Så här ställer du in Windows 8 för att öppna skrivbordsgränssnittet vid start - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning vi får se hur vi gör när vi startar Windows 8 det kan träda enda gränssnitt Desktop utan vår inblandning. Som ni vet förmodligen redan kommer grundläggande Windows startar 8 Metro gränssnitt visa och nå behövs Desktop gränssnitt för att trycka på Windows-tangenten eller tangenterna för att trycka på Windows + D eller klicka på ikonen för att göra Metro-gränssnittet skrivbordet.
För att åstadkomma vad vi föreslagit i dagens handledning jag kommer att använda Schemaläggaren (uppgift PROGRAM) av Windows 8. Även om det finns en metod för att åstadkomma denna uppgift snabbare, valde jag att presentera första metoden Schemaläggaren för att se denna möjlighet och hur man schemalägga en automatisk uppgift eller köra ett program i Windows 8. Mot slutet jag presenterade version ändå lätt / enkelt för icke-tekniska personer som inte vet förmodligen mer än nödvändigt om Windows 8.
Här är de kodrader som vi behöver för att skapa filen .scf vi kommer att använda Schemaläggaren:
[Shell]
Command=2
IconFile=Explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

Även under denna tutorial för att lära sig och hur man synliggöra de förlängningar, mappar och filer dolda i Windows 8, ett ämne som har att göra med enkla sätt att göra Windows 8 att växla enda gränssnitt Desktop start visas i handledningen idag. Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur vi vill gå ensam i 8 Windows Desktop-gränssnittet vid uppstart.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. M Laci sade han

  Sal, om du kan hjälpa mig med några råd, jag installerade vinna aztazi 8 och jag har problem med ljudkvaliteten, till exempel: för att vinna yout..be 7 när jag sätter videon på hd höra skillnaden i kvalitet men inte i Windows 8 hör ingenting och hör illa nog om du har ett bra tips, tack

 2. sailorriver sade han

  Tack.

 3. bogdabn sade han

  Jag vet inte vad som händer, men vissa förare får fel i Windows 8 när den nya förhandsversion, som jag hade med föregående release.acum cs försöka få in ångan och misslyckas utan kompatibilitetsläge.

 4. ASUS sade han

  Cristi, du rekommendera mig en bra mus, eller göra dig en guide som är den bästa musen för spel, mar intresse som jag har en "rån" av Genius på 800dpi som retar mig på spel klickade skjuta honom på en Dabei svara för att klicka och skjuta mig redan ala alltid återuppta spelet. Vad jag rekommenderar jag vill ha en med många up-n DPI 300ron så. Jag vet inte vad du ska välja?

 5. Andrei-CJ sade han

  ASUS:
  Cristi, du rekommendera mig en bra mus, eller göra dig en guide som är den bästa musen för spel, mar intresse som jag har en "rån" av Genius på 800dpi som retar mig på spel klickade skjuta honom på en Dabei svara för att klicka och skjuta mig redan ala alltid återuppta spelet. Vad jag rekommenderar jag vill ha en med många up-n DPI 300ron så. Jag vet inte vad du ska välja?

  Razer Imperator Mouse rekommenderar 2012, 6400dpi, 3.5G Lasersensor
  http://www.emag.ro/mouse/mouse-razer-imperator-2012-6400dpi-35g-laser-sensor–pRZ01-00350200-R3G1

 6. Ag4ch3 sade han

  Hej, jag har en fråga, jag har just installerat Windows 8 på en bärbar dator som uppfyller kraven för Windows 8, men efter att jag installerat det visar mig att processorn alltid används över 50% när de inte kör något program, bra eller dåligt? 7 väska tillbaka till Windows? Tack!

 7. Daniel sade han

  Jag skulle vilja tutorials på virtuawin och virtuanes

 8. AdrianGudus sade han

  M Laci:
  Sal, om du kan hjälpa mig med några råd, jag installerade vinna aztazi 8 och jag har problem med ljudkvaliteten, till exempel: för att vinna yout..be 7 när jag sätter videon på hd höra skillnaden i kvalitet men inte i Windows 8 hör ingenting och hör illa nog om du har ett bra tips, tack

  Jag citerar dig "ingenting hörs och det låter dåligt"
  Vad ska vi förstå från problemet trots allt? Vad har du?

 9. AdrianGudus sade han

  Ag4ch3:
  Hej, jag har en fråga, jag bara installerat Windows på en bärbar dator 8 uppfyller kraven för Windows 8, dardupa vad jag installerade det visar mig att processorn alltid används över 50% när de inte kör något program, är bra eller dåligt? 7 väska tillbaka till Windows? Tack!

  Om du tittar på "hur lång processorn är" så snart du öppnar den bärbara datorn är det normalt att vara så.
  Processorn är inte bara krävs när program körs som gränssnitt du se!
  Med andra ord, om skrivbordet finns några program öppna det betyder inte att din CPU bara sitta operativsystem har processer bakgrund, till dussintals tjänster som måste köras i bakgrunden (utan att du ser) operativsystem vara drift.

 10. Catalin sade han

  Hur kan jag lösa detta problem http://img853.imageshack.us/img853/8011/cmdx.png ?

 11. oktav sade han

  Jag håller inte med Adrian Jag har Windows 7 hp32bit och när jag inte kör någon applikation krävs bara 1% av processorn, men den är också inställd bra, inställningar som jag lärde mig av dig och några som jag lärde mig själv 😉 , så Ag4ch3 tar en slutsats ensam ... ..

 12. Gherasim sade han

  Hej, jag installerade också Windows 8 för att öppna direkt på skrivbordet men det vill inte. öppnar sidan ,, bokhandeln ,, ………… .. inte varför! Några råd, något?

 13. LiviuFlorin sade han

  Bra att veta något liknande. Jag har tagit knappar vissa genvägar skärmen Avsluta, Starta, logga ut och Hibernate, med följande kommandon:

  Stäng av:
  -s -f -t 00 Shutdown.exe

  Starta om:
  Shutdown.exe-r-t 0

  Logga ut:
  Shutdown.exe honom

  Viloläge:
  Shutdown.exe -h

 14. cleric sade han

  Hej! Jag tyckte att det här och det är enklare och fungerar bättre utan dröjsmål, utan Metro UI ser ut som du gör i förväg, direkt öppna biblioteket.
  "Http://windows8themes.org/how-to-boot-straight-to-desktop-on-windows-8-bypass-metro-start-screen.html#ixzz1tbf2HWjK"

 15. alex ic sade han

  saule !!! Jag har också en fråga ... hur kan jag få det att stoppa mig, när jag öppnar datorn, direkt i den senast inloggade användaren, adik att visas exakt k för mig i föregående fönster som ifrågasätter mig Jag väljer vilken användare jag vill ange. Jag nämner att jag har två användare och när soramea går in och stänger datorn, när jag går in går jag direkt på "hennes sida" och jag måste logga ut och efter att ha angett min användare. aaaa ... Jag har windows 2. Jag hoppas att du förstår vad jag menar.

 16. Hej, jag har också ett problem och jag kan inte avsluta det. Jag har den ursprungliga win8 Pro-versionen. Allt fungerar ok ... men jag bytte 2 tangenter:
  adica- runt SHIT + 2 är inte?
  När jag ger det ser det ut så här
  och SHIT + ”-tangenten visar mig @.
  Där jag måste byta ska vara som den andra vinsten vi är vana vid. Steg för steg snälla ...
  Tack!

 17. På tal nu observera och nyckel SHIT + 3 bör ge skarp.
  Ons £ visar mig.
  Tack ...

 18. Ovidiu.
  Jag förstår att tangentbordet är inställd är brittisk engelska och vill ändra den till engelska US

  Kontrollpanelen / Change imput methods.Yarmouth / klicka på Lägg till ett språk och klicka på Öppna engelska, välja engelska (USA) och klicka på Lägg till.
  Nu dubbelklicka på engelska (USA) / Ändra override / Åsidosätt standard för imput metod / välja engelska (USA) -US och klicka sedan på Spara.
  Nu ge honom ett tecken ut eller starta om datorn.

  8 Windows startknappen om du vill få det här:

  Star Start8 1.03 Inkl Crack av sensorer

 19. adrian Gudus sade han

  cleric:
  Hej! Jag tyckte att det här och det är enklare och fungerar bättre utan dröjsmål, utan Metro UI ser ut som du gör i förväg, direkt öppna biblioteket.

  Exakt samma sak sades i videon. Titta handledningen video och sedan skicka medvetet.

 20. Hur vann arbetar endast 8 10 Gb?

 21. hej ..
  eftersom jag installerade efter balansfönstret 8 s PCU-misc om musen eller trycka på tangentbordet (när den är stängd) öppnar även timp..sa mult..dupa vissa säger att det öppnar bara 5 minuter ca. .. du vet en sak? eller åtminstone att lösa?
  m.am trött på uttaget .. :( .. ms nära i förväg!

 22. Aurelian sade han

  Idag har jag installerat vinna 7 och du slår öppnas och stängs libraires.apoi en perfekt functioaneaza hur man öppnar normalt göra?

 23. Jag vill själv utan att biblioteken om jag kunde men fönstren 8

 24. sorin sade han

  Fis tuturialul användbart. För dem som inte vill öppna Windows Explorer efter byte från skrivbordet tunnelbanan, kan Il meneger inaktivera start av verksamhet i sektion, högerklicka och off.

 25. jeans sade han

  HEJ Jag windows7 jag öppnar min dator visas libraires automatiskt, hur du öppnar det normalt? Jag har plågats förgäves, snälla hjälp mig mycket .merci

 26. men hur 10 startar fönster på skrivbordet ??

  • adrian Gudus sade han

   Desktop startar automatiskt aktiverar Metro-gränssnittet endast om du har en tablett. Men en gång anslutna ett tangentbord för att den automatiskt växlar till skrivbordet gränssnitt.

   • merci Jag w7 uppdatera till w10 laptop. När det vila eller viloläge (hibernate i w10 försvann) visar en bild sedan logga in = = Klicka Klicka?

 27. och sova eller viloläge när den?

 28. Hej! Någon installerade Windows 7 för en månad sedan! Nu när jag vill öppna den bärbara datorn verkar det som om Windows har uppdaterat 35% då stängs den, den öppnas och så visas den ... och den stängs igen och den öppnas och så verkar det ... vad kan jag göra gör jag i det här fallet?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.