STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

STOPP intrång i privatlivet pe WINDOWS 10 av Microsoft

Vad är handledning om?
I den här guiden kommer jag att visa dig hur du inaktiverar alla inställningar som kränker din integritet genom Microsoft Windows 10 av massiv datainsamling användnings, navigation, preferenser, plats, etc.
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

Vad om datainsamling?

Vi lever i en alltmer ansluten värld - men det betyder inte att vi måste ge upp privatlivet och lägga våra personuppgifter på facket för att användas i den stora gryta som kallas Big Data, som använder vem som vet vem / när och för vilka ändamål.

Vem är Big Brother?

Det handlar om stora företag som samlar in data: Facebook, Twitter, Microsoft, Google, Apple, Yahoo (dessa ger och hackare). Sanningen är att numera datainsamling är enklare än någonsin, även användare frivilligt dela sina personliga liv.
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10

Ja, jag, jag har inget att dölja!

Jag hör denna fras hela tiden - "Jag har inget att dölja!" Fel! Sekretess måste hållas utom världens ögon. Vad sägs om att ta emot främlingar för att gå runt ditt hus hela dagen, för du har bara inget att dölja och du har inte brutit någon lag.

Vad kan göras med våra data?

Jag såg nyligen på TV, på nyhetsprogrammet, några medborgare som hämtades av polisen, böter och ifrågasattes om några inlägg på Facebook - En av dessa medborgare undrade: ”Hur hittade de mig sir, att jag hade ett fiktivt namn på Facebook? ”. Hur tror du att polisen hittade honom?

Utövande av fantasi?

När du inser hur farlig personuppgifter kan vara bra att göra en övning. Ta en vän swap telefoner eller bärbara datorer och ta en titt i historien om den andra webbläsare. Jag lovar att du kommer bli chockad hur olika verkar som man här innan.

Den mänskliga naturen är märkligt!

Framför en vän har vi fortfarande små hemligheter - I stället framför en brytare har vi inga hemligheter!
STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10
App handledning!
app integritet Repairer det hjälper oss att stänga "windows" och "doors" som Microsoft har lämnat öppet för att hålla ett öga på oss.
videon - STOPP integritetskränkning på Microsoft Windows 10


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. adrian Gudus sade han

  Jag använder Spyboot Anti-Beacon
  Rekommenderat är att efter en Windows Update programgränssnittet för att kontrollera igen för att se till att vissa alternativ inte återställdes. Det har hänt mig att efter en uppdatering när jag kollade Spyboot Anti-Beacon gränssnitt, några alternativ inaktiveras genom att uppdateringen var jag helt säker på att jag lämnade aktiv gränssnitt Spyboot Anti-Beacon

 2. Karolin sade han

  Exakt Adrian och jag använder bara Spyboot är bäst. Istället trevlig och särskilt välkomna här guiden kommer VB Windows.

 3. Fanibu sade han

  Vad gör vi med "Androids"? Vad gör vi med data från e-mag, från banker, mobiltelefoni, andra och andra enheter som vi handlar från? Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, när du gick ut på nätet, oavsett vilket operativsystem, på vilken enhet, när du har en tangent med online-teknik, kan du inte längre sova lugnt, för du har en hög svans och i sömn. Låt oss inte lida av paranoia. Det är som att gå till stranden för nudister och vara klädd för att han ser dig, jag känner inte molen på dina privata delar! Jag är förvånad över att du över en natt blev en sådan kämpe mot personuppgifter. Är du verkligen så "pansar" att ingen annan än Win 10 får åtkomst till dina personuppgifter?

  • adrian Gudus sade han

   Denna handledning är för dem som tar integritet. Du kan lämna Windows som är. Du behöver inte tillämpa vad du ser i våra tutorials.

 4. pop Ion sade han

  På repatriering fungerar inte!

 5. Csabaxb sade han

  Hej, jag har inte kommenterat länge, även om jag följer alla dina handledning. Jag är mer intresserad av de som handlar om PC. Om telefoner, rooting ... inte mycket. Nu är jag starkt emot att samla in data från någon. Så jag dyker upp så gott jag kan. I 10 licensierade proffs använder jag SpybotAntiBeacon-1.5 och Distroy Windows 10 Spying, + de synliga från Windows 10, kamera, mikrofon, feedback, uppdatering ... Jag såg den här guiden och försökte det också. Det är intressant att det visar mig många "öppna" Windows-spioneringsmöjligheter när jag stängde av dem och många andra inaktiveras av andra program. Nu vet jag inte vilket som är det bästa programmet, men vi försöker undvika det så bra som möjligt.
  Tack för handledningen och mer.

  • Baltazar senaten sade han

   badrum bröder, jag var inte intresserad eftersom jag spionera, jag är inte en offentlig person, jag har konton, jag har viktiga bevis, men när jag köpte vad någon gå som om hans dator.
   Jag köpte den för mig själv så att den inte visar något som säger det konfidentialitet.
   Men jag inte längre använder, jag passerade Windows XP och Windows Internet 7.Asa är oslagbar.

 6. Bună.Dar dessa inställningar kan göras för att installationen av operativsystemet!

 7. ViorelR sade han

  Ja, välkommen handledning, och få verkligen mycket bra ansökan, mycket enklare än du att gå och göra inställningar för var och en, tack.

 8. Cristi Jag har en fråga: hur det fungerar och om det bryter med garantin och garantin ska skickas till ett mål av pe.gearbest hade betalat curieru och där efterfrågan på en sådan maskinvarugaranti? ge mig information jag skulle vilja ta en Xiaomi telefon 4 noterar det. ledsen för oftopic

 9. bogdan sade han

  Jag förstår att andra versioner av Windows inte samlar in data?

 10. Cornelius sade han

  Salut! För att vinna 8 det eller något liknande? Tack!

 11. marius sade han

  Cristi bra!
  Mycket bra handledning.
  Jag rekommenderar också ett liknande verktyg från O&O: O&O Shut Up10.
  Alla de bästa och lycka till!

Tala Your Mind

*