Mycket billiga rumänska surfplattor, information och rekommendationer - videohandledning

Hej vänner, idag kommer vi att prata om billiga surfplattor som visas i ökande antal på marknaden, det handlar om surfplattor med 7 tums skärm, 800 × 480 upplösning, 1 Ghz eller 1,2 Ghz processor, 512 MB eller 1 GB minne och så vidare Dessa surfplattor är välbalanserade, kanske med små programstabilitetsproblem men som förmodligen kommer att lösas genom senare uppdateringar (beroende på hur seriös tillverkaren är).
Jag försökte båda surfplattorna och jag måste säga att de överträffade mina förväntningar, jag förväntade mig inte att hitta prestanda i detta prissegment, bortsett från små programvaruproblem (som kommer att lösas) båda tabletterna är mycket bra, vi måste komma ihåg att de är lite dyrare än en digital fotoram, om det inte är ett företag ...
Vilket ökar värdet av dessa tabletter är 400 Mali grafikprocessor, samma GPU som medföljer Samsung Galaxy eller Galaxy Note S2. 400 Mali är bland de mest avancerade grafikprocessorer för mobila enheter, video 1080P spela denna best är en liten, nästan kan köra 4k och jag tror att det skulle göra några justeringar. Spel är inte ett problem för Mali400 mästare, det finns inget spel på Android-plattformen som satte honom i svårigheter.
Tabletten marknaden har CRSC oerhört under de senaste två åren, om först fann mig själv bara topprodukter till bra priser, idag har vi hela skalan av naturprodukter från enhetens skärm resistiv och 256 MB minne 399 lei till iPad 3G till 3600 lei.
I Rumänien är priset det viktigaste kriteriet efter att ha guidat köparen, tillverkarna luktade "blod" och attackerade marknaden med billiga tabletter, exakt vad "läkaren" rekommenderade för de med låg vind, är ett smart drag som kommer att leda till vinst Tja, även kunder kommer att tjäna på detta, varför betala 3000 20 lei för en enhet som du kommer att använda med XNUMX% kapacitet?
Förmodligen den mest gynnade så småningom kommer att vara barn efter föräldrar eller bröder / systrar blir uttråkad av enheten gör det nya, den lilla en kommer på linjen, kanske kommer vi inom kort att hitta på marknaden och enhetens speciellt för de små redan i Play Store Googler hitta massor av ansökningar för barn. Av erfarenhet vet jag att ett barn lär sig att arbeta med en tablett på några minuter och gör ett bra jobb bättre än de gör med en bärbar eller stationär.

Våra rekommendationer:
Allview tablett Alldro Hastighet Super med Cortex A8 1.2GHz, 7
Tablett E-BODA IMPRESSPED E1 7

Båda enheterna har fördelar och nackdelar jämfört med ansikte mot ansikte, jag skulle gå på E-Boda på grund av aluminium och en normal USB-port, kan porten ansluta ace4st pinnar eller USB-modem 3G. Å andra sidan Allview har mer minne och funktioner DLNA.
Oavsett vad du väljer bör vara medveten om att dessa två enheter inte kan jämföras med Galaxy Tab eller iPad, är ingångsnivå tablett. Ändå E-BODA IMPRESSPED E1 och Allview enhet Alldro hastighet är några otroliga platser, är det extra hur mycket prestanda man får för pengarna jag betalar.
E-Boda Bravo, Bravo Allview!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Till priset har vi E-boda är imponerande och uppriktigt sagt skulle jag vara intresserad av att ha nätet någonstans Masi mer än att ha en DLNA-anslutning, plus att du inte ens har en TV som stöder DLNA.Ai netto rättvisa är avgörande för tablett och även värt alla pengar det tableta.O fråga:

  Om det inte är mjuk på Allview jag kan göra en uppdatering och det är det?
  Jag ber er att svara eftersom jag är mycket nyfiken!

  Tack!
  Gör ett utmärkt jobb! Håll upp det goda arbetet

 2. Bättre värt en telefon Samsung Galaxy S plus eftersom du kan ta det överallt och göra en tablett är alltför stor (enligt min åsikt)! Men 10 + klass för allt du gör!

 3. Tack för handledning!
  Cristi Hej! MOTION HANDLEDNING komma med en mycket hjälpsamma och när jag säger detta menar jag "http://www.xo.ro/" där du 10 GB ledigt för att skapa en blogg (Wordpress, Joomla, Dupal, etc.)
  Jag ber er att hjälpa mig, jag vet att du har gjort en tutorial men jag kan inte sätta en video Long Tail, och ftp, SOFTWARE.

  TACK!

 4. Hej Cristi, mycket bra handledning! Och jag vill fråga dig något, vilken version av Android tablett Allview när du har testat det. Jag vill lägga till något till vad du sa i handledning och såg att även de från Emag har gått specifikationer. Jag personligen egen tablett Allview AllDro hastighet och är mycket nöjda med det, stöder modem 3G, om jag måste kolla den officiella hemsidan ser du att du kan köpa en dongle 3G. I paketet medföljer en adapter för mini USB OTG med Mini USB USB i sin helhet, och jag satte käppar och gå smidigt. Denna tablett har stöd från vissa kinesiska och detta är mycket bra, jag ska berätta varför. Den Allview har släppt en uppdatering till ICS och det är katastrof enligt min mening, och kineserna har lanserat många fler uppdateringar till ICS allt bättre och är kompatibla med tablett som säljer i Kina under ett annat namn, naturligtvis. Lycka till alla!

  • Pepparkakor tablett och flyttar väl har bara haft viss tvekan ibland verkade roligare E-Boda tablett, men jag kan vara subjektiv eller modell jag försökte hade några problem för tillfället.
   I vilket fall som helst, jag var imponerad av både tabletter och jag tror att jag kommer att få mig en av dem kan även använda GPS i bilsätet.
   Om du är små program tvekan här och där definitivt kommer att lösas, är hårdvara viktig och det är mycket bra.

   • andolis49 sade han

    Jag glömde att berätta att ingen av de två surfplattorna har GPS 🙁 Det var en av anledningarna som fick mig att ge upp surfplattan just nu, förutom att jag inte kan ha nätet på surfplattan från en nettelefon utan bara med modem som måste köpas separat (mycket är pengar och det) plus mobilnätabonnemanget ... Jag satt kvar med smarttelefonen som har GPS och nät på och den bärbara datorn som jag ger nät från telefonen. Lycka till!

 5. andolis49 sade han

  Hej Cristi! Så småningom blev du övertygad om att dessa är bra för något också ... När jag frågade dig om råd om billigare tabletter genom andra handledning fick du mig att samla in pengar för att få något dyrare :)) Vad är den här världen för dig! Under tiden ändrade jag mig om surfplattan och fick en ganska högpresterande bärbar dator. Men det är en annan historia. Lycka till!

 6. mörkt sade han

  Salut! ... Är rätt andolis49 om tabletele..si Jag undrar om du är något bättre dessa tabletter billigare och precis som du sa, att samla in mer pengar för att få något dyrare, men vi inte har sökt tabletter om du sa att du inte är bra och jag fick laptop.Oricum mycket bra tutorial!

 7. yonut sade han

  10 att ge dig en tutorial

 8. Manolache Ionut sade han

  Att äga en tablett Allview Alldro Hastighet och jag måste säga att jag är mycket nöjd med det särskilt efter att jag gjorde uppdateringen till den nya versionen av Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) märker en drastisk förbättring.
  Jag rekommenderar denna tablett

 9. Razvan sade han

  Sal cristi ... Jag har också en förfrågan ... ge mig ditt röra-id för att meddela mig ... mitt namn är Razvan från Bukarest ... Jag väntar på dig på röra Jag gillar att se några fler saker ...

 10. Razvan:
  Cristi Sal ... Jag har en rugaminte ... och ge mig din mess Idul att göra bekantskap ... numelemeu är Razvan Bukarest ... Jag väntar på röran. Miar som mai vb vissa saker ...

  Jag skulle också vilja sitta, tyvärr har jag inte tillräckligt med tid, jag måste dela min tid mellan "arbete" (jag kan inte kalla det arbete för jag gör det med nöje) och familj.
  Om du har IT-problem, lägga dem här och vi ska försöka svara dig, eller du och våra vänner på webbplatsen.

 11. Hallå! Jag har ett problem, någon kan ha mött det tidigare, det kan tyckas trivialt, men det är irriterande. Under ett tag märkte jag att jag inte kan välja någon adress (pilen blir inte en "handske"), inte ens på webbadresser, som jag öppnade en annan gång. På samma sätt lider jag när jag vill kopiera en adress, musval är inte tillåtet. Jag använder Mozilla Firefox och vanligtvis google-sökningar, men jag tror inte att det kommer från sökmotorn. det kan inte heller komma från oss så snart det svarar bra på andra kommandon.

 12. AdrianGudus sade han

  mörkt:
  Salut! ... Är rätt andolis49 om tabletele..si Jag undrar om du är något bättre dessa tabletter billigare och precis som du sa, att samla in mer pengar för att få något dyrare, men vi inte har sökt tabletter om du sa att du inte är bra och jag fick laptop.Oricum mycket bra tutorial!

  andolis49:
  Jag glömde att berätta något av de två tabletten har GPS Det var en av anledningarna till att fick mig att ge upp min tablett för närvarande, förutom att inte ha netto tablett från en telefon med nät utan endast genom modemcare måste köpas separat (det är en hel del pengar och ala) plus netto mobilabonnemang ... jag stannade med smart telefon som har GPS och bärbar dator som netto honom och ge honom telefon.Bafta nätet!

  andolis49:
  Cristi bra! Så småningom du övertygad om att det är bra för något ... När jag bad om råd om andra tutorials billigare tabletter du sätter mig att samla in pengar för att få något dyrare) är världens Vad gjorde detta! Under tiden jag har ändrat mig på tabletten och jag fick en ganska kraftfull dator. Men det är en annan historia .... Lycka till!

  Kom igen, du är toppen. Ditt argument "har mycket innehåll." Cica: "det har inte GPS så jag köpte en bärbar dator"
  Tja, har den bärbara datorn GPS eller vad? För att inte tala om att du också måste köpa ett modem på din bärbara dator för att ha ett nät när du är på väg eller i en bil. ja, jag förstår inte vilken komfort en bärbar dator skulle kunna erbjuda i bilen jämfört med en surfplatta ... Vad skulle vara bekvämare med?

  • andolis49 sade han

   Jag sa inte att den bärbara datorn har GPS ... Det är tuppens sinne! Jag behöver inte berätta det för dig. Jag förklarade för Cristi att de surfplattor som presenteras i handledningen inte har någon GPS. Som GPS använder jag P500-telefonen, liksom för nätet. Om jag behöver nätet på min bärbara dator ger jag från telefonen att inte spendera pengar på ett USB-modem plus kortet. Det är bekvämare med några miljoner kvar i fickan. Och jag bor inte i bilen. Jag behöver nätet mer på jobbet eftersom jag inte har några andra alternativ och när jag åker på semester och inte går som de desperata efter nätet genom alla vingårdar eller köpcentra. Om du inte hittar tillräckligt med substans i den här kommentaren är det inte dåligt! Lycka till!

 13. FaraVirusi sade han

  För att vara ärlig, efter den här handledningen sprang jag till en Mol i området och jag var intresserad av e-boda impressped e1-surfplattan som jag spelade med lite. Vad jag kan säga är att beröringen svarar mycket bra på kommandon, och ljudkapitlet är inte dåligt alls. När allt kommer omkring är det en super ok surfplatta som jag faktiskt kommer att köpa. Varför ge 2000-3000 lei för en "trick" -tablett när jag kan köpa en tablett för 700 lei (ungefär 3 gånger billigare än tricket) som jag kan göra nästan vad som helst tricket gör.
  Många rumäner köper dyra tabletter bara för att vara mer listiga och de använder ungefär 30% av sin potential, istället för att köpa en tablett tillgänglig för säkert använda denna typ 80-90% av potentiell tablett.

 14. iOnUtz sade han

  Jag testade alla dessa tabletter i denna prisklass! Jag valde Evotab 2 från Evolio. Det ser ut som en komplett surfplatta för mig. Jag förstår att många AllViews är tillbaka i tjänst. Evotab har också stöd för nästan alla USB-modem på marknaden ...

 15. Petrut sade han

  Cristi, jag ber dig berätta din åsikt om Dell Streak 5 ″. Jag har velat köpa länge, men när det gäller prestanda vet jag inte hur bra det är. Jag vill nämna att jag vill använda den som en telefon och det är därför jag slutade med denna Dell Streak 5. Jag hittade det här till ett lägre pris än på de andra sajterna "http://pda.3e.ro/dell-streak" Jag ser fram emot din åsikt.

 16. marius sade han
 17. marius sade han

  Manolache Ionut:
  Att äga en tablett Allview Alldro Hastighet och jag måste säga att jag är mycket nöjd med det särskilt efter att jag gjorde uppdateringen till den nya versionen av Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) märker en drastisk förbättring.
  Jag rekommenderar denna tablett

  Om du har en tablett, kan du tända mig snälla? vilka tillbehör du fått? gå stick RDS? och en fråga som jag slipa alla dåliga: Du kan använda telefonen som ett modem 3g? har du försökt? Jag hoppas att svara mig, multam

  • andolis49 sade han

   Jag väntade sex månader på ett svar från företaget och från ingenting. Jag tror bara marknadsföra sina produkter (modem 3G) ger stöd för telefonmodem. Lycka till!

 18. Alexandru sade han

  Vad om tabletten?

  http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/PNI-Tableta-HD01-1-2GHz-Android-4-0-7-TFT-Capacitive-8-GB-Wi-Fi-85136.html
  Jag har inte hittat någon information på nätet. Väntar åsikter.

 19. marius sade han

  Jag köpte surfplattan, den är ok ... den rör sig bra, men tyvärr kan den inte stödja mitt digi-modem (mf 110), finns det en lösning?

 20. Daniel sade han

  du kan använda en Wi-Fi-anslutning med denna antenn http://www.emag.ro/antene_si_accesorii/antena-grid-exterior-tp-link-24dbi-conector-n-type–pTL-ANT2424B
  på ett avstånd av 31.5km gå 11Mbps
  och att gå med 56 Mbps 1km
  bara vara ansluten till en trådlös router

 21. marius sade han

  är det ett sätt att ge aktie till Internet via USB från digi?

 22. Daniel sade han

  marius:
  är det ett sätt att ge aktie till Internet via USB från digi?

  Titta på den här guiden och du hittar svaret
  https://www.videotutorial.ro/?p=3887

  • fungerar inte, försökte jag :), tar jag inte inställningar för att vara, även om jag Connectify Pro-versionen

 23. Daniel sade han

  andolis49:
  Jag glömde att berätta något av de två tabletten har GPS Det var en av anledningarna till att fick mig att ge upp min tablett för närvarande, förutom att inte ha netto tablett från en telefon med nät utan endast genom modemcare måste köpas separat (det är en hel del pengar och ala) plus netto mobilabonnemang ... jag stannade med smart telefon som har GPS och bärbar dator som netto honom och ge honom telefon.Bafta nätet!

  installera Google Maps

 24. Daniel sade han

  marius:
  fungerar inte, jag försökte, jag tar inte inställningar för att vara, även om jag Connectify Pro-versionen

  prova internetuppkoppling sharyng
  http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0Mk
  eller http://www.youtube.com/watch?v=0K-DrCIXHwA
  Om du inte gå ute efter en trådlös router som usb USB
  men jag inte gå till alla routrar

 25. lv7 sade han

  intressant handledning
  Hur kan jag hålla dem på din dator när du behöver dem?
  Jag tror att du menade i slutet att den kapacitiva skärmen är att föredra ...

 26. npr7 Jag köpte en tablett Allview? 2 gb minne visar alla i min kompakt? 4gb varför inte?

 27. andrei sade han

  Förklara för mig hur man raderar CE tablett MIN NYA drog prestigefyllda Och om du skjuter på Google kanske-MI virus tabletten och hur du ansluter till NET GRATUIT.VA TACK.

 28. Marius08 sade han

  Cristi hur den nya tabletten lanserade nu från Allview har nämligen Tablet PC AllDro 2 hastighet HD-upplösning 1024 768 * driver Andoid 4.0 har 1.2ghz enda processor. gpu mali har 400, 1 GB RAM och har många fler till 799 lei. Min gissning vid den här tiden och att pengar är en best-buy kan köpa styr urmatoru tabletter och berätta din åsikt om det

 29. Marius08 sade han

  Och jag glömde att specifik drog och tablett ECO SPEED AllDro bara 450 Lei och även har goda specifikationer resistiv skärm, folk säger att det är Allview dual touch. Kanske du en guide till tabletter Cristi nu att det finns nya tabletter rumänska och jag säga bättre priser för vad den erbjuder. Där såg jag erbjudandet från EMAG, specifikationer och priser jag har på plats från Allview

 30. Ovidiu sade han

  Hej, super handledning, men stöder USB Stick ZTE tablett MF110 från DIGI?
  Tack på förhand

 31. adrian sade han

  Denna surfplatta är tillverkad i Kina och jag kan säga mormor men du kan hitta surfplattor med samma egenskaper till exempel på INVENTIE.NET men till ett mycket lägre pris: 450 ron EX. Ainol Novo 7 Tornado Tablet Android 4.0 7, Cortex A9 1GB DDR3 8GB [Modell Ainol Novo 7 Tornado
  Amlogic 8726-CPU Cortex-A3 M9L 1Ghz, Mali GPU 400
  OS Android 4.0
  RAM 1GB DDR3
  NAND Flash 8GB till 16GB (Standard är 8GB)
  Skärm 7Inch 2 Point kapacitiv multi-pekskärm HD, 800x480Pixels
  WiFi trådlöst 802.11b / g / n. Max: 150Mbps
  Extern USB-OTG 3G 3G Support Dongle
  Främre Kamera 1.3MP
  G-sensor Support
  Bluetooth Nej
  I / O-portar 1 2.0 x Mini USB OTG
  1 x TF-kortplats
  1 Stereo Hörlursuttag x 3.5mm
  1 x Nätströmsingång
  Nycklar Ström PÅ / AV, VOL, VOL + HOME
  MP3 Audio, WMA, OGG, AAC, WAV etc.
  Video MOV, MKV, AVI, RMVB, RM, TS, TP, M2TS, VOB, DAT, MPEG, MP4, PMP, 3GP, FLV, WMV, ASF. Upp till full HD 1920x1080P
  Ebook TXT, LRC (PDF, EPUB, FB2 genom att installera programvara från tredje part)
  Ljudsystem Inbyggd högtalare 1x1w
  Batteri Inbyggt litiumbatteri 3.7V 3700mAh
  Mer funktion Google Search / Browser / videokamera, / E / MSN / Skype / Gtalk / ICQ / väckarklocka / caculator / Kalender / ES filhanterare / ES Aktivitetshanteraren / PDF-läsare / Fotoläsaren Etc.
  Övriga flera språk, OTG funktion (exFAT, NTFS, FAT32) kompatibla system: Win200 / XP / Vista / WIN 7]

 32. Alex996 sade han

  Hej, du göra en tutorial med titeln: Förvärv tablett tills 1000 lejon?
  Tack på förhand

 33. Valeriu Voicu sade han

  Hej Jag har under en tid AllWinner A13-surfplatta, 7 ″ 1.2 GHz, 512 MB DDR3 Android 4.O.3 GPU MALI-400

  DDR512 MB RAM internminne 3, 4 GB NAND Flash är mycket nöjda när de rör sig med tanke på att jag gav honom 400 lei med alla transporter.
  Men jag vill ha mer av det eftersom de är comvins kanske skulle jag vilja göra rot enheten och du kan hjälpa mig att tänka på det.
  Jag hälsar er och jag att dokumentera om det och jag tror att ditt svar eftersom jag har många nackdelar genom att de inte har fullständiga rättigheter i systemet

 34. Razvan sade han

  Hej tablett Allview tablett Alldro hastighet ECO + 7 kommer att hålla sig till rds nätet?

 35. BeGreenMedia sade han

  Hej, efter mycket söka på Internet, idag har jag lyckats få root-åtkomst till tabletten EVOLIO EvotabHD, här är en liten handledning och vilka program jag använde:
  1.instalati drivrutiner för tablett (förmodligen redan installerad)
  2.descarcati programmet (Impactor_0.9.12.zip) https://cydia.saurik.com/api/latest/2
  3.conectati tablett USB-kabel (USB-felsökning aktiverad)
  4.porniti nedladdade program (Cydia Impactor) och klicka på Start om kommandolistan är "drop SuperSU # SU till / system / xbin / SU"
  5.instalati från Google Play och kontrollera Root Checker SuperSu om du har root.
  Tack 6.spune.

 36. Gabbitzu sade han

  Hej kan någon hjälpa mig? Jag har en IHA-C0707A Android 4.0 "glass sandwich" tablett och jag slog på den och bad om mitt användarnamn och lösenord. Jag vill meddela att det står ovan ,, för många försök att rita modellen kan någon hjälpa mig? Jag försökte återställa den från fabriken men förgäves ... jag väntar på ett svar så snart som möjligt, helst ikväll om möjligt ... Ps tabletten tillhör en vän och han har det från Italien

  • Alex sade han

   I dessa områden har du angett ditt användarnamn och lösenord konto Gmai som först introducerades i början av tabletten. Jag tenderar att tro att tabletten stals att visas om du placerar fel med modellen för ofta. Jag är ledsen om jag har fel, men den information som vi har gett detta tydligt. Konstigt är att om du gav tillbaka till fabriksinställningarna bör bete sig som ny och sätta dig ange gmail-konto utan det budskapet. Du återställa det i tillfrisknandet?

Returlänkar

 1. [...] Min åsikt är att det är särskilt värt det för ett barn. Om jag är lite stygg ska jag berätta att ett barn kan lära sig (ja, lära sig att rota surfplattan, installera en ny ROM, emulera spel på PSP / konsolen på surfplattan) mer från en Android-surfplatta om han har lutningar teknisk och sticka näsan överallt (beroende på hur gammal han är) än på ett slutet system som iOS. Jag rekommenderar den här artikeln https://www.videotutorial.ro/?p=8652 [...]

Tala Your Mind

*