Bildskärm trådlös lösenord lagras i telefonen eller surfplattan

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om trådlös och Android. Specifikt kommer vi att se hur vi kan återställa lösenord till trådlösa nätverk som har anslutit tiden på Android-enheter huruvida smartphones och / eller tabletter.
För att göra detta har vi naturligtvis använda ett program som heter WiFi Key Recovery tyvärr för vissa, kräver root (du måste rota enheten så att du kan använda programmet på)
När vi användbar WiFi Key Recovery app för Android?
I min föll, eftersom jag spelar ofta med anpassade ROM du flashuiesc på min smartphone, sluta förlora historia trådlösa anslutningar som anges i de trådlösa inställningarna. Det beror inte väljer att återställa ditt Google-konto för att slutföra guiden du hälsar mig vid den första starten efter en rom flashuirea.
Att förlora historia trådlösa nätverk som har anslutits en gång när jag återkomma dessa platser (pubar, kaféer, restauranger, bagerier) bör återigen be bartender eller servitör att berätta ditt trådlösa nätverk lösenord. Inte att säga att många enhet och ber dig presentera hennes lösenord utan du ser.
Jo, en gång in lösenord, även om det inte av oss, genom att helt enkelt starta programmet kan vi se WiFi Key Recovery lösenord, nätverksnamn och kryptering typ. Appen visar även trådlösa nätverkslösenord som har varit online i det förflutna, även om vi inte är i sin täckning. Det räcker med att bara ansluta en gång till ett trådlöst nätverk som WiFi Key Recovery program vi visar lösenord.
Applikationen kan användas i fall du har glömt lösenordet helt enkelt hem trådlös anslutning.
Du vill göra detta på din bärbara dator eller PC?
Inget enklare:
–Find wifi-lösenordet för alla nätverk–


[media-id = 1097 bredd = 480 höjd = 223]


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Valentin sade han

  Inget brott, tror jag inte hitta ett program användbar med tanke på att de flesta användare anger den underlåter att förankra telefonen, så de som antar vissa risker medan de flesta av dem som använder en smartphone med Android föredrar att undvika sådana operationer. Jag tror att vi skulle vara mer hjälp tutorials på rot, clockwordmod återhämtning och installation av anpassade rom för mest använda telefoner. Tack för handledningen!

 2. adrian Gudus sade han

  De flesta användare vet inte varför men jag kan säga att alla enheter som vi har haft, har vi rot-tat i de första minuterna efter köpet. Jag har aldrig rom statens lager mer än 1 vecka (även med aktie ROM rot du har, du behöver inte vill)
  I princip är det lätt att rota en smartphone. Som framgår av de flesta tutorials Android XDA Developers forum har all nödvändig dokumentation (på engelska) för de flesta smartphones på marknaden.
  En enkel Google-sökning med "hur man rotar S4" (ersätt S4 med din modell) hjälper!
  Om du vill att förankra enheten ska göra din forskning Yorkers eftersom det är viktigt att känna till några saker innan du startar den. Vad är roten, vilket innebär att hjälpa.
  På Internet finns även ett par verktyg / mjukvaran som lovar du kan roten till nästan vilken enhet men bör läsas dokumentation programvara eftersom sådana tillämpningar av detta slag kan rot har en S4 om du har android 4.2 men samma programvara kunde inte rot har en mer kapabel S4 om Android har 4.4 eller 4.3
  Även om vi inte kan täcka alla enheter, det finns saker du kan göra själv om du läser och använda sökmotorn på vår hemsida, på XDA Developers forum

  • axelluny sade han

   Adriane, minns du den plats som är så usel îndoielnică.Ca ladda ner ett litet program måste först acceptera installation av keylogger från Moder Ryssland. Jag tycker att det är bra att besökarna begränsas till vad som presenteras här på sajten, eftersom även tillräckligt.

   • adrian Gudus sade han

    Jag vet inte vad du säger, om du kan hänvisa till XDA Developers säga att jag har aldrig haft problem med att komma åt webbplatsen eller forum. Är en plats högt respekterad i världen av Android och jag kan säga att om XDA Developers gå hela tricket när det gäller Android utveckling, nyheter, förklarar några nya funktioner som införts i versioner av Android, upptäckt frågor, Bugg-talet, brott mot säkerheten.
    Vem vet vad du gjorde och du förmodligen tolkas / misidentified källan.

  • Valentin sade han

   Tack för råd. Bra svar.

  • Daniel sade han

   adrian Jag har en fråga till dig, har jag android med den bästa android 4.04 4.4 exempel
   Jag kan titta på youtube och facebook kan lyssna musica att titta på film på din telefon för att ta bilder eller video numa 720p gruvan och bilder går till 8mp och vi är glada över hur hon gav honom ok
   allviw telefon till telefon aldro rumänska p5

   Jag önskar alla födelsedagen

   • AdrianGudus sade han

    Jag har redan pratat om vad som är nytt i Android 4.4 i en annan handledning. Jag uppmanar dig att använda sökrutan uppe till höger, "vad är nytt i Android 4.4"

  • stefan sade han

   bortsett från roten och du vet något annat ... något normalt?

 3. adrianr76 sade han

  Aolicatia är mycket användbar, men är komplicerat och riskabelt att ni koppla telefonen.

  • adrian Gudus sade han

   Om du är mycket försiktig, skynda dig inte och "mät" allt bra, det är inte riskabelt eller komplicerat.
   Detta är precis anledningen till att jag alltid kommer att välja Nexus-enheter som är designade och designade för utveckling, på vilken Nexus som helst, root-, unroot, back to stock är en lek eftersom det är just deras syfte, att "gnidas", används , testat, för att återvända till dem eller för dem.
   bootloader låser / låser extremt lätt, du har alla typer av fällor och skydd som har Samsungs (se Knox eller räknare blinkar), behöver du inte hålla ett konto när du flash titta på en rom anpassade (som Samsung gör)

 4. cristian sade han

  Applikationen var mer intressant om den inte kräver root, annars kunde du installera den på någons telefon och du kunde se lösenorden i deras nätverk: P, om root, jag rotade min telefon med upplåst root ("http: // unlock-root- pro.software.informer.com/ "). Någon annan om programmet?

 5. Jag har ett problem som jag går till tablett spel senzoru men när man sitter i sin meny och rotera tabletten inte rotera och menysidan och inte ens höra någon !!! har hänt detta problem? Jag kom i inställningarna för iIt kontrolleras och vrida den där !!

 6. bogdan sade han

  Salut! Sedan en tid tillbaka får jag felmeddelandet: Server hittades inte: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: / när jag försöker titta på video tutorials på webbplatsen. Där kan vara problemet?

  • FlorinP. sade han

   Töm webbläsarens cache eller prova en annan webbläsare för att se handledning.

  • Daniel sade han

   Jag råkade mig så jag säga att från dem att bli hans vidotutorial.ro inte från dig, jag patito och jag inte gå i morgon i dag det skulle 2 månader sedan jag använder Google Chrome

 7. Mycket användbart program. Tack.
  Grattis på födelsedagen 2014 med hälsa, lycka, glädje och handledning!

 8. Valentin sade han

  Grattis på födelsedagen "videotutorial.ro", så många självstudier som framgångsrika och intressanta.
  Grattis på födelsedagen Cristi Adrian! Bravo!

 9. Jag har ett problem i uTorrent, när du öppnar en Vens berättar excecum äldre, och jag har den senaste versionen av uTorrent 3.3.2 och B kan inte öppna sal
  Här error:http://s16.postimg.org/w9jycpm11/untitled.jpg

 10. Jag har ett problem i uTorrent, när du öppnar en Vens berättar excecut äldre, och jag har den senaste versionen av uTorrent 3.3.2 och kan inte öppna sal
  Här error:http://s16.postimg.org/w9jycpm11/untitled.jpg

 11. zame77 sade han

  Gott Nytt År alla!

 12. augustin sade han

  Grattis på födelsedagen!

 13. Costel C. sade han

  Tack!
  Nöjd med hälsa!

  PS - connectify fungerar inte längre. Vad kan det ersättas med?
  Jag vill ha ett program för att använda den bärbara datorn som en router styrelse Wi-Fi
  Tack på förhand!

  • Cristi sade han

   hej,

   Först vill jag önska er en glad från de många år, kära friska, och lika många handledning !!!
   För det andra var jag Cora 31 i Alexandria, för att leta efter en tablett (eftersom jag ville lång) och fann en S716KTAB Serioux. Som har:
   LCD-skärm: 7 ”, kapacitiv, 800 × 400, stöder upp till 5 poäng inklusive, upp till 1080p
   3G: Nej
   Internminne: Ja, NAND Flash 4GB
   RAM: MB DDR 512 3
   OS: Android 4.0.3 (automatiskt uppgraderas till 4.0.4)
   CPU: ARM Cortex 8 Ghz A1.2
   Kamera: Front, ja 0.3 MP bak: nej
   Minneskort: Ja, upp till 32GB
   Video Chipset: Multi-core dual Mali-400 2D / core 3D
   G-Sensor: Ja
   Accelerometer: Ja
   2.0 USB utgångar: en mini USB
   Tillbehör: Hörlurar, OTG kabel, USB-kabel, laddningsadapter

   Problemet i denna tablett är att det inte har sett någon FÄRG PC. Inte ens när ett tecken tickar, men tabletten laddas. Varför ser du inte?

   • adrianr76 sade han

    installera UniversalAdbDriverSetup6

    • Cristi sade han

     hej,
     Jag installerade det och ingenting händer, vad händer sen?

     • adrian Gudus sade han

      Detta är vad som händer när du köper "märken" som Serioux, Vonino, AllView, Infotouch iTab. Dessa produkter är billiga av många anledningar, de känns inte igen av Play Store, i det lyckligaste fallet "upptäcks" de som en okänd enhet.
      Kommer inte att låta förblindas av super lågt pris därav, är det inte alla som betyder något för en produkt!
      Om du ger 2 miljoner på en surfplatta, förvänta dig att den inte fungerar ordentligt, inte upptäcks av PC / bärbar dator, har en dålig kvalitetstest som fungerar dåligt, och inte hittar några applikationer i Play Store eftersom surfplattan inte ses med serie, modellnummer men som "okänd enhet", är operativsystemet väldigt buggy, många av dessa surfplattor har inte ens en Play Store eller om de har funktion vid gränsen finns teknisk support för många av dessa märken obefintlig.

 14. IonToma sade han

  Super cool!

 15. mateis sade han

  Tack för ansträngningen. Även om alla tills jag uppnått: behöver denna programroten. Vad însemmna?!

  • adrian Gudus sade han

   Som jag sa i texten ovan handledning och handledning video kräver WiFi Key Recovery app rot som kan användas. Vad är roten, hur man använder, hur man gör rot talade under andra tutorials som du hittar med hjälp av sökrutan uppe till höger.

 16. giovis85 sade han

  Hej Jag är ett stort problem med MINI P5 LAM rot släta Mers långt och hårt efter ett tag Jag har inte varit upprörd och öppnade app KONTAKTER MAM AM avinstallerade det jag sa att det är inget jag var klar BACK-UP

  AM DAT Återskapa MEN INTE ERA

  Jag hittade Romul ORIGINAL men misslyckades med att installera IMI misslyckas signaturverifiering misslyckades när han SAD UPPDATERING från SD-kort

  Allview mini p5 v1 Gionee Gionee Jag hittade utrymme för v1 men inte lämnar mig

  Vad kan jag göra?

  • David m sade han

   giovis och jag äger en p5 mini och jag var intresserad och verkligen Gionee CTRL V1 påminner mycket om det men inte samma telefon Gionee CTRL V1 skiljer sig från P5 MINI fortfarande försöker att få en ansökan kontakt för ics ett barn med samma namn mappsystem / app och du kan starta en go

 17. dima Maryan sade han

  Du kan berätta för mig bra att veta ett lösenord för att låsa upp tabletten Allview men ingen wi-fi

 18. dima Maryan sade han

  Hej Kan du berätta hur man hittar ett lösenord för att låsa upp tabletten Allview utan WiFi

 19. Jag har en bra sak att fråga dig hur kan jag sätta ett lösenord till vänner på tp llink lösenordet för att sätta dem prata wi att jag kunde vara som dem som satte lösenord kan du hjälpa mig hjälpa mig fint.

 20. gabi sade han

  Hej! Jag har ett problem med wirlesul: Kan inte ansluta på laptop.Nu vet vad som ska hittas, hittade jag heter och jag kan inte ansluta den frågar väg till påse wirles.La telefon lösenord för att gå men inte laptop .Min du hjälpa till?

 21. raul sade han

  Jag återställa telefonen nyligen och jag kommer inte ihåg lösenordet för att installera wifi från vecini.Daca jag kommer att visa eller inte?

 22. andrei sade han

  går facebooku

 23. Eller liknande och är något för iphone?

 24. Costel sade han

  Jag har installerat appen visar mig mitt lösenord routrar, men det finns en sekvens av ca. 32 karat består av små bokstäver och siffror utan någon mening. Har han eller rootarea deviceului Kontakt rom? Det har gjort en viss inställning? Tack.

 25. Zara Zara sade han

  hur är parolo Wi-Fi

  • och jag vill lyckas.
   men min telefon ... är inte rotad.
   hur man gör: kort och rakt på sak? Android.
   Lg.

   Jag har inte tid att söka ... på nätet

   • Jag är ledsen, men om du ger oss mer information om din telefon som vi egentligen inte har vilja hjälpa. Inte bara det hjälper om du säger det beror LG och Android har hundratals modeller. Det skulle hjälpa om du berättar modellen.

 26. Razvan sade han

  Adrian fick en bra intrebare.Cum jag kunde hitta wifi lösenord som vi är Connector Windows Phone 8 och min telefon är Nokia Lumia 635 .Apreciez ajutorul.ps:wifi-ul är en portabel router från Vodafone

 27. Cristi sade han

  Det är inget intressant att hitta dina kända lösenord. Jag vill hitta lösenord från några främlingar. Kan det Hur kan de vara?

 28. samsung s7 kant minns inte mitt wifi-lösenord när jag ansluter jag måste skriva om mitt lösenord

Returlänkar

 1. [...] Kommando för att hitta lösenordet för ett lagrat nätverk: netsh wlan visa profil nätverksnamn nyckel = rensa I området "Säkerhetsinställningar", bredvid "Nyckelinnehåll" har du wifi-lösenordet. Du kan utföra ovanstående operation för alla lagrade nätverk genom att bara ändra nätverksnamnet. Tips: För att undvika att skriva kommandot manuellt för varje nätverk använder du pilarna på tangentbordet. Uppåtpil för sista order och nedåtpil för retur. Vill du göra detta på din telefon eller surfplatta? Inget enklare: –Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta– [...]

 2. […] Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta […]

 3. […] Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta […]

 4. […] Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta […]

 5. […] Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta […]

 6. […] Visa trådlöst lösenord som är lagrat i din telefon eller surfplatta […]

Tala Your Mind

*