Hur gör jag om ett mail jag skickade mottogs och öppnade - video tutorial

Hur gör jag om ett mail jag skickade mottogs och öppnade - video tutorial
3.8 (25) 76%

Hej vänner, i detta Videotutorial vi veta hur vi kan ta reda på om e-post som vi skickade honom eller inte öppnas och läsas. Jag är säker på att många gånger du har varit i en situation där du skickade någon ett e-postmeddelande och asptetati sufetul munnen med ett svar eller var döende för att veta även om den person som det var riktat till läsa e-post. Väl denna nyfikenhet kan lätt uppfyllas av en onlinetjänst där jag detaljerade video läraren och vars namn jag inte kommer att avslöja, och kommer vi att lära i handledningen videon!
Vad som gör detta arbete exakt?
Den använder en liten bild för att spåra osynlig GIF (bild tracking osynlig), som ligger på servrar av tjänsten. När mottagaren öppnar e-post, är det lossas och servern kan samla in data för att göra sin rapport till avsändaren.
Rapporten du får du som avsändare kommer att innehålla: ISP (företaget som har internet - Internet Service Provider) och IP mottagare, Town / stad, exakt tid och datum det öppnades och läsa e-post, eftersom den stat som läsa e-post, avstånd beräknas i km från dig till mottagaren, om han använde proxy eller inte, vad Broser och vilken version webbläsare som används, vilket operativsystem som används, om att läsa med hjälp av en mobiltelefon eller inte.
Om du sätter bifogade filer i e-post som denna tjänst kommer att berätta om bilagor som har hämtats eller inte och antalet nedladdningar. Om du hade och länkar i e-post som du har skickat, kommer du också att meddelas i rapporten om mottagaren har gett eller inte de klickar på
När du väl skapat ditt konto på tjänsten kan du skicka e-post från sina konton antingen per post eller på grund av den här tjänsten. Fördelen är att du kan koppla flera e-postadresser med den här tjänsten så vi var tvungna att ta två nytt konto för varje e-postadress om du har mer än en och skulle vilja att övervaka dem alla. Även du kan använda din egen SMTP-server eller någon annan tjänst som gmail därmed undvika gräns 20 post övervakas och bara 10 rapporter.
Du kan visa detaljerad innan du skickar e-post, om: hur länge skall övervakas post, hur och hur många gånger för att få läs- / kvitto, vad man ska övervaka innehållet i e-post, till exempel såsom bilagor, länkar, möjliggör läskvitto.
Jag säger enastående service och brukligt dåligt när vi slipa nyfikenhet eller e-post som jag skickade är mycket viktigt. Hoppas att jag Strana nyfikenhet, jag inbjuder dig att titta på video tutorial.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Tack, jag ser fram emot handledning Apdate på grafikkortet BIOS.

 2. Uppdatering, ledsen

 3. adrian sade han

  Fråga: antivirus inte faller när du öppnar e-post som ??????? pt. som innehåller den bilden eller inte? Svar om du kan förvänta intressant tutorial

  • AdrianGudus sade han

   adrian: Fråga: antivirus inte faller när du öppnar e-post som ??????? pt. som innehåller den bilden eller inte? Svar om du kan förvänta intressant tutorial

   Inget salt ingen antivirus

 4. LiviuFlorin sade han

  Da.E intressant att ta reda på hur vi kan flytta e-post från ett konto till ett annat (när vi har mer), eller på olika konton.

 5. Intressant handledning ...

 6. Liviu sade han

  Intressant tjänst. Jag har hittills funnit dig eller Videotutorial.

 7. Dumitrel sade han

  Det verkar inte rättvist du kan göra med den här tjänsten.

  • f tjänsten är bra och redan väckts i korrespondens mellan institutioner. bekräftelse av mottagandet av handlingen. Du behöver inte någon registreringsnummer ....

 8. Indoielnic.Mai bättre ringa honom och berätta att: baaa se att du skickar ett e-upplopp mail.Ce så :))?

  • Tja, du är "hjärnan" Jag säger inte att skicka någon e-post. ge direkt telefon))) Om du lyssnade på första handledning säger motsatta skäl inte längre upp. För mig är det mycket giltig och bra. (Inte den andra, men jag kallar))))) till u Har vi skickar ett mail viktigt ??? Jag vet inte, vet inte det är därför ......

   • flo13: Ja du är "hjärnan" Jag säger inte att skicka någon post. ge direkt telefon))) om du har lyssnat på vad han säger i början av handledning motsatta skäl kan inte längre upp. För mig är det mycket giltig och bra. (Inte den andra men jag gjorde inte telefon))))) Do u att skicka mer post ytterligare en viktig ??? Jag vet inte, vet inte det är därför ......
    för leo

  • f tjänsten är bra och redan väckts i korrespondens mellan institutioner. bekräftelse av mottagandet av handlingen. Du behöver inte någon registreringsnummer ....

 9. Jag satte en post från Yahoo-konto när vi gjorde ... sedan lägga till e-post och jag satte ett Gmail-konto, och när jag ger det bara verkar lägga SMTP Yahoo-konto ... du kan inte få det schimb..nici på Gmail kan inte göra det om det förblir primary..are något att yahoo SMTP mer .. ms

  • AdrianGudus sade han

   sebiJag har lagt en post från Yahoo-konto när vi gjorde ... sedan lägga till e-post och jag satte ett Gmail-konto, och när jag ger det bara verkar lägga SMTP Yahoo-konto ... du inte kan ändra det .. eller gmail inte kan göra det om det förblir primary..are något att yahoo SMTP mer .. ms

   Jag klargjorde i handledning och andra tutorials vid andra tillfällen att Yahoo inte stöder fri SMTP-konto.

   • AdrianGudus:
    Jag klargjorde i handledning och andra tutorials vid andra tillfällen att Yahoo inte stöder fri SMTP-konto.

    väl hur man gör gmail SMTP post endast om Yahoo verkar mig där och jag kan inte ändra det?

    • AdrianGudus sade han

     sebi:
     väl hur man gör gmail SMTP post endast om Yahoo verkar mig där och jag kan inte ändra det?

     Lära sig engelska !!!!!
     Efter att ha lagt en ny e-postadress om du vill ställa in som den primära mottar detta meddelande i rött "Du kan inte ange år Unverified e-postadress som primär." Vilket innebär att du kan inte ställa in ett e-postmeddelande som borgmästare, så att han inte verifieras / valideras. Ange gmail-post du har skickat och se till att du har en e-post från WhoRedMe där så krävs validera din e-post ...
     Nästa gång lära sig engelska och lära sig att hantera på egen hand

     • octavian sade han

      AdrianGudus:
      Lära sig engelska !!!!!

      Nästa gång lära sig engelska och lära sig att hantera på egen hand

      Adrian med dessa anmärkningar "Lär dig engelska" kommer från dig, det låter som nötter-n vägg, för att vara känslig !!!! Var har du lärt dig?
      Bietu att skjuta "mänskliga örat om engelska? Bara du? Inte vara dåligt, ja det för dig CD-skivor, ljudböcker, online lektioner, etc. På fritiden du lyssnar stavning något ...
      I andra nyheter, tack för handledningen!

     • AdrianGudus sade han

      octavian:
      Adrian med dessa anmärkningar "Lär dig engelska" kommer från dig, det låter som nötter-n vägg, för att vara känslig !!!! Var har du lärt dig?
      Bietu att skjuta "mänskliga örat om engelska? Bara du? Inte vara dåligt, ja det för dig CD-skivor, ljudböcker, online lektioner, etc. På fritiden du lyssnar stavning något ...
      I andra nyheter, tack för handledningen!

      Uttalet kommer aldrig "lät" som en äkta amerikansk, varken jag eller andra som är romare, accenter ... du såg hur många amerikaner talar rumänska korrekt? du se hur kämpar en amerikansk säga bucharest gånger som han vill, men han vet inte uttala korrekt säger buchiuresti eller bucarest eller korta bucresti så att låta mjukt uttal, är det viktigt att förstå innebörden av ord för dig att veta hur översätta, när du är i framför datorn inte sätta någon att läsa högt, men du måste veta engelska att dechiffrera meddelandet och förstå vad han vill PC till dig. Om inte uttala perfekt som en amerikansk, betyder inte att du inte vet engelska, men de helt enkelt inte kan du framhäva dem och att Rumänien inte kommer att kunna än sannolikt om du stannar där en 5 år i USA utan att höra rumänska och tala endast engelska hela dagen

     • octavian sade han

      AdrianGudus:
      Uttalet kommer aldrig "lät" som en äkta amerikansk, varken jag eller andra eftersom vi är rumäner, accenter ... du såg hur många amerikaner rätten att tala rumänska? Du såg hur kämpar en amerikansk säga bucuresti och tider som de vill, men vet inte uttala korrekt säger buchiuresti eller bucarest eller korta bucresti så att låta mjukt uttal, är det viktigt att förstå innebörden av ord för dig att veta hur översätta, när du är framför datorn inte sätta någon att läsa högt, men du måste veta engelska dechiffrera meddelandet och förstå vad han vill PC till dig. Om inte uttala perfekt som en amerikansk, betyder inte att du inte kan engelska, men de helt enkelt inte kan du framhäva dem och att romanen du kan inte än troligt om du stannar där ett 5 år i USA utan att höra rumänska och prata endast engelska hela dagen

      Sanningen är att du är berättigad. Allt är bra du klarar av att hantera pop-ups, varningar, etc. och så vidare
      Fred!

     • silviu sade han

      octavian:
      Sanningen är att du är berättigad. Allt är bra du klarar av att hantera pop-ups, varningar, etc. och så vidare
      Fred!

      S. A. S. - Inga fler smutsiga denna webbplats
      Jag har en fråga:
      Längre sant denna drift? Jag citerar: "Om du träffade rutan för en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, så tveka inte, bara så att vi kan göra denna plats bättre"
      Jag frågar det eftersom jag tittar på tillägg i rutan handledning, inga diskussioner om diket.
      Rengör rutorna kommentarer, de diskussioner som inte har något gemensamt med det eller handledning själv och om möjligt inte att besvara dessa abereaza.
      Bara så att du kommer att kunna öka värdet Site.
      Jag hoppas du förstår exakt min begäran och nu har jag och jag lärde mig något av kommentarerna från andra.

     • octavian sade han

      silviu: S .O .S. - Inga fler smutsiga denna webbplats
      Jag har en fråga: Är detta sant gratis? citat från dig: "Om du träffade rutan för en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, bara så att vi kan göra denna plats bättre" frågar det eftersom jag ser i kommentarfältet tillägg till handledning, inga diskussioner om Santi Please rena rubriker kommentarer, de diskussioner som inte har något gemensamt med det eller handledning själv och om möjligt inte att svara dem som du sätter abereaza.Numai site värdeökning.
      Jag hoppas du förstår exakt min begäran och nu har jag och jag lärde mig något av kommentarerna från andra.

      Silviu, pappa, sluta hetsa så mycket .... Jag bad om ursäkt till Adrian!
      Ibland de saker du säger kan ge "smak" diskussioner, ge en impuls inlägg öka "rating" av antalet besök etc. och så vidare
      Och förresten, säger de till oss här anteckningar!
      För att öka lär!
      Klart!

     • octavian:
      Silviu, pappa, sluta hetsa så mycket .... Jag bad om ursäkt till Adrian!
      Ibland de saker du säger att du ändå ge en "smak" diskussioner, ge en impuls inlägg, växa "rating" av antalet besök etc. och så vidare
      Och förresten, säger de till oss här anteckningar!
      För att öka lär!
      Klart!

      Octave, gå cuz på chattsidor som "Here to us" för att prata om något annat, något du inte förstår. Du är också "kult" för dem.
      För administratörer: Silviu rätt, sa jag samma sak själv. Du behöver inte ens att visas ut ur ämne kommentarer som distrahera oss och fylla oss med nerver.
      Jag gratulerar er för ert arbete.

     • silviu sade han

      S. A. S. - Inga fler smutsiga denna webbplats
      Jag har en fråga:
      Längre sant denna drift? Jag citerar: "Om du träffade rutan för en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, så tveka inte, bara så att vi kan göra denna plats bättre"
      Jag frågar det eftersom jag tittar på tillägg i rutan handledning, inga diskussioner om diket.
      Rengör rutorna kommentarer, de diskussioner som inte har något gemensamt med det eller handledning själv och om möjligt inte att besvara dessa abereaza.
      Bara så att du kommer att kunna öka värdet Site.
      Jag hoppas du förstår exakt min begäran och nu har jag och jag lärde mig något av kommentarerna från andra.

      AdrianGudus:
      Uttalet kommer aldrig "lät" som en äkta amerikansk, varken jag eller andra eftersom vi är rumäner, accenter ... du såg hur många amerikaner rätten att tala rumänska? Du såg hur kämpar en amerikansk säga bucuresti och tider som de vill, men vet inte uttala korrekt säger buchiuresti eller bucarest eller korta bucresti så att låta mjukt uttal, är det viktigt att förstå innebörden av ord för dig att veta hur översätta, när du är framför datorn inte sätta någon att läsa högt, men du måste veta engelska dechiffrera meddelandet och förstå vad han vill PC till dig. Om inte uttala perfekt som en amerikansk, betyder inte att du inte kan engelska, men de helt enkelt inte kan du framhäva dem och att romanen du kan inte än troligt om du stannar där ett 5 år i USA utan att höra rumänska och prata endast engelska hela dagen

 10. Sergiu sade han

  Jag använder MS Outlook 2010 mig och plötsligt min e-post som spam sett här: http://img543.imageshack.us/f/picta.png/; efter att jag klickade på länken till "img" Blue >>> http://img62.imageshack.us/i/pict1.png/. Bara om du redictionezi inkorg, och låta honom visa dig bilden, spår först då din uieste

 11. pc1990 sade han

  How do you blockera en e-postadress, det vill säga att sluta ta emot någon skräppost?

  • AdrianGudus sade han

   pc1990: How do you blockera en e-postadress, det vill säga att sluta ta emot någon skräppost?

   Du kan inte göra det, kan du inte permanent blockera ett e-postmeddelande om du inte har en egen domän

 12. Csabaxb sade han

  I mitt fula jobb, bättre fråga via telefon.

 13. bogdan sade han

  En fråga jag och eu..Cum är en e-postadress? EXEMPEL[E skyddas]
  Tack för att få hjälp

 14. mircea sade han

  Som jag satt Yahoo Mail för att fråga mig om att öppna bilden eller inte? Inte öppnas automatiskt

  • AdrianGudus sade han

   mircea: Som jag satt Yahoo Mail för att fråga mig om att öppna bilden eller inte Öppna inte automatiskt?

   Lär dig engelska i e-postkontot i Val du gör rätt och aclo

   • mircea sade han

    AdrianGudus:
    Lär dig engelska i e-postkontot i Val du gör rätt och aclo

    kan du berätta för mig inte att lära sig engelska, för det inte kan lära sig engelska så det lär intro zi.Ea timppul

 15. Bulgac sade han

  Bravo, mia gillade den här guiden.

 16. Men fortfarande en sådan tjänst för att övervaka en budbärare ID och visar dig när det gick in i röran, datum, tid, tid ... hur är det?

 17. dinuemil sade han

  mycket hjälpsam, bravo!

 18. Lucian Gabriel sade han

  mycket bra

 19. Cristiii sade han

  det är bra handledning

 20. Milano sade han

  hej, använda tjänsten från dem på plats på grund av att utsikterna inte fungerar. .whoreadme.com Sätt i Outlook när jag säger att Microsoft inte känner igen adressen ... vad göra?

 21. Mycket bra handledning om detta, visste jag lite av spypig.com fungerar på samma princip, allt med hjälp av en bild. Jag försökte det och det fungerar.

 22. brickor sade han

  i stället för en e-post classic kan du använda en plattform som har service videomail och alla dessa funktioner som ingår, som syftar videomailul, om den uppnåtts, om den lästes (såg), om det omdirigerades och läsa, och det finns också en möjlighet genom vilken du kan ta ut när som helst någon skickade videomailul doresti.de stor hjälp för dem som vill tillkännage ett varumärke eller helt enkelt marketing.extrem verktyg lätt att använda.

 23. Dumitru sade han

  Inte längre. Åtminstone på Yahoo. Jag gjorde ett test. Jag öppnade e-post och säga: Detta meddelande innehåller blockerade bilder.
  Och whoreadme inte visas ip under läsning, måste tryckas inget att visa bilder i Yahoo i whoreadme ge detaljer. Han gick som han gick, nu bara. Ett annat alternativ? Adrian?

 24. Bra! Jag har ett problem! En bekant berättar att han får via e-post, e-post från mig att jag inte har jag skickade dessa är utan föremål eller text de innehåller en länk för varje. en internetadress. Jag vet ingenting om detta och det verkar misstänkt. Det är möjligt för någon att hacka på min e-post och göra alla möjliga galna? Faktum är att jag fick också vissa e-postmeddelanden på MAILRON [E skyddas] Jag har ingen aning om vem du är. Du kan klargöra? tack

  • JJU sade han

   Aura:
   Bra! Jag har ett problem! En bekant berättar att han får via e-post, e-post från mig att jag inte har jag skickade dessa är utan föremål eller text de innehåller en länk för varje. en internetadress. Jag vet ingenting om detta och det verkar misstänkt. Det är möjligt för någon att hacka på min e-post och göra alla möjliga galna? Faktum är att jag fick också vissa e-postmeddelanden på MAILRON [E skyddas] Jag har ingen aning om vem du är. Du kan klargöra? tack

   Det innebär att det sista meddelandet du gav inte kunde skickas ...

 25. Aura sade han

  Tack för. Som svar, men jag tror inte att det är korrekt. I själva verket har det funnits tillfällen när ett e-postmeddelande inte har sänts, men jag tror inte att felet bevaras för månader. Hur som helst, jag har fått e-post från någon som säger att han skickade mig något. Det är något skumt här !!

 26. Maryan sade han

  Jag använde den här tjänsten flera gånger, men jag har en ex nelamurire.De, jag skicka e-post i Cluj, och märker jag säga att det var en gång öppnade i Cluj, Câmpia Turzii annan tid (när det är öppet flera gånger) när jag är absolut säker på att det var öppna endast Cluj.Sa fel det ske, och olika iP-adresser.

 27. Zippo sade han

  Tidszonen har också vissa problem.

 28. Jordan eduard gabriel sade han

  hej,
  Jag har en fråga: Jag håller stör några mejl som skickats ut från en individ och jag vill veta om du kan ta reda på när han gjorde e-post ... Så när han började bli aktiv som adress ( yahoo e-postadress på begäran)? möjligen ett svar via e-post.
  tack så mycket

 29. Jag fick denna fråga. Jag skickade ett e-mail från min yahoo i boxning, använd "whoreadme". E-post som vi skickade meddelandet publiceras på en blogg, en giltig e-postadress där administratören av bloggen inbjuder dem som vill kontakta honom att använda den. Men efter att jag skickade e-post fick jag följande felmeddelande på mitt konto whoreadme:

  Kära Roxana,
  Tyvärr! Vi kan inte leverera e-post din [fråga] till "e-post som" som vi har få GMT fel:
  => Brevlåda full / Remote server svarar inte
  Om du behöver ytterligare hjälp, kontakta oss på: [E skyddas]

  Eftersom denna blogg uppmuntras att använda denna adress som en e-post, vilket bör vara en giltig, jag felmeddelandet svar?

 30. roxana sade han

  Sir Adrian Burlugeanu,

  Jag har en fråga om alternativet "whoreadme" asi ber dig vara snäll mot mitt svar eftersom jag inte förstår vad som händer.
  Jag skickade e-post till olika mottagare lägga till e-postalternativet" .whoreadme.com. "Först detta alternativ arbete, som får ett meddelande om att min e-post lästes och exakt när han läste på mitt konto" whoreadme "visas grönt i rätt post respektive. För en tid men efter att skicka e-post och kontrollera dem i min "whoreadme" se dem som "e-post levereras" och färgat i blått. Och de förblir så betyder ingen kan se om och när mottagaren öppnas. Jag hade bevis för att vissa e-postmeddelanden öppnades och deras innehåll läsa eftersom jag fick svar, men även om de öppnas och läsas ännu har jag inte fått anmälan om att öppna och läsa dem. Har alla mina vänner som skickar e-postmeddelanden med ".whoreadme.com" knutna till deras e-post möjlighet att förverkliga Jag använde denna metod för 'tracking' och öppna e-post utan jag skulle vilja få information när och om de har öppnats? Jag tycker att det är konstigt vad som händer. Varför fungerar inte metoden "whoreadme"?

  Tack för svaret.

 31. adrian Gudus sade han

  roxana:
  Sir Adrian Burlugeanu,

  Jag har en fråga om alternativet "whoreadme" asi ber dig vara snäll mot mitt svar eftersom jag inte förstår vad som händer.
  Jag skickade e-post till olika mottagare lägga till e-postalternativet ".whoreadme.com. "Till en början alternativet arbete, vilket får meddelande om att min e-post lästes och exakt när han läser min redogörelse för" whoreadme "visas grönt i posten höger respektive. För en tid, men efter att ha skickat e-post och kontrollera dem på mitt konto "whoreadme" Jag ser dem som "e-post levereras" och färgat i blått. Och de förblir så menar jag kan inte se när och om mottagarna öppnades. Jag hade bevis för att vissa e-postmeddelanden öppnades och deras innehåll läsa eftersom jag fick svar, men även om de öppnas och läsas även om jag inte fick meddelande om att öppna och läsa dem. Har alla mina vänner från att skicka e-post med ".whoreadme.com" knutna till deras e-post möjlighet att inse att jag använde denna metod för "tracking" och öppna e-post utan jag skulle vilja få information när och om de var öppna? Jag tycker att det är märkligt vad som händer. Varför det inte fungerar metoden för "whoreadme"?

  Tack för svaret.

  Troligtvis de som du har läst e-post, inte kontot ställa in den att automatiskt visa bilder. Som förklaras i handledningen, e-postmeddelandet whoreadme bifoga ett "foto" ska visas i e-post whoreadme kan göra spårning på vissa datum. Respektive troligen har klickat "Visa bilder" eller inte märkt att e-post innehåller så märkte de anmälan "Visa bilder"
  Allt detta förklarades i handledningen, om jag ser på det head-tail det att bättre förstå vad jag menar

 32. Hur kan jag ta reda på om min e-postadress har brutits / nås av någon annans / kopierade data från e-post? Jag vill veta om min e-post var nås från andra IP, vilken stad, vilket datum? Jag använder Outlook för e-post tillgång, som är gjord på bolaget / server (är formen [E skyddas]). Tack, ser fram emot ett svar om du är vänlig.

 33. carmen Manolache sade han

  Vänligen upplyst mig på google inom loppet av historia så att du kan kontrollera var att navigera och vilken tid OK? men hur kan ange ett iphone4 på historien för att se vilka webbplatser har använts och vid vilken tidpunkt?

  Svara CAMI TACK MI

 34. alexandru42 sade han

  Jag gjorde ett konto på whoreadme och ett beklagligt vårdslöshet password.Cum jag kan minnas användarnamn och permanent stänga kontot för att öppna en annan mer noggrant.
  med tack,

 35. alexandru42 sade han

  Som en fitta nära inte whoreadme veta om identif Nuel. och lösenord till någon lära mig ??? Tack!

 36. Vasi sade han

  I hotmail, någon som vet hur man ställer eftersom när någon skickar ett e-post whoreadme.com, öppna den bifogade bilden inte automatiskt återsända deras server? Jag tittade på alternativen, men vi hittade. Tack.

 37. mycket bra sade han

  Kom och se vad som visas

  • hej ... som kan hjälpa mig snälla? ... Jag kan inte redogöra, jag fortsätter att säga att säkerhetskoden är felaktig.

 38. helo ... som kan hjälpa mig? Jag kan inte förklara. Jag ser fortfarande fel säkerhetskod ... varför ?? f Jag försökte flera gånger.

 39. Om jag vill ta bort mitt konto "Whoreadme" Vad ska jag göra?

 40. furdu iri sade han

  God kväll, träffade jag med antivirus problem. Antivirus känner av att något är fel och blockerar effekten bilden.
  Lösningar?
  tack

 41. Michele sade han

  dum, naturligtvis! om du inte har komplicerade din existens med denna gimmick ... lycka till!

 42. Jag vill gå kort

 43. vali sade han

  Mycket användbart och bra gjort handledning. Ett annat alternativ skulle vara och detta plugin Chrome och "streak"

 44. marius tut sade han

  Kära ......... ..

  Tyvärr! Vi kan inte leverera din e-post [Omdirigerad: testtest] till "[E skyddas]"Som vi har få GMT fel:

  => Meddelande 554 5.7.9 skäl att inte accepteras för politik. se http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

  Om du behöver ytterligare hjälp, kontakta oss på: [E skyddas]

  Jag försökte flera gånger. troligen i 4 år, har Yahoo förändrats något och inte fungerar; praktiskt taget post inte kommer fram än Whoreadme; mottagaren eller skräppost, även!

 45. Petruta sade han

  whoreadme program som används i flera år, men ett par dagar kan inte skicka e-post från någon av whoreadme ****** @ yahoo med felande ..primesc yahoo.comwhoreadme.com ...

 46. god kväll
  Jag använder denna app för en lång tid och framgångsrikt. Men cirka två veckor, inte längre fungerar. Vad har inte hänt sedan använda det här programmet.
  E-post förlängning .whoreadme.com inte ens nå sin destination. Bara få dem utan en förlängning.
  Vi levererar inte någon e-post direkt från programmet, inte heller de av Yahoo, med förlängning. Försvinner någonstans i etern ...
  Kan du ge mig ett svar?
  Tack så mycket.

 47. MARIA sade han

  Hej, jag har en fråga. Jag skickade ett e-postmeddelande till en kund med 2 atsamente (Outlook). Även om vi fått bekräftelse på att läsa, inte förstår att det skulle vara primit.L har stämt Även om domstolen sade att det ser ut som e-post nått mottagaren, kräver att vi fäst innehåll för att visa vad vi kan göra ?

 48. Stefanescu Mihai sade han

  Kära herr Adrian Burlugeanu god dag ...!
  Vänligen skicka mig vacker på mail videotutorialul görs på 29 DV sept.2011 titeln "hur du anger Windows 7 när du inte vet administratörslösenordet" ...!
  I arkivet är den här videotillgängligheten av Mr. Crismarul men många alternativ och jag kan inte hitta sova manager-kontot ...!

  Med vänlig hälsning,

  Stefanescu Mihai!

andra referenser

 1. [...] Det här inlägget nämndes på Twitter genom Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO Sade: Hur berättar om ett e-postmeddelande som jag skickade mottogs och öppnade | Videotutorial.ro http://t.co/i1Eb2OQ [...]

utsiktsplats

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.