Hur man skapar egna visitkort med skrivare och Microsoft Publisher - videohandledning

Hej vänner, i denna handledning kommer du att se hur man gör huset kort, bara en skrivare, kartong kort (Metro) och lite tålamod, det program som du kommer att använda är Microsoft Publisher, behandlar han allt, behöver vi bara att följa instruktionerna.

Microsoft Publisher är ett program som är en del av Microsoft Office-paketet, i vårt fall Office 2010 Professionellt har det förladdade alla typer av mönster, vi kan göra visitkort, gratulationskort, broschyrer, personliga brev, diplom, meritförteckningar och mer, kan göra även vikta pappers figurer (origami).

Publisher är en mycket högpresterande programvara, den är en del av kategorin Desktop Publishing, den här kategorin inkluderar också Scribus, ett super coolt program som vi snart kommer att "närma oss".

Numera är det nästan synd att inte ha visitkort, jag minns när jag träffade någon för en tid sedan och han bad mig om visitkortet, när jag sa till honom att jag inte gjorde det, glömde han Ganska konstigt för mig "vad en dåre och det, har inget visitkort, pffff", sanningen är att jag hade ett visitkort men inte mig och ovanpå motsvarade det inte data (e-postadress, telefonnummer).

Det enklaste är att skapa nya visitkort, det är inte nödvändigt att skriva ut i industriell stil, vi delar bara inte visitkort med alla, det är bra att skriva ut 10-20 stycken och när de är färdiga kommer vi att göra andra, Därmed sparar vi och dessutom är vi skyddade om vi ändrar telefonnummer eller e-postadress (eftersom vi inte ändrar namnet, eller vem vet ...). Jag vill inte ens tänka på hur det är att göra cirka 200 visitkort och ändra ditt telefonnummer efter ett tag.

Gå till jobbet, ta bort skrivare från naftalen, ladda upp dina patroner, börjar vi mixtrande kontor / DIY.
Vad jag gillar med Microsoft Publisher?
Är en programvara som gör att du slappna av lite, inte bara sitta framför skärmen, då denna tutorial jag hade kul att göra pappers flygplan och helikoptrar efter de har mönster tryckta med utgivaren.
Det är ett bra program, jag lovar att presentera oftare sådana program, om du håller och du naturligtvis.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru

 

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Stas sade han

  scuzatima, men är ganska kaotisk och nustiu comenturi förslag på var att sätta en ny handledning, någon har skype, eller kan inte, indrumatima på rätt spår, jag vill byta ett par ord med videotutorialurilor författare.
  PS: respekt!

 2. Nelutu sade han

  Grattis till Cristi och skam för vem han har misslyckats med att göra ett enda kort, antingen utgivare, Adobe CS eller mer.
  Killar som arbetar på Videotutorial om inte aveiti idéer tutorials, är vad som är hett på nätet publicera bloggar, hemsidor, etc. göra några tutorials för att skapa en webbplats i dag är inte vad som gjordes 30 år sedan. uppriktig ursäkt.

  • Vitalie sade han

   Nelutu:
   Grattis till Cristi och skam för vem han har misslyckats med att göra ett enda kort, antingen utgivare, Adobe CS eller mer.
   Killar som arbetar på Videotutorial om inte aveiti idéer tutorials, är vad som är hett på nätet publicera bloggar, hemsidor, etc. göra några tutorials för att skapa en webbplats i dag är inte vad som gjordes 30 år sedan. uppriktig ursäkt.

   Webbplats (en gång känd som du sa att du inte har kunskap Chindia idé) om riva intresserad av att skapa en webbplats, är redan en del tutorials, + på det och du måste Kunskap i HTML, CSS, Javascript (jQuery).

 3. mario sade han

  Mycket bra kväll tutorials Ofice 2007 Jag har en fråga som jag köpt den här program där jag kan ladda ner sal. många tack

 4. matt sade han

  tutorialu är intressant, jag förstår inte hur dessa ark skärs före utskrift.

 5. matt:
  tutorialu är intressant, jag förstår inte hur dessa ark skärs före utskrift.

  Inte alla skärs, kapas så att de kan skrivas ut efter tryckning måste böja blad och kort dyka upp, precis som Danone yoghurt är kopplade.

 6. Stas:
  scuzatima, men är ganska kaotisk och nustiu comenturi förslag på var att sätta en ny handledning, någon har skype, eller kan inte, indrumatima på rätt spår, jag vill byta ett par ord med videotutorialurilor författare.
  PS: respekt!

  Vi kontaktar sidan.

 7. Nelutu:
  Grattis till Cristi och skam för vem han har misslyckats med att göra ett enda kort, antingen utgivare, Adobe CS eller mer.
  Killar som arbetar på Videotutorial om inte aveiti idéer tutorials, är vad som är hett på nätet publicera bloggar, hemsidor, etc. göra några tutorials för att skapa en webbplats i dag är inte vad som gjordes 30 år sedan. uppriktig ursäkt.

  Antingen jag inte förstår, eller om du inte har uttryckt ordentligt.
  Upprepar tack!

  • AdrianGudus sade han

   Cristi-adminOri inte förstår mig eller om du inte har uttryckt ordentligt.
   Upprepar tack!

   Jag förstod idén, medborgaren klagar över att vi gör för enkla handledning ... det vill säga sajterna vi visar hur de är gjorda ... är gammaldags. Förmodligen vill folk ha webbplatser i Java, blixt, med alla typer av mus över effekter och andra underverk.
   Det är vad jag tror att medborgaren menade, pronanil för honom är det en bris att kasta en wordpress på www eller att skapa ett FTP-konto och han vill ha något mer komplett, även om jag tvivlar på det med tanke på de hundratals kommentarer som publicerades i gårdagens handledning " det fungerar inte för mig, det ser inte ut för mig, jag hade fel hur man fixar det, hur man tar bort databasen "

 8. prästman sade han

  Cristi Hej hej Adrian, hälsning vänner Videottorial.ro. Kommer inte att bry med artister killar som är som ett glas fullt ut, de inte längre passar något. Om du inte gillar vad som görs här, de har hela världen vid ett musklick. Jag föreslår dem, inklusive "medborgare" flytta sin ass virtuella andra platser som virtuella som, och kanske hans sinne. Ledsen om du stör någon. Jag anser mycket användbar och bra dessa källor skulle jag säga mängd information som dessa underbara pojkar (och inte i valp (MS) DOS någon) kämpat för att ge oss. Tack killar för ert arbete och fortsätta som du vet att det är bra. Virtual Jag böjer respekt framför dig !!!

  • Nelutu sade han

   prästman:
   Cristi Hej hej Adrian, hälsning vänner Videottorial.ro. Kommer inte att bry med artister killar som är som ett glas fullt ut, de inte längre passar något. Om du inte gillar vad som görs här, de har hela världen vid ett musklick. Jag föreslår dem, inklusive "medborgare" flytta sin ass virtuella andra platser som virtuella som, och kanske hans sinne. Ledsen om du stör någon. Jag anser mycket användbar och bra dessa källor skulle jag säga mängd information som dessa underbara pojkar (och inte i valp (MS) DOS någon) kämpat för att ge oss. Tack killar för ert arbete och fortsätta som du vet att det är bra. Virtual Jag böjer respekt framför dig !!!

   Jag började posta med "gratulationer" för deras arbete och igen är du en "valp i (MS) DOS", om någon gör en handledning om hur man sätter en poäng i världen blir du den första som gratulerar honom, du måste vi trivs med mer än vanliga saker.
   Jag har alltid respekterat personal, Videotutorial.
   Mina avseenden

   • prästman sade han

    NelutuJag började här inlägget med "Grattis" för deras arbete du Iara even're en "valp i (MS) DOS" om någon gör en handledning för hur man sätter en punkt i världen du kommer vara de första att lägga du gratulera Tre att frodas i mer än triviala saker.
    Jag har alltid respekterat personal, Videotutorial.
    Mina avseenden

    Hej! Här är ett exemplar av den inhemska befolkningen som känns och det är bra, även om det gör det som det som drunknar och drar ner en annan så att han kommer ut. Men det dåliga är att medborgaren tolkar saker och ting: Jag gratulerade honom inte, men han (som den första som gjorde det här), jag tackade dem för att härifrån lärde jag mig många bra och användbara saker utan att kyssa någon någonstans för jag känner inte ens pojkarna och de känner mig inte), och vissa behöver till och med veta hur och var man ska sätta en prick i Word. Vi är inte alla så kunniga och kapabla. OK, i hopp om att vi har förtydligat, satte jag slut här ... inte i Word utan med den här lilla kontroversen som skapades. Ledsen och hälsningar till alla med respekt!

 9. Mr.T sade han

  Hej, jag vill fråga dig något (inte relaterade till handledning) Jag har en mus som jag mouseped att hålla honom om han har något direkt på skrivbordet?
  Tack Advance

  • xtrpuka sade han

   Mr.T:
   Hej, jag vill fråga dig något (inte relaterade till handledning) Jag har en mus som jag mouseped att hålla honom om han har något direkt på skrivbordet? Tack Advance

   medan musen rör sig väl på denna yta är inte något problem

 10. boncila sade han

  grattis ,,,,,,,,,,,, många bra saker jag lärde här ,,,,,,,, att hålla allt så bra gjort ......... .. ..................

  • raul Stefancu sade han

   raul Stefancu:
   Du kan göra oss en handledning om hur man installerar Bluetooth på XP-dator studio meargasamsung .Multumesc!

   raul Stefancu:
   Du kan göra oss en handledning om hur man installerar Bluetooth på XP-dator studio meargasamsung .Multumesc !!!

   boncila:
   grattis ,,,,,,,,,,,, många bra saker jag lärde här ,,,,,,,, att hålla allt så bra gjort ......... .. ..................

 11. raul Stefancu sade han

  Du kan göra oss en handledning om hur man installerar xp bluetooth på Samsung PC Studio .Multumesc gå!

  • raul Stefancu sade han

   Du kan göra oss en handledning om hur man installerar Bluetooth på XP-dator studio meargasamsung .Multumesc!

 12. lägga till sade han

  göra det trevligare i photoshop

 13. bogdan sade han

  Salut! Du kan göra en tutorial om Rainmeter?

 14. raul Stefancu sade han

  mycket bra handledning! du kan göra en handledning om hur man installerar bluetooth på xp när vi har en pc så att "pc studio samsung" kan fungera. Tack!

 15. pc1990 sade han

  Och Photoshop kan vara ett bra alternativ, men om vi alla förtjänar installerade kontor för att försöka och Microsoft Office Publisher.

 16. danny sade han

  Hej, jag har något att säga om dig än lovord, jag lärde mig mycket av dig och att hon nu hjälpte andra, tack för alla tutorials och hålla det så, mina gratulationer.

 17. hydroxi sade han

  Mycket användbart handledning.

 18. Cristi sade han

  Cristi Hej och grattis till din webbplats är det mycket bun.O rugaminte och jag har en instruktionsvideo med mer detaljerad SEO optimering kan lägga

  respekt

 19. Mircea Radu sade han

  Mycket intressant tutorial. Jag vill fråga om du kan göra och omslag (täcker) penrtu böcker med Microsoft Publisher eller något annat program där.

  bäst

 20. Mircea Radu sade han

  Vänligen trevligt att göra dig en tutorial på programvara Box Shot 3D.
  Tack på förhand.

  följa

 21. Jag skulle vilja veta hur den presterar kort har fönster i Ubuntu Linux..nu

 22. hej. Jag gjorde en 9cm kortformat på 5 cm ps. allt är ok upp här. Hur gör jag bredvid ut? Jag uttryckte det i ett dokument, men verkar större, vet inte hur, men du kan inte se så tydligt i ps. ps om en öppning eller en betraktare ser bilderna perfekt. Jag var som en prins i staden som det står suddig, pixelated ... vilken lösning vi?

  • AdrianGudus sade han

   nicu:
   hej. Jag gjorde en 9cm kortformat på 5 cm ps. allt är ok upp här. Hur gör jag bredvid ut? Jag uttryckte det i ett dokument, men verkar större, vet inte hur, men du kan inte se så tydligt i ps. ps om en öppning eller en betraktare ser bilderna perfekt. Jag var som en prins i staden som det står suddig, pixelated ... vilken lösning vi?

   Vad du anger i PS dpi för kortet? Dpi-inställningar för alla dem till där du inställd på att vara 9cm på 5cm. Ställ en dpi på 300

 23. AdrianGudus: Vad du anger i PS dpi för kortet? Dpi-inställningar för alla dem till där du inställd på att vara 9cm på 5cm. Ställ en dpi på 300


  Jag hade satt 72. tack så mycket. Jag hoppas kunna lösa detta ...

 24. giliolla tomescu sade han

  tack så mycket, jag har windows 7 med licens, gratis, så jag hade erbjudandet och jag visste inte hur jag skulle använda det, nu är det bra ..., tack igen

 25. loredana sade han

  Cristi, tack så mycket för din hjälp!

 26. Dan Mircea sade han

  tack kära sir Cristian Cismaru och tack till webbplatsen videotutorial.ro för ditt altruistiska sätt att hjälpa andra. min respekt och en vacker karriär framåt ... om möjligt utanför vårt land

 27. Där jag tar Microsoft Publisher på rumänska och ladda ner den gratis?
  vi gjorde
  Tack!

  • alex sade han

   Här är en länk för att ladda ner rättegången Microsoft Office Plus 60 2013 dagar. Jag vet inte om Publisher ingår men du kan prova. http://technet.microsoft.com/ro-ro/evalcenter/jj192782.aspx . Jag tror att det har ett gränssnitt på engelska och rumänska men jag är inte säker på att jag installerat det, men engelska.

  • adrian Gudus sade han

   Microsoft Publisher är en bit (vissa program) som är en del av hela sviten Office kallas Microsoft Office. I sin tur Microsoft Office är en kontorssvit för kommersiell (kostar pengar). Det finns gratis Microsoft Office.
   Med andra ord, om du vill Microsoft Publisher kommer att behöva köpa (köpa) hela sviten Office kallas Microsoft Office eller så kan du använda gratis alternativ kontorssvit Openoffice eller Libreoffice innehåller programvara som liknar Microsoft Publisher.
   Om Open Office du redan har gjort flera video tutorials på vår hemsida. Du hittar dem genom att använda sökrutan uppe till höger.

 28. mihai sade han

  Hej. Hur kan jag göra kort med att skriva mindre framträdande? Känn bara en liten touch? Jag behöver en skrivare 3d? vilka kostnaderna skulle vara?

Returlänkar

 1. [...] Någon annan. Jag använde Ashampoo Office 2010, de kom ganska bra ut. Här är en videohandledning: Visitkort och två skärmdumpar med [...]

Tala Your Mind

*