Hur man sätter bilder och hur du publicerar på Internet ett fotoalbum, video tutorial

Mycket stark bror ……

Jag har nöjet att presentera dig en sensationell mjukvara och jag säger återigen SENSATIONAL, nämligen "PORTA"

För ett 600 kB-program är Porta (detta är namnet på programvaran) otroligt smart och snabb.

Priest denna slogan företaget som skapade programvara för fotoböcker är:"En no-nonsense, problemfri fotoalbumgenerator."

Höger, är mycket lätt att använda och mycket intuitivt här lilla programmet, dess gränssnitt att ersättas av en lika tydlig och lätt att använda guiden.

I den här videon handledning kommer vi att använda och en Apache-server som vi kommer att sätta det nyskapade albumet på Internet som kan ses av alla som vill.

Och Apache installation är mycket lätt, vilket gör installationen även under serverinstallationen.

I följande videofilm visar vi hur de två arbets Software (porta fotoalbum generator, Apache-server) så att vi kan skryta framför våra vänner med våra favoritbilder.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.
relaterade TutorialsKommentarer

 1. adrian sade han

  att växa upp ... .först av allt vill jag hälsa på dig och leva flickan men varför behöver jag hjälp med att skapa en video med ett foto och skriva på dem som en slags dikter eller texter

 2. virgil sade han

  super tack så mycket du växer och fortsatt framgång
  Jag lyckades själv efter flera månaders arbete och 8 32 tiderna har förändrats ett system som Sami är websait

  tack så mycket

 3. Virgil.
  Tack för din kommentar och önskar er framgång med webbplatsen.
  Visa som ny https://www.videotutorial.ro Det finns andra tutorials på webbplatser som kan hjälpa dig att bli och att du kan hitta med hjälp av sökmotorn på platsen eller genom ämneskategorier.
  Några exempel:
  CPC CMS Joomla Tutorial
  https://www.videotutorial.ro/?p=6
  Wamp Server Installation
  https://www.videotutorial.ro/?p=244
  XAMPP installation som innehåller PHP, MySQL, FileZilla FTP-server, Mercury Mail, etc.
  https://www.videotutorial.ro/?p=622

  Sluta vänta på oss.

 4. emanuel sade han

  alla respekt men jag kommer inte att skapa ett album med bilder och sal net.merge sätta på min lokala nätverk men jag tror att felet är att vi har en dynamisk IP-nät från ClickNet romtelecom Hur kunde jag gå och min ip dynamisk?

 5. @emanuel:
  Du måste göra Port Forwarding (eller virtuell server) i modemet från Romtelecom.

 6. ghita sade han

  Jag önskar er god hälsa och njuta av din dotter vostra.acum vilja känna dig bättre, vet bara röst innan ta.o fråga, var är du alls.

 7. @ghita:
  Många tack och lycka till dig.
  Jag är i Bukarest.

 8. Flory sade han

  Supeeee tara !!!! Om jag lyckades till och med ... är det väldigt enkelt.

 9. kino sade han

  Cristi respekt för allt du gör

 10. kino sade han

  din familj att leva

 11. Haralambos sade han

  Kristus är uppstånden !!! Jag följde dina instruktioner steg för steg, men bara de bilder du kan se bara på localhost, och jag försöker att ta itu med IP är ett öppna ett fönster till DSL Router och frågar mig användarnamn och lösenord .Vad att göra? En annan fråga, kan jag klättra och videofiler?

 12. Haralambos sade han
 13. @Haralambos: Du måste göra för vidarebefordring av port besökare att kunna flytta din router eller modem.
  För alla er modem eller router finns i den här guiden som hjälper dig att lösa detta problem.
  https://www.videotutorial.ro/?p=841
  Även om denna handledning är TRENDNET router inställningar bör göras på samma sätt för alla routrar eller modem.
  PRINCIPER är enkel, besökaren kommer att se bilder och träffar modem eller en router, måste den ta emot ett kommando till oss för information om omdirigerar vissa portar till vissa IP-adresser (i ditt fall förmodligen 1 enda ip).
  Efter en att titta på den här guiden kommer det att bli mycket tydligare.

  • babakkkanus sade han

   Cristi-admin:
   @Haralambos: Du måste göra för vidarebefordring av port besökare att kunna flytta din router eller modem.
   För alla er modem eller router finns i den här guiden som hjälper dig att lösa detta problem.
   https://www.videotutorial.ro/?p=841
   Även om denna handledning är TRENDNET router inställningar bör göras på samma sätt för alla routrar eller modem.
   PRINCIPER är enkel, besökaren kommer att se bilder och träffar modem eller en router, måste den ta emot ett kommando till oss för information om omdirigerar vissa portar till vissa IP-adresser (i ditt fall förmodligen 1 enda ip).
   Efter en att titta på den här guiden kommer det att bli mycket tydligare.

   Cristi-admin:
   @Haralambos: Du måste göra för vidarebefordring av port besökare att kunna flytta din router eller modem.
   För alla er modem eller router finns i den här guiden som hjälper dig att lösa detta problem.
   https://www.videotutorial.ro/?p=841
   Även om denna handledning är TRENDNET router inställningar bör göras på samma sätt för alla routrar eller modem.
   PRINCIPER är enkel, besökaren kommer att se bilder och träffar modem eller en router, måste den ta emot ett kommando till oss för information om omdirigerar vissa portar till vissa IP-adresser (i ditt fall förmodligen 1 enda ip).
   Efter en att titta på den här guiden kommer det att bli mycket tydligare.

   Vi netto via modem från RDS, och jag gjorde allt precis som i mitt tutorial.Fetele i Italien inte se något på skivan som jag facut.Nu jag inse varför.

 14. @kino: Tack, jag önskar er alla hälsa i världen och allt du vill.

 15. George Ionel sade han

  Kristus sändebud! Jag följde stegen och lyckades få allt att gå bra. Jag lägger bilder på nätet, jag kan se dem, hur nöjd jag är. Tack för hjälpen, nu är jag redo att skicka bilder på bordet. Jag ger dem adressen och jag slapp, de sorterade vad de vill ladda ner eller se. Jag lägger också ett program, ett sådant test, och det fungerar. Tack igen för din hälsa och bara bra med hela familjen (som jag just såg). Jag reparerade många datorer till vänner och andra, men efter dina handledning upptäckte jag hur nybörjare jag är !!

 16. @George Ionel: Vi är alla nybörjare, bara några inte kommer att känna igen, IT allt förändras med en sådan hastighet för spännande du visste igår är inte giltig i morgon.
  Kul att du lyckats göra albumet och du har publicerat, jag tror att du håller med om att det här programmet är underbart.

 17. Viorel Tucaliuc sade han

  Living Cristi 1000 år jag lärde mig mycket på denna blogg, är min fråga denna server i stället för Apache album av bilder jag kan be att hålla min hemsida en webbplats på det?

 18. Flory sade han

  Så jag var smart i IT ... nej. Jag följde alla steg i handledningen och fick samma resultat, men mina vänner kan inte se. block- har förmodligen administratören ...) Vilka andra inställningar kan jag göra?

 19. Flory sade han

  Aaaaaa och ip från körning är inte densamma som den på google, var det i ditt fall.

 20. Adrian sade han

  @Viorel Tucaliuc: Det finns cirka 5 handledning om hur du skapar en webbplats, du behöver bara söka med hjälp av sökmotorn längst upp till höger på webbplatsen ... skriv för att söka på webben eller apache och du hittar den första självstudien i serien av tutorials som är avsedda för att skapa en webbplats !!!

 21. andrei lucian sade han

  bröder jag gillar det inte n. nush Jag frågade flera vänner om jag kunde komma in .. Jag gav dem en ip och sa att han säger ups ... länken är trasig eller något
  kan du hjälpa mig snälla ... app i net from upc tack

 22. Adrian sade han

  @andrei lucian: Jag vet inte vilken typ av nät du har från UPC ... Jag har aldrig haft men du har förmodligen en dynamisk ip som ändras varje gång du startar om din dator !! Det betyder att du alltid måste ge dem din ip!

 23. andrei Lucian sade han

  Hallå. Jag försökte tidigare göra albumet med bilder på nätet och det fungerade fortfarande inte. Nu försökte jag igen och jag kan fortfarande inte ... jag har windows vista. Påverkar det något ???
  Jag gav ip till en vän och när han kom in sa han att han sa "den här sidan kan inte vara"
  Skulle du kunna hjälpa mig?
  tack

 24. Adrian sade han

  @andrei Lucian: Läs alla kommentarerna snyggt så hittar du en lösning 😉 Anledningen till ditt problem är att brandvägg och Windows Defender som det kommer färdigt med Windows Vista ... detta är ... om du vill Vista ... plåga !!!

 25. csi_dd sade han

  Hej! Jag har samma problem som andra IP-väska när webbläsaren går till mig, men för andra nu.Si jag såg och ovanför handledning när du sa port forwarding men jag är på nätet och stads ip stabil när jag sätter i 192.168.10.1 webbläsare merge.Ce inte göra?

 26. sal Jag har en fråga vilken typ av program du filmat?

 27. alexandra sade han

  bröder, hur man gör mitt album på nätet? Tala om för mig en av er.

 28. alexandra sade han

  ....

 29. gagio sade han

  hej .... Jag vill skapa ett fotoalbum som kommer att läggas på nätet ... men jag har två problem ... Jag har ett nät med dynamisk ip och jag har en trådlös router genom vilken mitt nät går in i huset ... ge mig några lösningar på dessa två problem.

 30. drshomeboy sade han

  Gratulationer och lyckönskningar för denna tutorial bara för dig och din familj, och för framtiden för denna sida! inte den andra, men handledningen tog en mer ovanliga twist minuter 15: 09 och jag kände behovet av att markera detta;).

 31. vlad sade han

  Varför goda människor

 32. Doru sade han

  Cristi Hej! 10 notera är en tutorial! Grattis och tack! Med denna möjlighet jag har sett din vacker familj, jag önskar er hälsa och mycket lycka till alla!

 33. Jag ger en mycket Avatar bild

 34. florin sade han

  PE klick nät går jag se bilder ip 192.168.1.2 men andra CNV kan inte se dem: ((Har du någon aning om hur kan jag göra?

  • florin: PE klick net går jag se bilder ip 192.168.1.2 men andra CNV kan inte se dem (Har du någon aning om hur kan jag göra?  

   Den 192.168.1.2 kommer ingen att hitta dig ... Du har antagligen en anslutning via routern. Gör en port vidarebefordran för port 80. Här är en handledning https://www.videotutorial.ro/?p=841 (Det är för trendnet-routrar ... men så görs det på vilken router som helst, förutom att gränssnittet är annorlunda).
   Du skickar dina vänner den externa IP som du har angett är IP-router internt genererade av datorn.

 35. florian sade han

  Cristi Hej! Din handledning är fantastisk !!!! Grattis
  Extra din lilla flicka !!!
  En rugaminte jag skulle ha om jag kan se ut så här för Apple Mac OS X Snow Leopard

  Tack på förhand

  florian

 36. silviu sade han

  Grattis handledning. Jag har sett många gånger tidigare. Det är bra. Jag försöker ta reda på hur man gör ett fotoalbum på min blogg-http: //xxxxxxxx.blogspot.com-. misslyckas. bero på att jag C panelen?. kan du ge mig en riktning?

 37. corina sade han

  Tack så mycket och jag lyckades PWP

 38. mostwanted sade han

  är enkelt program, det automatiskt gör en html-sida, mycket högt!

 39. pluhariu mihai sade han

  kommer mutumesk

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.