Hur man gör en bootbar USB-minne för att installera Windows 8 - video tutorial

Hej vänner, i denna video tutorial du kommer se hur man gör ett USB-minne med Windows 8, för detta använder vi WinToFlash och Daemon Tools är fri programvara.
För en tid sedan introducerade jag programvara från Microsoft som gör samma sak, var det 7 Windows USB / DVD Download Tool som jag gjorde en video tutorial. Tyvärr 7 Windows USB / DVD Download Tool inte fungera mycket bra när det gäller Windows 8 kan 7 även Windows problem uppstår.
WinToFlash är en programvara som tillåter oss att snabbt WIndows 8 på ett USB-minne, går jobbet sladd utan fel eller andra problem.
Att sätta WIndows 8 pinne med Flash för att vinna längre behöver en virtuell enhet, för detta använder vi Daemon Tools är en fri programvara (Lite-versionen) som skulle saknas från vilken dator som helst.
Om du vill göra en bootbar USB-minne med Windows 8 behöver vi en Windows 8 Naturligtvis är det befunnits vara fria i Release Preview version på Microsofts webbplats, har du länken nedan.
Jag bestämde mig för att göra denna video tutorial eftersom jag ville installera Windows 8 pinnen och vi gjorde, det är därför jag använde Windows 7 USB / DVD Download Tool, när jag startat upp från pinnen märkte jag som går på skärmen meddelandet "Operating system not found" eller "operativsystem saknas" inte behålla exakt. Jag bestämde mig för att återställa minnet och den här gången jag använde Win till Flash och hanteras.
Det verkar som 7 Windows USB / DVD Download Tool har vissa problem som jag hade inget tålamod för att lösa dem på den tiden. Idag är vi timplu nödvändigt ibland för att lösa fel. Projektet 7 Windows USB / DVD Download Tool har något övergivits eftersom det verkar som Microsoft använt öppen källkod för det här programmet, omoraliskt med tanke på att Microsoft säljer Windows.
I varje fall WinToFlash gå och göra mycket bra. Var försiktig när du laddar ner, inte ta din första versionen är en körbar som kommer att fyllas med bloatware, vänligen använd följande länk eller två. Var försiktig och Daemon Tools är fulla av bloatware programvara måste förstå detta, bara vara fri.

Ladda ner Windows 8 Release Preview - gratis
Ladda ner Daemon Tools Lite - gratis
Hämta WinToFlash - gratis

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Jag har ett USB-minne Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB med windows64 lite på honom och vill veta samt att formatera Windows winsows 8 efteråt att sätta på den.

 2. Andrew:
  Jag har ett USB-minne Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB med windows64 lite på honom och vill veta samt att formatera Windows winsows 8 efteråt att sätta på den.

  När du har sparat alla pinnen, formateringen pass (fat32) och sedan kan du lägga fönster på den 8. WinToFlash och format men det är bättre att få allt rätt.

 3. KodeJust sade han

  Andrew:
  Jag har ett USB-minne Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB med windows64 lite på honom och vill veta samt att formatera Windows winsows 8 efteråt att sätta på den.

  Det vore lämpligt att formatera fat32 och avmarkera obtiunea snabbt. Operationen tar aprximativ 10-15 minuter. Avmarkera obtiunea snabb och som beskrivs i handledningen du kommer att få problem. Framgång.

 4. Jag bara gör WinToFlash pinnar startbar Windows 7 och går perfekt smidigt, jag har en liten pinne är faktiskt en microSD-kortläsare och en kort ha honom på A-4GB och gå super installera Windows 7. Jag fosit denna programvara, inte andra program, gick det första rakkniv.

 5. Florin78 sade han

  Cristi är en handledning WinToFlash: https://www.videotutorial.ro/?p=2737 och du sa det att starta från USB efter den första omstarten måste ange BIOS och ändra startbanan hårddisken. Det är sant i det här fallet och om vi kan göra denna pinne på win xp startbar sp3? och jag postat ett problem med Camtasia om du kan berätta något. tack

 6. lucyana sade han

  Jag försökte programmet från Microsoft och jag hade installerat probleme..am och vinna med honom (win8)

 7. Andrew sade han

  Cristi-admin: När du har sparat alla pinnen, formateringen pass (fat32) och sedan kan du lägga fönster på den 8. WinToFlash och format men det är bättre att få allt rätt.

  Och allokeringsenhet storlek bytes 4096 lämna eller ge den standard tilldelning storlek?

 8. calincalin sade han
 9. Hej Cristi, allt för bra handledning! Jag har ett förslag till handledning, särskilt för att göra en tutorial på "Windows 8 To Go". Det skulle vara mycket användbart i min mening. Adjö och fler tutorials

 10. Jag förstår inte varför du tjafsa med dig när det PowerISO DAEMON! Jag i 2006 när jag upptäckte jag använda och installera, och scris..de som upptar utrymme och daemon och ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc när du kan ha ett program i 2 1?

 11. Mitt förslag består av följande program:
  Rufus eller WiNToBootic.Sunt enkla program utan daemon tools utan några complicatii.Asta inenteles om du väljer att inte använda sin egen utiitarul skapad av Microsoft kallas Windows 7 usb dvd verktyg.
  Respekt.

 12. anonimul sade han

  jully:
  Jag förstår inte varför du tjafsa med dig när det PowerISO DAEMON! Jag i 2006 när jag upptäckte jag använda och installera, och scris..de som upptar utrymme och daemon och ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc när du kan ha ett program i 2 1?

  Det är en fråga om vana. Varje använder vad han vill. Gör dina egna tutorials och ge exempel med hjälp av ... bla, bla, bla och honom komma och berätta varför inte använda det och använda "virtualCD" som är mindre och bättre och ... Genom att tala tom. Kritiker världen är full av människor som Cristi Adrian ... RAR sällan.

 13. PalAlexander sade han

  Jag hämtade Windows 8 Bygg 9200 Jag ville installera den i VMware spelare och fick steg där du måste indroduce visa vad väska jag försökte visa tjänsteman från Microsoft för Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF ) och jag gick inte vad jag gör?

 14. KodeJust sade han

  jully:
  Jag förstår inte varför du tjafsa med dig när det PowerISO DAEMON! Jag i 2006 när jag upptäckte jag använda och installera, och scris..de som upptar utrymme och daemon och ImgBurn / CD Burner XP / Nero etc när du kan ha ett program i 2 1?

  Cristi används Daemon Tools Lite eftersom det är gratis, inte för att det inte skulle vara bra driver Iso, och du kommer hit och skryta om hur du använder ström Iso (stor ost). Och jag använder Power Iso men med olika viktiga platser på nätet och inte har pengar för det och om jag hade jag inte skulle ge pengar liciente, liksom för Windows. Om alla skryta med hjälp av Power Iso ta ett foto och visa detta gav dig $ 29.95 dem på licienta, men jag satsar och du viktiga platser på nätet!

 15. PalAlexander:
  Jag hämtade Windows 8 Bygg 9200 Jag ville installera den i VMware spelare och fick steg där du måste indroducserialul vad väska jag försökte visa tjänsteman från Microsoft för Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) jag gick och vad jag gör?

  Varför tror du att inte fungerade?

 16. nicu banditu sade han

  Jag gjorde en Windows XP installerar pinne men stick mycket hårt Windows, gå snabbare DVD.

 17. polferis sade han

  PalAlexander:
  Jag hämtade Windows 8 Bygg 9200 Jag ville installera den i VMware spelare och fick steg där du måste indroducserialul vad väska jag försökte visa tjänsteman från Microsoft för Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) jag gick och vad jag gör?

  Baga serien korrekt, du hittar på nätet! Men du måste kunna aktivera den efter installationen ... .serverul KMS är inte aktiv ännu.

 18. polferis sade han

  Florin78:
  Cristi är en handledning WinToFlash:https://www.videotutorial.ro/?p=2737 och du sa det att starta från USB efter den första omstarten måste ange BIOS och ändra startbanan hårddisken. Det är sant i det här fallet och om vi kan göra denna pinne på win xp startbar sp3? och jag postat ett problem med Camtasia om du kan berätta något. tack

  Enkel efter den första omstarten, ta bort pinnen, aldrig in i någon BIOS ...

 19. sailorriver sade han

  Jag använde "Windows 8 USB Installer Maker" är ok litet program skriver direkt till ISO bild på minnet.

 20. LiviuFlorin sade han

  Vinn 8 64 bit vi inte installera pinne, men en bit 32 vi lyckats. Jag anser att vi bör ha som körs på 64bit så jag kan installera pinnen hela 64 bit ..

 21. RafaelRafito sade han

  Mycket bra handledning, tack Cristi !!!
  Jag brukade sätta Windows Ström ISO 8 pinne, ingen annan nytta omkring honom.
  Respekt för vad du gör.

 22. zame77 sade han

  Mr Cristi CIBOX jag hålla med två partitioner (så jag köpte den) och jag kan inte ta bort partitionen mindre. Jag gjorde startbar men bara ser min startpartition små och inte fungerar. Hur har du bara en partition, kan du starta från den?

 23. Bästa hälsningar!
  Det syftar till en lång tid och så jag kom till 8 fönster. Jag har ställt in ett nytt system med hjälp av din mening: MB H61ICAFE: I3 2100- 3,1Gb: 8G RAM: WD HDD video GT430 500G + Maxtor 80G.
  8 visades när jag installerade Windows version på 32 bit och allt var OK.
  Win Win XP 8 + .Astazi Jag gjorde hålla med win8 / 64biti. Men jag fick meddelande om att installationen inte kan installeras på MBR men på GPT. Ärligt jag inte har hört talas om GPT. Varog om du kan mig och upplyst mig hur kan jag göra en konvertering MBR och GPT om jag ska göra det.
  Tack för hjälpen.

 24. Hej alla,

  För dem som vill ha ett alternativ till Daemon Tools används - gBurner virtuell enhet 3.2. En enkel, lätt att använda och i slutändan, FRI.
  http://www.gburner.com/online-help/virtual-drive.htm

 25. virus2009 sade han

  Det går perfekt med deras användbarhet. Criati har sannolikt ett problem i systemet.

  lucyana:
  Jag försökte programmet från Microsoft och jag hade installerat probleme..am och vinna med honom (win8)

 26. deejay sade han

  Salut.Daca istället för att använda kraft iso daemon tools, gå? Jag tror att det är också en programinstallation ISO-avbilder och utanför, så det kan ha att gå dit?

 27. Det kan skapa en startbar pinne som vi win xp, win7 och vinna 8?

 28. Jag har installerat Windows 7 ultimata 32 bit iso med Windows 7 USB / DVD och jag hade inga problem med att installera, jag på detta system opereare skriver du gjorde med Windows 7 USB / DVD, men jag gjorde en med Windows Vista iso alla 7 Windows USB / DVD <ändå yl-ha andra

 29. Hej! .I Ett stort problem jag står inför nästan en vecka och inte ge honom cap.am operativsystemet Windows 7 och jag vill lägga min Windows 8 från en pinne eftersom min dvd r inte mig längre läser DVD-skivor och läser endast de p originale.si usb misslyckas att göra detta, har jag provat en hel del program och jag inte bootable.va snälla hjälp mig !!!!! yo_liviu11 är mitt id ... .I stor nevus d ajutor.multumesc

 30. tack Cristi ladda upp, super cool och mycket lätt bubblade på stik, resuit jag utan problem

 31. God morgon, (det är morgon nu när jag skriver
  Jag har en fråga, vi håller 8GB (Hama 6MB / sek, 00090891)
  Jag vill göra startbar pinne med Windows 8 mer på min înţelesu att göra det som om jag skulle göra en DVD med Windows 8, är min fråga här:
  Det är bra pinne i så fall följa videotutorialu ovan? Om inte, är orsaken inte bra?
  En annan sak är stick format och Windows FAT32 som vill lägga den på minnet av 3.33GB är ISO-format.
  Tack och väntar på ett svar BRÅDSKANDE

  • för Alex
   Stick är bra och kommer att ge tutorialul.Daca har problem med systemets storlek kan hålla sig så NTFS-format

   • Jag följde alla steg jag gjorde, men efter omstart press F12 min startmenyn visas och välj (USB HDD) men inte stövlar och jag kan säga att jag ställa in frist USB HDD-enhet i BIOS.
    Det snälla hjälp mig!

 32. adrian Gudus sade han

  Alex:
  Jag följde alla steg jag gjorde, men efter omstart press F12 min startmenyn visas och välj (USB HDD) men inte stövlar och jag kan säga att jag ställa in frist USB HDD-enhet i BIOS.
  Det snälla hjälp mig!

  I morgon kommer jag att lägga upp en lösning för de fall där ett USB-minne eller blir nebootabil. Sak hände mig flera gånger med flera USB-enheter

 33. adrian Gudus sade han

  Alex:
  Snälla låt mig veta vad man ska göra och hur jag kan se om det är startbar utan omstart.

  Det är vår plikt att informera dig. Just av denna anledning har varje webbplats sidebar vänster eller övre högra rutan "subscribe" eller som vi gör "unsubscribe" som en som vill hålla sig à jour med nya artiklar som skall publiceras. Fyll i din personliga e-postadress i "Subscription" och klicka sedan på den röda knappen "Skicka". Du kommer att få ditt e-postkonto e-post från oss att du har en länk som du måste klicka (tillgång) för att bekräfta din prenumeration. Prenumerera via e-post till vår webbplats och i allmänhet till andra platser är gratis och kostar ingenting när vi skapa nya videosjälvstudier, kommer du att meddelas via e-post

  Nu en fråga till er: varför ingen omstart? unprieten du sa själv att det inte är bättre att ge återställs?

  • Abonamentu jag vet, men jag tror att det finns många tutorials på dagen ...
   Som omstart ingen berättade inte bara att jag trodde att det är nog första gången med käpp
   Slutligen kan du hjälpa mig idag för att veta om jag ser någon annanstans.

 34. adrian Gudus sade han

  Alex:
  Abonamentu jag vet, men jag tror att det finns många tutorials på dagen ...
  Som omstart ingen berättade inte bara att jag trodde att det är nog första gången med käpp
  Slutligen kan du hjälpa mig idag för att veta om jag ser någon annanstans.

  Vi brukade lägga 1, 2 maximala handledning dag. så att du inte får alltför många e-postmeddelanden från oss.

 35. adrian Gudus: Vi brukade lägga 1, 2 maximala handledning dag. så att du inte får alltför många e-postmeddelanden från oss.


  adrian Gudus: Vi brukade lägga 1, 2 maximala handledning dag. så att du inte får alltför många e-postmeddelanden från oss.


  Så småningom kan du hjälpa mig

 36. marius sade han

  välkommen
  Windows CE är att sätta honom eller bilden kan vara och måste öppna den med Daemon Tools

 37. Rick sade han

  En bra och spännande handledning! merci, fick jag bättre! LIKE ett bra jobb som en insättning för alla!

 38. Rick sade han

  Hej killar, jag har en fråga om Windows 8 jag installerat aktiverad går ok, bara när gränssnittet Metro UI Tryck på "fönster" för att försvara mitt skrivbord, verkar jag skrivbordet, bara inte ladda min tapet, färg förblir Metro UI gränssnittet, och ingen del av ikonerna inte visas, måste du alltid ge en uppdatering att ske! några råd ... tack!

 39. Jag kan inte installera Windows på företaget 8 32 2-3 bit.Astept min då ger mig ett felmeddelande och datorn måste startas om.

 40. Mycket användbart handledning. bra jobb

  Tack så mycket!

 41. cosmin sade han

  Hej, du har en bärbar dator med Intel (R) Pentium (R) CPU-konfiguration [E skyddas] 2.20GHz. 4.00 GB-ram, jag kan inte installera Windows 8 på 64-bitar, jag ger fel. Varför?

 42. Vad exakt ser du felet? Under vilka villkor? Ge mer information.

 43. Marian sade han

  Hej Cristi göra en handledning om hur man installerar Windows på en bärbar dator med en gammal uefi.metoda installation av Windows fungerar inte.

 44. adrian sade han

  hej, om jag gjorde stick startbar med Windows på den, kan jag hålla honom där och installera om Windows varje gång jag behöver?

 45. Hej Jag har en fråga Cristi fråga är att hur du osa kan starta Windows XP gb minne 4

  • För att skapa en startbar USB Windows XP använder Rufus. Vi ses på webbplatsen handledning. Du hittar honom med hjälp av sökrutan.

 46. marius sade han

  Cristi länkar kommer inte att skicka mig någon annanstans vad jag ska göra tala om för mig

Returlänkar

 1. [...] De har andra tutorials som hjälper. Till exempel, för att uttrycka Windows 8 stick WinToFlash kan använda en handledning som utförs av min kollega Cristi. Också för att skapa en startbar DVD med Windows [...]

 2. [...] USB MacOS på Windows. Du ska veta att denna operation är inte så enkelt som i fallet med framställning och installation av Windows på ett USB-minne. Mac OS X använder ett annat filsystem och för att kunna hålla installation på Windows [...]

 3. [...] Tutorials: Hur man gör en DVD eller USB-minne startbar Windows 7 använder Windows Vista, XP eller 7 Hur man gör ett USB-minne startbar Installera Windows 8 Hur man gör en startbar CD från en ISO-bild med nero också om du har en nyckel [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.