Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. sorin Chiran sade han

  På Android finns det ett litet problem ... .meddelandet "error loading player no playable sources found" visas

  • Löst!

   • Ciprian sade han

    Hej alla.
    Mitt namn Ciprian och du har en fråga och samtidigt ett problem
    Jag har en router Netis-wf2471 och ansluten till en Internet RDS.
    Jag gjorde routerns inställningar corespunxstoare Men jag har ett problem
    1.emite wifi signal .min kontakt med tel ... Men jag kan inte ladda ner något och detta på andra platser
    2.aceasta problem påträffas och skrivbord ansluten till routern

    För övrigt ... Jag unplugged routern nätet och jag är ansluten direkt till datorn ..
    Och denna begränsning är borta.

    Så säg mig vad jag ska göra Cristi exakt vilken inställning ... egentligen?

    Much MS

 2. Marian sade han

  Jag gillar vad du gjorde med den mobila versionen av webbplatsen. Grattis!

  • Det finns ingen mobil version samma gränssnitt för alla.
   Tricket är att design är flytande, anpassar det till någon upplösning och alla webbläsare så det passar allt på skärmen och du har alltid samma plats, oavsett om du går på din dator, surfplatta, telefon Saude.
   Om du vill se hur det fungerar live webbläsare när du ökar eller minskar videotutorial.ro

 3. Ionut sade han

  Cristi Hej, jag har denna router 3 månader, jag är en med extern antenn och kan säga att jag och förvånade mig hur många du kan göra med den.
  Som gjorde första gången du har gjort alla typer av tester och jag gav återställa och 20 gånger om dagen.
  Ett litet verktyg och smart Förutom att inte äta mycket troligen någonstans i 3W och 5w full belastning passerar 2 bra signal genom betongväggar och fånga laptopu alltid full signal och sällan 4 streck.

 4. Alin Lucian sade han

  Finns det ett problem fisare av mitt budskap, eller är i processen?

 5. Hej cristi, du kan göra en handledning om hur man bygger en NAS-server från en dator, det vill säga för att förklara vilka komponenter som ska väljas vad vi behöver installera för att servern ska fungera, etc. etc

 6. poldac sade han

  lastning error ström
  Det gick inte att ansluta till servern
  Fick ett problem med den servern kan inte titta på handledningen?

 7. Andi sade han

  Cristi, jag letar efter en router. Kan du rekommendera mig en eller några modeller upp till 150 - 160 lei? Helst TP Link (jag vet inte om min billiga modell räcker ...)

 8. sorin Chiran sade han

  Det är bra existent.Se spelare kan enkelt styra android dispozotivele och är så elegant och stationära och bärbara.

 9. Alin Lucian sade han

  Jag ber tusen ursäkter jag lägga det här till mina frågor, men jag skulle vilja att någon förtydliga mig.
  Jag postat en handledning och Acronis True Image 2011, som ades 4 år, och det är svårt att få ett svar.
  Igenom igen frågar mig tusen ursäkter!

  Bra!
  Nush mig om jag svarar på detta meddelande någon tanke på denna tutorial ades nästan 4 år.
  Hur som helst min fråga är följande!
  Jag har en Acer PC tyska 4 år nu, han har säkerhetskopiering och återställning från Acer är backup placeras på en dold del.
  När du installerar om Windows actualiazarile särskilt länge och jag trodde det var aktuellt och jag kommer att göra honom en ny säkerhetskopia. Jag installerade Acronis program vi gjorde backup, men backup min hårddisk vald och verkade där fabrikens backup och MB hårddisk 100, 37 nå GB föreställa gjort!
  Frågorna är:
  1. Kan jag tillbaka bara C-partitionen där Windows och jag cunctioneze rätt?
  2. Om jag bara C-partitionen, påverkar restaurering andra partitioner, dvs dela upp Backup Software fabriken?
  3. Hur bättre att göra alla 3 backup hårddiskar, eller det räcker partition C.

  En annan fråga som inte har något att göra med denna tutorial, ledsen.
  När du gör en säkerhetskopia kan tvätta 2 partitioner dolda (paritet 100MB och en med backup från fabriken), att inte ha problem efteråt eftersom jag vill köpa mig en SSD och jag vill sätta han Windows (säkerhetskopia). Någon chans jag kan göra denna förändring eller dålig idé ??
  Eller hur kan jag kan göra för att göra det flytta!

  Tack!
  Lycka till!

  • Backup Factory är inte samma sak med den som gjordes med Acronis.
   100 mega partition inte tillåtet att ta bort det.
   Partition med backup av fabriken kan tas bort och fästas för att dela C. Men vi kan inte veta säkert om tillverkaren inte har lagt MBR partition med backup.
   Alla operation du gör dessa två dolda partitioner kan förstöra ditt operativsystem.
   Jag brukar ta bort och installera om operativsystemet partition med backup, men i detta fall måste göra reaktive liceentei per telefon från Microsoft.
   Om du ändå vill göra backup med Acronis, skulle jag råda dig att spara alla partitioner och sätta backup på en extern hårddisk eller den i flera bitar med WinRAR eller 7zip som han kan lägga på mer många DVD-skivor.

   • Alin Lucian sade han

    Cristi Tack så mycket!

    Tyvärr har jag en ganska allvarligt problem med dessa internet (2800 fin eruo).
    Jag kan kontakta dig via telefon eller chat, jag vill ställa posten raka med något samband IP.
    Om du har en registrerad adress, lämna ett meddelande till mig eller om du inte har en, skickar jag den till dig. Om något kostar mig är det inte som att problemet är löst! ...

    Cristi Tack så mycket!

 10. alex567S sade han

  Hello Cristi. Hackintosh projekt jag gå på?

  • Normalt är detta också på listan.
   Ibland frågor kommer inför nya och väntan (tablett, router, Ubuntu, etc.).

   • Alin Lucian sade han

    Jag vet vad du säger, men svårt att förklara och att skriva allt detta är en mycket! Men låt oss försöka.
    Jag kom hem ett brev med böter på EUR 2800, säger en film som jag hämtade den efter att jag använt BURSA som tjänar pengar! (Jag kan inte se ett samband här).
    IP du mig brevet inte överensstämmer med min adress, jag ringde och jag förklarade att jag inte ta någon film och IP är inte min, men de sade att IP jag förändras när jag på nätet. Nu har jag Nush för betalare, PTR har inte tagit något på nätet, särskilt i 5 morgon när jag var i fantasi.
    Det kan vara som de säger, att ändra min IP ??
    Runt havet som är mitt problem, men jag litar på dina kunskaper jag vill ha en förklaring som jag kan ge honom jag stämma henne för jobbet!

    Cristi Tack så mycket!

    • Detta kallas bluff, det är en utlöpare av fiskerinäringen.
     Angripare användare använder rädsla för att dra pengar från dem.
     Som intresserar ditt telefonnummer om i själva verket tillhör en institution, om bedrägeri.

     • Alin Lucian sade han

      Ja, din! Jag har redan pratat med min advokat, och är seriöst arbete! Jag har ett par dagar för att kunna stämma! Alla dokument kom till mig vad de säger är verkliga. Jag känner till IP kan inte ändra mig om jag gör något på internet, IP: s mitt ID så att säga. Vad de har kommit till mig på Hati övriga IP, men som jag klickade på sajten har förändrat mitt IP. Jag förstår inte detta! Med denna förändrade IP-adresser.

 11. nyku sade han

  Hello Cristi.
  Vänligen indrumama av en handledning eller göra en själv hur man sätter Android på mobiltelefonen. Specifikt gick jag, var det bort. Jag har en LG L5 och stanna när du slår på LG-logotypen, men båda. Några dagar innan han började ge mig fel android. Snälla hjälp mig!

  • Telefoner är inte som datorer, Android är inte bara installerat. Det är en bild som heter ROM, speciellt gjord för varje telefon. Den bilden måste "injiceras" i telefonen med ett specifikt verktyg för varje telefonmodell eller telefontillverkare.
   Sök efter information om xda-utvecklare om "hur man blinkar en rom på LG L5"
   Jag kan inte hjälpa dig eftersom inte har denna modell av telefon.
   Här kan du hitta allmän information om "vad root betyder" "vad är och hur man använder CWM-återställning".

  • adrian Gudus sade han

   skriv in sökrutan högst upp till höger “Installera original-ROM på LG Optimus One P500 med rotborttagning och ClockWorkMod Recoveryc” tryck på Enter-tangenten så hittar du guiden.

 12. Sole sade han

  Hej, jag på min router ASUS RT repeaterfunktionen n53 Jag vet inte om alla finns på ASUS eller i vissa modeller.

 13. petri sade han

  Asus har wl330n3g Repetera läge (dvs 6 användningslägen) och går smidigt! + Det och bärbara

 14. Marian Valentin sade han

  Äntligen en ny spelare! Nu kan jag titta på dessa stora tutorials på iPhone! Tack! Spelaren fungerar mycket bra!

 15. Robert Jumbo sade han

  Dd-wrt med n740 och med den sista firmware fungerar som Repetera (men jag tror att det är ett annat namn). Jag säger detta eftersom det senaste firmware som Repetera går bra, gjorde den äldre versionen inte fungerar.

 16. rares sade han

  TP-LINK Wireless N Router TL-MR3040, 3G, bärbara åsikter? Det har batteri

 17. Alex sade han

  Kära Cristian Mitt namn är Alex och jag skulle vilja att behaga en handledning om hur man skapar ett trådlöst nätverk för mobilen eller surfplattan precizen som nam router men en USB-tp-wn722n och en dator {skrivbord} är mycket tacksamma om Mati hjälp vi såg mycket nam över internet och fann endast om att skapa delade laptop och .Multumesc netto.

 18. Alex sade han

  Korrigering säga att jag leptop mars men mer intresserade av stationära tack.

 19. Liviu sade han

  Cristi bra du kan göra en tutorial på denna avancerade router med information om standardinställningarna.
  Tack.

 20. cornel sade han

  En smuts billig, bara 55 lei
  en enkel billig router, prissatt om 60 lei TP-Link TL-WR740N
  Jag rekommenderar inte!

  • Det är mer stabil än Tp-link radie TP-Link är något högre. Hur som helst jag sa, för dem som bor på gården eller i en stor lägenhet, välj en modell med extern antenn.

   • Andi sade han

    Vet du vad täckning är TP-Link TL-WR740N är bra att passera signalen genom de tjocka väggarna i rummet 80 cm?

 21. Costelina sade han

  Det ser ut som du inte förstår djupare (eller vad att uppmärksamma här)
  aicea det var inte billiga saker och det är därför denna router kan ta ut ett nät och ge bort och Cristi fråga var om du har gjort någon router som gör så eller om du vet
  och en annan fin modell

 22. Andi sade han

  Säger du att du inte rekommenderar den billiga modellen från TP-Link? Vad är lägsta priset? Jag frågade också ovan om en rekommendation, men jag fick inte svar. Snälla, kan du berätta för mig?

 23. tibi sade han

  Jag väntar på guiden om felet i Windows 8.1 med "begränsad anslutning", som det verkar för mig så ofta.

 24. pop Vasile sade han

  Hej, en fråga: Jag netto Romtelecom (DSL)
  Jag skulle kunna använda den här typen av router för att ta över från ClickNet (med autentisering och krypterad) och kan öppna portar i routern Netis 2,3?
  Tack.

  • Om du går modem istället sätta netto kabeln från modemet, satte honom i WAN Netis samhället.
   Om du har gamla modellen av USB-modem kommer inte att gå.

 25. cristian sade han

  hej,
  mycket intressant handledning, men jag har en router TP-LINK WR740N köpte efter rekommendation, jag installerade DD-WRT på det, samma, samma råd, är min fråga: Kan bryta säkerheten i ett trådlöst nätverk med routern ovan Backtrack nämnde (eller Kali Linux)? Jag nämner att jag såg Tutorial Backtrack och säkerhet i trådlösa nätverk, men inte har ett trådlöst nätverkskort.

  • Tyvärr om du gör en broförbindelse, inte datorn känner router som ett trådlöst nätverkskort.
   I bryggkoppling datorn är ansluten via kabel till routern och routern har trådlösa signalen från en annan trådlös router eller AP.

 26. mihai sade han

  Var man kan köpa ,,?

 27. andrei Vlad sade han

  Du kan göra en handledning om vilken som skulle vara den bästa routern med ett intervall mellan 250-500 m, eller ändringar som kan göras på en router genom att byta antenner. Du har redan presenterat cirka 3 modeller av routrar (D-Link, TP-Link, denna Netis som är en ganska intressant handledning) men jag skulle vilja ge mer förklaringar om ec betyder en router, där jag måste titta på specifikationerna för att ta reda på vilket intervall den har, hur vi kan göra ändringar i en router genom att montera vissa komponenter på den, etc. och skillnaderna mellan enheter av denna typ (åtkomstpunkt, router, repeater) eller skillnaden mellan antenner (dubbelriktad och rundstrålande, dbi, etc.) ALLA I SAMMANLÄGGANDE TUTORIAL, även om det varar mer än en timme kommer jag verkligen inte bli uttråkad och jag kommer inte springa eftersom jag är väldigt intresserad av dessa saker och det finns verkligen fler "törstiga" besökare som jag. . .
  Vänligen göra en sådan handledning, om du har möjlighet!
  Tack !!!

  • PalAlexander sade han

   Och jag vill ha det!

  • En router kan variera från 300 eller 3000 meter, även om det är i det öppna och är utrustad med enkelriktad antenn, förstärkare och routern måste också vara tillräckligt stark.
   Inuti det blir komplicerat, har vi väggar och andra enheter som stör den trådlösa signalen.
   Jag ska göra en handledning med tips för en bättre trådlös täckning hemma och när du höjer echiamentele nödvändigt, jag gör en tutorial på punkt till punkt trådlösa länkar på ett avstånd av hundra meter eller ens kilometer.

  • Jag tror att något trebuie.ce fan är det? Och hur det fungerar? S trådlös anslutning och en bärbar dator duplex fråga tror inte att du har mycket att 50m.poate Cristi kommer att upplysa oss.

 28. Daniel sade han

  En annan router som kan ta så serioux trådlösa signalen SRX-WR150WH, kommer det 1 år och ändå

 29. George sade han

  Gör en handledning om hur vi skapar ett e-postkonto på Gmail och Yahoo utan fyllning telefonnummer, för att skapa utan telefon. Det kan finnas ett kryphål något eftersom jag försökte och jag stannade med honom så han frågade mig telefonnummer jag har inte petat och stannade där med dem på en server så att säga, gjorde mig ingenting som alla jag kunde inte bli av med det där en med telefonnummerfältet. Vänligen om du kan tänka att analysera som är starka i mjukvara, hårdvara, tips.

  • Alex sade han

   Yahoo vet inte hur jag gjorde det men nyligen gmail-konto utan telefonnummer. Det är en säkerhetsåtgärd. Om du glömt lösenordet kommer att skicka dem ett SMS-kod för att återställa. Att ingen. Telefonen kommer endast att användas för att redogöra problem. Vad händer sällan. Och du bara ta emot SMS. Om du inte vill införa det inte behövs, men det verkar som om du måste fylla dessa fält med hemliga fråga och capcha kod.

 30. Cristi du kan ge mig råd och jag är på väg Netgear Smart Dual Band Gigabit WiFi Router AC1750 (R6300v2) _ ???

 31. Daniel sade han

  Jag hälsar dig, till routern kan göra en tutorial ZTE-ZXHN DIGI-H218N, RCS-RDS med de mest lämpliga inställningar och allt du behöver ?? Tack.

 32. adrian Gudus sade han

  Alin Lucian frågan är enkel. Vissa Internetleverantörer tilldelar statiska IP-adresser (som inte förändras med varje Internet-anslutning) och allokerar mest dynamiska IP-adresser som ändras med varje anslutning.
  Även om din leverantör tilldelar dynamiska IP detta fall innebär inte att de inte vet vilken tid, vid vilken tidpunkt tilldelades ip X och spik. Håll några log bara i de fall där någon använder Internet för att göra olagligt.
  När en kund begår ett brott, såg han leverantör stockar, kontrollera vilken tid tilldelades ip som begått olaglig, vilket datum och till vem tilldelades att IP.
  Om du nu har en annan ip från en tagen på dagen för brottet inte göra dig oskyldig! För nu har en annan IP IP-abonnemang med dynamisk men det hindrar inte leverantörer att kontrollera vilken IP du hade 2 eller 3 dagar sedan.

 33. D översvämning sade han

  Jag har en router Netis WF2411.Are samma kapacitet, men något billigare (43 lei)
  Och även gör sitt jobb mycket bra, även om jag 7 månader.
  Jag gillar de från Netis göra regelbundna uppdateringar till alla routrar firmwares från dem.

 34. Catalin sade han

  Jag har ett nät från rds ... hur måste jag ha ett trådlöst kort? Jag vill ha wifi med honom från min dator ... inte från grannen .. gör det?

 35. iFlorin208 sade han

  Du kopplar bara denna Natis till en strömkälla och en wifi signal, och med hjälp av den här enheten nät och ge ytterligare?
  Jag står vid det stora huset med 2 våningar, bottenvåningen och vinden och vill ha nätet överallt, i hela huset, du råda mig att göra?
  Låt mig köpa någon av dessa 6 Netis? Tror du att det skulle vara en bra lösning?

  • iFlorin208 sade han

   Eftersom ingen svarar jag menar vad jag trodde jag kommer inte fgunctiona, skam, väntar på ett svar från dig om det fungerar eller inte.

   • Alex sade han

    Den första delen du har rätt denna router kan göra wi-fi och ge bort genom repeater funktion. På sidan med råd inte vet vad jag ska säga mer än du räknar med att svara Cristi eller Adrian. Idén verkar bra i teorin, men i praktiken vet jag inte.

  • Även Netis kan ansluta och kan förmedla enbart trådlös, dessa typer av anslutningar har förluster.
   När nätverket tänker väl, bör planeras att vara, att du skulle vara bra att ha trådar som går i hela huset och i slutet deras kommer att bli många Netis eller annan router, så att ni inte har förluster och signal bra överallt.
   Även om trådlöst är vågen måste kabeln sägas att stabiliteten är kung.
   Om du hus under uppförande, köpa dig cat5e kabel och sprida det överallt, från en central position där han kommer att stanna roouterul till extremiteter.
   Om du redan klar inne i huset kommer att behöva använda adaptrar för att transportera kraftledning som netto strömmen genom kablarna. Jämfört med kabel cat5e dessa adaptrar är dyrare.

 36. Återupptagande sade han

  Hello Cristi,
  Jag äger en Netis-router och jag försökte en firmwareuppdatering! Jag misstänker att något inte fungerade ordentligt, för nu ser ingen dator det il. INGENTING !! Tror du att det finns ett "återupplivningsförfarande" på den här routern? Tack.

  • Återställ routern till fabriksinställningarna. Botten har ett hål, slå med en nål eller en tandpetare.
   Det händer ibland efter firmware-uppdatering till Cleese inställningar.
   I NIC jab auto inställningar.
   Om detta inte fungerar innebär ingen DHCP-server på routern ger din ip. I det här fallet måste man sätta nätverksinställningarna manuellt.
   Manuella inställningar för nätverkskortet i datorn eller bärbar dator som du vill ange inställningar roiter samhället.
   ip pinne
   192.168.0.10
   subnät
   255.255.255.0
   Vid porten degault
   192.168.0.1
   Dsn att passera endast en
   192.168.0.1
   Sedan spara och inceci igen för att komma in i routern.
   När du fixa, återställa inställningar på nätverkskortet föraren.

   • Julian sade han

    Cristi välkomna, och jag har samma problem som mig Relu inte bara återställer deloc.ramane bculetul från sys lyser hela tiden och inte händer nimic.modelul min e wf2411 .ar vara en annan lösning?

 37. FlorinP. sade han

  Jag ser att din router har en avdelning IPTV.
  Inlägg kan få denna router om stationer erbjuder IPTV leverantör?

 38. George Lintes sade han

  Jag hälsar dig,
  Igår köpte jag en NetisWF2409-router men jag kan inte komma in i den, i inställningarna. Jag kopplade den via kabel till ett stationärt system utan ett trådlöst nätverkskort. Inställningarna för nätverkskortet är de i handboken, IPv4 och IPv6 är på automatiskt. När jag anger 192.168.1.1 i adressfältet händer ingenting. Till vänster om fönstret, längst ner, står det 'Överföra data från 192.168.1.1 ...' och jag väntar fortfarande men förgäves. Har jag fel eller är routern felaktig?

 39. vali sade han

  hej,
  Jag skulle kunna använda den som en AP för en nätverksskrivare?
  Jag menar i stället för att dra tråden från skrivare till skrivare nära routern sätta en Netis och lösa problemet.
  tack

 40. FaqyaK sade han

  Finns det ett sätt att använda rooterele TP-Link TL WR740N (eller annan modell) som REPEATER?
  Det måste finnas ett sätt att fecam denna firmware något?

 41. FaqyaK sade han

  Det kan användas som repeater rooter Tp Link?

 42. Cosmin sade han

  Tack för denna video tutorial.
  Jag har dock en fråga: hur kan jag använda den domän som RCS nu erbjuder gratis? Jag såg från tutorialen att jag är begränsad till no-ip och dyndns. Jag kan ha fel ...

 43. för repeater läge som förbinder Ruoti inte måste vara trådbundna?

 44. hej,
  Jag skulle vilja veta hur det beter sig över tiden, eftersom det är stabilt (eller sido trådlös router / switch)?
  Och så småningom vad processor du har, jag inte hitta någonstans.
  Jag skulle välja den modell som har WF2411 för antenn, ditt ord puternic.Eu signal för en misstänkt som är precis som den modell du har infört själv, jag tror att hårdvaran är just detta.

  Tack för ett svar Cristi
  kindest

  • Efter att jag studerat lite, hittade vi ett minus säker denna router har trådlös LED om aktiv eller om verksamheten el.In vila ser ok, men jag var astep ett svar innan du köper den från Cristi eller från en annan person och experimenterade med flera routrar som denna router har Netis.

   Tack

 45. välkommen
  Nu är hur Repetera genererar endast wirelss internet eller LAN-portar, skulle jag vilja använda för att fånga sin generations Internet och en DVR.
  Tack!

 46. nick sade han

  Vad kan jag göra dem i denna router som min ISP ger mig ttl1 nät och jag inte gå till denna internet-routern! IP-router tar emot men inte ge ytterligare netto !!

  • Tja som inte erbjöd undan, är 1 TTL-värdet för litet. Din leverantör gjorde detta i desperat kanske att undkomma floden.
   Prata med dem, berätta för dem vad är upp, för att lösa problemet.
   TTL är timeout av paket i nätverket om en andra ingen använder dessa paket, är de kasseras. Flood-bombning är ett nätverkspaket till obefintliga adresser, så att belastningen på nätet och ingen kan använda, förutsatt att nätverket använder billig utrustning.

 47. mir68 sade han

  Jag skulle kunna använda denna router på ett smart dongle station med wirelessready Av beskrivningen Jag tror det, men jag skulle vilja ha ett svar från någon experimentat.Motive skulle vara mer:? Startar från stranden verktyg, pris (dongle dedikerad LG kostar någonstans 100 ron) .Multumesc väntat.

 48. marcel sade han

  Hej, jag såg din presentation med stor uppmärksamhet och intresse på samma gång eftersom jag vill skaffa mig en router di detta, men jag vill veta om du kan ansluta till en router via trådlös ge signalen vidare och även till ansluta till en dator via kabel. Varför är intresserad av detta, och jag vill ansluta till en router i grannskapet och på att routern kan inte logga in med telefonen eftersom signalen är svag och förmodligen om du sätter i vägen repeater henne att öka signal men vill använda den på PC. Jag hoppas att du förstår mig. Tack på förhand.

 49. Mircea sade han

  Jag vill gratulera dig på hemsidan videotutorial.ro, med intresse följt ditt råd, och jag ber er att ge mig en uppfattning om de problem som jag har.
  Företaget där jag arbetar har en wifi-router 2.4 GHz har tillgång till internet wifi gratis
  Jag bor i huset bredvid bolaget om 15 m från routern och laptop nära fönstret jag 2 signalledningar.
  Hur kan jag få en bättre signal och hur kan jag fördela den i hela huset (cirka 40 kvm) där jag bor? (pt TV, playstation mobil mobiltelefon)
  Omnämnande som inte kan anpassa FIME antenn router eller jag ansluta UTP-kabel. (Möjligen mer än att sätta en repeater / extender att bygga ex. Netgear WN3000RP som sträcker signal men förlorar mycket av nedladdningshastighet från vad jag förstår).
  Från vad jag hittade jag hade en AP Ubiquiti PICOM2HP som förmodligen kan du ställa in repeater och ansluta till en router eller adapter airGateway interiör.
  Jag hittade inomhus signal booster TP-LINK TL-WA830RE, ZyXEL WAP3205 V2, eller kanske som vet är olika routrar och AP klient läge.
  Vad tror du skulle vara den bästa lösningen?
  Jag ser fram emot ditt svar. tack

  • Lösningen är att göra en trådlös brygga. Se till att vi har en handledning om det.
   15 m är kort men om du är väggar mellan dig och routern / fönster komplicera saker.
   Walk the bridge metod om du behöver trådlös och repeater om du behöver trådlöst i ditt hus.
   Du ska veta att din webbupplevelse i sådana situationer är inte mycket trevlig.
   Om det är möjligt:
   Mitt råd skulle vara att sticka en abobament i slutändan kommer att vinnas, du kommer inte slösa tid lastning sidor eller låg hastighet.

 50. Viorel Baciu sade han

  Hej Cristi snälla hjälp mig en granne har gett mig lösenordet från routerns Netis_2_4g jag in men inte alltför går världen eftersom det återställdes igen och inte mer konfigurerat någon eftersom jag visste mellan oss är det ett avstånd 150m och mellan November är en byggnad signal är bra men anslutningen är långsam jag ff hem adapter från TP-LINK och en antenn är riktad 16dbi .Intrebarea kan hjälpa mig konfigurera routern som Accespint kan ange eller hoppa eller Teamviever har du ett program som kan hjälpa mig att ange min e-post Skip är Viorel Baciu.Sau att skicka tack på förhand.

 51. Hallå! Jag märkte att denna virvellösa router inte har kanal 1, den har från 5 till 13 ... det är det eller bara för mig är det här problemet ... du hjälper mig mycket! Tack på förhand!

 52. Karbonh2o sade han

  Jag köpte routern baserat på rekommendation av webbplatsen. Jag är nöjd med sin prestation, med tanke på att det är en mycket billig router. Jag har en fråga. Det finns alternativa firmware för det? Tack!

 53. som är bättre? Jag rds överenskommelse med 20mb / s nedladdning med 2,2mb SU / s och vi måste ge wirless signal till laptop och en smartphone så jag behöver roterul.Voi som jag rekommenderar det? http://www.emag.ro/compare/245

 54. ANA-Simon Birse sade han

  Jag fick öronen! Jag är hemma i Buc. en Wi-Fi-router netis 2411. det fungerar ff bra. vi kom för att besöka någon, vi har kämpat i 2 dagar för att montera samma typ av router ansluten till ett rds-modem..och det vill inte ha något! när äntligen på Devicwe's sida ... släpp sidan..Vad gör jag?

  • Vi ses här: http://www.netis-systems.com/en/products/wireless-routers-regular/53.html#.VKBEzl4gA i nedladdningar avsnittet scrolla ner en snabb installation quide (Snabbinstallationsguide) i PDF-format.
   I grund och botten blå kabel är ansluten till modemet jack RDS WAN router, och den blå kabeln som medföljer i förpackningen Netis LAN jack du ansluten till routern och Ethernet-uttaget på datorn. 192.168.1.1 inbrowser anger sedan adressen, har adress åt det och Cristi i tuorial. Det går till Quick Setup Internet Connection Type väljer PPPoE och ange användarnamn och lösenord som du har i ditt kontrakt. Se till att passera genom dessa inställningar och Cristi i handledning och guide som förklarar i PDF.

 55. Petre sade han

  Hej, jag har en router Netis wf2419d och jag har problem med det. införa kabelnät wan och LED tänds inte. konfiguration är identisk med den som publiceras här efter manuell. leverantör är RCS-RDS. Jag förstår ingenting, jag netto direkt kabelanslutning om datorn WAN routern via WAN LED-lampor. Jag vet inte vad som händer om routern inte vill se netto platsen för RDS. Vad skulle vara problemet (återigen, eftersom manuell konfiguration görs, dvs PC såg min router, ser webbläsaren min adress)?

  • Om lampan inte tänds, är det möjligt att routern inte är korrekt inställd eller inte är väl pressning kabel. Kanske om det rör sig lite kontakt.
   Återställa det och göra inställningarna igen i WAN.

 56. Ovidiu S sade han

  Hej. Jag försöker ansluta denna router som en repeater och misslyckas. Jag har en router som är ansluten till HUAWEI ZTE ZXHN H298N ECHOLIFE HG 865. tack

 57. Virgiliu sade han

  Det själv Netis router, men kan inte ansluta trådlöst tablett. Jag vet inte varför. Jag har ingen signal på din bärbara dator, men tabletten

 58. George sade han

  Cristi, tack videotutoriale! Jag köpte en netis2412 som inte kommer att göra sitt jobb! Det har en annan typ av gränssnitt lipsindla outher punktkälla Allt annat wan! Ungefär samma! att fastställa den trådlösa nätverksanslutningen, är vi tvungna att arbeta i AP ansluter inte och det finns ingen tillgång begränsad! läge reapetear arbetade ett par gånger förlorar signal och basta! inte längre komma åt alla repeatear! som sker linje utan tillgång till Internet, gula triangeln! Jag har en leptop åter till Windows 8 men jag installerade 7ultimate! Lenovo vad förslag du har jag försökt med en seruoux och som ..multumesc!

 59. Marc sade han

  Videotutorial.ro hej jag har en petition av dig om du gör en tutorial Netgear Wireless Router WNB300 tacka N2100

 60. K3nT sade han

  Hej, jag har ett problem med en trådlös Netis WF2419.
  Jag inte ansluta på den IP När inställningssidan visas .. jag inte få föraren cd och efter deras officiella hemsida visas i arkivet .. ingen installation, ingen ingenting, vet du var att kopiera den?

 61. Tavi Barca sade han

  Jag köpte en router WT2412. När jag försöker ändra mitt lösenord efter att jag Intart med 192.168.1.1 Triangle visas precis nedanför den gula utropstecken och kan inte komma åt nocio webbplats. Vad tror du.

 62. mircea sade han

  Jag köpte också en netis wt24411-router, inspirerad av Cristis handledning, men den vill inte ställas in i någon form: om jag till exempel ändrar standardlösenordet "lösenord" till "lösenord1" tycker jag bara inte om det längre. Jag kan komma åt routern, men jag kan inte ens ansluta till routern. Detta utan att ändra några inställningar i routern, förutom lösenordet. Med standardlösenordet fungerar det intermittent och begränsar hastigheten drastiskt, även med en bra trådlös signal. Är det möjligt att routern är defekt?

 63. tzutzu sade han

  tutorialul.imi bra som det och jag hör många intressanta saker!

 64. tzutzu sade han

  tutorial.mai bra och jag hör många som jag hade ingen kunskap.

 65. tzutzu sade han

  DDEC men inte längre continuo. slutade i november 2014?

 66. tzutzu sade han

  benådning .2015

 67. Robert Cristea sade han

  Jag kan jag inte ansluta till sidan !! jag kan ge någon länk på sidan ??

 68. mad Netis sade han

  Hej Cristi! ... Jag läste kommentaren ovan och jag försökte dessa inställningar men ingenting !!!
  Jag fick samma problem med Netis WF2420 efter en firmware uppdatering.
  Det ser ut precis som den du har lagt dig, precis som är 300 mb.
  Inte lyckas komma in i gränssnittet, inte se något. Ingen bärbar dator, surfplatta, telefon. SYS LED lyser, och WAN lyser och synligt ljus.
  Jag försökte alla inställningar och data dig något.
  Snälla, om det fortfarande finns en möjlighet att återuppliva honom, använder jag samma term som kompisen i kommentaren ovan, vilket tycks mig vara mest lämpligt i den här situationen, snälla igen, snälla berätta för mig om det finns någon lösning ..
  Jag hoppas att den senaste versionen är inte den totala återupplivning hamrade två kg.
  Tack och god dag!

 69. ana sade han

  192.168.1.1 ... ... ma.trimite.la.routerul.telekom cum.procedex?

  • Virgil Popescu sade han

   Så jag dike och ansluten händer till routern gränssnittet Netis2471 och om du får mig ur Netis Telekom router gränssnitt du behöver göra i denna situation tack

 70. Diaconu Catalin sade han

  Hej, jag vill veta i detalj vad exakt det i ett e-post .. detta har gett mig en granne router lösenord till wifi (Telekom) och jag ganska svag signal .. denna router förstärka signalen? och hur gör anslutningen från Telekom Netis router?

 71. Moses sade han

  välkommen

  bra handledning

  Auchan ligger nu på 30 lei !!! Idag tog jag en överdragsstationen och gör jobbet perfekt.

 72. Julian sade han

  salut.am mig en fråga om 2411 wf Netis router firmware-uppdateringar och iam inte gå jag kunde göra något med det?

 73. emma sade han

  hej,
  vad kan jag göra när jag inte kan använda min rotis netis 2419 ... Jag försökte alla möjliga alternativ (eller så tror jag)

 74. Virgil Popescu sade han

  Hej Jag har ett problem som jag Telekom nätet och en router Netis-wf2471 om vill ställa något i mig som leder direkt till routern routern routern Telekom inte Netis Vad ska jag göra i denna situation tack

 75. Hej, jag själv problemet. Jag köpte en router Netis, allt gott och väl tills jag började väska kablarna. Problemet är följande: Jag har ett modem på RDS (svart med färgade gröna grejer) Jag satte en kabel från modemet routern, satte jag en kabel från datorn till routern. Wi-fi signal men inte låter mig fångar jag ansluta PC eller bärbara dator eller telefon. Kan du hjälpa mig snälla?

 76. Ciprian sade han

  Hej alla.
  Mitt namn är Ciprian och jag har en fråga och samtidigt ett problem
  Jag har en router Netis-wf2471 och ansluten till en Internet RDS.
  Jag gjorde routerns inställningar corespunxstoare Men jag har ett problem
  1.emite wifi signal .min kontakt med tel ... Men jag kan inte ladda ner något och detta på andra platser
  2.aceasta problem påträffas och skrivbord ansluten till routern

  För övrigt ... Jag unplugged routern nätet och jag är ansluten direkt till datorn ..
  Och denna begränsning är borta.

  Så säg mig vad jag ska göra Cristi exakt vilken inställning ... egentligen?

  Much MS

 77. sorin sade han

  Salut! Jag vill köpa denna modell: http://m.emag.ro/access-point-tp-link-150mbps-pentru-exterior-tl-wa7210n/pd/D5DMZBBBM/ och jag vill fråga om jag kunde ställa in den att upprepa mitt nätverk, men inte för att hålla den bärbara datorn på.

 78. Michael Boriceanu sade han

  Router exceptionell kvalitet pris, installerade vi och täcker bättre k k upprepa grund RÅD !!!

 79. CatalinCR sade han

  God kväll! Jag är i Tyskland. Jag ansluter till en hotspot från Telekom fon, kan jag upprepa den signalen med en repeater? (modell Fritzboz 310 Repeater). Finns det en möjlighet? HJÄLP!

 80. Viorel Baciu sade han

  Hej Cristi titta på nätet nu är jag ganska vänligen om du har tid att få AjTi att konfigurera routern Netis ärlig är jag inte bra nu går, men det var svårt att återställa och ansluter ange ett pip på nr ess och ringa dig omedelbart .0745367259 Tack Viorel

Returlänkar

 1. [...] Jag rekommenderar det inte eftersom det är billigt och bra, om du letar efter en billig och bra router, rekommenderar jag Netis WT2412 eller TP-LINK TL-WR740N, jag rekommenderar den trådlösa routern. Jag rekommenderar Asus RT-AC56U eftersom det är en [...]

 2. […] (Nästan gratis), jag inbjuder dig att titta på följande videohandledning: TP-Link Router Tutorial Netis Tutorial Eller kanske du vill se hur du förstärker den trådlösa signalen [...]

 3. [...] WAN är inte en funktion som finns på alla routrar. Routern jag arbetade med i handledningen är Netis WF2412-modellen, som jag gjorde en tutorial / presentation om. Detta är en perfekt router / repeater för [...]

 4. [...] Hej vänner, idag får vi se hur vi kan ha hastigheter på 300 eller 150 Mbps (beroende på nätverkskortet) trådlöst. Många av er har köpt din bärbara dator eller surfplatta och märkt att den trådlösa hastigheten inte är så hög som du förväntar dig, även om du är nära routern. Anledningen till den begränsade trådlösa hastigheten är kanalernas bandbredd, vanligtvis avger routern 20/40 MHz, i stället är de allra flesta nätverkskort begränsade till endast 20 MHz. Det måste sägas att inte alla trådlösa N-nätverkskort kan nå 300 Mbps, men många kan nå och gör det inte just på grund av denna begränsning. För att nå maximal hastighet med ditt nätverkskort måste du ha maximal överföringseffekt från routern och nätverkskortet kan fungera i 20/40 läge för trådlös B, G och N. Mycket viktigt är drivrutinerna, du måste ha mest bra förare, helst från tillverkarens officiella webbplats. Försiktig. N150 trådlösa nätverkskort kan inte gå upp till 300, de är begränsade från fabriken och du har inget att göra. Självstudien riktar sig till dem som har N300-nätverkskortet, har N300-routern och ändå går nätverkskortet bara upp till 150, eller för dem som har N150-nätverkskortet och i verkligheten når det inte 65-72 Mbit / s. Om du inte har en router ännu, men ingen stor budget, rekommenderar jag två routrar som jag äger, de är ganska bra och inte dyra alls. TP-LINK TL-WR740N, en super billig och super bra Netis trådlös router, en kapabel, liten och mycket billig router och repeater [...]

 5. […] AC56U eller så här AC87U; Att placera routern kan öka vårt täckningsområde; Att använda en repeater kan hjälpa oss mycket att täcka stora utrymmen, men det viktigaste är att [...]

Tala Your Mind

*