WiFi signalförstärkning svag

WiFi signalförstärkning svag

WiFi signalförstärkning svag

WiFi signalförstärkning svag


Idag trådlös är nästan oumbärlig, och när det bryts ned, inser vi hur viktigt det är att ha en stabil wi-fi signal.
Idag kommer jag att försöka erbjuda några lösningar för svag wifi signalförstärkning.
I början måste jag säga att du inte kan extremt hög bandbredd, men signalen täckning.
Den snabbaste lösningen för svag signalförstärkning upprepar nätverk, med hjälp av en wi-fi Repetera.
Vad är en trådlös repeater?
Trådlöst nätverk repeater klonats och ger ytterligare. Därmed får vi ett område med bättre täckning.
Nackdelen är att repeatern, och andra kunder kan använda repeatern automatiskt och därmed enhetens prestanda kommer att minska, i synnerhet om det är billigt.
Trådlöst WAN
Den mest effektiva lösningen är trådlöst WAN. Denna implementering behåller alla funktioner i en router och routern tillåter oss också att ansluta till Internet via Wi-Fi. Tyvärr trådlösa WAN-funktionen finns på alla routrar.
Jag arbetade router handledning Netis modell WF2412, Vilket jag gjorde en tutorial / presentation. Detta är en router / repeater perfekt för semester eller för dem som vill ha en liten och mångsidig enhet.
Historien!
Jag är på semester på en plats med Wi-Fi mestadels svag. Netto mobila webbplats jag tillbringade de första dagarna, varefter jag var tvungen att använda den trådlösa media etablering.


I varje plats där det finns flera Wi-Fi-nätverk, störningar och döda punkter förekommer, som inte omfattas av signalen. Om förstärka signalen, du bara förvärra situationen.
Lösningen för mig åtminstone, var att använda routern Netis WF2412, För att skapa min egen nätverk som ansluter via wi-fi-nätverk till närmaste stabil. Jag ursprungligen ville använda repeater funktion, men snart 24 kunder körde Netis dålig på grund repeaterläge blir routern en slav Netis huvud router och ansluter alla klienter nära honom.
Nu har jag anständig netto cirka 3 Mbps (inte skratta), men åtminstone stabil.
Naturligtvis, om jag hade routern asus AC56U, Saker var mycket bättre, jag tror att vi rörd och 3.5 Mbps!
Jag kan inte vänta med att komma tillbaka till min fiber.


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. hej. Vad tycker du om denna antenn? Alfa AWUS039NH:
  http://www.antenewifi.ro/index.php?route=product/product&product_id=34
  Det ser ganska stark. Jag hade AWUS051NH av 500mW och fånga ett trådlöst nätverk från alla 250 meter.
  6.8 att W måste vara svårt.
  problemet inte finns på webbplatsen producent. eller stöd aircrack inte.

 2. Cristi om vi hus huvud routern från WAN, LAN-port och en kabel dra upp i trädgården till en annan trådlös router, hur ska jag ställa in routern 2 talet?

 3. Bra gjort, Cristi, du lämnar oss inte utan information ens på semester! 🙂 Hur användbar den här handledningen hade varit för mig för en månad sedan, när jag var på semester ... Inga bekymmer, jag tänker på det nästa gång.
  Trevlig semester och få bra och återvända med batterier laddade!

  • Nu är min idé, nu gör jag. Jag misstänker att många människor har samma problem. Det verkar som chefer hotell / vandrarhem / utväg webbplatser göra allt för att få dumma WiFi-nätverk i världen.

   • I mitt fall fann jag skrivet på hotellwebbplatsen att de har gratis och obegränsat trådlöst, och det var svårt att välja hotell. Gratis internet var pinsamt svagt, de erbjöd dig ok internet istället, men mot en avgift. Marknadsföring som ...

 4. marius sade han

  Hej det här är samma intervall reapeter extnder? många tack

 5. marius sade han

  Särskilt om du inte har något emot att vi router nere och sovrum ovan är ganska svag semnalu vad ska jag köpa denna produkt eller Range Extender Tack Vackert

  • Om du går in routern, har du signal och upp och ner. Gör ett försök innan spendera pengar på Range Extender.
   Om du fortfarande vill köpa något, försöka hitta en repeater eller Range Extender, men för att vara samma märke som routern.

   • om den trådlösa signalen inte går tillräckligt uppifrån och ner, kommer den att gå tillräckligt högt ner på samma avstånd och genom samma väggar? Jag gjorde verkligen inte det här testet ...

    • För att täcka ett större område, måste du placera routern så högt i mitten av byggnaden.
     Wifi vågor är som sfärer, och när routern är placerad på bottenvåningen, är mindre omfattning. Dessutom bottenvåningen finns flera störningskällor: mikrovågsugn, kylskåp, tv-apparater, radioapparater, etc.
     Försök att göra det innan en kostnad som kan vara obefogad.

 6. marius sade han

  Tack så mycket.

 7. Nutu Dobrescu sade han

  Salt Cristi. Tack för all information här. Snälla berätta var jag har fel. Jag har en Asus DSL-AC68U. Och jag vill skapa en WI FI-repeater med Asus WL-330N3G. Även om allt verkar fungera ordentligt (dvs nätverket är upprepade gånger "anslutet" på WL-330N3G) när jag ansluter till det inställda nätverket, kan det inte tilldela enhetens IP (t.ex. anmärkning 3). Jag förstår inte var denna konflikt kommer ifrån. Vid repeatern har jag avaktiverat DHCP och i ASUS DSL-AC68U tilldelade jag manuellt IP-adresser i DHCP-servern för alla WIFI-enheter i huset. Information: Telekom-leverantören och det manuellt tilldelade DHCP-intervallet i ASUS DSL_AC68U är från 192.168.100 till ... .115. Måste jag göra en annan inställning på ASUS DSL_AC68U huvudrouter?

  • För en mer gedigen erfarenhet, två kabel router länk på kedjans AC68, och satte två router i AP-läge.
   Konflikter uppstår och brandvägg, UPnP, och andra funktioner som moderna routrar har.
   Om du sätter 2 router i AP-läge, kommer du att bli av med många huvudvärk.
   Om du vill använda båda samtidigt, och alla deras tjänster, kommer du att träffa alla typer av problem.
   I ett nätverk, är det bra att ha en huvudutrustning som gör alla andra slavanordningar som lyder order.
   Det är lätt att tappa kontrollen nätverk och göra kaos.
   I kort.
   Vid första routern inte gå alls.
   Routern ansluter till två första kabeln och kommer att sättas i modul AP (åtkomstpunkt). Och inte få huvudvärk.

  • kontrollera att de routrar på LAN att fördela IP-adresser olika klasser (t.ex. om en fördelas enligt följande:.. 192.168.0.1, den andra för att vara annorlunda ex 192.168.1.1)

  • kontrollera att de routrar på LAN att fördela IP-adresser olika klasser (t.ex. om en fördelas enligt följande:.. 192.168.0.1, den andra för att vara annorlunda ex 192.168.1.1)

 8. Grattis, äntligen en bra handledning för användare och mer aktuell.

 9. BaciuViorel sade han

  Hej Cristi vänligen säga vad skillnaden är mellan de två routrar Netis WF2412 och antennen Netis WF2411 de har samma inställningar och konfigurationsalternativ, jag .eu netto från en trådlös router och alla Netis wf2471 ger bort ge någon 100 meter från routern till mig jag vill sätta en av två modeller av routrar Netis mellan mig och grannen som jag rekommenderar det med tanke på att installeras utanför ett regn till snö men sal skydda udda problem. sal och råda mig hur jag ställer upp såg jag en video tutorial för att få inspiration därifrån .Te tr vänligt svar via e-post tack vackra

  • Om vi ​​talar om avstånd, det bästa är routrar med externa antenner. De inbyggda antenner är mer Mukta för liten lägenhet eller hus.
   Den eexemplu jag inte vill ha täckning utanför min gård. Helst operasca trådlös täckning till stängslet.

 10. Catalin sade han

  Cristi Hej! Jag tror att du i en extender upprätta ditt eget nätverk, där det sattes på automatisk ge manualen och du sätter dina egna inställningar, säger detta eftersom jag gjorde detta med ett asus hon n66, jag satt som en rad extender sedan när jag frågar mig om jag vill klona avmarkera automatiska nätverksinställningar och sätta min nya parola.Acum ss id och jag vill be er? Jag ansluten ASUS hon gjorde 66 från en granne via en trådlös, jag har en router asus dsl n55u Jag skulle vilja ansluta till Range Extender asus hon n66 allt via en trådlös, som du ska registrera med tanke på att routern dsl u n55 har ingen range extender alternativ?

 11. Catalin sade han

  och när jag fick förbryllad !! Detta hon n66 från Asus ger mig tillfälle jag ansluta och 2,4 GHz och 5ghz, testade vi båda fallen 2,4 var anslutna och jag ser i routern granne i inställningssignal är fullt på 5ghz signal är bara ett streck Internet genom att gå till antingen sätt du .de på utsläpp 5ghz fält är högre och jag är för nära granne router?

 12. God kväll,
  Jag har en fråga. Jag har en TP-Link router med gigabit interface monterad på lobbyn internet från RDS 300 mb. Jag vill ha bättre signal i vardagsrummet. Jag tänkte köpa Netis router är det enda gränssnitt modellen är 2420 100 mb. Jag kommer inte att ha problem med överföringshastighet? Och repeater måste ha gigabit gränssnitt eller inte? Räkna med ett svar som tillfreds från vem vet. Jag skulle vilja köpa något jag behöver. Tack på förhand för svar.

 13. zame77 sade han

  Trevlig semester!

 14. Cristi Jag kan hjälpa Jag har ett problem med youtube ser jag bara säger du lämnar, men har ingen offentlig eller privat alternativ för kommentarer.
  När du är inloggad på youtube lam se kommentaren när jag lämnade men jag kan inte se Leder kommentarer.

 15. Mugurel sade han

  välkommen
  ledsen för att avvika från ämnet ... men jag har också ett problem ...
  Jag installerade Windows 7 Ultimate på en lenovo g50 och jag har inte USB-drivrutinen och jag kan inte hitta den på lenovo-webbplatsen det hände inte mig ännu, du kan ge mig lite råd tack ... och det fungerar inte ens efter att det fick alla uppdateringar från Microsoft
  Tack.

 16. Cristi bekvämaste och mest effektiva sättet skulle det inte vara en signalförstärkning antenn? Jag tror att det är mer effektivt och ge större acopererire.

 17. Jag lyckades till slut att göra den nya routern att fungera som repeaters Netis 2420. Det fungerar perfekt, precis som nu, om jag vill få på sin webbgränssnitt (192.168.1.1) inte längre kan. Jag kan inte komma in om du inte är på gränssnittet för att återställa inställningarna. Jag tittade och handledningen och jag hittade ingenting i detta avseende. Tala om för mig vad ska jag göra? Jag avmarkerat trådlöst WAN-gränssnittet för att vara på honom, jag lämnade den på trådbunden.

 18. Mugurel sade han

  hej revben
  Jag installerade allt på deras officiella sida men USB fungerar fortfarande inte och för usb3 säger det mig att det inte har den nödvändiga konfigurationen ... och på deras sida står det att usb3-drivrutinen måste köras från mappen där drivrutinerna är installerade ... men var är den installerad ?? ?
  om du vet något ... snälla hjälp mig ..
  Tack.

 19. Mugurel sade han

  inte ens med drivrutinslösning ... jag lyckades inte med någonting ..

 20. Marian sade han

  hej,
  Jag har en fråga.
  Vi har internet från en granne, utan hans vilja (dvs. stjäla) och förstår inte varför signalen varierar, är starkt ba, är ba svag, jag antar att de inte gå igenom huset hela dagen med din router.
  Jag nämner att jag köpte en repeater och signalen är riktigt bra nu, men jag vill förstå varför wifi signalen varierar.
  Tack!

  • Trådlös signal är inte så lätt. Radiovågor kan påverkas av olika störningar, Från apparater, mikrovågsugn eller andra anslutna enheter. Du kommer aldrig att ha en stabil signal långa avstånd, särskilt om signalen går igenom flera hinder.
   Lösning.
   Fråga granne (slå kinden) att placera routern närmare dig, och att sluta använda så mycket Internet
   Allvarligt.
   Köp dig en kraftfull router och använder det i repeaterläge, intervall booster, wi-fi wan eller bro (om du inte vill trådlös).
   Och ta din granne att köpa och han är mer kapabel router. Titta inte på pengarna

 21. Hello Cristi. Jag har en fråga eller en idé är även handledning: Titta live konferens. Wi-fi platsen är också avbryta eller blir svag medan du tittar på. Kan jag använda min telefon samsung android 4 att ta del av wi-fi signal och då du inte har tillräckligt för att automatiskt växla till operatören där jag 4g data? Så kompletteras wifi endast när det behövs i realtid. Tack. (Detta kallas lastbalansering?). Merci och andra användbara handledning. ens titta

 22. Beatrice sade han

  Cristi bra! Säg mig snälla, jag har någon i Aglia och Signal Wiffle på en restaurang ner, det är gratis, men signalen han inte har än nära fönstret, kan du fånga mer signal med en adapter, eller installeras på något sätt? Han behöver telefon signal, ingen laptop. Du vara till hjälp om du hjälper mig! Tack så mycket !!!

 23. andrei sade han

  kan sätta en router från en annan router, kommer kabeln huvudsakligen semnalu stad

 24. Det är möjligt att använda din smartphone i stället för router? Specifikt, jag ansluta mobiltelefon till ett WiFi-nätverk och sedan kan jag ställa in telefonen HOTPOINT?

 25. Sergiu sade han

  Salut.am och jag Netis wf2412 router och jag vill bredda räckhåll för telekom.am wifi-router Netis sätta i AP-läge. Och inget jag försökt allt och ingenting i vägen jag repetear signal från Netis men inte nät. Jag menar jag inte ge bort internet. Vad händer?

 26. hej Kristus. Jag fick några frågor. vi talar privat? tack,

 27. Lastbilschaufför och är nästan alltid fånga WiFi-nätverk med svaga signaler som intrerupe.Am telefon och surfplatta. Vad kan jag göra? Hur man förstärka signalen?

 28. Ionel Manea sade han

  Mitt namn Ionel Manea, snälla hjälp mig.
  Gå i Sydafrika (jag var) på samma hotel
  här har jag problem med wi-fi mottagning, säg vad
  Du kan köpa adaptern (ännu dyrare, låt mig Ron 300) ha bättre signal, jag har en Toshiba Satellite laptop A500-138, Intel (R) Core (TM) Duo 2 processor: 2100 MHz
  Minne: 4096 MB RAM, Trådlös: Intel: IEEE 802.11 a / g / n
  7 ultimata Windows.
  Tack på förhand

  • Det är svårt att säga. Förmodligen en rad extender placerad någonstans halvvägs genom avståndet (om inte stjäla) skulle vara den bästa lösningen.
   Du kan lika gärna använda en lan effekt kit (En mottagning, en i rummet), och i rummet för att sätta en säker åtkomstpunkt, till har trådlöst.

 29. claudiu sade han

  Hej. Jag har ett missförstånd, jag läsa kommentarerna men inte be någon vad som intresserar mig.
  Jag vill göra hotspot från telefonen till nätverket 3G i England, precis som dag signal från hotspot (lösenordet kan inte ansluta en) är mycket svag förmodligen eftersom majoriteten använder internet 3G nära, det finns tillfällen när man går tveksam.
  Nu är frågan: kan förstärka signalen med en rad extender eller repeater?
  Vad rekommenderar ni? Vänligen svara mig vad jag vill verkligen att du, det

 30. Laurentiu sade han

  Det finns något för signalförstärkning mobil

 31. Din handledning Jag förstår att den här enheten kan göra den trådlösa signalen från en annan router och upprepa det (honom klon). Men i menyn Netis router visas alternativet Repeater endast vid Wired Access. Om vi ​​väljer Wireless vid WAN kan vi inte välja Repeater igen. Jag förstår inte. Slutligen kan du med denna router upprepa (klona) en WiFi-signal från en annan router eller inte? Bör inte Repeater vara trådlös? (Tyvärr även när man gör tester med denna router var låst, den andra routern Netis och först bröt, jag fick inte till det ta form, jag vet inte om det är värt att prova med en annan, även om det fortfarande är under garanti. Allt jag behöver ökar mitt område som jag har WiFi signal från en huvud router. jag vill inte utfärda ett separat nätverk bara vill ha en förlängning, en klon av huvud WiFi signal). Tack.

 32. Silviu sade han

  Nyare Jag blev en förare på en lastbil, vanligtvis parkerad bredvid kaffen där wifi är, jag måste köpa för att få en signal på lastbilen. Det spelar ingen roll för priset.

Tala Your Mind

*