De mest populära skydd för smartphone

Hej vänner, idag kommer jag att presentera den mest populära skydd för smartphone inte vet om nödvändigtvis av oss men utanför ( amazon.co.uk) Är den mest köpte skyddskåpan. Det handlar om Ringke Fusion, som är tillgänglig för andra smartphones inte bara för nexus
Varför är det bästa omslaget?
För det första är det bra gjort, baksidan är gjord av en mycket tjock polykarbonat helt transparent och extremt hårt, erbjuder den här telefonen skydd men minskar inte personligheten. På baksidan av telefonen kommer fortfarande att vara synlig.
Sido är gjord av ett halvhårt platic, är det trevligt att pekskärmen är glansig och området (kanterna), gör det acran föra fingret från den ena änden till en annan utan hinder (se silikon omslag).
Alla skärningar görs perfekt, till exempel är hörlurarna och mikro-usb-skärningarna gjorda lite större, det beror på att några pluggar är större än standardkontakten och behöver plats, kanske vill mannen använda några hörlurar med en lutande kontakt ...
Knapparna är dubblerade, deras rörelse är fast, det känns inte alls som elastisk feedback som vi får se i billiga silikon omslag.
Jag gillar verkligen det faktum att med det här fallet kan jag enkelt sätta / ta telefonen in / ur fickan, även om jag har strumpbyxor på mig ...
Skyddet erbjuds av allt, även om du tappar din telefonskärmen inte kommer att hända eftersom de fyra hörnen Numic Ringke Fusion locket har några gupp, den typen av ben. Samma möter och bakben, men här är tydligt markerade, hjälper det i effektiv avgasljud i ett fall att sätta telefoner på ett bord, bänkskiva eller på någon annan yta.
Tyvärr i Rumänien knappast hitta i butikerna Ringke Fusion skyddskåpa kan bara privat, där vi har chans att ta en kopia som dessa luckor är mycket piratkopior.
Jag köpte påsen Ringke Fusion amazon.co.uk.
Peter intresserade kommer snart att göra en handledning om hur man köper på amazon.co.ukUpp varandra om du är intresserad av att gå och handla på eBay, följ guiden: Hur man köper varor på Ebay, information och rådgivning

Var kan man köpa?

Fusion Ringke skydd för Nexus 4 (Rearth ursprungliga produkten på Amazon.co.uk)
Skyddskåpor för de ursprungliga Rearth andra smartphonesrelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tack för handledning .Som har en fråga om Nexus 4 .Tocmai han fick min och jag märkte att inte förinstallerad med någon filhanterare? Kan du rekommendera en eller, om du tror, ​​att göra en handledning i denna fråga? Tack på förhand!

 2. Cristi när du köpte på Amazon, din adress du klarat det på engelska eller rumänska?

  • Jag förstår inte exakt vad du menar.
   Vanligtvis på rumänska förkortas gatan "str", och på engelska är "str" ​​förkortningen för street.
   I vilket fall som helst bör du veta att adressen kommer att krävas för att Rumänien i Rumänien. Amazon kommer att passera i rumänska adress på förpackningen, som kan förstå från den rumänska stolpen. De (Amazon) är inte bara lämna över paket Royal Mail och de ger paketet bort från den rumänska Post din lunch väskor levereras till dig.
   Viktigt, postnummer, så gå inte bara skitsnack. Varje gata har en viss postnummer.
   Jag går ofta i rumänska språket.

 3. Jag hänvisar till den adress i Amazonas kontoinställningar.

 4. Specifikt, alla skatter som kostnad?

 5. Ruslan sade han

  Hej!
  Snälla hjälp mig med ett problem som härrör från det system som visas i handledning (https://videotutorial.ro/configuratie-pentru-jocuri-amd-cu-8-nuclee-si-nvidia-gtx-660-tutorial-video/). Jag konfigurerade systemet som det lades fram, precis som vi lägger en större källa 650 W. fungerar bra, men ibland låser bilden på bildskärmen och datorn svarar inte på några kommandon, det enda sättet att låsa upp det är till honom påtvingad stopp. Tala om för mig vad som är fel och hur kan jag åtgärda detta? Tack.

  • Mosulica, ja, om du lämnar kommentarerna överallt och inte kommer tillbaka för att läsa dem ... ..
   Om du planterar landminor och du inte kommer ihåg var du planteras. Se till inte trampa på dem.
   Om du inte kan hantera det finns det ett hål under knappen "Skicka kommentar". Om du klickar på det kommer du att få e-post svar på dina kommentarer, naturligtvis om du har skickat din riktiga e-postadress.

 6. Cristi Hej! För att skydda skärmen vilket märke du rekommendera (för smartphones och surfplattor i allmänhet)? Grattis tutorials!

 7. Hej, jag får det här felet när jag vill köpa från Amazon: Vi är ledsna. Det här objektet kan inte skickas till din valda destination. Du kan antingen ändra leveransadress eller ta bort artikeln från din beställning.

 8. Boca Nicusor sade han

  Den här typen av fodral är verkligen bra, den ger ett bra skydd och om du lägger en skyddande folie på telefonens framsida kan du säga att du har ordnat ... till exempel köpte jag ett originalfodral från Samsung som liknar det du presenterade utom transparent baksida för Samsung Galaxy Note 2 och jag kan säga utan tvekan och kanske är jag utomordentligt nöjd ... och när den gled från min hand när jag tog bort den från skåpet och föll på plattorna ... och jag såg att ingenting hände jag var verkligen upphetsad

 9. bära strumpbyxor ???? yak !!!!!!!!!!

 10. Iron Maiden sade han

  Priset på Nexus 4 nådde på några dagar från 1600 till 1400 lei ...

 11. florin sade han

  Cristi inte göra en handledning om hur man köpa denna produkt från Amazon? Jag försökte flera gånger men misslyckas med att köpa den här väskan! tack

 12. Iulian sade han

  FÖR QUAD Allview P6 hitta något?

 13. claudiu Molnar sade han

  Betalkort är giltigt för alla order på Amazon?

 14. octavian sade han

  Cristi vad skyddsfilm med hjälp av nexus 4?
  Om du kan skriva mig namnet på tillverkaren av denna film

 15. octavian sade han

  Vilken typ av härdat glas för att skydda den främre delen ??? ... ..

 16. Gaitan Claudiu sade han

  Jag sökte efter något som detta och jag hittade S2 plus, vet du var jag kan hitta ut från amazon.co.uk?

 17. Spatariu sade han

  Cristi hälsning, för LG G2 rekommenderas, vilken typ av väska

 18. Jag har en fråga. Eftersom telefonen inte värma påsen högre? Hur är det att lufta?

  • Jag har inte märkt problem med uppvärmning. Sant eller inte en köns hardcore, spelar bara ibland på telefonen.
   I värsta fall, vid uppvärmning, minska frekvensen processor, och oftast händer i spel efter tiotals minuter.

 19. emanuel sade han

  Jag förstod att även om de inte vinner förblir transparenta gula nyanser. Är detta sant?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.