Hur man får ett e-post på Gmail video tutorial

Skapa en e-postadress för alla inte längre ett problem, men jag bestämde mig för att göra denna video tutorial video när jag märkte att mitt konto på Yahoo är mycket begränsad.

Varför säger jag det? Eftersom utrymmet på yahoo inte kan överstiga 200 Mb medan det är på gmail är det nästan 7 Giga och förutom det på yahoo messenger kan du inte skicka stora filer medan du pratar (google chat-program) tillåter att skicka filer utan SIZE LIMITS. UNDERBAR……

Detta chattprogram, google talk har också en svag punkt, nämligen att det inte kan användas som en videochatt, dvs det har inte möjlighet att använda en webbkamera, SIN… ..

Låt oss se nästa video tutorial som visar i detalj skapandet av e-postkonto gmail chatt och installationsprogrammet från Google som kallas google talk

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Ovidiu sade han

  teresant.am och jag verkligen i en del problem och behöver Iara computeru Windows® men nam cd.ovi_nicu

 2. Enache Dorel sade han

  tala om hur man skapar en imeil

 3. Enache Dorel sade han

  stark

 4. Preda Mrian sade han

  Mycket hårt beslutsfattande

 5. Jag misslyckas fortfarande felkod verkar Leam och lösenord och skriva 1000 gånger

 6. Adrian sade han

  vlad: Fail mitt fel kod verkar Leam och lösenord och skriva 1000 gånger

  prova att använda en annan webbläsare, dansk mer information om erroarea får vad du skriver i meddelande erroare?

 7. Ingen upptäcka en inställning, nämligen Yahoo om du läser e-post och ta bort den öppnas automatiskt nästa gmail måste ta bort den och sedan klickar, kan du ställa in att Yahoo?

 8. Adrian sade han

  aea: Nej upptäcka en inställning, nämligen Yahoo om du läser e-post och ta bort den öppnas automatiskt nästa gmail måste ta bort den och sedan klickar, kan du ställa in att Yahoo?

  Tyvärr Gmail kan inte ställa något som Yahoo Mail!

 9. Zerocool sade han

  Ja det är coolt att jag använder Gmail Yahoo kille retar mig: det

 10. ionelsava sade han

  ok

 11. George sade han

  Jag försökte också skapa en gmail-adress men efter att ha fyllt i namn, lösenord etc. och jag skapar kontot, det säger till mig att jag måste bekräfta kontot och att jag måste få valideringskoden via sms (på telefonen). och det får mig att välja land och skriva telefonnummer ... men jag skrev telefonnumret och det fungerar inte att aktivera kontot.
  Kan du berätta vad kan jag göra?
  Tack på förhand.

 12. elena sade han

  Jag gillar det och jag vaknade på morgonen och min mamma växte upp för att hon också har ett e-postmeddelande ... Jag har en budbärare ... Jag skulle vilja göra det också, men när jag såg hur mycket du måste göra vill jag inte ha det längre. Elena.

  • Adrian sade han

   elena: Jag gillar mig och jag vaknade upp och min mor dimineatza bragging att hon också e-post budbärare ... jag ... jag vill göra min själv men när jag såg hur många har att göra vreau.va inte poop! ! Elena.  

   Om du använder Yahoo Messenger om du redan har en e-postadress, bara att gå till yahoo.com och logga in på ditt konto.

   Om du inte vet hur du loggar in på ditt e-postkonto klicka här = >> Hur är en e-postadress och en Yahoo Messenger-id

 13. Floryn sade han

  mycket hårt särskilt med skiljeväggen 7G

 14. Bra. Jag försökte skicka ett 340Mb remsa av Google Talk och han visade det tar ca 2 timmar !!!!!!! Jag vill veta vad orsaken till att hårt arbete?

  • Adrian sade han

   liviuKära. Jag försökte skicka ett 340Mb remsa av Google Talk och han visade det tar ca 2 timmar !!!!!!! Jag vill veta vad orsaken till att hårt arbete?  

   Försök med skype som vi har en handledning om, skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." till höger: skype, enter så hittar du självstudien. Jag tog 30 låtar från någon på 25 sekunder!
   Det är mycket bra när du vill överföra filer!

   Men jag förstår inte varför Marvel låg överföringshastighet på Google Talk skriva någonstans som bör vara högre eller skriva någonstans du gotta överföringshastighet och inte har den hastigheten? där så många påståenden?

   Jag skulle föreslå att du snabbt överföra filer med FTP som vi handledning som du hittar i övre högra rutan, skriver där: enkel och snabb överföring av filer via FTP utan begränsningar, du anger och du hittar guiden!

 15. Catalin sade han

  HUR byta lösenord på min Gmail-adress?

 16. Tyvärr kan jag förstå om en dialog mellan en adress Messinger och annan Gmail.

 17. Och jag trodde att jag röstade! Det betyder att ännu inte vet hur man ska gå.

  • adrian admin sade han

   anaOch här trodde jag att jag röstade! Det betyder att ännu inte vet hur man ska gå.  

   Du kan skicka e-post till valfri e-postadress, till yahoo, hotmail, aol etc ...

 18. Tack vare Adrian för svar. Ana

 19. Dobryk29 sade han

  Han ber mig om sitt telefonnummer

 20. basilika Muresanu sade han

  Hej, jag är Vasile och jag är 40 år. Först nu började jag studera "internet-alfabetet" med din hjälp gjorde jag en gmail-adress TACK VACKER.

 21. Glad påsk alla!
  Förvänta dig inte svar i dag, men idag har jag tid att skriva.
  Jag öppnade ett Gmail-konto och sedan dess arbetar min dator väldigt hårt, den rör sig knappast. Det är sant att det är äldre än den första generationen. Jag letade efter en handledning för att se hur jag tog bort Gmail men jag hittade det inte. Kan någon vägleda mig med en adress, råd ...?
  Tack så mycket.

 22. liliana barsan sade han

  Hur bra kan jag ta bort en uppdatering från posten?

 23. stelus sade han

  Jag ber dig berätta återställa mitt lösenord mig hur Gmail med CACI Toet jag inte göra något ,,,, AM lösenord till ett I5500 SAMSUNG KAMERA OCH kan användas vid VB INTE BUDBÄRAREN PLEASE ,,,, vördnads MA handledare och mig eftersom när jag vill ge rum Messenger säger att jag installerar något från marknaden Snälla hjälp mig och mig Tack på förhand

 24. leonard sade han

  mitt problem är: hur gör jag bort oönskade kontakter i Gmail Tack på förhand?.

 25. vilket ct sade han

  Jag kan inte komma in gmail.com.

  Dc få på gmail, jag går automatiskt vidare med rumänska som frågar mig Nej, per telefon. Jag vill inte ha.
  EXAKT hur jag vill PRESENTERAR DL. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
  Hur kan jag göra ??????????????????????????????????

 26. maria bagneanu sade han

  gmail-adress

 27. Ghita sade han

  Jag på Orange SIM-kort PayPal-konto som jag försökte förklara men jag blev förvånad redan öppnat konto Nej Hur hittar jag dem som öppnar konto?

Returlänkar

Tala Your Mind

*