Hur man ändrar hårddisken och den optiska enheten laptop

Denna video tutorial lär dig hur du ändrar hårddisken och den optiska enheten i en Dell laptop, naturligtvis denna metod är vanligt för de flesta märken (Toshiba, HP, Acer, etc.), här vi förutom ultrabooks och netbooks som de är mer kompakta och har monterat hårddisk på olika sätt. Men för att ge dig en uppfattning om hur man ändrar hårddisken och en netbook eller ultrabook, jag inbjuder dig att titta på handledningen: Hur man ändrar hårddisken på Asus netbook.
Vad jag vill achimbam hårddisken på en bärbar dator?
Svaren kan varieras:
1. Vi vill ha mer lagringsutrymme på din bärbara dator.
2. Gamla hårddisk inte fungerar korrekt, kan chocken skadas olika delar inuti den bärbara datorn är mobila enheten (vanligt problem)
3. Vi vill ändra den till en SSD att erbjuda ett nytt liv latop s (stor skillnad).
Min rekommendation för dem som redan har en stationär lagring skulle ersätta hårddisken med en SSD, måste det vara åtminstone 120GB, är man inte tillräckligt Windows60 7 och 8. Även de som har äldre bärbara datorer, i stället för att förändra hela laptop kan förändras endast hårddisk med en SSD, kommer förändringen att vara otroligt, kommer det att bli en ny laptop.
För dem som inte har en stationär och en bärbar dator används för att lagra personlig information, inklusive (dokument, bilder, filmer, musik, etc.), men jag rekommenderar en snabbare hårddisk med hög kapacitet (750GB eller 1TB). 7200 innebär snabbare hårddisk varv per minut och större buffert. Mer finns på marknaden, och framväxande hybrid hårddisk, skulle detta vara den perfekta kompromissen mellan hastigheten på en SSD och en hårddisk lagringskapacitet. Hårddisken har strukturen av en hybrid hårddisk normal 8 + GB NAND-flashminnen, precis som den som används i SSD-enheter. Data nås oftast NAND uppmaning i minnet för att ladda mycket snabbare, mycket samma system som för teknik Intel Smart Response som jag presenterade nyligen i en video tutorial
Kom ihåg
Innan någon förändring rekommenderas att säkerhetskopiera alla data på externa enheter eller DVD-skivor.
Med förändringen av hårddisken har du två alternativ, eller göra en säkerhetskopia av operativsystemet från hårddisken gamla att du kan återställa det på nytt, eller installera ett operativsystem frisk, är det också min rekommendation om möjligt.

HDD + SSD hybrid hård Rekommendation:
Laptop Hårddisk Seagate TUNN sshd ST1000LM014, 1TB (Hybrid)

SSD Laptop rekommendation:
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3 (Perfekt för laptop)relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Duallpannel sade han

  Vad sägs om en handledning för att ersätta den optiska enheten från en laptop hdd?

  • Alex Craigslist sade han

   Jack anslutning från den optiska enheten skiljer sig från en hårddisk. Så småningom kan det vara möjligt med en adapter för hand, så tror inte att det finns något på marknaden. Hur som helst idén är mycket bra och jag kan vara intresserade av den. Om det vore möjligt att ansluta två hårddiskar i stället för den optiska enheten, eftersom vanligtvis amperetal optisk enhet skulle vara tillräckligt för vissa bärbara hårddiskar. Utrymmet bör inte vara ett problem.

 2. Duallpannel:
  Vad sägs om en handledning för att ersätta den optiska enheten från en laptop hdd?

  Du vet att du gav mig en bra idé?
  Jag gräva och om kommer att göra.
  Normal ska gå nu Vadem varför och hur.

  UPPDATERING

  Okej, jag hittade, nu ge order på ebay

 3. Alex Craigslist:
  Jack anslutning från den optiska enheten skiljer sig från en hårddisk. Så småningom kan det vara möjligt med en adapter för hand, så tror inte att det finns något på marknaden. Hur som helst idén är mycket bra och jag kan vara intresserade av den. Om det vore möjligt att ansluta två hårddiskar i stället för den optiska enheten, eftersom vanligtvis amperetal optisk enhet skulle vara tillräckligt för vissa bärbara hårddiskar. Utrymmet bör inte vara ett problem.

  Stater som är redo, fall löst i ett par dagar vi handledning om detta ämne

 4. Caddy kallas det "stöd" där hårddisken sitter fast.

 5. vladutz sade han

  Oom bilderna på min laptop det hade jag inte längre visas ikon på skärmen som visar att ett landskap på plats vid den bilden förhandsvisning http://imgur.com/nzk7x6j vad kan jag göra? Jag 7 ultimata fönster.
  Jag gjorde som en användare sa till mig men det var inte markerat där i optin> visa-mappen

 6. lara sade han

  Hej! Jag vill veta om du kan prata med och forma än den här. Jag har några frågor som inte kan göras här. Relaterade säker, allt detta område. Tack!

 7. Xextreme sade han
 8. Daniel sade han

  Den här veckan kommer vi sannolikt att se MAC OSX installerat?
  Detta projekt, Hackintosh, skulle inte vara den första eller sista övergivna, men även för att veta om längre lönsamt eller inte! Betyder brist kännas Adrian?

 9. Detta caddy finns till försäljning på vissa platser. Sammanfattningsvis, vi har 2 laptop hd platser: en SSD och en hd.
  Vi väntar med intresse handledning.

 10. mircea85 sade han

  Hej, jag ville veta om jag kan ersätta den gamla hårddisken och bärbar dator med denna SSD har följande specifikationer:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Kapacitet (GB): 120
  Gränssnitt: SATA 3
  Läs överföringshastighet (MB / s): 555
  Skriv överföringshastighet (MB / s): 510
  Övrigt:
  stötsäker
  MTBF: 1000000 timmar
  TRIM stöd
  SMART stöd
  Controller Sandforce SF-2281
  Mått (B x D x H mm):
  X x 69.85 100 9.5
  Vikt (g): 97
  Typ: 2.5 "

 11. adi sade han

  http://www.newmodeus.com/pics/OBHD/OBHD-Matrix-6.html.
  fyllning en bärbar dator SSD istället för hårddisk och hårddisk i obhd optiska enheten på plats. eller om vi SSD obhd på plats under en optiska enhet?

 12. mircea85:
  Hej, jag ville veta om jag kan ersätta den gamla hårddisken och bärbar dator med denna SSD har följande specifikationer:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Kapacitet (GB): 120
  Gränssnitt: SATA 3
  Läs överföringshastighet (MB / s): 555
  Skriv överföringshastighet (MB / s): 510
  Övrigt:
  stötsäker
  MTBF: 1000000 timmar
  TRIM stöd
  SMART stöd
  Controller Sandforce SF-2281
  Mått (B x D x H mm):
  X x 69.85 100 9.5
  Vikt (g): 97
  Typ: 2.5 "

  SSD är en mycket bra men en bärbar dator kommer inte att kunna använda den till full kapacitet. Mer är vad jag rekommenderade ovan, och billigare.
  SATA controller på bärbara datorer är inte lika snabb som skrivbordet.

 13. David sade han

  Cristi man Hackintosh glöm inte de fortsatta projektorer

 14. Edy sade han

  Hej, Cristi! Jag har ett klagomål ... i titeln på självstudien står det, jag citerar: "Hur man byter hårddisk och det optiska minnet på den bärbara datorn". I handledningen visade man bara hur man byter hårddisk, men inte den optiska enheten. som jag inte skulle veta, men det finns också några nybörjare som inte vet det! 😀

 15. SLUT sade han

  Cristi Jag fick samma SSD Lai rekommenderas att du och jag fick en hård 1TB och jag skulle vilja be er god SSD installera operativsystemet på hårddisken efter installationen måste delas upp
  eller du urmna partition på hårddisken.
  Hårddisklagring jag vill sal användning för spel.
  Cristi hjälpa mig trevlig terog

 16. Chitu sade han

  Om du kan göra en tutorial för att ändra laptop fläkt med en mer perforlant. Tack!

 17. adrian Gudus sade han

  Edy:
  Hej, Cristi Jag har ett klagomål ... i titeln på tutorial är skriven, och jag citerar: "Hur man ändrar hårddisken och optisk tittade på laptop" .I handledning bara visade dig hur du ändrar hårddisken men ingen enhet optica.Nu jag vet att jag skulle inte, men det finns några nybörjare som inte vet!

  Och det visade. Det är inte vårt fel rull handledning eller titta på dem head-tail

 18. Presenterade Cristi och hur man byter en optisk enhet bitter mot slutet av inspelningen, om du inte har haft tålamod att pågå mer kyska ögon 3 min.

  Edy:
  Hej, Cristi Jag har ett klagomål ... i titeln på tutorial är skriven, och jag citerar: "Hur man ändrar hårddisken och optisk tittade på laptop" .I handledning bara visade dig hur du ändrar hårddisken men ingen enhet optica.Nu jag vet att jag skulle inte, men det finns några nybörjare som inte vet!

 19. yonut sade han

  Hur man ändrar hårddisken och optisk tittade på laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :)) !! Adrian redigera video beskrivning !!! eller laso så :)) :)) :)) !! Om allt om nealfabeti förstår att du tillhör och du =))) i samma kategori =)))

  • octavian sade han

   ioane ... om du var tyst ... +/- skratt skärva av…. (Känner du till dessa eller ritar vi dem åt dig?)
   1. laso är faktiskt lämnar det och
   2. Detsamma samma
   Igen?

 20. octavian sade han

  LE2:
  3. (Us) analfabetule!

 21. Prototype sade han

  Hej! Jag vill säga till mig om denna tablett är bra Serioux S710TAB.
  Jag insåg att det var off-topic men jag vill veta om det är värt pengarna.

 22. Sebastian sade han

  Se du gjort ett misstag i handledningen text.
  Du skrev achimbam istället för förändring.
  Lycka till!

 23. cristi sade han

  du blev "galen" med det rumänska språket. mannen har fel ett brev och jag kommer snabbt med stenen. till dem som skriver "bomber", det är det. mer om ämnet med handledningen tack. mycket offtopic. lycka till.

 24. yonut sade han

  Octavian =)) en annan tid för att fånga nycklar i tänderna :)) du inte hoppa =)))

 25. adrian Gudus sade han

  yonut:
  Hur man ändrar hårddisken och optisk tittade på laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :)) !! Adrian redigera video beskrivning !!! laso eller så) :)) :)) !! Om allt om nealfabeti förstår att du tillhör och du =))) i samma kategori =)))

  Jag informera er om att: var och en av oss skriver sin egen titel och text handledning. Jag är inte ansvarig för titeln som ges av min kollega Cristi och han i sin tur är ansvarig för titeln ges till mig. Om han felstavade, är det hans misstag och om jag skriver fel, är misstaget gruvan. Men om jag gör något fel och Cristi varsel, jag kommunicerar, och vice versa.

 26. FlorinP. sade han

  Jag förstår inte varför du har ändrat formatet av ovanstående länkar i wordpress tal var mer intuitivt och lätt att komma ihåg! Om du kan hoppa tillbaka till detta format skulle vara super!

 27. FlorinP.:
  Jag förstår inte varför du har ändrat formatet av ovanstående länkar i wordpress tal var mer intuitivt och lätt att komma ihåg! Om du kan hoppa tillbaka till detta format skulle vara super!

  Förmodligen hänt dig, du kastar bort en länk och vet inte vad som är voba. Nu vet du vad det är innan du ens få tillgång till länken.

 28. Duallpannel sade han

  adrian GudusJag meddela att: var och en av oss skriver sin egen titel och text handledning. Jag är inte ansvarig för titeln som ges av min kollega Cristi och han i sin tur är ansvarig för titeln ges till mig. Om han felstavade, är det hans misstag och om jag skriver fel, är misstaget gruvan. Men om jag gör något fel och Cristi varsel, jag kommunicerar, och vice versa.

  Adrian tillbaka Gudus vänner! Välkommen tillbaka bro!

 29. Daniel sade han

  Cristi bravo mycket bra handledning.

  En begäran om du kan Cristi, en dator låssystem distans möjligt? möjligen från en Android-telefon?

 30. radu sade han

  Hej, handledning om vad du vill göra? Kan du ge oss lite information, Cristi?

 31. Cristi sade han

  Cristi är sant att om du defragmentera en SSD kasta bra efter det?

 32. ion sade han

  Handledningen är intressant endast avser vechi.Dell Inspiron modeller 1545 inte längre finns i de två år jag comert.Eu Dell Inspiron en enda 5110.Am ville byta ett år sedan 625gb HDD med en SSD 120gb. jag sökte och jag VZ dokumentation som måste tas bort helt och hållet alla laptop (som 49 skruvar var !!!) .Jag gav upp och tog den bärbara datorn till en verkstad där jag betalat ut 40 eller 50 lei.Cel som ersatte hårddisken kvar förvånad över hur väl gå med SSD.
  Efter handledningen använder jag hårddisken rack och gjorde en extern USB-hårddisk 3.0
  En bra handledning var perfekt för laptop dell.Am förare kontrolleras dagligen och vi alla förare utom en.

 33. Cristi kan du göra en uppdatering till denna tutorial, menar jag två nya rekommendationer, vad man ska köpa in 2017? tack

Tala Your Mind

*