Hur man tjänar pengar på YouTube-inlägg och visningar - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial visar hur du tjäna pengar på filmer som de klättra på YouTube. Detta är en nyhet för Rumänien, ett par dagar YouTube kontoinnehavare kan bli partner och kan tjäna pengar.
Vad du behöver för att tjäna pengar på YouTube?
1. Först behöver du ett YouTube-konto och laddat några skott.
2. Du behöver också ett AdSense-konto, om du inte kan göra en.
3. Behöver allvar och inspiration för filmning.
4. Kock arbetar.
Det är möjligt att vissa konton inte visas omedelbart dessa nya funktioner att eftersom varar tills alla konton uppdateras.
Vilka fördelar har vi förutom att tjäna pengar?
Youtube officerare ser bättre de kan anpassa konto.
Om du blir partners, kommer att begränsa 15 minuter klipp lyftas.
Varje kontoinnehavare kan välja en miniatyrbild (en tumme) som ska visas över videon.
Partners kan sätta externa kommentarer, tills nu var det inte möjligt att infoga än länkar från youtube.
Vi är glada att Rumänien uppskattade så mycket som andra länder viktigt, jag tror att det till stor del beror rumänska team som arbetar på Google.
Tack killar / tjejer från Google (inte nämna namn).
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. polferis sade han

  Tack Cristian Cismaru!

 2. MARIAN sade han

  Handledningen INTRESSANT, men gjort kristall Tutorial RAID 0,1?
  TACK !!!

 3. marian ionescu sade han

  Om jag aktiverar intäktsgenerering men inte länka mitt AdSense-vinst, även om det inte "ut" pengar?

 4. MARIAN:
  Handledningen INTRESSANT, men gjort kristall Tutorial RAID 0,1?
  TACK !!!

  Här kommer!
  Ännu inte jag har allt jag behöver.

 5. marian ionescu:
  Om jag aktiverar intäktsgenerering men inte länka mitt AdSense-vinst, även om det inte "ut" pengar?

  Nej, om du länkar mellan YouTube och Adsense inte vinna något.

 6. polferis:
  Tack Cristian Cismaru!

  Med glädje!

 7. edy 13ani sade han

  Och om vi kan tjäna pengar 18 år?

 8. yonut sade han

  du kan kasta i huvudet :)))) Åh hur jag skrattade :)) !!!

 9. Mossa sade han

  Det är mot Googles policy måste 18 år som du kan ta ut pengar när jag får

  edy 13ani:
  Och om vi kan tjäna pengar 18 år?

 10. edy 13ani sade han

  Mossa:
  Det är mot Googles policy måste 18 år som du kan ta ut pengar när jag får

  ms

 11. Marco-Cristian Chelaru sade han

  Vad kan jag göra om jag redan genom ett nätverkspartner utomlands?
  Jag tar bara detta nätverk av 60% av vad de producerar mina videosajter.
  Det finns en möjlighet nu att ge upp samarbeta med dem och underkastas partnerskap i Rumänien?
  Om du vet hur du ska svara på dessa frågor, om jag inte gjorde det, skulle jag ha en fråga till:
  Är det möjligt att skapa ett nytt konto och skicka in ett partnerskap eller måste jag uppfylla vissa krav igen, till exempel 1000 visningar per dag ... fler prenumeranter på den kanalen?
  Tack på förhand för ditt svar.

 12. sklipy sade han

  För Marco: Jag kan svara dig något, nämligen att du inte kan ge upp kontraktet med det nätverket än i slutet av kontraktet "åtminstone bör du granska det kontraktet om du gjorde ett tryck på det" och relaterade till partnerskap Jag har åtminstone på mitt konto inte möjlighet att ansöka om partnerskap "bara intäktsgenerering" Jag vet inte om det är öppet och partnerskapsalternativet tillämpas direkt med Youtube eller om det är svårare att uppdatera?! Och till den sista frågan ja även om du öppnar ett nytt konto 'bör du åtminstone ha Youtube-kraven för att kunna ansöka om detta partnerskap om jag upprepar om möjligt' och en viktig sak även om du öppnar Jag tror inte att en ny kanal skulle anges 'för: om du hade en ny kanal och associerade den här nya kanalen med ditt befintliga adsense-konto, kommer du själv att inse att vinsten skulle delas därifrån' med nätverket till vilken du är "länkad" nu eller för att skapa ett nytt adsense-konto tar tid och självklart kan du inte göra det med samma namn (det befintliga Adsense nu) det skulle i grund och botten vara mina svar '.

 13. Daniel sade han

  Återigen illusioner intjänade pengar någonstans?

 14. Anderson sade han

  Hej Cristi, jag jag filmade bandet medan sång gissa youtube ser att en låt eller mer och inte ge mig pengar, eller jag säger till en del att Tyskland inte kan köras på marken vet inte vad där, men jag sköt klippet tvätt min bil och CICA copyright :)) jag vet inte varför jag inte säga det att se ex Whirlpool varumärke :)) roligt.

 15. Anderson sade han

  Cristi, jag kan inte komma åt mitt Adsense-konto säger "Det finns inget AdSense-konto för den här inloggningen, eftersom det är kopplat till ett program som inte är godkänt. För mer information om din ansökan, läs igenom meddelandet vi skickade till den e-postadress du angav med din ansökan.

  Återgå till AdSense-hemsidan. "

  Hur kan jag få ett konto, eller ta bort det du idén?

 16. vladutz sade han

  Hjälp jag fått det här meddelandet kan nyligen har avslutat ditt AdSense-konto eller om du fått ett e-postmeddelande från [e-postskyddad] för avstötning av din ansökan om AdSense. Utan ett giltigt AdSense-konto, kan du inte delta i YouTubes program för intäktsgenerering.

  Att ansluta sig till ett godkänt AdSense-konto med YouTube, öppna fliken intäkter. Om du inte är berättigad (a) För denna funktion och CMS hantera ditt konto, gå till Inställningar AdSense.

  Omlänkning kan ta 48 timmar. Kom ihåg att du måste tillåta åtkomst till YouTube i ditt nya AdSense-konto. Efter att associera ett nytt konto, får du ett e-postmeddelande från [e-postskyddad]Med titeln "Google AdSense-åtkomstverifiering för http://www.youtube.com” att påminna dig om att aktivera åtkomst

  • vladutz sade han

   Din AdSense-ansökan avslogs måste skriva ett annat Google-konto IEU väska jag använde på mitt konto som jag använder är alltid det problemet?

 17. Sterian Viorel sade han

  profesionala.pot gör fotoredigering video upp video gjord av mig med öppen källkod bakgrundsmusik?

 18. corneliu_padurariu sade han

  Jag gjorde affärer så i handledningen, det fungerade verkligen perfekt, de klipp som verkar misstänksamma för mig som att ha innehåll som inte tillhör mig, avmarkerade min ruta med "dollarn" är inte längre grön, annars är det ok.

 19. Dah4kA sade han

  Cristi Bitcoin och hur?

 20. cosmin sade han

  Hej, blandar gjort av mig kan sätta dem ..

 21. Mircea sade han

  Cristi ... Jag har en fråga (jag vet att det inte är relaterad till subiectu "det): Hur kan jag ta reda på vad bränt från datorn om inte boot (gjort en liten explosion och aldrig gav några tecken)?

 22. vladutz:
  Din AdSense-ansökan avslogs måste skriva ett annat Google-konto IEU väska jag använde på mitt konto som jag använder är alltid det problemet?

  vladutz:
  Hjälp jag fått det här meddelandet kan nyligen har avslutat ditt AdSense-konto eller om du fått ett e-postmeddelande från [e-postskyddad] för avstötning av din ansökan om AdSense. Utan ett giltigt AdSense-konto, kan du inte delta i YouTubes program för intäktsgenerering.

  Att ansluta sig till ett godkänt AdSense-konto med YouTube, öppna fliken intäkter. Om du inte är berättigad (a) För denna funktion och CMS hantera ditt konto, gå till Inställningar AdSense.

  Omlänkning kan ta 48 timmar. Kom ihåg att du måste tillåta åtkomst till YouTube i ditt nya AdSense-konto. Efter att associera ett nytt konto, får du ett e-postmeddelande från [e-postskyddad]Med titeln "Google AdSense-åtkomstverifiering för http://www.youtube.com” att påminna dig om att aktivera åtkomst

  Läs villkoren YouTube och Adsense, gör de inte gå igenom bilen Formula One: nästa, nästa, nästa.
  Läs hela, det finns svar på dina frågor.

 23. Mircea:
  Cristi ... Jag har en fråga (jag vet att det inte är relaterad till subiectu "det): Hur kan jag ta reda på vad bränt från datorn om inte boot (gjort en liten explosion och aldrig gav några tecken)?

  Jag säger dig, har blåst källan!
  Om du inte ger några tecken innebär ingen makt, gjorde du kontrollera om den är ansluten
  Vid förbränning minne, processor, grafikkort, startar datorn fortfarande efter att ha påbörjat ljud ut (om du har minihögtalare på moderkortet), dessa problem beskriver låter som ett slags morsekod.

 24. remi sade han

  Tack killar, hålla upp det goda arbetet.

 25. skruvstäd sade han

  Daniel:
  Återigen illusioner intjänade pengar någonstans?

  Du har ingen aning om vad du pratar. Tro mig!

 26. Ionut sade han

  Hej. Jag vänder på youtube intäktsgenerering med hjälp av AdSense-konto, båda kontona samma e-postadress. Alla är gott och väl upp här, eftersom jag har ett YouTube-konto som kan generera små intäkter. Men till exempel YouTube-kanal som visar filmer om datorrelaterade handledning, IT. Jag har ett YouTube-konto, en separat kanal, till en annan e-postadress, men visar olika IT saker. till exempel en hund som körs i parken, eller hur man gör en ... polenta. Jag vill veta om de kan tjäna pengar och diverse kanal saker använder samma AdSense-konto som den första kanalen youtube. Jag vill veta om det är OK i termer av Google accepterar 2 YouTube-konton för samma användare.

  Om det inte är möjligt monetariseringen av den andra kanalen med hjälp av första youtube AdSense-konto måste jag göra en annan AdSense-konto? tillåta det?

  Räkna med ett svar eller ens en personlig åsikt. Tack.

 27. Ionut:
  Hej. Jag vänder på youtube intäktsgenerering med hjälp av AdSense-konto, båda kontona samma e-postadress. Alla är gott och väl upp här, eftersom jag har ett YouTube-konto som kan generera små intäkter. Men till exempel YouTube-kanal som visar filmer om datorrelaterade handledning, IT. Jag har ett YouTube-konto, en separat kanal, till en annan e-postadress, men visar olika IT saker. till exempel en hund som körs i parken, eller hur man gör en ... polenta. Jag vill veta om de kan tjäna pengar och diverse kanal saker använder samma AdSense-konto som den första kanalen youtube. Jag vill veta om det är OK i termer av Google accepterar 2 YouTube-konton för samma användare.

  Om det inte är möjligt monetariseringen av den andra kanalen med hjälp av första youtube AdSense-konto måste jag göra en annan AdSense-konto? tillåta det?

  Räkna med ett svar eller ens en personlig åsikt. Tack.

  Jag tror att du kan gå på samma AdSense-konto utan problem, men om du inte kan du kommer att meddelas när du vill göra om Adsense YouTube.

 28. sklipy sade han

  Flera anslutningar av Youtube-konton till ett adsense-konto fungerar tyst, du kan försöka 'Jag säger själv att jag gjorde med minst 5 konton' under tiden kom jag tillbaka till ett men arbete du kan prova ' Jag märkte ett nyare fel eftersom Youtube är "tillgängligt" i Rumänien, nämligen avaktivering av vissa videor utan anledning?! Åtminstone för mig 'det fanns några tutorials som var intäktsgenererade och plötsligt togs de jag menar intäktsgenerering' är det inte? Vad är anledningen till att jag inte vet "kan vara fritt val Youtube som anges i användarvillkoren" heck vet ...

 29. Mircea sade han

  cristian Cismaru: Jag säger er, har blåst källan!
  Om du inte ger några tecken innebär ingen makt, gjorde du kontrollera om den är ansluten
  Vid förbränning minne, processor, grafikkort, startar datorn fortfarande efter att ha påbörjat ljud ut (om du har minihögtalare på moderkortet), dessa problem beskriver låter som ett slags morsekod.

  Tack så mycket!! ... Bra att bränna som om jag ville ändra det ändå.

 30. vladutz sade han

  cristian Cismaru:
  Läs villkoren YouTube och Adsense, gör de inte gå igenom bilen Formula One: nästa, nästa, nästa.
  Läs hela, det finns svar på dina frågor.
  Tja, jag måste fortfarande få ett nytt google-konto eftersom det jag använder avvisade mig / ....

 31. mmg1818 sade han

  Det är mycket enkelt. Jag vill ta bort mitt konto på min YouTube-videor med Madonna och ladda upp på youtube konto kommer att tas bort automatiskt. det är mycket enkelt.

  när jag kommer hem ikväll jag kan inte vänta med att se på youtube Ramona som hennes rastade sin hund genom parken.

  bag..mi..s yu..t..be p .. i honom. Jag vet inte, jag är inte, jag kan inte skjuta så jag vill gå till jobbet på morgonen och på kvällen de kommer hem från jobbet och sedan ladda upp video på YouTube? nej, nej.

  Om YouTube visas Ramona med sin Catelu inte bryr sig, men om det Zavoranca semi Catelu bär henne intresserad.

 32. Vladut1 sade han

  Jag såg vad problemet är, jag fick ett mer detaljerat mejl eftersom jag hade fel med adressuppgifterna, jag skrev på adressen så här: kommun ... Men det kan vara så att jag skrev kommunen och att hon inte accepterade eller att jag skrev direkt utan att skriva till adressen: kommunen ……… Och i byn …… Jag tror att jag var tvungen att gå direkt till dig, så vad tycker du, snälla, snälla svara ??

 33. SLUT sade han

  En regelbundet min styrelse stöder en maximal MHz och jag satte 800 2 800 MHz Ett vanligt och trevlig med mig hur Sämre går vidare 512 MHz.
  Var Ett vanligt eftersom det är för stor och jag inebuneste procescorul
  CPU:http://s15.postimg.org/z57yz94kb/untitled.png
  INGREDIENSER:http://s24.postimg.org/6lbknnrsl/untitled.jpg

 34. Kanske med de pengar jag tjänar får jag en BMW G-Power M5 Hurricane och en "liten" villa i Hollywood :))
  Tillbaka jordnära, inte drömma ögon deschisi.Abia vänta och se miraklet att någon har vunnit pengar från youtube, även en rulle toalettpapper.

  • sklipy sade han

   Du har ingen aning om vad du pratar! Allvarligt om du inte vet motivet jag förstår inte varför du pratar utan dig? Normal inte att köpa en villa, men bor enda sammanhållande till din stora förvåning

 35. sklipy:
  Du har ingen aning om vad du pratar! Allvarligt om du inte vet motivet jag förstår inte varför du pratar utan dig? Normal inte att köpa en villa, men bor enda sammanhållande till din stora förvåning :D

  Uni lever ganska bra i visualiseringar på youtube, t ex PSY har Gangnam Style vunnit endast 8 miljoner. Mosul, 8 miljoner dollar! I siffror ser ut så här: $ 8.000.000 att en enda låt.

  • sklipy sade han

   Jag hänvisade till vanliga användare av YT, självklart tänkte jag också på PSY 🙂 Men även vanliga användare tjänar bra med YT 'saken är att det för vissa är omöjligt att föreställa sig att pengar tjänas utan att gräva!

 36. claudiu sade han

  Att skriva hastighet skapar några ofrivilliga misstag ... till din status om dig Cristi som visas i varje artikel är ett litet misstag där. Istället för "på plats" borde det vara "Jag gillar", som det är i början av meningen.

 37. FaqTask sade han

  Mircea:
  Cristi ... Jag har en fråga (jag vet att det inte är relaterad till subiectu "det): Hur kan jag ta reda på vad bränt från datorn om inte boot (gjort en liten explosion och aldrig gav några tecken)?

  Kanske källan antänds kan bränna moderkortet, eller finns det en kortslutning någonstans.
  Det är min dator när jag bröt -ulsi har inte börjat Jag sa att jag brände min källa, jag beställde EMAG källan, jag installerade det och fann att även då inte starta, så jag skickade henne de från Amega och jag beställde ett moderkort och så jag gick.

 38. Mircea sade han

  FaqTask: Kanske källan antänds kan bränna moderkortet, eller finns det en kortslutning någonstans.
  Det är min dator när jag bröt -ulsi har inte börjat Jag sa att jag brände min källa, jag beställde EMAG källan, jag installerade det och fann att även då inte starta, så jag skickade henne de från Amega och jag beställde ett moderkort och så jag gick.

  Tja, vad kan jag ändra mer ... Moderkort eller källa ...: -?

 39. Ionut sade han

  Jag lyckades ansluta två separata YouTube-kanaler i ett AdSense-konto. Och nu är jag nyfiken på att se hur mycket pengar (cent) få igenom youtube

 40. Catalin sade han

  Förutom vad han sa Cristi, kan du också spela spel och skytte spel Fraps medan du spelar, skapa handledning i din stil, skapa propyl tecknade serier och mer.

 41. Costi sade han

  Jag vill veta och jag kan ..cum .Om något adsense betalar ..pe synpunkter eller åsikter ??
  tack

 42. FaqTask sade han

  Mircea: Ja och vad man ska ändra ... Jag .placa bas eller källa ...: -?
  Jag säger att vi går till en tjänst för att kontrollera. Det kommer inte att kosta än 10 lei att se vad problemet är.

 43. andrei Ionut sade han

  Jag vill fråga: det här är gratis?

 44. Calin sade han

  Det varar i ungefär en vecka tills du får mailu för ADSens

 45. huuj08 sade han

  bra arbete av era Cristiane artighet.

 46. Calin sade han

  om du vill tjäna pengar på dina videoklipp på YouTube, ansöka om intäktsgenerering på YouTube-programmet (http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?&answer=2490020&hl=ro). Bloggar och webbplatser som endast innehåller video kommer inte att godkännas.
  slutsatsen att det inte fungerar om det är för youtube ... adsen.

 47. andrew sade han

  Hej. Jag har också en fråga: tjänar du pengar med videor på youtube som liknar hur man "tjänar" och på webbplatser som neobux etc. där du klickar på meningslösa klick utan att få något? Det är ingen ironisk fråga, jag frågar dig verkligen uppriktigt och tack så mycket om du svarar mig.

 48. andrew sade han

  Och hur man gör vår Google Adsense-konto, bara för inlägg YouTube? Vi accepterar? Eller konto endast de platser AdSense-konto .Jag är inte, men jag vill göra mitt youtube för, men undrar om jag bara kommer att acceptera för youtube.

 49. Cristi sade han

  Hej, jag har en intreabare, nu är jag inte adnsense Google-konto och alla platser, nu min fråga är: kan du göra en Google AdSense-konto utan att behöva YouTube?

 50. andrew sade han

  Du kan göra en Google AdSense-konto utan att behöva YouTube?

 51. bogdan Duduia sade han

  Mycket bra handledning, men jag har en fråga:
  Jag har ett YouTube-konto (RPM Networks är partner via nätverket) kunde jag associera den med Google AdSense (jag har ett aktivt konto)

 52. Endy sade han

  sal hur många besökare (minst) måste ha en video till anceapa betala dig ???

  • Razvan sade han

   Det finns inga minimi besökare att bli en YouTube-partner. Betalningen du får när du samlar dollar 70 AdSense-konto.

 53. andrew sade han

  Google AdSense-konto är tillåtet endast för youtube?

 54. Dima sade han

  DA pengar och hur Skottland

  • ivan Gabriel sade han

   Western Union pengar tas ur drift vid en bank som har det troligen konto Transsylvanien exemplu.Cind ni frågar det hur du skickar dem ditt konto och specifici.Mie jag gjort en vän på Google Adsense-konto pengar bineteles.La och berättar vilka dokument du trebuie.In allmänhet: identifiering, adress Google Ireland, ett givet antal Google MTCN och det belopp som sades i ditt Google AdSense-konto.

 55. adrian Cristea sade han

  Jag var inte den sista punkten di greened kanalinställningarna levande händelse, säg om någon problema.am laddas upp på youtube och jag 2 12 videor och visionärer men inte adsens visar mig att jag hade vunnit något, jag noll. tack

  • När du passerar 1000 utsikt maj verifici.Tin ihåg att i den första månaden dollar vinner och nu 1 jag 33,5 $ per månad, men jag valde för teckning och gick och 1000 abonnenter abonnenten nor har någon och var tvungen att ta det igen från grunden och med trafik och min abonatii.Recomandarea är att lämna dem på fritiden, försökte jag 2 gånger och ingenting händer inte längre nimic.Nici om jag skulle ha sagt av utomjordingar de var inte intresserade.

 56. Diana sade han

  Käre Cristi,

  Kan du utveckla ett litet uttalande "Om de blir partner kommer 15-minutersgränsen för ett klipp att höjas.", Snälla?

  tack

  • Det innebar att potiface filmer och 30 av minute.Asa hänt mig innan började göra filmer på några minuter och kan nu 15 och 30 minuter kan vara en annan tröskel 1 och ora.Am se filmer och 1,30 minuter, men sannolikt ser vi att vi insisterar.

 57. Laurentu sade han

  Om du lägger musik från yutube fria videoklipp du lägger (de låtar som finns på listan som tillhandahålls av yutube bakgrundsljud), då vara säker på att du inte kommer att tjäna några pengar; video kommer att avvisas på intäktsgenerering men om du lämnar därhän rutan för att acceptera annonser då du kommer säkert att hitta annonser på din video och du kommer inte få pengar eftersom du inte upphovsrättsskyddat A till Z på din video med Madame ljudspår glasyr på youtube lista

  • ivan Gabriel sade han

   Jag förstår att nu kan tjäna pengar om du lägger bakgrundsmusik från dem förmodligen gjorde affär med dem som har autor.Pina rättigheter efter dem och deras reklam.

 58. mihai sade han

  Youtube-konto så jag partner och jag har adsense konto.
  Jag har några visionärer men $ 0,00 pengar visar mig varför?

  • mihai: Youtube-konto Så jag partner och jag har adsense konto. Jag har några visionärer men $ 0,00 pengar visar mig varför?

   Intäktsgenerering behöver seriösa visionärer.
   Tusentals visningar = 1 10 till euro
   Tiotusentals = 10 100 till euro
   Hundratusentals = 100 1000 till euro
   etc.
   Dessa är bara approximationer, verkligheten kan komma med + eller -
   Vars offentliga beror på dig adress (nationalitet).

  • ivan Gabriel sade han

   Först är det svårare vyer 1000 måste passera den hemliga här att du måste lägga innehåll hela tiden och blivit populär sedan kommer att utveckla kanal, naturligtvis om tittarna hittar något bra.

 59. claudiu sade han

  Jag har en fråga..Jag vill också lägga upp videor för att tjäna lite fickpengar och jag har några idéer..för det mesta vill jag filma mig med vänner i olika aktiviteter, men jag är nyfiken: om jag skulle göra det också " tutorials ”med vissa spel, det vill säga att lägga upp videor om hur de gör uppdrag till vissa spel, skulle jag bryta mot upphovsrätten på något sätt? kunde jag tjäna pengar på den här typen av video? och jag har en annan fråga: om jag kan ändra videoklippen med vissa program, det vill säga att sätta visuella effekter utan musik eller nush vilken typ av ljud :). Kan ett svar vara 🙂?

  • ivan Gabriel sade han

   Jag tror att du vill bli en miljonär i euro och du vet varför du säger? .För Igår på 11-01-2015 bara läsa om några killar som gjorde pengar ändå spela filmer och berättade för dem några saker där som hjälpte användare, så att inte bryta något upphovsrätt, annars inte når miljontals dollar dolari.Milioanele de kommer direkt från de mycket multe.Deci öka visualiseringar att arbeta och tror att du kan sätta ljud nyaste och om du sätter musik bakgrund från YouTube kan tjäna pengar på filmer, så att du kan kombinera bakgrundsmusik från YouTube med ljuden betyder.

 60. marina sade han

  Hej ... Jag vill veta om det är möjligt: ​​Jag är från Republiken Moldavien, och vi jobbar fortfarande inte med penninghantering på youtube ... om jag gör ett YouTube- eller adsense-konto och säger att jag kommer från Rumänien, kommer något att tas emot ???

 61. adrian Gudus sade han

  marinaHej ... Jag vill veta om du kan: Jag kommer från Moldavien, och för oss inka inte kommer att hantera pengar på youtube .... om du gör en youtube eller AdSense-konto och sätta det i Rumänien kommer att få något ???

  Inte för att Google vet var att få tillgång till Internet. Din IP kommer att ge bort!
  Du måste vara mycket modig att tro att du kan ligga till Google.
  När du gör ditt AdSense-konto, måste du ge den adress där du bor och / efternamn eftersom riktiga adress och ditt namn kommer att utfärdas betalning. Eller om din betalning kommer att utfärdas till en adress i Rumänien, jag vet inte om det är bekvämt att pendla bara att samla in pengar från Google.

 62. Daniel sade han

  Om jag inte är 18, kan jag aktivera alternativet "generera pengar" eller kan jag skapa ett google adsense-konto för min far och koppla det till mitt YouTube-konto?

 63. dani sade han

  Hej! Om jag 18 år kan tjäna pengar på YouTube? Eller ska jag använda Google AdSense-konto far? Naturligtvis med hans tillåtelse.

 64. Stanciu sade han

  om jag skjuter när jag ritar en karaktär från en viss ritning ... är det möjligt? eller bryter jag upphovsrätten?

 65. Silviu Dutulescu sade han

  Hej Cristi, ställde jag en video på YouTube 45 sekunder film av en katt skratt (e voba en leksak) under namnet skriver Dutulescu Silviu video, det är mitt namn. Dessutom jag tjäna pengar på den här videon eftersom jag hade för länge sedan AdSense-konto. Jag skulle vilja att inte längre se mitt namn men vet inte hur man gör, eftersom jag sökte igenom alla inställningar men vi inte ge honom huvudvärk. Vad tycker du råda mig att göra, eftersom jag inte vill att alla ska se mitt namn under varje video som du aldrig kommer att lägga ifrån nu. Tack på förhand

 66. Vasile Constantin sade han

  Hej, jag har en fråga, jag blev delägare med YouTube efter att jag skrivit några filmer jag gjort lite pengar. Min fråga är: måste nödvändigtvis redovisa på youtube att vara densamma som adsense Adik samma e-post? Jag är ansluten till google mitt konto är på youtube när jag gav Adsense säger att jag avbröts konto och jag betalar 50 $ och jag tänker inte betala, så jag kan göra ett annat konto adsense och jag använder den på youtube? Väntar på svar. Tack!

 67. Adrian Skydiving sade han

  Beräknade totala intäkter för att visa mig: $ 2.80.
  AdSense-konto visar mig 0.00.

  Fångsten är? Där fel?

 68. adrian Gudus sade han

  Vasile ConstantinHej, jag har en fråga, jag blev delägare med YouTube efter att jag skrivit några filmer jag gjort lite pengar. Min fråga är: måste nödvändigtvis redovisa på youtube att vara densamma som adsense Adik samma e-post? Jag är ansluten till google mitt konto är på youtube när jag gav Adsense säger att jag avbröts konto och jag betalar 50 $ och jag tänker inte betala, så jag kan göra ett annat konto adsense och jag använder den på youtube? Väntar på svar. Tack!

  Du kan inte bara göra ett AdSense-konto med ditt namn och din adress. Om du försöker skapa ett konto med en maj-adress och ett namn som är eller var en gång registrerats för ett AdSense-konto kommer du inte tillstånd från Google AdSense-konto igen.

  • florin sade han

   Är du säker? När jag blev intresserad av Adsense sa man att det är riktigt bra att skapa ett konto för varje YouTube-konto, för om du har två YouTube-konton på ett Adsense-konto är det svårt att tjäna pengar ...
   Är du säker?

 69. adrian Gudus sade han

  Adrian Skydiving: Den totala resultat Foreca visar mig: $ 2.80. AdSense-konto visar mig 0.00.

  Fångsten är? Där fel?

  Aktuella intäkter visas senare än "beräknade intäkter", vilket betyder uppskattade intäkter. Aktuella intäkter beräknas senare

  • Adrian Skydiving sade han

   Återvänder efter en period av 3 månader. Jag samlade en summa över 100 enheter sker i Slutförda intäkter (nuvarande Ballance), men inte visas till vänster om den beräknade vinsten (hittills i dag | Igår | Denna månad hittills | Förra månaden).
   Jag kopplade till AdSense-kontot från ING bankkonto. Någon aning om när kommer pengarna till kontot för rumänska? Allt kontrolleras, plus hemadress.

   Tack för att ge oss noga och svara på frågorna!

   Med vänliga hälsningar,
   Adrian

   • adrian Gudus sade han

    Google betalar du bara när du kommer till tröskeln 70 eller 100 dollar (beroende på vilken valuta du väljer)
    Till exempel, om det vid slutet av denna månad du 70 100 euro eller dollar i slutet av nästa månad (med början 22 28 eller ens till den sista dagen i månaden) du betalar.
    Om det vid utgången av denna månad inte har samlat 70 100 euro eller dollar belopp kommer att överföras och bidra positivt till vinst nästa månad och så vidare tills du samlar tröskel 70 100 euro eller dollar.
    Istället skulle jag ha valt betalningsmetoden "Western Union Quick Cash" när betalningen gjordes utfärdades en MTCN-kod (kontrollöverföringsnummer) som du kunde se på ditt Adsense-konto (eller få ett e-postmeddelande).
    MTCN kod och kupong kunde gå till någon bank eller valutaväxling höja din lön.
    Banköverföring som du väljer, om jag inte misstar du beskattas skatter eller stoppa något (vet inte och vet inte om säkert)

 70. marius sade han

  Hej, jag har och jag har en fråga om du inte har något emot? Hur ansluter jag till samma konto 2 YouTube-konton adsense.Am försökte der reusesc.Multumesc inte mycket.

 71. Och om att skjuta medan du spelar ett spel av World of Tanks är fri exempel jocu. Lämna mig?

 72. Sal, jag skapade också ett konto på youtube och jag associerade Adsense-kontot (de är gjorda på samma e-postadress) men det tjänar inte alls på mig, vilket betyder "total beräknad inkomst" Jag har $ 0 och jag har 2 videor med 300 visningar. aktiverat "penninggenerering" men förgäves ... var har jag fel?

 73. Luca George sade han

  Hej. Samma sak händer med henne också. Jag har några footage 200 och 300 visionärer och jag verkar intäkter $ 0. Det beror på en dag jag klättrade videoklipp på något sätt? Monetarisering är aktiverad och filmen utnyttjas. Vad är fel?

  • adrian Gudus sade han

   Förvänta dig inte intäkter till 200-300 visionärer.
   Pengar gör inte visionärer. Att tjäna några cent eller euro 1-2 måste ha mycket tur som en banner värd 1-2 euro verkar vara en person som ser någon gång klippet. Även om denna banner visas 1-2 euro av den personen, om det inte är så intresserad av att annonsera (banner) och inte klicka på den absolut inte får några pengar.
   Pengar gör inte så lätt! Du måste ha hundratusentals visionärer som du kan tjäna några pengar, måste du ha värdefullt innehåll för att locka besökare, klipp har en mycket god kvalitet video och ljud.

   • Luca George sade han

    Intäkterna kan visas eller sent? Jag har några videor 300, 200 180 visionärer och bygger på att inte ett öre. Eller har många fler?

 74. Stephan sade han

  Salut!
  Jag har två konton kopplade till ett AdSense-konto men det visar mig bara i "resultatrapporter" intäkterna från ett enda konto. Om jag lyckas tjäna 2 euro den här månaden ... kan någon förklara för mig processen med WESTERN UNION? Jag menar, vad måste jag göra först? Jag har ett kort på BCR bank. Tack på förhand. Jag är fortfarande skyldig den som informerar mig 🙂. Med de pengar som tas ut i slutet av månaden kommer jag att ge min bror en tablett för hans födelsedag. Återigen tack så mycket!

  • ivan Gabriel sade han

   Jag tror inte att vi behöver göra Western Union konto men du behöver dokumenten att bända banii.Sistemul med Adsense jag gjorde en vän, men jag har gjort konto, att hänsyn istället be banca.In Adsense berättar vilka dokument du måste gå till banken: ID, mängden betalning, adress och MTCN Google Ireland, ett nummer från Google Adsense som kommer att skickas till ditt konto och du kan ta pengarna.

 75. cristiana sade han

  Jag har lagt upp videoklipp på ditt youtube-konto från program och jag har många visningar, kan jag skapa ett AdSense-konto? att bli partner? avvisar dem inte om de spelar program som: - "Direkt åtkomst"? Tack!

 76. Hej! Zimi till mig där jag ser medel från klipp på youtube? Jag vet inte var jag hittat något på google adsesnse mitt konto hemsida och ser något 0,00 idag så långt och etc åsikter om pagina7 inte riktigt förstår jag har skrivit om 15 -20 klipp över 40 av åsikter och jag samlade dem går jag trodde tips konto åsikter etc.

  • ivan Gabriel sade han

   YouTube Analytics på dig när du klickar på och du tittar och du ser ut och hur mycket pengar du alla.

 77. Vasile Potropopu sade han

  God middag.
  Jag har sökt efter något och fann ingen.
  Jag har en plats på rumänska, artiklar vi har lagt en video på youtube. Dessa filmer är inte min, men jag undrar om besökarna in på min webbplats för att se, kan generera intäkter för mig, om jag går in i program partnerskap?
  Tack och ge mig ett svar på följande adress: [e-postskyddad]

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte tjäna pengar på andra videoklipp. Du kommer bara att generera intäkter för dina kanal klipp. Hur rätt du hittar vad du frågar?
   Betyder det verkar rätt att dra nytta av vinster på baksidan av en annan som fungerar för dem? Eller det verkar rimligt att en annan för att tjäna pengar på ditt arbete / dina videoklipp?
   Tro inte att etik eller logik gäller inte i online / virtuell!
   I framtiden tror jag inte lämna någon e-post. Inte kontakta någon. Lämna kommentar och trevlig tillbaka där du lämnade det för att se om du svarade. Sprid din adress på alla webbplatser du gör är att du ger det villigt spammare. De kommer att finna sin skanningsverktyg och så fylld med skräppost (oönskad e-post)

  • ivan Gabriel sade han

   Jag har en videokanal på YouTube epscuit så jag tänkte att om någon im sätta videor på sin hemsida kommer att vinna nästa aspect.Cel film.Dar här är min film som sätter platsen är jag mår bra jag marknadsförs som filmen och alla pengar kommer från mig och en som satte alla reklamfilm vinner men sätta Adsense på sin webbplats eller om du har hög trafik av direktreklam säljs av honom redan nu site.Eu jag ser sådana platser att cisitigam med mitt material video.Pina efter en som satte mina filmer på webbplatsen och jag annonsera hans verk.

 78. Rusu paul sade han

  tillhörande AdSense-konto YouTube-kanal?

 79. mörkt sade han

  Vid 400.000 av åsikter om hur mycket pengar jag kan göra?

 80. florin sade han

  Hur locka riktiga vyer (inte robotar) på youtube?

 81. Cristi sade han

  Pengar yutube inte så låter bra?
  Plug bröder klipp eller filmer på yutube och AFS En pengar du äta allt eftersom den skapades för adsense, Googles ge vinst.
  Jag bli av med dem genom våra fingrar om de saknas något.

  • xTrudd sade han

   Visst låter bra.
   Men eftersom de tider som fungerar och som Cristian sagt, det tar arbete och ansträngning. Bininteles först du måste lära dig att tjäna pengar med YouTube som all annan verksamhet, men inte omöjligt. Och AdSense eller AdWords som YouTube skapades för att fylla fickorna på Google. Men en hel del av dessa pengar går i fickorna och andra, annars dessa tjänster skulle inte existera.

   Det är sant att du får några cent per klick, men Google ger 68% av det som produceras. Det är inte ens riktigt så lite?

   • Cristi sade han

    Ja, det är så, men kan du förklara:
    Hur är det att yutube analytics visar mig 12,34 20 tusen dollar synpunkter och inställningar visar mig 0,00 Adsense dollar?
    Och säga att mitt land inte är möjligt abonnemangsbetalning.
    Gå till ett annat land?
    Vem är jag skojar, google? Vem vet platsen för varje?
    Det är det enda problemet, annars okej dike.
    Jag tror att jag ska ta bort allt på min yutube, och att göra ett annat konto, men inte av Google, som ni sätta adsense på halsen tvingade.

    • Så jag tänkte att du skulle sätta ett abonnemang eftersom jag kommer att fyllas med pengar och det var en regel att ha 1000 prenumeranter och jag hade 1000 prenumeranter och jag lade kanalen till prenumerationen och 3 veckor stannade jag och jag glömde att ingenting händer, speciellt eftersom de fortfarande kan prenumerera i Rumänien men Rumänien var inte med i listan för prenumerationer och de 1000 prenumeranterna och trafiken gick, då återupptog jag allt från 10%, mycket arbete, att lägga alla videor manuellt (1600video) och öka trafiken och ta mer pengar. När jag gjorde det var det 23 november och 28 december 2014 satte jag dem igen och nu 12-01-2015 närmade jag mig där jag var kvar , bara för mindre pengar till $ 33,5 / månad och sedan hade jag $ 42 / månad och det växte. Min rekommendation är att lämna det så här och med tiden kommer du att få bra pengar att marknadsföras. Nu hade jag tur med de av till Google + eftersom det finns grupper som är inställda för vissa aktiviteter, vilket innebär att du går till målgruppen, till exempel "Fiskarnas gemenskap som ger den till den konstgjorda flugan". Jag kom tillbaka härifrån snabbt. Och det är vad du gör för att marknadsföra dem i Google +. Andra marknadsför också med pengar och jag tänkte till och med att investera i kanalen för marknadsföring och de på YouTube för 50 Jag tar med 1100 prenumeranter och det betyder mycket att det kan ses som en vinst, att för att de ska få prenumeranter måste de annonsera mig på kanalen och reklamen hjälper mig mycket och det kan ses direkt i kvitton. 500 dollar och tjäna 10000 300 prenumeranter, då tar jag 2,5 dollar i månaden så det är värt pengarna att komma ut direkt och då är du på plussidan. De som hade tjänat miljoner euro från filmer hade XNUMX miljoner prenumeranter, så ju fler prenumeranter växer och miljoner. Jag önskar er maximal framgång.

 82. Mr Cristi. Jag vill prata med umneavoastra om jag kan engagera och delta i vad jag gör för dig eller hjälpa dig något. Vänligen datimi yahoo id eller adaugatima: [e-postskyddad]
  Jag skulle vilja prata med dig!
  Jag skulle vilja tjäna lite pengar ...

 83. Jag vill vara med och jag med dig, och jag vill tjäna lite pengar.
  Lägg mig Ym att behaga?: [e-postskyddad]
  Vänligen lägg till mig att prata med dig.

 84. mircea cornel sade han

  Hej Cristi, berätta för mig om jag kan lägga upp videor som "https://www.youtube.com/…editat…"
  porogram göras med telefonen tack

 85. Hello Cristi. Jag konfigurerat alla inställningar för att tjäna pengar på youtube och drog upp mynt vacker men nu har jag en fråga om du kan hjälpa mig, kan jag skapa ett konto för YouTube och knyt adsens? det är lagligt, jag menar om jag inte avsluta ditt konto om det adsens öppnat ett YouTube-konto. Jag letade efter information om det men vi hittade något relevant. Tack på förhand!

 86. Hej. Jag har också en fråga och jag såg att det finns många specialister inom YouTube här. Jag har en fiskevideokanal på YouTube och jag delar filmerna på Google+ och det finns besökare från utlandet och jag skulle vilja skriva om filmen, Prenumerera på kanalen här ”eller skrivet på engelska och när du klickar på brevet för att komma in på min kanalsida eller prenumerera omedelbart, men jag vet inte lösningen. Tack, jag väntar på svar. Jag är säker på att lösningen är nödvändig för de flesta, om inte för alla som är skapare och partner med YouTube.

  • Gå till din kanal - till videohanteraren - klicka på "Redigera" bredvid videon som du vill skriva meddelandet på. Där har du 5 flikar: Information och inställningar, förbättringar, ljud, anteckningar och undertexter. Du går till anteckningsfliken. Här klickar du på "ny kommentar". Du väljer typ av kommentar. Låt oss säga anteckningen. Infoga önskad text. Till exempel "Prenumerera" eller "Prenumerera". Du väljer körtid. Minuten som ska visas och minuten att försvinna. Du väljer typsnittstorlek, färg och andra saker relaterade till estetik och i slutet kryssar du i rutan bredvid ordet "länk". Från den listan där basen säger "video" väljer du "kanal" och anger länken till din kanal.

 87. Yutube du sätter på absolut någon video, oavsett om kameran eller mobiltelefon eller videokamera, det viktiga är att vara din egen personliga information och inte kopieras.
  Många människor gör kopior på video yutube sedan sätta sitt konto för att tjäna pengar på andras arbete, inte gå BROTHERS, de verkliga ägarna av videoklipp, lämna sina märken på ljudklipp, skrift eller video.
  Yutube vet varifrån det kommer att kopiera, så pengarna går till de verkliga ägarna.

 88. God kväll herrar!
  Jag undrade hur mycket pengar ur 1000 viualizări, ungefär i Rumänien.
  Kan någon berätta för mig?
  Även Mr Cristian, kan du göra en video som förklarar partnerskaps nätverk?
  Tack!

  • För att förstå bättre, kan jag svara med en fråga.
   Hur mycket pengar per timme i Rumänien?
   Du kommer att svara mig "Det beror på vad du arbetar, sopmaskin eller läkare?".
   Det är precis rätt och vinsten per utsikt 1000! Det finns webbplatser som kan vinna 0.1 euro och är webbplatser som kan 10 euro. På samma sätt, resultatet är inte stabil från en timme till en annan eller från en dag till en annan. Du kan vinna om du säljer annonsutrymmet stabil en reklambyrå som betalar du för tusen visningar.
   En del av partnerskap vet inte eftersom vi gör partnerskap, samarbeten gör ibland kort. Partnerskap är ganska destruktiv innehåll. Få lite pengar som du är tvungen att göra vissa saker. Vi tycker inte om det.

   • Ber om ursäkt för tvetydighet på min fråga. Jag vet att intäkterna varierar beroende på säsong. Jag ville ta reda på vad som är sumă_încasată / vyer * 1000 rapporterade förra året och eventuellt CPM och nisch.
    Tack!

    • Jag förstår att du vill svartvitt, men det var något.
     Intäkter kan variera kraftigt beroende på ämnet, på allvar, de som tittar på kanalen ålder etc.
     På senare på YouTube har lanserat många rumänska kanaler, lockade till vinster. Det betyder att du späddes resultat. Och resultatet beror i Rumänien annonsörer som väljer att köpa reklam på din kanal (om du gör för Rumänien).
     Om du har turen att komma in i en nisch som attackeras av ingen, och som kan växa snabbt, kan du vinna vackert. Tyvärr om du gör samma saker som youtube är full av ...
     I USA vinner väl, här är tunnare.
     Det finns webbplatser som kan uppskatta resultatet av YouTuber eller annan, men dessa uppskattningar är inte alltid nära sanningen.

 89. Lucian Ţînţaru sade han

  Hej Cristi, följde jag alla steg som ni sa, vi har löst allt, men 3 dagar efter att jag stänga kontot från Google Adsense. Jag har laddat upp piratkopierat material vi hade musik, bakgrundsbilder som kräver upphovsrätts jag var okej med detta. Jag filmade mig i mitt hem stora papegojor som har dem i buren. Jag tror inte att dessa filmer har något fel. De ändå 3 dagar efter min AdSense-konto är dezactivat.Nu vill ge mig något fel där jag kan dela, att om jag missat bineinteles.Tot säga att jag är något i stil med:
  Kära Ditt AdSense-konto har inaktiverats till följd av en analys av våra experter. Vi kan inte ge mer för att skydda oss kan dela våra servrar. Jag säga något. Jag tog bort youtube kanal jag tog det först, men jag gjorde ett annat konto bara några dagar efter 3 samma problem, och jag var låst konto. Om du kan hjälpa mig med ett tillstånd om det jag förväntar svar från dig. Tack så mycket!

 90. Winstar sade han

  Hallå! Jag har en youtube-kanal där jag laddar upp mina egna mixar (inte med låtar skapade av mig) och jag har aktiverat intäktsgenerering (dollartecknet är grönt och verkar vara stort) På uppladdade mixar har jag inget upphovsrättsanspråk, och på varje mix visar mig meddelandet "presenterar originalinnehåll". Överlappande annonser visas på mina klipp. Men i Adsense (och Youtube Analytics), bredvid CPC-indikatorn, står det "N / A" som om det är inaktiverat. Snälla berätta för mig om det finns ett problem ...

 91. cristian H sade han

  Grattis till denna handledning men för andra, vi är en stor hjälp. Vackert gjort och mycket användbart.
  Vad kan jag säga, jag trodde aldrig att pengar skulle kunna göras från Youtube och när jag säger att jag inte menar de som gör miljontals visningar och har varit i branschen mycket länge, utan vi små som bara vill ha lite pengar från " kaffe". Jag började med ett YouTube-konto för några år sedan och jag fortsatte att ladda upp alla typer av videor, mer musikcollage och foton, några spelsessioner på en köpt bärbar dator som lyckades samlas på ett år någonstans runt 150 15 av vyer. Naturligtvis förväntade jag mig inte att en trivial avboxning skulle ge några tusen visum såväl som spelsessioner. Den komiska delen visas för mer än ett år sedan när jag såg en klasskamrat till min yngre bror, ett 100-årigt barn som tjänade ungefär $ 5000 i månaden från sin youtube-kanal där han publicerade videor från olika onlinespel. Naturligtvis sa jag till mig själv "Vad kan jag göra?" och jag bestämde mig för att ansöka om ett partnerskap med Youtube som accepterades på några dagar och jag bestämde mig för att städa kanalen och ta bort allt som var gammalt och ointressant och komma med något nytt. Jag valde min passion för metalldetektering och jag började göra videor med föremålen som hittades i trädgårdarna av mina grannar och mina farföräldrar etc. Även om det har gått en månad sedan jag undertecknade partnerskapet lyckades jag samla cirka 1,4 visningar totalt (ganska medioker) och uppskattningarna från youtube analytics avskräckt mig mer och mer för att du spenderar lite tid och när du bara ser 24 $ beräknad inkomst per månad skulle du säga bättre "Klipp löv för hundar" ... Men överraskningen kom nyligen när de slutförde betalningarna och den slutliga inkomsten var 100 euro på bara en månad till ett nummer som inte längre högst XNUMX visningar per dag.
  Du har troligtvis tråkigt ut min historia men den är sann och om du har tid och fantasi är det värt att dela något med andra och intäkterna kommer inte att se ut så småningom ... Vad kan jag önska dig utom framgång och tillväxt!

 92. marius sade han

  Cristi Hej! Jag har en fråga och jag skulle bli mycket glad om du svarar mig och du kan hjälpa mig med svaren på dem!
  1.Cum bevisa att mina rättigheter är upphovsrätt till en video som lagts av mig som jag gjorde det genom att lägga på youtube klipp och inte kopiera någon med mig?

 93. gabi sade han

  och jag kan hjälpa mig snälla? e-post: [e-postskyddad] skype: gabi.dirjan kontakta mig .. trevligt!

 94. Enache Nicusor sade han

  Hur ansluter jag till adsensse?

 95. Teofil sade han

  Är det lagligt att göra tutorials [intäktsgenerering] med datorprogram?
  Tack.

 96. andy sade han

  Vb allt och förgäves ... Hur får jag pengar i handen eller på kortet ... Jag förstår inte det ...

  • adrian Gudus sade han

   Google Adsense har två alternativ för att få dina pengar. Betalning sker när euron når 70.
   Du kan välja de pengar som ska betalas till ett bankkonto. Detta förutsätter naturligtvis att lägga ett kort i ditt Google Adsense eller du anger de faktiska uppgifter (namn, adress) och betalningen kommer att utfärdas med en kod MTCN (Money Transfer Control Number) som du skickar med bulletin vid varje Western Union kontor för att samla in pengar.

 97. irina sade han

  Bra! Jag kan inte se några video tutorials på telefonen, jag vet inte varför, men jag undrar om du bara kan se på datorn? Mycket information som jag tycker är intressant, men skulle ha hjälpt en hel del och titta på dessa tutorials!

  • Äldsta att titta på tutorials som du behöver Flash player. På stationära eller bärbara dator du bläddra blixt i.
   På din mobil måste du använda webbläsaren "Puffin", som är gratis i spelbutiken.

 98. irina sade han

  Tack så mycket för svaret! Jag hade problem med datorn men under tiden löstes den ……………. och eftersom jag hittade den här webbplatsen av en slump som jag tyckte var intressant lyckades jag se den handledning som intresserade mig! TACK än en gång för snabbhet, allvar och tid!

Tala Your Mind

*