om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. adrian Gudus sade han

  Kom ihåg att stänga av automatiska uppdateringar för din ansökan eller för alla tillämpningar

  För alla applikationer:
  - Play Butik> tryck på de 3 överlappande strecken längst upp till vänster (menyknapp)> tryck på Inställningar> tryck på Uppdatera appar automatiskt och välj Uppdatera inte appar automatiskt

  Just Facebook Messenger:
  - Play Butik> kran i det övre vänstra 3 lagrade linjer (menyknappen)> Mina appar och spel i omgångar> Klicka på Messenger> 3 poäng kran på överlappande högra hörnet> avmarkera automatisk uppdatering.

 2. Hej Adrian. Mycket användbart här videon, även jag tycker inte detta på alla uppdateringar från Facebook Messenger. Numa Välkommen till den här guiden. Men om du kunde göra det på Facebook och en handledning nu försvann favorit bar i förteckningen talade med ofta. Och den nya uppdateringen har gått och jag gillar inte det här alls. Tack för att förstå och grattis för vad du är alla!.

 3. tanken är att bara uppdateras en budbärare fb meaarga den äldsta i framtiden. Första maj inte förvirra mig ändå eftersom jag bilden kan oavsiktligt radera bilden. May Day påminner mig om Yahoo Messenger avatar :))
  off-topic nu undrar jag. kan du rekommendera en telefon tills 1100 1200 lei en telefon? 3 konstaterar att Xiaomi bästa jag har.

 4. Marius Cristian Adascalitei sade han

  Jag har inget annat val i min dag och jag budbärare app uppdaterad

 5. Ovidiu sade han

  Finns det någon möjlighet att återvända till den gamla facebook meddelanden på skrivbordet (Windows)?

 6. Grigor Danut sade han

  Kära Adrian, tack så mycket för den här guiden, App själva verket värre My Day är högt och onödigt.

 7. Gabriel sade han

  Hej. På asus zenfone än 2 inte gå budbärare lite.

 8. George sade han

  Jag har den senaste versionen av Messenger och jag har fortfarande inte det avsnittet "My day" men jag skulle vilja ha det, finns det en lösning?

 9. Hej, ja ADI stor volym vid redigering handledning! Det låter mycket dåligt, var tvungen att PTR hörlurar väska för att göra din röst hörd! ms.

 10. florin sade han

  Intreaba.videotutorial.ro inte längre fungerar?
  Synd.

 11. MSVCP140 sade han

  🙂 OK!

 12. claudiu sade han

  T.ex. det inte förefaller mig ny ansökan MyDay. Vad ska jag göra för att skydda mig?
  PS: Jag 5s iphone ios version 10.2

 13. alexandra sade han

  Jag behöver hjälp, jag vet inte varför till exempel vi hade i dag borta i morgon My Day utan jag har fortfarande på kameraknappen, detta är bara mitt konto när jag är på min dag är ett annat alternativ där ute
  Jag behöver det för att tala
  Kan ni hjälpa mig?

 14. CICA sade han

  Kanske har du en länk för gamla och facebook, hatar den nya uppdateringen. tack

 15. alin sade han

  Hej! Jag gjorde precis som handledning, jag har inaktiverat automatiska uppdateringar och alla ändringar efter några dagar. Det verkar fortfarande på Play Store applikationer som ska göra budbäraren och Facebook-uppdateringar. De gjorde något som jag tror att en uppdatering ändrats även om vi hade manuellt.

 16. alex sade han

  Jag har installerat på alla sätt, jag ger inte behörighet att hämta min fb tidigare version ger mig att med de rundade upp och jag fungerar inte jag kan inte ge som jag separerade kommentarer om någon vill ge mig com kan inte vdea alla mina inlägg i profil min NUJ NUJ kan inte göra någonting alltid ger mig fel

 17. Mihaela rogojeanu sade han

  Hur kommer jag tillbaka till den gamla versionen av Facebook?

 18. Jag vill ha den gamla FACEBOK-SIDAN ,,,, varför jag inte har något val ,,

Tala Your Mind

*