GetRight en download manager för att hämta god kvalitet video tutorial

I den här videon handledning kommer vi att presentera GetRight Download Manager, som är en känd download manager, ganska uppskattat och mycket hedrad av den prestigefyllda webbplatser och IT-tidningar.

Daglig användning av denna Download Manager är mycket enkel, du behöver inte bara att trycka på nedladdningslänkar och GetRight kommer att hantera nedladdningen.

Men fram till dess vi in ​​en hel del alternativ för att få det att fungera på det sätt som vi vill, men oroa dig inte eftersom vi måste göra tillsammans.

Du kommer bli förvånad över den skicklighet av denna Download Manager och jag är säker på att det kommer att indragii och använda från och med nu för nedladdning.

Många webbplatser rekommenderar även att använda en download manager för vissa filer som är mer känsliga (BIOS, drivrutiner, programvara, operativsystem).

Jag inbjuder dig att lyssna noga på den här videon tutorial för att lära hur man ställer GetRight eftersom inställningen är mycket viktigt att en download manager.

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Denna Download Manager är bra men det finns andra sådana Internet Download Manager Jag använder detta tycks mig som är det bästa, men det är bra och GetRight

 2. Tack för denna tutorial jag själv här programmet installerar en pro version jag registreras och ms

 3. remus sade han

  inte svara på min e-post, om
  eller om den inte kan göras
  en tutorioal hur
  du kan navigera till en webbplats om vi är anslutna
  (Dvs hur kan vi spela
  i datorn)

 4. off jag fick ingenting Cristi kan inte ladda ner med honom så ge det hämtat sak och hämtade hela med loader webbläsare jag provat med Opera, Mozilla och går vet inte varför, men jag gjorde inställningar precis som handledning er var en pro version

 5. MCD.
  Som ni ser jag har installerat GetRight, jag satt och jag ner innan allt och det fungerade!
  Mer än en utförlig handledning så jag inte kan göra!

 6. MCD GetRight försöker ladda ner via Internet Explorer eller Mozilla eftersom arbetet måste göras några speciella inställningar

 7. Sergiu sade han

  Howdy!
  Intressant nog dock för mig är nog "Download Helper" i Firefox.
  Cristi du lovade för ett tag sedan att du gör en tutorial på "anslutning till Internet utan net"
  T.ex. PC kan installeras i wirles? ... (Jag vet ingenting om dessa anslutningar inalambrice) av det du göra en tutorial och om dessa anslutningar.
  Multzi!
  Ps: Jag gick ut i 8 bland besökare pt.ca jag inte har någon netto, tills jag kontaktade en annan leverantör nätet ... Jag tar den andra nyår

 8. Adrian sade han

  En mapp till en mapp jäklar Laci =)) är smärta Cristi !!! Jag gillar det så svårt att knulla med Lacu =)) efter att jag lära sig många bra saker har jag och din tutorials, ha kul och vet inte ... Jag älskar verkligen din tutorials och Boby väl förstått!

 9. danezu sade han

  Hej vänligen datimi snäll mot mig hela vista cd nyckel vi såg ut som en desperat och arg nam och jag fann att vänligen.

 10. Danezu.
  Ganska vänligen lugna ner sig och inte bli arg.
  Gå och söka efter torrents dig som en aktivator för vista cd nyckel där.
  Jag tror inte att du kommer att hitta, för här lär du dig bara "processen" och "råvara" du hittar någon annanstans, sådana torrents.
  Site oss om vi har ett sådant material tror inte att jag kunde göra handledning från bakom galler.
  Förmodligen ännu inte trätt någon i fängelse för att främja piratkopiering, men inte vill skapa prejudikat i november genom att öppna serie exemplen på TV.
  Du vet, dessa bilder Wobbly dålig kvalitet svart och vitt i en maskerad frågar: "Varför är det inte?" "Ba hacare du piratkopiering" och sedan börja att knäppa ut några skivor på bordet och förseglade dator med papper och? lim, naturligtvis framför den infraröda kameran, medan den andra roving maskerad vid huset i skydd av ett säte.
  Och sedan reportern på plats rapporterar >>> "Andreea myndigheter plundrade denna eftermiddag på platsen och fann över 5 4 CD och piratkopierade DVDs, de kommer att förstöras och förövarna åtalas .Detta videotutorial.ro tillhör gäng aktiva och har många IT-brott.
  Nätverks huvuden videotutorial.ro risk håller varje 5 år i fängelse, som naturligtvis om de befinns skyldiga av domstolen "<<<. Med vår kära verkar, vi tyger reportrar? Allt detta för vad? Eftersom jag var en bra pojke och gjorde en plats med några vänner, fast besluten att hjälpa alla som behöver en hjälpande hand, och på en gång någon rutan frågade mig en seriell och jag jag sa "vad fan för en serie ingenting händer." Jag tror att jag överdrev lite, men jag ville visa dig ett möjligt scenario som ingen kan garantera att jag inte kommer att realiseras! Det är bättre att bo på våra tutorials som serier finns överallt, att ha tålamod!

 11. CRISTI tack går ...... väl ...... ff ..DaneZu har sökt ApexDC? DC eller ODC (beroende på vad du använder) när du inte gasesti..sau torrents .. ?????

 12. danezu sade han

  pfff I tålamod Cristi satt 5 dagar pc nästan non stop på att plocka vista då jag märkte att det var för 64 bit och det är uppenbart att jag var upprörd när jag tillbringat så länge utan att lösa någonting sedan ser vista sp1 32 biti.Gata har funnit att komma ner för att hämta Méagui i 400 6 timmar jag pac pac väska honom på de cd som ... då att se det ger mig fel efter buteazaX (X (X (XX (sorry jag var nervös, nu m- jag trasslat i huvudet vet inte att jag tar och i installing'm inte säker själv: |

 13. Adrian sade han

  Danezu om inte en vista 400MG kommer aldrig veta när det inte är klart vad du tittar på Vista-serien! där du tittat på pasarici.com eller eurosport.com? Här är det ... lära sig vad en sökmotor som använder Google för att lära sig vad en tracker webbplats, vad är det p2p, eller vad nav eller starkt dc eller apex dc.Apoi återuppta forskningen om att finna mycket en enkel serie Vista.Cum bror sätta att ladda ner en "Vista" av 400MG där du såg detta mirakel som Vista 400MG ???? en vista är minst 1G och ge dig all säga något här? har 2G danezu em Vista.Asa som du vill sluta irriterande oss på grund av din okunnighet! Vi har inget ansvar gentemot dig, du behöver inte betala något för att titta på handledning, skriv inte när du anger platsen "Attention ger serie Vista" förstå människan som det kallas piratkopiering, och vi vill inte främja något här ! Och om du hade tålamod ... det är vad du vill söka efter nytt för dig? jag säger långsamt tålmodigt svalt ett för att hitta honom lycka till !!!

 14. Adrian sade han

  Jag har redan arg för även om jag ades nästan varje handledning som: ingen "service" serie någon programvara eller WINDOWS, inte främja piratkopiering och hacka eftersom det är olagligt och ber dig fortfarande insisterar på continuare.Ce knulla bröder är dumma? är turkar? inte tala rumänska? Jag använde kinesiska? Brothers född smarta men inte lära sig! Du har respekt även för dessa människor som förlorar sina nätter och under den måste ge till familjen att göra tutorials för oss, och detta utan att du har ingen skyldighet, ingen kommer att be dig några pengar även uitati.Aratati vissa tacksamhet till de människor som arbetar och glädje som vi lärt oss piratkopiering ceva.daca vill vara frisk, riskerar du din egen hud, men inte till fängelse själva och andra drar du efter dig! slå din -kommer Hulk pressa dig till hjärnan om du vill lära dig men inte skylla på andra för okunnighet, och inte hoppa till sådana krav för key.Intelegeti serien och en gång som: ÄR OLAGLIGT !!!

  • SORIBOSS sade han

   Jag har redan arg för även om jag ades nästan varje handledning som NU "Service" Serial för någon programvara eller Windows och pirattillverkning inte främja HACK SITE ÄR olagligt eftersom jag fortfarande insisterar och be continuare.Ce knulla bröder är dumma? Turks är? inte tala rumänska? Jag använde kinesiska? Bröder födda smarta men inte lär! Du har respekt även för de människor som förlorar sina nätter och under den måste ge till familjen för att göra tutorials för oss, och detta utan att du har ingen skyldighet, ingen kommer att be dig några pengar även uitati.Aratati någon tacksamhet till de människor som arbetar och nöje för oss att lära hur många pirater ceva.daca vill vara frisk, riskerar du din egen hud, men inte till fängelse själva och andra drar du efter dig! slå din hulk -Kommer din juicer hjärnan om du vill lära dig, men inte skylla på andra för okunnighet, och inga sådana krav på himlen key.Intelegeti serien och en gång som: IS OLAGLIGT !!!

   FFF snarare SAA jag lärde FFF mer från dig men NIST kid jag tror vill få sina CALC andra att göra inte vad NET PT hon är smartare Ge dem INGENTING att klara sig själva BRAVO BROTHER är upp jag gillade när några kritisera CATE

 15. Adrian sade han

  Cristi, Boby har gett både en post, så mycket jag behöver dina synpunkter! Snälla hjälp mig mycket, och jag kommer att yttra sig om vad jag skrev i e-postmeddelandet som uppriktigt jag är inte bra på det alls och inte vet vad du ska välja!

 16. danezu sade han

  Adriane Sal gresit.Nu du förstår att det var 400 mega cd nyckel :))) Jag sa att jag fick en fönster mega 400 du fick u fel.

 17. Adrian sade han

  Danezu du ärligt blinda bror ... du vet att läsa? du inte har något emot någon annanstans: bara läsa och förstå !! Jag sa till min vän ALO Windows 400MG ingen nyckel! där du såg att jag sa nyckel? Ursäkta mig verkligen blind ... var fan du såg en man Windows Vista har 400MG? Windows Vista har en uppriktig OMULE 2G du vet vad som gör Enter? uppriktigt sagt bättre läsa vad jag skrev ovan och ge kopiera klistra (om du vet hur man gör det) fras där jag säger att nyckeln har inneburit 400MG.Am vilken typ av program som du tittat på när du har ingen aning om vista Windows Vista kommer aldrig 400MG Adik på ren svenska, lära gotta har eller hur är Windows Vista (gotta har 2G) och sedan beslagtagits av serie sökt nene.

 18. Adrian sade han

  Samma danezu vad jag sa, men du förstår och läsa fel! Där du såg 400MG Windows Vista? =)) Uppmärksamhet nu som när jag berättade Windows vista nyckel inte !! bra läsning! Vem har lärt dig eller ser jag en Windows Vista bra att ha 400MG LOL LOL =)) (jag ber tusen ursäkter administratörer som jag upprepade inlägg men jag vill här mannen att förstå vad jag menade och stress, men jag tror det är redan oförmåga att inte säga något stod ut. Återigen ber jag om ursäkt)

 19. victorio sade han

  Super Hard ... Cristian .mersi dig / det goda arbete du är bäst ... Jag lärde mig många saker härifrån tack ... och jag fortfarande intressanta tutorials! Respekt!

 20. Radu81 sade han

  Inte att vara oförskämd eller otacksam för någon handledning handledning ... men igen ... ingenting dessa dagar ???

 21. danezu sade han

  Adriane K om min oförmåga kanske det var något annat och jag förstår att misstag CD KEY kanske jag läste i graba..Sti proverbu kille, inte döma en bok efter omslaget och med vista som jag gjorde bra, men tyvärr -Jag gick ut eftersom jag inte jocrile.

 22. danezu sade han

  Adriane och app om u vet många bra bv och gratulera er ger känna mig från 12 åren av min vet tillräckligt, så att inte göra inlägg till mig och säger att de inte vet i datorn och jag som du är mindre blinda nam jag har aldrig sagt att jag var arg på voi.Am bad att cd-nyckel 3 eftersom det var natt och jag letade efter och jag var arg och att hata om du har en CD-nyckel dator eller visste en webbplats .de problem med Windows 400MG ursäkt, men att veta att jag inte var förtjust i Vista och inte alltför subiectu intresserade mig så jag visste det, men jag ville prova något nytt och jag lärde något inte strica.Asa som vänligen inte döma mig, jag är inte bra Daka sak du inte gör detta för allmänheten TNE för alla att se och säga "uitel och det visar att han vet ingenting."

 23. Adrian sade han

  DaneZeu om du 12 år tror jag inte det är meningsfullt att ge dig replikera barnet ... men du måste förstå när vissa människor som har barn hemma (Cristi, boby), som är mycket högre k du berätta inte ge serie här eller nyckel för windows, och du måste också förstå att det måste kasta din aldrig i livet nerver tai andra, eller att ge eller att söka den skyldige när något du går! först leta efter det är ditt fel och då ... om du laddar det och vara nervös annan! du i en ålder när utforska försöker lära, att veta, men detta görs med diskretion, förståelse för dig, måste titpi inte bryta eller skrika om något ser inte dig, men du lugna ner dig, du ser var du har fel och försöka fixa det! jag sade i ett inlägg på en annan handledning ... mitt mål är inte att smutskasta dig eller att förödmjuka, men att skjuta, lär dig att visa dig, men när jag gör det för skojs skull för att hjälpa dig och du kommer att slå ditt spel och bli ironiskt skratt och sedan vet jag om jag försöker att förstå ... apar.Nu kommer att höja dig och kommer du att inse den toate..si sätt när någon säger något inte hoppa upp! Läs noga vad han skrev, vad han menade, och sedan tror vad svar att ge honom 't ta det lugnt, som du gjorde med mig! som en annan tidshopp kan inte hjälpa någon om du själv blivit fräck, ironiskt, och du har misto.Altii år tillbaka är det möjligt, och du bara 12 år, jag påpeka att ni inte vet någonting om datorer! men själv, att du sa att du gå till ladda ner en vista av 400mg :). Lycka till i livet, inte vara arg på mig! Det var inte mitt mål!

 24. danezu sade han

  Adrian har inte något med dig och fick aldrig arg tjuamne förbjuder dig eller jag hade svalt med du bara ville försvara mig och du jag såg dig tuffare för mig

 25. Adrian sade han

  Danezu vara säker på att jag inte har något emot dig, men du och jag såg det och jag sa Cristi inte "tjäna" viktiga platser för alla program som är olagligt, och inte bara dig! Det var mer som bad !, nästan alla tutorials Jag sade inte erbjuda viktiga platser och ändå människor Institut! Att vi vara medkännande och förstår att vi inte kan erbjuda serie för det är olagligt .Om du har förstått första gången Cristi berättade att han inte kan ge dig nyckeln, eller en plats där det inte får dem här! .Succes i mysterier och iT-världen, och lycka till levande!

 26. marian sade han

  Mr Cristi, drog jag getrigh när jag drog något jag har inte gått till botten högerklicka på filen och kör nu ger inte vet om jag kör där? Tack

 27. @marian: Gå till den mapp där du ställa in den för att rädda du hämtade ... Vad gör du om du inte är försiktig? mest bortglömda när handledning som Cristi visade var och i vilken mapp GetRight ladda ner !! Se i miljöer där sparade den nedladdade program som ger dig adress något liknande C \ Documents and Settings \ Downloads ... det var bara ett exempel ...

 28. marian sade han

  Uncle Adrian vet var jag har gjort sätt att spara, men när man drar en zip börja göra flash skärmen efter leechar och kan inte stoppa måste ge omstart, om aplication gå med dragkedja, där du måste spara när du fotograferar några zip i GetRight? tack

 29. marian sade han

  Uncle Adrian för att vara exakt drog Far Cry gratis hela spelet på nätet och när de är öppna GetRight måste spara där om spelet är zip-filer till alla filer, program, zip-filer, de komprimerade filer få rätt del ladda ner filer, video, där? jag gör blinkar att monitorn jag har provat dem alla, och jag och cd-nyckel l032 hacb-yz21-xtlf-b9c3, eller kom gärna på min id marianmartipan

 30. @marian: Du måste spara zip-filer eller compresed filer, inte ge id inte kommer sitta bråka med dig att prata, problem löses och diskutera här problemet eller din misstag att lära andra!

 31. @marian: Vänligen i framtiden inte att ge kommentarer för seriell är inte bra !!! Det är för ditt eget bästa inte de någonsin gör annars åtgärder kommer att vidtas mot dig !! Nu antar att du inte visste.

 32. marian sade han

  av admin, vad du GetRight period för administratören sätta mig ett meddelande som säger att vi redan har laddat ner 21 gånger och köpa det, hur mycket är sant, varför jag klippa det eller vad som händer om du inte köper? tack

 33. Adrian sade han

  @marian: inte längre kan använda om du inte ser tecken ... och chefer är gratis att ladda ner ett av dem skulle vara färsk nedladdning.

 34. marian sade han

  av admin när en handledning där vi lär oss hur man förvandlar zip-fil körbart program? eller gjorde du? eftersom efter dowload t.ex. ett spel på nätet och ge körningen går, ikonuppsättning upp är med stor blå Internet Explorer och när jag klickar på den för att ge sikt starta min pulsmätare gör blinkar och inte gå ingenting får ge starta om datorn, fann jag mig själv ett program WINZIP som jag tror att jag kan hjälpa, men vet inte hur jag gör inställningar om du har någon handledning som tala om för mig om du inte svara på min admin Mr Cristi eller Adrian kan jag svara någon som vet och läser, tack

 35. Adrian sade han

  @marian: Om dimma innehållande filé är inte bra eller zip-arkiv är skadad ... sedan ingenting omvandla den till körbar som ändå inte kommer att gå! Vi handledning om något med WinRAR !!! Skriv Winrar på jakt uppe till höger och hitta 2 resultat: Hur lossa iso bild i flera bitar och hur man skapar ett arkiv med WinRAR handledning video Hur man ändrar en Windows XP med nLite - video tutorials klicka det första resultatet av Winrar!

 36. marian sade han

  Jag tror att du fick uttråkad med frågorna, tack för hjälpen

 37. dumitru32 sade han

  Jag drog mig GetRight plats och vid första fungerade inte på Google Chrome, och efter några veckor började se och denna webbläsare ...
  Så inte bara fungerar med webbläsare inställningar som nämns i ...
  Tack så mycket för självstudier gjorts, eftersom jag lärde mig en hel del saker som var bara känner dem under flera år om vi lär en !!!!!!

 38. crs1993 sade han

  välkommen
  Jag gjorde även ett litet test ... samma fil tas från samma ställe
  -> GetRight: 35s
  -> Idman: 23s
  🙂

 39. videor finns att hämta? IDM-platsen är konkret om det

 40. crs1993 sade han

  @vasi: ja kan också ladda ner filmer

 41. ... Merci fortfarande till IDM

 42. Csabaxb sade han

  Hej, skrev jag det som en bra handledning om gratis nedladdning manager, men kommentaren dök upp. Romans ner mycket överallt, och se poängen handledning. Normalt om du har tid. Bara ännu bättre.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.