Öka prestandan hos svaga system med ReadyBoost och en enkel USB-stick - videohandledning

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att presentera en funktion som hjälper oss att förbättra datorns prestanda med en enkel USB-minne, det kallas Readyboost-tekniken kan hittas i Windows Vista och Windows 7.
Readyboost kan vara till stor hjälp datorer med minneseffektiv och hårddiskar fattiga, om du har SSD-systemet, är det meningslöst att försöka Readyboost, inte fungerar, alltför Readyboost fungerar inte på Windows XP, är detta en funktion som introducerades med lanseringen Windows Vista i 2006, fönstren 7 var mycket bättre, och vista saker har förbättrats med införandet SP1, detta Service pack fixa en del buggar Readyboost, särskilt på Windows Vista (utan SP1) när uppgifterna datorn i sleep problem uppstår, namely arise problem vid utloppet av sömn, nu finns det problem med Readyboost på Vista, men om du fortfarande har en Windows Vista utan SP1 minst råder jag dig att vidta försiktighetsåtgärder, finns på plats Microsoft att hämta och SP1 och SP2.
Windows Readyboost fungerar felfritt på 7, de med mindre RAM-minne kommer att känna skillnaden Mamora bäst.
Jag måste säga er att inte varje pinne fungerar med ReadyBoost, äldre pinnar fungerar förmodligen inte på grund av dålig prestanda, om du köper en USB-pinne på marknaden nu finns det stora chanser att köpa en "ReadyBoost redo".
Principen som bygger Readyboost jag förklarade i handledningen, vilket är anledningen till att jag inbjuder dig att titta på allt i denna video tutorial om Readyboost jag sa och vad pinnar att köpa när du går för att säkra dessa två pinnar vi har testat och arbetar 100% med goda resultat.
Du kan läsa texten nedan för eventuella frågor, det finns några frågor som en framstående medlem av microsoft-teamet svarar på sin personliga blogg, citatet är hämtat från Tom Archers blogg, Tom Archer är en senior MVP (Most Valuable Professional), en röst mycket kunnig i Microsoft-teamet:

citat Tom Archers blogg
Om du inte förstår engelska kan du besöka denna länkSida är översatt av Google Translate


Fråga: Vad gör du behöver perf på enheten?
A: 2.5MB / sek genomströmning för slumpmässig läser och 4K 1.75MB / sek genomströmning för slumpmässig 512K Skriver

F: Min enhet säger 12 MB / sek (eller 133x eller något annat) på paketet men windows säger att det inte är tillräckligt snabbt att använda som en ReadyBoost-enhet ... varför?
A: två möjliga orsaker:

1. Siffrorna mäter sekventiell prestanda och vi mäter slumpmässigt. Vi har sett enheter som har stor sekventiell perfekt, men hemsk slumpmässig
2. Prestandan går inte konsekvent snabbt över hela enheten. Vissa enheter har 128 M blixt snabb blixt och resten av enheten är riktigt långsam. Detta är bra för vissa applikationer men inte ReadyBoost.

F: Vad är den största blixtmängden som jag kan använda för ReadyBoost?
A: Du kan använda upp till 4GB flash för Readyboost (som visar sig vara 8GB cache w / kompression)

F: Varför kan jag inte använda mer än 4 GB blixt?
A: FAT32 filsystem begränsar vår ReadyBoost.sfcache fil till 4GB

F: Vad är den minsta ReadyBoost-cache som jag kan använda
A: den minsta cachen är 256MB (väl, 250 efter formatering). Post beta2, vi släpper den apr annan 10 MB eller så.

F: Ok ... 256M-4GB är ett ganska stort sortiment ... några rekommendationer?
A: Ja. Vi rekommenderar ett 1: 1-förhållande mellan blixt och systemminne i den nedre änden och så högt som 2.5: 1-blixt till systemminnet. Högre än så och du kommer inte se mycket nytta.

F: Är det inte bara att placera sidfilen på en flash-disk?
S: Inte riktigt - filen är fortfarande säkerhetskopierad på disken. Det här är en cache - om informationen inte finns i ReadyBoost-cachen faller vi tillbaka till hårddisken.

F: Är det inte hårddiskar snabbare än blixt? Min hårddisk har 80 MB / sek.
A: Hårddiskar är bra för stora sekventiell I / O För dessa situationer blir Readyboost ur vägen. Vi koncentrerat oss på att förbättra prestanda för små, slumpmässiga I / O, som personsökning till och från disk.

Q: Vad händer när du tar bort enheten?
S: När en överraskning tar bort händelse och vi inte hittar enheten, faller vi tillbaka till disken. Återigen är alla sidor på enheten säkerhetskopierade av en sida på disken. Inga undantag. Detta är inte en separat sidfilfil, utan snarare en cache för att påskynda åtkomsten till ofta använda data.

F: Är användardata på en flyttbar enhet inte en säkerhetsrisk?
A: Detta var en av våra första och oro till Mitiga denna risk, använder vi AES-128 att kryptera Allt som vi skriver till enheten.

Fråga: Lider inte detta hårddisken?
A: Nope. Vi är medvetna om livscykelproblemen med flash-enheter och är smart om hur och när vi gör våra skrivningar till enheten. Vår forskning visar att vi får minst 10 år av flash-enheter som vi stöder.

F: Kan använda flera enheter för användning EMDS?
A: Nope. Vi har begränsat Vista till en ReadyBoost per maskin

Fråga: Varför bara en enhet?
A: Tid och kvalitet. Eftersom detta är den första revisionen av funktionen beslutade vi att fokusera på att göra den enda enheten exceptionell, utan svårigheterna med att hantera flera cachar. Vi gillar dock idén och den övervägs för framtida versioner.

Q: Stöder ni SD / CF / Memory Stick / MMC / etc?
A: Mestadels. I beta2 lade vi till stöd för ett litet antal SD / CF-kort på interna USB2- och PCIe-bussar. RC1 har ett mycket bredare supportområde.

F: Varför stöder du inte SD på min USB2.0 externa kortläsare?
S: Vi har tyvärr inte stöd för externa kortläsare - det fanns några tekniska hinder som vi inte hade tid att ta itu med. I allmänhet, om en kortläsare visar en enhet utan media i den (som en diskett eller CD-ROM gör), kan vi inte använda den för ReadyBoost.

F: Kommer det att stödja alla USB-enheter, oavsett hur de ID: er till operativsystemet ("hårddiskenhet" eller "Enhet med flyttbar lagring")?
A: Vi har inget sätt att berätta vad som finns på den andra änden av USB-kabeln så vi göra vissa grundläggande storlek kontroller (eftersom ingen har en flash-enhet 200GB

Fråga: Kan man använda mp3 år spelare för att snabba upp ditt system?
A: Inte för närvarande. MP3-spelare använder "spelar för säker" -gränssnitt för att exponera sig för Windows. Vi kräver att enheten visas som en diskvolym. Dessa är för närvarande inte kompatibla.

F: Hur mycket av hastighetsökningen talar vi om?
A: Ja, det beror på. I genomsnitt, en slumpmässig 4K läsa från blixten är om 10x snabbare än från disk. Nu, hur som översätter till slutanvändare perf? Under minnestryck och tung disk, är systemet mycket mer lyhörd; NÅGRA 4GB på en maskin med program som körs, är Readyboost effekten mycket mindre märkbar.

F: Jag kan inte få min enhet att fungera med ReadyBoost ... kan jag sänka perfkraven?
A: Tyvärr, nej. Vi har ställt perfkraven på den lägsta möjliga genomströmning som fortfarande gör ditt system snabbare. Om vi ​​sänkte perfkraven skulle det inte vara en märkbar fördel med att använda ReadyBoost. Kom ihåg att vi inte lägger till minne, vi förbättrar åtkomst till hårddisken.

Fråga: Vilka tillverkar stöder Readyboost?
S: Tja, jag hoppas att alla gör det så småningom. Just nu arbetar vi med tillverkare för att skapa ett program som gör att de kan identifiera ReadyBoost-kapabla enheter på deras förpackningar.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. anonym sade han

  Här är ett mycket intressant knep som tillåter användning av ReadyBoost med valfritt USB-minne: "http://www.liviumihai.ro/readyboost-pentru-orice-stick-usb/"

  • Bulgac sade han

   Jag föreslår när du inte träffar en webbplats ECel 2 citerar uitete bara så.
   "Http://www.liviumihai.ro/readyboost-pentru-orice-stick-usb/"

   • Jag satte citationstecken länkarna, jag har satt och knyta offerter, jag har många offerter och jag har ingenting att göra med dem, måste jag använda dem på något sätt!

    • Bulgac sade han

     Cristi-admin: Jag satte citationstecken länkarna, jag har satt och knyta offerter, jag har många offerter och jag har ingenting att göra med dem, måste jag använda dem på något sätt!

     Bra om du är, varför inte folosim.:D

 2. Razu sade han

  Mycket högt:> Tack :)! Håll det så 😀

 3. axelluny sade han

  Jag har 3G-ram och det kryper knappt win7 på en hård sata II. Fungerar det på något sätt som ett slags byte? eller ... lägg bara på de små filerna på den som behöver snabb åtkomst. Om så är fallet är det att föredra att defragmentera genom att flytta de stora filerna till slutet av hårddisken och lägga till några ramar. Nu behöver vi bara se om någon lyckas installera en win7 på 512 ramar vilken prestanda du får. Jag ser fram emot andra kommentarer.

  • Adrian sade han

   Datorn är en totunitar. Du kan ha du inte 4G men 16G RAM om din CPU är gamla är lat, om hårddisken är långsam och gamla, om grafikkortet är svag och gamla om chipset är gammal ... jag bara 2G RAM och jag Zbarnea Windows 7, ibland känner jag som går bättre än Windows XP och självklart, men det är bara placeboeffekten, i alla fall super rörelser och upprepa med endast 2G RAM

 4. sasha-097 sade han

  Jag ville svara på en fråga, men miatay till exempel om JAG HAR ETT meta obruten ISO 500 storlek och dess arkiv mindre eller inte?

  • Adrian sade han

   Men du behöver inte händer att högerklicka på ett arkiv och välj Komprimera eller Lägg till arkiv? sedan högerklicka på bildarkivet ISO skapas och välja egenskaper och jämföra storlek. Vad är det med denna pinsamma frågor? Det är för lat för att göra ännu arkivering Domle?

   • Bulgac sade han

    Han frågade bara om 500 MEGA droppar iso bild om ett arkiv.
    Och var inte så "aggressiv".

  • egasus08 sade han

   sasha-097

   Jag tänkte att om ett arkiv minskar, men om jag inte misstar mig, att det compresion metoden väljer en långsammare metod att komprimera som mult.Daca var inte fel och en handledning som en iso andel i flera arkiv (t.ex. : trackers hitta ofta spelen en hel del arkiv, packa upp dem om du ger dem en .iso).

   @domnul Cristi (inget brott) men du kan överväga ett svagt system som du kan installera ett system som Vista eller 7 i fjärrkontrollen? Ja då ett äldre systemminne eller SDRAM ddr1 där ni?

   • 7 Windows kan installeras på en dator med 512MB RAM, det spelar ingen roll SDRAM, DDR1, DDR2.
    Ett 512 system-RAM är inte långt från en kraftfull, inte heller med 1024 MB är för vig.
    En dator med de svagare specifikationer kan inte användas för något xp, för att inte tala något annat.
    Windows 7 inte kräver för mycket resurser från vilken användaren vill installera i 2010 inte mycket du kan göra med dålig dator.
    För att besvara din fråga direkt, anser jag inte utför någon 2048 MB systemminne, är att ett minimum av anständighet, detta är naturligtvis min synvinkel.

  • ISO-bilder, bilder i JPG, GIF etc, filmer AVI, MP4 etc, musik MP3, MP4 etc, är alla redan komprimerade, är det meningslöst att dem komprimera i ett försök att minska deras storlek, kan du arkivera dem om du vill lösenord somrar dem eller dela dem i flera filer.
   En komprimerings- och arkiveringsprogramvara kan inte komprimera något liknande ...

 5. sasha-097 sade han

  AM A-P45 MSI och NVIDIA C51 GTS250 RAM 4GB DDR3 Vad OS MIATY REKOMMENDERAR WINDOWS XP eller Windows Vista 32 bit


  • Du kan använda vad du vill, jag skulle använda Windows 7, om du inte har pengar liceenta du kan prova för 90 dagar, ser du att vi har en tutorial.
   Du har ett bra system, det är synd att använda XP.

 6. cosmin sade han

  Jag vill mycket intressanta subiectul.SI i framtida övningar som.

 7. cosmin sade han

  inte i handledning där du presenterade bysten redo? hämta den från Google?

 8. mircea sade han

  Jag kan inte hitta var jag ska ladda ner redo boost. Jag menar att jag skulle hitta det men jag är inte säker på om det är den redo boost som din. Du kan ge mig en nedladdningslänk ... snälla mycket mer

 9. mircea sade han

  faktiskt inte alls var den finns iau.Gasesc allehanda dumma ide redo att öka xp.Dar 7 fönster och jag vet inte var till iau.Inca när du ge mig en länk för att ladda ner Peter Ready Boost

  • mircea: Faktiskt inte alls var den finns iau.Gasesc allehanda dumma ide redo att öka xp.Dar 7 fönster och jag vet inte var till iau.Inca när du ge mig en länk för att ladda ner Peter Ready Boost


   Readyboost är inte en hämta från ingenstans, är en funktion som ingår i operativsystemen Windows Vista och Windows 7, om du använder Windows Vista eller 7 och infoga en pinne ganska stark för att användas med Readyboost, kommer du att se ett alternativ i menyn autoplay om du har avaktiverat Autoplay-funktionen kan högerklicka på ikonen i USB-minnet Computer (den här datorn) och klicka på fliken Readyboost.
   REPEAT.
   Readyboost kan inte ladda ner från ingenstans, kommer det ingår i Windows-operativsystem Windows Vista 7 respektive.

 10. Mike sade han

  01.Om jag inte tar fel visas den "färdiga boost" automatiskt när du sätter in pinnen ... 02.Om jag inte tar fel Cristi angav i början av handledningen att den är giltig för Vista och Seven
  03. Min åsikt (inte att det skulle betyda) "redo boost" kommer som en hjälp för Vista dumhet som äter hårda resurser och inte säljer.
  Ps. Sju är helt acceptabelt, men de som ger pengar kommer inte att ge upp t så lätt att XP!

 11. mihai sade han

  Hej! Grattis handledning är mycket Utin inklusive jag själv som har fönster på 7 512 MB ram.STiu Debi krypa och ett program som detta Miar så hög ajutor.Dar tyvärr kan jag inte hitta var att ta det på alla möjliga Readyboost hitta platser där ute för alla typer av klar bildskärm eller öka uri.Asa att om du kan tillfredsställa någon säga mycket för mig där jag kunde få en bra boost klar.

 12. Adrian sade han

  Du var uppmärksam på handledningen upp till staketet och längre ner i dalen. Titta på handledning mot svans om du vill förstå något. förstår du inte det rumänska språket? sa det på rumänska tydligt och högt. ReadyBoost kommer som standard på Windows Vista och Windows 7, det är redan i Windows "installerat" visas bara när du sätter in ett USB-minne. Du kommer inte att få svar på framtida pinsamma kommentarer!

  Innan du lägger upp, läsa kommentarer och Private Tutorial Tutorial OVAN topp till tå och kommentarer RELEVANTA FÖR handledning.

 13. mihai sade han

  Jag visste om ready bost ... är en mycket bra metod för att öka datorns prestanda!
  Synd att det inte visar dig minnet du lägger till, det vill säga (när jag högerklickar på min dator visas det ... Jag har ett RAM-minne och jag lägger en pinne av en GB-boost och det verkar inte som om jag skulle ha 2 bg
  så det är normalt eller skulle inträffa

 14. Gica sade han

  Det är bäst att använda vilket operativsystem du gillar bäst ... Windows XP är mycket bra (jag är ett fan av Windows XP 🙂) ... Mycket bra handledning, i framtiden kan du göra något åt ​​datorprogrammering och vilka program som används oftare eller används ofta som C ++, Turbo Pascal….

 15. Gica sade han

  Det är bäst att använda vilket operativsystem du vill, Windows XP är mycket bra (jag är ett fan av XP 🙂) mycket bra handledning, tack ...
  I framtiden kan du göra något åt ​​programmering och om de program som ofta används för dem som C ++, Turbo Pascal, ... ..

  • virus2009 sade han

   tutorials dröm att mycket få förstår, och inte så högt att ingen kommer att använda dem, du ser att världen är drömmer spel, antivirus och virus som kan ha i din dator, Laso lättare med sådana idéer

 16. zame77 sade han

  Jag hälsar herrarna! Jag har en AMD Sempron + 2600, 1.60 GHz Giga RAM 1,5, 6100 NVidia grafikkort, så därför en svag dator från vad som är acum.Intrebarea Min fråga är: Om jag installera och använda Windows Readyboost 7 ännu mer, kan jag njuta av och jag för Windows 7 (dvs. inte än att säga att jag fönster 7)? Skicka inte arg, jag vet att det finns andra människor här med frågor bästa, men jag vill och jag gillar andra människor som drabbats av krisen, vilket vi inte längre har möjlighet att köpa en ny dator använder Windows 7! Tack!

  • romeo sade han

   zame77Jag välkomnar herrar! Jag har en AMD Sempron + 2600, 1.60 GHz Giga RAM 1,5, 6100 NVidia grafikkort, så därför en svag dator från vad som är acum.Intrebarea Min fråga är: Om jag installera och använda Windows Readyboost 7 ännu mer, kan jag njuta av och jag för Windows 7 (dvs. inte än att säga att jag fönster 7)? Skicka inte arg, jag vet att det finns andra människor här med frågor bästa, men jag vill och jag gillar andra människor som drabbats av krisen, vilket vi inte längre har möjlighet att köpa en ny dator använder Windows 7! Tack!

   Jag har ett system med liknande prestanda, så jag är också intresserad av att svara på denna fråga.
   Tack för handledning dig och grattis.

 17. nicu sade han

  BRUDDAR .. JAG SÄTTER WINDOWS 7 .. OCH DET FÅR INTE ATT SLIPA VIDEOKORTET Vad kan jag göra? VIDEOKORT OCH ATI RADEON 9550 / x1050-serien .. AMD ATHLON-BASKORT .. 1 GB RAM .. HÅRDT 500 .. VÄNLIGEN GÖR NÅGON TUTORIAL PLZ ... HELLO

 18. Andrew sade han

  hej ... tack för handledningarna som gjorts de senaste dagarna och jag skulle också ha en förfrågan om du vill och du kan göra en tutorial om installation av MAC OSX-systemet ... gjorde ingen handledning om detta system ... tack och öka gjort kvalitetshandledning ...

  • Adrian sade han

   Mac OS körs bara på Apples hårdvara på datorer eller bärbara datorer från Apple är inte ett operativsystem som Windows eller Linux. Det är en mycket restriktiv system som körs som jag sagt och kan endast installeras på datorer / bärbara datorer som gjorts av Apple

 19. dan sade han

  Det optimerar din startprogram har visat att så Soluto optimera sedan systemet (med allt som har med det) du göra ett optimalt besvärliga systemet.
  Som jag har sagt om du inte är med mig ckinui med wind7 sätta XP och klar.
  I min win7 det är mycket kräsen och äta än i XP gubbe.

 20. cristi sade han

  Adrian säger att titta på första handledning [höger] för att läsa kommentarer [höger], men när man ser det som ger bättre svar lipsa.Am först kom för att se vem det görs video tutorial för att veta vad man ska göra. [As tv, visas boc när man tittar bocul telecomanda.fiecare med sin astai vårt land.

  • Adrian sade han

   Jag Răspusul varje kommentar. Självklart om du ställer en fråga dumt enkel och dum att jag lamurito tydlig i din handledning inte svara eftersom det inte är mitt jobb !!! Varför har jag ditt svar så länge jag arbetar för att göra det och du behöver inte ens ha det goda omdömet att titta på allt och vara försiktig eller kommentarer till konventionen och texten ovanför handledningen!

 21. florin sade han

  Bravo baietiler som ger sätt att förbättra operativsystemet för mig känns det betydligt.

 22. florin sade han

  bästa metoden är värt att försöka USB sticka mig känns det betydligt

 23. andrei sade han

  processorerna "amd sempron (tm) 2600+" är lika stora som mormor ??? det vill säga, kan jag hantera det om mias köper en ????

 24. sasha-097 sade han

  Jag har märkt att de flesta tutorials som du gör och de är prezentatte olika program softutri kalla dessa windows xp program och program som körs på Vista eller bitar av 32 DSE. Jag menar inte skype eller yahoo

  • Adrian sade han

   Om ett av de program som lämnats in tutorials fortsätta drömma eller 7, anges i denna handledning eller handledning över textpresentation eller handledning titel. Jag kommer inte att läsa kommentarerna, text ovanför handledning och handledning ser inget huvud-svans är inte längre fel / vårt problem men helt och hållet din!

 25. Alex sade han

  Mycket intressant och användbar handledning!
  Nu har jag också ett litet stort problem med datorn: den känner bara igen hdd jag bytte 3hdd och kablarna men ..nimik. Det irriterande meddelandet visas DISK BOOT FAILURE INSERT DISK SISTEM AND PRES ENTER ...…… Om någon kan hjälpa mig ... scz att det inte har något att göra med handledningen men jag vet inte vad jag ska göra med det!

  • Adrian sade han

   Det kan finnas många orsaker, kondensatorerna på moderkortet är svullna, minnena är trasiga ... Leta efter lite RAM från en vän (se till att de är den modell som stöds av ditt moderkort ... om ditt moderkort stöder DDR1, DDR2 eller DDR3 så det måste vara och de du sätter) Eller om du har flera RAM-minneskort på moderkortet, ta ut dem och lägg ett i rad på varje kortplats och se om det gör det igen ...

 26. cosmin sade han

  Hej killar !!! Jag har ett problem som jag hålla 4 gb.Lam ägnade all sin redyboost och konfigureras efter alla fyllda tot.Sa gjort full.Oare varför ??? vad jag kan göra för honom maj Minska Cash det är för full? hur man gör det tom ??? ville svarade tack så mycket

 27. Ptruptrucea Grumaz sade han

  Jag har win xp sp3, jag mår bra, jag vet inte varför alla är galen på win 7 eller vista?. Detsamma gäller messenger, jag har 8.0 bra i slutet.

 28. zame77 sade han

  Jag hälsar herrarna jag har en AMD Sempron + 2600, 1.60 GHz Giga RAM 1,5, 6100 NVidia grafikkort, så därför en svag dator från vad som är acum.Intrebarea Min fråga är: Om jag installera och använda Windows Readyboost även 7 kan jag roa mig Windows 7 (dvs. inte än att säga att jag 7 fönster) .imi ledsen att upprepa frågan, men snälla, jag vill veta om de kan nu.Va tack!

  • Adrian sade han

   Kommentaren ovan som är här:
   Datorn är en totunitar. Du kan ha du inte 4G men 16G RAM om din CPU är gamla är lat, om hårddisken är långsam och gamla, om grafikkortet är svag och gamla om chipset är gammal ... jag bara 2G RAM och jag Zbarnea Windows 7, ibland känner jag som går bättre än Windows XP och självklart, men det är bara placeboeffekten, i alla fall super rörelser och upprepa med endast 2G RAM

   Det var sant för dig !!!

 29. Klistermärken på XP går att använda det om jag går till någon för att installera klistermärken med denna fråga och att använda den i Windows XP?

  • anarkistisk sade han

   Även om detta alternativ (ReadyBoost) endast implementeras på Win vista och win7 kan du fortfarande använda det på win xp aici se här hur det görs klicka här
   OBS !!! Följ handledningen genomförs av Cristi stora Antenţie, lyssna varje ord och sedan gå vidare till den version som jag har jag postato för Win XP

 30. Finns det något program som använder minne stik som rami burk?

 31. Mrius sade han

  Jag vill och jag vet hur många kärnor har i3 processorer, i4, i5, i6, i7? Där jag?

 32. andrei sade han

  Cristi, svara på e-post mig lite som jag skickade du vänligen frumos.Am behov av en bra raspuns.Ms.Numai

 33. bogdan sade han

  King och stikurile gå!

 34. xxcrazyn3sxx sade han

  Varför Windows är så söt, och går bn?

 35. xxcrazyn3sxx sade han

  Vilka råd ger du mig? Kom ihåg nu:

  Intel Pentium Dual CPU E220 @ 2.40GHz, 1.00GB

 36. shobolanu sade han

  Cristi hej, om jag vill fråga honom stik lösenord minnesfunktion som förväntat Readyboost. en trevlig kväll

 37. iuli sade han

  bra handledning, jag såg, jag förstår inte varför ökar utom [HDD] vit överföring om vi följande konfiguration [1 GB RAM, AMD Athlon [tm] 64x2dual core4200 + och styrelse 2.20 GHz] och installerar jag 7 mars hjälp att köra anständigt, det vill säga program som inte överstiger min konfiguration [för Vista eller 7 krävande applikationer utan att behöva ange] Readyboost motsvarar mem rAM .dc passera för att ge den nya generationen, förväntar raspuns.ms

 38. Ionut sade han

  Jag har en problem med PC Vänligen? Ajutatima

  • Ionut sade han

   STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x804E518E, 0xFC938104, 0xFC937E04)
   SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

   Ionut: Jag har en problem med PC Vänligen Ajutatima?

 39. cosmyn sade han

  men om de använder King sal stik bra ????????

 40. zeno sade han

  sall.Jag har också ett problem, om någon kan hjälpa mig.Jag har en dvd shov.read, .. dvd, divx, vcd.mp3.mp4 ... asaaaa.Jag har problem med textning, jag går inte in och jag vet inte vilket filmformat för att söka för att läsa mina subtritrarea.ms i förväg

  • Adrian sade han

   Försök att sätta video och undertexter i en mapp och titta på undertexter har samma namn med filmen, till exempel om du har en film som heter Batman film Forever.avi namn exakt subtirarea utom förlängning (.avi och srt eller .sub) och du kommer att få:

   batman Forever.avi
   Forever.sub Batman eller Batman Forever.srt

   bränn sedan den mappen till DVD ... eller CD

 41. Costin sade han

  mycket bra handledning ännu större än resultatet men inte så rädd ändå tack för handledningen!

 42. Pinciuc sade han

  Fråga: gå på en virtuell maskin eller inte?

 43. röda x sade han

  NAM FÖRSTÅTT SO AM 512 grafikkort om jag gör som du skulle IMI VÄXER MED PLATT 1 GB ????

 44. Kostia sade han

  Hej. Jag har också en begäran, om du kan hjälpa mig. Jag har en dator med 1 GB RAM och 18 GB => på lokal disk C och 60 GB => Lagring D. Jag kan ta cirka 20 från lagring D Gb att sätta på den lokala skivan C? Snälla hjälp mig. Tack så mycket

  • Adrian sade han

   Kostia: Hej. Jag har också en begäran om du kan hjälpa mig också. Jag har en dator med 1 GB RAM och 18 GB => på lokal disk C och 60 GB => Lagring D. Jag kan ta lite mer från lagring D 20 GB att sätta på den lokala skivan C? Snälla hjälp mig. Tack så mycket  

   se DETTA (klicka på ordet DETTA skrivet i rött) självstudier eller skriv upp i sökrutan längst upp till höger om den svarta marginalen: partition, ange och du hittar fler handledning om detta ämne ...

 45. CRISTI sade han

  Så ledsen k är inte en översyn är en begäran om hjälp !!! jag har och det är en mycket svag dator !!! Jag vet inte under vilka år det !! men det IntelCeleron !!!
  Sie Jag vill spela ett spel på det !! något jag inte vill Flash spel !!! !!! Jag vill ha lite av zobot simulatorer, auto, skytte, något som sval men inte ryckig drift !!
  poi har följande konfiguration:
  1,000mHz
  384MB RAM
  ! 32 grafikkort Egentligen ingen grafikkort som är integrerad ombord ......... låt mig berätta något om ditt grafikkort (chip typ: Intel
  (R) 82810, DAC: Interna, Minnesstorlek: 32MB, sträng adapter: Intel (R) 82810 grafikkort)!

  • Adrian sade han

   CRISTI: Så ledsen k inte en översyn är en begäran om hjälp !!! jag har och det är en mycket svag dator !!! Jag vet inte under vilka år det !! men det IntelCeleron !!!
   Sie Jag vill spela ett spel på det !! något jag inte vill Flash spel !!! !!! Jag vill ha lite av zobot simulatorer, auto, skytte, något som sval men inte ryckig drift !!
   poi har följande konfiguration:
   1,000mHz
   384MB RAM
   ! 32 grafikkort Egentligen ingen grafikkort som är integrerad ombord ......... låt mig berätta något om ditt grafikkort (chip typ: Intel
   (R) 82810, DAC: Interna, Minnesstorlek: 32MB, sträng adapter: Intel (R) 82810 grafikkort)!  

   Vill du ha mycket, Crysis vill inte spela? Jag ger dig några råd, tack och tänd ett ljus om Mario fortsätter ...

 46. Danyel sade han

  på en 4 GB stick emtec ... fungerar
  ?????????????????????????????????

 47. MYCKET UP BROTHER sade han

  Mycket mycket mycket mycket TAREEEEEEEE .. Tack bror .. 10 +

 48. lösning som kan använda käppen hittills men för Readyboost är att vid varje frånkoppling, för att ge den inte använda den här enheten

 49. spighy sade han

  dak lam stik ut hur de kan återställa vad som är på det? HELLP

 50. Jag vill veta och jag dak kan använda 2 eller 3 pinnar (2GB) i samma timp.thanx: D

 51. Ionut sade han

  Cristi mycket bra sal tutorialu Jag har en fråga .I acilerat systemet mer hur jag skrev det där nere någonstans i 4-5 gb går mycket bra och jag har en GB RAM kan hända något vi förmodligen för acilerat mer? ms

 52. dokocr sade han

  För Windpws XP: eboostr.

 53. bogdan sade han

  Ni kommer ropg en handledning om eBoostr. vi rugammmmmmmmm

 54. Roby sade han

  Så jag 4 gb rami, ta min käpp och jag in 16gb 8gb eller ställa mer?

 55. stefan sade han

  Jag 2gb ramma ddr2 och jag köpte en pinne av 4gb till 34 lei och vi tilldelades som rekommenderades dvs 3717mb och systemet går moolt bättre, svara med smidighet till föregående exempel winamp sitter 10 sekunder att öppna och varmvatten stå 2 .Jag är mycket multumit.bft

 56. Jag har ett problem med pinne CPC, var han normal gb 4 visas 37 AQM I mb. kan åtgärda det här problemet ???? vänligen om jag kunde ajutatiii. tack

 57. George sade han

  Hej jag hittade på youtube en mycket intressant handledning om hur man uppgradera RAM.
  Skicka-konferenser för att se det gjort
  .http://www.youtube.com/watch?v=PtYWfnFgM_g&NR=1&feature=fvwp
  Tror du kan detta vara? Jag försökte och gav mig ett fel, kan du vara fel någonstans?
  om du hittar en lösning please let me know

 58. Denisov sade han

  Jag ser ökad minne där ???

 59. >>> elektro sade han

  Fler sjuka människor ... dessa program kommer att vara dator för alla ... dessa program allt de gör är att dubbla frekvensen av komponenterna. så dubbel frekvens = dubbel belastning för respektive komponent ... så den långa driften av den komponenten i denna typ av system leder till förbränning av komponenten. du frågar dig inte, vänta lite, men var kommer den ramen annars från ???????????????????

 60. nmgaby21 sade han

  elektro >>>:
  Kan sjuka människor ... dessa program kommer f ** e cumputerul alla dessa program ... allt de gör är att fördubblas en frekvent komponenter. Ett vanligt dubbel = dubbel uppgift, så att komponent ... så länge fungera som komponent i denna typ av system inte kommer att leda till att bränna componentului.voi ba sitta något, men undrar var de får killen rami ?????????? ?????????

  men du, där så många avvikelser ut?
  Rumänska ens vet du, om du tror det, kontrollera texten du skrev.
  av "Ett vanligt" hjärna minskas, men försöker att knyta två ord du angett den brinnande processor och rädsla har gett en långvarig drift med snor i träsket.

 61. Matthew sade han

  Fungerar på Windows 8.1 Enterprise?

  • Alex sade han

   Ja. Windows 8 7 mer nyligen vinna. Så folket på Microsoft hade inget bättre att ta bort en funktion. Windows 8 företag är som Pro-versionen. Det är ännu anses av vissa vara bättre

 62. Valentin sade han

  Hej!
  Det hjälper mig en corsair voyager blixt av 16bg usb3 med Readyboost, ställa in alla 16 gb på en leptop med 4gb RAM, med USB 3 och han, för photoshop? söker
  en lösning eftersom det ger mig en felaktig minnesförsämring.
  Tack, ha en trevlig dag.

 63. mikhail sade han

  Du kommer att göra en Tutorial [eboostr] om det är möjligt.

 64. Stefan sade han

  Hej Cristi, som kan mäta eller kontrollera Effektivitet USB-minne?
  Jag hade fönster på 8.1bit- 64GB 4 inledande Ram, och jag hålla Gb 8 Jag gjorde Readyboost är en skillnad simnte utan att starta om datorn, men hur kan jag kontrollera (som Task öppen perfomance monitor)?
  Tack!

Returlänkar

Tala Your Mind

*