Installation och uppdateringar av nya Linux Ubuntu Trusty Tahr 14.04

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om Linux Ubuntu LTS Trusty Tahr 14.04. Specifikt kommer vi att se hur man installerar den senaste versionen av Ubuntu och nya kommer i Ubuntu laget i den här versionen LTS (lång tid stöd). Eftersom det är en LTS-version kommer att ge uppdateringar och support inom 5 år, det vill säga fram till april 2019.
Som ni vet, var 6 månader Canonical, företaget bakom Ubuntu, lanserar en ny version av Ubuntu Linux. Trusty Tahr, inte som det hette 14.04 Ubuntu LTS-version inte ta många förbättringar när det gäller grafik, men operativsystemet är mer stabil och snabbare jämfört med den tidigare versionen Ubuntu 13.10
I Ubuntu 14.04 nu har vi möjlighet att göra Unity Launcher mindre än 48 pixlar och vi kan minska upp till 16 pixlar. Också som en nyhet i Ubuntu 14.04 vi har möjlighet att välja menyvisningen för applikationer i deras fönster eller menyraden (menyraden högst upp på skrivbordet) som bassystem kommer fastställts.
Försök Ubuntu LTS Linux 14.04relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. damian sade han

  multumin presentation. Du kan göra en handledning om hur man gör vår egen e-postserver på ubuntu? och webbserver samt. De kan göra båda på samma Videotutorial.

 2. florin sade han

  Bra handledning!

 3. Jag ser dig på ubuntu 14.04.
  Ni var stor.

 4. Anderson sade han

  Jag ersatte Ubuntu, Mac OS Mavericks 10.9 går super väl ha tillräckligt framför Ubuntu program som egentligen inte finns så intressanta applikationer som MAC. Hitta honom ogramada program, programvara Yahoo, Winamp, Team Viewer, etc. Varför Ubuntu berättar Pidgin, Emphay Messenger, etc. Jag föredrog MAC eftersom det öppnar mycket snabbt genom applikationer och inte ge KRASCH som Ubuntu.
  PS: Mac är installerat på en Haswell, som knappast installera, men jag gjorde lite forskning och jag har installerat det fungerar perfekt, nej jag inte räknar med att ha en så tillgång för små ff.

  • TEODOROVICI sade han

   Jag försökte installera Mac OS på en bärbar dator, men vi gjorde, även om vi försökte många varianter av hakintosch. Kanske kan du hjälpa mig snälla

 5. vlad sade han

  Ett operativsystem mycket stabilt och behaglig att använda (här talar om Ubuntu i allmänhet) .Altii som inte har försökt att inte smutskasta denna stora gratis verktyg som erbjuds av dess skapare (när vi tror att andra himlen greppa hundratals euro något kanske mer kraftfull, men det kommer inte att användas vid dess verkliga kapacitet på mer än 15-20% av användarna) .Personal är mycket nöjda med Ubuntu, i synnerhet 14.04.

 6. Marian sade han

  En handledning som jag inte se mycket från Adi. Det verkar som om Videotutorial åter på uppgång

 7. Andi sade han

  @ Adrian eller Cristi, jag hoppas du fortsätter med denna serie av tutorials och på Ubuntu. Jag har aldrig använt Ubuntu LTS version 12.04 och nu lämnar denna version LTS kommer att slå mig försöka igen.
  En sak till: Efter att ha installerat Ubuntu 12.04 LTS i dual-boot med Windows kan jag installera den nya versionen ovanpå den andra (för att uppgradera den) eller är det korrekt att installera den från "noll"? Om jag installerar om det från "noll" formaterar jag partitionen precis som i Windows ...?

  • adrian Gudus sade han

   Jag tycker att det "problem" som nämns av dig förtjänar en dedikerad handledning om "hur man installerar en ny version av Ubuntu som ger upp den gamla versionen men utan att förlora de filer som sparats i hempartitionen (musik, bilder, dokument, videor"
   Vad säger du?
   Kan jag måste nämna att vi har en webbplats tillägnad Linux-användare: linux.videotutorial.ro som tyvärr erkänna att jag inte har skrivit under en lång tid, men jag lovar att återuppta arbetet och där.

  • Uppgraderingen från LTS LTS är enkla administratörsuppdateringar. -două.Nu varar en timme i genomsnitt kommer du att förlora data, men en back-up är bra gjort. Om installationen av separat partition för / home, då är det ännu enklare. LTS på ny ren installation, partitionen / home lämnar en oformaterad. Det är också viktigt för att skapa samma användare som den tidigare versionen.

 8. ion sade han

  någon handledning är välkomna, särskilt i Linux "som installerar en ny version av Ubuntu överge den gamla versionen, men utan att förlora filer som sparats i skilje Home (musik, bilder, dosumente, videor" vänta !!!

 9. Catalin sade han

  Tack för att du startat självstudier om ubuntu igen. Jag har problem med den nya versionen av ubuntu ... Efter att jag loggat in visas monitorn "Ingen signal" i 1 minut, efter 1 minut återhämtar den sig. Vet någon vad jag kan göra för att lösa detta problem?

 10. Adrian Jag har ett problem (sorry som inte är relaterade till ovanstående handledning)
  Jag tittar med stort intresse för dina videosajter
  Jag har en enorm begäran till dig eller Cristi
  Mx15 egen Alienware laptop. http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M15x-Gaming-Notebook.22280.0.html
  Jag vill sätta en SSD och trevlig 2GB 8 DDR3 1600MHz och den senaste generationen processor och nustiu om moderkortet är kompatibla.
  Och det andra problemet med grafikkortets drivrutin som jag köpte den på eBay Nvidia GTX 670mx 3GB.
  Installerad utan måste gå nustiu förändrats och som är orsaken. https://www.youtube.com/watch?v=YQqPmFhqIbs
  Vänligen hjälpa till att besvara din MA.Astept
  tack

 11. pop Florin sade han

  Hej!
  Det är möjligt att skapa en startbar pinne med 2 eller flera operativsystem?
  Tack, ha en trevlig dag

  • adrian Gudus sade han

   Ja det är möjligt, och vi verkligen handledning i ämnet. Använd sökrutan uppe till höger för att hitta handledning

 12. adi sade han

  Hallå
  Jag använder Lubuntu 13.10. Jag har nyligen uppdaterats med 14.04 Lubuntu och jag slog ett problem som gjorde mig komma tillbaka till 13.10. Problemet är att jag kan ansluta wireless.Cum kan rätta till detta problem?

  • Costelina sade han

   Jag träffade och jag ger samma problem med andra Linux-distributioner (Linux Mint, Lubuntu, Kubuntu)
   trådlöst gick fram till den första omstarten efter att inte längre se nätverk
   vad man ska göra - ja, du måste montera kabeln från nätet för tillfället tills den gör sina uppdateringar då
   mjukvarucentret kommer att se din trådlösa föraren men måste aktiveras för Ubuntu Linux
   är ett fritt system som alla Linux-drivrutiner och ägare inte kommer aktiverad kärna (det är ditt problem)
   Ubuntu LTS 14-04 Jag ifrågasätter detta, kan ba jämföra det med Windows 8
   hälsning

 13. claudiu sade han

  Så har en enorm begäran till dig Jag har installerat ubuntu 14.04 och gick bra 1 dagen efter du får på Ubuntu inte startat från bilden med loggning så blockerar bara bilder mausu flyttar så jag bara undrar vad Vea tack för att veta .

  • Costelina sade han

   kan finnas flera faktorer (se kanske du redan svarat på din fråga)
   sök med sökrutan längst upp till höger på webbplatsen att det finns många tutorials på Linux, ubuntu
   om nedladdning, partitionering, installation, drivrutiner, dual boot.
   Fråga Adrian

 14. Jag hade ubuntu och gick riktigt hårt och det verkar ännu svårare att använda. Jag har en bärbar dator och en äldre dator och PC med Ubuntu installerat kunde inte titta någon youtube istället för XP Jag har inga problem, windowsurile som kräver mer resurser, det enda fönster som är nöjda är xp, laptop am w8 och är mycket långsamt på en processor i5 med 4 gb förgrening sit 15-20 sekunder för att visa mig iconoitele program du kommer åt en mapp, det verkar som om vi komma tillbaka till 486, och många andra buggar lås, besteleste till hardu Ala ta honom helvete (endast 98-99-100 visar without've inget öppet), tittade jag på processer dessa verksamheter vet inte vad är hälften av dem jag gav inaktivera och gå utan de, galna bror, varför i helvete inte stå för bärbara datorer och android, android tablett jag har en mamma vet hur man använder den.

  • vali sade han

   Jag tycker det är konstigt att w8 du gå så hårt på en bärbar dator med dessa specifikationer. Jag hatar w8 från flera synvinklar, men även så motbjudande verkar inte vara.
   -Är du säker på att du har en bra w8, officiellt? ISO-bild verifierad av kontrollsummor ... Jag hoppas att du förstår vad jag menar.
   Är du säker på att våra säkerhets (antivirus, anti djävlar anti Laci) inte hindra systemet? särskilt starta.
   -Generellt dras bärbara datorer ner av långsamma hårddiskar (vanligtvis 5400 rotationer). Detta märks när det gäller åtkomsttid, svarstid, applikationens starttid (särskilt första gången) under en arbetssession. Det mesta är känt när du slår på den bärbara datorn, tiden tills den laddas och blir "bra arbete". Så långt som möjligt, sätt en ssd ...
   -Om du fortsätter att säga att när du öppnar min dator tenderar den att frysa i cirka 15 sekunder ... Jag tänker på möjliga problem med hårddisken
   -Så vitt jag vet har w8 som standard inte en normal start och nedskottning. Det är en hybrid start och stopp, en halvvila. Detta förkortar starttiden (i teorin) avsevärt, med priset på flera möjliga buggar på olika hårdvarukonfigurationer eller olika kycklingar med viss tredjepartsprogramvara som startar. Min åsikt är att detta alternativ inte ska ställas in som standard. Uppenbarligen kan det inaktiveras ... vilket jag gjorde när jag var w8.

   Bortsett från några extra sekunder vid start ... cirka 10 ... 15 och några buggar (varav de flesta åtgärdades när jag inaktiverade hybridstart-alternativet) hade jag inga andra viktiga problem. Vid den tiden använde jag w8 ... 8.1 hade inte dykt upp.
   Maskinvarukonfiguration är som följer:
   det är desktop
   Moderkort Gigabyte GA-B85M-D3H
   i5 processor 4430
   8 GB RAM, gå till 1600 mhz
   Nvidia GT 630 2 gb
   hdd, en Western Digital gb 500, 7200 rotationer

   Under startintervall (nu w7x64 I), från det ögonblick jag trycker på strömbrytaren tills du ser ditt skrivbord med ikoner och får ett bra arbete varar 45 och 1.10 m sek.
   Det verkar som om w8 tenderar att ta några sekunder till, och om det är en bärbar dator med en långsam hårddisk ... vänta i 2 minuter eller till och med 3.

 15. Anstice började också från Ubuntu att göra prostii_14.04 gå greu_nu har en allvarlig filhanterare, som lura dig snurra på plats förra länge förrän det installeras. I Tyskland Frankrike Italien Spanien i, började arbeta non-stop på en Linux för nationell distribution, den kinesiska också gjorde sätta en flerspråkig
  inget nytt eller revolutionärt finns <"påven" "utvecklarna" pengarna från donationer__exempel: 2010-12 miljoner dollar ____ 2011-12.8 miljoner dollar__2012-11.9 miljoner dollar, det kommer att vara öppen källkod men det kostar__ alla som är utbildade gör en distribution -6 månader bara ingen hör om det__du ser inte att steget tas på plats ___ det testades med Symbian-skrivbordet, efter att de åt osten släppte de det___en bra och verkligt revolutionerande idé i SO kunde vara ANDROID DESKTOP, enkelt , snabbt och lite anpassat
  som har mod och tålamod och tid, följ uppdateringen dem från 14.04 att se att för 5 år kommer inte att göra nimic__am såg filer vid lastning 14.04 och såg som har resterna av alla distributioner, om det gjordes bitar

  • Costelina sade han

   gnista ilska som är din man?
   tydligare ba Linux är gratis och öppen källkod och varje använder sin bedömning
   och efter alla talar android men hans farfar som inte är Linux?
   Jag hoppas att jag inte blir arg

 16. vali sade han

  En trevlig överraskning lag från denna webbplats. Det verkar som om du sätter html 5 spelare som ett alternativ i händelse av att det inte finns någon flashspelare. Det är en bra sak, blir mer 5 html webbplatser ger en alternativ spelare. Bra de från firefox löste problemet h264 codec.

  • adrian Gudus sade han

   Vi testar fortfarande! Vi gör mer för de som besöker våra mobila enheter. På skrivbordet ändå alla använder Flash Player. Om du stöter på problem, låt oss veta!
   För närvarande bara den sista handledningen nytta av denna förändring

   • adrian Gudus sade han

    Beroende på vilken enhet du besöker oss, eftersom användaragent, justerar streaming automatiskt för dem utan blixt (och även om ingen blixt) och video spelas upp i HTML5. Om du klickar på skrivbordet eller bärbar dator, kommer tack vare användaragent klipp spelas i Flash Player

 17. geo sade han

  en handledning om Linux Lite för oss fattiga människor med äldre system ...
  med respekt!

 18. Hej Adrian, grattis för det arbete de gör!
  Jag skulle verkligen behöva en handledning om hur man installerar Ubuntu version 14.04 överger en äldre version (t.ex. 12.04), men utan dataförlust Hem och om möjligt utan förlust av installerad programvara.

  • Comet3G sade han

   Mr Adrian, 7 Windows operativsystem, Windows 8 och 8,1 fönster kan installeras utan någon extra programvara bara en annan ISO image och daemon tools, men bara över en annan windows.Procedind så att du kan hålla alla filer, installerade program mindre redan, allt salvinduse i en mapp som heter Windows operativsystem systeminstallation färdigställande old.Dupa kan kopiera filer som du fortfarande vill det gamla systemet och på denna punkt kan vi klicka och rengörande egenskaper till C-disken, systemmappar och om kryssa allt efter rengöring har vi en ny OS installera, ingen DVD, utan stick, ingen Orce annan hålla gamla OS-filer och ändå en ren installation, tack.

 19. octavian sade han

  Adrian Jag skulle vilja ha din åsikt. Jag tittade på en tutorial på youtube: hur man aktiverar LTE på nexus 4 och det förklaras att du bildar * # * # 4636 # * # * och aktiverar Lte, kommer Lte att fungera om jag aktiverar det fantastiskt ??? LTE används om du behöver 4G?….

  • Alex sade han

   LTE är samma 4G. Att få LTE / 4G du behöver en kompatibel smartphone 4G / LTE och ett förbetalt kort eller teckning 4G kompatibla. En del av abonnemang / kortet inte säker.
   Från vad jag läste på nätet är inte kompatibel Nexus 4 4G. Normalt för att 4G gå i de trådlösa och nätverksinställningarna och slå på 3G 4G. Allt jag läst på nätet som Nexus 4 skulle bära anslutning 4G bara inte aktiveras och aktivera måste blinka uiesti ett annat modem. Sedan när du tittar på inställningarna flash-modem Om du inte visas i 4G måste du infoga token i dialer.Cel citit.Daca minst så kan vi ge dig länken till den webbplats som jag läser alla dessa

 20. Andi sade han

  @Adrian, kan du hjälpa mig att återställa GRUB2 (Ubuntu 12.04 LTS) eller de andra som stött på detta problem ...? Jag försökte metoden du sa i en handledning för 4 år sedan. Jag skrev de två kommandona korrekt i terminalen men jag får ett meddelande som "GRUB2 kan inte återställas eftersom den är blockerad"

 21. Constantin sade han

  Hej Cristi och hälsar Adrian Jag vill påminna om att VAM vänster comentu-ri som inte du svarar men är inte syftet för vilket jag lägger i dag och jag vill publicera tutorials i denna form, det är precis den här guiden för att det fungerar perfekt.

 22. Andrew sade han

  Hej, jag har ett problem, jag vill installera Ubuntu 14.04, fastnar med operativsystemet, en partition din VRO 90 spelning och sedan lämnar jag ledigt utrymme (som ni sa i handledning) .Dau omstart, stick väska och börja installera alla goda och frumoase.Cand partitioner tycks inte mig det alternativet att installera ubuntu tillsammans Windows 8, och du ge något verkar annars tom partition 500 giga (så säger han).
  Jag sökte på internet, jag inaktiverat snabb uppstart, säker start (bios).
  Jag förstår att som en fråga av UEFI.
  Jag vet verkligen inte hur jag skulle kunna förstöra det. Om du kan hjälpa mig ...
  Operativsystemet som installeras när Windows 8.1 Pro med dagliga uppdateringar.

  • Costelina sade han

   Det är inte nödvändigt att lämna oallokerat utrymme på hårddisken för att installera ubuntu rätt?
   se om det fungerar - börja i windows - fördela det odelade utrymmet till windows
   sedan installera Ubuntu direkt från Windows på det fria utrymmet med UNetbootin
   berätta om du lyckats

   • Andrew sade han

    Jag kan inte använda unetbootin eftersom jag har en pinne på endast 1 GB och det säger alltid att jag får slut på utrymme ... med Universal USB-installationsprogrammet går jag för att göra det.

    • Andrew sade han

     Inte förgäves försökte jag med unetbootin, kopiera filerna till C, utan något resultat ..

 23. cata sade han

  Varför kan jag inte se videotutorialul? Xp vi gå vidare?

 24. cata sade han

  Redo löst! Jag följde ditt råd och installerade krom .Merci!

 25. Cosmin sade han

  Hur kan jag installera Ubuntu i Windows 7 dualboot i en virtuell miljö?

  • Alex sade han

   Väl Adrian används i handledning virtuella maskiner har installerat Windows 8.1.
   Om du har installerat Windows 7 installerat ställa den virtuella maskinen att starta efter ISO-bild som du fick i det verkliga systemet, och du börjar den virtuella maskinen att trycka på Esc för att öppna startmenyn och sedan göra vad han gjorde Adrian i handledning .

 26. marius sade han

  Jag gillar verkligen hur spelaren går i denna tutorial, så
  Jag kan också se tillägg av denna Ipad och ladda mycket snabbare.
  Jag hoppas att hålla det så även om förhållandet kan alla tutorials
  I det här formatet och den här spelaren.

  • Det kommer att bli en testperiod för att se dina åsikter.
   Kanske på en gång, inte till en annan och så vidare.
   Jag skulle vara glad om alla skulle lämna feedback, berätta om det går, hur det går, på vilken enhet in, etc, precis som du gjorde.
   Om vi ​​fick igenom testperioden kommer vi att genomföra ny inställning alla tutorials.

   • Alex sade han

    För mig är det inte går att läsa in videoklippet. Vare sig är vara svart spelare fönstret förblir miniatyr. Ljudet går. Det låter bra utan stamning eller något. Telefonen är juni s6310 ung galax med lager android 4.1. Kanske beror det på att telefonen inte är så utrustad med endast 768 MB RAM och en enda processor GHz 1. På skrivbordet det bättre än tidigare.

 27. Alex sade han

  Jag har ett problem när jag installerade ubuntu internetuppkoppling, ansluter men när jag kommer på Mozilla och Internet sidan inte laddas på Windows 7.Sper jag går jag kan hjälpa till.

  • Alex sade han

   Vad du apre fel? Har du provat andra webbplatser? Uppdateringar du har gjort, vilket innebär att du kan göra uppdateringar eller för att köra ett program som kräver nätet?

 28. Cosmin sade han

  Jag har en Windows 8.1 Enterprise och rör sig mycket greu.Ce att göra?

 29. Cosmin sade han

  Finns det något verktyg?

  • Du gav oss alltför många detaljer, vi inte lyckas behandla.
   Kanske du svagare processor.
   Kanske du har för lite minne.
   Kanske har du en långsam hårddisk.
   Kanske du har installerat en piratkopierad Windows som har ändrats. Installera endast ursprungliga fönstren, hämtade från Microsofts officiella hemsida.
   Stoppa vissa tjänster kan hjälpa endast i liten utsträckning.

 30. Cosmin sade han

  Tack, Alex!

 31. Cosmin sade han

  Klicka på CD-ROM-enheten och starta operativsystemet, inte Ubuntu.

  • Alex sade han

   Ställde du in vägen till iso-bilden med ubuntu från ditt riktiga system i den virtuella maskinen? Som om du installerade operativsystemet för första gången. Klicka på "Redigera inställningar för virtuell maskin" och sedan på cd / dvd ger du plats för iso-bilden. Eller uppe i menyraden, klicka på spelaren - flyttbara enheter - cd / dvd (sata) - inställning. Jag upprepar som om du installerade Windows 7 för första gången. Först då klickar du på esc för startmenyn och på cd-rom-enheten

 32. COSTEL sade han

  ziua.am bra och jag installerade ubuntu dual boot med Windows 14.04 8.1 år och det fungerar mycket bine.problema det att starta upp, du måste välja entre för system med UEFI BIOS som jag inte får ge ami måste välja aleg.pt hela året för att få bios och välj acolo.e någon lösning? tack

 33. Cosmin sade han

  Tack!

 34. canish sade han

  bra jobb med ubuntu, samt en handledning, men jag måste göra en handledning och för datorer med Windows förinstallerat med UEFI. Jag förstår att det finns särskilda åtgärder för att gå. Jag personligen inte har lyckats en dual boot. Jag försöker lite ditro på 64 kan hantera. men en handledning hade varit underbart.

 35. Daniel Maxim sade han

  Jag 2 installerat på datorn operativsystem (W och W 7 8.1). När du har installerat Ubuntu, den startar upp första, eller så kan vi välja mellan Ubuntu och W7. Om du väljer W7, 2 jag åter alternativ: W7 och W8.1. Hur kan jag göra när du startar datorn, 3 har dem alla på ett ställe? Jag försökte med Easy BCD, men det kom ut för. Du kan göra en handledning om det. Tack på förhand!

 36. bogdan sade han

  De är rookie (noll initieras i Linux, men för allt som finns en början, eller hur?)
  Jag 12.04.4 installeras i virtuella maskiner (enkel, utan fönster,) och jag har något PRB:
  grafikkortet och bildskärmen säger Okänd och har följande meddelande på skärmen
  ”Det gick inte att använda den lagrade konfigurationen för bildskärmar
  Fanns ingen av de utvalda lägen som är kompatibla med de möjliga lägen:
  Försöker lägen för CRTC 63
  CRTC 63: försökläge 800 ×[e-postskyddad] med utdata vid 1920 ×[e-postskyddad] (Pass 0)
  etccc (många andra rader med upplösningar) ”

  2. Jag vet inte hur jag drar ikonerna för mina favoritprogram på skärmen (jag läste någonstans som tog dem direkt från Dash, men det fungerar inte ... här skulle jag behöva steg för steg anvisningar) Jag kommer också att installera Cairo Dock, men jag vill ha några ikoner och på skärmen ... om jag visste hur ..
  3. Jag försökte 14.04 minst, och jag fann Maxe TV (tyvärr ännu inte lyckats få det att fungera bilden var bara sunet..dar återstår att prova en sak, en codec och en inställning i programmet)
  Jag kan inte hitta den den 12.04, men det finns några andra program där ute om jag skriver "TV". Jag förstår att vissa applikationer endast är för vissa versioner av Ubuntu, fungerar inte på de äldsta? Dessutom, om du vet vad en bra, likvärdig och funktionell applikation skulle vara ... den 12.04
  ms tidigare

 37. Mycket användbar ccsm, om möjligt en mer avancerad anpassningshandledning, hur man ändrar muspunkten i Ubuntu, fönsterrörelseeffekter, barmenu-transparens, ico ... förändring och så vidare .. tack.

 38. Andi sade han

  @Cristi eller Adrian: Jag har Ubuntu 12.04 LTS (oanvänd i ungefär 6 - 8 månader) i dubbelstart med Windows 7. Idag försökte jag installera om GRUB men utan framgång (för jag vill uppgradera till version 14.04 LTS). Jag försökte två metoder, inklusive den här http://s27.postimg.org/6cryv6437/Screenshot_from_2014_05 _21_20_44_10.png får det felet från slutet ... Hur löser jag det här problemet?

 39. Det finns möjlighet att underteckna digital certifikat pdf-dokument?

 40. Silviu sade han

  Mycket bra spelare, fungerar mycket bra i fullskärmsläge och när jag rulla lasten snabbt, fungerar bra på tabletter.

 41. Andrew sade han

  Är Linux ubuntu eller mint bra för spel?

 42. victorila sade han

  Finns det någon längre faller här och jag läste svaret på?
  Oavsett, jag försöker.
  Kan Ubuntu 14.04 eller annan version att ansluta iPhone eller iPod?
  dvs vet att iTunes kan bara installera på Mac och Windows. För dem som vill använda Ubuntu precis vad lösning där?

  • adrian Gudus sade han

   Kommer att följa mycket snart en video om ämnet. Håll med ögonen på webbplatsen eller så kan du prenumerera via e-post längst upp till höger och du kommer att meddelas via e-post när vi lägger något nytt.

   • victorila sade han

    Tack för ditt snabba svar. Jag har ögon som "wire" på videotutorial.ro….
    God Jul till er alla och inte sluta vad du gör eftersom det är mycket, mycket användbar.
    Grattis på födelsedagen!

 43. Marin-Marius sade han

  Om du installerar UnBut kan använda en dator och en server k DEdicat.Aica och utför en server i k ändras för att använda det och har tillgång till en VPS.Sa avstånd från vilken dator som helst

 44. Codrin sade han

  Hej! Jag skulle vilja veta om det 64 bitars Linux eller Linux ser att du ladda ner så mycket RAM jag har på calculator.Ma du kan hjälpa vänligen

 45. Både Ubuntu och andra Linux-distributioner finns i version 32 64 bitar och bitar. Du hittar på sidan för nedladdning av operativsystemet.

 46. Sandu sade han

  Jag själv Ubuntu 14.04. Jag är ny till Linux, så snälla hjälp mig !! Jag kan inte installera något på TV. Vad vi försökte inte fungerade {} paket kan inte hittas. Publiken!

 47. Jag undrar om du gör en tutorial på kali Linux särskilt som det är det bästa operativsystemet och inte bara jag använder 4 år och vi hade inga problem alls med hastigheten är högre i nätet och har många tillämpningar som med andra versioner av Windows som är kål förutom linux min åsikt jag hoppas inte att förolämpa någon, men för mig om att hoppa användning intensiv linux särskilt som det är gratis, kommer Windows misslyckas och alla skulle ha vunnit mot de senaste versionerna av Windows som ofta inte är tillräckligt och är sårbara för virus

 48. Titta på några av videotutorialele lite tid på denna plats och erkänna att jag lärt mig något av detta.
  Men jag undrar om du tror att du har mer komplexa ämnen närmade i ämnet (och cofigurare Arch Linux installation eller Slackware).
  Mer mod och tur i näringslivet.

  • Jag förstår inte varför Ubuntu distributionen ses som en mindre allvarlig.
   Slackware och andra distributioner inte få uppmärksamhet och utvecklingen av Ubuntu njuta och att nyttan av vanliga användare.
   Nu om jag skulle välja en server distributioner, skulle jag välja CentOS eller Ubuntu slutna ögon, stabila distributioner som åtnjuter stöd och popularitet.
   För skrivbordet skulle jag välja Ubuntu när som helst, för det är helt enkelt "enkelt" och fungerar. Det är inte för ingenting det finns så många marknadsderivat av Ubuntu.
   Varför komplicera våra liv, vad får vi extra? Kanske bara huvudvärk "för den vanliga dörren"!
   Eller så gör vi det bara så ... att vara IT-hipsters ...?
   För alla distroer finns det en användarbas som förhärligar den distributionen. Det är normalt, exakt på telefoner, en är med iPhone, en annan med Android ...
   För den genomsnittlige användaren Ubuntu är det perfekta valet. Om du fortfarande känner att du aldrig träffa Ubuntu, men jag tvivlar på att du kan gå till andra distributioner.

 49. Antonel sade han

  Bra! Om ersatte jag det aktuella operativsystemet med Ubuntu som du tar tillbaka?
  En annan fråga ... vad är skillnaden mellan UBUNTU och LINUX?

  • Förutsatt att nuvarande operativsystemet Windows menar du ett USB-minne med Windows (se dig mer tutorials på denna webbplats tråkig) boot se honom och installera Windows. Dröjsmålen är en Linux-distribution. Linux är kärnan som har tillämpats över olika gränssnitt och därmed dök distributioner såsom Ubuntu, Linux Mint, Fedora, etc. Om du inte har installerat Ubuntu se att det kan köras direkt på en USB-lager utan att göra någon ändring av det nuvarande systemet.

 50. Valy sade han

  Hej för mig är det första gången du använder Ubuntu LTS 14.04.02 Jag gillar Windows kontra öppna omedelbart. Men jag har några problem och inte vet hur man löser dem.
  Vissa program öppnar inte som Skype, FileZilla, Chrome. Giv klicka på dem visar att vill öppna fönstret men det är inget jag försökt många metoder Jag installerade Ubuntu 10 gånger allt förgäves ..
  Installation jag gjorde det så jag formaterade en partition ext 4 / en 4 ext / home, och en swap på cirka 6 använda dualboot gb fönster jag installerade Ubuntu 32 64bit bit.
  Jag är en ny hårt att jag använt sig är 1T jag bara formaterad för Windows men Ubuntu utan allt detta nu tänker jag på grafikkortet eller kan vara separata drivrutiner ..
  På datorn har jag följande komponenter: AMD Athlon (tm) 2 × 4 640-processor
  RAM minne 4gb
  ATI Radeon HD PCI-E 5750 (Jupiter)
  Det är nu inte så kunnig om vad som kan gå på spårning bli 64bit vi hade installerat vind 64bit går jag sa lägga mer RAM något extra men jag tror att det är inte koka.
  Om jag kan hjälpa till med råd Vem ok tack ..

  • Costelina sade han

   skype Såvitt jag vet att det är för Windows är Pidgin för Linux och göra samma sak
   4gb RAM då jag tror inte att det var nödvändigt för växlingspartitionen
   dual boot jag säger att det är bra att båda operativsystem att finnas tillfällen x86 (32bit) eller 64bit detta att inte förvirra BIOS
   men det beror på att det inte fungerar programvara
   drivrutiner är fristående kurs för varje enskild komponent
   Det är ett minus för Linux vet jobbet men letar efter lösningar på den plats som installerar drivrutinerna som Linux (Graphics)

  • adrian Gudus sade han

   Tyvärr 64 bit Linux saker är inte så ljus. Jag råder dig att installera och använda Linux på 32 bit att bekanta dig med systemet och förstå hur saker och ting är.

 51. par sade han

  adrian på Linux du gav ???????
  Du behöver inte lära sig något om denna vackra OS?

 52. name * sade han

  Hej, jag passerade på Ubuntu innan att jag gjort en säkerhetskopia av Windows AllMyNotes och sparas i Google Drive med .ddb ,, om jag kan hjälpa till, hur .ddb vad dokumentet är öppet i Ubuntu? Tack.
  Annars leta efter tutorials på Ubuntu 2015.

 53. Robert sade han

  Salut! Hjälp oss mycket med dina tutorials och tack för det!

  Nyligen har jag sett många filmer på 10 fönster på din webbplats. Jag tror att det skulle vara trevligt om du har inlägg med Ubuntu, ett operativsystem underbart, med vissa program som vi kan använda för att göra vissa ändringar, hur man installerar vissa program du använde i Windows, etc.

 54. ValiBvv sade han

  hej,
  Lubuntu och jag har installerat version som kommandon cat / etc / issue 14.04.3 Ubuntu LTS \ n \ l
  Snälla hjälp med installation och konfiguration Facebook
  tack

 55. Jag har en ny bärbar dator som jag vill bara installera ubuntu 14.04 har TB hårddisk 1 och 4 GB RAM. Hur många GB rotpartitionen ska jag göra?

 56. Catalin sade han

  hej,
  Super dina handledning. Du kan göra en tutorial på att sammanställa Ubuntu?

 57. Nionde sade han

  i ubuntu 18.04 hur kan jag ändra minimeringen som jag inte hittar alternativet och kompis är installerat

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.