WirelessKeyView, återställer lösenordet från trådlöst, om jag glömde det - videohandledning

Hej vänner, kommer handledning i dag tala om WirelessKeyView en ansökan liten som inte kräver installation och kan köras och ett USB-minne eller hårddisk extrern, och kan användas i Windows XP och Windows Vista eller Windows 7. WirelessKeyView tillåter oss att komma ihåg lösenordet för den trådlösa anslutningen om jag har glömt det. Faktum är att idén om den här guiden här kvar. Min bror ringde mig för att fråga mig om jag vet en metod som kan se lösenord för att ansluta till trådlöst eftersom han glömde det och vill återställa routern och eftersom du måste konfigurera, och inte riktigt förstår.
Tja, kan WirelessKeyView oss att se trådlös lösenord som tillhandahålls på skrivbordet (om du har ett trådlöst kort) eller laptop för att vara ansluten till det nätverket minst en gång. Om när den trådlösa anslutningen gjordes inte kontrolleras eller Anslut automatiskt Kom ihåg, kan WirelessKeyView inte se lösenordet.
En mycket användbar applikation för dem som glömmer sitt lösenord och inte bra i trådlösa återställning och konfigurera routern. WirelessKeyView kan visa oss den trådlösa lösenord och om de är anslutna via WPS (Wireless Protected Setup), QSS (Quick Secure Hive), WSS (trådlös installation Secure) eller WEP, WPA, WPA-PSK
Vissa program / säkerhets sviter kunde upptäcka som virus program. Det är ett falskt alarm. Avira och Avast, inte upptäcker något misstänkt och i vissa fall, kör det här programmet på Windows 7 tjänsten Lsass.exe inte krascha och kommer att kräva en omstart. Jag personligen har stött på problem med att köra WirelessKeyView på Windows XP, Vista eller 7
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur vi kan hitta en trådlös anslutning lösenord om jag har glömt det med WirelessKeyView.

OBS: Denna handledning är för utbildnings laget raspunzatore videotutorial.ro inte tillämpas på dem som använder ont uppsåt genom denna handledning vi vill ge en hjälpande hand till dem som verkligen har glömt ditt lösenord och för att varna användare om hur lätt någon att känna trådlösa lösenord. När du lämnar din dator, glöm inte att blockera att förhindra drift och genomförande av program genom att personer oönskade eller skadliga. Inte avslöja ditt lösenord för att ansluta till trådlöst någon och inte ange ditt lösenord för att ansluta till trådlösa nätverksenheter än din.

........................

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Nelutu sade han

  Din bror ska veta att ruteru eller modem visar lösenordet återställas så det wriles.

  • AdrianGudus sade han

   Nelutu:
   Din bror ska veta att ruteru eller modem visar lösenordet återställas så det wriles.

   Ingen visste, som satte router standardlösenordet ändrats. Inte alla är bra på IT
   var och en har sin egen karaktär.
   Om jag brinner det betyder inte att jag kommer från en familj av IT uppgraderingar eller som mina bröder är trumma IT

 2. Vicentiu sade han

  Jag intrb io sal och en vän och har netto från iLink och har installerat utorrentu3.1 vi hade installerat och störtflod och ställa utorrentu lam
  på Videotutorial och ta filmer primu fri lecher inte ransonera filesist och andra tracker vet inte vad som begränsning? har router wr340g jag göra Port Forwarding DMZ drog och routaru inte gå Jag rds och jag går perfekt kan du ge Ti p2p iLINK inställningar för råd? tack

 3. Gelu Andries sade han

  Efter att ha dragit upp "WirelessKeyView" raderades den körbara filen direkt !!! av Bitdefender, så jag kunde inte prova det. (Bitdefender kan inte sluta om jag inte avinstallerar det) Om jag glömmer lösenordet återställer jag routern !!!! Förresten är ett utmärkt program för att generera lösenord WKG Generator (ladda ner här:http://www.perceptionreality.com/wkg/)
  Hälsningar.

 4. George sade han

  Hej Adrian ... mycket användbar den här guiden ... men jag skulle vilja veta om jag kunde ta reda på lösenordet från en router som aldrig har nåtts ...

 5. hej,
  Jag inte hantera trådlösa nätverk visas på skrivbordet, på W7. ???

  och ett annat problem på laptop med XP Jag hade en annan router, och nu när jag försöker ansluta, visas jag i samma miljö med den gamla routern gamla lösenord sparas, som inte kan förändras med detta nya.

  i xp, hur man raderar din gamla trådlösa när du har en ny router?
  tack

  • AdrianGudus sade han

   kim:
   hej,
   Jag inte hantera trådlösa nätverk visas på skrivbordet, på W7. ???

   och ett annat problem på laptop med XP Jag hade en annan router, och nu när jag försöker ansluta, visas jag i samma miljö med den gamla routern gamla lösenord sparas, som inte kan förändras med detta nya.

   i xp, hur man raderar din gamla trådlösa när du har en ny router?
   tack

   I Windows 7 vilja ha som behöver hantera trådlösa nätverk i nätverkskortet dator trådlöst antingen USB eller PCI.
   I XP, gå till Start-> Kontrollpanelen-> Nätverksanslutningar, högerklicka på det trådlösa nätverkskortet och välj Egenskaper, i fönstret som visas går du till fliken Trådlösa nätverk och i Föredragna nätverk har du listat dina favoritnätverk, ta bort

 6. Costel sade han

  ziua.acum en bra tid nero.PROG.cand använde en granne kom med en DVD-sd att copiez.am leptop fyllning min dvd och visa en sida om det var något han öppnade sida och ladda ner vad var och vad vream.acum DVD väska u sd och varken visar en sida för att öppna. Även om jag går till min dator från DVD-ROM är inte nimic.de visa mig varför?
  Vänligen om du upplyst mig.

 7. ADRIAN sade han

  Du kan berätta för mig att glädja mig och hur man ändrar routern lösenord?

 8. Daniel sade han

  Jag är förvånad över att "Videotutorial" inte alls talar om Windows 8. Varför?

 9. cristi sade han

  ADRIAN:
  Du kan berätta för mig att glädja mig och hur man ändrar routern lösenord?

  främst vara här på plats tutorials på routrar, och omöjligt att inte hitta många intelegi.cauti internet / nätverk / router

  är allmänna exempel (vet inte vilken modell router du):
  1.deschizi en webbläsare (IE, opera krom, etc.), skriva i adressfältet
  192.168.0.1 eller 192.168.1.1 öppnar ett fönster och be om namn och lösenord
  (VARNING: Om du inte vet detta lösenord måste återställa routern) anger gränssnitt routern och söka i varje flik till vänster och måste hitta om jag har rätt på inställningarna, för mig är det systemverktyg / lösenord, ändra namn och lösenord. Här kan du ändra den trådlösa lösenord.

  2.daca du återställa routern inställningar göra med cd-skivan som kom med det.

  3.citeste och manuell maskin.

  Jag hoppas att vara din hjälp. lycka till

 10. costasantonio sade han

  Hej Adrian. Jag netbook 2 trådlösa anslutningar från grannar som jag ansluten några gånger, naturligtvis med deras samtycke och personlig. Jag följde de åtgärder som vidtagits av dig och programfönstret ser jag dessa anslutningar, nyckel (HEX), men nyckeln (ASCII) ingenting visas varken grannarna eller de personliga kontakter. Vad skulle vara problemet?

  • AdrianGudus sade han

   costasantonio:
   Hej Adrian. Jag netbook 2 trådlösa anslutningar från grannar som jag ansluten några gånger, naturligtvis med deras samtycke och personlig. Jag följde de åtgärder som vidtagits av dig och programfönstret ser jag dessa anslutningar, nyckel (HEX), men nyckeln (ASCII) ingenting visas varken grannarna eller de personliga kontakter. Vad skulle vara problemet?

   Har du Windows XP? Om så är fallet är detta orsaken ....

 11. Goole söker en programvara som förvandlar i ANSI Hex

 12. Marian sade han

  Intressant. Jag använde detta program, men jag ser Key (lösenord) endast i Hex. Typen lösenord: WPA-PSK. En konverterad det några bra program i ASCII Hex (jag sökte och jag hittade)?

 13. bror inte se varför du behöver ett program när du kan se direkt från Windows lösenord ensam och utan krångel att hantera trådlösa nätverk högerklicka på
  nätverk för att se lösenordssäkerhet där och bara där om inte automaticaly inte ge dig några applikations räddar och så hjälper inte med någonting

 14. claudiu sade han

  Vänligen om du kan göra en tutorial om WiFI Snow

 15. Carmen sade han

  Sylas:
  bror inte se varför du behöver ett program när du kan se direkt från Windows lösenord ensam och utan krångel att hantera trådlösa nätverk högerklicka på
  nätverk för att se lösenordssäkerhet där och bara där om inte automaticaly inte ge dig några applikations räddar och så hjälper inte med någonting

  tack, jag har varit till hjälp.

 16. några pojkar sade han

  Programmet hjälper dig bara att se dina egna adresser bara om du har trådlöst. Jag har icke-trådlös fiberoptik ... och det hjälper mig inte att se de omgivande adresserna, som grannens trådlösa. EN BRA DAG !

 17. Andrew sade han

  Tack så mycket. En gå all ok!

 18. Jag har aldrig lyckats med honom; Jag tror att jag är för dum för att det riktar

 19. Andrew sade han

  Hej, jag har en liten / stort problem, inte vet hur man tar det.
  Jag verkar bara Key (Hex), en stor kod ..nedescifrabl på andra bärbara datorer verkar allt bra och vacker, men det bärbara datorn är i Windows 7, en det är inte min Win XP gå.
  Jag väntar på svar, och jag försökte vrida Hex och Hex ASCII-text.

 20. cristian sade han

  För detta är mycket enklare metoder, utan någon särskild program, Öppna Nätverks- och delnings, öppen trådlös anslutning, gå till trådlösa egenskaper, säkerhet, lösenord show fästing där, är det enkelt

 21. Tack för att du hjälper mig var mycket hjälpsam

 22. Viorel sade han

  Hello pretty tillfreds ajutama och jag Mam ansluten till en trådlös router, men hade inget lösenord var gratis trådlöst nu vill jag att underteckna men har password've installerat verktyget wirelesskeyviev och tusen genererade lösenord som består av flera siffror och bokstäver jag har och PC lösenord men jag kan ansluta till trådlösa allt du behöver göra eller varför kan jag inte ansluta Vänligen ajutama Tack.

 23. Viorel sade han

  Jag ville komma ikapp med WirelessKeyView wifi lösenord men visa mig visa mig parola.toate andra inte bara lösenord Vad kan jag göra

Tala Your Mind

*