Bästa Android Tabletter (kvalitet och pris)

Hej vänner, idag ser vi som är de bästa tabletterna på marknaden (pris och kvalitet), att inte slösa pengar.
Jag minns när jag fick min första tablett, Asus TF var 101 var tidiga Android tabletter. Ärligt talat, jag inte gillade så mycket, i stället min fru och dotter var borta galen i princip slå henne. Du inser alla internet var vid sina fötter. Fram till dess den mest bekväma erfarenheten var en bärbar dator som var svårt, besvärligt och över mycket varm.
Nu tabletter är vanligt, kan vem som helst köpa en tablett och har all information i fingertoppen. Vad folk söker på tabletter och vad de använder är en annan fråga. Nu Facebook internet = = internet och Facebook, om Facebook inte se bortom någon synd, och ändå är vi inte vill gå vidare.
Hur har priserna i 4 år?
Om det vid första betalning på en tablett runt 1000 dollar, tabletter och nu befinner 50 dollar. Naturligtvis 50 dollar tabletter är några skämt, det är därför jag inte kan rekommendera det. Jag kan inte rekommendera något som jag personligen skulle köpa.
Tabletter finns flera sätt!
För dem som inte är bekant med tekniken, kommer de att säga att det finns tre stora operativsystem:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (Android tabletter, 80% av marknaden)
3. Windows 8 och 8.1 (ännu ej mycket populärt)
Jag rekommenderar inte surfplattor som säljs under "oerfarna" varumärken. Om du fortfarande lockas av det låga priset, kan du förvänta dig instabil programvara, programvara och maskinvarufel, brist på stöd från samhället.
Idag mina rekommendationer är baserade på ärlighet och erfarenhet, skulle jag inte rekommendera det för något jag inte gillar.
7 tums kategori
Den bästa tablett valuta för pengarna (min rekommendation):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A med Intel® Quad-Core-Z3560
8 tums kategori
Sony Xperia Z3 med Qualcomm Snapdragon-processor 801
10 tums kategori
Sony Xperia Z2 med Qualcomm Snapdragon-processor 801
Bästa extrem 12 tums tablet
Samsung Galaxy Tab Pro processor Cortex T900 A15
Kategori billigast tablett bra
Lenovo quad-core processor A3500 MTK 8121relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. George sade han

  En handledning om julklapp idéer som du kan göra? Nu är det shoppingrunda och alla springer efter gåvor skulle vara något intressant för alla åldrar.

  • Grejen med gåvor är speciell. Var och en av oss är unik, kan du inte göra något som skulle passa för alla, även för ålder.
   Men en guide kan ge gåvor till mig gjorde jag, och jag tror att alla tech entusiast skulle älska.
   Jag har gjort min gåva:
   1- En super LED-ficklampa (1800 lumen).
   2- En uppsättning LED paneler för belysning installation, dessa är 95 CRI (färgåtergivningsindex), och är mer speciell än vanliga lysdioder.
   3- En digital inverter generator (ig 2000 Johnston)
   4- En limpistol (med fasta limstift)
   5- (nedan) En extern hårddisk till USB tum 2.5 3.0, 2 TB, och även nu jag förbereder en kort genomgång.
   Dessa är stora gåvor för mig, för andra kan vara super tråkigt. Det finns saker som är användbara för mig och jag ville ha dem.

 2. gherghisan.nelu sade han

  Jag köpte nästan allt jag köpte med tiden med hänsyn till dina rekommendationer. Jultomten sa något om en surfplatta, men var kom IT-färdigheterna från Santa. Nu ska jag berätta för honom exakt vad jag ska ge mig. Tack.

  • Jag hoppas den information vi har fått från oss var bra.

   • gherghisan.nelu sade han

    Bara stor tillfredsställelse Tabler knapp handledning rekommenderas och köpte Asus idag. Den information du alltid har varit värdefull. Videotutorial.ro var den plats där jag tog över åren den stora majoriteten av information som har underblåst och underhålls min huvudsakliga hobby. Tack.

 3. Vasile sade han

  “Annons av Insta Share
  ……… .. rita

  Estimado visitante sv,

  Du har valts ut för att få möjlighet att vinna en kupong värt 1000 EUR. ”

  .............

  De är helt desperat
  Snälla hjälp mig att bli av med detta virus eftersom jag blir galen. Och ingen kan starta om Windows, eftersom det är under garanti och jag inte har en återställningsskiva "" "Tack från mitt hjärta" "" "

  • Berätta när du ser detta?
   Du har installerat webbläsarinsticksprogram?
   Har du provat en annan webbläsare?
   Starta om datorn och beskriver vad som händer steg för steg.
   Vilket betyder "Jag kan inte installera om det under garanti", vad är under garanti, windows eller pc (om det är en PC).
   En indiskret fråga! Hur gammal och vilken nivå av erfarenhet du tror att du har?

   • adrian Gudus sade han

    Jag vet att garantin inte omfattar programvara problem, bara hårdvaran. Naturligtvis finns det särskilda eller kompletterande skyddsåtgärder som omfattar mjukvarusidan.
    Som jag nämnde alla mer handledning över tid, de flesta bärbara datorer som kommer förinstallerade med Windows har en dold återställningspartition där du kan återställa din bärbara dator till fabriks (som det var när du först slås på)
    Om hur man får till den partitionen och återställa systemet som anges i bruksanvisningen för den bärbara datorn som följde med din bärbara dator eller om du är i pdf-format på webbplatsen för din laptop tillverkare. Genom att en enhet till fabriksinställningarna inte bryter sin säkerhet

 4. vladutz sade han

  Cristi i samband med ditt köp med Kipor ig 2000-generator, jag vill fråga dig varför det är så dyrt (med tanke på att det är väldigt litet) ??? och vad betyder det att det är "digitalt" ??….

  • Låt dig inte luras av storleken är en generator av 2000 W maximal effektförbrukning är mycket liten, det är tyst och har ren sinusvåg (bra för elektronik). Smart teknik har gaspådrag, detta är en typ av acceleration på efterfrågan. När inte kraftigt minska sin konsumtion motorvarvtal och motorvarvtal när jag behöver lägga kraft till konsumenter.
   Digitala generatorer är mycket dyra eftersom de är ganska komplicerade mot klassikerna.
   Jag kunde gå in på detaljer, men vill inte tråka ut er.
   Jag har fått det billigare, var det en period med rabatter och sedan jag fick chansen. Han kostar normalt ca 2600, jag har det i 1700. Priset är mycket bra.
   Om du tror att det är dyrt, se hur mycket en Honda EU 2000

   • marius512 sade han

    Jag ber dig Cristi att göra en handledning om dessa förvärv. Jag vill också veta vad du använder dem för, hur mycket ett komplett system skulle kosta, vilken konsumtion det skulle ha, vilken lönsamhet. Förklara för oss vilka specifikationer vi ska leta efter när du köper en produkt. Jag skulle ha varit intresserad av ett minimalt system för. serverar glödlampor, tvättmaskin och ett litet kylskåp. Så småningom berätta om de som alltid betyder "detaljer", dvs vilka tillbehör som är användbara etc.

 5. marius sade han

  Hej Cristi Jag ber hur man får en inbjudan att köpa min telefon eftersom jag oneplusone och jag förstod att jag behöver en inbjudan att köpa det tack

  • OnePlus hitta en i butik nu, är det även på Amazon.co.un, och levererar-n Rumänien.

   Jag hade ett samtal för ett tag sedan och jag meddelade på platsen, tyvärr ingen har begärt att inbjudan, som så småningom ut.

 6. Ana Poda sade han

  Säg mig, som är ytterst nyttan av en tablett? Är inte intresserad av de tekniska aspekterna, prestanda eller varumärke, dess användbarhet som intresserar mig praktiken.
  Byt något fångar ett verkligt behov eller bara behöver spekulera inc leker med en leksak, eftersom vi fick trött på allt?

  • Greuceanu sade han

   Utmärkt punkt! Bravooo! Självklart är inte mitt undermedvetna? :))
   Jag är absolut av samma åsikt, de verkar helt värdelösa så länge det finns högpresterande smartphones över 5 ″ som gör ungefär samma sak eller bärbara datorer som gör det mycket bättre än surfplattor.
   Tanken är att handledningen är för dem väldigt många som finns på alla vägar och vill ha en leksak som denna!

   • Om du inte hittar användbar tabetele betyder inte att det finns miljontals människor som använder dem och avgudar dem.
    Jag använder inte någon tablett, även om jag har två hemma.

    • Greuceanu sade han

     Men precis som jag sa att det användare, precis som vi inte ser nyttan och bekräfta rapsunsul våra åsikter!

 7. Jag vill informera er som tabletter billigare har 500 600 roni ISP skärm som är synlig från alla vinklar. Jag är en Allview h 7 ett liv och gå mycket ok pris. Jag vet att det inte är ett företag Allview ok inte ens producera telefoner eller tabletter. än. inget ljud i voiitoarele handledning som billiga tabletter som har en bra ISP skärm. annars vad jag ska säga ef tutorialu intressant information

  • Jag vill inte säga att de inte är "rumänska" surfplattor med bra skärmar eller anständig hårdvara.
   Problemet är att de "billigaste" är extremt dåligt gjorda och inte förtjänar uppmärksamhet.
   Rumänska företag som gör tabletter och sälja dem under eget varumärke inte göra allt det ska. 800 förde Snapdragon telefoner som rörde sig som fan och efter några veckor kanske börjar upplösas nivå programvara.
   Specifikationen garanterar inte prestanda eller trevlig upplevelse. Vi bör fokusera mer på utveckling av programvara och korrekt genomförande på hårdvara som importerar den.
   Det skulle vara mycket att prata om detta ämne, men jag vill inte verka som jag hade fientliga rumänska varumärken.
   För en tid sedan jag vägrade diplomat ett företag som detta som ville presentera sina produkter videotutorial.ro. Jag vägrade en översyn av deras produkter inte skulle gynnas alls.

   • ja du har rätt och jag vet att @cristi. ja, det är de med låg budget (jag går inte tillbaka till 200 300 lei) de från 500 och upp några är ok. Jag hade också en obehaglig upplevelse med "rumänska" produkter, men det finns några som är ok. förutom som du angav i kommentaren och självstudien saknas mjukvarusupport nästan. nu beror det också på tur att säga det. Poängen är att om de gjorde frekventare OS-uppdateringar och bättre mjukvarustöd och inte placerade alla program åsnor i "fabriken", skulle det vara mycket bättre och fånga människor bättre. men mjukvaruutvecklarna i Rumänien för surfplattor och telefoner är få och har inte sådan erfarenhet. nu får vi se medan och hur det kommer att bli för att de rumänska utvecklarna håller på att börja på vägen, så att säga. Jag specificerade inte företagsnamnen eftersom jag inte vill att det ska förstås att jag binder eller berömmer företag x.

 8. BOGDAN sade han

  Hej! Jag postar här som jag skickade dig i går kväll, 19dec. ett meddelande på kontaktsidan, men svarade inte nimeni.Incerc aici.Incerc att titta här https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si fungerar inte, säger strömmen inte hittas, följt av en adress ip.Nu kan titta på någon film från dig med den spelaren jwplayer, ren merg.Am andra webbläsare, Mozilla, Chrome cache, cookies, etc.Am prenumeration 20 mega testas med speedtest och bärbar dator ansluten till ett modem tp link.Vreun råd? Tack

  • Det händer ibland på grund av dålig internetuppkoppling. Jag gjorde ett test och handledning går smidigt. Om du säger att du Caura cache och så försök en återgång till grundinställningarna i webbläsaren.

   • bogdan sade han

    ms pt. sfat.Am incercat.Degeaba Jag är i Italia.Sa detta vara ett problem?
    Jag vet inte

    • Du kan aldrig titta tutorials på youtube som inte bordade eller som händer på en gång? Det faktum att du är i Italien bör inte vara ett problem. Det finns besökare som besöker webbplatsen från utlandet och inte rapportera problemet. Prova en VPN-server och frihet Okej. På plats finns handledning men hur detta program publiceras på servern Videotutorial och du kan inte se det du kan titta på kortare version av handledningen som gjorts av Adrian och sätta på youtube här: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

     • bogdan sade han

      Hej! Jag försökte förgäves. Det händer bara mig med jwplayer. Jag försökte också med Hola från mozilla, med hotspot-sköld. Just nu skriver jag från ip de ro. med Hola. Det ser åtminstone ut för mig. Det är första gången jag vill titta på en video med spelaren. givet, för att ändra något från webbplatskoden. Hur som helst ms för hjälp. Glad helgdag till dig Andrei, Cristi, Adrian, och naturligtvis till videotutorial.ro PS, här är vad jag hittade ………. Lägger till .flv MIME-typ i IIS

      1) Välj den webbplats som ska konfigureras i IIS, högerklicka och välj “Egenskaper”
      2) Under "HTTP-rubriker" väljer du "Filtyper" under MIME-kartavsnittet och väljer "Ny typ"
      3) Skriv “.flv” som tillhörande tillägg och “video / x-flv” som innehållstyp.
      4) Välj “OK” så är du redo att flyga! och länken http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Jag hoppas inte att bortse från och inget fel ceva.Am ville bara hjälpa till.

     • Constantin sade han

      Du kanske inte har Adobe Flash Player installerad.

     • bogdan sade han

      constantin ms
      Jag avinstallerade och installeras igen och nu gå filmuletele.Multumesc Flash spelaren toti.Craciun glad!

 9. Salut! Säg mig snälla, vad är skillnaden Sammantaget jag berätta, mellan Quad-Core och Octa kärnor?
  Tack på förhand!

  (Förresten, du gör tutorials notera bravo 10. Mycket fortsatta framgångar.)

  • Quad-Core har 4 kärnor och Octo har 8! 😉
   Förresten ... om de är 8 i antal betyder det inte att de alltid används.

 10. Hej. vänligen om det är möjligt videotutorialele I en panel öppnas högre för bättre visning

  • adrian Gudus sade han

   Verkligen? Du har full scren knappen, precis som YouTube! Vänsterklicka på den och föreställa sig allt kommer att vara på skärmen! Om du ser bättre klipp, jag även bädda YouTube på vår officiella kanal. Förstoringsknappen är rätt bredvid YouTube-logotypen

 11. Jag skulle inte rekommendera att köpa någon form av tabletter utan 3G.

 12. florian sade han

  -Hej, Gör ett bra jobb, hålla upp det goda arbetet.
  Min begäran är att göra fler hårdvaruhandledning med konfiguration av nya system baserat på nya processorer, moderkort ... etc.
  Tack.

 13. marius sade han

  hej,

  Du kan göra en lista och telefon precis som du gjorde för tabletter?
  Jag lärde mig mycket från dig och titta på många år.
  Tack.

 14. George sade han
  • Bevarande instinkt skyddar dina besparingar.
   Mitt råd är att gå på OnePlus One är en billig telefon och mycket bra, bättre än många av de bästa telefoner.
   Snart kommer jag att göra en fullständig översyn av den här enheten.

 15. du är rätt hela dyrbara saker eller varumärken är bättre än bilar, men Logan som har?
  Jag har personligen vänner med mobiltelefoner sump ingen var rotad inte vet vad det innebär, eller ville inte förlora garantin. köpa en tablett för barn att leka kanske ur min hand bättre inte billig 1 maj?
  Det är mycket, mycket bra att vi presenterar de senaste nyheterna om teknik och majoriteten av vår befolkning är .saracia sin uppgift driver dig till den billiga saker.
  .vi kan jag bli arg på mig uttråkad.
  ett bättre år för alla.

 16. Hello Cristi. Jag har en fråga: hur gör du hitta telefonen Samsung Galaxy Mini s4, vad är din åsikt om det?

  • Jag hade flera Samsung telefoner genom åren och jag fick att kringgå dem.
   Inte för mig.
   Varianterna "mini" "plus" och "ultra" är mycket svagare än de ursprungliga telefonerna. I grund och botten vill de länka bilden av topptelefoner till några mycket svaga modeller för att öka försäljningen. En marknadsföringstaktik som jag inte håller med.
   Det är min åsikt, behöver du inte ta hänsyn till. Välj vad du tycker passar dig bäst.

 17. Cristi, som rekommenderar fler IPS eller Super AMOLED?

 18. marius sade han

  En jämförelse mellan Android, Windows och iOS är möjligt att göra, speciellt nu kan du även iPad.
  Det skulle vara intressant att veta vad dina åsikter är, eftersom jag inte har förtydligat reklamen, producenterna hoppar till ära ....

 19. Läs igenom en uppdaterad tablett 2016

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.