Hur man köper varor på Ebay, information och rådgivning - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att diskutera köp på Ebay, kommer jag att ge all information som behövs för att göra en liten mod.
När det gäller inköp på utländska sajter, rumäner är tveksamma, när det borde tala om för dig att säkerhetsåtgärderna på Ebay är ännu bättre än på oss och systemet för skydd av köparen är den mest solida.
Dokumentation för denna tutorial varade i nästan två månader, under vilken jag köpte olika produkter med flera konton och två annan leveransadress. Jag köpte i Storbritannien, Belgien, Tyskland och Hong Kong. Under de två månader som jag inte har stött på några problem, utom kanske med den rumänska Post, du Chiam i distriktet kapital för tullen och skattepaket, detta paket endast om det kommer från ett land utanför EU.
Vi måste köpa på Ebay?
1. Ebay konto (det är lätt)
2. Kort konto till en rumänsk bank (pengar i det)
3. PayPal-konto för att bekräfta betalningen snabbare och större säkerhet (binda kortet) se hur det går i handledningen: Hur man gör online betalningar och ta emot pengar online med PayPal-konto
4. Fri tid att hitta de mest attraktiva produkterna.
5. varning
Jag råder dig att använda webbplatsen ebay.co.uk, här är bättre än .com filter. Det är bättre att använda filter (köp det nu) upptill och (EU) längst ned till vänster. Med hjälp av dessa filter kommer att undvika auktioner och produkter som säljs utanför Europa (för att undvika tullavgifter och moms).
Om du köper produkter från länder utanför EU kommer att betala skatt och du kommer att kallas för att plocka upp produkten från distriktet huvudstaden (där tullpoststämpel).
Under denna tutorial vägrade jag dokumentation för en produkt med flit, jag gjorde det för att kontrollera systemet återbetalning.
Om produkten du köpte inte når dig, kommer du att få dina pengar tillbaka från säljaren eller från Ebay, eftersom detta system för skydd som den erbjuder eBay köpare.
Om du köper dyra produkter rekommenderas det att välja "Signed-for" leverans, produkterna kommer till dörren levererad av en privat kurir och du måste underteckna kvittot.
I videon handledning vi detalj de steg som måste gå igenom och de saker som du måste vara mer försiktig.
Shopping trevlig.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi tutorialil mycket bra. Väntar på en handledning om shopping på nätet på Amazon.
  Tack på förhand.

 2. George:
  Cristi tutorialil mycket bra. Väntar på en handledning om shopping på nätet på Amazon.
  Tack på förhand.

  Första gången jag ska göra en handledning om shopping på marknaden. persilja, dill, rödbetor, etc. Efter att jag kommer att göra med Amazon
  Jag glömde…. 🙂

 3. Alexander S. sade han

  Hej.
  Det kan göra en tutorial om några alternativ till de klassiska program "Sök program" i Windows 7?
  Program som innehåller en förbättrad sökning (mer detaljerad) i respektive operativsystem, mellanväggar, filer etc.
  Tack.

 4. Lite förtydligande kan det Judetu Timisoara Timis Menade du

 5. George:
  Lite förtydligande kan det Judetu Timisoara Timis Menade du

  Jag var fel ändå får du idén.

 6. bankkort och be honom att vara i lei (RON) eller i euro? applikation som måste betyda banken för online-korthantering som det kallas?

 7. adrian Gudus sade han

  Alexander S.:
  Hej.
  Det kan göra en tutorial om några alternativ till de klassiska program "Sök program" i Windows 7?
  Program som innehåller en förbättrad sökning (mer detaljerad) i respektive operativsystem, mellanväggar, filer etc.
  Tack.

  Skriv upp i SÖK-rutan i det övre högra sidofältet: "Allt, omedelbar sökning av filer på din PC eller på ftp- och http-servrar" tryck Enter och du hittar guiden om ett superintressant program som gör vad du vill.

 8. alex:
  bankkort och be honom att vara i lei (RON) eller i euro? applikation som måste betyda banken för online-korthantering som det kallas?

  Kortet kan vara i euro, men i Lei, är Lei exempel mitt konto.
  Du behöver inte nödvändigtvis ha ett online-administrationskort för PayPal, men det är bekvämare, du kan skicka och ta emot pengar när som helst, du är inte beroende av bankens schema. Istället betalar du några skatter per månad, jag kan inte berätta exakt hur mycket ...

  • Jag har en Raiffeisen kort och betala någonstans i 5 lei per månad. Det finns andra banker kan vara billigare, men nu är jag nöjd med de tjänster vi erbjuder dem.

 9. Ovidiu sade han

  Kan göra bra och jag inte gillar PayPal

 10. Ovidiu:
  Kan göra bra och jag inte gillar PayPal

  Texten är en länk som tar dig till handledning med PayPal, måste du ge spela.
  Folks vad fan, jag läser och text. Vi gör handledning, måste du läsa texten och titta på dem, vad är så hårt?

 11. Andrew sade han

  Cristi Oj! Mycket bra handledning.

 12. Iustin sade han
 13. Valentin sade han

  Cristi Bravo! Mycket intressant.

 14. Iustin:
  Lysdioder ser här http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/led-10mm-galben-p-2453?osCsid=fquu2f4rmvv9pts0d2fdbuo2d2

  Tack, bra att veta, kommer jag hålla det till bokmärken.

 15. Andrew sade han

  Ingen porto rättighet i EU, men vi är inte vi i EU: s Schengen istället.

 16. Cristi kan du hjälpa mig att flytta min calculatoru foate hårt och vi släpar i Orce, jag har följande komponenter http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpg att RAM inte kan göras bättre eller vad man ska vara!

  • Alfred sade han

   SLUT:
   Cristi kan du hjälpa mig att flytta min calculatoru foate hårt och vi släpar i Orce, jag har följande komponenter http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpgvara Rampo inte är väl placerad eller vad man ska vara!
   Processorn är ff gamla 65 nanometer förklarar varför knappt gå. Jag inser att du fick från vilken dator 5 år.
   Sluta vara så vaga, instaalt du lita på det borde ge oss mer information ta en Fota och så.
   Du måste köpa en ny dator utan tvekan.

 17. Det är värt jag köpa en iPad 4 på eBay?

  • Adrian sade han

   Var försiktig, min vän, var köper du den? Jag undviker i allmänhet dyra sista minuten varor som köpts på Internet. Det är mycket möjligt att köpa en "falsk", dvs en förfalskad produkt som vet var och även om du kan returnera den, återbetalas inte produkten och det är dyrt att skicka ett paket utomlands eller i Kina. Skumma inte på några tiotals lei när det gäller stora summor, köp nära och kräva en garanti på minst 2 år enligt EU-lagstiftningen. Med vänliga hälsningar!

 18. medan en handledning om hur vi, om en webbutik med Com förlängning?

  ps. Gata Academy i Bukarest är ett förråd av lysdioder.

 19. Viman Viorel sade han

  videotutorialul mycket intressant.! grattis.!.

 20. Hej, jag skulle också ha en fråga, jag gjorde ett PayPal-konto, jag kollade det enkelt med hembank från ING, de 1.5 euro togs ut visas inte längre i väntande transaktioner men i 4 dagar har jag fortfarande en väntande transaktion på - 1 leu som inte förstår vad som är med det, jag nämner att det syns sedan skapandet av kontot utan att göra någon betalning eller något uttag från PayPal-kontot, min fråga är vad som är med den leu och varför försvinner det inte därifrån ... vad väntar? måste jag göra något i mitt PayPal-konto ?? skickade dokument något ...? Tack, jag hoppas att någon klargör mig!

 21. bra handledning, samma klocka som jag köpte från okazii.ro på ebay är halva priset ... det var bra om jag inte hade bråttom .. 🙁

 22. Hej de från videohandledningen, jag föreslår en ny handledning "Hur kan vi infoga licensen i ett fönster", vilket innebär att inte införa licensen när jag installerar den, utan bara licensiera den med en Autorun-fil. seriell när jag behöver installera Windows

 23. Adrian sade han

  Prisvärt initiativ, tack till herr Cismaru. Ett litet tillskott: Jag föredrar att köpa på eBay. com "och" eBay.com.au "särskilt små artiklar som på" co.uk "har det generiska enhetspriset på 0.99GBP medan de på" .com "och" .com.au "har detta pris på $ 0.99. Generellt sett är de bästa priserna på "eBay.com", "eBay.com.au" och "eBay.co.uk". De tyska och schweiziska webbplatserna har de högsta priserna. De flesta inköp av produkter med lågt värde (under $ 20) görs från Kina och Hong Kong där kvalitet / prisförhållandet är mycket bra. Jag köper härifrån varor som har tre priser i butiker i Rumänien. Men var uppmärksam på "besättningar", när varorna inte har kommit fram på 43 dagar från betalningsdatumet (gränsen är 45 dagar men det finns också en tidszonskillnad) öppnar tvisten, annars riskerar du att förlora pengar. Leta efter samma produkt från flera säljare och köp inte från den som säljer mycket billigare än de andra, leta efter säljare med tiotusentals eller hundratusentals återkopplingar. Det skulle finnas andra men jag lämnar utrymme för andra. Lycka till!

 24. Dacian sade han

  Cristi var nog inte mig uppmärksamt men inte höra, till exempel hur du transportera kostnaden för mikrofon, så jag vill veta om hur mycket pengar du gav ut mikrofonpriset

 25. pt.eNd.un PC kan gå hårt från virus eller från damm suparaincalzesc komponenterna från litet utrymme partition C, trött från de hårda initierade flera processer på en gång, från antivirus konsumerar etc. Rengöring cc göra en ren pc renare eller damm särskilt på Alfred aiurea.pt procesor.vezi och vissa inställningar kanske inte har pengar omul.daca jag skulle säga att jag fazut PC med 256 RAM va? och processorn nu alla pc ani.nu 10 20 miljoner förra generatie.e criza.eu I pc 5 år och gå super.bafta.

 26. LucianGL sade han

  Jag har köpt en på amazon.com, varor har levererats från NY och kom till mig under anges av avsändaren, så allt var bra och ingen probleme.plata gjordes på eurodollar Visakort. vissa produkter levereras i något land, men det är något beroende på vilka alternativ vanzatorului.E som säkra som är eBay, Amazon valde jag för att jag hittade vad jag letade på eBay

 27. Adrian sade han

  Salut.Eu köpa ca.. 3 år på eBay, främst från Kina och jag har aldrig kommit att betala tull eller moms (säga att jag köpte 300euro gång).

  Jag glömde att nämna ... Jag bor i Spanien.

 28. Adrian sade han

  EBay hitta alla typer LED till mycket bra priser. När det gäller lysdioder för makt, om strömmen är olika risk identiska kapsel att köpa högre effekt LED och ta emot låg effekt LED. Så är vissa leverantörer, och så det hände, något, jag köpte LED-lampa 3x3W och jag fick glödlampa LED 3x1W.

 29. Kingco sade han

  Bra! Tala om för mig om viktiga transporter betalas av avsändaren eller de betalar mig.

 30. Hej Cristi. Jag ville verkligen veta hur man gör ett bra val på Ebay, och den här handledningen är välkommen. Tack Cristi för att du testade "Ebay" -marknaden för oss. Bravoooooooo.

 31. Adrian sade han

  Kingco:
  Bra! Tala om för mig om viktiga transporter betalas av avsändaren eller de betalar mig.

  Vissa säljare tar också ut fraktavgifter. Jag mötte varorna till ett löjligt pris och höga fraktavgifter, så eBay-provisionen "fejkar". Många säljare i Kina och Hong Kong tar inte ut fraktavgifter, de skickar förmodligen stora containrar och har därmed en mycket låg fraktkostnad. Britterna och tyskarna har höga transportskatter. I allmänhet är kineserna "trevliga" men du kan också hitta "hjordar" bland dem. Jag hittade getter i Tyskland och amerikanerna, bara en gång ville jag köpa några rakblad från en turk och han försökte lura mig. Vi insisterade på "besättningar" eftersom det skydd som eBay och PayPal erbjuder köpare inte är ofelbart, de kan inte skydda oss mot sin egen naivitet.

 32. Adrian:

  Det är bra att definiera spetsas vanligast, är det faktiskt inte en flisa men en brist på uppmärksamhet för köparen.
  Jag sa i handledningen, jag upprepar även nu, läs beskrivningen noggrant, du kanske tror att det handlar om "svärdblad" och du kommer att få "knivblad". För att undvika problem, titta noga på produktbeskrivningen. Du kan se vilken typ av blad det är genom att noggrant leta efter dess mått.
  Vara ögon fyra!

 33. Salut! Om vi ​​inte bankkort kan köpa på eBay? inget annat sätt att betala? (Kvitto eller post).

  Tack!

  • Adrian sade han

   Om du inte kan köpa med paypal kreditkort som kommer att ta pengar från ditt konto (som är mer lämpligt eftersom det tar provision kort).

 34. Adrian sade han

  ALEX:
  Salut! Om vi ​​inte bankkort kan köpa på eBay? inget annat sätt att betala? (Kvitto eller post).

  Tack!

  De allra flesta av säljarens eBay bara acceptera PayPal betalning. Även om det innebär att betala en liten provision betalningar via PayPal köparen åldrar mycket fördelaktiga för att underlätta och det skydd den erbjuder. Betalning PayPal är mycket utbredd på shoppingwebbplatser i världen. Det krävs minst ett kreditkort (gruvan är i LEI) från en bank som accepterar registreringskort systemet PayPal. Vissa säljare i Tyskland föredrar att inte acceptera PayPal och bank transfereringar, särskilt i större mängder, för att undvika att betala avgiften, som tas ut och den som tar emot pengar via PayPal. Det är riskabelt, nu Tyskland är full av invandrare och kan inte veta vem du indragen.

 35. RANDYMZQ sade han

  hej är från Tyskland och säljer på ebay eller köpa på el.de 2 hänt mig händer inte skicka mina pengar när man köper från mine.si vistelse paket i casa.este en term som vi förväntar oss att du som säljare efter en vecka på hat post till köparen och fortfarande 4 dagar där eBay gör alla eller ta emot pengar eller de stänger sitt konto på ebay .. cristi vill göra något man förtjänar handledning 2 100% är stor och 2 inte vet eller om det finns något program kan återupptas. Var kan jag göra några bilder om varför och hur?

 36. Adrian sade han

  Adrian:
  Om du inte kan köpa med paypal kreditkort som kommer att ta pengar från ditt konto (som är mer lämpligt eftersom det tar provision kort).

  Vänligen detalj, skulle vi använda alla. Med vänliga hälsningar, tack.

 37. RANDYMZQ sade han

  1 stinker om du måste göra en tutorial på hur jag kan spela igenom bluethoot musik att höras i högtalarna calculator..deci jag köpte en bluethoot som stöder A2DP. och flera frågor om kostnader banuti.special lam köpt något jag kunde göra mer med det.

  Minix NEO-2 om Android G4 finns flera sätt men jag kan modellera och att jag skulle lära mer och för att jag inte vet hur man gör det och se min USB-minne på el.are den enda jag satte en USB-adapter el.deci det är meningslöst att gå in på detaljer för att vänta en lång handledning på el.merita ms

  • RANDYMZQ sade han

   ledsen att jag glömde att 1 att ge specifik på vilken musik via dator bluethoot på Samsung Galaxy s3

 38. Mircea sade han

  Cristi ... ska du göra en ny handledning om auktioner och andra saker på ebay?

 39. Lawrence C. sade han

  Alexander S.:
  Hej.
  Det kan göra en tutorial om några alternativ till de klassiska program "Sök program" i Windows 7?
  Program som innehåller en förbättrad sökning (mer detaljerad) i respektive operativsystem, mellanväggar, filer etc.
  Tack.

  Alexander S.:
  Hej.
  Det kan göra en tutorial om några alternativ till de klassiska program "Sök program" i Windows 7?
  Program som innehåller en förbättrad sökning (mer detaljerad) i respektive operativsystem, mellanväggar, filer etc.
  Tack.

  Gör så här: https://www.videotutorial.ro/?p=6420. Det handlar om "sök i allt".

 40. Jag erkänner ebay.co.uk fas, vi redan 2 inköp utan problem. Det är fördelaktigt för EU att inte betala någonting och du inte gillar överraskningar tull och paketet levereras med UPS kurir direkt till dörren.
  Och dessa engelska människor verkar också seriösa för mig ... förutom det faktum att vissa inte levererar i Ro, vilket för mig verkar en avvikelse men med tiden kommer de att inse att de också kan tjäna pengar på vårt konto.

 41. Hälsningar Cristi och hälsningar till alla. Jag hoppas att du godkänner att lägga upp min kommentar även om jag inte har ett mejl. När det gäller skatter för inköp från utlandet, men från butiker inte från enskilda, är det inte giltigt att köpa produkter med sina skatter (från det landet) lägre i pris; "SKATTEFRI"? Till exempel, som du kan se här (jag vill inte annonsera, men det är det första konkreta exemplet jag kunde komma ihåg): "http://www.f64.ro/pages/tax_free.html". Dessutom vill jag lägga till. På tullstället beräknas det enligt följande: produktkostnad + transportkostnad = belopp 1; Belopp 1 + en procentsats (x till%) av tullkatalogen efter produktkategorier = Tullskatt; Belopp 1 + Tullskatt x (multiplicerat med) Momsats (24%) = Momsvärde; och i slutet läggs tullskatten + momsvärdet till (beräknat som vi visade tidigare) = och det totala värdet som betalas till tullpostresultatet, endast som skatter som betalas till staten. "TAX FREE" skulle minska momsvärdet från kostnaden för att sälja de beställda produkterna. Begärde och fick den "skattefria"? Utövar butiker utomlands denna policy? Tack till alla som gjorde tutorials på Videotutorial.ro, för så här har jag också möjlighet att "ÖPPNA MINA ÖGON" i världen av det och förutom det. :)) Vänliga hälsningar!

 42. Först och främst gratulationer för självstudien (erna) !!! och för det andra tycker jag att det är ett litet misstag mot slutet av handledningen ... "Jag var tvungen att göra 200 km tur och retur, 200 km tur och retur ..." vilket län i vårt land har en radie på 200 km ??? : d wtf!. Lycka till och framgång i allt du gör.

 43. Cristi och jag vill ta min kamera eh ip http://www.ebay.co.uk/itm/Foscam-FI9802W-HD-Outdoor-Wireless-IP-Security-Network-IP-Camera-H-264-IR-Light-/150998866153?pt=UK_CCTV&hash=item23283bd8e9 Väl här är inte att ta toppen EU har bara reseiller och båda går att köpa här?

 44. RANDYMZQ sade han

  Cristi välkommen tillbaka till Ebay efter att jag lagt på försäljning iPhone och mannen han köpte och betalade tusen motive.bine paket har varit att titta på mine.pt medger att tills betalning är inte första gången trimite.si sa nej Mitt konto har bancar.ceaa vad det finns där för dem automatiskt att betala men skickade contul.pe fine.iam sedan mia sa att om han kunde komma måndag att ta honom och ge mig pengar i handen kommer från 100 km. kom inte, då skickade han ett e-postmeddelande om din kodad i en retea.deci vad zic.am förvånad iam ges tid att tillbringa veckor i vattnet 2 tusen gjorde det och jag atucnea jag heter ebay är iam gav henne 4 dagar på sig att betala, får ingen betalning platesk asa.eu efter 30 euro så det beror på vad vand.si som han platit.ccei tusen från ebay mjau gett mig förståelse och 30 euro för sin påstådda straff: )) kan inte köpa eller sälja ebay.ar begränsas att säga men lite mam :). sägs om inte värt att köpa och betala? Har den som säljer tror att han inte betalar? ser bra ingen lösning .

 45. Hej, är ett annat sätt att betala laddningsbara kort, jag bor i Spanien och banken fick CYBERCARD (Mastercard) PTR speciell online shopping kort uppladdning nästan exakt det belopp som vill köpa och jag skulle vilja ha någon överraskar jag stjäl alla pengar från ditt konto eller kort. 1% provision är att ladda och har ingen månads- eller årsavgift. Jag använde på ebay och överallt utan problem.

 46. Jag såg Cristi välkomnar din tutorialu och Gandu slå mig för att köpa en lödstation bara Pretu de inte förstår är £ + £ 68.00 99.00 167 totala porto förutom några killar längre duty betala moms jag kontrollerat facket svarade Tack vänta

  • @ Ionut
   Så som sagt och författare till handledning, om båda sidor är cumparatorul- -vanzatorul och EU debiteras inte eftersom ingen VAMA genom tullen! Så om säljaren gör din expedition på tertoriul EU paket till dig, kommer du inte betala tull. Inte betala någon tull som de som arbetar i Spanien, Italien, Tyskland, etc. och skicka hem paket.

 47. Robert sade han

  Jag skulle vara intresserad om du kan spåra statusen för en försändelse till följd av en beställning och betalning på EBAY. Om JA, hur kan detta göras?

 48. SmartAlex sade han

  Om du köper något på eBay betala med PayPal och jag får produkten hem är något du behöver betala emot produkten? .Vreau Att säga om längre betalar någon avgift ut pengar från kontot på PayPal, kontanter exakt.

 49. seandru sade han

  Hej avslutad auktion och reserven inte har uppfyllts vad det betyder nåd på eBay

 50. sica sade han

  Jag har en bra fråga, om srie som en produkt transportu längre betala en skattefritt?

 51. Ionut sade han

  Cristi, jag köpte ett grafikkort från emag och skickade tillbaka det, bara på returblanketten fick jag fel bankkonto, jag lade kontot på bankens företag och jag ringde dem och sa till dem rätt konto och innehavaren och de skjutit upp mig i ungefär två veckor med tillbaka pengarna och jag ringde dem och de sa till mig att jag idag kommer att ta emot dem säkert, vilket inte hände. OM OPERATÖREN SÅG TILL MIG: "Om du inte får pengarna på fredag, kommer du definitivt att få dem på måndag" och vad gjorde jag på måndag?

 52. Mathias sade han

  Tack! Jag belönas som

 53. alexandra sade han

  bra, du verkligen gillar dessa tutorials, grattis är högljudda, vänligen när du gör en handledning med shopping amazon, jag har en fråga, om du har någon i Ungern och kontroll av Amerika till exempel betalar tull och att mervärdesskatt dem? inte har Rent och jag skulle ha beordrade mig men hennes namn för att komma dit i Ungern, vistas ff nästan tullen från Ungern och kan gå till henne när som helst, om du är i Schengenområdet området~~POS=HEADCOMP längre betalar tullar och moms? snälla om du vet att du kan berätta mer snälla MS

 54. Bobeica sade han

  hej,
  Jag kan gå upp om hur länge tills du har gett dina pengar tillbaka?

  Cristi-admin: Bra att definiera spetsas vanligast, är faktiskt inte en flisa men en brist på uppmärksamhet för köparen. Jag sa-i handledning, och nu upprepar, läsa beskrivningen, är det möjligt att tänka att det är "lame svärd" och kommer att få "knivblad." För att undvika problem uitati- kommer noga på produktbeskrivningen. Du kan tala om vilken typ av blad ser noga på sin storlek. Vara ögon fyra!

 55. BobeicaHej, Kan jag gå upp om hur länge tills du har gett dina pengar tillbaka?

  Säg att du gjorde beställningen på januari 1 och 9 måste få produkten i januari. Normal är att vänta tills 12, sedan komma i kontakt med säljaren. Han kommer att be dig att vänta några dagar, 7 säga. Om inget januari 19 produkt du inte komma, komma i kontakt igen med säljaren, som omedelbart kommer att återbetala dina pengar eller skickar en annan produkt, du bestämmer.
  Om säljaren inte svarar, öppnar ett fall av tvist genom ebay, och tjänstemän ebay säljare kommer att tvinga honom att ge dig pengarna tillbaka.
  Jag köpte en massa grejer på ebay och jag förstod alltid väl med leverantörer, även om jag aldrig fått. Jag frågar i allmänhet säljaren att skicka mig en gång produkt.
  Ofta produkterna försvinner rutt med romerska postanställda.

 56. hello Cristi
  Så du kom hem mikrofon på dörren men kuriren som du betalt?

 57. lucian sade han

  God kväll.
  Kan jag betala en produkt ebay.uk en pay-Pal-konto gjorde en adress i Rumänien och få produkten på en adress i England? Problemet är att säljaren inte skicka in Rumänien.

 58. magureanuiuliu sade han

  att göra ett kort i en bank, att leverera det är ganska svårt, får ingen "ebay" -typsbutik RAMBURS-pengar. , HUR BETALAR JAG emag vid dörren? Jag skulle vilja köpa hårdvara för "bitcoin mining". Kanske någon av er kan ge mig några råd. Jag har bara ett Maestro-kort som min pension kommer på. Jag lärde mig inte engelska. Herr. Cristi Cismaru Jag förstår honom fortfarande när han uttalar sig på engelska. Jag använder en ordbok där jag skriver ord på engelska och det uttal som Dansul säger. det är så jag lär mig engelska också. vid 73 års ålder. Jag kan inte gå långt. Närmaste bank är BRD i Auchan-butiken. kommer de att ha en symbol här? Jag måste gå till banken på morgonen när det finns färre personer.

 59. Hej! Jag har en fråga om ULO webbplats ebay.com. Om du beställer från asiatiska länder med fri frakt längre betala skatt i handledning du talade om? eller om kommandot, till exempel, ett europeiskt land (om jag hittar något, vår filter ogiltiga).
  Tack!

 60. Hej. Om jag har 30 pund skrivet på "Porto och förpackning" betyder det att förutom priset på produkten måste jag ge 30 pund även om produkten finns i Storbritannien (det vill säga efter det filter som ges på EU har jag fortfarande Storbritannien - så jag tror att det anses vara i EU) .ms

 61. Sall Jag vill köpa en iPhone 5 efter ebay eftersom jag såg att priserna är billigare, 250 en sh medan det är hos oss istället för 10 mil är det 15-18 mil en iPhone 5..men jag vet inte vad verizon betyder, det är allt ...?

  • Andrew sade han

   Väl Verizon är ett nätverk av GSM CDMS väg till Amerika, så inte mycket att göra med honom i Rumänien, lycka

 62. Robert sade han

  Jag köpte cv på eBay och du vill betala med Cardu kan inte (jag kort gjort i Österrike raifasenbank Maestrocard) im frågar numaru kortet och jag har inte skrivit på kortet valfritt antal än IBAN / BIC och möta intern No name PayPass namn och så någon idé att kortets nummer?

 63. Hej. Om jag vill köpa en produkt på ebay och förutom det visade priset visas i listan över leveransuppgifter i "kategori" Porto (jag tror att det borde vara leveranskostnader) tidigare leveranskostnader x dollar / pund / euro, vad ska vara slutpriset på produkten? Visat pris + leveranspris? Jag hoppas att jag lyckades göra mig förstådd. ms

 64. Jag försökte, jag inskriven som en säljare av Rumänien med Visa Electron-kort i lei, inskrivna jag och paypal, vi skrev ett meddelande om att sälja något och inte godkänns, säga något som jag måste kontrolleras paypal jag återinfört visumelektronkortinformation och ger mig fel i princip inte förstår vad de vill, inte bra kort, har pengar på honom, eftersom de binder till ebay?
  Jag skulle vilja att någon hjälpte mig steg för steg för att se var jag gjorde fel, varför de inte publicerade min annons och den förblev inaktiv, och för att klargöra med dessa kort, att jag hade huvudvärk ... eller vi rumäner är avsiktligt blockerade. så mycket byråkrati med detta nät, den största byråkratin, så de säger att de undviker hackare? Istället för att förenkla saker komplicerar det våra liv så att vi kan sitta på stolen i flera dagar, så att vi inte behöver röra oss, för att förstöra våra ögon och vår hälsa, eftersom dessa datorer fortfarande strålar ut till våra bröder, det är inget skämt

  • marian sade han

   Ionut, som skall kontrolleras paypal måste ha för att göra en betalning via PayPal 1,50 euro som kommer att återlämnas i bara ögonblick verficarii contului.Dupa det måste gå till banken och be om ett kontoutdrag (du måste nämna att banktjänsteman verifieras paypal och vet exakt vad de ska ge dig) att du har rätt transaktionen paypal kod 3 eller 4 siffra (minns inte exakt), kommer dessa siffror måste ange sektionen konto paypal verifieras. när du anger dessa siffror verifieras Paypal.Eu så jag gjorde och gick, jag hoppas att vara din hjälp och tie.Bafta!

 65. Ionut sade han

  Så jag såg och detta Videotutorial man med paypal men förstår inte en sak! Vi står ebay, PayPal-konto, bankkort med att passera men vet inte hur man gör, dra på grund paypal pengar när du har angett ibay och du köper eller köpa direkt och ansluter en med paypal och paypal webbplats ta ut pengar efter konto?

 66. Ionut sade han

  hej,
  Mitt senaste produkt köpte på e-bay (via PayPal, kreditkort) eftersom säljaren inte längre har lager gav mig pengarna tillbaka (refound) i paypal vi refound den färdiga och allt men pengar är fortfarande inte card.Ai kunna berätta hur länge de nådde en refound när du gjorde?
  Tack och jag hoppas att ni svara mig.

 67. natalia sade han

  Hej, jag 2 frågor, om de beställer en produkt Beräkning leveransavgift och om du känner till ett hem, som kommer att visas? och om de vill göra beställer fler produkter samtidigt även på samma sätt, är det möjligt?

  PS: Jag har aldrig haft kommando på denna webbplats.

 68. Mirela sade han

  Ceau är i hemmet och använder en proxynätverk och på grund av detta jag inte kan se tutorials! : (((Vad kan jag göra?

 69. roxana sade han

  Bra! Jag såg den här guiden och jag förstår om du köper något på ebay.co.uk EU måste betala för att transportera produkten eller produkt och betalar bara det. : /

 70. Hej. Var kan jag hitta en handledning om hur man säljer på ebay.co.uk? Det snälla hjälp mig.

 71. kristall sade han

  Hej. Du sökte dig och du inte hitta lysdioder eller LED band som?

 72. George sade han

  du inte berätta något om kostnaden för att transportera den produkt du köpte i Europeiska unionen den ebay.co.uk.

 73. Maria Mihailescu sade han

  Hallå! Cristian Cismaru uppskattar respektfullt den goda viljan mellan att dela kunskap och erfarenhet om inköp på Amazon och E'buy. Jag erkänner att jag är "tabula rasa" inom detta område trots att jag ville ha fler saker från dessa online-butiker.
  Jag skulle vilja fråga dig om jag kan köpa naturläkemedel och en kamera för tandvård, som jag hittade på Amazon för 3000 dollar, medan den i Rumänien säljs i butiker för 5000 XNUMX euro? Finns det en speciell diet för läkemedel? Tack på förhand! Jag är glad att det finns andra altruistiska människor som "lär sig att undervisa andra"! Med stor respekt Maria Mihailescu

 74. Rudolf Szocsi sade han

  vilken kod kräver mig att välja vid beställning?

 75. Tomita sade han

  Hej Cristian,
  Jag tyckte mycket om din handledning på eBay.
  Kan du tala om för mig vilken programvara du skapa?
  Tack.

  • Alex sade han

   Fångsterna görs skrivbord fånga programvara som kallas Camtasia Studio. du här en handledning på mjukvaruversion och 7 här en handledning om 8 version. Förutom dessa pojkar har gjort tutorials på Snagit och öppen källkod capture Camstudio

 76. liliana sade han

  Jag har också en fråga ... Om jag beställer från ebay.co.uk (till exempel 3-4 transparenta lampor för läsning) men det skriver från Kina, hur anser jag att det ska skickas från Storbritannien eller Kina? Betalar jag tullar som om de var från Kina eller betalar jag bara priset på produkterna? (Det är ett värde på produkterna - en bit kostar 2.10 - cirka 10 $). Jag hoppas att jag gjorde mig förstådd, om jag inte försöker vara mer tydlig. Tack så mycket. Jag väntar på svar.

 77. florin sade han

  HELLO JAG VILL KÖPA EN PC-TABELL PÅ EBAY.ES I SPANIEN OCH VÄNLIGEN BERÄTTA MIG OM DET SKULLE KOSTNA MIG NÅGON TULLPLIKT ELLER FRAKT Tack !!!!

 78. Valy sade han

  Jag köpte i Tyskland 2camere övervakning 2luni en inte fungerar

 79. cosmin sade han

  hälsning, intressant. Jag vill köpa mig en knacka på eBay, säger http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Have+one+to+sell%3F+Sell+it+yourself+Details+about++Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X+Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&_nkw=+Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&_sacat=0…………………. Härifrån, hur mycket betalar jag äntligen per styck, priset där och fraktavgiften? hur mycket är transporten. tack så mycket, jag skulle vilja ha mer information så att jag kan börja köpa på ebay också

 80. cosmin sade han

  och om du har ett konto på eBay tyskarna kan använda det på hemsidan och i England? Jag vill ha mer information hur man gör den första transaktionen, tack så mycket

 81. anca sade han

  Hej. Jag har också en fråga ... Jag beställde en klocka från ebay för 2 månader sedan men den har inte kommit ännu och jag har inte den i listan över produkter som ska skickas till mig. Jag vet inte vilken köpare han var från ... och jag vet inte hur jag hittar honom ... har du någon aning om jag kan göra något annat för att få tillbaka produkten eller pengarna? tack

  • Komma i kontakt med säljaren och säga att du fick produkten. Han kommer att berätta om det är bättre att vänta en vecka, varefter, om det fortfarande inte nått din produkt kommer att skicka en annan produkt eller pengar.

 82. Hej, jag besökte webbplatsen ebay.co.uk, men jag tror inte visas där de kan välja att vara i Europeiska unionen. Kan ni hjälpa mig?

 83. Salut! Jag vill ge en fjärrkontroll för Elta 8808 (rutor). Euro 7.80 fjärrkontroll och transportförpackningar + e 3.90. Euron 3.90 betala dem att publicera eller ge det allt som säljare. Om du ska lägga alla säljaren måste ge något?
  Ledsen om dina frågor tyckas fånigt, men det är första gången jag vill ge något utanför kontroll och är verkligen nyfiken :)).

 84. Simona sade han

  Hej! Kan du berätta för mig hur jag bjöd på ebay ... tack 🙂

 85. basilika Negrea sade han

  ok

 86. Hej. Jag gav ett kommando från Kina. När det kom såg jag att paketet i tullen på den kinesiska uttalande om förpackningen har passerat ett paket värt $ 9 produkt (värde betydligt lägre än den verkliga) och förkryssat rutan presen

 87. Iolanda sade han

  Hej ... om ebay-kontot och paypal-kontot är mitt namn och kortet jag vill betala med finns på min mammas namn, är det ett problem?

 88. ion Draghici sade han

  Kära herrar kan veta hur fyllning pengar från kortet till PayPal-konto

 89. ion Draghici sade han

  istället 100de upprepa ett ord eller jag bättre berätta hur PayPal-konto och hur gör vi sätta in pengar på det

 90. craciunescu sade han

  Som på eBay avbröts ett beslut som fattats i dag November 19 2014

 91. Catalin sade han

  Vin med ett omnämnande .. även om du köper produkter från EU och deras värde understiger EUR 10 inte betala någon skatt! Jag köpte mig en bärbar dator caddy i HK.
  Dessutom brevbärare kom hem till mig!

 92. marius sade han

  bra .Jag har en fråga du beställer något på eBay där produkten kan spåra hur du skickar och kommer att skicka ett meddelande mer eller råd .exact nämnts ovan som en av Kinas jag köpte något gick bättre den 1 månad och nam emot och produkten kommer inte längre visste vem köpte lam vad jag ska göra

 93. marius sade han

  Bra. Jag köpte något om 1 månad. TIG-svetsning maskin leveranser för det totala priset 55ron pengar mjau nam extraherades och fick komma ihåg att intet i Spanien .Vad bör göra mer snälla hjälp mig
  Jan 12, 2015 Transfer nekad från kreditkortsinformation Kreditkorts Transfer från 5E948609VB4013720 L55.70 RON visas på paypal så jag ärligt talat inte riktigt vet engelska

 94. Andrew sade han

  Jag vill veta vad som händer med transport, eftersom de inte raderas om det är gratis eller inte

 95. andrey sade han

  Salut!
  Jag till exempel om du är i Pitesti, där jag måste betala tull och hur lite det skulle kosta när man köper en inneslutning för Samsung Galaxy 3 S19 dollar efter Ebay

 96. bebe sade han

  Salut! Jag vill köpa bara Android-enhet finner att du har på eBay TRONSMART MK 908 samma fjärrkontroll men kan inte hitta en du QUWERTY det! hjälpa mig med en länk?

  • adrian Gudus sade han

   Länken till fjärrkontrollen du har i texten ovan handledning presenterades fjärrkontrollen.

 97. bebe sade han

  ala inte hitta honom på 80 dollar

 98. Jag vill köpa en motorbåt på ebay och vet inte hur mycket sändningsladdningar, om någon har någon idé du berätta några

  • Säljare på eBay är runt om i världen. Om du köper från Kina, är transport gratis, men du måste betala till oss med posten, moms och tullavgifter. Andra länder och transport laga betalat moms och tull. Om du köper i Europeiska unionen, kommer du att betala bara transport.

 99. Du gjorde mig galen med "PAIPAL PAIPAL PAIPAL"!

 100. nicolae popescu sade han

  Om jag köper flera artiklar från samma säljare (som kan passa i ett litet paket) kommer jag att betala frakt en gång eller för var och en? Ex. Jag köper produkterna A, B, C, etc., där det finns en $ 5-sändning för varje, kommer sändningen att vara nx5 = 3 × 5 = $ 15 eller $ 5. tack

 101. cornelia Cismaru sade han

  Tack för info och tips!
  PS: Mitt riktiga namn är inte ett skämt.

 102. Dan Catalin sade han

  Här är misstag som jag beställde en produkt som du inte jag är intresserad och jag vill ha pengar tillbaka hur man gör?

 103. Emanoil sade han

  Mitt namn Emil, är medlem EBAY, och vi vann auktionen två artiklar, varefter dessa I / sändes från Tyskland av avsändaren, jag nämna att mina produkter var stationerade cirka två månader här, medan kuriren Cargus inte m / kontakt på något sätt, och naturligtvis de återfördes till avsändarna expeditor.Evident vi kontaktade i Tyskland, en i / du sa att vidarebefordra paket kommer att vara / jag betalar igen 28 euro och andra 12 euro.nu är det största problemet, men hur kan göra betalning mot dessa avsändare, eftersom inte vet processen, du / jag rekommendera? som alltid med tacksamhet och respekt för dig, väntar svar Emanoil Ardeiu

 104. Emanoil sade han

  Sir, mitt namn är Emil, är medlem EBAY, och vi vann auktionen två artiklar, varefter dessa I / sändes från Tyskland av avsändaren, jag nämna att mina produkter var stationerade cirka två månader här, medan kuriren Cargus inte m / kontakt på något sätt, och naturligtvis de återfördes till avsändarna expeditor.Evident vi kontaktade i Tyskland, en i / du sa att vidarebefordra paket kommer att vara / jag betalar igen 28 euro och 12 annan euro.nu är det största problemet, men hur kan göra betalning mot dessa avsändare, eftersom inte vet processen, du / jag rekommendera? som alltid med tacksamhet och respekt för dig, väntar svar Emanoil Ardeiu

 105. radu Mihaila sade han

  Hej, snälla klargör för mig om jag köper den här produkten, måste jag betala något extra ?? ”https://checkout.ebay.com/xo/view?pagename=ryprender&sessionid=404940361015 ″
  Jag nämner att det var en chock ... men jag vet inte exakt från vilket land ...: D
  Tack!

 106. collectionarul sade han

  hello Cristi
  Om du vill sälja saker på eBay International eftersom det kan spridas till USA eller andra kontinenter?
  Collectionar mineraler är och vill sälja en del antikviteter och mineraler stora museum (20-30kg)
  på eBay vet inte hur det kan sälja den och leverera Behaga kontaktar mig via e-post.

 107. Laurentiu sade han

  Jag vill fråga ... hur kan du sälja något på ebay ???

 108. en fråga: om säljaren på e-bay i Storbritannien har rätt att begära sändningsavgiften (som en smartphone porto $ 40 8 $)? Du sa i handledning transporter i EU: s gratis!

 109. adriana sade han

  Hej Cristi, jag har också en fråga om du kan hjälpa mig ... 2 veckor efter att jag beställt en jacka visas den inte längre i listan över beställda produkter ... och när jag går in i länken med jackan ser det ut så här:

  Den här listningen har tagits bort 201466631304, eller denna produkt är inte tillgänglig.

  Kontrollera att du har angett rätt artikelnummer.

  Det Annonser 90 eller mer har avslutats dagar sedan är inte tillgängliga för visning.

 110. Catalin sade han

  Hallå! Grattis till självstudien. Jag lärde mig mycket användbara saker eftersom jag vill börja köpa olika saker på ebay, men jag har ett problem: de visas på vissa produkter, under pris, "portokostnad:". Enligt vad jag förstår av videon gäller dessa kostnader inte om jag köper från EU, men jag pratade med en säljare från Storbritannien och han sa att till det pris jag bjuder till kommer "porto" till. . Visst gäller dessa kostnader bara produkter utanför EU? tack!

 111. för shopping på E bay, som betalas i lei -att jag förstår väl att du använder i lei? Det finns mer lönsamt att betala i dollar eller bankavgift dig mer än valutan redan?

 112. Hur är det mer kostnadseffektivt att handla på E BAY kort TOKEN BCR, dess dollar lei, om du vet något transaktionsavgift i dollar?
  mersiii

 113. Costi sade han

  Hej! Hur kan jag annullera en beställning efter ebay? krävs är proceduraÂ?

 114. cristina sade han

  Hej Cristi om du för närvarande bor i Targu Jiu men i Timisoara och inte komma hem mycket ofta säga att jag bara visum har flytande här hur man gör och vad man ska gå för att plocka upp produkterna på post aici.Ms.

 115. andreea sade han

  Men om produkten är fri frakt inte längre betala dessa skatter inte?

 116. Costel sade han

  Jag laddade ner programmet på din telefon ebay-konto och jag kom ut och min bror spelade på min telefon och vet inte hur han lyckades 90 eur bud på en pensula.si vet fortfarande inte vad jag ska göra för att inte få penseln eller hur man raderar ett bud. Som lösa detta problem?

 117. ramona sade han

  Snälla, kan någon hjälpa mig att göra en beställning på ebay.uk. Jag har ingen PayPal-konto och jag behöver denna produkt i 7-10 dagar max.
  http://www.ebay.co.uk/itm/331754330019
  Tack! ramona

 118. sami sade han

  Jag har också en fråga .... betalning sker innan leveransen sker ??

 119. andreea sade han

  De ta ut pengar som gjordes när beställningen måste nödvändigtvis i $ / €? Eller inte viktigt? Jag menar med tanke på att pengar på Master far är i lei, eftersom det kommer att göra betalning? Eller en annan fråga skulle vara när de levereras till min adress i landet någon kommer att leverera, eller de kommer från Storbritannien?

 120. hej,

  Jag vill köpa en produkt och säljaren är från Turkiet och från vad jag förstår produkten kommer i Bukarest. Jag är från Slatina och jag vill fråga om det finns en metod för att leverera post (tullen) i Slatina där jag bor.
  Det är denna produkt: http://www.ebay.com/itm/Samsung-NX-16-50mm-F2-2-8-S-ED-OIS-Premium-S-Zoom-Lens-/291857935208?hash=item43f416ab68:g:-8EAAOSwv2JXwgzu

  Tack!
  Vio

 121. Howdy! Jag gearbest erfarenhet på eBay men inte. Jag gjorde min första beställning och jag fick spårningsnummer som OZ123456789PY. Vad har den här typen av post nr.?

 122. Constantin sade han

  Fråga: Om jag köper en DSLR på eBay kommer sannolikt att få en försäkran från honom? Dispatch mjukvara görs från Frankrike till England.

 123. Raducu sade han

  God kväll Cristi vet du om du kan köpa i omgångar på Amazon eller ebay? Jag vill köpa en produkt och det är ganska dyrt sal jag skulle betala i omgångar och inte vet om du kan. tack

 124. Ovidiu sade han

  Hej!
  Hur kan jag köpa en mjuk nedgång på Ebay? Jag har sett att priserna är mycket låg, och får licens till AutoCAD LT?

  Med vänliga hälsningar,
  Ovidiu

 125. Marian sade han

  Jag har en fråga och jag ... Jag hittade en bil i Tyskland, och säljaren (privat) sa till mig att han inte har tid att gå och att han kommer att skicka den till mig via ebay, och jag betalar på ebay-kontot, i 5 dagar jag tid att prova bilen, varefter, om min bil passar mig, betalar jag för den, om inte, accepterar jag inte betalningen och bilen går tillbaka. Jag betalade inte via ebay, jag har bekanta som gjorde det, men i det här fallet sa alla till mig att de aldrig hade hört talas om bilar som köpts så här ...
  Stort tack!

 126. virgil sade han

  Hej, jag har en fråga, om jag kan köpa en produkt som beskrivs som original men faktiskt falsk? Det är ett par solglasögon med ett tveksamt litet pris jämfört med normalt. Säljaren är Storbritannien. Tack på förhand.

  • adrian Gudus sade han

   Om något är för bra för att vara sant, förmodligen inte sant. Titta på rating / r säljarens rykte.

 127. Mari_ned sade han

  Jag gick på ebay.co.uk för en bil och hittade…. Men frågan är om du tar transport mot en avgift är ok. Men om hon inte ens transporterar "mot avgift", hur kan jag ta henne till landet? Jag skulle vilja ha ett svar eller åtminstone lite information om möjligt. Något logiskt eller konkret. Tack

 128. Andrei Silviu sade han

  Jag beställde från december 2017 men jag har inte fått något förrän nu men pengarna har dragits tillbaka. Jag vet verkligen inte vilken kommentar jag kunde göra. Jag beställde en telefonvisning som inte är tillgänglig för oss men jag fick inget annat än bekräftelse på att 27 December 2017 och 15 januari 2018 anländer till landet. Fortfarande inget.

 129. Ioan Ghira sade han

  Tack, Cristi!
  det var mycket användbart !!

 130. Ruxandra sade han

  Jag bjuder på en produkt och vann den. Den personen berättar att jag betalar dem snabbare för att de behöver pengar. Hur vet jag att när jag betalar dig kommer produkten att komma till mig eller säljaren kommer lura mig?

 131. Andrew sade han

  Jag har en fråga, om jag beställer i Storbritannien nu, måste jag betala tull för produkter till ett värde över 150 euro? Såvitt jag vet lämnar Storbritannien gradvis EU, jag tror att vi kanske ännu inte befinner oss i en situation där vi måste betala skatt för paket i Storbritannien.

 132. ion sade han

  Den här videon bör uppdateras för mars 2022 eftersom mycket har förändrats över tiden.

Returlänkar

 1. [...] Till detaljerna om själva köpet (ebayskatter, moms, transport, tull, etc.), för detta har vi en handledning om shopping på ebay. Först och främst behöver du veta några detaljer om din optiska enhet så att du kan [...]

Tala Your Mind

*