WhatsApp, hur läser vi dina raderade meddelanden - dina och andra

WhatsApp, hur vi läser de raderade meddelandena
WhatsApp, hur vi läser de raderade meddelandena
Hej vänner, i dagens handledning ser vi hur vi kan återställa raderade meddelanden från WhatsApp eller hur vi läser bort raderade meddelanden från WhatsApp.

Om att ta bort WhatsApp-meddelanden

Inte många vet att WhatsApp tillåter dig att ta bort ett eller flera meddelanden som skickas till den konverteringen. Med andra ord, om du skickar någon ett meddelande på nerver eller oavsiktligt skicka din annat samtal kan du ångrar dig och radera skickade meddelandet innan det läses av mottagaren.
När du tar bort meddelandet som visas i videon tutorial, kan du ta bort "Just for you" (i vilket fall meddelandet försvinner bara konversationen, men kommer att finnas kvar i samtalet som jag skriver) eller så kan du ta bort "för alla "(i vilket fall meddelandet sänds försvinner och din konversation och samtalet som du skriver)
Även den här funktionen för att radera meddelanden har vi också för grupper.

Hur ser jag ett WhatsApp-meddelande som jag raderade om jag inte fick läsa det innan avsändaren raderar meddelandet?

Det är mycket enkelt att installera meddelande historia vi hittar Play Store, erbjuder vi nödvändiga tillstånd Tillgänglighet och tillgång till anmälningar och nu, även om det omvända på WhatsApp raderar meddelanden innan vi kommer ner till Vi läser, Notifieringshistorik registrerar alla mottagna meddelanden och samtidigt meddelanden som följer med anmälningarna.

Kan jag se eller återställa raderade meddelanden som jag mottog innan jag installerade appen Meddelandehistorik?

Självklart är svaret nej. Programmet för anmälningshistorik loggar anmälningshistoriken från installationen och återställer inte anmälningarna före installationen.

Video handledning - WhatsApp, hur vi läser bort raderade meddelandenrelaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Constantin buzatu sade han

  Jag har en bra åsikt men Iancu överträffar mig

 2. Hej, vilken inställning använder du för att få siffrorna ovanpå tangentbordet när du visas?

  • ViorelR sade han

   Bra.
   Och jag skulle vara intresserad, men det verkar för mig att från vissa versioner av Android uppe är något sådant. Kanske har Adrian tid och berättar för oss.

 3. George sade han

  Hello. Otillfredsställd är att offret visas i statusfältet som att vara aktiv vilken webb. Finns det en lösning?

 4. emma sade han

  HJÄLP.
  Jag har raderat meddelanden från whatsapp och nu vill jag återställa dem. Det är en nödsituation. Snälla Adrian. Eller någon kan hjälpa mig.

 5. Kan du också se de raderade meddelandena du skickade?

 6. marius sade han

  Det går inte med de borttagna bilderna!

 7. Radu Dorina sade han

  hur kan jag kopiera meddelanden från watsapp och e-post till ett pdf- eller orddokument så att jag kan skriva ut dem och göra dem synliga_? verkar små och långsträckta ...

  tack på förhand för svaret

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.