Megu, ett program för utmärkt och snabb video omkodning - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer jag att presentera en mycket bra mjukvara för video kodas, det kallas Megu och kommer med ett mycket intressant sätt som kallas One Click Encoder, faktiskt vi kommer att prata om det idag.
Jag tror inte att det är en person som inte har haft problem med vissa videofiler, är detta på grund av föråldrade system eller brist codecs. Men vad vi gör när vi inte kan köra en sådan DVD telefon, är svaret omkodning till ett annat format på datorn, TV eller mobiltelefon kan öppna den.
De flesta video omkodning program är ganska enkel och inte avancerad omkodning AFER, är resultatet en utfil bildartefakter eftersom codecs missbrukas.
I denna video tutorial kodas jag videofil MOV (h264) i .MP4 (h264) från 53 1 vi nått mega mega, ja ni hörde rätt, och kvaliteten är inte förlorat alls efter omkodning, eller vad som helst inte är synliga för blotta ögat.
Även om det inte är den snyggaste video omkodning program, är Megu mycket kompetent, och att alla professionella program har en vinkel gränssnitt maj. Hög profil nivå 3.1 användning för H264 bevisar att Megu inte spelar, kan jag säga att filer komma ur Megu ser bättre ut än den out-of många kommersiella program inte ger namn ...

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Intressant och användbar handledning och för att vara mer exakt, vänligen Cristi att fortsätta med en grundlig totorial om denna programvara och vad du kan göra. Tack!

 2. Ja, jag ber er att göra en detaljerad handledning om programmet presenteras. Jag har inget emot hur mycket du en tutorial, jag föredrar en utförlig handledning förklaras mycket väl.

 3. Göra en mer detaljerad handledning moduler Megu. Programvara ser ganska lovande ut.

 4. George sade han

  Du kan göra en mer detaljerad handledning kan vara till nytta för oss en bit av detta program

 5. Prenumerera.

 6. Jag var tvungen att tala med vad de kan använda.
  Om vi ​​inte kan säga detta enormt än så räknar vi med att se vad som kan göras med Megu.

 7. Alex008 sade han

  Väntar en fullständig handledning i alla frågor som kodar mkv och erbjudanden! Oavsett längden kan vara och 2 timmar men är fullständig !!!!! Tack så mycket!

 8. Tack så mycket för ert arbete videotutorial.ro lag. Du är bäst !!!!!
  Mycket respekt!
  Jag såg handledningen topp till tå.
  Jag är mycket intresserad av detaljerad presentationsprogram Megu, för även om jag gjort många tester, jag hittade alla möjligheter, möjligheter detta program

 9. Daniel sade han

  Fortfarande en mycket bra handledning, bravo och tack Cristi. Jag uppriktigt intresserade mig i denna allmänna ämnet video omkodning så inte bara inte har något emot att göra ens ge mig ett stort nöje att följa en lång handledning ens en timme. Så du slå.

 10. florin sade han

  Först att säga 'lyckliga ani` och allt du vill ha på Videotutorial 2013 för hela laget, tillsammans med tusentals tack för allt ni gör.
  Ja, en mjuk ganska intressant och jag för min del skulle vilja veta mer i detalj vad du kan göra. Så jag ganska vänligen Kära Cristi du berätta mer om det här programmet och jag vill tacka er på förhand

 11. marius sade han

  Tack videotutorial.ro einteresant team och vill veta mer om programvara

 12. Intressant mjuk, vill jag mer!

 13. Hej du kan göra och en handledning om Ready Boost-teknik och vad det fastnar ARFI för korrekt bra, speciellt med vilken hjälp BE'm säker på att många har ingen aning om vad det är och jag antar att de fastnar hem
  Tack, Hälsningar.

 14. Wayne sade han

  Jag skulle vara intresserad om jag kunde vända mp4 i 3gp och i så fall hur?

  • Cynik sade han

   letar efter ett program som heter något video Converter.gasesti på torrents eller du google (eller ... ... du köper den senaste versionen) .face underverk.

 15. zame77 sade han

  Mr. Cristian du inte har något emot, kan du berätta och göra det möjligt för mig hur "Safe Search" i Google? Jag har ett barn och jag förstår att detta mer slutar fungera något explicita bilder finns överallt. Jag ber om ursäkt för andra besökare, eftersom jag vet att det är inte rätt avsnitt. Tack.

 16. adrian Gudus sade han

  radu:
  Hej du kan göra och en handledning om Ready Boost-teknik och vad det fastnar ARFI för korrekt bra, speciellt med vilken hjälp BE'm säker på att många har ingen aning om vad det är och jag antar att de fastnar hem
  Tack, Hälsningar.

  Det finns redan handledning i ämnet, använda sökrutan uppe till höger sidofältet. Du skriver: Ready Boost, trycker på Enter och du hittar handledning. Vi har över 1000 tutorials på sajten du bara måste söka dem!

 17. FlorinP. sade han

  Vänligen mycket detalj här lilla programmet! Mr. Cristi vilket paket (s) att använda codecs för att konvertera många format?

 18. Avnick sade han

  Jag kan använda programmet som det visas följande felmeddelande: "Det gick inte att initiera propery (0xc0000135)" Please berätta varför jag har det här felet och vad man ska göra i detta avseende.
  tack

 19. Sal. Är detta en hållbar lösning för enkel videoredigering? Jag använder Sony Vegas och min dator inte kan hantera, inte ser i realtid vilka effekter och övergångar tillämpas skulle vara möjligt att redigera i mp4 och bevara kvaliteten på det? Tack, Sebastian Tiplea

 20. Marian sade han

  En trevlig överraskning acst mjuk. Jag skulle vilja presentera en handledning för hela mjuk.
  Tack på förhand.

 21. Daniel sade han

  Jag gjorde en omkodning en videofil i mkv format 2,33 gb i mp4.
  Den resulterande filen är samma storlek, dvs 2,33 gb.
  Det är orsaken?

 22. Dragos sade han

  Gör en detaljerad handledning om Megu

 23. Jo jag måste konvertera ett klipp från en streaming web som är i bitar, jag 10 klipp 200MB och jag vill vara bara en, jag har bara att ändra upplösningen till en 720 × 576 från 1280 × 1024, du vet. Vilken programvara behöver jag? Jag vet inte vad ordning. Camtasia evigt plötsligt göra 10

 24. Chitta sade han

  Det behövs en uppföljare. Det är verkligen intressant program och är nyfiken på vad andra omvandlingar kan göras. Kan hjälpa många människor, är till exempel min farbror navigator och är en hardcore chinefil, och en sådan besparing utrymme utan att förlora kvalitet hög är helt enkelt otroligt. Väntar på fortsättningen!

 25. Daniel:
  Jag gjorde en omkodning en videofil i mkv format 2,33 gb i mp4.
  Den resulterande filen är samma storlek, dvs 2,33 gb.
  Det är orsaken?

  MKV är en behållare, som MP4 om komprimering var redan hög och utrymme inte vinner något, kanske om du gör frågor omkodning kompatibilitets.
  Min fil var resultatet av en skjut videokamera (DSLR), om 50 Mbps bitrate.
  Filen jag kodas i MOV container (h256) till 46.4 Mbps utgång MP4 jag använde en behållare (h264) till 0.9 Mbps.
  En komprimerad fil kan inte komprimeras ännu mer, om inte asti beredd att ge kvalitet, minska: bitrate, upplösning eller bildfrekvens.

 26. För mig är det inte fungerar på Windows XP. Runtime Error säga något även om jag installerade .NET Framework 2.0 och 4.0.

 27. andrei Cosmin sade han

  Det är en stor progam, använder den ett tag.
  Att uppnå XviD filmer 700 1.36 MB eller GB, kräver två andra programmerare. AvsPmod (för att ställa in önskad upplösning enligt AR, skörd om det behövs) och VirtualDubMod. Göra filmen kommer att göras i två steg. Eller visar 3 filer, av vilka endast en kommer att vara själva filmen. Det är mycket att tala om det här programmet ... ..men jag tycker att det är användbart i många fall.

 28. Jag vill ha en handledning och fullständighet av denna programvara. Jag kämpade förra året att införa en film titrering på en SBS 3D av huden av sina tänder och jag tror att jag lyckades, men jag tror inte att jag skulle lyckas igen och om jag minns väl jag använde en mjuk förutom detta Megu. Jag ser fram emot mer än en ny handledning om Megu.
  Det bästa!

  • Adrian sade han

   Tala om för mig hur du gjorde det för mig och plåga mig i en vecka för att göra en undertext hardsub ass på SBS 3p 1080D

 29. Mycket bra handledning, tack så mycket för det, men vi förväntar oss en fortsättning av ett problem efter omkodning en video dykt Mg 73 67 en. Jag gör något fel?

 30. portablesoftware sade han

  Mycket dålig handledning ENDAST som är för kort. TUTORIALS VILL LÄNGRE.

 31. mihai ionescu sade han

  Jag vill göra det här programmet en komplett handledning (Megu)
  Tack på förhand

 32. costasantonio sade han

  Jag hälsar herrarna och många år 2013. Titta på alla dina tutorials och ärligt säga att jag inte kan vänta med att komma hem på natten och gå till webbplatsen videotutorial.ro handledning för att se vad du har gjort. Jag lärde mig en hel del av dessa tutorials.
  Jag är säker på att det finns många människor som vill detalj detta program så att de väntar med intresse. Om du kan få en begäran från Mr relaterade handledning. Adrian Gudus av Windows utan att installera en DVD eller USB-minne. Jag lyckades göra just det handledning började installationsfilerna kopierades till C-partitionen, men efter den första omstarten har inte gått med installationen. Vad tror du är orsaken och hur för att slutföra installationen? Tack. Med vänliga hälsningar.

 33. adrian Gudus sade han

  costasantonio:
  Jag hälsar herrarna och många år 2013. Titta på alla dina tutorials och ärligt säga att jag inte kan vänta med att komma hem på natten och gå till webbplatsen videotutorial.ro handledning för att se vad du har gjort. Jag lärde mig en hel del från dessa tutoriale.Sunt säker på att det finns många människor som vill detalj detta program så att de väntar med intresse. Om du kan få en begäran från Mr relaterade handledning. Adrian Gudus av Windows utan att installera en DVD eller USB-minne. Jag lyckades göra just det handledning började installationsfilerna kopierades till C-partitionen, men efter den första omstarten har inte gått med installationen. Vad tror du är orsaken och hur för att slutföra installationen? Tack. Med vänliga hälsningar.

  Lest när du har nått din hårddisk partitionering partition du bort och skapas som i det handledning? Om så är fallet, är det normalt att inte fortsätta.
  Partition skapas i den handledning som du måste lämna det orört tills du har installerat operativsystemet.

 34. costasantonio sade han

  adrian Gudus: Lest när du har nått din hårddisk partitionering partition du bort och skapas som i det handledning? Om så är fallet, är det normalt att inte fortsätta.
  Partition skapas i den handledning som du måste lämna det orört tills du har installerat operativsystemet.

  adrian Gudus: Lest när du har nått din hårddisk partitionering partition du bort och skapas som i det handledning? Om så är fallet, är det normalt att inte fortsätta.
  Partition skapas i den handledning som du måste lämna det orört tills du har installerat operativsystemet.


  adrian Gudus: Lest när du har nått din hårddisk partitionering partition du bort och skapas som i det handledning? Om så är fallet, är det normalt att inte fortsätta.
  Partition skapas i den handledning som du måste lämna det orört tills du har installerat operativsystemet.  adrian Gudus: Lest när du har nått din hårddisk partitionering partition du bort och skapas som i det handledning? Om så är fallet, är det normalt att inte fortsätta.
  Partition skapas i den handledning som du måste lämna det orört tills du har installerat operativsystemet.


  Partitionen med Windows är intakt, eftersom det är på en annan hårt. Jag ville göra installationen på en SSD som jag nyligen köpt. Gamla hårddisken med operativsystemet jag har urkopplad.

 35. Mr Tack för handledningen. Cristi. Gör en mer fullständigt om du kan. Jag är intresserad av nästa sak. Gör komprimering i MPEG PAL 720 × × 576 2 1920 i MPEG1080 (full HD) som inte förlora detaljer vid uppladdning på YouTube. Kanske du ser en FullHD youtube komprimering för att göra en mer kvalitativ resultat. Jag testade flera varianter och det verkade mest giltiga. Med användning av AVS Video Converter 8.1. Det största problemet som jag har är att bilden av den resulterande filen är mindre, som skulle en skörd av originalbilden. Förmodligen förlorade på grund av konvertering från en upplösning av 720 576 1920 × × 1080. Du har en bättre rekommendation? Tack igen

 36. Jag kodat en MPEG Video Version 2 från 1,67 6.7 GB GB och resultatet är, jag såg och Media Info och var "Format Profil: Hög 4: 4: 4 [E skyddas]"Men när du öppnar Windows Media Player bara svart skärm visas. Om öppen med Media Player Classic bildlängden går direkt till slutet och så svart skärm. Jag har några codecs, eller ...? När jag började jag inte koda förlängning erbjuds för att rädda än till Video mkv men jag gick och jag kunde märka ut någonstans och jag avmarkerat mp4 mkv. Har du några förslag? tack

 37. adrian Gudus sade han

  Nelu:
  Mr Tack för handledningen. Cristi. Gör en mer fullständigt om du kan. Jag är intresserad av nästa sak. Gör komprimering i MPEG PAL 720 × × 576 2 1920 i MPEG1080 (full HD) som inte förlora detaljer vid uppladdning på YouTube. Kanske du ser en FullHD youtube komprimering för att göra en mer kvalitativ resultat. Jag testade flera varianter och det verkade mest giltiga. Med användning av AVS Video Converter 8.1. Det största problemet som jag har är att bilden av den resulterande filen är mindre, som skulle en skörd av originalbilden. Förmodligen förlorade på grund av konvertering från en upplösning av 720 576 1920 × × 1080. Du har en bättre rekommendation? Tack igen

  Denna "fenomen" har redan förklarats i ett annat handledning om "hur man förvandlar ett standard definition videofil i Full HD" som du hittar använda sökrutan uppe till höger sidofältet.
  Det är normalt att hända så länge du filmat i en lägre upplösning, du vill göra något med en högre upplösning.
  Det är som att sträcka ett gummiband, som är normalt att förlora och kvalitet när du gör detta.
  Det finns ingen programvara för att lösa "problemet" eftersom du inte ett problem utan en normal och naturlig följd.

  • Tack för svaret. Jag skulle dock säga att vissa alternativ finns uppskalning DVD-spelare. Eller vissa kallar det upsaples eller re-kvantiserar. Jag var inte jag skulle vara intresserad av att införa nya detaljer, naturligtvis, men att sträcka befintlig bild helskärm utan svarta fält som omger. Jag hittade något som innehåller även forum.videohelp.com något om Megu: Här är en bra AviSynth skript du-kan använda för att exklusiva SD till HD (720p är bäst). Fyll i Megu Använda DXVA HD och koda profiler. Använd DGMPGDec att göra .d2v filen om din källa är DVD eller MPEG-2 filer, jag tror att du kommer att gilla resultatet;

   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v")

   dx = 1280 # bredd destination
   dy = 720 destination höjd #
   ox = last.width
   oy = last.height
   lanczosresize (int (rund (ox * 1.5 / 4.0) * 4) int (rund (oy * 1.5 / 4.0) * 4))
   tdeint (mode = -1, typ = 3) .turnleft (). tdeint (mode = -1, typ = 3) .turnright ()
   spline36resize (dx, dy)

   eller en fortsättning nedan:

   Ännu kraftigare (i åtanke skarpare Det är inte alltid bättre):

   Koda:
   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v" CPU = 6)
   nnedi3_rpow2 (2, CSHIFT = "Spline36Resize" fwidth = 1280, 720 fheight =)
   eller:

   Koda:
   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v" CPU = 6)
   nnedi3_rpow2 (4, CSHIFT = "Spline36Resize" fwidth = 1920, 1080 fheight =)
   Om du ska göra detta kommer du förmodligen vill DeBlock och Dering källan. Jag begagnade Mpeg2Source CPU = 6 för detta. Men det har andra filter.

  • Kanske handledning kan helt eller tidigare kan se ut med dessa killar som jag citerade i detta nummer av Utvidgningsguiden Megu SD till HD-video. tack svalna

 38. adrian Gudus sade han

  Nelu:
  Jag kodade en fil med MPEG Video Version 2 1,67 6.7 GB GB och resultatet är, jag såg och Media Info och var "Format profil: Hög 4: 4: 4 [E skyddas]"Men när jag öppnar den med Windows Media Player visas bara den svarta skärmen. Om jag öppnar med Media Player Classic går bilden direkt till slutet och det gör också den svarta skärmen. Har jag några codecs, eller ...? När jag började kodning erbjöd jag inte en räddning men mkv-förlängning men jag gick till Video och någonstans hade jag möjlighet att kolla mp4 och avmarkera mkv. Har du några förslag? tack

  Jag ser så många av er gör sammanblandning mellan behållaren och codec. Läs vad han sagt ovan Cristi minst en annan användare.

 39. Mycket användbart ... göra en mer fullständig

 40. Fortsätt med en bredare .Multumesc handledning!

 41. calincalin sade han

  fel uttalande - stöder inte undertexter i SRT-format. Stöder SRT, SSA, ASS, IDX och sup. Det är program som jag använder för år.

 42. Viorel sade han

  det är intressant Jag skulle vilja ha en utförlig handledning med all programvara spelar ingen roll hur lång tid det har varit alltför kort
  "Tack"

 43. Viorel sade han

  Tack, du fortsätter.

 44. som gör ett dvdrip med VirtualDubMod 1.5.10.2 (2540 build / release)

 45. Catalin sade han

  hej:
  Folositortutorialul intressant och att vara mer exakt, vänligen Cristi att fortsätta med en grundlig totorial om denna programvara och vad du kan göra. Tack!

  hej:
  Folositortutorialul intressant och att vara mer exakt, vänligen Cristi att fortsätta med en grundlig totorial om denna programvara och vad du kan göra. Tack!

  rares:
  Ja, jag ber er att göra en detaljerad handledning om programmet presenteras. Jag har inget emot hur mycket du en tutorial, jag föredrar en utförlig handledning förklaras mycket väl.

  Ja, jag ber er att göra en detaljerad handledning om programmet presenteras. Jag har inget emot hur mycket du en tutorial, jag föredrar en utförlig handledning förklaras mycket väl.
  Jag skulle vilja ha en översyn, handledning ex AVC komprimeringsnivåer. [E skyddas] etc. men också om andra som behövs beroende på kameror som används.

 46. ursula Vasil sade han

  Programmet är utmärkt. Det är mycket nödvändigt med en detaljerad handledning om det här programmet. Snart förvänta sig detta. Tack för din hårt arbete och mycket användbara tutorials. Mycket fortsatt framgång.

 47. För mig är det inte fungerar på Windows XP. Runtime Error säga något även om jag installerade .NET Framework 2.0 och 4.0.
  Vad ska jag göra?

 48. adrian Gudus: Jag ser så många av er gör sammanblandning mellan behållaren och codec. Läs vad han sagt ovan Cristi minst en annan användare.


  För mig är det inte fungerar på Windows XP. Runtime Error säga något även om jag installerade .NET Framework 2.0 och 4.0.

 49. Per Andersson sade han

  Intressant handledning, Cristi, felicitări.Totuşi min fråga är lite off Transcode topic.Eu för professionellt bruk, Rovi Total kod Studio.De att när vi gör att koda inställningar GPU (Juniper MHZ 700, 5750 1 Sapphire Radeon GB DDR5 ) alla filmer jag går grönt? nämna att om jag låter honom koda CPU, video ut normalt, men tar dubbelt eftersom processorn är svag (Athlon 2 x4) Om du kan hjälpa till med detta problem, låt mig vänligen adress e-postadresser för att skicka den programvara som används av mig, för att se vad det detaliu.Mulţumesc vackrare!

 50. sorin Basarab sade han

  Avnick:
  Jag kan använda programmet som det visas följande felmeddelande: "Det gick inte att initiera propery (0xc0000135)" Please berätta varför jag har det här felet och vad man ska göra i detta avseende.
  tack

  Samma problem och jag (XP-SP3). Vänligen upplyst oss !!! Mjukvaran ser mycket användbar.

 51. och dak har en plasma-tv panasonoc VIERA Link vilket format du göra ?? MSSS

 52. Chiciudean sade han

  Jag följde allt som Megu rekommenderas inte bara låter film öppnas.
  Initiala rekommenderar vad man ska göra?

 53. Ionel;) sade han

  och dak har en plasma-tv panasonoc VIERA Link vilket format gör det ... kan installera och VRUN spelare cv tv ??

 54. adrian sade han

  Bra!
  Megu använda MeGUI_2237 om komprimera en fil mkv med DTS-ljud konvertering avslutad vill hålla dts ljudinställningar .Vad ska jag göra för att hålla programmet till Audi dts?

 55. Stanciu sade han

  Tack Mr Cristi Pt. Och Da En tutorial jag verkligen jag ber om du gör en handledning om mig för jag Megu Mjukvaran är mycket användbar för mig.
  Tack på förhand. Stanciu

 56. cistian ghe sade han

  Jag skulle vilja veta hur man använder programmet kan PickMeApp .Om jag vill ha en Videotutorial .Vi tackar på förhand. Jag lärde mig mycket videotutorialele din håla.

 57. Tavy sade han

  Tack: D.Daca vill göra och om hela programmet ...

 58. hälsning
  Filstorleken minskar så mycket och eftersom filmen krymper upplösning.
  Från FullHD × 1920 1080, gjorde 1080 × 608.

  Min kamera filma IS Canon sx160 × 1280 720 och 720 mig för att ta bort den × 400. Om markerad att bevara den ursprungliga resolutionen faller inte så mycket storleken på filmen.

 59. Par-kun sade han

  DanielJag har gjort en omkodning en videofil i mkv format 2,33 gb i mp4. Den resulterande filen är samma storlek, dvs 2,33 gb. Det är orsaken?

  gav dig så eftersom i container MKV videofil har kodats en gång, och du när du gjorde i mp4 inte ändra någonting eller bitrate något, om du vill ge dig en annan storlek måste använda gånger koda webbplats baserat på bitrate och ställ in bitrate så att du vet vilken storlek kommer att lämna in sluttider på fältet, CRF här vet som håller samma kvalitet, men du kommer inte att veta den exakta storleken på filen, också det beror och kodar förinställningar, profiler, beroende på källan och använder en melodi

 60. Väl precis som du gjorde med mb filen 57 jag gjorde med en av 11gb och vad du tycker är mer än 11 gb ...

 61. hej,

  Jag försökte koda en .mov film, gjord med en Nikon digitalkamera med "ett klick", men inte slutförts än Mkv-format ...
  Jag gjorde inställningar som anges i handledningen men ...
  Jag vill koda fler videor i .mov-format i mp4 och därför du hjälpa mig i detta avseende!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  mihai

 62. mihai sade han

  Jag hälsar dig,
  Jag försökte att koda från lila mp4, men ingenting mkv ... .. även om jag helt följa instruktionerna i handledningen!
  Kan någon hjälpa?

  Tack!

  • adrian Gudus sade han

   Se vi har fler tutorials på många program omkodning. Du hittar sökrutan längst upp till höger.

 63. Hej Mr Cristi Mitt namn är Ionut och jag vill veta hur jag kan se en film efter en stik USB LCD-TV när påsen klistermärken usb i TV: n, LCD och SAD PLAY efter stik att se filmer på TV säger fil ogiltig eller vi acceptera det kan stik göra för att se filmer efter LCD-TV USM kan hjälpa mig som du vill göra en Videotutorial trevligt om det att veta vad man ska göra jag kan se filmerna efter LCD-TV usb stik

 64. Dragos Andreica sade han

  Jag har en fil med tillägget mp4 över 3gb när jag använder programmet Megu minska filstorleken och videon nedan visas mb 300 264 förlängning, men han håller sätta kvaliteten på ljud i olika filnamnstillägg och storlek över 3gb ac1. Dessutom inte kan öppnas videofilen endast med Windows-spelare 8. Mer behag hjälpa mig och berätta om jag har fel hur man använder och som kan ses av alla spelare. Tack och lycka till!

 65. Dragos Andreica sade han

  Kanske kan jag få svar på mitt problem?

  • Alex sade han

   Och du vill koda filen mp4? Jag gjorde en del tester och allt var bra. Om du fortfarande inte se att du har mer Megu om omkodning video tutorials på webbplatsen. Hitta dem med hjälp av sökrutan längst upp till höger.

 66. sorin sade han

  Cristi ganska behaga, om du kan göra en mer detaljerad handledning om Megu. Tack på förhand.

 67. Mircea sade han

  Om jag kan hjälpa någon med en videofil med en Samsung inte 2 och nu kan inte se. Jag sköt med telefonen och vi var tvungna att bryta videon kan fortfarande skjuta samma fil och laddas ned till telefonen och när jag slutade och Open Source kan inte öppna den alls. Jag försökte och fil reparation och jag säger det har ingenting att reparera filen är mp4 och har 607 MB. Vänligen om någon kan hjälpa mig vänta några förslag !!!

 68. tedy sade han

  Hej, jag är intresserad av att ytterligare integrera undertexterna i filmen, när man trycker på TV käll ger direkt mig ett fel Det går inte göra filen du förmodligen inte ha instaled FILTRES korrekt, kan du hjälpa mig?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.