @admin_cristiCristi har du ClickNet 6 Mbps?

 13. @bl:
  I och handledning ClickNet men använd inte netul från ClickNet.
  Jag har två olika nettoteckningarna, en från en leverantör romtelecon och en okänd.

 14. marius sade han

  Salut.Referitor förhandsgranskningen kan också använda VLC Media Player öppnas smidigt och neterminate.Totusi filmer har ett problem med BitComet de använder mycket lägre rätt timp.In jag wan visas i gult i stället för grönt, och jag säger det blocat.Ce jag kunde göra åt aceasca.Am avinstall och brandvägg på fönstren och avstängd men jag degeaba.Ce kan vara?

 15. corleone sade han

  PT ovvvy Cam så händer mig att det beror på att han blev ombedd att skanna din antiviruzul som också försvårar normal nedladdning och allt, så jag använder Bitdef händer mig ... ..

 16. Adrian sade han

  @corleone: Bitdefender och Kaspersky och AVG är de första i toppen av den högsta konsumtionen av resurser! Användning Avira antivirus upptäckt utomordentligt bra med en mycket bra och en mycket låg förbrukning av resurser, är det idealiskt för den långsamma, medium eller bra ft! du 3 nivåer av inställning grundläggande minimum, och avancerade! använda "grundläggande" eller standard i engelska ... och allt är ok jag använder under en längre tid och vi hade inga problem med det! Vi har även en handledning om Avira!

 17. hy första och sooper handledning ... Jag använder BitLord men 2 dagar jag hämtar med 65 / 68kb att den maximala och jag brukar jag ladda med 205 / 250kb högsta ... mer mjau rekommenderas BITCOM ... kan du ge mig gärna mer ??

 18. LoRduS! sade han

  sTiEEe CaRevAA hur kan lägga trackers till bitcomeeeTT ???? om så cool_romik_7 min id

 19. Adrian sade han

  @LoRduS!: du söka på optioner eller på options preferens ... sökmotorer och skriva webbadresser där ...

 20. beb3_mykk sade han

  Jag går ibland svårt och ibland .super u torentu ... Jag blocgheaza och PCU inte längre belastning dc nimik nätet ... ... men inte dra .nus nimk ... och ges knappast någon ta ifrån mig men gå hårt Addicted lås eftersom Utrrentului när den är tänd dc ???? ???

 21. fratzilor badrum facetzi ett bra jobb buna..felicitari: D: D ... men jag går inte att se tutorial astaX (X (X (putetzi ... säger jag varför plss vänligen tack ... :) :) :) :)

 22. Lilian sade han

  Bra tutorial super grattis Jag har en fråga? :(
  Om mig med uTorrents ladda med 66kb / sek! BitComet nedladdningshastighet förändring något? Vänligen scrietzi
  Tack grattis gång inka

 23. Adrian sade han

  @Lilian: inte en regel !!! mig gå ... nedladdningar lite mindre !!! andra med mer ... beror på din hastighet nedladdning / uppladdning ... vi är inte Gud veta ... installera det och se hur det går ... Om du är glad ... i grund och botten CIK så bör gå snabbare att ladda ner som uTorrent men inte en utesluta !!!

 24. Lilian sade han

  Tack! Adrian! Cheatengine 5.5 du provat?

 25. Adrian sade han

  @Lilian: Nej, inte heller kommer jag att försöka ... chat ... Jag är inte brinner leda andra att göra !!!

 26. Lilian sade han

  Inte förstår Du kan säga vad detta program har något:!? Oegentligheter <P / u som används Om potzi sami säga:? D

 27. Adrian sade han

  @Lilian: En liten motor fuska lurade ... används för online-spel och mer ...

  Om Cheat Engine

  Cheat Engine öppen källkod verktyg är året för att ge dig övertaget i spel, men innehåller även andra användbar verktyg för att hjälpa felsökning spel gör till och med normal användning.

  Den levereras med ett minne skanner för att snabbt söka efter variabler som används inom spelet och gör att du kan ändra dem, men det kommer också med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, tränare maker, direkt 3D manipulation verktyg, systeminspektionsverktyg och mer.

  För nya användare rekommenderas att gå igenom tutorial (den som kommer med Cheat Engine, du-kan finna det i program listan efter installation) och av minst nå steg 5 för grundläggande förståelse av användningen av Cheat Engine

  Vad gör detta med torrents? Från min synvinkel har oegentligheter och även anser att det är ett hack verktyg

 28. Lilian sade han

  Spoate ge dig en fråga? Berätta det inte finns något program på nätet som även kan höja putzin nedladdningshastighet? Eller någon prog kommer inte att ändra hastigheten! Allt beror på vilket paket du?

 29. Lilian sade han

  5.5 med cheatengine jag kan göra det genom att utorrents ser ut leeching med 2mb / sec.Arata att så utlakning hastighet, men hastigheten är fortfarande aceeashi! :)

 30. Adrian sade han

  @Lilian: Om jag inte misstar mig ... så att ni moldaviska i Moldavien? Jag är glad att denna webbplats nått fram till det !!!! glömt att skriva en handledning om xp AntiSpy upp här på vår hemsida för att söka upp till höger, följer handledningen noga !!! Jag hoppas att hjälpa dig !!! Moldaviska säga att du är för att tala om för programtablån ... och så talar moldavier vet att rätt?

 31. @Lilian:
  Den nedladdningshastighet beror på bandbredd som du tilldelar leverantör Internet hastighet beror också på ett i nedladdningen om från vilken du hämtar är bandbredd för att ladda upp mindre automatiskt, du ladda ner långsamt.
  Tveka inte något program för att öka din nedladdningshastighet.
  Ofta en brandvägg som begränsar antalet länkar som du har i dig nätverk med din klient.
  Även om du inte har ställt väl kan klient anslutningar "strypt" eller begränsas.

 32. Lilian sade han

  Tack Du sa att du har rätt att jag anser mig R.Moldova.Dar roman Tycker du:! D.totusi roman är ett folk Precis som vårt språk var Russified putzin annars normal!

 33. Adrian sade han

  @Lilian: Jag kunde ha svurit ... Jag har inget emot moldavierna vet och jag alla rumäner tror ... jag älskar, älskar alla människor mindre zigenare är inte rasist, men inte svälja zigenare, moldavier är trevliga människor jag var i Moldavien, jag hade en flickvän ... ett halvt år 2 relation med en flicka från Moldavien i Branesti ... väl stor framgång och jag hoppas att berätta för andra på denna webbplats !!! Moldavier respekt och hälsningar till alla !! Det är bara ... Jag Chisinau dobrivecer Patan och sii Maladeta ytterligare pajalusta !! Jag har många moldavier lista mess..Sunt nyfiken, hur fick du på denna webbplats? Är du en av min lista över röran ? i till denna webbplats status ...

 34. Lilian sade han

  Ja talar super !: Iam D.apropo några kollegor rekommenderas att besöka webbplatsen! Jag hoppas att hjälpa sina shi! Kan du berätta var att ta programmet Teamviewer? Att surfa på andra Pc av en vän? jag hoppas att ni förstår vad jag skrev! :)

 35. Lilian sade han

  Nej inte jag vet! precis som granne rådde mig att gå! Jag sade att det finns många bra information p / u PC

 36. Adrian sade han

  @Lilian: TAKS ... skriva i google exakt Teamviewer och klicka på det första resultatet ... du gratis ladda ner det från den officiella webbplatsen, om du inte lägger id här röran i listan och du ge det till mig id är: ady_gudus Skål! ! Synd att jag hade i åtanke men vet inte IRQ nummer och ingen ID ... annars vet jag inte hur man facem.In rumänien oreda och eventuellt skype och Google Talk går ...

 37. Lilian sade han

  ! Förresten jag använder inget kladd jag älskar dig mer ISQ: D

 38. Lilian sade han

  Vad rekommenderar ni jag använder Opera eller Firefox? Jag har inget emot frågor som ger dig så! :( Men jag vill verkligen några råd utile.Daca jag 512 MB RAM, som mir fönster installera i min dator?

 39. Lilian sade han

  Jag kommer att försöka få röran bror

 40. Adrian sade han

  @Lilian: även om jag gillar mer firefox Jag rekommenderar opera, se k har handledning om 3 webbläsare och om arbetet och om Firefox och Internet Explorer 7 måste skriva för att söka upp till höger på vår webbplats namn i din webbläsare, du anger och du hittar handledning ... och du tittar på allt och välja vad du vill ... jag rekommenderar du arbetar !!! Id låt mig kontakta dig via ICQ och jag ...

 41. Lilian sade han

  Tack!

 42. Lilian sade han

  @Adrian
  Vänligen cautama mess
  Lilik_1995 vänligen

 43. hälsningar Jag har nyligen drog på nätet. Att vara en nybörjare, jag var tvungen att söka information, och denna plats (jag tror säger så) jag var en stor hjälp.
  Jag stötte på ett problem. Min hårddisk är fragmenterad i flera partitioner, och den startbara (C: \) har endast 4 Gb som är fri cam 300Mb. Jag vet att jag måste ha en minsta fri 200 Mb men vill öka 10 Gb.
  Vid detta tillfälle, uppmanar jag er och det goda kommer att be dig att ge mig några tips. Jag är villig att installera OS.
  Återvända hålla killar vill allt så glad att du gör många "knoppar" som mig.
  Tack för det tålamod som du har haft att läsa detta meddelande. Vänligen skicka din sir.

 44. boby_admin sade han

  @Alex:
  Vem har sagt att du måste ha en minsta 200mb dravel
  C-partitionen och inte bara måste du förblir 15% av den fria partitionen som defragmentera hårddisken göras i gott skick
  Jag rekommenderar dig att göra 15-20 giga denna kurs om du tillåter utrymme på hårddisken
  Hur hårddisk?
  Det finns två sätt att lösa detta problem, men det sätt du väljer jag rekommenderar att du formaterar partitionen C eller till och med hela hårddisken
  1 kan använda ett program som gör detta t.ex. Acronis Disk Director är ett mycket bra program och mycket lätt att använda och ganska intuitiv jag säga
  2In när du vill installera Windows du har möjlighet att göra nya partitioner, ta bort dem, etc.
  Innan jag rekommenderar att du titta på denna video tutorial
  Tyvärr är ljudkvaliteten är inte så bra men jag är säker på att du hanterar

  https://www.videotutorial.ro/?p=425

  https://www.videotutorial.ro/?p=679

 45. hälsningar Jag såg filmerna Din anteckning! Vad kan jag säga det mesta vet dessa saker, men det var ett slöseri med tid att titta på dem eftersom jag kunde sätta ordning i idéer och lärde sig många nya saker och vackra.
  Tack för att ni har svarat på mitt budskap! När du formaterar hårddisken och installera om operativsystemet kommer att låta dig veta resultatet.
  Mer än troligt att du har fått meddelanden från många människor som har hittat arbete Mr din lösning på olika problem som de stöter på vid användning av datorn. Jag kan inte låta bli att berätta för er att upptäcka denna plats var tvungen att gå till biblioteket och söka information som preaocupau mig. De flesta gånger jag flaskhals i många utländska föreställningar som ledde över och inte gå på ...
  Vad jag tycker om ditt arbete är enkelhet d-du presentera saker ganska komplicerat på detta område.
  Så hålla alla så !!! Tack!

  Postscript: HDD är 80Gb.

 46. Vasile sade han

  Hej alla! Jag har en ... nedumerire.Sunt nybörjare i AT, och jag under en tid en dataanslutning från orange.Aici inte har täckning, bara EDGE, och ofta måste vänta mycket länge, upp- kolla min e-post ... hastighet är skrivet i kontraktet 384 Kbps, men oftast inte överstiger 2-3 Kbps :(

  Märkligt, innan förnyelseteckningskursen var jag glad att jag hade: - /

  Jag tänkte att göra en anmälan till konsumentskyddet ... men om jag ser vilken hastighet nätet som om det skulle göra en check från dem :))

  Om ens en tiondel skulle gå Paret skulle vara nöjd.

 47. Iuliu sade han

  Hej, jag har ett problem med torrents med alla D på BitComet berättar mig den blockerade porten (väl de andra programmen inte börja ladda ner), jag sökte på Google och fick en plats port forwoard jag hämtade ett program där "PF Config", men vet inte hur och vad man ska välja och vad man ska sätta routrar eller portar. Tack.

 48. Adrian sade han

  @Iuliu: Har du läst kommentarerna framför allt? Om du inte har Rooter du har inget att göra port forwording !!! Se om du komma in i det och skapa brandväggsregel torrente.Daca kund läste ovanstående kommentarer har problem lösta nu, och inte längre lägga en gång vad som redan har postat, läs kommentarerna innan inlägg, är det möjligt för någon du har haft samma problem innan du!

 49. l3v3l sade han

  Hej, jag heter Robin och jag har en fråga.

  att ladda den externa Trak ...... ..pffff 50kb / s och mitt band ... 700kb bly.

 50. boby_admin sade han

  @l3v3l:
  Om du extrerna av 700 kb band .. det betyder inte att du måste ladda ner direkt 7oo Yorkers och du har tålamod och du kommer att se som kommer att öka din nedladdningshastighet
  Kristus gjorde flera video tutorials anknytning till torrents du rekommendera dem och titta på
  Visst hittar du många svar på din itrebarile

  https://www.videotutorial.ro/?p=89

 51. måsar sade han

  mycket högt handledning BitComet Jag använder utorrent men jag tror att jag var honom Flos på BitComet skjuta mycket väl med honom har bra fart, vet inte för mig verkar super'll se när tusentals tack för vad du nu tror att om de videtutorialele Miar göra cristii alla älskar honom mycket väl och lugna explika inte bråttom boby är snabbare för oss nybörjare vet vi ta det långsamt steg för steg fff.tare videotutorialele jag gillar din ärliga vi lärt oss en hel del av dig vet hur man beter sig med människor i enkla ordalag som inte använder det gotta låt mig säga att du tror att pojkar översittare tinetio allt så att du är nummer 1 vara hälsosamt att ge oss många fler videotutoriale kommer verkligen älskar och tack existerar

 52. stefan sade han

  Hur vacker är detta vidiotutorial och fler koppar bagage

 53. junyorw90 sade han

  Jag har ett modem för att starta downloadu orange..cand MIB och börja om 1 400 porm sjunker till KiB ... varför: S ...

 54. dany sade han

  Kan någon hjälpa mig där vid inställningar dina varnings är något jag uppladdningshastighet sätta en netto 7mb Cnv hjälpa hur ska jag ställa in uppladdningen? Mig eftersom leeching alla 4o kb / s och ladda upp den större? Snälla?

 55. dany sade han

  Någon hjälpa mig snälla?

 56. Adrian sade han

  @dany: Kan du ladda ner hastigheten 1G kineserna att detta är inte viktigt, men från hur många skott och var du skjuta så många seeders har ... denna fråga ... ange hur du vill hastighet ... det är en standard som måste vara eller högre än eller mindre än ... glömt handledning och inställningen som handledningen ... jag sa även om du skynda gör just detta är viktigt och inte bara hastigheten till nätet beror nedladdningshastighet men med antalet seeders, hur många har filen på att dra hur många är aktiva när du drar filen och där är de från att skjuta ... vilket land ... etc ...

 57. boby_admin sade han

  @dany:
  Om du tror att ett skott direkt 1-2 mega per second're fel
  Du kan ha den bästa netto och världen för att inte dra bort ODC
  Du måste ha tålamod eftersom hastigheten ökar något
  Om du gör precis som handledning inställningar är ok
  Vänligen se denna video tutorial svansfästet utan att hoppa över
  Det är skönheten i dessa videohandledningar inte får när du har sett det en gång och aldrig se det igen och igen och igen tills du förstår att det är fri och inte behöva betala biljetten på bio

 58. CosTkn sade han

  Jag gillade det i slutet, med förhandsvisning, så Kristus sade, "titta vad kvalitet" men jag tror inte vdeam ingenting var svart och ecranu spelaren lol =))
  Intressant toturial.
  Du har rätt, som andra gör Cristi.Nu inceleg gasesc.Am vänner frågar mig att leta efter något och hitta dem på första försöket och de kämpade för dagar .: |
  Lycka till!

 59. @CosTknJag förstod inte då, jag såg på skärmen men inte fånga programvara fånga som strömma.
  Det händer ibland och sånt.
  Det finns en i Kaspersky Internet Security Tutorial där jag presenterar upptaget virtuellt tangentbord på skärmen KIS och handledning inte se något där jag förklarade i texten.
  Jag är glad att jag gjorde zinbesti ibland göra en del skit utan att du inser, men att veta att de är de mest framgångsrika.

 60. Costel sade han

  hej, mycket bra handledning, inte tror att det kommer att ändra hastigheten, uTorrent hade vi en toppfart på 1 mb / s

 61. albastru_1979 sade han

  Jag ClickNet nätet, och jag är 4 och router för pc.Am ville unvat att lösa BitComet ptoblema från det nedre högra hörnet: Du kan fortfarande BLOCKERAD nedladdningshastighet kan vara UT INTE din brandvägg och mycket FAST.PLEASE NAT-router-konfiguration! jag sökte på nätet för att PAMANT.VA Men min engelska vänligen hjälpa mig eller KAN steg för steg anvisning GÖR eTT PROBLEM MED DETTA PROBLEM MED FLERA PT dE förväntas ASTA.MULTUMESC!

 62. Ionut sade han

  ba bagameas i deras netul och deras torr
  . Jag 10 mps hastighet och inte gå mycket torrentu
  en usel film jag var med honom 2 timmar
  30 min film

 63. Adrian sade han

  @albastru_1979: Du måste portforwordezi Rooter till ditt arbete, har vi fler tutorials på rooter skriver sökningen högst upp till höger: "Ställa in en trådlös router netto grannskap netto Romtelecom och netto RDS" eller "Set router TRENDNET port forwarding med virtuell server och DMZ "tryck enter och du hittar tutorials!

 64. Adrian sade han

  @Ionut: 10mps du verkligen tror? :))) Vet att torrents nedladdningshastighet är inte bara ditt nät hastighet !!! men antalet seeders hastighet med vilken du laddar upp dem ... ingenting 10M om killen som har ett skott uppladdningshastighet 20kbps

 65. albastru_1979 sade han

  Tack främst för snabba svarstider, men kanske jag var mindre axplicit: Jag har en trådlös router ... eller den trådlösa routern inställningar är ?? modemet till ClickNet 6 Speedtouch honom och starta en router Edimax bR-6104ik lämnar datorn inklusive meu.Am 4 sett handledning och jag satte mig BitComet BitComet, men vi nedre högra: Du kan fortfarande är blockerad UT ladda ner får inte vara din brandvägg och mycket FAST.PLEASE NAT router konfiguration! varför det är ?? Min router är konfigurerad som en wirless router ?? Jag gjorde något idag !: Jag avbröt jag satte routern och datorn direkt till modemet och det ger mig så !!! deapta i DC? Jag är i en dimma totalt! jag hoppas att jag bort ljus! Tack på förhand.

 66. Adrian sade han

  @albastru_1979: De är samma inställningar, men hon säger att det är alla rooter wirles eftersom det är den "antenn" är trådlöst ... annars antingen staten bara portforwordeaza

 67. @albastru_1979: Gör din hur man gör denna webbplats Portforward:http://www.portforward.com/,cauta Skriv din router och du hittar användbara indikationer.

 68. ALBASTRU_1979 sade han

  TACK PT tidigare svar DET hemsida OVAN [:http://www.portforward.com] OCH program som jag menar PFCONFIG, hade jag! Men jag kan inte gå med honom
  AM och licens att EL
  Det kostade mig $ 30 vet inte vad ATT knuffade CASUTELE ALEA fördömda ... ..POATE ISI huvud knock MN ... .MULTUMESC!

 69. nicu sade han

  Du kan hjälpa mig att göra inställningar i BitComet?
  Jag har alltid gult ljus visas (låst) i stället för grönt ljus.
  Jag använder ett modem på ClickNet ... romteleco ....
  vänligen

 70. eronik sade han

  STECF så det är super hårt ... och jag .da honom ett problem ... ..l gjorde exakt som handledning men förvänta honom hela minuter och jag växer inte alls downloadu ... kvar hela 0.0 kb / s ... ..poate någon hjälpa mig?

 71. Albert sade han

  En annan torrent sökning kommer säkert att gå

 72. Hur kan jag tvinga honom att gå co högre hastighet ?????

 73. Adrian sade han

  @DXC: Ta bort huvudet en gång för alla att deauna !!! KAN INTE HIGH SPEED NET, kan du inte göra någonting SA AI högre hastighet än erbjuder PROVIDERU, DET NÅGON SET magi som berättar växa SPEED NET, all programvara som hävdar att göra detta är bara att få marknadsföringsmetoder för att tjäna pengar tillförlitligheten och naivitet människor, kan du begränsa anslutningar vilket innebär att du kan sätta BEGRÄNSNING inte hämta högre hastighet 500KB men om PROVIDERU ITI ger viss bandbredd inte kan göra någonting SA BEGRÄNSAT paus, göra något för att öka din hastighet eller bandbredd!

  Provideru inte tilldela din hastighet! Det allokerar bandbredd leverantör !! Så om du inte 1Mb innebär att ju mer du skjuta från var som helst! men som 1Mb är att du kan uppnå hastighet, hastighet med vilken du kan ladda ner, det är allt! Jag 3M bandbredd, det betyder inte att 3M skjuta från var som helst !! Men som både kan få, det är gränsen, så kan uppnå!

 74. Tenti sade han

  ja det är mycket bra handledning för nybörjare. Kontrollera här om detta är hur man snabbare nedladdningar http://img154.imageshack.us/img154/3739/viteza.jpg

 75. c71st1 sade han

  Hur kan jag installera ett spel om inte
  ISO: s

 76. Katalin sade han

  STECF så det är super hårt ... och jag .da honom ett problem ... ..l gjorde exakt som handledning men förvänta honom hela minuter och jag växer inte alls downloadu ... kvar hela 0.0 kb / s ... ..poate någon hjälpa mig?

 77. Adrian sade han

  @Katalin: Det betyder att torrent är inte bra eller inga såmaskiner !!! söka det någon annanstans eller kanske din brandvägg blockerar clientu torrent i ditt fall BitComet!

 78. George sade han

  Hej. Jag har ett problem.
  Den sista raden nedanför där
  Inte inloggad ljusgrå;
  DHT conected grönt ljus;
  WAN grönt ljus --ip: port; mig
  i stället för grönt WAN-ip: port är
  gul Blockerad: --ip: port.
  Varför är blockerad ip (gul)
  och hur man gör det låsa upp?
  Zonealarm är installerat Jag avinstalle
  med Revo Uninstaller och jag har en annan brandvägg.
  Jag tror att samma problem och rapporterade det
  Mr. Nicu på 20 juni.
  Tack för din hjälp.

 79. Adrian sade han

  @George: Kanske har du en rooter eller modem ... och i så fall måste göra portforwordong !!! Rooter eller modem om du inte försöker använda andra klient uTorrent till exempel eller gå till inställningarna i BitComet och växlingsanordning hamn!

 80. Adrian sade han

  @Adrian: Ledsen att jag felstavat, jag menade portforwording inte "portforwordong" Som jag skrev ovan ...

 81. George sade han

  Jag har kabel internet modem TV
  Motorola RDS Constanta.Cum är portforwording?

 82. George sade han

  Jag har router.

 83. aditzu sade han

  Cristian !!! Må min pojke !!! Du är verkligen bäst!?!? Får jag kommentera det lite ??? Naturligtvis sinnet men åtminstone jag satifactia eftersom minst en person läsa min kommentar :))). Jag fick länken till den här webbplatsen från en vän genom skratt och snyftande fick mig att lova honom att jag titta på det, jag såg, var strax efter 20 minuter jag sluta skratta !! ! Cristian're ett exempel på romersk Rumänien !! Kan vara stolt, pekade han finger kan även belönas (att om prostata awards). Må ni, eller om du gör detta i den svala eller om du ens tänka på att göra något gott och nyttigt?!?! Badrummen har förlorat pojke 42: 10 minuter i livet men skratta när han förtjänade !!! Du är en hård, sällan ser en man att prata medan sade ingenting viktigare än att Aber ... Cristian råd: Om du fortfarande vill att jag ska göra några kommentarer på något som jag föreslår till er och dokumenteras innan, vem vet kanske du kan vara till hjälp, och kanske lära sig något ... vad tycker du?!? Min bror i 42: 10 minuter har inte lyckats enheter än att visa oss hur hennes .... kan man ge smart !!! Brothers låt dig detta !!! Verkligen !!! Du groddar !!! Skjut dig själv !!! Eftersom jag är th ...

  • Jag är glad att jag fick dig att skratta, kan fortfarande berätta varför du lol, och vi gillar att skratta.
   Jag väntar med era argument.

  • Alexandru sade han

   aditzuCristian !!! Må min pojke !!! Du är verkligen bäst!?!? Får jag kommentera det lite ??? Naturligtvis sinnet men åtminstone jag satifactia eftersom minst en person läsa min kommentar)). Jag fick länken till den här webbplatsen från en vän genom skratt och snyftande fick mig att lova honom att jag titta på det, jag såg, var strax efter 20 minuter jag sluta skratta !! ! Cristian're ett exempel på romersk Rumänien !! Kan vara stolt, pekade han finger kan även belönas (att om prostata awards). Må ni, eller om du gör detta i den svala eller om du ens tänka på att göra något gott och nyttigt?!?! Badrummen har förlorat pojke 42: 10 minuter i livet men skratta när han förtjänade !!! Du är en hård, sällan ser en man att prata medan sade ingenting viktigare än att Aber ... Cristian råd: Om du fortfarande vill att jag ska göra några kommentarer på något som jag föreslår till er och dokumenteras innan, vem vet kanske du kan vara till hjälp, och kanske lära sig något ... vad tycker du?!? Min bror i 42: 10 minuter har inte lyckats enheter än att visa oss hur hennes .... kan man ge smart !!! Brothers låt dig detta !!! Verkligen !!! Du groddar !!! Skjut dig själv !!! Eftersom jag är th ... (Cite mig)

   Bai aditzu inte vet varför du lol att Rumänien ii full av människor som inte har någon aning om att installera ett program för att lyssna på musik eller skapa en mapp i vila så jag kan berätta är ett barn som tänker han vet allt och bara så du vet, att razi.Uita själv i spegeln och rakning förstått.

 84. daogaru sade han

  du sa m komet pengar där musiken är med dessa filmer jag hämtat dessa spel som tar på trorent och uppmanar alla gratis w

 85. den bästa uTorrent eller bitcommet?

 86. dumitru32 sade han

  HajVad bättre uTorrent eller bitcommet?

  Många säger att uTorrent är den bästa ...

 87. xrapx sade han

  BitComet bästa Nush utorrent dc men ladda upp endast fångas med det och fånga 3 50 k k.

 88. florin sade han

  du är bäst

 89. Jag har mycket bra hög hastighet

 90. BROTHER OCH vad är skillnaden i uTorrent uTorrent MERGE BN BITCOMENT som vad vi såg i VIDE ... ATT DU MER ÄN 190KB / S DI 1 EU hämtade MB / S
  Så jag inte förstått någonting IN VIDEO .... ASTA

 91. Salutare.Am såg din handledning och jag har några frågor:
  1.eu stark dc användning och förstår inte hur det är här för att ladda upp, dela ul.Ce att ge och hur vi ger andra i vår dator för att ladda upp?
  2.am sett från kommentarer av andra, om du inte vet vad modem och (eller) brandvägg är möjligt att ha problem jag download.Eu netto UPC modem och Internet Kasperski Security.E kan ha problem inte fungerar och att behöva göra några ändringar?
  Tack och ledsen om du gillar konstiga frågor, men rookie.

  • Adrian sade han

   lps: Salutare.Am såg din handledning och jag har några frågor:
   1.eu stark dc användning och förstår inte hur det är här för att ladda upp, dela ul.Ce att ge och hur vi ger andra i vår dator för att ladda upp?
   2.am sett från kommentarer av andra, om du inte vet vad modem och (eller) brandvägg är möjligt att ha problem jag download.Eu netto UPC modem och Internet Kasperski Security.E kan ha problem inte fungerar och att behöva göra några ändringar?
   Tack och ledsen om du gillar konstiga frågor, men rookie.

   Skriv upp i rutan "med videotutorial.ro ..." rätt "Installation och inställning apex dc" (utan citattecken) tryck enter och du hittar handledning privestel end-tailed och förstå hur det fungerar

   • Adrian: Skriv upp i rutan "med videotutorial.ro ..." rätt "Installation och inställning apex dc" (utan citattecken) tryck enter och du hittar handledning, och en svans slutet privestel att förstå hur det fungerar (Cite mig)

    Hej Adi.Mersi spetsen för denna tutorial, men jag tror att jag uttryckte mig med stark dc stiu.Lucrurile gresit.Cum är att jag bad om här bitcomet.Eu använde stark dc, jag förstår inte hur det är med torente.Cum ladda dammen och andra tar från oss eller hur man ska gå torrents? och om vi KIS 7 modem och jag har ett problem och bör ändras ceva.Mersi och ber om ursäkt om jag inte förstått.

    • Adrian sade han

     lps:
     Hej Adi.Mersi spetsen för denna tutorial, men jag tror att jag uttryckte mig med stark dc stiu.Lucrurile gresit.Cum är att jag bad om här bitcomet.Eu använde stark dc, jag förstår inte hur det är med torente.Cum ladda dammen och andra tar från oss eller hur man ska gå torrents? och om vi KIS 7 modem och jag har ett problem och bör ändras ceva.Mersi och ber om ursäkt om jag inte förstått.

     Vad jag kommer att säga här är giltigt endast för trakerele (torrent platser) privata som kräver att du loggar in eller göra ditt konto för att få tillgång till sin lista över torrents. allt bygger på Ratio, du måste ha ett förhållande som bättre och högre

     Förhållandet är förhållandet mellan uppladdning och nedladdning. Kvoten beräknas genom att helt enkelt dela operation. UPLOAD / DOWNLOAD => ransoner.

     1. Vi tar ett konkret fall (värden avrundade belopp vara lättare beräkningar):

     Fanica har globala andelen 1,588. Ladda upp och ladda ner 216 136 GB GB. Fanica hämtar en DVD 4 GB. Dessa 4 GB Ladda kvantitet och förhållandet beräknas på följande sätt:

     216 / (136 4 +) = 1,543 GLOBAL ransoner.

     Fanica denna torrent ladda alla 4 GB och undrar varför globala andelen har samma värde som när hämtas som dvd. Svaret är enkelt. Beloppet läggs till uppladdning och uppladdad förhållandet blir:

     (216 4 +) / (136 4 +) = 220 / 140 1,571 ranson = GLOBAL.

     Eftersom GLOBAL Fanica att få ransoner till samma värde som den initiala behovet av att överföra ett belopp som motsvarar 4 * 1,588, 6,352 dvs GB. Sedan GLOBAL ransoner kommer att nå samma värden med det ursprungliga.

     (216 6,352 +) / (136 4 +) = 222,352 / 140 = 1,588.

     Eftersom GLOBAL Fanica att öka sina ransoner måste ranson per torrent göra mer än 1,588

     Jag hoppas att ni har något !!

     Ovanstående gäller Ratio är ogiltiga trakerele gratis, liksom Isohunt, Mininova det sitta fröet om du vill men moraliskt är det inte trevligt att göra någonstans värme och springa (ladda ner och kör) eller trakerele privat eller fri dem. nedladdningar torrents men många glömmer att stanna hos dem fröet som kan ta andra från dem. Dessa frågor diskuterades i handledningen kallas "torrent filtyper" hittar du med Sök högra hörnet redan vet historien, och använd det ofta innan du frågar något, ställa för många frågor och för ofta.

     Om du har inga problem att ladda ner torrents får inte ställa något, har du inga problem. torrnte klienter dvs programvara som du laddar ner torrents också ha ett test för att se om porten är öppen eller om det går bra, om du har problem, se handledning om uTorrent eller BitComet

 92. Ok, mersi.Am att göra, men nu när mina trötta ögon på här för dig.
  Om jag har några frågor, jag har bra solicit.Toate

 93. dak aooleuu.pai som betyder bra fart (500kb) är min clar..prietenul drar av BitComet ku 5 MB

 94. OK.Asta förstod inte alltför väl, hur och vad vi ger till andra att ladda ner från noi.Am trodde att det var något som i DC.
  Tack frumos.Am försöka att inte ställa så många frågor.

 95. ricacool sade han

  sal är Rica och jag har en fråga? falosi Windows-gränssnittet kan 7 som Windows XP SP2? och i så fall var jag tar Vänta på svar miltumesc

 96. Jag har ett problem på din bärbara dator förinstallerat Windows installerar 7 och gav inte BitComet installera och välja språk och stänger sig själv. vad kan jag göra?

  • Ghitu: Jag har ett problem som jag 7 Windows förinstallerat på den bärbara datorn och jag ger inte instal installera BitComet plats och välja språk och stänger sig själv. vad kan jag göra?

   sal Jag läste ditt problem, men sal installera Windows 7 försök igen lai kan inte korrekt installerad eller inte bra trebiuie

 97. Sall Jag har en Acer laptop och jag tog 1 maj 7 Windows installerat. prolema hämtade BitComet är, ge mig installera och välja språk och stänger. inte installerat. Jag laddade ner flera men alla samma historia. Vad kan jag göra?

 98. sal är Rica och jag har en fråga? Jag har ett ATI Radeon-kort x550 av 256mb med Sharad 128 2.0 bit och har exzista är VRUN drtaivar som går Sharad 3.0 på detta forum eller VRUN schema något och jag tackar .va svar.

  länder är de från Videotutorial

 99. marius_stilaaprte sade han

  Jag Addicted av RCS & RDS och jag ladda med 10-15 kb / s som de snabba multttt ?? snälla hjälp ??

 100. Mor bror om jag bara hämtar 630kb / s

  • Sandu sade han

   om du laddar ner den 600 och återuppta vilken typ av abonnemang du har ??
   Jag 7 $ io och avlägsnande 250kb ännu mer ... även om jag vill ha mer
   romtelecom är frågor som ??
   Hur kan jag ladda ner mega 1 åtminstone utan Sami utbyte abonnemang ??
   Jag vet att du kan, men inte vet hur du känner ??
   Jag förväntar ett svar så snart ...
   tack så mycket

   • AdrianGudus sade han

    Sandu:
    om du laddar ner den 600 och återuppta vilken typ av abonnemang du har ??
    Jag 7 $ io och avlägsnande 250kb ännu mer ... även om jag vill ha mer
    romtelecom är frågor som ??
    Hur kan jag ladda ner gratis sami minst 1 utbyte megacel abonnemang ??
    Jag vet att du kan, men inte vet hur du känner ??
    Jag förväntar ett svar så snart ...
    tack så mycket

    Du kan inte störa med hastigheten, är det tilldelas av din leverantör. Om du vill ha en bättre ränta du måste betala för en högre abonnemang eller att flytta till en annan leverantör. men jag föreslår att du skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: Öka hastigheten nedladdning, ladda upp och antalet anslutningar i uTorrent, du anger och du hittar handledning.

  • cata:
   Mor bror om jag bara hämtar 630kb / s

   Vänligen ajutatima och p min nujtiu hur man gör för att få mer fart till internet vänligen ajutatima

 101. Jag ladda bara 600 kb / s

 102. George sade han

  BitComet I och jag och jag har svårt att lyssna port (lyssna port) är okända och inte vet hur sal har sin WAN Adik grön prick som vem vet att hjälpa mig kontakta mig på d '[E skyddas]"

  • George:

   Jag har en bitcomet och jag har ett problem att lyssna hamnen är okänd och jag vet inte hur jag gör det har den gröna bullet adik wan som vet hur man hjälper mig att kontakta mig på d "[E skyddas]"


   Du måste göra port forwarding för BitComet se att vi har en handledning med port forwarding.
   Se vad du Potu använder BitComet webbplats och göra en port forwarding i modemet måste vara någonstans i NAT inställningar för en virtuell server, den virtuella servern du behöver göra Port Forwarding inställningar.
   Du kan även aktivera UPnP (Universal Plug and Play), om BitComet är smart nog att du inte behöver port forwarding.

 103. Sall Jag installerade mig och inställningar såsom video utseende men när jag ger jag ansluter en torrent paagina inte gå ami säger så ....... plsss intmpla att alla videoströmmar ami säger så där ger han först på Mininova men jag måste berätta så dc ????? plss id adyyygrigorescu plss Sidan kunde inte hittas

  URL (sida) du begärde kunde inte hittas.
  Antingen aldrig existerat, har tagits bort, eller om du stavat fel URL Används för.

  Du kommer automatiskt att omdirigeras till vår hemsida i 5 sekunder,

  Klicka här om du inte omdirigeras automatiskt.

 104. Albert sade han

  Intradeva uTorrent är bättre men det är mycket högt bravo killar gör ett fantastiskt jobb!

 105. cristi sade han

  Hej! Jag har installerat BitComet och vill avinstallera det! Menar du att jag kan inte men misslyckas i huvudet av något slag att göra det med något! ge mig några råd! Jag får där du men jag har ingen unnistal!

  • Adrian sade han

   cristi: Hej Jag har installerat BitComet och vill avinstallera det! Menar du att jag kan inte men misslyckas i huvudet av något slag att göra det med något! ge mig några råd! Jag får där du men jag har ingen unnistal!

   Försök att avinstallera från Revo. Vi har en handledning om det. Skriv upp i rutan "Sök videotutorial.ro ..." Höger: revo, tryck enter och du hittar guiden!

 106. cosmin sade han

  även finns det inget alternativ att öka portarna 7 vinna?
  Jag vill uppriktigt att påskynda

 107. Claudiu sade han

  Jag vill s hastighetsökning och jag gillar att gå att lura hård mn.va please help me

 108. spion sade han

  fungerar mycket bra!

 109. ovi sade han

  Vänligen svara mig och 1000-1 intrebare.Dupa du ladda ner med uTorrent, jag lämnar öppet för uppladdning (försök att få ett förhållande av minst 1), men i en kort tid, stannar lastning, mitt fel uppstår, och när prova att starta den visar meddelandet: "fel torrent, saknade filer från graviditets reverificati-o.Care är orsaken? Tack.

 110. cypyy sade han

  Hej, jag har ett problem som jag har en HTC Vario 3 och jag vill byta Windows finca är i nederländska snälla hjälp mig med en handledning för att hjälpa mig att ändra fönster till HTC telefon ... Orce förslag som jag skulle ha hjälp ... tack.

 111. Alexandru sade han

  Han kom till mig och ändå gå 3000 kb / s nedladdningshastighet och ladda 100 kb / s

 112. George sade han

  hej gå med förhandsvisning

 113. wallachian sade han

  Jag för min del är super glad och världen behöver veta för en snabb nedladdning k måste vara så många utsädes författare, är det sant att jag k och alternativa kön Azureus, bitorent, uTorrent här webbläsaren.

 114. wallachian sade han

  ursäkt kommer omröstning

 115. alexandra sade han

  Bra handledning!

 116. PETER Gafencu sade han

  Hej alla !!!!!!!!!!! Jag gillar hur hur prezetati handledning och hur du förklara det, BRAVO till dig !!!!!!!!!!

 117. paulgrojdi sade han

  Apropå att förutsäga vilken spelare kan bytas ut i miljöer med BSPlayer eller någon annan spelare som du har, så det är inte nödvändigt att använda den rekommenderade BitComet. Finns även nedladdningar och bilder och kommentarer. Du kan endast kommentera om du loggar in!

 118. Stråle sade han

  Hej!

  Jag laddade ner BitComet fungerade mycket dagarna ok men just nu vid åtkomst av webbplatser med torrents receive följande meddelande:

  "Sidan kunde inte hittas
  URL (sida) du begärde kunde inte hittas.
  Antingen aldrig existerat, har tagits bort, eller om du stavat fel URL Används för.
  Du kommer automatiskt att omdirigeras till vår hemsida i 5 sekunder,
  Klicka här om du inte omdirigeras automatiskt. "

  Jag avinstallerade program, installeras men får samma budskap.
  Kan du hjälpa mig med en rekommendation i denna situation?
  Stort tack!

 119. Jag tror att det är kål BitComet
  Bäst är utorrent
  med uTorrent hämta med 5-6 mb / s
  och med BitComet ladda ner med 100-150 kb / s

 120. Någon som vet någon rangordning av program nedladdade filmer ??? Om ja, säger du det till mig och mig och i synnerhet där de kan få den bästa ????

  tack

 121. Razvan sade han

  Jag går med 30 tusen kb / s

 122. Dadan sade han

  Alla de som säger att fusk är bra uTorrent
  BitComet bittorrent är bäst
  Jag nedladdningshastighet med BitComet med 3 mb / s

 123. Razvan sade han

  Med uTorrent hämta med 13 mb / s och med BitComet jag går mellan 30kb eller maximal 100 kb. Du måste gå att fastställa något

 124. Det finns en plats som kallas gugal torents.to..este typ av torrents och trackers ... har de som förekommer i BitComet ... skillnaden är att när du skriver än vad de eftertraktade än förändring tracker ... Har tusentals trackers på det ... det finns inget behov av att söka i gugal ...

 125. Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från ajutorrr

 126. Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima och mig snälla

  • AdrianGudus sade han

   danyy:
   Vänligen ajutatima Jag romtelecom netto från 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima och mig snälla

   Du agerar som om du är ett barn eller kanske till och med ett. Håll lugn och ha tålamod och vänta på svar. Skrika kommentarer arken tog ditt hus brinner ....
   Skriv upp i sökrutan på den svarta kanten av dreata: Öka hastigheten nedladdning, ladda upp och antalet anslutningar i uTorrent, tryck enter och du hittar en handledning som hjälper dig.
   Du förstår att nedladdningshastighet som du har är kopplad till flera frågor, gav bandbredd leverantör du, nod platser som passerar den för hämtningen, antalet av utsädes författare och platsen för att äga fsierul

 127. [E skyddas] ajutorrrrrrrrrrr

  • brett sade han

   danyy:
   [E skyddas] ajutorrrrrrrrrrr

   .i man ... där jag skrev ovan ... använda u torrent ... .vi tar dig ... Jag dp NMN GB HDD 80 och 4-5 desc med MB / s ... Cuz vi hade alltid haft sin högsta nedladdningshastighet mer ... s .tre ha mer än du tvivlar honom ... Dami PM dak dak id kan och låter dig och jag går på det ...

 128. Roby sade han

  Cristi behag hjälpa mig med något och mn
  sty där nere i det hörnet är tre orangegul .När jag provat det sista mig en tusen och en port fann vi ingen som går hela blockerades hur kan jag fixa detta göras och den sista gröna
  ms för förståelse

 129. Jag salll installationer och såg k BitComet har eftersläpning och musiken hoppar på winamp c jag göra? efter att det går avinstallera PC som vanligt och muzik

 130. BitComet sacadeaza min musik som jag avinstallerade winamp musik för att få dem att gå bn c utorent inte använda eftersom jag går 20 kb nödvändigtvis BitComet jag tar 4 mb

 131. dan:
  salll Jag såg k siam installerar BitComet har eftersläpning och musik hoppar på winamp c jag göra? efter att det går avinstallera PC som vanligt och muzik

  BitComet dal helvete ... ..instaleaza utorent konsumera mer resurser eftersom ... Jag satte över en webbplats med trackers, men jag upprepar: torrents.to kallas ... .Det är allt du vill ...

 132. gaya sade han

  Hello. Som framgår av handledningen kan göras och logga in för att vara "medlem BitComet". Jag gjorde personligen säger att ju mer "avancerade på graden" ännu högre nedladdningshastighet är, du har högre prioritet. Personalen kan hämta 3-4 mega / s i genomsnitt har nått mega 8 och 2 kilo. Jag hade uTorrent ja Bit allt är uppfyllda. Fred och välstånd

 133. Catalin sade han

  Inte sant sak (... Nu ska jag försöka mig men jag är säker på att det finns fler användare Utorrent hastighet är så hög som uTorrent.

 134. Catalin sade han

  Jag testade och BitComet. Jag har inte riktigt netto VDSL abonnemang från Romtelecom och Utorrent leechar bort List med MB och med BitComet med 2.1 1.33

 135. Vad snuskig man admine om du var anti - piratkopiering! du dör du köpte dessa spel och musik från datorn !!

Returlänkar

 1. [...] Vänner, dagens handledning vi får se hur åter sådd nedladdade filer med BitComet efter en ominstallation av Windows. Allt vi kommer att ha det på en gång för att installera systemet [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.