Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. marius sade han

  Det finns ingen kul .... först anländer i spam i 2 te raden inte kan ställa anpassad adress "anonym" i kommande e-post. (T.ex. från: [E skyddas])

 2. smittkoppor sade han

  välkommen
  Adrian krävs vänligen Säg vacker när jag gör en ny budbärare id mig och lägga mig? Tack Advance

 3. AdrianGudus sade han

  smittkoppor:
  välkommen
  Adrian krävs vänligen Säg vacker när jag gör en ny budbärare id mig och lägga mig? Tack Advance

  Där du lägger? Vad menar du exakt?
  Några har lagt sin egen röra presentationslistan för att kontrollera om du ändrar din avatar när de sätter en eller om du ändrar sin status när de satte en. Det är inte obligatoriskt att lägga till din egen ID i listan. Varför skulle det vara? Vad tror du det?

 4. AdrianGudus sade han

  marius:
  Det finns ingen kul .... först anländer i spam i 2 e raden inte kan ställa in anpassad adress "anonym" i kommande e-post. (T.ex. från:[E skyddas])

  Åtgärda mindre felstavningar:
  För att spela med någon räcker den här tjänsten!
  Den kan användas när:
  Du kan komma åt din brevlåda från någon anledning och hur du vill skicka ett e-postmeddelande
  Mycket snabbt att skicka ett e-postmeddelande, utan att behöva logga in eller lämna spår av din konto i en webbläsare / dator till en främling
  Om din e-postadress är normalt förbjudet av mottagaren
  Om du vill uttrycka dina känslor till någon du älskar i dunkel, men också vill inte veta vem du är
  Vad du säger har en annan klang skicka ett e-postmeddelande som ger dig en annan ... ett företag, förmodligen inte att spela, men du har andra tankar (att slå olaglighet) vi inte främjar något här!

 5. adrian76 sade han

  För mig är det bra.

 6. smittkoppor sade han

  Tack Adrian svar
  Men jag såg många efter det gjorde deras budbärare id sätta sin egen lista och tänkte ID krävs. Till exempel: Jag vill göra min nya e-postadress ... och när jag gav Skapa mitt konto och lägga bara få på Messenger-kontakter som du vill och inte mitt eget ID.
  Vad jag menar ovan

 7. smittkoppor sade han

  Adrian Men om du kan du förklara kortfattat ytterligare sak med sin egen ID i listan för att vara tydlig med mig i denna lucru.Eu såg i det förflutna och handledning var i huvudsak bundna och Messenger, som var bunden och e-post men inte ser att du har lagt till själv.
  Men om du är villig och vill så kan du förklara
  Tack Advance

 8. Jag hälsar alla en allvarlig fråga och jag tror bara du kan lösa det
  i primu föräldrar varje dag im kommer över 350 plus e-post som skräppost bör min önskan att inte ta emot e-post från dem hur de kan radera all-emailu länder tack !!!

  • Calin sade han

   Du kan inte stoppa din mailu att inte ta emot e-post om du omdirigera din e-post till en annan adress för att ta emot e-post enda sättet det kan. och plus att det är ditt fel för vem vet var du sätter mailu eller lai upp. dumhet och likgiltighet Betal

   • valentino Miracolo sade han

    När jag var yngre jag gick de få platserna med dessa flickor i hopp om att hänga mig något men när jag såg att jag gav Treu betala mig att komma på dem ännu mina dagliga e-postmeddelanden kom en kundvagn lösning vi gasito jag var att få e-postinställningar, e-postfilter, och det uitîndumă kunna blockera de mailuri.Exact jag vet inte hur jag gjorde, men jag gick till filter som du använder mail.Sper till mitt förslag.

 9. Dubfire sade han

  Låt oss lära cocalari att skicka spam ... .vi var nog där de kan förorena netul

 10. Killarna kommer att tänka smart och inte gillar inte använder dem. Adriane Bravo Tack mycket för ditt tålamod och hårt arbete för oss att förklara många av de få som vi vet hur man använder dessa tjänster. BAFTA mycket längre och inte stoppa ami skicka bort alla tutorials. Lycka till! Marcel

  AdrianGudus: Åtgärda mindre felstavningar:
  För att spela med någon räcker den här tjänsten!
  Den kan användas när:
  Du kan komma åt din brevlåda från någon anledning och hur du vill skicka ett e-postmeddelande
  Mycket snabbt att skicka ett e-postmeddelande, utan att behöva logga in eller lämna spår av din konto i en webbläsare / dator till en främling
  Om din e-postadress är normalt förbjudet av mottagaren
  Om du vill uttrycka dina känslor till någon du älskar i dunkel, men också vill inte veta vem du är
  Vad du säger har en annan klang skicka ett e-postmeddelande som ger dig en annan ... ett företag, förmodligen inte att spela, men du har andra tankar (att slå olaglighet) vi inte främjar något här!


 11. Vicentiu sade han

  den primu linje skrivit om haleste en bokstav måste ge rätt scrisu maj

 12. Alex sade han

  Aham ... så gör nesimtitii så vi förtvivlan anonyma annonser.

 13. vali sade han

  Ät första litera.Verificat.

 14. AdrianGudus sade han

  vali:
  Ät första litera.Verificat.

  Inte badrum ... tryck på mellanslagstangenten 3 gånger och sedan började skriva

 15. AdrianGudus sade han

  Calin:
  Du kan inte stoppa din mailu att inte ta emot e-post om du omdirigera din e-post till en annan adress för att ta emot e-post enda sättet det kan. och plus att det är ditt fel för vem vet var du sätter mailu eller lai upp. dumhet och likgiltighet Betal

  Ba ... kan vara en handledning om det. Hur snart!

 16. hej,
  Intressant nog är det bra att veta att det så om du vill göra ett skämt till en vän. Kan det också vara den plats som gör samma sak: "http://www.openhippo.com/fake-emails/" .Tot i denna kategori skulle registrera och följande webbplats: "http://www.destructingmessage.com/" där du kan skicka ett mail för att förstöra (bort). Tack existerar.

 17. Corina sade han

  Hej, jag har gjort det här testet och jag inte gå! Vad är problemet? Jag 2 skickas till e-postadresser som jag har och ingenting!

 18. Razvan sade han

  Och på något sätt du sätter på länken i vtutor varav VB hur ta reda på om / när / vad klickade mottagare av e-post från mig? ... Ms ... kan du ge mig?

 19. För några månader sedan, omdirigeras jag till en vän, från en avlägsen plats, den post som jag bekräftar mitt konto stängning Hi.5. (Från: @ hi5 taagedmail.com). Nu fick jag ett mail anonymt i spam (Från: tom plats), utan innehåll och utan sub. Jag försökte Svar: Från: en kvadrat röd och innehållet visas Från: naken, Att: adress. posten Inlagd: Hi.5 datum som den ursprungliga post, Sub: tom!. Dessutom samma natt ändrade mitt namn och att ställa mig alltid visas när du skickar e-post! Nu skickar jag välkomnar mig namnet som visas Yahoo, typiskt när du öppnar e-post. Jag kollade inloggningar, IP till kontoinformation och ... ser bra ut ... KAN flickvän (skicklig!) För att ange adressen. Min e-post (läs) utan lösenord på en länk ??! Hur annars kunde? Jag nämna att jag motsvarade med henne än med post. Vilka andra möjligheter finns det?

 20. Servus, fick jag nyligen hot från en röra och många svordomar, är det meningslöst att utarbeta. Jag antar att tanken är att någon!
  Hur länkar jag till dem? Jag behöver konkreta bevis för att den misstänkte är svära på mig.

 21. Jag behöver lite ajutor.O illvillig person mailade mina chefer, den nyskapade en e-postadress, som gavs som mig, som satte mig i en dålig dager och att jag anklagar sig av några fakta att vi inte har begått allvarliga brott som inte är brottsligt, men i mitt jobb det kan tas i calcul.Ideea jag gjorde en polisanmälan, men min e nespargandu jag vet inte om de cerceta.Cum jag kunde lära identitet denna person, om e-post skickas till Lotus post, e ip är möjligt att ta reda på om du kan beskriva eller be om -har vidarebefordra e-post i posten, vilket är yahoo, kan jag? som det på mitt eget!

  Snälla hjälp!

  • dasgasdhgas sade han

   Det finns en plats där du kan göra allt du skriver till vem och från vem de ska skicka / ta emot e-post. Jag vet ett ställe och skulle inte vilja annonsera dem, men jag tror att det finns många fler som det här. i princip du inte kan göra någonting. Även om någon skulle undersöka och finna ip, är chansen att personen ha använt ett trådlöst nätverk utan lösenord.

 22. buna.am skickade ett mail till sociala tjänster där jag lämnat in en plangere.am använda en e-postadress som jag inte partiskhet men ritpapper skrevs av mitt hus till mig, chefen undersöker nu att se vem som har lämnat in plangerea.pot lära? tack

 23. Adrian sade han

  Cristian, och en tilltalande som allt som har med IT, men borde göra också. Ingenting så jag såg tutorials jag var ingen hjälp, fungerar ingenting. Min åsikt är att du ser vad du inte. Du tar på olika webbplatser och översätta dem, och där du inte är bra, förklädnad eller uppfinna alla typer av ursäkter, och även vill inte ses och lösenord, ID etc. Hur många frågor, relevanta, och har gjort allt Videotutorial ingen jag såg en kompetent svar, bara en som ni förstår ingenting. Så försök att lära sig att lära!

 24. marius Dragolea sade han

  Jag har en enorm begäran för dig. Jag har ett litet hus på landet och jag klev tjuvar 3 gånger under ett halvår. Jag har grannar på nästan varje fall de täcker varandra. Jag vill sätta min video på en comp systemet och gå hela tiden. Men finansiell stress, så att säga, kan inte köpa mig ett effektivt system. Jag skulle vilja hjälpa mig med idéer och tips.
  Jag har internet hemma där permanent. 4 har en dator skrivbord och små videokameror, webbkameror. Denna resolution är tillräckliga. Jag vet inte vilken typ av IP är där, om statisk Adik. AMSI en bra UPS för 4 timmar. Jag önskar att jag kunde se vad som pågick här i Bukarest och 24 24 kan registrera här. Vänligen med några råd och idéer.
  Tack så mycket!

  • Diana sade han

   Hej, vänligen hjälpa mig, jag har ett problem och kan inte lösa det. Ta emot anonyma hot.
   (Anonymousemail.me). Jag läste den plats där de förklarar hur man hittar platsen via e-post, men det gällde bara adresserna sanningsenlig. INMI ge anonymt till IP där det skapades denna webbplats inte varifrån meddelandet skickades. Vänligen mam vackra först träffade så preoblema inte vet hur man löser det. Först började med rude meddelanden nu bytt till hot - vi mardröm om 10 månader. Ajutatima vänligen om möjligt. Ms än en bra dag.

 25. Mircea Tataru sade han

  Hej, säg hur man omdirigera telefon (Samsung 7s) en post utan att se detaljer om vem som har sänt mig?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.