Ändra dolda inställningar från Windows XP med gratisprogrammet Tweak ui - videohandledning

I den här videon handledning kommer vi att se hur man kan nå några dolda inställningar i Windows med hjälp av mjukvaran gratis (gratis) kallas Tweak UI, som det kommer att ladda ner direkt från Microsoft, ett företag som du vet och du mycket väl som producerar Windows XP och Windows Vista och därefter.

Du hörde rätt FRI FRÅN MICROSOFT, att överraska dig själv och detta företag vet hur man tillverkar programvara freeware, riktigt bra och inte mycket minne eller processorlast.

Tweak UI är ett program som ska installeras omedelbart efter installation av operativsystemet Windows XP, eftersom det ger oss några alternativ som de vanliga inställningar i Windows XP inte avslöja.

Jag är framgångsrik eftersom jag hoppade över denna programvara hittills och jag har hanterat andra video tutorials, eftersom detta är en mycket bra och viktig programvara som alla skulle behöva ha det installerat i datorn krävs.

Detta Freware från Microsoft Tweak UI centraliserar alla viktiga inställningar i Windows XP: s på en plats för oss att få en bättre kontroll över sin cit.

Jag inbjuder dig att titta på denna video tutorial, men inte innan du skapar en återställningspunkt eller säkerhetskopiera med Acronis True Image, eller vilken annan programvara som du kan använda för att säkerhetskopiera!

Före spåra denna handledning, se andra video tutorials om hur du installerar Windows XP eller om att skapa en säkerhetskopia med Acronis True Image.

av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Kommentarer

 1. tack …… ..mycket bra handledning några användbara inställningar …… för PC

 2. Inga kommentarer för denna tutorial se!
  Ogillar?

 3. Adrian sade han

  Cristi, det handlar inte om nöje ... det är ett väldigt populärt program ... "stink" på youtube av videohandledning med det, också på bloggar och forum finns det fotoutbildningar ... inget brott 😛 ändå tack för handledningen Jag vet det länge men vissa inställningar jag visste inte för vad de är ... och jag använde dem aldrig, jag använde den bara för att ta bort pilen permanent från ikonerna och för att avaktivera folken, annars använde jag den inte, jag är inte en hastig galning för att ha gått till musinställningarna ... Jag är nöjd med vad jag har, och om jag verkligen vill ha något jag gör, men jag går aldrig för mode, om man har en vision att bära det även om jag inte gillar det men jag bär det ... nej, jag är inte så , vad jag behöver är att jag sätter och gör. Några saker som detta program gör kan du göra genom att ändra några registernycklar!

 4. Adrian sade han

  För länge sedan tittade jag på videohandledning på youtube om det här lilla programmet, och för att vara ärlig ... Jag tittade på alla handledningar relaterade till detta program, men ingen av dem förklarade bättre än du vad varje funktion gör! de var väldigt ytliga så, det visar dig bara funktionerna hos gentleman som talar på engelska ... men förklarar inte vad han gör för vad han är, vad som händer. Grattis !!

 5. Adrian sade han

  Jag erbjuder dig en handledning ... gör en om Sopcast ... eller någon annan som skulle vara hans alternativ ... en handledning om hur vi kan titta på tv-program på vår dator utan en tv-tuner (som om vi skulle säga det 😀)

 6. Det är bra, skulle jag vara intresserad av ett sådant program mig !!!

 7. irinel sade han

  min fråga jag såg dig göra en startbar bild startbar CD med handledning som du gör, men jag försökte sami nero göra en bootbar CD med Windows och fungerade inte även om jag har valt den minsta bränningshastighet

 8. Sergiu 1 sade han


  Hej alla!
  Min "beleaua" består på följande sätt: Jag vill bli av med den irriterande dialogen när jag slår på datorn (den med inloggningen) .. självklart måste jag bara gå in men jag vill att windos ska köra normalt utan inloggning.
  Det som irriterar mig värst är när jag vill starta om .samma stressande dialog> Vad vill du att datorn ska göra?
  Tack ..och jag väntar på ett svar angående "problem"

 9. @Sergiu 1:
  Att dialogen är inte en olägenhet, men en bra sak för säkerhet, så det skulle vara normalt att ha alla.
  Det är dialog inloggning när dök upp efter att ha installerat ett program som kräver bättre säkerhet i Windows-gränssnittet.
  Normalt pote inaktiveras från kontrollpanelen / användare, men kunde inte arbeta upp inte avinstallera det programmet som utlöste detta.

 10. Stan adrian sade han

  hej jag vill be jag ville göra en Windows XP med nLite jag följt stegen exakt IAI fc och dig men när sal installera gett mig ett fel ser ut E: \ i386 ASM \ 10 \ MSFT \ windows \ GDIPlus \ GDIPlus .MAN varför felet uppstod som myo att bara följa handledning steg som du kan säga till mig sami

 11. @Stan adrian:
  Jag gjorde det för den skull handledningen steg, det betyder inte att du måste göra samma sak, angav han och där varje förändring Windows som den finner lämpligt.
  Kanske du drog ut något fel.
  Kanske dina fönster är inte så bra, kan det ha vissa brister.
  Kanske har du transporteras bort och lägga alltför mycket av det.
  Sammantaget, och jag vet att jag förstört en hel del skivor tills jag lyckats ge honom huvudet.
  Slutligen gjorde jag en maga xp nästan fullt fungerande 200 onödiga saker utan mig i den.
  Fortsätt att försöka, du förlorar en tom CD är ganska billigt och inte förstöra ditt operativsystem eller prova på en virtuell maskin VirtualBox likheter.
  Vi VirtualBox tutorials som du kan ha ett operativsystem i det nuvarande systemet och på samma gång.

 12. Jag skulle vilja göra en handledning om hur läggs ut på sin webbplats videofiler.
  Det är mycket annorlunda från din egen webbplats hur du lägger ljudfiler?

 13. DannyDanny sade han

  Tack tot.In än 2 år sedan jag dator är första gången som jag lyckades göra honom gå som jag leder carte.Apropo spel som jag trodde att det skulle gå.

  tack

 14. cristian sade han

  Varför jag inte kan ge en tids ptr restaurering systemet har installerats? Steg som gör att handledning men när jag ger min systemåterställning inte göra någonting

 15. Bra Tweak UI program inte vill starta, säger inaktivera administrator.Multumesc

 16. Adrian sade han

  @dan: Det fungerar inte att göra ändringar eftersom du inte är inloggad på datorns administratörskonto. Endast från administratörskontot kan du radera eller ändra filer från systemet / windows ...

 17. [e-postskyddad] Jag förstår ... så programmet för Jag har inte mycket effekt, jag kan ge upp tweak-användargränssnittet. Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till mig.

 18. Programmet är trevligt, men det är synd att jag inte klarar det också.

 19. BRAVO -VIDEOTUTORIAL.RO. och tack till alla och de som skriver mig och jag ajuta.MULTUMESC.

 20. Vicentiu sade han

  Hej, jag är intresserad GÖR DIN WINDOWS XP SAINSTALEZ en Över en Windows Vista. Nu har jag installerat Windows Vista Home PREMIUM.TIN att meddela att är inte särskilt användbara NEW riktigt vet, CIAO

 21. cosmin sade han

  Jag installerade också det här programmet: D: D: D..Ja, jag har lite stort problem ... det står "Tweak ui har inaktiverats av din administratör" och jag vet inte hur jag får det att fungera ... om det kan berätta för mig CNVA.
  Tack!

 22. augustin sade han

  Bra trevligt men jag handledning program vista.Cu Windows Windows vista ?? modifiera och vänta på ett svar.

 23. augustin sade han

  Väntar fortfarande på det svaret :))

  • Adrian sade han

   augustin: Fortfarande väntar på svaret :))  

   Har du internet? tangentbord, mus, övervaka,? varför inte använda dem? Ange om den som visas i handledning mysterium "bekväm" klart det i svartvitt skrev: "sin worck onli i Windows XP"

   Google är din vän !!! undrar om du visste hur du svarar om det fungerar eller inte. Ultimate Windows Tweaker för Vista använder

   • augustin sade han

    Adrian:
    Har du internet? tangentbord, mus, övervaka,? varför inte använda dem? Ange om den som visas i handledning mysterium "bekväm" klart det i svartvitt skrev: "sin worck onli i Windows XP"Google är din vän !!! undrar om du visste hur du svarar om det fungerar eller inte. Ultimate Windows Tweaker för Vista använder  

    Ja ms adrian.A fsot tare mister “bekvämt” :))))

 24. AEA sade han

  på w7 hur gör vi vackra ikoner på skrivbordet, jag gillar verkligen det här programmet ..., kära

 25. AEA sade han

  Jag fann att detta skulle motsvara w7: från den senaste Windows Tweaker, men jag tycker inte normalt att se utan pilikonerna sohrtcut, snälla hjälp?

 26. AEA sade han

  Adrian, och jag läste alla utom den sista raden inte hittat någon hur man ändrar ikoner, shorkcut i w7? Jag förtvivlan och jag trodde att vi blivit av fel, startar w7 Jag ser så svårt xp, skam w7.

 27. Ionut sade han

  Tack en hel del information, men vi redan vet och inte kräver någon ändring till min Windows .eu önskar er lycka förklarade för någon person som inte kan folseasca du har installerat Windows
  bft

 28. constantin sade han

  Hej! Hur kan jag kopiera handledning (video) i datorn?

  • Adrian sade han

   Hej! Hur kan jag kopiera handledning (video) i datorn?  

   Vi är inte och har aldrig kommit överens med att ladda ner video tutorials på denna webbplats, om någon laddar ner något på denna sida, mot vår vilja, som innebär att stjäla.
   Varför försöka stjäla från oss? Vi försöker hjälpa dig och att hjälpa alla.
   Ingen anledning att frukta, kommer inte att stänga videotutorial.ro aldrig, aldrig kommer att ta ut någon avgift för att ange den här webbplatsen.
   Vem som helst kan komma in, vem som helst när som helst att titta på någon handledning om videotutorial.ro.
   Resepectati vårt arbete och vi respekterar dig när du ger dig information av god kvalitet i en lättsmält format.
   Avsluta med nyfunna tänke kommunismens när folk tenderar att frukta och burdusasca kylskåp, kommer du inte längre hitta mat i butiken nästa dag.
   Dessa dagar har gått, vi måste vara mer avslappnad nu.
   OROA INTE, videotutorial.ro kommer att vara öppen så länge som människor kommer att behöva oss.
   Vi säljer inte plats!
   Inte stänga webbplatsen!
   Vi kommer inte att debitera!
   Kommer att vara öppen non-stop!
   Du kan titta på video tutorials som helst!

 29. Catalin sade han

  mycket bra program ...

 30. Dumbo sade han

  ärligt talat säger jag dig den här webbplatsen som jag upptäckte nyligen ... och jag vill säga att killarna som presenterar handledningarna är väldigt coola, många saker vi kan lära oss om nästan vad som helst ... nu stannar jag 2 timmar om dagen i en vecka nu och jag installerade och mig några av deras program och några tester som förvånade mig hur enkla de är och hur lätta att göra som du inte har något emot att göra dem ... bravo för dem ... fortsätt det killar

 31. alex sade han

  p hej alla, jag är ny här, nyligen upptäckte jag denna fantastiska plats som är bra för alla, Tineo Så Kristus är konkreta fält bror.

 32. Cosmin sade han

  Hej, mycket användbar tutorialul.Pentru Windows 8 där ett liknande program?
  Tack.

Returlänkar

 1. [...] Vilket liknar mycket Windows. Ultimate Windows Tweaker liknar mycket TweakUI, en mycket bra programvara för Windows XP, som parentes kan jag säga att TweakUI skulle vara den första mjukvaran som skulle [...]

 2. [...] Windows 8. Nåväl, lösningen presenteras i videohandledningen, vi kommer i princip att använda TweakUI-applikationen som har presenterats tidigare på vår webbplats. Efter att ha använt TweakUI för att dölja [...]

Tala Your Mind

*