STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

STOPP intrång i privatlivet pe WINDOWS 10 av Microsoft

Vad är handledning om?
I den här guiden kommer jag att visa dig hur du inaktiverar alla inställningar som kränker din integritet genom Microsoft Windows 10 av massiv datainsamling användnings, navigation, preferenser, plats, etc.
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

Vad om datainsamling?

Vi lever i en värld av alltmer ansluten - allt detta betyder inte att vi ska ge upp sekretess och att ge facket våra personuppgifter, som skall användas i de allra gryta som kallas Big Data, som använder Gud vet vem / när och i vilket syfte.

Vem är Big Brother?

Det handlar om stora företag som samlar in data: Facebook, Twitter, Microsoft, Google, Apple, Yahoo (dessa ger och hackare). Sanningen är att numera datainsamling är enklare än någonsin, även användare frivilligt dela sina personliga liv.
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

Ja, jag, jag har inget att dölja!

Denna fras jag hör hela tiden - "Jag har inget att dölja!" Fel! Integritet måste förbli fri från låtsas. Vad skulle behöva få främmande för din promenad runt huset hela dagen, precis som du har inget att dölja och inte har brutit mot någon lag.

Vad kan göras med våra data?

Jag såg nyligen på TV, showen nyheter, vissa medborgare greps av polisen, böter och frågade om några inlägg på Facebook - en av dessa människor undrade: "Hur gav mig sir, jag hade pseudonym på Facebook?". Hur du tror att polisen hittade?

Utövande av fantasi?

När du inser hur farlig personuppgifter kan vara bra att göra en övning. Ta en vän swap telefoner eller bärbara datorer och ta en titt i historien om den andra webbläsare. Jag lovar att du kommer bli chockad hur olika verkar som man här innan.

Den mänskliga naturen är märkligt!

Framför en vän vi har fortfarande små hemligheter - Istället innan vi har hemligheter webbläsare!
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10
App handledning!
app integritet Repairer hjälpa oss att stänga in "fönster" och "dörrar" som Microsoft lämnat öppet för att hålla ett öga på oss.
videon - STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

  1. adrian Gudus sade han

    Jag använder Spyboot Anti-Beacon
    Rekommenderat är att efter en Windows Update programgränssnittet för att kontrollera igen för att se till att vissa alternativ inte återställdes. Det har hänt mig att efter en uppdatering när jag kollade Spyboot Anti-Beacon gränssnitt, några alternativ inaktiveras genom att uppdateringen var jag helt säker på att jag lämnade aktiv gränssnitt Spyboot Anti-Beacon

  2. Karolin sade han

    Exakt Adrian och jag använder bara Spyboot är bäst. Istället trevlig och särskilt välkomna här guiden kommer VB Windows.

  3. Fanibu sade han

    Vad sägs om "androids"? Vad gör vi med uppgifter om e-mag, på banker, mobila och andra och andra enheter som gör shopping? Jag sagt det förut och jag säger när du är ute på nätet, oavsett vilket operativsystem på enheten när du tangerar online-teknik redan inte kan sova lugnt på grund av svansen hög och i somn.Sa inte lider Paranoia.E som att gå på stranden nudister och hålla klädd som du inte vet utländska mol ser de privata delarna! jag förundras att natten blir du så kämpar personuppgifter. även dig så "blind" alla utom Win 10 inte få tillgång till personuppgifter?

    • adrian Gudus sade han

      Denna handledning är för dem som tar integritet. Du kan lämna Windows som är. Du behöver inte tillämpa vad du ser i våra tutorials.

  4. pop Ion sade han

    På repatriering fungerar inte!

  5. Csabaxb sade han

    Hej, jag har inte kommenterat mycket, men att följa tutorials dig. Jag är mer intresserad dem på PC. Om telefoner, rootari ... inte riktigt. Nu är jag stark mot datainsamling av någon. Så jag vet att jag verkar också. I 10 pro licens använder Windows distroy SpybotAntiBeacon-1.5 och 10 Spionera, + åsynen av Windows 10, kamera, mikrofon feedback, uppdatering ... Jag såg den här guiden och jag försökte det. Intressant nog visar att jag många möjligheter Spy Windows "Öppna" när vi stannade jag och många andra är inaktiverade av andra program. Nu vet jag vad som är bäst program, men försök att hålla sig borta liksom.
    Tack för handledningen och mer.

    • Baltazar senaten sade han

      badrum bröder, jag var inte intresserad eftersom jag spionera, jag är inte en offentlig person, jag har konton, jag har viktiga bevis, men när jag köpte vad någon gå som om hans dator.
      Jag visade inte köpte mig något som säger confidentialitate.Asta är tiden .......
      Men jag inte längre använder, jag passerade Windows XP och Windows Internet 7.Asa är oslagbar.

  6. Bună.Dar dessa inställningar kan göras för att installationen av operativsystemet!

  7. ViorelR sade han

    Ja, välkommen handledning, och få verkligen mycket bra ansökan, mycket enklare än du att gå och göra inställningar för var och en, tack.

  8. Cristi Jag har en fråga: hur det fungerar och om det bryter med garantin och garantin ska skickas till ett mål av pe.gearbest hade betalat curieru och där efterfrågan på en sådan maskinvarugaranti? ge mig information jag skulle vilja ta en Xiaomi telefon 4 noterar det. ledsen för oftopic

  9. bogdan sade han

    Jag förstår att andra versioner av Windows inte samlar in data?

  10. Cornelius sade han

    Salut! För att vinna 8 det eller något liknande? Tack!

  11. marius sade han

    Cristi bra!
    Mycket bra handledning.
    rekommenderar också ett verktyg som liknar O & O: O & O Stäng Up10.
    Alla de bästa och lycka till!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.