Hur man får ett e-post på Gmail video tutorial

Skapa en e-postadress för alla inte längre ett problem, men jag bestämde mig för att göra denna video tutorial video när jag märkte att mitt konto på Yahoo är mycket begränsad.

Varför det? Eftersom utrymmet på Yahoo inte kan överskrida 200 Mb medan gmail är det nästan 7 Giga och förutom att Yahoo Messenger inte kan skicka stora filer medan Google Talk (chattprogram Google) det gör att skicka filer utan storleksgräns. UNDERBART ......

Detta program chatt, har Google Talk en svaghet, nämligen kan användas som videochatt, som har obtiunea använda en webbkamera, Sin ... ..

Låt oss se nästa video tutorial som visar i detalj skapandet av e-postkonto gmail chatt och installationsprogrammet från Google som kallas google talk

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Ovidiu sade han

  teresant.am och jag verkligen i en del problem och behöver Iara computeru Windows® men nam cd.ovi_nicu

 2. Enache Dorel sade han

  tala om hur man skapar en imeil

 3. Enache Dorel sade han

  stark

 4. Preda Mrian sade han

  Mycket hårt beslutsfattande

 5. Jag misslyckas fortfarande felkod verkar Leam och lösenord och skriva 1000 gånger

 6. Adrian sade han

  vlad: Fail mitt fel kod verkar Leam och lösenord och skriva 1000 gånger

  prova att använda en annan webbläsare, dansk mer information om erroarea får vad du skriver i meddelande erroare?

 7. Ingen upptäcka en inställning, nämligen Yahoo om du läser e-post och ta bort den öppnas automatiskt nästa gmail måste ta bort den och sedan klickar, kan du ställa in att Yahoo?

 8. Adrian sade han

  aea: Nej upptäcka en inställning, nämligen Yahoo om du läser e-post och ta bort den öppnas automatiskt nästa gmail måste ta bort den och sedan klickar, kan du ställa in att Yahoo?

  Tyvärr Gmail kan inte ställa något som Yahoo Mail!

 9. Zerocool sade han

  Ja det är coolt att jag använder Gmail Yahoo kille retar mig: det

 10. ionelsava sade han

  ok

 11. George sade han

  Jag försökte göra min Gmail-adress men efter att fylla i namn, lösenord, etc. och redogöra för att skapa, måste jag säga att vi måste bekräfta konto och få validerings SMS-kod (på telefon). och får mig att välja det land och skriva Nej ... men jag skrev tel tel och inte gå att aktivera ditt konto.
  Kan du berätta vad kan jag göra?
  Tack på förhand.

 12. elena sade han

  Jag gillar mig och jag vaknade upp och min mor dimineatza bragging att hon också e-post budbärare ... jag ... jag vill göra min själv men när jag såg hur många har att göra vreau.va inte poop !! Elena.

  • Adrian sade han

   elena: Jag gillar mig och jag vaknade upp och min mor dimineatza bragging att hon också e-post budbärare ... jag ... jag vill göra min själv men när jag såg hur många har att göra vreau.va inte poop! ! Elena.

   Om du använder Yahoo Messenger om du redan har en e-postadress, bara att gå till yahoo.com och logga in på ditt konto.

   Om du inte kan logga in på ditt e-postkonto klicka här = >> Hur är en e-postadress och en Yahoo Messenger-id

 13. Floryn sade han

  mycket hårt särskilt med skiljeväggen 7G

 14. Bra. Jag försökte skicka ett 340Mb remsa av Google Talk och han visade det tar ca 2 timmar !!!!!!! Jag vill veta vad orsaken till att hårt arbete?

  • Adrian sade han

   liviuKära. Jag försökte skicka ett 340Mb remsa av Google Talk och han visade det tar ca 2 timmar !!!!!!! Jag vill veta vad orsaken till att hårt arbete?

   Försök skype som vi har en tutorial, skriver upp i "med videotutorial.ro ..." låda höger: skype, du anger och du hittar tutorial. Jag tog från någon 30 25 låtar på några sekunder!
   Det är mycket bra när du vill överföra filer!

   Men jag förstår inte varför Marvel låg överföringshastighet på Google Talk skriva någonstans som bör vara högre eller skriva någonstans du gotta överföringshastighet och inte har den hastigheten? där så många påståenden?

   Jag skulle föreslå att du snabbt överföra filer med FTP som vi handledning som du hittar i övre högra rutan, skriver där: enkel och snabb överföring av filer via FTP utan begränsningar, du anger och du hittar guiden!

 15. Catalin sade han

  HUR byta lösenord på min Gmail-adress?

 16. Tyvärr kan jag förstå om en dialog mellan en adress Messinger och annan Gmail.

 17. Och jag trodde att jag röstade! Det betyder att ännu inte vet hur man ska gå.

  • adrian admin sade han

   anaOch här trodde jag att jag röstade! Det betyder att ännu inte vet hur man ska gå.

   Du kan skicka e-post till valfri e-postadress, Yahoo, Hotmail, AOL etc ...

 18. Tack vare Adrian för svar. Ana

 19. Dobryk29 sade han

  Jag frågar mig telefonnummer ...

 20. basilika Muresanu sade han

  Hej, jag 40 ani.abia Basil och nu började jag studera "Internet ABC" med din hjälp jag gjorde en Gmail-adress Tack så mycket.

 21. Glad påsk alla!
  Förvänta dig inte svar i dag, men idag har jag tid att skriva.
  Jag öppnade ett Gmail-konto och sedan min dator går mycket svårt, nästan inte röra sig. Sant är äldre än den första generationen. Jag sökte en handledning för att se hur man raderar din Gmail men vi hittade (I). Jag kan vägleda någon med en adress, rådgivning ...?
  Tack så mycket.

 22. liliana barsan sade han

  Hur bra kan jag ta bort en uppdatering från posten?

 23. stelus sade han

  Jag ber dig berätta återställa mitt lösenord mig hur Gmail med CACI Toet jag inte göra något ,,,, AM lösenord till ett I5500 SAMSUNG KAMERA OCH kan användas vid VB INTE BUDBÄRAREN PLEASE ,,,, vördnads MA handledare och mig eftersom när jag vill ge rum Messenger säger att jag installerar något från marknaden Snälla hjälp mig och mig Tack på förhand

 24. leonard sade han

  mitt problem är: hur gör jag bort oönskade kontakter i Gmail Tack på förhand?.

 25. vilket ct sade han

  Jag kan inte komma in gmail.com.

  Dc få på gmail, jag går automatiskt vidare med rumänska som frågar mig Nej, per telefon. Jag vill inte ha.
  EXAKT hur jag vill PRESENTERAR DL. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
  Hur kan jag göra ??????????????????????????????????

 26. maria bagneanu sade han

  gmail-adress

 27. Ghita sade han

  Jag på Orange SIM-kort PayPal-konto som jag försökte förklara men jag blev förvånad redan öppnat konto Nej Hur hittar jag dem som öppnar konto?

Returlänkar

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.