Läs meddelanden Whatsapp, Messenger, Viber utan att ses "SEEN"

Hur man läser Whatsapp, Messenger, Viber-meddelanden utan att se "SEEN"
Hur man läser Whatsapp, Messenger, Viber-meddelanden utan att se "SEEN"
Hej vänner, dagens handledning vi får se hur man läser inlägg Messenger, WhatsApp och Viber utan att mottagaren att se (Receive Sett) som jag läser meddelandena.

Hur vi kan läsa meddelanden utan att bli sedd?

Alla vet att när du får ett meddelande i Messenger, WhatsApp och Viber kommer mottagaren veta om jag öppnade meddelandet om du har fått och om jag läst.

Varför dölja bekräftelsen på att ha läst meddelandet "sett"?

Många gånger kan det hända att vi vill läsa inkommande meddelanden utan att avsändaren vet om det, antingen för att de inte har tid att svara, antingen för att de helt enkelt inte har tillgängliga och inte vill ha en konversation med dem.

Enkelt program som kan läsa meddelanden utan att bli sedd.

Oavsett anledning till att vi vill att våra vänner inte ska veta om vi läser deras meddelanden, kan vi göra det med applikationen Unseen - No Last Seen. Det är en extremt enkel applikation att använda och kräver inte rot.

Varianten av att läsa meddelanden "på det osynliga" för bärbar dator eller PC.

Om du använder Messenger för PC eller laptop kan du titta på vår handledning om Dölja sin status som läst 'eller' X-typ "Facebook Chatrelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Leon sade han

  Yes! . Utmärkt. Jag gillade den. Grattis.

 2. mihai sade han

  Tack!

 3. sorin sade han

  Och för iPhone?

 4. Daniel sade han

  Adrian fin handledning! Kan ni hjälpa mig att öka minne och dedikerade bärbar dator med ett integrerat Intel-grafikkort? I Windows Jag 8.1 32 10 I 64MB MB Windows. Jag har tillräckligt med RAM är var man får tag i BIOS möjlighet att förstora .vi inte visste något sätt?

 5. Mycket trevligt, hälsningar
  Känner du till ett program som du kan läsa "Whatsapp, Messenger, Viber" måltider efter barnets telefon. ? utan att ta reda på det?
  Tack !!

 6. bianca sade han

  Hej jag skulle vilja se min mans överskott på bilen men jag har iPhone och jag hittar inte ansökan

 7. Valy Moses sade han

  Hur? Jag skulle vara intresserad av om det också finns det motsatta av denna applikation, vilket innebär att se om meddelandet lästes upp för dig av någon på facebook-meddelaren du skrev till men den personen accepterar dig inte i listan över vänner ...! Kan du hjälpa mig ?

Tala Your Mind

*