Gratis appar, hur man installerar eller avinstallerar all programvara med ett enda klick - videohandledning

Hej vänner, nästa video tutorial kommer jag att presentera ett mycket starkt program som du kan installera dina favoritprogram på en gång, ni hörde rätt, kan du installera fler program samtidigt.
Programvaran barn heter Free Apps och kan hjälpa oss att spara en hel del tid, det kan installeras även de senaste versionerna av programvara som du redan har installerat, kan vi hjälpa dig att avinstallera flera program med bara ett par klick och över han berättar att ibland Giveaway (kommersiell programvara erbjuds gratis) syntes också.
Jag är säker på att du omedelbart kommer att lägga detta program, kommer det att vara till hjälp särskilt efter en ominstallation av Windows när vi alla vet hur länge måste jag förlora installera alla våra favoritprogram.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. pc1990 sade han

  Bra hästar brukar inte gratis.Bravo pojkar lad men jag handledning som överträffar dem alla. Bravo videotutorial.ro

  • Daniel sade han

   sal, grattis till alla tutorials gör ditt jobb en anteckning 10 +!
   Jag vill om möjligt en Videotutorial om hur man dizinstaleza / installera drivrutiner grafikkort om du behöver någon programvara nämligen, och även att ringa mig om du kan ladda ner föraren informerad om tillverkarens webbplats (i mitt fall NVIDIA) och jag kan installera över drivrutin du redan har datorn?
   ser fram emot en video / svar, ett förslag!

   • Daniel:
    sal, grattis till alla tutorials gör ditt jobb en anteckning 10 +!
    Jag vill om möjligt en Videotutorial om hur man dizinstaleza / installera drivrutiner grafikkort om du behöver någon programvara nämligen, och även att ringa mig om du kan ladda ner föraren informerad om tillverkarens webbplats (i mitt fall NVIDIA) och jag kan installera över drivrutin du redan har datorn?
    ser fram emot en video / svar, ett förslag!

    Innan normal avinstallera den gamla drivrutinen, sedan installera den nya drivrutinen, om så krävs omstart ska ge bort.
    Ofta kan installeras drivrutiner och över, men rekommenderas inte.
    Det är säkrast att avinstallera den gamla drivrutinen innan.

    • nycutzu sade han

     ge mig några länkar till webbplatsen kommer det att fråga ffff skönt att inte hitta honom

 2. Mycket letar efter ett sådant program.

 3. moshulescu sade han

  hälsning
  Grattis till denna tutorial - jag anser vara mycket användbar och nödvändig.
  Fråga: något liknande men som upptäcker systemets komponenter - det ger dem de mest lämpliga drivrutinerna från nätet och installerar dem, hittar vi dem inte?

  respekt
  moshulescu

  • Francisc sade han

   moshulescu: hälsningar
   Grattis till denna tutorial - jag anser vara mycket användbar och nödvändig.
   Fråga: Men något liknande som upptäcker komponenter i systemet - ger den mest lämpliga drivrutiner och installera dem på nätet, hittar vi respektfullt?
   moshulescu  

   - Du behöver något som: DriverEasy, Driver Genius, Driver Mgic eller Driver Scanner - all denna programvara är exceptionell, men alla är licensierade.
   - Gratis skulle vara Device Doctor, en programvara som skannar datorn för att "se" vilka komponenter som finns, varefter den ger möjlighet att ladda ner drivrutiner för de komponenter som den har upptäckt. DriverMax skulle också vara gratis. Det kommer att finnas annan fri programvara men jag känner inte till dem.
   Lycka till!

 4. Hur bra är den här handledningen ... Bravo, du gör ett mycket bra jobb, grattis! Men jag har också ett problem, jag har Mozila Firefox 4 Beta och IE 9, jag installerade dem båda ytterligare en sekund ... de första dagarna gick de båda mycket bra utan problem men efter cirka 2 eller 3 dagar fungerar ingen av dem och jag gjorde inga inställningar alls, bara nedladdningsplatsen (skrivbordet) och det är det, på Mozila säger det mig att det är på grund av anslutningar eller en brandvägg (jag aktiverade den i Windows 7) och vid IE 9 säger den mig ingenting starta hemsidan eller om jag också söker i adressfältet är sidan tom, vit utan ett ord! Nu använder jag Google Chrome och det fungerar bra och Mozila och IE fungerar inte (alla tre är fortfarande installerade) ... .. Snälla hjälp mig !!

  • Francisc sade han

   BGDHur coolt är det ... Bravo handledning, göra ett bra jobb, grattis! Men jag har ett problem som jag har Mozilla Firefox 4 Beta och IE 9, jag har installerat dem båda en dua Altu ... i början de gick båda väl utan problem men efter VRO 2 eller 3 dagar Snap ingen och jag inställningar alls, bara plats för att ladda ner (desktop) och så vidare Mozilla säger mig att det beror på att anslutningar eller en brandvägg (du har aktiverat Windows 7) och IE 9 jag inte säga något, bara inte startar hemsida eller om jag söker i adressfältet samma tom sida, vit utan ord! Nu använder Google Chrome och gå över och Mozilla och IE går inte (alla tre är installerade idag) ... .. Ajutatima vänligen !!  

   Att både betaversion inte tycker är fortfarande mycket stabil. På grund av detta problem svårt att gissa. Prova följande:
   - avinstallera de två oroliga webbläsarna;
   - rensar registret (t.ex. med CCleaner);
   - installera sedan om webbläsarna.
   Jag tror genom att göra detta kan du få de bästa resultaten. Allt annat skulle bara "lapp". I allmänhet när man använder betaversioner och om du stöter på problem, är den bästa lösningen för att installera (alla program är giltig).
   Lycka till!

   • Francisc:
    Att både betaversion inte tycker är fortfarande mycket stabil. På grund av detta problem svårt att gissa. Prova följande:
    - avinstallera de två oroliga webbläsarna;
    - rensar registret (t.ex. med CCleaner);
    - installera sedan om webbläsarna.
    Jag tror genom att göra detta kan du få de bästa resultaten. Allt annat skulle bara "lapp". I allmänhet när man använder betaversioner och om du stöter på problem, är den bästa lösningen för att installera (alla program är giltig).
    Lycka till!  

    Jag försökte revouninstal och fortfarande inte fungerar ... Jag vet inte vad som gör dem ....

    • Francisc sade han

     BGD:
     Jag försökte revouninstal och fortfarande inte fungerar ... Jag vet inte vad som gör dem ....  

     - Det kan blockera ett säkerhetsprogram (brandvägg, HIPS). Har du ThreatFire? Kanske är det att skylla. Jag har ingenstans att veta. Kontrollera också reglerna i Windows 7-brandväggen.

     - För att avinstallera Internet Explorer 9 läs här:
     "Http://www.stealthsettings.com/internet-explorer-9-noutati-si-dezinstalare.html"

     - För att enkelt avinstallera Mozilla Firefox 4 Beta från Add / Remov Program. Försök hitta alla spår och ta bort dem manuellt från:
     a) Registereditorn (HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE och HKEY_USERS).
     b) Anmälningsdatum (måste ställa för att se dolda filer)
     Efter detta och försök igen.

     - Det kan vara en adware / spyware - skanna med:
     a) Dr.WEB CureIt! 6.00.4 - hämta det härifrån "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
     b) Malwarebytes 'Anti-Malware 1.46 - hämta det här "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml"

 5. Francisc sade han

  Ja. Intressant. Jag föredrar dock att installera de program jag behöver utan "mellanhand". Jag gillar att ta dessa program från "deras mamma, hemifrån" (naturligtvis där det är möjligt). Sedan föredrar jag att installera säkerhetsprogrammet (antivirus / brandvägg eller svit) utan att ansluta till nätet (först efter att installationen är klar ansluter jag nätet för uppdateringar - det finns naturligtvis undantag i den meningen att det finns vissa program som bara kan installeras genom att ansluta till nätverk).
  Men det är mycket användbar för dem som rusar.
  En varning om möjliga verktygsfält som du kan innehålla program som föreslås för installation:
  - efter att ha öppnat sidan "http://www.freenew.net/#none" läst anteckningarna längst ner i fönstret; är mycket viktiga; till exempel “*” bredvid vissa program betyder att de innehåller verktygsfält etc.

 6. Mycket bra handledning. Något liknande är och Ninite.com

 7. Octav sade han

  om möjligt en instruktionsvideo med HijackThis ???

  • Francisc sade han

   Octav: Om du kan en instruktionsvideo med HijackThis ???  

   Jag vet inte vad som kan hjälpa en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Är ett felsökningsprogram för PC och viktig tolkning av resultatet visas efter att ha kört det (visar vad och var som körs via PC spår kvar efter avinstallation av program, etc.). Resultatet varierar från fall till fall. Initierat ett uppenbara oegentligheter "log" av visas och kan åtgärda dem. Det finns något allmängiltigt, kan inte ge en regel som du kan lösa alla problem.
   Slutligen kan de göra en tutorial, men tills dess inte använda den utan hjälp av en certifierad personer (om du inte är du på något sätt en sådan person och sedan allt vad jag sa fall - men i detta fall vad du har behöver en tutorial) ..

   • Octav sade han

    Francisc:
    Jag vet inte vad som kan hjälpa en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Är ett felsökningsprogram för PC och viktig tolkning av resultatet visas efter att ha kört det (visar vad och var som körs via PC spår kvar efter avinstallation av program, etc.). Resultatet varierar från fall till fall. Initierat ett uppenbara oegentligheter "log" av visas och kan åtgärda dem. Det finns något allmängiltigt, kan inte ge en regel som du kan lösa alla problem.
    Slutligen kan de göra en tutorial, men tills dess inte använda den utan hjälp av en certifierad personer (om du inte är du på något sätt en sådan person och sedan allt vad jag sa fall - men i detta fall vad du har behöver en tutorial) ..  

    Ma provocerade mindre intresse eftersom annars och coplicat är något för det ...

    Francisc:
    Jag vet inte vad som kan hjälpa en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Är ett felsökningsprogram för PC och viktig tolkning av resultatet visas efter att ha kört det (visar vad och var som körs via PC spår kvar efter avinstallation av program, etc.). Resultatet varierar från fall till fall. Initierat ett uppenbara oegentligheter "log" av visas och kan åtgärda dem. Det finns något allmängiltigt, kan inte ge en regel som du kan lösa alla problem.
    Slutligen kan de göra en tutorial, men tills dess inte använda den utan hjälp av en certifierad personer (om du inte är du på något sätt en sådan person och sedan allt vad jag sa fall - men i detta fall vad du har behöver en tutorial) ..  

    Det orsakade intere s lite mer speciell för honom ...

    • Francisc sade han

     Octav:
     Ma provocerade mindre intresse eftersom annars och coplicat är något för det ...
     Det orsakade intere s lite mer speciell för honom ...  

     Snarare än dör av cuiozitate upp kommer att vara en handledning, läs här:
     "Http://www.netsecinteractive.ro/blog/hijackthis-anti-spyware-inteligent.html"
     si
     "Http://blogger-warning.blogspot.com/2010/08/analiza-unui-log-hijack-this.html"
     si
     “http://devirusare.com/2010/04/23/hijackthis-2-0-4-final-devirusare-pc-gratuit/”
     si
     "Http://cornelcaruntu.blogspot.com/2010/05/ce-este-hijackthis-si-ce-putem-face-cu.html"
     Du får. Spor att läsa.

 8. egasus08 sade han

  du vet inte vad jag ska fixa Välkommen till den här guiden. Nu tänkte jag att titta Adonai det som du har gjort handledning för att rädda mina addons från Mozilla och sedan skicka mig installera Windows och tänkt att använda ninito att du har gjort en tutorial innan, men sparar felet och du med denna super handledning

 9. surfare sade han

  Bra program men till skillnad från Ninite verkar det som om det också installerar verktygsfält som medföljer vissa program ...

  • Francisc sade han

   surfare: Bra litet program, men till skillnad från det verkar som Ninite installerar och toolbarurile du kommer med vissa program ...  

   Ja, det är hälsosammare att använda Ninite. Jag uttryckte min åsikt ovan om ett sådant program, men om jag använde något sådant skulle jag välja Ninite just för: Jag citerar från den webbplatsen: ”Inga verktygsfält eller skräp. Inget klickande Nästa. Bara de appar du vill ha, snabbt. ”

  • sumomanu sade han

   surfare: Bra litet program, men till skillnad från det verkar som Ninite installerar och toolbarurile du kommer med vissa program ...  

   så det är

 10. ionel sade han

  BRAVO !!!!
  Mycket bra app !!!

 11. edy132 sade han

  Jag har ett förslag till dig Cristi, Adrian, Bobi och alla andra om du kan göra en videohandledning om hur vi kan ändra alternativen som visas när vi klickar på "högerklicka" på dekstop eller en mapp tack för att jag inte vet hur man ändrar eller om det åtminstone är möjligt.

  • florin sade han

   BGDHur coolt är det ... Bravo handledning, göra ett bra jobb, grattis! Men jag har ett problem som jag har Mozilla Firefox 4 Beta och IE 9, jag har installerat dem båda en dua Altu ... i början de gick båda väl utan problem men efter VRO 2 eller 3 dagar Snap ingen och jag inställningar alls, bara plats för att ladda ner (desktop) och så vidare Mozilla säger mig att det beror på att anslutningar eller en brandvägg (du har aktiverat Windows 7) och IE 9 jag inte säga något, bara inte startar hemsida eller om jag söker i adressfältet samma tom sida, vit utan ord! Nu använder Google Chrome och gå över och Mozilla och IE går inte (alla tre är installerade idag) ... .. Ajutatima vänligen !!  

   Har du försökt att se själv ip-adress? se om det matchas alla nummer du visste att du [om du visste uppenbart] Berätta om du är ansluten direkt eller via en router

 12. florin sade han

  Cristi .Felicitari mycket bra handledning och framgång [s]!

 13. sumomanu sade han

  Men bra till mig och Ask Toolbar installerat, men under installation avmarkera

 14. gyany sade han

  Bravo för tutorial.intradevar installationer och toolbaruri, be exemplu.felicitari.

 15. han låg sade han

  Det är den bästa läraren jag har sett på videotutorial.ro
  Notera 10.

 16. Alexandru sade han

  Jag tycker att det är mycket användbar rätt om inte vistas 13 tusentals timmar att installera cami inte vet hur många program som tar bort andra för Trebe etc.
  Tack säger att det är mycket användbar för en Windows-installation och dessutom snabbt.

 17. Calin sade han

  Ninite programelu bäst av detta? väntar på svar från Kristus eller förväntade ytterligare ms

  • Francisc sade han

   Calin: Best of Ninite programelu detta? väntar på svar från Kristus eller förväntade ytterligare ms  

   Om du läser de tidigare kommentarerna hittar du svar på din fråga. Även om jag inte använder sådana förfaranden Jag skulle personligen uppskatta mer Ninite.
   Du måste bara vänta på svaret "från cristi eller adi", men ... du har redan ett svar

 18. OSIRIS sade han

  SUPERB, Tack så mycket!

 19. tunadco sade han

  Snälla, lamuritima och mig var att öppna aplicatia.Si fortfarande har en begäran: annan programvara förutom de som visas istala.Ma kan inte glömma att, till exempel BS spelare au.Va nej tack!

 20. Åska sade han

  AVG upptäcker applikationen som ett virus ....

 21. Adrian sade han

  Grattis! Mycket bra handledning! Förklara mig, om du vill, i det här numret: Jag har på min dator några program som inte finns i installationslistan för freeapps-applikationen. Jag har gjort ett konto i den här applikationen, men jag vet inte hur jag ska lägga till, om möjligt , naturligtvis, mina program, som inte finns i applikationens "inventering" och som jag verkligen vill installera !! Så hur lägger jag till mina program i Mylist ??? Snälla hjälp mig! Tack så mycket, och ännu en gång grattis!

 22. Adrian sade han

  göra en tutorial på programpaket AVS redaktör vänligen. skara

 23. cryssty sade han

  Salutare.Mi bröt hdd.un sata.Am 250GB Maxtor tog en samsung, alla sata.Am växlingsanordning hdd. men det gjorde några inställningar i bios.ms vede.trebuie

 24. mihai sade han

  super app bara ute efter något!

 25. bogdan sade han

  Hej! Tack för tutorial.Ati skulle kunna göra en handledning om BitDefender Internet Security 2011 särskilt som de erbjuder gratis webbplats 6 månader okazii.ro

 26. Adrian sade han

  Om Ninite är en Videotutorial redan gjort, för att hitta du bara skriva i sökrutan uppe till höger på svart ram: Ninite och tryck på Retur.

 27. Calin sade han

  Jag vet handledningen och ge vizioan ville säga vad som är bäst för installation av programvara. förutom att det är mer som Ninite

 28. Daniel Maxim sade han

  Här är samma för Ubuntu

 29. Daniel Maxim sade han

 30. Daniel Maxim sade han

  Här är samma för Ubuntu http://ubuntu.allmyapps.com/install-pc

 31. marius sade han

  Under en lång tid jag behövde ett sådant program. Jag hoppas att vara som förväntat.
  Instruktions Grattis och fortsätta det goda arbetet!

 32. mihai sade han

  Jag har en HP laptop och sedan jag bröt dvd-rw plats och kan inte formateras efter en dvd som vi gjorde i det förflutna jag försökte göra med hjälp av en stik och vi (jag förlorade menyn bios det är lite konstigt hk från resten) Stik jag gjorde startbar använder nästan alla möjliga alternativ, men nimik allt jag börjar clipoceasca markören ala början och när jag inte säga nik och jag börjar normalt WinXP (den befintliga ) och jag lyckades att formatera om du kan hjälpa mig på id contactatima [e-postskyddad] eller [e-postskyddad]

  Tack för handledning gjort

 33. Razvan sade han

  hej, jag är intresserad av ett program för att göra samma sak, men jag har mina programvarupaket som finns på en server. Jag vill ha ett program för att säga här är / är programvara / program, inte att sitta varje gång du behöver göra uppdateringar till dessa program i varje hand. tack

 34. gabi sade han

  Tack för handledningen.

 35. Iohann sade han

  Du är ett geni

 36. cosmin sade han

  Cristi hälsning tutorialu stor men jag har en fråga där jag ladda ner gratis-appar?
  tack

 37. Jag har mina program utan att ta hänsyn till nätverkskortet / grafikkortet / routerdrivrutinen / moderkortsverktygen / inte alla använder samma applikationer - jag kan använda Lupo Pen Suite eller Cody Safe eller Liber Key eller Portablle Apps eller etc. Jag sökte på nätet i två månader efter ett program för att göra mina installationer för de program jag introducerar i programvaran - vissa bärbara datorer har en andra DVD med tillägg och verktyg - gigabyte moderkort har en cd med installera alla express - -Jag tackar dig för självstudien - Jag har hämtat mycket från videotutorial.ro du borde ha minst en timme i veckan på TV eftersom det finns tusentals användare som har tagit lektioner från dig - jag vet inte om någon kommer att läsa för två år eller kanske din "tulito" och jag hälsar dig

 38. SCZ men misslyckas med att hitta detta program ger mig freeapps att hämta inte vet vad dum ajutatima sal descarc.oky ms.

 39. COSTEL sade han

  Cristi där bra gratis ladda ner program som du inte hittar allt annat jag ger post [e-postskyddad].

  • Alex sade han

   se här en länk. Och du behöver inte lämna ett tips e-postadress i kommentarfältet eftersom du inte göra någonting annat än att ge det villigt, AV spammare. Pojkarna har sagt många gånger att de inte kommer att kontakta någon via e-post, men kommer att svara i kommentarfältet.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.