Hur du skriver ut dina egna foton på fotopapper, med hjälp av skrivaren - videohandledning

Hej vänner, i den här lektionen kommer jag att lära dig hur du skriver ut dina egna foton på fotopapper i en mycket god kvalitet, så att du kan skriva ut "några" bilder som du kanske inte vill att alla ska se i ett labb eller ett fotocenter .
Vi behöver några saker, för det första behöver vi en skrivare och en speciell patron för fototryck, denna patron sätts i stället för färgfärgen (åtminstone hos HP). Det fungerar utan den patronen, men färgerna kommer inte att vara 100% perfekta. Det är en liten stor skillnad mellan färgerna i en färgkassett och en foto. Sist men inte minst behöver vi fotopapper, det här är ett speciellt papper, även om det kallas "papper" har det inte den minsta anslutningen till normalt papper, det är ett slags kartong av bästa kvalitet, med en av flickorna mycket glansigt. Vid första anblicken har du intrycket av att det är tillverkat av plast, det är så fint, jag tror inte att du kan hitta cellulosafibrer även med ett mikroskop.
Det finns flera typer av fotopapper från erfarenhet kan jag säga att de från HP-papper av god kvalitet, i handledning ser du två tidningar, en är HP och den andra är ett papper inget namn, är skillnaden mycket stor, även om rummet inte syns.
När du har förberett din skrivare och du lägger papper i facket, måste du starta programmet. Jag använder handledningen officiella skrivarprogramvara (senaste versionen från HP: s webbplats), är det gratis och kallas HP Photosmart Essential. Kanske du kommer att använda andra program, beroende på vad du skrivare (Canon, Epson, Minolta Xerox etc.).
När man arbetar med programvara måste vara mycket försiktig, måste du noga välja bilder och inställningar, började prinsen gång vi inte. Bättre mått två gånger och klippa en gång.
Vi väntar på dig i kommentarsavsnittet för att berätta vad du gjorde, hur dina bilder visade sig ...
Lycka till!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Stefan sade han

  Hej Cristi! Jag ber om ursäkt för att jag har lagt upp min fråga här. När det gäller den näst sista handledningen har jag en HTC-önskan z och jag kan inte hitta Clockworkmod Recovery. Jag hittade en men den är i img-format ... och jag tycker inte att den är bra. Jag skulle vilja, om du kan berätta var jag hittar Clockwokmod ... eller till och med en länk.
  Tack så mycket och jag ber återigen om ursäkt för denna tjänst här.

 2. ASUS sade han

  Cristi, jag har en skrivare HP PSC 1310 / 1315 som ger vackra bilder på papper är som Daia 4X6 lite som de gamla standardstorlek, om det ditt sinne. Ut helt OK och jag gjorde inte högkvalitativt papper, men det är ganska bra, är färgen blå behållare med gul och så är Auchan, Real, etc. Allt är så glänsande SCART om du gnuggar fingret på det.
  Vacker varg plus dig !!! HP-skrivare är bäst, men om LaserJet skulle vara ännu mer extraordinära bilder.

 3. Florin78 sade han

  Cristi bra handledning, liksom alla som vi har lärt oss av dem. Du sa i handledning att det finns speciella skrivare
  att skriva ut direkt på CD- och jag läste något på nätet om ditt och datt och CD är speciell. (jag såg att handledning
  Äldre er, att allt du har gjort det tryck direkt på CD-skrivare, men inte med DVD-ROM-enhet
  Särskilda färgbild inte komma ut, kommer i olika nyanser beroende på CD) .Som du kan safaceti som en serie tutorials
  om det. Jag köpte en DVD från det stora 8 Gb dessa dagar biblioteket för att kopiera en DVD för omkring GB och inte 7
  skriva något på det, är det en typ av folie på det. Jag tror att det är det som är tryckt på det eller så kan du sätta på det ???
  Jag läste på vissa forum som kan hålla men så måste alla CD, DVD och special fotopapper och etiketter vi VZ
  som två skivor A4 klippa format och vänligen om du kan göra tutorials på esta oss och förklara vad cumeste
  dessa CD.DVD-uricare stick på dem och att trycket på dem och på omslagen av DVD-skivor skulle vara intressant tutorials.
  Ledsen om jag uttråkad dig med min långa kommentarer. tack

  • sorin sade han

   För att skriva ut en bild CD / DVD måste du först en DVD-RW med stöd för LightScribe-teknik, och CD / DVD-skivor ceva.Cel så speciell att du köpte en vit blad s det kan vara bra vet inte, men för att vara säker du bättre gå till en butik och titta ut där CD / DVD speciellt för jobbet.

 4. Florin78 sade han

  Cristi bra handledning, liksom alla som vi har lärt oss av dem. Du sa i handledning att det finns speciella skrivare
  att skriva ut direkt på CD- och jag läste något på nätet om ditt och datt och CD är speciell. (jag såg att handledning
  Äldre er, att allt du har gjort det tryck direkt på CD-skrivare, men inte med DVD-ROM-enhet
  Särskilda färgbild inte komma ut, kommer i olika nyanser beroende på CD) .Som du vill om du kan göra själv en serie tutorials
  om det. Jag köpte en DVD från det stora 8 Gb dessa dagar biblioteket för att kopiera en DVD för omkring GB och inte 7
  skriva något på det, är det en typ av vit folie på det. Jag tror att det är det som är tryckt på det eller så kan du sätta på det ???
  Jag läste på vissa forum som kan hålla men så måste alla CD, DVD och special fotopapper och etiketter vi VZ
  som två CD-skivor klippta på A4-format i olika storlekar: "http://www.hartieautocolanta.ro/etichete-autocolante-pentru-cd.html"

  och vänligen om du kan göra tutorials på esta oss och förklara vad dessa CD.DVD cumeste platser som sticker på dem och
  som är tryckt på dem och på omslagen av DVD-skivor skulle vara intressant tutorials.
  Ledsen om jag uttråkad dig med min långa kommentarer. tack

 5. Florin78 sade han

  sorin: För att skriva ut en bild CD / DVD måste du först en DVD-RW med stöd för LightScribe-teknik, och CD / DVD-skivor ceva.Cel så speciell som du köpt med en vit blad och man kunde inte veta att vara bra, men för att vara säker du bättre gå till en butik och titta ut där CD / DVD speciellt för jobbet.

  Tack Sorin PTR svar men inte många vet LightScribe tryckfärg, svartvita utskrifter, guld och färgnyanser som har DVD, eller kanske jag har fel och plus du har DVD-ROM-enhet mig speciala.Eu hänvisa till dem som håller sig till DVD-skivor med fotopapper klistermärke som skulle vara lättare att inte tror att de har speciella skrivare patron förmodligen särskilt som sagt Cristi i handledning men vet inte hur bra vi såg att denna process jag använder inspelningen bröllop. Och denna process skulle vara att skriva ut direkt på DVD, men med särskild skrivare och kommer ut mycket bra, jag tror att folk på tidningen chattar med den här metoden, men jag vet inte sigur.Multumesc igen

 6. dragos sade han

  Sal,
  skrivare som jag använder för flera år (VRO 4 tror jag) för att skriva ut bilder och CD / DVD (inga etiketter direkt supafata) är sannare HP D5160.http://www.emag.ro/imprimanta-cu-jet-hp-photosmart-d5160-a4-q7091b/pd/ERL3MBBBM/ och fuctioneza perfekt.
  För bilder finns det också en speciell "grå" patron, tillsammans med fotot, men det används mindre, och används för nyanser av svart (särskilt svartvitt foto) använder bläcktypen jämfört med normal svart.
  Managed handledning! Lycka till!

 7. Catalin sade han

  hej enkelt kort och till punkten, trevlig handledning men ändå ser jag några problem och dak skulle hjälpa oss lite skulle vara bra ... patroner speciellt för hp är ganska dyra och särskilt hp56 svart hp57 färg är 232 ron kre Jag har det Jag brukade fylla på den igen, jag jobbar inte bra eller jag jobbar bra, jag jobbar en gång eller i 2 max, efter det måste jag köpa igen, det fortsätter att torka och att ta bilder med sådana patroner, det är inte värt det, hur mycket kan du göra max? när de går, vore det trevligt om du kunde göra en specialhandledning om fotokre-skrivaren för att hålla i tid k patron

 8. mörkt sade han

  Patron kan skriva ut utan att särskilda ??

 9. mörkt:
  Patron kan skriva ut utan att särskilda ??

  Man kan inte annat än färger kommer att komma ut ganska så väl kommer att vara konstgjorda hudtoner är ganska svårt att replikera utan speciella bläck.
  Jag drog utan speciell kassett och ut ur 8 notera, medan speciell kassett om ett foto framkom av 10 +.
  Vi får inte glömma att denna patron är fylld med speciella bläck, som lämpar sig för det glättat papper.
  För bästa resultat ring original patron, kan användas för nöje och normala patroner.

 10. Norby sade han

  du tutoral ansluter via XP och crossover 7

 11. Vasile sade han

  Cristian Jag skickade ett meddelande till adressen för platsen!

 12. aurel sade han

  Gör en handledning och hur vi överföra filer från din mobiltelefon med Android trådlöst och de som åt från en annan dator som är ansluten trådlöst. Jag behöver åtminstone för mig. AM trådlös telefon, men telefonen kan inte komma åt en annan dator för att ladda ner videoklipp, etc.

 13. adrian76 sade han

  Kan gå stik människor med Kodak eller Fuji mocka. Jag vet hur särskilda det kommer att kosta en patron? 50 kunna skriva ut bilder som och redo. Äter mycket. Jag försökte men jag inte köpa speciell kassett som inte är värt det. Det är dyrt, men väl sett inte bestående. Och ivestesti så mycket (som du bara ge ut pengar i huset), inte värt besväret. Ta inte efter mig, jag inte låta mig.

 14. yonut sade han

  Cris hur Epson Stylus inprimata DX4400? Det är bra för något: D :)

 15. software3g sade han

  Hello !!!
  Hp laser för inprimanta 1600 är inprimat foto lösning. Eftersom det modelu patron tutorialu sett i videon ovan. matchar inte inprimanta hk 1600.solutuia skulle vara bara att köpa papper för foton? och funtioaneaza med patroner originale..trebuie att göra vissa justeringar inprimanta sii?

 16. Hej!
  Grattis Cristi, du gör ett utmärkt jobb. Kapitalisering endast för allt du gör. Jag har en HP D5160-skrivare som "jag sköt ett skott från 11 meter" genom att sätta i ett tjockare ark visitkortpapper som orsakade skada. Jag hittade en annan på nätet också, nu väntar jag på att den ska komma via post. Jag hade 5 nya förseglade patroner och jag tappade mycket för att köpa en annan som de inte är kompatibla med. Annars är det en OK-skrivare, men du måste ta hand om den som alla andra verktyg, jag har använt den i över 3 år och det är exakt skrivaren som du kan skriva ut skivor med: vita CD-skivor / DVD-skivor gjorda speciellt för att kunna skriva ut bilder och text på dem, jag skrev ut tillräckligt, fotokvalitetsfärg. Med all respekt.

 17. Cristy hello! Jag har en intrabar på skrivare: Om jag köper en skrivare som gör det råd vara Det var vad märke Adika handledning är bra i synnerhet patron för foton som gör stor bild?? Och där kan jag hitta dessa specialpapper och patron?

 18. Nicusan sade han

  en Canon-skrivare mp 280 inte vet hur man gör? att de misslyckas alls.

 19. augustin sade han

  Hallå. Jag har en skrivare precis som din men jag har ett problem. Jag köpte ett litet 10 × 15 cm fotopapper och försökte skriva ut. Jag valde pappersstorlek etc. men när skrivaren drar fastnar papperet någon gång och skriver inte ut men bläcket fungerar. Från vad kan det vara? Jag tyckte att tidningen var för kort men ... jag väntar på ett yttrande. Tack!

  • Francisco sade han

   Hej Augustine,
   Du kan välja olika papperstyper i "Egenskaper" >> "Funktioner" >> "Papperstyp". HP-implantat är benägna att använda HP-papper utan problem. Jag stötte på sådana problem med tjockare papper, de tunna 150-170 g / m10. gående. Det större formatet gör inte detta, det händer bara med 15 × XNUMX cm. Om det inte hjälper heller gör du som jag gjorde:
   Jag köpte 210 gsm Kina "No name" papper. och hänger i skrivaren. Denna typ av enhet måste vrida papperet 180 grader och om det är tjockare motsätter det sig motståndet och klo som fångar det så att det förblir blockerat. Jag löste det på följande sätt: Jag lade fotopapperet mellan två ark xeroxpapper och på remsan på bordet drog jag det flera gånger och böjde det upp och ner, det vill säga böjde det med den blanka ytan utåt. Som ett resultat av sådana manövrer blev papperet mer elastiskt och skrivaren kunde vända på det och fastnade inte. Det är den ultimata lösningen.
   Framgång. Om jag hjälpte till när jag gjorde en bra sak idag. Känsla.

 20. Jag skulle vilja ha ett litet skrivare för foton endast speciella som skulle kosta så lite som vi inte har pengar och särskilda färger så jag kan dra bilder. Är det någon som kan hjälpa mig? Cit C har en skrivare som kostar och färger?

 21. Howdy!
  Jag har en HP Photosmart Allt i Ett 2757 och har mer problem med det.
  Först och främst måste jag specificera att den har stagnerat länge och jag har problem med patronerna, jag har dem fortfarande, de båda tar bort mig och lämnar spår på baksidan av papperet (detta händer på bilden) ... Jag försökte Jag rengör dem, jag laddade dem men utan resultat (till slut köper jag andra)
  Det största problemet är när jag skriver ut foton, jag köpte två typer av fotopapper (naturligtvis det billigaste) ... vissa är 2 g / m respektive 210 g / m och jag fastnar alltid i skrivaren (storlek 250 × 10), sällan det råkar ta ut det men det tar inte ut det bra: hälften är med bilden och hälften är tom plus det finns ränder på baksidan av papperet.
  Med HP går bra men jag har inte råd att köpa och om igen att dessa papper som jag skriver som är kompatibla med alla bläckstråleskrivare.
  Snälla hjälp mig med några lösningar eller tips ... allt bara för att det ska fungera.
  Tack på förhand!

 22. stefan sade han

  Jag har en fråga! Foto hur man ringer ark med lim (lim) som fastnar på ytan av en CD / DVD, och där är dessa ark!
  Jag har en bra skrivare tror jag, en multifunktionell HP OFFICEJET 4500 (fax svart / färgstryck svart / färg, färgskanner) och om jag jag behöver en särskild färgpatron för fotoutskrifter färg?
  Tack så mycket och ser SVAR!

 23. hej, kan du berätta för mig skillnaden mellan ett foto svart patron och en #364 HP #364 svart?

 24. HELLO JAG HAR EN SKRIVARESONY HAR EN SCANNER, FAS ETC ... JAG HAR INTE LÄNGARE PATRONER MED DET JAG KAN ANVÄNDA EN SCANNER ATT SKANNA PÅ DATORN OCH SKICKA DOKUMENTEN MED E-POST ELLER VÄNLIGT. DETTA ÄR TACK SVAR!

 25. Andrew sade han

  Hej! Jag har en skrivare HP6510 SMART och misslyckas med att skriva ut på papper klistermärke CD-DVD uri.Dimensiunea papper 118 x 36.Ce typ av papper bör välja utskrifts setup för att arbeta? Jag har provat olika format men alltid få samma svar på skrivarens skärm, papper incompatibila.Va tack!

 26. CIUTACU DANIELA sade han

  Hej ! Jag har kämpat i två veckor för att lyckas! Jag försöker så snart som möjligt att berätta om mitt problem.Jag har en Canon Pixma G 2-fotoskrivare med CISS köpt från F1400 fram till för 64 veckor sedan. Jag hade inga problem sedan februari 2 köpte. han stannade plötsligt jag gick till tjänsten och han sa att jag passerade ett nej. av utskrifter och sätta en kod och låsa upp den, men när jag tog med den tillbaka till butiken skrev du inte ut mitt foto när det skrivs ut. Jag försökte, en okunnig på engelska och IT att ställa in den för att skriva ut klar. Jag gav honom alla rengörings- och kalibreringsalternativ, jag tvättade hans bläck (även om jag tog det med bläcknivå så att jag tog med det, så jag ändrade ingenting), installerade jag om CD: n som har den skrivaren igen och ändå lyckades jag inte återgå till standarderna för fotoutskrift före incidenten. Vid garanten säger han att jag ska skicka den till Bukarest. Jag är från Braila län, cirka 2017 km från staden, och diagnosen ställs i 50- 4 dagar och botemedlet på cirka 5-14 dagar.Jag har inte råd att missa ett sådant tidsintervall och för den från Braila (SISTECH) som skrev in koden vill jag inte överklaga eftersom det syns på hans ansikte att han inte vet , att han sa att jag har överskridit 18 30000 utskrifter och att han visar mig att jag har 10000 XNUMX utskrifter och jag undviker att göra en skandal med honom. Min begäran är att hjälpa mig att ställa in fotot, jag tror att det är felaktigt inställt av mig och det är inte behöver service. Jag tror att den från Sistech raderade alla inställningar och det är därför det inte fungerar. Det skriver ut foton men med en "dimma" som om fotot raderas och på pappersytan har det några ...…… i vertikalen som om det är några exakt remsor (som om det är repat) men de är bra, jag ser dem (som jag vet som det var tidigare) inte klienterna. Jag vet inte vad en standard för inställningar är för att det skulle ha varit normalt när jag installerade om för att ta de ursprungliga inställningarna och så det fungerar inte.

 27. hej, trevlig handledning men jag skulle vilja veta hur man tar en bild på hela papperet, som att inte visa den större vita kanten på ena sidan, jag vet att det kan göras på något sätt men jag vet inte hur, en handledning om detta ämne skulle vara Bra …. tack

 28. Andrea sade han

  Jag förstår inte var handledningen är, jag kan inte hitta någon länk till den

Tala Your Mind

*