Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. neomorphy sade han

  Tack handledning, Adrian, gör ett bra jobb ... vänta ubuntu maverick meerkat 10.10

 2. iulian62 sade han

  Tack Adrian handledning är fantastisk, jag använder ubuntu dualboot 2 år och det är underbara distributie.Eu hålla låsskärmen på och utanför 10min screenserverul verkar mest BNE så.

 3. virus2009 sade han

  att avbryta öppningen är få det ljudet låter PA / inställningar och välj ubuntu där ingen verkar ljud och inte hört att ljudöppning, lycka

 4. Någon hjälpa mig.? Jag vill installera Ubuntu Linux med wubi.Am win7 64 Jag har hämtat lite Ubu. vresiunea64 lite smidigare. När du ger för att slutföra installationen ger mig fel. c: \ Users \ Silvia \ AppData \ Local \ Temp \ Wubi-9.10ubuntu1-rev160.log. Jag gick till fisieru men vad göra med att det är en mataraie det inte ser.

 5. Hej Adrian. Och jag vill fråga dig en sak. Vet inte om du kan spela Counter Strick 1.6 på ubuntu? Dak kan sluta alla fönster: P Ms förväg!

  • Alla dual boot och jag rekommenderar starkt att du om du inte vet hur man gör, gjorde jag en handledning om det. Skriva i sökrutan högst upp till höger i svart ram: Installera Ubuntu Linux dual boot med Windows, du anger och du hittar handledning.

   bogdanCounter Strick 1.6

   Ja, gå och cs 1.6 på ubuntu

  • iulian62 sade han

   bogdanHi Adrian. Och jag vill fråga dig en sak. Vet inte om du kan spela Counter Strick 1.6 på ubuntu? Dak kan sluta alla fönster: P Ms förväg!

   Ja gå och läsa aicea, Installera vin och sedan installera cs som windows ...

  • bogdanHi Adrian. Och jag vill fråga dig en sak. Vet inte om du kan spela Counter Strick 1.6 på ubuntu? Dak kan sluta alla fönster: P Ms förväg!

   Nustiu ärligt säga, men du ser och ensam.

 6. iulian62 sade han

  Med Wubi installation är inte värt ett dualboot BNE do än bry med W7 atat.Oricum Såvitt jag vet x64 vers har många problem och inte gå på alla system.

 7. Julian tack men förvänta sig några svar.

  • Neagu: Tack Julian men förvänta några svar.

   Jag föreslår samma sak själv. Om du har installerat Wubi och en ny grub i uppdateringar du bränt dina ubuntu gick helvete .... Wubi värt bara lägga den, för 1 zo säga och inte värt besväret att göra honom gå om du går först, tro mig det verkligen inte förtjänar. Bättre sätta en CD och köra den live än Wubi.Nu rekommendera någon Ubuntu 64 lite som inte rekommendera någon någon 64 bet Windows på dessa system är inte "solbränd" arkitektur är början, där saker och ting ofta inte går ofta gå halvvägs.

 8. Min fråga är hur kan jag blockera webbplatser på min dator

 9. Trevlig förklaras men har idéer hur man ändrar inloggnings skärmbilden?

 10. Stefan dumitru sade han

  2 timmar ändras gå osa scrensaverul och detta är den första coment hopp om att du inte kommer att bli upprörd TACK blir allt TARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 11. Stefan dumitru sade han

  Jag vill göra så många tutorials på Linux eftersom jag lärde mig en hel del om Linux från dig hälsar Cristi ADI, är du super dan förväntar andra tutorials är vad hetaste

 12. neomorphy sade han

  Jag har en fråga ... Kan jag installera Ubuntu (för att ge upp Windows) utan att förlora data på hårddisken (s 1 Tb och jag har några data)? Jag nu partition där C är 150 Windows`ul Gb.

  • neomorphyJag har en fråga ... Kan jag installera Ubuntu (för att ge upp Windows) utan att förlora data på hårddisken (s 1 Tb och jag har några data)? Jag nu partition där C är 150 Windows`ul Gb.

   poti.instalezi ubuntu windows ge plats ului.adica-format 150 GB partition. av dessa 150 GB ext4 göra en partition och montera / (root) och de återstående partition 140 /home.restul låta dem göra som de är. du kan komma åt dem från Ubuntu. titta på den här guiden https://www.videotutorial.ro/?p=2452 och att https://www.videotutorial.ro/?p=3315 som saintelegi hur man gör partitionarea.Succes !!!!!

  • Adrian sade han

   neomorphyJag har en fråga ... Kan jag installera Ubuntu (för att ge upp Windows) utan att förlora data på hårddisken (s 1 Tb och jag har några data)? Jag nu partition där C är 150 Windows`ul Gb.

   Jag kan med hjälp av Wubi (egentligen inte rekommendera detta alternativ) eller i den verkliga dual boot. Du kan också ha Linux och Windows och kan förbli endast med Linux utan att förlora än C: s, andra partitioner oss behovet av att formatera eller ta bort att Linux vet hur man skriver / läsa / se och format NTFS-partition eller FAT32 vad Windows vet inte hur man formatera partitioner som används av Linux. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Installera Ubuntu Linux i dual boot med Windows, du anger och du hittar tutorial eller skriva: Wubi, du anger och du hittar handledning. Jag har ubuntu 10.04 2 och NTFS-partitioner. Ubuntu Jag satte den var den var WinXP (i C)

 13. neomorphy sade han

  Tack både svar ... i Ubuntu kan du säkerhetskopiera ditt system? kan installera en virtuell maskin som VirtualBox att sätta Windows, eftersom jag har vissa program som de använder till college, jag har en Canon-skrivare och vill installera på Ubuntu virtuell om inte gå.

  • neomorphy: Tack båda svar ... i Ubuntu kan du säkerhetskopiera ditt system? kan installera en virtuell maskin som VirtualBox att sätta Windows, eftersom jag har vissa program som de använder till college, jag har en Canon-skrivare och vill installera på Ubuntu virtuell om inte gå.

   Låt prat och titta på tutorials som jag sa, måste det byta att säga om eller inte (SWAT är amerikanska trupper swap är något annat) hur du partitionerar och allt du behöver veta. Du kan installera VirtualBox på Ubuntu och Windows kan installera den. Titta tutorials om "tre metoder för att installera program på Ubuntu Linux" dig att hitta rätt sökrutan. Jag rekommenderar att du tittar på och "Introduktion till terminal 1", "Introduktion till terminalen 2", "Introduktion till terminal 3" Eller skriv upp introduktion i terminalen, du anger och du kommer att visa alla episoder 3.

 14. Bulgac sade han

  Vacker !!!!!!

 15. adrian sade han

  Hur titta på videon ..

Returlänkar

 1. [...] Det här inlägget nämndes på Twitter genom Ady och Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO Said: Hur inaktivera skärmsläckare, skärm låsfunktion med lösenord och logga in Ubuntu Linux | Videotutorial.ro http://t.co/M6aiF5N [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.