Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. MS, Respekt

 2. ms mycket hjälpte (*) (*) (*) mot flera videosjälvstudier respekt laget genomgång

 3. tte

 4. Valentin sade han

  Jag välkomnar mycket användbar handledning. Du är den bästa.

 5. För mig, mycket användbar.
  Tack så mycket.
  Grattis!

 6. cristian sade han

  Salut.Stiu det har ingenting att göra med denna tutorial men tala om för mig hur jag kan komma tillbaka till föraren innan du har installerat nu för en bärbar dvd wr. (Jag gjorde uppdateringen och inte längre fungerar) .Multumesc.

 7. andrew sade han

  Om du kan göra några tutorials hur man skapar en blogg, hur man konfigurerar, till
  Jag vazt att du redan har några tutorials för att skapa en blogg, och som vi satt, men dessa tutorials om wordpress är gamla och bakåt, och jag skulle säga att det har fallit att inse Aleta tutorials hur man skapar bloggen.

  • andrewOm du kan göra några tutorials hur man skapar en blogg, hur man konfigurerar, till
   Jag vazt att du redan har några tutorials för att skapa en blogg, och som vi satt, men dessa tutorials om wordpress är gamla och bakåt, och jag skulle säga att det har fallit att inse Aleta tutorials hur man skapar bloggen.

   Vi ber om ursäkt, lovar inte hända igen!

 8. Hej, Adrian Cristi och jag hade och jag har en begäran till er, men ingen har svarat mig, låt mig svara jag får när du har tid till förfogande, men jag väntade tills söndag idag ett svar från hårddiskkloning handledning och jag har fått något svar eller gmail, skickade jag tidigare avsnitt eller kontakta knappen på webbplatsen har nu skickat nyligen och en gång tidigare men jag gjorde inte svara alls, så jag kan vara skadligt att få något svar på sidan 1 från 14-15 kommentar tutorial som jag inte har fått, eller låt oss vänta, men hur. Jag ville hjälpa och handledning dig med något du vill men om det är så jag är otur. Nu hoppas jag att ni inte har något emot högt som jag vill inget illa, jag är väldigt lugn, och jag har inget emot någon. Jag hoppas att du läser detta meddelande. En bra dag Cristi Adrian

  STEFAN

 9. Men en sak du .flv eller .mp4 Jag tror att detta stöd FLV spelare jw spelare eller hur? Bra låt mig til klättra in för att se uppladdnings fildelning media ger omedelbart til det är länk http://www.megaupload.com/?d=BSNVCI5C du kopiera / klistra in i webbläsaren finns även en handledning om 2007 kontor clipart och fortfarande något där det varar bara veta om jag 25 min tur ser sinne. Och berätta om det är bra? På god väg att bli lite bättre om jag har fel det betyder inte att jag inte får händer i tid, så jag vill Vb ensam som papegoja :))

 10. Låt att jag skickade Cristi länk, som jag förstår något att allt omu`. Väntar på ett svar om det är bra eller om inte. Cristi Oj! Vänta!

 11. För dem som OPERA vilka möjligheter du har e-post offline service.?

  • AdrianGudus sade han

   IRIS: För dem som OPERA vilka möjligheter du har e-post offline service.?

   Du gjorde vad jag visade i handledningen Opera och Amers inte?

 12. Ja, jag säga att tjänsten inte är tillgänglig på OPERA.

 13. AdrianGudus sade han

  IRISJa det säger att tjänsten inte är tillgänglig på OPERA.

  Väl Opera kommer integreras med e-postklienten som du enkelt kan ställa in HÄRDu behöver inte Gmail Offline! Även om du inte har internet du kommer att kunna få tillgång till e-post från Google eller någon annan e-postkonto via webbläsaren Opera och e-postklient integreras i det (klicka på ordet här i rött)

  • AdrianGudus:
   Väl Opera kommer integreras med e-postklienten som du enkelt kan ställa in HÄRDu behöver inte Gmail Offline! Även om du inte har internet du kommer att kunna få tillgång till e-post från Google eller någon annan e-postkonto via webbläsaren Opera och e-postklient integreras i det (klicka på ordet här i rött)

   Ytterligare inställningar men jag ville fråga dig själv ceva.AVAST plats berättar att räkna inaktivera SSL / TLS-e-postkonto, så jag inte kan skanna inkommande e-post, hur om att göra så. ?? eller om det finns någon risk för att få e-post cinestie äventyras. ??? Jag tror att om jag låta dem komma redo skannade standardklientmedelskonto, dock se att det är en säker anslutning. !!!

 14. Hej Jag har en fråga (inte relaterade handledning) Hur kan starta från hårt till fjärrstyrning t.ex. win7 Jag menar hur man installerar direkt från din svårt om du inte har tillgång till CD-ROM-enhet Flopy? och om det finns en tutorial asemna eller Cristi adrian vill göra en mer pls

 15. Cristi vad som hände när du drog kommentaren du visste att du när du kan gå och du sa varför inte ... som det noll gånger jag tycker jag har ett problem med PC null se avlägsnades lai du på något sätt ?? Så i slutändan vad som återstår att veta, inget brott, men jag berätta? Lycka till! En bra dag önskar jag!

 16. Jo da ms Jag ser fram emot jag såg annars hur jag sökte och jag fann hårddisk startbar igen ms

 17. jo jag sa hur gör en startbar hårt som inte installera xp usb win7 eller liten är stor skillnad från vad jag sa och vad du har gett. om någon söt att säga att jag förväntade ms

 18. ionutzzz68 sade han

  rörelse handledning

  Vänligen mycket att göra efter den här guiden http://www.youtube.com/watch?v=m_pcGGn7Yzs&feature=related det är mycket intressant och användbar.

 19. Jag har ett problem med din maskin. Jag köpte en RAM av PC 1gb och jag adaugato -precizez jag har en Biostar-I945C-M7 och minne 1gb av 667-och jag öppnade mina bipuia datorn ständigt och efter några sekunder stängs. miam köpte sedan en trevlig minne MHz 2 667 gb allt som det stöder moderkort och så vidare bipuie när jag öppnar och stäng sedan. vänligen om någon kan hjälpa mig säga Sami som skulle vara en uppsättning av BIOS problem eller en bygel på kortet som jag inte gå ??? tas från EMAG minne och kan returnera det om du inte går.

  • webdan sade han

   Valy: Jag har ett problem med din maskin. Jag köpte en RAM av PC 1gb och jag adaugato -precizez jag har en Biostar-I945C-M7 och minne 1gb av 667-och jag öppnade mina bipuia datorn ständigt och efter några sekunder stängs. miam köpte sedan en trevlig minne MHz 2 667 gb allt som det stöder moderkort och så vidare bipuie när jag öppnar och stäng sedan. vänligen om någon kan hjälpa mig säga Sami som skulle vara en uppsättning av BIOS problem eller en bygel på kortet som jag inte gå ??? tas från EMAG minne och kan returnera det om du inte går.

   Biostar ( "grönt kort" - säger att jag gjort av persilja) .Vi inte att det är ditt problem med minne, moderkort vanligtvis inte känner igen minnes opresc.Dă är inte en återställning BIOS (reset eliminerar ofta FSB och kan gå), vad mer kan du göra: att kontrollera om kontakten på kallare CPU är väl fizată (stoppa ombord eftersom processorn är uppvärmning) eller plattan video som drivs inte anstår fast? Det finns många orsaker till att din styrelse deras oro.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.