Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi ändra tagg tagg som säger tutorila nDet senaste youtube. Lyckad sådan mer! Glad helg!

 2. Istvan sade han

  Lyckliga ferier Videotutorial lag.

 3. Istvan sade han

  Lyckliga ferier Videotutorial lag. Må det nya året föra oss mer 2011 mule handledning. :)). BAFTA-n ytterligare.

 4. bogdan sade han

  Happy Holidays och mer handledning! :)

 5. Victorr sade han

  Cristi, Grattis på födelsedagen!
  Glad helg till alla filmskapare tutorials!
  Glad helg till alla konsumenter av tutorials!

 6. samyra sade han

  Cristi Du är den starkaste broren ..! och du och de från videohandledningen> .. LYCKLIG SEMESTER !!!!!!

 7. Jag gav dig lite tid och jag har varit mycket ajutor.felicitari för alla faceti.la år

 8. LiviuFlorin sade han

  Som vanligt ... kvalitetshandledning. Bra jobbat pojkar! Jag älskar dig för allt du gör. LYCKLIG SEMESTER, LYCKLIG FÖDELSEDAG!

 9. cuibaru sade han

  hej! cristi vänligen avbryt chatten från dig på webbplatsen. det finns en, adrian, som ... jag har inga ord. chatten är bara för honom. du kan inte fråga någonting, du kan inte se någonting. han känner dem alla och han är en "Beteendemodell."
  Jag hoppas inte censurera mig att lägga asta.sau bara bra jag ska säga?
  En annan sak jag ber dig att berätta: Adrian på adrian chatt är samma person som tutorials Jag hoppas du nu.astept svar från kristaller som är en modell för oss i alla avseenden?

  • cuibaru: Hej Cristi avskaffar vänligen chatta med dig på site.acolo är Adrian som ... jag cuvinte.este chatul.nu bara han kan be om något, kan du inte vb nimic.el vet allt och är en "beteendemönster".
   Jag hoppas inte censurera mig att lägga asta.sau bara bra jag ska säga?
   En annan sak jag ber dig att berätta: Adrian på adrian chatt är samma person som tutorials Jag hoppas du nu.astept svar från kristaller som är en modell för oss i alla avseenden?  

   Adrian är borta i flera dagar och kom inte då, är förmodligen en annan Adrian och jag kommer att ge flagga.
   Jul att glömma sorgen.

 10. Grattis på födelsedagen, lyckliga ferier för alla, är idag jul fler tutorials och datorn och låt du tillbringar med dem och älskade.
  Vi har tid hela året att stanna kvar på datorn, idag måste vi "umgås".
  PS
  Bai nene, kom jag till Santa?
  Om så är fallet, vad förde dig?
  De var tvungna att ge mig något "förstås elektroniskt" men jag tror att jultomten "kurirföretag" kommer först på måndag, den 24 de hade ett reducerat schema.

 11. ALEXANDRU sade han

  Jag har också en fråga, scz är inte relaterat till handledningen ...
  Jag har en Sony Ericson telefon och datakabel k310i för honom. Jag inkopplad datakabeln till telefonen sedan knuffade jag enhet (USB). På telefonens skärm säger jag: Ta inte bort USB-kabeln förrän du avslutar programmet på datorn.
  Normalt när väska USB-kabel till datorn ska visas i en partition cv som heter flyttbar disk (brev) ... jag gör mina utställningar.
  Jag kan inte avsluta anslutningen mellan telefonen och datorn eftersom jag inte verkar ala, flyttbar disk ... Om jag var tvungen att ge det verkar eject att koppla bort anslutningen mellan telefonen och datorn.
  Vad att göra? Snälla hjälp

  • claudiu sade han

   ALEXANDRU: Jag har en fråga SCZ handledning handlar inte om ...
   Jag har en Sony Ericson telefon och datakabel k310i för honom. Jag inkopplad datakabeln till telefonen sedan knuffade jag enhet (USB). På telefonens skärm säger jag: Ta inte bort USB-kabeln förrän du avslutar programmet på datorn.
   Normalt när väska USB-kabel till datorn ska visas i en partition cv som heter flyttbar disk (brev) ... jag gör mina utställningar.
   Jag kan inte avsluta anslutningen mellan telefonen och datorn eftersom jag inte verkar ala, flyttbar disk ... Om jag var tvungen att ge det verkar eject att koppla bort anslutningen mellan telefonen och datorn.
   Vad att göra? Snälla hjälp  

   Datum för nästa gång du går igenom dessa steg oroa dig inte, du kopplar och klar. Det kommer att finnas ett slags omstart, omstart av telefonen och sedan är det ok.
   Nu, se på något sätt inte i telefon eller Media Transfer Mode såvitt jag minns, dessa funktioner kräver installation PS Suite.
   Som alternativ, skulle det behöva köpa en enhet som Bluethhoth att överföra filer utan kablar och grejer eller en liten kortläsare (den portabla-ala) som är lika bra som själva kabeln.
   Datakabel Jag skulle hellre använda PTR Backup filer eller redigera meddelanden eller kontakter. (Telefonläge)
   Lite OFF TOPIC-meddelande men jag hoppas att det var användbart för någon som är mindre skicklig inom mobiltelefoner.

 12. webdan sade han

  Jag vaknade precis, igår kväll var jag med julsången och på kvällen går jag igen! förutom alla typer av valpar har jag maximal glädje: trummor, klockor, rör, tromboner, trumpeter, som babe, etc. - och vi sjunger sånger Jingle Bell, Feliz Navidad etc. Christi, Adi, Rătzoiu, Ionel TaieFrunze, Ylye och för många andra som känner mig eller inte, utöver handledning och datorer respekterar jag dig mycket, och jag önskar dig att ha så många semestrar som möjligt!

 13. turialu intressant för dem som vet hur man skapar pleylistu
  app om du gör en handledning om 11 slutliga arbetet skulle vara super trevlig helg

 14. Istvan sade han

  Cristi Hej, jag har en fråga till dig. Jag fick också en enhet som läser Pinnacle Systems och vet inte vad det är för. Här är en bild av anordningen http://tinypic.com/view.php?pic=9u6bky&s=7

 15. marius sade han

  Tack, videotutorial.ro team och vi önskar Grattis på födelsedagen och god jul till alla (du och din familj)!

 16. cuibaru sade han

  Cristi god helg, jag önskar dig och din familj såväl som hela "familjen" videotutorial.ro. Att Adrian driver bort alla från den här webbplatsen vilket är väldigt coolt. Men som jul kommer jag att begränsa mig till att säga just det!

 17. Dragos sade han

  God Jul!

 18. Vänligen kan göra en handledning om hur du gör din online-radio, men jag vet att det inte gasesec program vänligen

 19. cornelph sade han

  Den lilla tid jag lärde känna och bli förvånad av fff ger oss värdefull information med dessa videotutoriale, som f. Tack.
  När mina barn växte upp (en verklighet som vi knappt "sväljer") gillade jag det utomordentligt roliga uttrycket: "nu har jag intrycket att skärmens hår har vuxit".
  God Jul !! för hela laget videotutorial.ro

 20. Avfallscontainer sade han

  Cristi, snälla berätta för mig varför när jag tittar på tutorials timpul under visningen, kommer videon tillbaka med en kiteva för några sekunder sedan och upprepas och så många gånger gör ... varför så ?? tack så mycket ... dina handledning är jättebra !!!

 21. Fain tutorialu!

 22. Cool och användbar handledning, också, allt arbete som du gjort, över tiden Cristi! Gott nytt år, uppfyllande av alla önskningar, hälsa och önskar alla ... ... LYCKLIGA SEMESTER! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !

 23. Ionut sade han

  lyckliga ferier gör något stort på grund av att jag lärt nästan allt om PC första gången jag såg på en tutorial jag tittat på det som en science fiction-filmen efter att jag började studera dem närmare, drog jag slutsatsen att meritacel minst vill mine.va en uppriktig födelsedagen och allt du vill att du och dina nära och kära

  • Ionut: god helg ... tack vare dig lärde jag mig nästan allt om pc ... .Jag önskar dig en lycklig födelsedag och allt du önskar för dig och dina nära och kära  

   Man dag och mig som BIOS-uppdatering till minnet (om du säger att du vet allt pi)
   Grattis på födelsedagen! Videotutorial personal och besökare på webbplatsen.

 24. andrey sade han

  Cristi Hej! Det är bra tutorial, jag har ett YouTube-konto för ett år och jag mot ränta om det finns någon alternativ till YouTube klipp kan klättra mer än 15 min.

 25. Maya sade han

  Hur lägger jag till låtar från en spellista eller spellista som den heter, till Favoriter ??? att det inte fungerar, jag kan inte hitta det, jag vill lägga till dessa låtar till mina favoriter ………. hur gör jag ??? snälla svara

Tala Your Mind

*