Hur man gör en bootbar USB-minne med Windows Vista, eller 7 8 i Ubuntu Linux - video läraren

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan skapa en startbar USB-minne som kommer att sätta Windows Vista eller Windows 7 8 Developer Preview, med huvud operativsystemet Ubuntu Linux.
Det kan vara så att för någon att köpa en bärbar dator som kommer med Ubuntu Linux operativsystem förinstallerat. Anta att han som gör detta inte längre har en annan dator som har installerat Windows ännu, vill bli av Ubuntu Linux som vill göra ett USB-minne startbar som sätter Windows Vista, 7 eller 8 senare till honom installera på din bärbara dator. Windows och Windows 7 8 fann att ladda ner gratis och lagligt format .iso, bör du hålla och metod.
Stegen är enkla som kommer att kunna se från video tutorial. Jag säga jag har inte rört det för en andra terminal för att avlägsna eventuella återhållsamhet eller rädsla du får använda Ubuntu. Du kommer att se att jag säger "vänner" på Ubuntu, det är svårt att använda, måste du veta kommandon i terminalen, måste du vara avancerade användare, är det inte så! För att utföra dessa uppgifter för att sätta Windows Vista, 7 eller 8 pinne, jag bara använda musen.
Vi behöver:
1 4 minimi GB USB-minne
GParted 2 att du installerar Ubuntu Software Center (vi kommer att använda för att formatera dem fastna i NTFS)
3 En äldre version av UNetbootin du hämta här http://sourceforge.net/projects/unetbootin/files/UNetbootin/494/unetbootin-linux-494/download (Och UNetbootin kan installeras från Ubuntu Software Center men inte vad den borde vara) UNetbootin ger oss möjlighet att sätta .iso avbildning av Windows Vista, 7 eller 8 på USB-minne.
Vidare har dessa steg i guiden. Hur man gör en startbar pinne med Windows XP i Ubuntu, kommer vi att tala en annan gång eftersom det är en mer komplicerad operation. Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur man gör en bootbar USB-minne med Windows Vista eller 7 8 Ubuntu Linux operativsystem.

........................

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. I killar, jag fick en pinne och det är något: Transcend JF V30 / 8GB Och när du sitter i USB-porten det ber dig att formatera och ge mig ser format: okänt kapacitet. Kan existera längre någon chans att återhämta sig pinne, eller så kan du kasta?

 2. Andrew sade han

  Jag vet att ämnet men inte riktigt planerar att installera Windows 8 men jag vet inte var jag kan hitta drivrutiner för ljud ... etc.
  Tala om för mig och mig.
  Tack på förhand.

  • AdrianGudus sade han

   Andrew:
   Jag vet att ämnet men inte riktigt planerar att installera Windows 8 men jag vet inte var jag kan hitta drivrutiner för ljud ... etc.
   Tala om för mig och mig.
   Tack på förhand.

   Det är för tidigt att prata om det. Windows 8 inte officiellt släppt, det är bara i testfasen. Så för att se och de första officiella drivrutiner för Windows 8, förväntade vi. Alla operativsystem kommer med några vanliga förare ... Jag är redo att köras på hårdvara mycket högre nivå i livet. Installera Windows 8 och kanske ha överraskning för systemet att känna igen och kunna använda ditt kort ljud ... om detta händer, gör Internet och han kommer att försöka att söka en genom automatiska uppdateringar och installera dem utan behovet för ingripande.
   Om du installerar Windows 8 rätt som vi gjorde i Tutorial "Install nya Windows 8 utan risk även på processorer utan virtualisering hårdvara" kommer att söka efter drivrutiner på Internet ensam. handledning du sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten: du skriver vad jag lägga i citattecken, slå på Enter och du hittar.
   Om huvud-svans såg handledning, skulle du ha känt detta.

 3. daniyl sade han

  Super, du har gjort en handledning för Linux (Ubuntu) .Som en stor Windoze domineras av ett fartyg och hur många använder Ubuntu. Tack, ff. Bra.

 4. en fråga! metod som visar på deras webbplats kan inte göra någon pinne startbar? http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download ... Är inte bara tillgänglig för Ubuntu jag säger, och denna metod verkar lättare !! En annan sak, jag är nyfiken på hur det skulle göra en pinne, CD / DVD-start endast terminal .. Det kan göra en tutorial om ??

  • AdrianGudus sade han

   hagi:
   en fråga! metod som visar på deras webbplats kan inte göra någon pinne startbar? ... Är inte bara tillgänglig för Ubuntu jag säger, och denna metod verkar lättare !! En annan sak, jag är nyfiken på hur det skulle göra en pinne, CD / DVD-start endast terminal .. Det kan göra en tutorial om ??

   Tyvärr den metod som anges där kan inte. Tror du att jag skulle presenteras om denna metod skulle fungera? Nej ... vi vill komplicera.

 5. Vasile sade han

  är den hetaste och bästa denna tutorial hur man gör en pinne ....

 6. madutz sade han

  Danut med en startbar xp introducerade du startar datorn med stik i den kan du starta, och du får ta bort partitioner partition s stik om du känner igen dig skapa tillbaka och sedan starta om

 7. Hej Jag har ett problem, jag har ett kort för din telefon och om du sätter i kortläsaren inte känner igen mina PC-kort har ersatt läsare att tro att han har blivit, men jag säger formateras vi formateras och fortfarande aldrig har ersatt och minneskortet men ändå inte kan känna igen om jag vill skicka musik eller något Bluetooth inte igen telefon men telefonen känner igen ge go. Cepot att göra?
  Tack för hjälpen

  • AdrianGudus sade han

   Oana:
   Hej Jag har ett problem, jag har ett kort för din telefon och om du sätter i kortläsaren inte känner igen mina PC-kort har ersatt läsare att tro att han har blivit, men jag säger formateras vi formateras och fortfarande aldrig har ersatt och minneskortet men ändå inte kan känna igen om jag vill skicka musik eller något Bluetooth inte igen telefon men telefonen känner igen ge go. Cepot att göra?
   Tack för hjälpen

   Vad gör din fråga med den här guiden? Vänligen i framtiden försöker vara på ämnet eller för att söka i närheten av ditt problem är en handledning om 800 tutorials här på sajten, omöjligt att inte hitta något nära ditt problem.
   Ni har gett information om vilket operativsystem du använder, vilken typ av kortläsare eller USB är vorba..integrat. Om detta händer ... var är ala läsare på din dator eller laptop?
   Du har drivrutiner installerade för ala kortläsare (kortläsare = läsare)?

 8. mircea sade han

  Hej, mycket hjälpsam Miar vara en ny handledning, en guide pc.Vreau hårdvara för att göra min dator, och nuprea veta vad man ska aleg..am en budget på 15 milioane.As en som vill spela och vissa spel. .Vi mycket om du kan göra en ny ghid.Multumesc!

 9. Vänligen börja du göra några artiklar på bloggen eller video tutorials med programmeringsspråket C ++, jag behöver för skolan. Jag fick lite förvirrad lärare.

 10. Hej, ledsen att inte vara handledningen, att återgå till vad VAM frågade ovan ja windoes 7 kortläsare är USB-läsare kortet, använder jag för att driva datorn inte har föraren installation på det, jag drivrutinsinstallation Bluetooth varken honom jag inte gå än att skicka det motsatta målet i PC PC tel inte talar om för mig att jag minneskort och läsaren jag har sagt innan det händer.
  Hälsningar ber snällt och jag ber om ursäkt än en gång att de inte är på handledningen, tack för förståelse.

 11. Costel sade han

  hej, snälla hjälp mig med råd om vad som är bäst moderkort eller ASUS P5B ASROCK G31M-S?

 12. Georgekent sade han

  Tack för denna tutorial som jag VB nu alla en 2 dagar är ok, och den version med XP idag !!!

 13. Det är mindre och visas fönster 8 och jag vill uttrycka det på minnet di ubuntu, men jag har ett litet problem jag ge att öppna UNetbootin (tagen från där anger du) berättar inte installerat något program för att öppna körbara filer ( jag installerade ubuntu nyligen och när jag tog innan programmet gick men nu inte vill) .Om du kan hjälpa mig?

 14. Jag löst redo.

 15. lucian72 sade han

  hej vacker och mycket tydlig handledning kan ställa en fråga på stik vinna 7 starter som jag använde för att starta upp PRG för ultimat 7 vinna och tack går

 16. mirceacluj sade han

  Jag följde anvisningarna och jag stannade vid CPC BLÄDDRA UNETBOOTIN.nu visar mig iso filer på desktop.As vara tydligare med några screenshut platser men kan inte posta

 17. mirceacluj sade han

  uuuuu Jag lyckades eeee ... om du har din ISO, och hem och stationära ia.Am inte bort det (avmontera) på skrivbordet och jag tog det hemifrån

 18. par sade han

  Jag följde steg, rusa från skapelsen till 52% det är död, vilket innebär att stå 10 minuter och går inte bort

 19. "7z hittades inte. Det är nödvändigt för installationsprocedurer heller.
  Installera paketet "p7zip-full" eller motsvarande paket från din distribution. "- det ger mig när start UNetbootin-linux-494, vad är problemet? tack

 20. Jag har nyligen köpt en PC "2-3 dagar", som jag kom upp med Ubuntu Linux operativsystem, har jag aldrig arbetat med Ubuntu Linux och inte vet någonting om det, nu min fråga är hur installerar jag UNEBOTIN? Jag försökte installera vissa program som "TV Max" Jag följde instruktionerna Jag satte felaktigt lösenord men jag ger Loghin, varför, var fel? kanske du kan lämna några instruktioner, tack!

 21. Hej .Fara ord hur väl Facu handledning, jag tror att vi är ett gäng som försökte Ubuntu och vet inte hur man ska gå tillbaka till Windows hahahhah tack för hjälpen, och den här gången tänker jag på 3-4 gånger jag har gått ut ur huset tutorials ancurcaturii ...

 22. Luigi Duma sade han

  Linux Mint 17 och jag vill lägga min xp dualboot ett spel och vi inte hålla men när jag försökte UNetbootin starta och ge version en dator startar UNetbootin

 23. uppmärksamhet, om du inte har installerat verktyget 7zip du kan hålla bootabil.tutorialul anmärkning Cristian 10.bavo

 24. Super handledning.
  Han bad mig att göra det i det formatet 32 fett och jag använde uneetbootin av Unbutu Soft.
  Det gick smidigt
  Med respekt!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.