Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. robert sade han

  bra handledning som alla sett mig.
  TACK alla rättvist att göra en tutorial pcsx2 med inställningar för alla som letar efter en vecka och inte hitta om du inte vet vad som är pscx2 säga eu.cel bästa emulator ps2.
  ps använder denna version 0.9.6 så killar om jag faci.tot

 2. Gör en handledning om hur man ändrar "facebook cover" inte vet hur man uttrycka mig ... Här är några bilder om hur de ser ut http://www.socialmediaexaminer.com/16-creative-ways-to-create-your-facebook-timeline-cover-photo/

 3. Dull:
  Gör en handledning om hur man ändrar "facebook cover" inte vet hur man uttrycka mig ... Här är några bilder om hur de ser ut http://www.socialmediaexaminer.com/16-creative-ways-to-create-your-facebook-timeline-cover-photo/

  klicka på byt omslag ... (på engelska: byt omslag)

 4. mördare sade han

  Ms pt.tutorial inte vet något något liknande att gå och de återstående platserna, som ni sa är irriterande att sitta dow parte.Ms varje bild i förväg, bra dag

 5. augustin sade han

  http://www.dposoft.net E HDD Regenerator. Jag vet inte hur bra han Please gör en tutorial.Multumesc.

 6. Nicolas sade han

  sal tror vattenproblemet, men nustiu säker på om ett problem: D, ställde jag en spelning bagge och nu 3 jag

 7. FaraVirusi sade han

  Var är pojkarna från Videotutorial, de har inte gått till Ces 2011: D, tillsammans med de från Pro tv-nyheter

 8. ekollon sade han

  Jag har en emachines e728 bärbar dator som hade 7 hk, men jag installerade 7 ultimate, det fungerade bra länge tills det plötsligt kraschade. Jag försökte installera det igen, men också under ominstallationen går ft ft hårt och inte som vanligt Under installationsdatum den här gången uppträdde jag två gånger i fönster något med BAD IMAGE Jag gav det ok på det fönstret fortsatte tills det visade mig att windows slutför inställningarna och så förblev det
  Jag vet inte vad SAI

  • ekollon:
   Jag har en bärbar dator du har vinna 728 emachinese7 hk, men jag 7 jag installerade ultimata, gick bra för en bra period av tinp tills plötsligt var jag blocat.Am försökte instalesz igen, men även under ominstallation gå ft ft greusi inte obiceiIn som installationsdatum as'ceasta min bilruta dök två gånger en dålig bild något jag gav henne ok att gå fram tills fönstret visade mig att Windows slutför inställningarna och förblev så
   Jag vet inte vad SAI

   Vad gör den här guiden?

 9. Adrian såg jag tel. android facebook vänner till viss information, skriva Gemensamma vänner som hur jag gör några gemensamma vänner?

 10. robertp1 sade han

  Jag har ett problem som jag inte har hittat ett annat ämne så jag postat här. Så jag och min bror, vi har 2 nya telefoner för en vecka sedan, gick bra, och nu går jag till fratemiu när de ansluter sig till facebook jag ladda upp bilder, video, som går normalt, men min när jag får på facebook stå 2 min för att ladda sidan och bilder Ramam grå vet att det kommer att göra honom på något sätt? Jag har en Samsung Wave Y

 11. sorin sade han

  Inte gå, skam.
  Meddelandet är "Photolive-tjänsten har avbrutits från och med september 2014. Vi ber om ursäkt för besväret."

 12. Det fungerar inte längre ... !!!!!!!!!!!

Tala Your Mind

*