Så här stänger du av eller startar om datorn med ett enda klick på en genväg - videohandledning

Hej vänner, kommer denna handledning visar dig hur vi kan stoppa eller starta om datorn från en genväg på skrivbordet, dubbelklicka på genvägen och redo PC stoppar genväg måste det vi gör det Shutdown.exe kommer att lansera och kommer att stänga eller starta om datorn omedelbart eller efter en viss tid också vi fixar.
Kontroller är enligt följande:
För avstängning:
shutdown -s -t 0
För att starta om:
shutdown -r -t 0
För viloläge:
shutdown -h -t 0
Här betyder "-t" tiden tills utförandet av uppgifter som i vårt land är "0" dvs kommandot kommer att köras direkt, vi kan ersätta "-t 0" med "-t 60" och datorn startar om, stoppar eller kommer går i viloläge på 60 sekunder, vi kan använda kommandot utan "-t" då startar datorn om, stängs av eller går in i viloläge som standard på 30 sekunder.
Dessa kommandon kan användas n-CMD eller genom telnet att göra trick på vänner, naturligtvis de borde ha börjat Service telnet.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Gepeto sade han

  Cristi säg mig och beställa mig att skapa en genväg som i Stendboy datorväska eller som de säger att de inte vet plizz
  -s avstängning

  • GepetoCristi säg mig och beställa mig att skapa en genväg som i Stendboy datorväska eller som de säger att de inte vet plizz
   -s avstängning  

   Du gör en genväg på skärmen och skriv exakt% windir% \ System32 \ rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState i rutan som visas. Och det är allt. Om du hjälper kan du också komma åt länken "http://www.5starsupport.com/xp-tips/startup-shutdown.htm#standby"

 2. cosmin sade han

  Hej! Jag har ett problem
  Jag har Windows XP och alla mina sp2 visas eroare.Eroarea är nästa
  http://screenshooter.net/8388538/ubnstuk
  Jag kan göra för att bli av ea.Tin säga att om Dao ok över 5 sekunder visas om och om igen.

  • adrian admin sade han

   cosmin: Hej Jag har ett problem
   Jag har Windows XP och alla mina sp2 visas eroare.Eroarea är nästa
   http://screenshooter.net/8388538/ubnstuk
   Jag kan göra för att bli av ea.Tin säga att om Dao ok över 5 sekunder visas om och om igen.  

   det ser ut som din erroarea orsakas av Acronis. På något sätt din basplatta har en VIA chipset? Om så är fallet, gör en uppdatera drivrutiner för den. Gå till ditt moderkort tillverkarens hemsida och ladda ner den senaste grundläggande drivrutinen för VIA Chip RAID-uppsättning.

 3. Adrian sade han

  Kära Cristi, titta på dina tutorials för cirka två månader, kanske för att äldre, föredrar de som är verksamma i dag jag försökte skapa en genväg, men:
  1.-rutan under "Ange platsen för objektet" har en knappen Bläddra
  2.-efter att ha skrivit in "Genväg-s t0" och tryckt på Nästa, verkar det för mig: Fille kan inte hittas och Klar!
  Kanske har du ingen aning om vad som pågår och ge mig några råd?
  Tack, Hälsningar A.Iacob

  • AdrianKära Cristi, titta på dina tutorials för cirka två månader, kanske för att äldre, föredrar de som är verksamma i dag jag försökte skapa en genväg, men:
   1.-rutan under "Ange platsen för objektet" har en knappen Bläddra
   2. tade typ "Genväg s t0" och klicka på Nästa, se I: fille av kan inte hittas, och Ready kanske en aning om vad som hände, och ge mig några råd? Tack, Hälsningar A.Iacob  

   Se till att du har detaljer i texten, respektera mellanslag, till exempel "avstängning -s -t 0" inte "avstängning-s-t0".

  • adrian admin sade han

   AdrianKära Cristi, titta på dina tutorials för cirka två månader, kanske för att äldre, föredrar de som är verksamma i dag jag försökte skapa en genväg, men:
   1.-rutan under "Ange platsen för objektet" har en knappen Bläddra
   2. tade typ "Genväg s t0" och klicka på Nästa, se I: fille av kan inte hittas, och Ready kanske en aning om vad som hände, och ge mig några råd? Tack, Hälsningar A.Iacob  

   Respektera mellanrummen mellan bokstäver och siffror, order och få dem upp i texten ovan handledning om du hade läst. Du behöver bara ta med kopiera / klistra in. Om du inte vet hur man gör en kopia / pasta se att vi har en handledning om det. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: video tutorial om hur du använder: kopiera, klistra in, klippa och ta bort, du anger och du hittar handledning.

 4. egasus08 sade han

  Vanligtvis i figur xp avstängning -s -t kommando kör 3600 till min pc lämnade efter en timme, till exempel när du vill lämna mjuk musik att sjunga och jag vill sova på det: d enda problemet är att min :( högtalare är påslagen hela natten och att avbryta alla kör kommandot shutdown -a nu min fråga:.. inte finns något sätt att stänga datorn att starta efter automatisk musikspelare för att väcka dig och en annan sak? förklara för mig vad som pågick lite ister viloläge och sömn och du kan lämna utorentu började sådd och där viloläge eller sova.

  • adrian admin sade han

   egasus08: Vanligtvis i figur xp avstängning -s -t kommando kör 3600 till min pc lämnade efter en timme, till exempel när du vill lämna mjuk musik att sjunga och jag vill sova på det: d enda problemet är CA jag vänster högtalare vände hela natten. Och för att avbryta alla avstängning -a körorder. Nu min fråga: Finns det inte ett sätt att stänga datorn att starta efter automatisk musikspelare för att väcka dig? Och något annat förklara för mig vad som pågick lite ister viloläge och sömn och om du kan lämna utorentu började sådd och där viloläge eller sova.  

   Du kan schemalägga en PC-start men du behöver ett lite mer speciellt BIOS för att låta dig göra det, så vitt jag vet ska det ha funktionen "wake on event" (start / wake up after a event)
   Du kan inte lämna din dator i viloläge eller vänteläge och fortsätta nedladdningen. I en annan handledning förklarade min kollega Cristi i detalj vad som händer under viloläge eller standby. Du hittar den genom att skriva i sökrutan till höger på den svarta marginalen: "Ströminställningar, prestanda, effektivitet, viloläge, avstängning, viloläge på Windows 7", ange och du hittar självstudien. Det som sägs där gäller för alla operativsystem.

 5. paulgrojdi sade han

  7 finns en gadget för Windows som gör shutdowh kommandon, omstart och lås. Det är trevligt och customizabil.Pe det ett försök det på XP när du använder fjärrkontrollen stopp.

 6. virus2009 sade han

  Det är den andra handledning med dessa order

 7. Liviu Florin sade han

  Jag undrar, i linux hur man gör aceleşi genvägar på skärmen?

 8. Hej, jag har en fråga är off-topic, men jag ska sätta den på facebook, dak dereanjeaza du vill hitta någon och Musa vem han är, kan du lära han skriver?

 9. carashu sade han

  Hej, tack för handledning som du gör är ovärderliga. Jag ber om du kan göra något tutorials relaterade telnet.

 10. virus2009 sade han

  @ Carashu inte tänka på Veio har möjlighet att se något (telnet)

 11. Vildare sade han

  Jag såg på youtube om du ställa in en viss tid du lägger en mesaj.Cum kan ta det budskapet?

 12. Nu kan du kopiera dessa videotutoial ???

  • Octav: Nu kan du kopiera dessa videotutoial ???  

   kan om du vet hur

   • roger:
    kan om du vet hur   

    Roger hur ??

    • adrian admin sade han

     Octav:
     Roger hur ??   

     Ej tillåtet att tala om för dig hur det är kommentarer kommer att tas bort ändå! Vänligen stoppa detta om du vill fortfarande ha tillgång till webbplatsen och handledning. Följ länken och titta på dem eller om du får dina pengar strålande och du går på YouTube för att titta på tutorials gjorda hån av rock tillbaka och skriftliga instruktioner i Anteckningar.
     Våra tutorials skapas av oss, är det vår egen innehåll som vi arbetat och arbetat för att göra det. Vad du vill göra kallas stöld, eller på något sätt vet inte hur man har vissa problem på huvudet?

     • adrian admin:
      Ej tillåtet att tala om för dig hur det är kommentarer kommer att tas bort ändå! Vänligen stoppa detta om du vill fortfarande ha tillgång till webbplatsen och handledning. Följ länken och titta på dem eller om du får dina pengar strålande och du går på YouTube för att titta på tutorials gjorda hån av rock tillbaka och skriftliga instruktioner i Anteckningar.
      Våra tutorials skapas av oss, är det vår egen innehåll som vi arbetat och arbetat för att göra det. Vad du vill göra kallas stöld, eller på något sätt vet inte hur man har vissa problem på huvudet?
        

      inte arg ändå spun.i inte bara veta att det poate.multa tur.

  • adrian admin sade han

   Octav: Nu kan du kopiera dessa videotutoial ???  

   Kan inte heller kommer att bli. Vi håller inte med att ladda ner video tutorials. Om du går här på plats och titta på dem med? Sajten är öppen från 24 24 aldrig nära!

   • Det finns alla tillgängliga tutorials jag försökt många gånger att visualisera handledning sedan 2009 och överraskning är inte längre tillgängliga.
    89bla serverfel hittades inte bla bla.

 13. Adrian har rätt att leka med handledning, är detta bättre
  och kan jag svara dig och mig snälla? vad jag frågade ovan dak någon upprör mig på fb, och jag kan lära en IP-data något där hemadress exakt var jag kan dedecta eller inte ens skriver han
  Tack!

  • adrian admin sade han

   mihai: Adrian har rätt att leka med handledning, är detta bättre
   och kan jag svara dig och mig snälla? vad jag frågade ovan dak någon upprör mig på fb, och jag kan lära en IP-data något där hemadress exakt var jag kan dedecta eller inte ens skriver han
   Tack!  

   Du kan lära

 14. Adrian men problem som inte kan kopieras ??? Jag bara 3 tusen videotutorile

 15. Adrian, jag behöver inte ha barn, jag tittar på dem från sajten ...)

 16. rtechinu sade han

  Grattis till ALL THE TUTORIALS ... .. men gör fler tutorials för Windows XP SP2-SP3 inte bara för Vista och 7

 17. Loredan sade han

  du kan inte göra tuoriale c ++ eller vb.net?

 18. Jag har XP och nyfiken omstart släcks inte du hjälpa mig?

 19. Jag försöker att bryta en facebook lösenord ... och jag kan inte låta bli att fråga mig själv ...

 20. marius firefly:
  Jag försöker att bryta en facebook lösenord ... och jag kan inte låta bli att fråga mig själv ...

  Håll dig lugn och inte heller kommer du;))
  Men du vill att knäcka med henne?

 21. dany sade han

  AM Windows XP och gjorde allt som handledning MEN INTE samman.
  När jag dubbelklickar Genvägen visas PT IMI, säg, en CMD JUNATE sekunder och försvinner sedan. SO PC inte gå i ide. MED ANDRA ORD INTE utföra kommando.
  Jag skulle vilja ha ett svar.
  Tack på förhand!

  • cristi sade han

   Använda kontrollerna schemaläggning automatisk avstängning av datorer med operativsystem Windows XP, Vista, 7 och 8 kräver administratörsrättigheter.
   Schemaläggning automatisk avstängning av operativsystemet Windows Vista är begränsad till en period av 600 sekunder maximum.

 22. Sebastian sade han

  så vitt jag vet .. (som ett litet tillägg till de som presenteras) för att stoppa avstängningen eller starta om medan tiden som ställts in för att skapa genvägen går ut, kan vi skapa en genväg (eller inte nödvändigtvis .. vi kan skriva samma kommandon i kommandot "kör" från början och gör samma sak) med kommandot "avstängning -s -a" respektive "avstängning -r -a", där a = "motgift" 😀

 23. andrei sade han

  Hur kan PC för att stoppa i 20 minuter om du har ett program öppet live.copilul TV och somnar de- förgäves pc

Tala Your Mind

*