Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Vad speciell programvara som fångar p500 telefon?

 2. Det skulle vara intressant att lägga röstsamtal och videosamtal ...
  Notera 10 Adi

  • AdrianGudus sade han

   Rasu:
   Det skulle vara intressant att lägga röstsamtal och videosamtal ...
   Notera 10 Adi

   Det är för mycket, skulle jag säga ....
   Tack för noteringen!

 3. Marianu s sade han

  Tack!
  Peerblock kan göra en tutorial?

 4. Som en telefon avkodar

 5. Jag har en fråga om Android. Jag tog en LG Optimus One, när jag köpte telefonen uppgraderades till 2.3, men har ett problem när vi går in i galleriet eller Google Maps, eller nästan alla spel, jag får en svart skärm, stanna hemma tills du trycker. Så jag gjorde en dowsgrade till 2.2.2 tro att ett problem med kompatibilitet med 2.3. Men nu har jag ett annat problem med alla dessa program. Vissa spel som arga fåglar kvar hela med svart skärm, men galleri, kartor, eller spel som Fruit Ninja, öppen, men ser bara små delar av de faktorer som skulle uppstå (t.ex. kartor se små bitar av motorvägen på icicolo, darrande, jag vet inte exakt hur jag ska förklara det, jag hoppas du förstår). Min fråga är: Tycker du att det är något problem med programvaran eller en maskinvaruproblem (från grafik)? Väntar på svar och du inte ignorera meddelandet eftersom jag behöver veta om att återvända telefonen snabbt.

  • AdrianGudus sade han

   Zizi:
   Jag har en fråga om Android. Jag tog en LG Optimus One, när jag köpte telefonen uppgraderades till 2.3, men har ett problem när vi går in i galleriet eller Google Maps, eller nästan alla spel, jag får en svart skärm, stanna hemma tills du trycker. Så jag gjorde en dowsgrade till 2.2.2 tro att ett problem med kompatibilitet med 2.3. Men nu har jag ett annat problem med alla dessa program. Vissa spel som arga fåglar kvar hela med svart skärm, men galleri, kartor, eller spel som Fruit Ninja, öppen, men ser bara små delar av de faktorer som skulle uppstå (t.ex. kartor se små bitar av motorvägen på icicolo, darrande, jag vet inte exakt hur jag ska förklara det, jag hoppas du förstår). Min fråga är: Tycker du att det är något problem med programvaran eller en maskinvaruproblem (från grafik)? Väntar på svar och du inte ignorera meddelandet eftersom jag behöver veta om att återvända telefonen snabbt.

   Jag säger att återvända. Jag ville inte säga förutom att problemen med spelen. Jag hade installerat innan spel, jag tycker inte om, inte stödja dem ... det enda spelet som jag hade installerat nyfikenhet var en biljard som gick mycket bra men ... efter 5 minuter efter installationen, jag avinstalleras.

   • AdrianGudus: Jag säger att återvända. Jag ville inte säga förutom att problemen med spelen. Jag hade installerat innan spel, jag tycker inte om, inte stödja dem ... det enda spelet som jag hade installerat nyfikenhet var en biljard som gick mycket bra men ... efter 5 minuter efter installationen, jag avinstalleras.


    Tack för svaret er båda, återvände jag för reparation.

    Som många tutorials Android-program!

  • FaraVirusi sade han

   Zizi:
   Jag har en fråga om Android. Jag tog en LG Optimus One, när jag köpte telefonen uppgraderades till 2.3, men har ett problem när vi går in i galleriet eller Google Maps, eller nästan alla spel, jag får en svart skärm, stanna hemma tills du trycker. Så jag gjorde en dowsgrade till 2.2.2 tro att ett problem med kompatibilitet med 2.3. Men nu har jag ett annat problem med alla dessa program. Vissa spel som arga fåglar kvar hela med svart skärm, men galleri, kartor, eller spel som Fruit Ninja, öppen, men ser bara små delar av de faktorer som skulle uppstå (t.ex. kartor se små bitar av motorvägen på icicolo, darrande, jag vet inte exakt hur jag ska förklara det, jag hoppas du förstår). Min fråga är: Tycker du att det är något problem med programvaran eller en maskinvaruproblem (från grafik)? Väntar på svar och du inte ignorera meddelandet eftersom jag behöver veta om att återvända telefonen snabbt.

   Och jag säger föra den tillbaka, och jag har en LG Optimus One P500 och gå mycket ok, tills nu jag inte var låst aldrig (måste erkänna att jag tittar på vilka applikationer går samtidigt).
   Om du säger när du köpte den har redan uppgraderats vilket innebär att var oförseglade och kan lagra dem de försökte se vad som än händer.
   Jag när jag köpte Lg min webbplats var att ge mig en otätade dem, men jag vägrade att köpa den, så jag väntade en vecka tills butiken-förde en förseglad helt (jag måste erkänna att jag jag hade nöjet att ångra).
   Om alla ger pengar till en ny telefon, måste vi ha stor omsorg som skall tätas, även om det är från en butik på allvar. Om oförseglade bättre att inte köpa den.

 6. FaraVirusi sade han

  Jag har en LG Optimus One, och har 5 supn datorer till dem så jag inte jag vill bara en. Jag ger på menyknappen => Temainställningar => och här kan vi ställa till 7 5 skärmar eller skärmar, och jag jag vill ha bara en skärm och klar.
  Om jag kan där jag kan ställa in den till en enda skärm ??

 7. AdrianGudus sade han

  FaraVirusi:
  Jag har en LG Optimus One, och har 5 supn datorer till dem så jag inte jag vill bara en. Jag ger på menyknappen => Temainställningar => och här kan vi ställa till 7 5 skärmar eller skärmar, och jag jag vill ha bara en skärm och klar.
  Om jag kan där jag kan ställa in den till en enda skärm ??

  Tyvärr kan du inte kan göra detta med den klassiska gränssnitt som kommer med LG. Men saker och ting förändras om du installerar en programstartare. Jag ska göra en tutorial om detta ämne eller artikeln. Jag föreslår att du besöker blog.videotutorial.ro eftersom det snart kommer att börja närma sig artiklarna om Android

 8. andreea sade han

  Bilderna kan inte öppna chatt webbplats från facebook ???

 9. roxana sade han

  Hur laddar jag ner och jag ge iPad Facebook Messenger?

 10. Som ACTV Facebook Messenger på tel alcatel Thaci oan

 11. Constantin Vulpescu sade han

  Jag vill vända mig på Facebook Messingeru

 12. Martha Turcu sade han

  Hur synkroniserar jag tid på Facebook Messenger timme telefon? Timme visar mig på fb budbärare 8 timmar sedan ...

 13. Hur ändrar jag språket från engelska till rumänska på facebook messenger ??

 14. I några dagar visas min budbärare på ryska och jag vet inte hur man gör det igen. Jag har det avinstallerat och installerat igen men förgäves .. allt på ryska visas. Vad måste jag göra för att vara tillbaka på rumänska?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.