Dolda inställningar Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker

10 dolda inställningar i Windows

Ändra dold Ultimate Windows Tweaker med Windows 10

Ändra dold Ultimate Windows Tweaker med Windows 10


Med lanseringen Windows handledning 10, Microsoft beslutade att skapa ett mer "annorlunda" operativsystem i den meningen att, Windows levereras med många inställningar 10 lite indiskretOch andra inställningar kan inte ändras.
Dolda inställningar Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker
Ultimate Windows Tweaker program med v4.0 vi alla hopade intressanta inställningar i en enda ansökan; Applikation som tillåter oss att stoppa även Windows Defender, indexering, Windows Update eller Cortana.
För en tid sedan, kollega Adrian, gjorde en tutorial hur man kan stoppa Windows Defender i Windows 10; Tyvärr metoden inte fungerar bara på Windows-versioner 10 Pro. Nu, Ultimate Windows Tweaker Med 4, kan du stoppa Windows Defender och därefter.


Viktigt
Jag rekommenderar att du gör en återställningspunkt (återställningspunkt)Före användning Ultimate Windows Tweaker; Således, i fall något går fel, kommer du att kunna återgå till de ursprungliga inställningarna.
Ultimate Windows Tweaker nedladdning (Credit: thewindowsclub.com)
Dolda inställningar Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker - videohandledning


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. En handledning för att klargöra batteri / linux / ubuntu vs Windows batteriförbrukning är ett bra ämne. Jag förstår att ubuntu skulle förbruka batteriet snabbare och en lösning eller ett förtydligande från dig är mer relevant för mig än vad jag "hörde"

 2. Cristi Med detta program användarna kan stoppa hem 10 fönster och Windows Update ???

 3. haha program för Windows måste alltid alltid vara optimalt. Typiska fönster. vara smart och gå vidare Linux även om jag upprepar mig för den tid jag vet inte tik

  • Jag är på Linux ununtu cirka 2 år, och parallellt vi vill bli windows.as och Windows, men tyvärr finns det vissa program som fungerar bara i windows.acu inte berätta om någon emulator, inte gå så i fönster

  • Calin du har rätt det är bra linux. men det finns intresse från programföretagen att göra version för Linux. även tillverkarna av DVRs inte har ett program för Linux. DVR OS baserat på Linux och Windows mjukvara.
   så för vanliga hemanvändare som ges endast på Linux är ok www. server är en annan fråga.
   som för emulering i alla fall.

   • ja men jag dual boot och endast när Windows är ett måste gå vidare. och ändå ge många tillverkare inte utveckla versioner för Linux och ändå är det ett steg som en del av dem har insett att Linux används alltmer av både rumänska och främmande människor och gjorde några vissa program. men jag säger att det är perfekt att ha dubbla start Windows och som sagt bara när det är ett måste att komma in. Annars linux. och jag tror att det kommer att bli fler och fler tillverkare kommer att göra och för Linux och Windows-spel och program. men spel Linux eller alternativa program. men Linux används av miljontals människor världen över. och det har en mycket bättre stöd för Windows 100% till tote det är gratis. dock inte vara lat för att sätta dual boot.

    • Marius L. sade han

     Dude, jag vet inte om det finns en tutorial på den här webbplatsen där du inte kan förfärda Linux. Du är som islamistiska extremister: de som inte använder Linux för att brinna i helvetet. Avsluta med denna propaganda !!! En eller två, lämna Windows, installera Linux !!!!!! Alla använder det operativsystem som är mest användbart inom sitt område. Jag har aldrig sett någon skrika "Sluta Linux !!!!" Installera Windows !!!!! ”, istället” Linux !!!! ” Linux !!!! ".

 4. Valentin sade han

  Utmärkt program! Cristi Bravo! Windows serie tutorials om 10 är mycket intressant och jag vill tro att du fortsätter i samma anda. Jag sa det och jag kommer alltid att säga att Cismaru Cristian är den överlägset bästa utvecklare av video tutorials i landet. Grattis!
  De följer dig i flera år och jag kan säga många saker jag lärt enormt från dina tutorials. Bravo !!!

 5. Har någon annan har problem med krom på 10 vinna, jag redan vet 3 personkrets allomfattande och jag har samma problem, inte fungerar, sluta arbeta och redo ..

  • Försök att avinstallera Chrome, installera det och sedan lägga ett par dagars användning utan plugin.
   Insticksprogram eller felaktig konfiguration kan orsaka problem.
   Jag har inga problem med alla webbläsare på Windows 10.

  • Jag har problem med Firefox. att ladda endast den första delen av pagini.când Scroll mus är tom sida. inte längre ladda upp någonting. CE måste vara något uppdatering. bn nu jag inte har en rättslig och CE kan inte göra den senaste uppdateringen. 7 eller 8 men inget jag hade inte gick bra och webbläsare.

  • victor sade han

   Jag använder Chrome på din Windows-version 44.0.2403.157 10 Pro x64 datum: August 24 2015 och gå smidigt.
   Den enda plugin som jag uttryckte det AdBlock.

 6. hej. Om jag gör en ändring på den första sidan av alternativ och eller Tillämpa ändringar och inställningar andra sidor? Jag ser att en del är markerad som standard. och tillämpa knappen är ganska allmän ala

  • ja så var försiktig vad förkryssat alla fönster. Gäller när du ändra allt väljas i alla fönster. De som slutomgången öppningsprogram. Jag valde bara Cortana av efter jag gav Applicera aktiverad viloläge. Jag tror att de har gjort en hel del förändringar. Jag gjorde återställningspunkt jag måste ge tillbaka.

 7. Du är bra och pålitlig, som du är van vid ... Grattis!
  Jag skulle också vara intresserad av en handledning om GSM-signalförstärkning för 3G-routrar. (typer av antenner, routeranslutningsläge, olika tekniska detaljer ...).
  Alla de bästa!

 8. Jag kan inte ladda ner bilder från kameran Fuji F770EXR, har de ännu inte dykt upp som drivrutiner för win10.

 9. Hej, jag har en fråga Cristi,

  Hur man automatiskt översätta från engelska textning en film utan att du bry rumänska jag försökte men jag kunde inte, och därför frågar om du kan göra det på en Videotutorial

  Tack på förhand !!!

  • Förutom den automatiska översättningen från "vilket språk som helst" till rumänska behöver du också anpassa, annars låter dialogerna fula.
   Du kan prova att translate eller andra liknande tjänster. Tyvärr alla fria översättningstjänster har begränsat de översatta ord eller stycken översatta.
   Naturligtvis kommersiella tjänster kommer att översätta allt, men kostnaden; I slutändan allt du behöver för att anpassa sig.

   • Ms Cristi men om du vill översätta med google translate corect.De ibland visar mig att ni gör en video med den här fria programvaran tema.Alte där? .och Förresten ge ett exempel om du laddar ner en fil med engelska undertexter på netto srt-format jag vill att alla srt-format
    på engelska översätts på något sätt in Romanian
    .
    Tack på förhand!

 10. Madalin sade han

  varför min Windows startar 10 7 plus tyngre än jag och HyperX SSD är 120gb?

 11. Och förresten, översätta Cristi Google inte översätter mycket väl kan jag råda dig vilket program eller webbplats för att använda för att översätta filen SRT helt (men var en bra, som jag försökte hitta på google olika webbplatser ingen kan översätta som jag rätt).

  Tack på förhand !!

 12. marius B sade han

  Hej Cristi mig när jag bytte till Windows från Windows 10 7 har några problem med ljudet. Vad jag lyssna eller titta på en laptop ljudkvaliteten är dålig och låter lite täppt. Kan du berätta hur man kan lösa detta problem. I Windows 7 kunde höra allt klart har det extra bas.

 13. Cristi bra. Snälla berätta varför, efter att jag har installerat Windows 10 jag inte längre se 6 GB RAM, bara 3,29 GB, eller eftersom Windows är 32 bit? Om det på grund av detta, kan du berätta gärna om det är möjligt att känna igen alla du kvar?
  System: Samsung Laptop NP300 E5X-A02RO- processor Intel Celeron CPU GHz B820 1,70, 6 GB minne installerat (3,29 användbar)
  Istället laptop går bra, eftersom jag installerade Win 10 är nöjd, precis som jag vill känna igen och Rami kvar.
  Tack för förståelse.
  Uppriktigt Dan S

 14. visan sade han

  Cristi Hej! 10 startknappen i Windows slutar svara högerklicka på den. Jag vet inte varför. Det är bra, det är dåligt, vad göra?

 15. Mihnea sade han

  Cristi,
  Är att se video tutorial i detta avsnitt.

Tala Your Mind

*