Hur kan vi hitta platsen för dem som förolämpar oss, hotar, utpressar e - video tutorial

Hej vänner, kommer dagens handledning lära tillsammans hur vi kan ta reda på vem som ligger bakom en e-postadress. Kanske finns det många bland er som har gått igenom obehagliga stunder, såsom utpressning, hot, eller helt enkelt någon brytt skickar e-post med stor envishet. Väl från och med nu är vi mycket enkel och lätt som ligger bakom mail vi får från honom. Specifikt kan vi hitta platsen och varför inte, om situationen är allvarlig kan gå på tills polisen, efter de godkända organ att hantera situationen (det?).
Om vi ​​är smarta lite vi kan själva göra detektiv. Oavsett om du använder Gmail eller Yahoo, är metoden gäller i båda fallen, någon posttjänst du använder. Du kan göra detta även om du använder en e-postklient. Personligen Jag råkar ofta att få lite "e-post surprise" och en liten föraning Jag hade också tillgripa denna metod jag bekräftade de misstankar och gav mig lätt säga som fick mig att "överraskning" som . Så men om du vill vara lite james Bond eller helt enkelt släcka din nyfikenhet eller för att göra PI kan du alltid använda detta trick mycket enkel och lätt. Vi behöver inte använda sig av någon programvara men bara vår browser där vi loggar vår adress per post eller som sagt vi kan kalla den här metoden även om du använder en e-postklient. Som sagt jag inbjuder dig att följa med den här guiden kort men alla på en gång fokuserad och omfattande som stängning, för dem drömmer en annan värld som sitt eget eller om de känner till några koder scripting (kidscripting) är stora hackare I bara berätta det. Om vi ​​som vanliga människor kan lära sig så många saker med lite skicklighet kan du hitta en nettoleverantör Google eller auktoriserade kroppar?
Det är en retorisk fråga eller inte inbjuder till en debatt om kommentaren avsnitt av den här guiden!
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alex sade han

  användbar handledning
  Adrian're från Galati ??

 2. Alex sade han

  intressant

 3. elyxir sade han

  Hej, killar, är det svårt handledning, grattis VAM Men alla skickade meddelanden på kontakt men har inte RSP om skärpan i bilden som du har till handledning, slutligen, låt mig förlorare, spunetimi jämn eller göra en tutorial hur man sätter en registreringssida wordpress och eller hemsida, blogg, eller snarare göra en handledning för denna sak inte att få någon på min sida och inlägg om Baga e bara, jag vill ha en databas, vad jag vill något liknande vad du har. Tack och jag ber om ursäkt om jag vill att alla blir stressad men nu ännu en rsp så om det är möjligt.

  • Ciprian sade han

   Camtasia Studio för skrivbord fånga är mycket bra och jag tror att ACES använder och pojkar från Videotutorial ... om jag inte misstar mig ..

   • elyxir sade han

    Jag hänvisar till personalen och vara säker på att jag känner till som program för mig är att nustiu PBL som de tar kvalitet imaginiii så efter att du lagt den på youtube ?! mc ändå

    • Adrian sade han

     elyxirJag hänvisar till personalen och vara säker på att jag känner till som program för mig är att nustiu PBL som de tar kvalitet imaginiii så efter att du lagt den på youtube ?! mc ändå

     Skriv upp i sökrutan i övre högra kanten av den svarta: CamStudio och ge anger. ANVÄNDNING söksidan (Sökruta) innan du skickar en fråga.

     • elyxir sade han

      detta sätt frågan RSP Miai inte vet, jag uppskattar det, men jag är inte dum

 4. xxcrazyn3sxx sade han

  och dessutom, för att vara hacker måste känna till och programmering

 5. Vicentiu sade han

  Salut.Acest programmet är användbara endast om de inte använder VPN (dvs. en virtuell tunnel) .Jag använder en VPN, bor i Italien, och i stället jag IP IP Italia ger mig nu extra California.Si jag begränsad P2P (eller snarare OPTION DAWLAOD sätt att torrents, och andra program) utan öppen VPN kan inte ladda ner något för att folk här i IT. De blockerade utgången och vad retar mig mest är att när du kan se VIDEOTUTORIAL.RO, måste öppna VPN CA kan inte se något annat, till exempel och NÅGON SERVICE ELLER VOIP Romtelecom SA KAN INTE ZAPGLOBALFREE IL SLUTSATS att använda om du INCHIS.IN VPN VPN kan skicka massor av e-post utan att du ofrälse att kunna upptäcka själv.

  • remus sade han

   Vicentiu: Salut.Acest programmet är användbara endast om de inte använder VPN (dvs. en virtuell tunnel) .i använda en VPN, bor i Italien, och i stället jag IP IP Italia ger mig nu extra jag California.Si P2P begränsad (eller snarare OPTION DAWLAOD sätt att torrents, och andra program) utan öppen VPN kan inte ladda ner något för att folk här i IT. De blockerade utgången och vad retar mig mest är att när du kan se VIDEOTUTORIAL.RO, måste öppna VPN CA kan inte se något annat, till exempel och NÅGON SERVICE ELLER VOIP Romtelecom SA KAN INTE ZAPGLOBALFREE IL slutsats Om de används med VPN INCHIS.IN VPN kan skicka massor av e-post utan att du ofrälse att kunna upptäcka själv.

   det är rätt! med f ... Kom ihåg mig Registrera xbank torpak eller vem du vill cap.da'noi pojkar är lydiga

 6. Ruslan sade han

  det är svårt, men jag vill säga att det kan ändras och ip detta kommer att resultera i rättshjälp av misstag denna lösning.

 7. alexandru sade han

  Adrian Jag kan be något du kan ge mig en länk där för att ladda ner en Windows XP utan lite fel i det och ingen litet program installerat och som inte förfaller pls inte har pengar sam köpa en windpws original efter trackers ger mig fel pls om du har ett gott hjärta ajutama

  • Adrian sade han

   Tyvärr, men vi ger inte hämta länkar och inte uppmuntrar till piratkopiering. Windows är ett kommersiellt operativsystem och om du vill du måste köpa den. Utan att betala nedladdning är olagligt. Allt jag kan göra för dig är att ge dig 2 länkar till handledning.
   HÄR si HÄR och du kan läsa och DETTA artikel där du en nedladdningslänk i den (klicka på ord skrivna i rött DENNA HÄR för att nå handledning och artikel)

  • erasmus sade han

   alexandru: Adrian kan du be något kan du ge mig en länk där för att ladda ner en Windows XP utan lite fel i det och ingen litet program installerat och som inte förfaller pls inte har pengar sam köpa en windpws original efter trackers ger mig pls fel ajutama om du har gott hjärta

   Att ha en öl för att uttrycka det på servern nu att ladda ner den?

 8. Nelu sade han

  hej,
  Jag försökte vad du sa i tutorial, men tyvärr hittade ingenting, någon plats, "okända" beprövade IP är 127.0.0.1 och kommer från en webbplats reklam och sälja produkter Fizi.com som måste sluta itu med en "liten nyckel"

 9. cristi sade han

  Ni kommer att be en handledning klocka processorn och RAM bios

 10. Marian sade han

  Hej Jag har ett problem med demon tools've fick ett spel med två cd installera första CD gick smidigt på den andra CD-skivan inte mia gick och nustiu varför nämna att jag har fönster 7 företag och Daemon Tools är Windows 7 kan göra TACK

 11. raul Olariu sade han

  detta är min e-post: D

 12. Calin sade han

  Adrian är oense om detta test Addicted se om jag sätter pinnen i mitt hem rds läge mio ser stora avstånd som inte visar platsen där det helt annan plats som är inte ens nästan där jag sitter. Jag testade den här personen

 13. Calin sade han

  var och är fortfarande cv du sa hackare är inte korrekt eftersom den används teremnu hacker är någon som hjälper dem som gör ont är crackari + det är inte dåligt nime att göra CNV dåliga hem från IEL från en netto rum. men inte uppmuntra detta eftersom för dc cv att göra värre när du gör bra ditt ord cv

 14. SDY sade han

  Du befinner dig i Cluj-Napoca (Latitud: 46.7667, longitud: 23.6) nära str Andrei Muresanu.

 15. cornel sade han

  faktiskt se ISP läge, till exempel. Jag tusen verkar som jag bodde någonstans i Buzau, när jag bor i Timisoara

 16. Bulgac sade han

  Bravo, men när det inte ge ip visar mig den kartan.
  Varför?

 17. George sade han

  bra handledning men du kan göra en handledning om hur man ställer gamepad spel att spela och jag skulle Frea med fifa gamepad.

 18. vali sade han

  hej. kommer att följa nära när platsen bildades ul.avem mål behöver ditt råd. varje människa lära traieste.insa i denna tutorial, jag försökte platsen för att hitta IP; Allt gott och väl, berätta exakt där jag netto, men jag sa att jag ip statisk (och jag har inte IP) och visade mig som är i Dolj, eller jag är inte ens nära det :)) så här är allvarliga och som sådana platser. om jag har gjort fel, jag ber om ursäkt. alla de bästa.

  • vali sade han

   <

   valiHej. kommer att följa nära när platsen bildades ul.avem mål behöver ditt råd. varje människa lära traieste.insa i denna tutorial, jag försökte platsen för att hitta IP; Allt gott och väl, berätta exakt där jag netto, men jag sa att jag ip statisk (och jag har inte IP) och visade mig som är i Dolj, eller jag är inte ens nära det :)) så här är allvarliga och som sådana platser. om jag missat något, jag är scuze.toate bäst.

   valiHej. kommer att följa nära när platsen bildades ul.avem mål behöver ditt råd. varje människa lära traieste.insa i denna tutorial, jag försökte platsen för att hitta IP; Allt gott och väl, berätta exakt där jag netto, men jag sa att jag ip statisk (och jag har inte IP) och visade mig som är i Dolj, eller jag är inte ens nära det :)) så här är allvarliga och som sådana platser. om jag missat något, jag är scuze.toate bäst.

 19. bob sade han

  super hårt handledning ... .. men jag har ett problem med musen ...... ..el fungerar bra bara när jag öppnar något, jag öppnar samma sida flera gånger eller om jag vill flytta in med clik lämnade en fil på skrivbordet kan inte att flytta honom eller när jag vill välja ett ord väljer hela meningen ...... .. eller så kan du inte flytta rummy spelpjäs på brädet ....... Vad ska jag göra ????? ...... ..ast. svar

 20. Francisc sade han

  Användbar och intressant. Grattis.

 21. sasha-097 sade han

  apucaty tutorials om när du överklocka världen ivrigt väntar

 22. sasha-097 sade han

  datimi och mig en länk vänligen? Var kan jag ladda ner bilder FIU tack?

 23. Alexandru sade han

  Yahoo mail förefaller mig inget annat val ACTIONS.Mai det något sätt att ta reda på?

  • Adrian sade han

   Ser bättre ut där noga kan använda gränssnittet för Yahoo Mail Classic Interface (gamla) klicka på e-post för att läsa det och titta ner all rätt i slutet post du borde ha skrivit i blått tunna: fullständiga rubriker som DETTA bild (klicka på ordet IT i rött för att se ett exempel) måste noggrant glömt jag upprepar, någon e-post har sewrviciu så.

 24. conan77 sade han

  Jag bröt med gemensam Solovastru visste inte att det är netto, utöver min ip, ami inte visar någon internetföretag eller rätt plats. vad man ska tänka den här guiden?

  • roger sade han

   vrei.eo inte tro vad hjälper nimic.daca sak som någon vill dölja du har ingen chans att hitta honom efter ip. 1.in allmänna utseendet ului.2 ISP adress om det ser bra ut, men dynamisk IP-adress ... inte längre har något samband med tutorialul.asta är för barn, bra att skryta med att de upptäcker vem vet vad ip.

   • Adrian sade han

    och vad du sa? som dynamisk IP inte komma ut? Mig nyfiken ... hur det kom ut? HÄR pt demo (e dynamisk IP) Men jag upprepar ... om du visste ... sedan inte gå ....

   • roger sade han

    @Adrian, Det är klart att du inte förstår vad jag ville zic.daca dig att IP 5 minuter när du har startat får du en annan IP.cel gamla kunde få det i dessa 5 min altcineva.deci hur du kan du kommit till rätt adress om någon annan redan har fått IP (om det är ganska svårt att möta, men möjligt)? och en annan sak ... sedan prova ett par gånger och du har en surpriza.vezi som hänt dem och särskilt altora.mai om det är en stadsdel leverantör.

    • Adrian sade han

     roger: @Adrian, Det är klart att du inte förstår vad jag ville zic.daca dig att IP 5 minuter när du har startat får du en annan IP.cel gamla kunde få det i dessa 5 min altcineva.deci Hur får du på rätt adress om någon annan redan har fått IP (om det är ganska svårt att möta, men möjligt)? och en annan sak ... sedan prova ett par gånger och du har en surpriza.vezi som hänt dem och särskilt om altora.mai om en leverantör stadsdel.

     Det är klart att du är i poppel och inte vet något om netto, nätverk, IP-adresser. Du kan ge återstarter 30 ip som kommer att tilldelas kommer att bli allt detta stad. Miciodata inte vilja se mig i Iasi mig tilldelas IP Bukarest. Mig tillräckligt för att veta att jag orasu, eftersom även om du startar spåra IP-tjänsten berättar din stad block inte skala, eller golv. Jag önskar er många återställningar i hopp om att du kommer att tilldelas en IP någon Budapest men jag är rädd för att vänta en lång och hård ....

 25. ionutoachy sade han

  Tutorialu mycket intressant och användbar. bra jobb med den här guiden.
  men jag har ett missförstånd, sätta Miami min IP-plats och visa mig någonstans i mitten Donau, intressant, nej.

 26. masterX sade han

  Windows XP går på 128 MB RAM (i virtualbox) ???

  • vali sade han

   Av nyfikenhet jag gjorde ett test med VMware, verkar det gå, men förvänta dig inte mirakel och prestanda. XP skapades i 2001 när prestandastandard av datorer var annorlunda.
   Jag antar att du har en dator med 512 MB RAM ...
   Försök inte att använda VirtualBox. Från vad jag har sett det här programmet om du har en dålig kör äldre processor utan infödda virtualiseringsfunktioner (virtualiserings). Prova Microsoft Virtual PC VMware Player eller SP 2007 1.
   I slutändan beslutet är ditt. Jag tror att det vore bättre att köpa ett minne du inte kosta en förmögenhet.

   • Adrian sade han

    DDR1 även om det kostar en förmögenhet !!! I allmänhet de som 512 RAM har minnen av den gamla typen som når 1 miljoner 500 tusen ROL en av 512 M, jag ville köpa en och var du sätta det kan inte hittas borde ge kommandot så Mam min vänstra hand

 27. madutz sade han

  salutare.foarte lyckades handledning, jag gillade men visade inte vart IP

 28. Finns det något program som använder minne som minne stik rami burk ????????? I Windows 7

 29. do Dony sade han

  Hej till "VIDEOTUTORIAL.RO" berätta hur jag kan ta reda på identiteten på dem som stör mobil nr. ascuns.Eu motvilligt ett händer många gånger och inte vet hur man gör dem att hitta telefonnumret på kortet heller, eftersom många irriterande samtal med kort telefonice.De ge det nedan en "program "som kan hitta detta nummer. Tack!

  • Adrian sade han

   Det är ett sådant program om du inte är turen att ha högar eller nationer till SPP eller DIOCT

 30. Alin44 sade han

  intressant handledning och handledning om att göra en cd / dvd buttable

  • Adrian sade han

   Jag förstod inte ert förslag! Exakt vad du menar? hur man gör en startbar CD (inte buttable som du sa) är redan handledning, samt hur man installerar ett operativsystem är handledning. Du hittar sökrutan uppe till höger i svart. Skriva: hur man gör en startbar cd eller hur man installerar Windows XP installation och optimering sp3 eller Windows Vista, du anger och du hittar! Vi har över 300 tutorials, jag tror att du har sett allt!

 31. yani sade han

  Jag vill och jag vet hur man berättar om sami IPU person du talar om mes?

 32. Alberto sade han

  Dessa uppgifter är intuitiva ... .I från leverantören om de har köpt IP.

 33. sorin sade han

  Intressant nog gjorde jag som filmuletu resultera i en IP dintrun fått e-post från en främling följer PRIVATE försök och du 192.168.15.3 som görs i detta fall? med avseende Sorin.

 34. roger sade han

  för att se hur många "hackers" eller att stiga efter den här guiden. looool

  • Adrian sade han

   Det var tanken, att inte engagera sig i något som inte spelar och inte bådar gott. Om du har tittat på alla huvud-tail handledning du har hört den slutliga slutsatsen att vi mentionato i tutorial. Som använder proxy du är anonym du har fel mycket svårt om du tänka lite och du vet att proxy killen går och han på något sätt alla servrar har loggar om någon verkligen vill hitta dig, du vara tyst när du du hittar alla proxy! Du måste bara förstå hur nätverk och kan lära sig något om du vet vad du ska leta efter, var de ska leta och leta efter. Detta är en metod generalister med sig det post amentintare eller utpressning kan bara vara en man gick galen, och säkerligen mycket dåligt, tror du att det sitter killen någonsin en stund att tänka innan -Jag ger e-post som kan hittas, som jag ser ip? Hur många av er att se denna tutorial fakta kan lära ISP plats när du e-post någon? Hur många av er innan du ger post stater att tänka någon sekund "ba att det kommer att ta emot post vet eller kan se var jag är?" ??? Efter kriget många tappra visar typiska rumänska "aaa ... ja Domle vet ..." eller "Haha Jag använder en proxy". Använd proxy och du gör något allvarligt att kränka fel personer och se hur den lilla flickan sitta med alla dina proxy.

   Om du använder en privat IP-metod som inte längre är relevant. Detta är en allmän handledning kunskap som vill och kan använda andra "verktyg" mycket värre och kan gå mycket långt. var en varning till barn som tror att de är drakar på nätet !! Jag ställde en fråga i artikeln, men det verkar som ingen läsa texten presentationen ovan handledning! Jag förväntar mig att fråga att diskuteras och kommer att ge parera eller om du inte vet vad Mr Roger MAY myndigheter eller Google om dig själv? Rådgivning och kritik är alla bra men fakta och att dela information med andra eller svara på några frågor ... BREAK !!

   • roger sade han

    inte bara genom ombud comic.daca du vet ... ett nätverk av bots är bra? som jag spåra? :) Om du lyckas fånga mig i ett nätverk av bots Jag kommer att ta bort hatten för dig och du säger att du är gud internetului.bineinteles ett nätverk av bots är inte praktiskt oricui.dar det betyder inte att du inte kan ascunde.sa har en trevlig helg.

    • Adrian sade han

     roger: Inte bara proxy comic.daca du vet ... ett nätverk av bots är bra som jag spåra? om du lyckas fånga mig i ett nätverk av bots jag tar bort hatten för dig och du säger att du är gud internetului.bineinteles ett nätverk av bots är inte praktiskt oricui.dar det betyder inte att du inte kan dölja. att ha en trevlig helg.

     Hotarastete Tja ... nu du säger att med dynamisk IP inte kan upptäcka ... efter att proxy kan nu upptäcka och kasta mig till robotar. Du sa proxy och inte så? Kan läsa när du har skrivit! Om du hade sagt innan bots situationen var annorlunda. Bots som startar och sitta någonstans, är prisvärda och någon ger order och ii konfigurerar jag sa om du vet hur man ska tolka en logg och att allt du gör på nätet har en logg någonstans du inte mer upphetsad så mycket idén bots.

     • roger sade han

      Så du säger att du kan upptäcka någon i ett nätverk av boti.zau om du inte är Gud internetului.si visste inte var han gasesc.atunci kan du förklara varför vissa hackare inte du förklara och hitta niciodata.loooool.poate varför inte spåra spammare, och kan du förklara varför inte funnit dem som kastade nätet Conficker och många altii.nu är meningslöst för mig continui.poate inte tro mig, men det skulle vara tillräckligt för att nät som inte kunde förklara hur det treaba.cat proxy jag har aldrig sagt att du inte kan vara depistat.aia du drog ut den, kanske maj att bevisa något ... inte säga att det och att du är öm efter göra röd hals.

     • roger sade han

      ? Och i morgon när jag ser dynamisk IP-adress som du tror kommer att visa adressen tror du kommer att vara samma som du ofta inte förstår vad du säger eller ens att förklara intelegi.o inte i rumänska: skicka mig ett mail idag du knappt se honom i morgon maine.bineinteles att jag få en annan adress IP.tu att söka den adressen, men inte längre är giltigt ISP adress får du ului.acum ... vad du använder den adressen för dig?

     • Adrian sade han

      Kid jag lägger för mycket i åtanke, aldrig en ISP inte tilldelar mig min IP Brasov jag är i Iasi !!! Ja, du ge mig e-post nu och läsa den i morgon, men även om du läser i morgon adress eller snarare IP har allt som du hade när du gav din e-post ... om du tar post nu och jag läste det i morgon och under tiden du ändrar IP i morgon kommer jag inte se en annan ip alla men du hade när du gav mail! Inte ens vet hur du tilldelar en IP, vet IP någonting om klasser och tilldela vilka kriterier? Det är meningslöst att hävda att även en nybörjare vet vad han talar ... du bryta din gudmor robotar kajplatser och fred som vi har numa numa ångas.

   • roger sade han

    och nu för att svara på din fråga och intrebare.providerii myndigheter, Google och den som annars kan lära sig allt om cineva.orice "vill" muskler lor.cu ett villkor ... ge än en som inte vet vad face.altfel mamma inte hitta någon FBI eller NSA individ.nu något som är meningslöst att ge exempel på fall där myndigheterna är maktlösa när det gäller att hitta någon i internet.sunt alltför multe.atunci när du måste göra någon bra f fånga honom om du gör ett misstag, annars är det bara att vissla att paguba.sunt dig tillräckligt sätt att "gömma" vaksamma ögon.

 35. Valentin sade han

  Adrian verkligen var tvungen att ange att privata IP-adresser kan spåras vissa till och med missförstås.
  Men bra jobb

 36. Valentin sade han

  Microsoft Virtual PC 2007 1 SP fungerar inte om du inte accepterar CPU virtualisering.

  • vali sade han

   Du menar att använda Microsoft Virtual PC 2007 1 SP måste du ha en processor som har virtualiseringsfunktioner? Om så är fallet, du har fel.
   Jag till exempel har en Intel Celeron d 331, 2666 MHz. Uppenbarligen som inte stöder hårdvaruvirtualisering. Ändå Microsoft Virtual PC SP 2007 1 jag går. Installera operativsystemet härleder svårare, men när jag installerat drivrutinerna i gästoperativsystemet (Virtual Machine Tillägg) går bättre.
   Fortfarande inte jämföra med VMware.

 37. Robert sade han

  Hej, mycket bra och lyckades handledning tino så vidare !! Jag vill om möjligt göra en handledning om hur man skyddar oss från hackare för att jag hade en dålig upplevelse på mitt konto stals från en joc.Multumesc anticipat.O bra dag och lycka till!

  • Adrian sade han

   En brandvägg (vi har en hel del tutorials på brandvägg ... du finner skriver i sökrutan precis vid kanten av den svarta brandvägg och du anger) och en chef smarta och starka lösenord som Lastpass som vi handledning , skriver i sökrutan och du anger Lastpass.

 38. Iulian sade han

  Utmärkt !!!
  Tack igen!

  Iulian

  • Iulian sade han

   tillbaka med ett uttalande kunde jag på något sätt bidra till utvecklingen av denna webbplats på något sätt? Jag skulle vara glad att veta att det verkligen möjligt!

   Iulian

   • Adrian sade han

    Ja, det kan du. om du har kunskaper inom IT-området gör tutorials, göra en demo 10 minuter på ett ämne vi diskuterade nya och skickar e-post. Vi skickar över varje handledning finstilta i rött, till exempel över denna tutorial röd text så liten "Adrian Burlugeanu" klicka brevet du kommer att öppna e-postklienten, och om du inte e-postklient, till se den e-postadress som du högerklicka snabbmenyn skriven och välj "Kopiera e-postadress". Du kan också bidra genom att hjälpa och svara på kommentarer för dem som har olika problem. Om du vill hjälpa vårt projekt av material i sidofältet på den högra knappen donationer från PayPall

    • Iulian sade han

     hello igen
     Jag kan inte säga att jag har kännedom om det, men jag äger en Windows installera något program som jag behöver.
     Om jag kan, jag försöker hjälpa.

     bara bra
     Iulian

     Adrian: Ja, det kan du. om du har kunskaper inom IT-området gör tutorials göra en demo av 10 minuter på ett ämne diskuteras av oss och vi skickar det med posten. Vi skickar över varje handledning finstilta i rött, till exempel över denna tutorial röd text så liten, "Adrian Burlugeanu" klicka att skriva du öppnar ditt e-postprogram, och om du inte e-postklient, till se den e-postadress som du högerklicka snabbmenyn skriven och välj "Kopiera e-postadress". Du kan också bidra genom att hjälpa och svara på kommentarer för dem som har olika problem. Om du vill hjälpa vår projektmaterial dig i rätt sidofältet på en knapp donationer från PayPall

 39. marius sade han

  välkommen

  Titta på dessa tutorials under en tid, men jag har ett problem, kan jag inte se filmerna på denna sida, du kan hjälpa mig, jag alltid fel: Server hittades inte:

  • silviu sade han

   marius: SalutUrmaresc någon gång dessa tutorials men jag har ett problem, kan jag inte se filmerna på denna sida, kan du hjälpa mig, jag alltid fel: Server hittades inte:

   Ja och relati dig mer om du vill få hjälp:
   - Vilken typ av Internet-anslutning
   - Vad grafikkort du
   - Denna begränsning dig från din admin

 40. marius sade han

  välkommen

  Vad vi behöver addon i Firefox kan visa filmer som publiceras på denna webbplats?

 41. nicu sade han

  Jag vill ha en handledning om hur man gör en html e-post

 42. misu sade han

  Obs 10 trevlig handledning.

  I samband med IP:

  * IP-adresser kan tilldelas permanent eller tillfälligt kan tilldelas av din Internetleverantör en hel del av sina tillgängliga adresser (adress pool) på olika principer.
  * Statisk IP-adress (statisk IP-adress) tilldelas en IP-adress permanent fix ändrar inte uttryckligen än solocitarea (ISP) genom manuell iterventie datorn. I allmänhet Internetleverantörer (ISP) kräver en avgift för att tilldela en statisk IP-adress.
  * Dynamisk IP (Dynamisk IP-adress) är en IP-adress som kan ändras från tid till annan. Dynamisk IP-adress tilldelas av din Internetleverantör (ISP) oftast via en DHCP-server. Datorn kommer att begära en IP-adress automatiskt när du är ansluten till nätverket utan att behöva veta vilken IP-adress du kommer att få.
  * Privat IP-adress, IPv4 enligt IANA, är en del av en av dessa grupper tar 3: 10.0.0.0 från 10.255.255.255 till, från 172.16.0.0 till 172.31.255.255 från 192.168.0.0 192.168.255.255 till. Privata IP-adresser, i motsats till globala IP-adresser och publika nätverk isoleras för bilar sådana nät kan inte kommunicera direkt på Internet, görs detta med hjälp av en teknik som kallas NAT (network address translation).

 43. Mishu sade han

  Hej.
  Urmaressc blogg ett tag, men när jag inte kunde klicka på någon av de filmer du (i någon av webbläsarna: Internet Explorer, Mozilla eller Chrome) på grund av fel: "Server hittades inte RTMP: // enkel 8834.23.236 video streaming / mp4: /. Kan du hjälpa mig med några råd?

 44. Peter Robert sade han

  ännu mer än jag trodde när någon svär vid budbärare om jag kan ta reda på vem han är och var han var.

  Tack för handledningen !!!

 45. rocco sade han

  "Hur kan vi hitta platsen vi förolämpa, hota, utpressning via e-post - video tutorial" Mycket enkel och 100% garanterad: gå här Du sätter din e-postadress (företrädesvis tillfälligt) och sedan skicka dem länken som du vill hitta dem som enskilda IP ul.cand klicka på länken kommer du att få ett e-postmeddelande med IP-talet.

 46. kan du berätta vänligen? Hur hittar jag en ip adresser post men utan att ha fått ett e-postmeddelande från den person (jag har en e-postadress och jag vill veta IP ii) .Som också vilja veta om du kan ta reda på mer information om tack ip-ului.va adress

  • Adrian sade han

   Deea: Kan du berätta vänligen Hur hittar jag en ip adresser post men utan att ha fått ett e-postmeddelande från den person (jag har en e-postadress och jag vill veta IP ii) .Som också vilja veta om? du kan ta reda på mer information om tack ip-ului.va adress

   utan att du någonsin få post kan du inte ...

 47. kan du berätta vänligen? Hur hittar jag en användares hela ip som lämnade några kränkande kommentarer på en offentlig webbplats. om du kan hitta och jag vill tacka locatia.va

  • Adrian sade han

   alexa: Kan du berätta vänligen Hur hittar jag en användares hela ip som lämnade några kränkande kommentarer på en offentlig webbplats?. om du kan hitta och jag vill tacka locatia.va

   Du kan inte lära sig, men du kan kontakta som hanterar eller webbplatsen, kan jag ge dem ip och e-postadress som

 48. Cristi sade han

  Tutorialul.Adrian mycket intressant, jag vill prata när du behöver lite tid liber.am objektiv rådgivning.

  • Adrian sade han

   CristiMycket intressant tutorialul.Adrian, skulle jag vilja prata när du behöver lite tid liber.am objektiv rådgivning.

   Min e-post är till ditt förfogande i tutorials gjorda av mig, ovanför varje handledning gjort av mig har skrivit lilla röda "Adrian Burlugeanu" högerklicka på den bokstaven och välj Kopiera e-postadress då du klistra in i din klient post box "Till:"

   • Cristi sade han

    Adrian:
    Min e-post är till ditt förfogande i alla tutorials gjorda av mig, ovanför varje handledning gjort av mig har skrivit lilla röda "Adrian Burlugeanu" högerklicka som skrev och välj Kopiera e-postadress sedan klistrar du in din klient per post box "Till:"

    merci Adrian.incercam information inte vara irriterande i privat.

 49. Jag skulle vilja ha en handledning om hur jag kan hitta e-postadressen till en person som innehar kontot hi5

  • dragonuroshu sade han

   Kady: Jag skulle vilja ha en handledning om hur jag kan hitta e-postadressen till en person som innehar kontot hi5

   Skicka ett meddelande till dem och fråga hi5.

 50. AlexXx sade han

  Adrian jag har fel om. Jag bor i Almería, Spanien. Och jag ofta upptäcks som bor i Madrid. (I Dynamisk IP)

 51. Men en post emot, vi kan hitta ip-adress, min, att jag hade när jag fick / läsa din e-post?

 52. Catalin sade han

  Du som användaren helt enkelt inget du kan göra med en dynamisk IP, hjälper inte någonting om den du har ip dinamic.Te detekterade bara hjälpa om de lämna in ett klagomål och skall avgöras av Internetleverantörer och polisen, men som ett enkelt användargränssnitt du är trädet.

 53. Hur kan samma operation för att ta reda på IP-adressen för en person från ett e-postmeddelande fick hotmail.com?

  • florinHur kan man göra samma operation för att ta reda på IP-adressen för en person från ett e-postmeddelande fick hotmail.com?

   Tyvärr Hotmail erbjuder inte dessa alternativ, kan du ändå prova genom en e-postklient som Thunderbird eller Outlook Desktop. Bagi står i desktop-postklient och det ger dig fler alternativ, kan jag se till att du får information, men värt att försöka ... Vem kommer att använda hotmail? Sanningen är att den och "bra hård" (är ironiskt)

 54. Hej, Adrian.Iti Tack så mycket, jag har ett stort f problem, jag kan prata med dig privat ?? : ((((Tack från hjärtat

 55. Grattis videotutorial.ro, jag kommer inte att skada någon

 56. Dumitru sade han

  men det kan även användas på facebook budskap?

 57. Det kan hitta ip och i samtal om YahooMessenger?

 58. Manuel sade han

  Mycket bra handledning. Ens behövs en bekant till mig att veta vem retar honom. Super hårt och hålla upp det goda arbetet.

 59. dagen när jag tittade på handledningen jag kunde hitta platsen jag ville (jag försökte med mig och visade mig där jag bor) och 2 dag har inte gått Infiniti gör ett mycket bra jobb

 60. aurel sade han

  Ja, verkligen gå, men jag var intresserad av IP och resultatet var svaret ap privata adress och ingenting annat,
  Du kan ta reda på något försöker Ip: 172.31.0.232

 61. stef sade han

  Som ni nämnde i Videotutorial är inte att Internetleverantören kan ge dig en IP från en annan region som du är ... jag till exempel är från Bukarest och jag ip buzau

 62. adrian sade han

  Hej mitt namn är Adrian och jag är i Spanien under en längre tid, har jag försökt min IP för att se om jag lokalisera och tyvärr jag inte loclalizat ... Jag försökte med en annan ip och fortfarande ingenting, så i något land går detta trick från vad jag ser det ... tack för allt

 63. hej,
  Jag försökte hitta en IP-adress jag gav USA; Stat / Region: California; Stad: Sunnyvale
  Från vad jag läste något ovan, är det möjligt att använda en VPN?
  I dessa fall gör?

 64. om de är hotade och utpressade på yahoo.messenger? :)

  • AdrianGudus sade han

   ioana:
   om de är hotade och utpressade på yahoo.messenger? :)

   Du går och lämna in ett klagomål på närmaste polisstation

 65. mariano197761 sade han

  .mi läge ger felaktig ... Jag kollade min plats baserat på min IP och visade mig alla samma Judetz, bara i en annan ort, som i själva verket är något 70 km från där jag bor .... men detta program är intressant ... .oare FBI, CIA eller NASA detta program alla använder för att fånga upp en person? ... .På fan ... (skämt) ... ses live och där du kastar ett mynt i gräs ...., i ett område i 10 cm patratzi! MEN framsteg ... .NUMAI alla bra!

  • Jag läste kommentarerna, jag kollade också post platsen och ip, men förstår inte riktigt ... om IP-adressen är adressen till den dator som det gjordes id webbadress eller användarens plats vid den tidpunkt då han skickade meddelanden webbplats? Personen att jag l_am post som kontrolleras ut ur landet och ändå intr_unul tusen e-postmeddelanden visar mig ..unde plats locuieste.de vad? snälla hjälp mig med ett svar ..

   mariano197761:
   .mi läge ger felaktig ... Jag kollade min plats baserat på min IP och visade mig alla samma Judetz, bara i en annan ort, som i själva verket är något 70 km från där jag bor .... men detta program är intressant ... .oare FBI, CIA eller NASA detta program alla använder för att fånga upp en person? ... .På fan ... (skämt) ... ses live och där du kastar ett mynt i gräs ...., i ett område i 10 cmpatratzi! MEN framsteg ... .NUMAI alla bra!

 66. stefan sade han

  Gå inte ... om du misslyckas en gång kan inte användas för att hitta någon.

 67. ADRIAN OANCEA sade han

  Hur vet jag om min IP ORIGINAL PLEASE AJUTATIMA
  OM du hittar någon MA IP DUOA DEN NYA TACK

 68. Catherine Boteå sade han

  Hur vet jag ip som mia lärt din Facebook-vägg och publiceras på olika förolämpningar och kum ka jag Leas postas? ganska förklara för mig ka'd vilja veta sin plats men det inlägget jag sterso att se och andra inte gör det .. Tack! PS: Jag vet bara dagen som lades på mitt konto inlägg på min vägg

 69. Ancuta sade han

  dimineata.as bra och jag har en fråga om jag använder datorn. Min e-postadress folosecsc en annan person och person. som kan ha problem att vänligen hjälpa mig svara på min

 70. Nelu Gheorghe sade han

  Hi Adrian,
  Jag har ett problem, om du kan prata privat. Snälla hjälp mig!
  Min e-postadress är: [E skyddas]
  Tack på förhand,
  Nelu Gheorghe

 71. primrose sade han

  florin:
  Hur kan samma operation för att ta reda på IP-adressen för en person från ett e-postmeddelande fick hotmail.com?

  och jag är intresserade av samma sak. men Skype ??

 72. Nastase sade han

  Salut..cum kan få IP-adresserna för FACEBOOK ??

 73. Nastase:
  Salut..cum kan få IP-adresserna för FACEBOOK ??

  Exakt vad du vill finna?
  Du måste veta att Facebook-sida är värd på Facebooks servrar, inte på datorn "din vän".
  Jag tror inte att jag kan hitta IP-adressen, om du inte får i direkt kontakt via e-post.

 74. andreea sade han

  Mars intresserade Adau bra som den person på faccebook jignestye mig ,,, har 3 och ange adressen och jag skickar varje adreas fff ,,, och kränkande och jag skulle vilja veta hur de kan veta vem personen ?? ?? "tack

 75. husdjur sade han

  Mottagna ord läser "RISIVD". gör ett mycket bra jobb med dessa tutorials, men engelska lite knarrig (åtminstone med uttalet)

 76. giorgiana sade han

  Vill du tala P [Erson med dig i .TE kontakta mig MESS

 77. slt !! säg hur kan jag hitta en användares Skype IP !! Jag vill veta exakt vilket land skriver mig var han var vid den tidpunkt då han VB med Skype. snälla hjälp mig som kan ge mig råd trasa kommer att kontakta mig på messenger ID [E skyddas]

 78. Det är möjligt att lära sig utan aceeleasi detaljer för att ta emot ett e-post för att ta emot ett meddelande på facebook? vi bönfaller

 79. Min flickvän får fortfarande e-post från en dåre
  Hur kan jag ta reda på var att skicka e-post?
  vad man ska göra steg för steg Hjälp din kommer ombeds!

 80. adrian Gudus sade han

  dani:
  Min flickvän får fortfarande e-post från en dåre
  Hur kan jag ta reda på var att skicka e-post?
  vad man ska göra steg för steg Hjälp din kommer ombeds!

  Hej, har vi fortfarande en tutorial om detta mer intressant titel även om det inte säga så mycket. Skriv i rutan SÖK sidofältet uppe till höger "Hur berätta om ett e-post jag skickade mottogs och öppnade" tryck enter och du hittar guiden. Mer än vad som visas i denna handledning och som handledning, kan du inte göra ...

 81. hej,

  Jag fick en anonym kommentar på min blogg ......... blogspot.ro. Jag kunde ta reda på vem postade kommentaren?
  Tack!

 82. andrey yonik sade han

  Mycket trevlig, mycket hjälpsam och mycket bra sfatulpentru barn, skulle jag vilja tillägga att om du såg filmen Spiderman farfar det var goda råd, och vb mycket klokt "stor makt ger stort ansvar" för dem som de tror smecheri nätet, skulle behöva tänka på ansvaret för k när det gäller problem, föräldrar kanaliseras att avancera eftersom de snabbt säga att nau gjort något för att vara ansvariga sätt att svara ensam för dina handlingar inte sätta på mamma eller pappa till förväg och hur ingen som problem, bättre vistelse i din bank

 83. mihai fox sade han

  Hur kan jag ta reda på var den person som skickar mig meddelanden på Yahoo Messenger?

 84. Lexi sade han

  Bluff, scam någon ... som oss!
  Hej! Jag fick ett mail från en hotmail-adress där jag sa att min e-post valdes slumpmässigt lotteri vet inte vilken kategori att skjuta ...... osv ... och vi vann 1 miljoner euro .... :)) Mer skratta nu ... ..e ett trick i mitten ... hur som helst ... .Hur kan jag ta reda på var e-postmeddelandet skickades? jag vill göra ett klagomål ... .Om du kan hjälpa mig ... .om vem ska jag ta itu med !
  Tack!

 85. Maria sade han

  God kväll,

  Tala om för mig om du kan hitta någon IP att kommentera Blogspot.
  Vänligen trevligt.

  • Maria sade han

   Eller rättare sagt, om jag får på en blogspot blogg plattform och jag kommenterade tecken och registrera mig igen och basilika, bloggen ägare kan finna att vi är en och samma person?
   Jag är inte säker men jag tror att jag ip-växlare (jag vet som har ett visst namn, men jag vet), att jag gick på en plats för att ta reda på vad ip am och efter att jag frånkopplad flera gånger och skulle jag ip förändring kopplas mer Exxact sista 3 siffror som, men efter en period av deconect./reconect. Jag var återigen en av de IP-adresser som förekommer.

  • hur man hittar ip man som comenturi bry mig med störande ... ip och mottagaren kan ta reda på?

 86. radu dumitru sade han

  Jag vet inte varför, men när jag får läsa e-post på Yahoo, jag har möjlighet "åtgärder", så jag kan se var det är som stör mig .. Jag kan berätta varför. tack

 87. Cosmin sade han

  hej. Jag har ett problem med en kille och ger inga chaturii ange min telefon och ringa mig allt. Jag skulle kunna göra dem något st något för att få dem till honom att spåra virus något för att göra det stopp. ms

 88. Klau sade han

  Det fungerade inte :( det verkar som San Fransisco och är en klasskamrat annat ... kan du hjälpa mig att hitta ip: D Tack.

 89. alex sade han

  Den slutliga kommentar var minimal, tro mig. Bagai bättre vrajeli tutorialu alla dem, du är full. Du har riktig talang på berättelser.

 90. Razvan Sorin Zaharia sade han

  god kväll
  Så fort jag fick ett mail från en aemricanca de säger är att de säger att du älskar mig plötsligt på Internet.
  Jag ärligt talat tror inte på sådana situationer bucra men jag skulle verkligen vilja veta den verkliga identiteten på den person som skickar mig e-post i fiuecare säger det är det inte.
  Så snart tusen f skrivit många e-postmeddelanden där det visar tydligt att håna och även mia skickade en kopia av sitt pass, säger att det är det på bilden men gjorde vedefclar är falsk.
  Snälla hjälp mig att ta reda på vem som är här åsna
  yahoo id och har sin e-postadress där jag skickade e-post
  pojke Jag är inte bra med datorer så väl hjälpa mig att hitta
  Jag har en bild från det .......
  aaaaaa
  och när jag ombedd att ange en skype, Facebook oss se rummet eller någonstans där de kunde se oss lära känna mia mia gick på Yahoo och gav henne en inspelning där det stod klart att det är fejk.
  snälla hjälp sceret att hitta den.
  Det är varken en bluff allt du säger är sant
  Jag har ingen möjlighet att ta reda på vem den personen "??
  Tack förväntar dina förslag eller hjälp från gate
  tack

 91. Hej! Vänligt kommer berätta för mig hur jag kan hitta ip_ul internauter på mIRC och undrade om han och misshandlat mig? Det ytterligare för att leta efter ip som este.Multumesc vackert!

 92. Bra! Categ.ai en privat ip kan hitta plats?

 93. domkraften sade han

  Berätta vad stor sak du gjorde, om du har upptäckt att staden som du störd /? Big deal, kan du hitta ip-ull genom hundratals metode.Dar ingenting om du inte har den exakta adressen, ett telefonnummer, något du vet har den till hands när du fånga honom som capacesti.

 94. hur man hittar ip personen gör mig svära på facebook?

 95. svara på någon av våra budskap? Jag har fått ett svar?

 96. anonym sade han

  Mycket användbart här guiden! Grattis!

 97. Salut!
  Men om någon har skapat en Facebook-sida där de lägger alla typer av förolämpningar till mig själv eller andra, kan ta reda på vem som skapade sidan?

  • gabi sade han

   Sal Alin. Du lyckades hitta cime skapade reapectiva Facebook-sida? Jag har och jag behöver några råd om du har gjort det. Tack.

 98. hej, älskar min får sådan e-post och jag prova det säger att det är privat och inte ge mig någonting, jag försökte att bryta och så jag gör, varför? med din i videon ger mig e Arad vad göra? De är naturligt! välkommen

 99. Vi svarar nio någon ????? förvänta ett svar ... .multumesc!

  • adrian Gudus sade han

   Ensam gå för att nämna det något dificil.mai särskilt om du inte är bekant med hur en dator fungerar som tilldelade IP-adresser, som är en dynamisk ip och det är en statisk IP. Vissa föreställningar om nätverk, protokoll, purturi. När du blir mobbad eller utpressning inte gå på egen hand! Du går och lämna in ett klagomål till behöriga organ och eventuellt innesluter den information du lyckats hitta dem.
   Hur IP visas i video tutorial, ge lek och titta på videon!

 100. sandra sade han

  Jag vill veta var det kommer från en e-postadress och som inte nödvändigtvis hur brådskande! Kan någon hjälpa mig snälla !! MSI

 101. Adrian sade han

  Jag har en e-postadress, inte i menyraden och pilarna som jag visar mitt original.

 102. om du använder proxy?

 103. madalina sade han

  Jag kunde inte hitta något i åtanke snälla hjälp mig att ta reda på vem: crystina Muja och Madalina Mojoiu inte kan ringa polisen för att gör ingenting men kan inte vara desperat inte vet vad de ska göra. Snälla hjälp mig i själen. tack

 104. alex sade han

  kan lära sig och IP-adressen för en falsk konto på Facebook?

 105. Rezumate_seriale sade han

  Tyvärr inte längre tillgänglig. IP inte visas IP person, men google eller något.

 106. Hej som hjälper mig att ta reda på identiteten eller IP-adress
  Fb hänsyn till alla hotade mig.
  Vem jag är villig att erbjuda mig hjälpa 100 lei

 107. streck sade han

  Bra! Kan ta reda på vem författaren (namn / nummer / ip) som skickade en text på en sida med meddelanden gratis? många tack

 108. andrei sade han

  med hjälp av en proxy ...

 109. Hej Jag har en fråga och jag hur kan jag ta reda på den plats där ett meddelande sändes förtalad min flickvän på mig, skulle jag vara intresserad enda platsen. TACK

 110. Hej ... Jag behöver hjälp ... om något .cineva alla sänder en kollega på FB meddelanden och hon tror mig men jag nam som jag var i skolan i tid ... .och jag vill du hjälpa mig med en webbplats eller cv CARES Program i reda på vem och var han skickar mig meddelanden inte skulden för något du gjorde nam

  • Hej ... Jag behöver hjälp ... om något .cineva alla sänder en kollega på FB meddelanden och hon tror mig men jag nam som jag var i skolan i tid ... .och jag vill du hjälpa mig med en webbplats eller cv CARES Program i reda på vem och var han skickar mig meddelanden inte skulden för något du gjorde nam

  • allt någon skickar en kollega på FB meddelanden och hon tror mig men jag nam som jag var i skolan i tid ... .och jag vill du hjälpa mig med en webbplats eller återuppta programmet CARES ta reda på vem och var han skicka meddelanden

  • någon posta mig stötande, jag vill veta om jag kan ta reda på vem som gör ??

 111. mihai sade han

  Hi Adrian!
  Jag gratulerar er för de otaliga tutorials främst användbara för många av oss.
  en fråga vänligen;
  när du sätter en Videotutorial om hur man hittar ip en facebook-profil.
  Jag är övertygad om att många skulle finna detta saa.
  Vi ser fram emot att handledning.
  om det redan är inte och jag fann mig själv på bloggen, jag ber er att skicka mig länken för att ta mig till den handledning.
  Tack!
  alla de bästa och så många tutorials för oss! Bästa hälsningar!

 112. karina sade han

  men om någon inte lämna dig ensam på facebook och sista adressen är inte personuppgifter och skriv ditt meddelande på datorn? plz hjälp

 113. elena Tamas sade han

  ... Yahoo Mail FÖR .TUTORIAL, NO? Emot e-post som stör mig! MER TACK!

  • adrian Gudus sade han

   Öppna posten i fråga, gå på verktygsfältet ovanför e-post och klicka på "... Mer" sedan menyn som öppnas väljer 'fulla headers' Resten är som förekommer i video tutorial

 114. adi sade han

  Hej, jag kan inte se videon tutorial. Kan någon hjälpa med avsändaren provienienta "[E skyddas]"Jag vill veta och vad land Mailade.

  • Ionut sade han

   Salut! Och jag letar efter information relaterad till detta e-postmeddelande. Kontakta mig när du ser meddelandet.

   • Adi sade han

    Hej, jag är också nyfiken på hur det är att vi är många människor som vill upptäcka ursprunget till samma e-post? Vad gör det fogs till exempel?

  • Alex sade han

   Salut! Du hittade ett svar på detta mail? Låt mig veta och mig.

   • Adi sade han

    Hej, jag är också nyfiken på hur det är att vi är många människor som vill upptäcka ursprunget till samma e-post? Vad gör det fogs till exempel?

 115. cristina sade han

  Om jag skickar e-post från en live.com e-postadress till en adress och ge gmail.com "show original" i alla de detailii gmail ... IP-adress varifrån e-post inte visa upp. Kontrolleras mig nu.

 116. alexandra sade han

  IP buna.cum kan hitta en person som jag hade samtal med mail.Adica svara på e-post och jag gav det för att ge fel.Cand Mer header.Am helbild förefaller mig inte märkt att de e-postmeddelanden som inte har svarat jag kan hitta ip men verkar de som vi har svarat nu.ms

 117. Jag skickade en mail.Am kopieras från den mobila IP och ser vad som gav mig
  Reserverad IP-adresser Internet för privat bruk

  Du har angett 10.180.94.7 IP-adress är reserverad för privat användning av Internet
  och IP-lookup för dessa inte ger resultat.
  Kom ihåg att IP-adressintervall 10.0.0.0 ?? 10.255.255.255, 172.16.0.0 ?? 172.31.255.255, 192.168.0.0 ?? 192.168.255.255
  och 224.0.0.0 - 239.255.255.255 har reserverat för privat IP-adresser IP-sökning för användning av internet och kommer inte tillbaka några resultat DESSA.

  Klicka här för att återvända till IP-adress lookup sida !!

 118. Hej! Det är intressant och verklig handledning, men denna metod kan bara hitta en dator som är ansluten till IP-nätverk RDS. Båda.

 119. Hej Mitt namn är Michael jag in i en chatt och jag var förbannad, batjogorit i alla typer av IP-5.14.65.103. Jag vill polisen att göra sin plikt och straffa denna oförskämd sal.

 120. Sök mig sade han

  ..daca Ba Säg att du är så smart .. där du se handling i Yahoo visningsfunktions - original? Det är inte ba! Vad pratar du om dig här .. gnugga håret torrt! och olaglig ändå du säger att du inte längre med netul (detta är gamla) är andra jmecherii tunikor nu att du inte drömma - du kan köpa och du helt utan du inser! med alla netul och med alla datorer - programmering av vissa heckareala osv .. (det är föråldrat!) prichindeii som spelar på PC är ingen signifikant! Jag står inte vem som helst kan se .. lämna mitt namn och adress och svära på mig och röra! aici..nimic ge endast kunna loppor!

 121. lucretia sade han

  Hej Jag har ett problem ..misa postat intima bilder Depe en falsk adress vad man ska göra och hur man gör för att hitta den person

 122. Codrin sade han

  hälsning
  Jag kan inte hitta ett e-post och IP-läge.
  Senast mottagna 10.107.6.141 respons vi har fått "privata IP-adress"
  Kanske kan du hjälpa mig.

  Merci!

 123. Denis sade han

  från "[E skyddas]"TIS juli 26 21: 19: 22 2016
  X-Tydligen-To: [E skyddas]; Tis, juli 26 2016 21: 19: 23 0000 +
  Return-Path:
  Mottagen SPF: pass (yahoo.com domänen av 98.138.91.100 betecknar som tillåts avsändare)
  IHN1Y2NlcyBTZW50IGZyb20gWWFob28gTWFpbCBvbiBBbmRyb2lkIE9uIFR1
  ZSwgMjYgSnVsLCAyMDE2IGF0IDE3OjM2LCBsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2
  QHlhaG9vLmNvbTxsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2QHlhaG9vLmNvbT4gd3Jv
  dGU6IGFpIHBhbmEgZGlzZWFyYSBsYSBvcmEgMjMuIE1hIHNjdXppIGRlIGRl
  cmFuai4gU2VudCBmcm9tIFlhaG9vIE1haWwgb24gQW5kcm9pZAEwAQEBAQN0
  ZXh0L3BsYWluAwMwAgN0ZXh0L2h0bWwDAzM-
  X-YMailISG: Q..5josWLDsN23N0hjl81JP3tlWsr1kDQtxEzXqfoEsDSuU8
  xb7sskf9vdu4u5fN9QF88ZrKDAUqyZhvjjWc_9vax9WkGFwuzayy2uOctMi6
  ZQlFc.ZMjazYWq8w8i2hrX.obCpt0QMZLcHpR6OjisRKHdU7.hXuBHTO5n5K
  NQB36ok5MEpNhr0ljjBBZSNzKvGzkZBtgnemTcEsJQQ4lPlN2TzbcJrAMO03
  aYxYCfWxzhW0S3r5dZCv5qqGZ8SPbJnDg.lZxtncnVwT420JxfoWZIRNtV_y
  Ikx1kUX.fhRiubbClDKHIvZi20Kt5gvFbkyizus1Opl4.PIU4kgsorp_lvPs
  7zhmoxJGQgHRy4 _ .. kjEiNER_yaZmvDoL8JJhZxQMHkSshpSSbOORq4FcY.w
  V_.YHoY6MyYnbf5ufixWUU4rmnfSKvVGWV9MbR64Pf_ctB0m.O4maLhyXg1Y
  qxiRxXJkO8HzxBT7zkvSDmXHxMs1hL87XRirebwAE1kIEK.cCpRT3HZaPXGS
  EuVQn6acD2QEHYcNC58XXU_2uRdeDBi97WPG8TpP0MXekm9guUbxNKGs3NAK
  kJEsU4v_6ZnArAP1aITsU0zzHMn5EE__Xl.7dcNTPUQF2.OGtzxDnSRIoAQD
  Ek8JZsTNLzjiPrS1NT8ZdtOQKSyKAG6tidrk1ZyrFLawg6sjcINh5QOhYbvw
  __kNhcqYMtykmVPXyhtUltxi70G8mwSPInqJ6yZXcY9XhUY1M5aG630WFcxz
  hwfqUH4mwTfHL78avsqHucW3oLTB5wfdddTadHIvWBDDRgSLNGOPufWMiBtJ
  OlRtAkR._IPD6EA0XmzhPyZqOV23NwIfgA3D_m42yx7CTWr1EazImf_cg.OX
  LVHflV81ArwSxe6yi.Rdz64FNQUWFLtgP0627286_aEYSODyDO_5QlBgANvx
  fXD.3XIuswojaTKudvSts0Z0_cC8Qr6FUU6Ex1brl085g4RnhSmQLNr_mkHL
  EtZf2snba62nzuvMQrVwI2q_HHdyaKkUWenkXOJ4Hgytx1sEswbGmOVpkQ.R
  r6B0DkEuJ_ujcrBQOW3kO2PjmcgWqv_o9qZu0gbiIjzctXN34_ubwqk1rra9
  heJS2IiqHnuG2_muQJxPIeoBeiNP9xkpmvZrw3TVmEAtGUszDKBdvL.7JGQt
  NXh43eL.mQnHo_Czm7yJaf6MM3ruAN._udFVFLdjl4EZeDntYG4SWdZSHB3r
  45eHu1OTINi2_4M8Yl.ICGZDszVcvuVKyFus5LYDUg4nDzDnDukOQDHsGsUF
  do1efEQxLBv2wnqLuPRENkwUr09Zf8lmrGDBSqg3fBfkZHK6eyC.Ikx5.4U.
  eAlxdnYrp43ehMk9nz9bcKYFh1ym0.a87S87ADUXU32k4d6OmRqtJNI8d2zE
  fm9lhLkNi76maZT82pgciPdikC8lkLHMa.1BrLm3WfJq89G5_4Q5AOcp7EoZ
  ZUMbQKIH88HFHMHpJDgeB70Qg8Ky9PmoZa7WqGOlIyCwCkRnjQ00mw3Yzg3K
  GVKipndgnjYp1l.IBioFMi9OMuFZxYLXKazVDNQ-
  X-Originating-IP: [98.138.91.100]
  Authentication-Resultat: mta1390.mail.ne1.yahoo.com från = yahoo.com; Domain = neutral (ingen sig); från = yahoo.com; DKIM = pass (OK)
  Mottagna: från 127.0.0.1 (EHLO nm7-vm6.bullet.mail.ne1.yahoo.com) (98.138.91.100)
  genom mta1390.mail.ne1.yahoo.com med SMTPS; Tis, juli 26 2016 21: 19: 23 0000 +
  DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s2048; t=1469567963; bh=eR6buPT/JNKUDDeu+SH5sk1HIVOfwX7M4q1KV24CkVo=; h=Date:From:Reply-To:To:In-Reply-To:References:Subject:From:Subject; b=IY5Zv9vRZluuAYRZQinASyG9COpjOQRRJxq1R/0oWEyf9yFA08mObM/hCwcXR+CKFMcKTauSn/tfVqF4L/TDDwGU4rONixRK4uO62LtF2iLte0VKaY76pklhxnlOBmR7irkvv0BDgdF38/t8YLhLXY6svb8nZ7AJHADX5TKCHPpfZoKTtoHul5JG47IgZmlvL5X39aKI/jVmWPrhSrAreeeiY1M5nUx2sk+qp4KA38tJLhzrTVZ2L0xmfX2MMBMko+XX7eZxlQvEZlArtnqNSSoMP93yM2ncuqi7nxBLLztzNVeEYAe2xbHWPjvBJXR3AkL/AJ8blQmh6BodSebpbQ==
  Mottagna: från [98.138.226.179] genom nm7.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  Mottagna: från [98.138.88.237] av tm14.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  Mottagna: från [127.0.0.1] genom omp1037.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  X-Yahoo-Newman-Fastighet: YMail-3
  X-Yahoo-Newman-Id: [E skyddas]
  Mottagna: från jws10026.mail.ne1.yahoo.com av sendmailws103.mail.ne1.yahoo.com; Tis, juli 26 2016 21: 19: 22 0000 +; 1469567962.945
  Datum: tis, juli 26 2016 21: 19: 22 0000 + (UTC)
  Från: "[E skyddas]"
  Svara till "[E skyddas]"
  Till: "[E skyddas]"
  Message-ID:
  I-Svara till:
  Referenser:
  Re: Hej
  MIME-Version: 1.0
  Innehållstyp: multipart / alternativ;
  gräns = "- = _ Part_4954058_309216519.1469567962298"
  Content-Length: 4207

  i det här fallet är det id

  • Från vad du har skrivit, verkar det inte ip ..Aceasi ville ... och jag har ett problem med en kille (a) ..de 2 år fortfarande ta emot e-post av sexuell natur ... förutom att pip får dagligen 60 ..plus okänt antal på falska facebook-konton Tyvärr ..DIN vad jag ska göra eftersom vi lever i Rumänien, POLIS i vårt land inte hantera något ... .vi har ingenting att göra än att vänta med att göra ett misstag denna typ (a) ... men ändå ... väntar på 2 år dig underrättad om vad du ... tror att det var sant för några år sedan ... ..IDEEA all annan FORUM GASETI vilka typer av personer som visa upp hackare ..NU bara skryta med att de vet hur man hacka ... och skratta åt dem som ber frågor ... ..

 124. Daniel sade han

  salutere.am video spårning är mycket intressant och du kan glädja hjälpa mig och mig att gesesc någon. Jag kan även skriv på min gmail
  Daniel all lycka.

 125. marius sade han

  Salut!
  Grattis till handledning. Jag har en fråga. Om någon stör dig och du skickar e-post från samma konto från olika platser på samma sätt som om det kommer att ske ID varje plats där skickade meddelanden?
  Tack på förhand!

 126. cristina Ghitoiu sade han

  bra
  Berätta gärna om du kan hjälpa till att hitta IP för inkommande e-post på Yahoo eller där jag kan utfärda ett officiellt papper för den adress där korrespondens ... med tanke på att personen som inte längre svarar på telefon och stal en lastbil merchandise. Jag skulle vara mycket användbara råd. Tack så mycket. Med vänliga hälsningar, Cristina Ghitoiu

  • adrian Gudus sade han

   Fråga polisstationen som du tillhör. Du behöver inte ha de befogenheter eller den kvalitet som krävs för att begära en officiell papper

 127. ioana Platon sade han

  Hur hittar jag IP-adressen för inkommande meddelanden på facebook?

 128. Carmen sade han

  Hej!
  Jag gjorde allt som sägs i handledning men att hitta IP-adressen säger mig att det är okänt. Tror du att jag har en chans att ta reda på hur som helst? Tack på förhand.

 129. Ana sade han

  kan du hjälpa mig att hitta den plats där de får mer än 5 månader några mycket roliga e-post? Vänligen mycket. Metoden du beskrev du inte kan hitta.

 130. om posten jag fick ett mail från arbetet, kan ta reda på vem som har skickat det? använder Outlook.

 131. adrian Gudus sade han

  Naturligtvis i sådana fall kan använda samma metod som en funktion namn kan bara vara lite annorlunda men tanken är densamma.

 132. aurelia sade han

  Bra, jag har ett problem pokerspelare använder detta namn och mina bilder nicZdreanta_Lia ": kan du hjälpa mig att veta vem som är

Returlänkar

 1. [...] Innehåller: ISP (företaget som har internet - Internet Service Provider) och IP-mottagare, stad / ort, exakt tid och datum det öppnades och läsa e-post, eftersom staten [... ]

 2. [...] Men de äger din anonyma e-posttjänst. Om du kan titta på handledning om hur vi kan ta reda på platsen för de som förolämpar oss, hotar, utpressar via e-post Även om du vill veta när eller om mottagaren har fått och öppnat e-postmeddelande från [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.