Hur man installerar Opera Mobile på Windows - videohandledning

I dagens handledning kommer vi att lära oss tillsammans hur vi kan installera Opera Mobile på Windows. Vem vet Webbläsaren Opera Mobile är optimerat för mobiltelefoner eller smartphones. En mycket populär webbläsare i världen av mobiltelefoner, förmodligen den mest använda webbläsaren på mobila enheter. I dagens handledning kommer vi att gå igenom steg tillsammans för att installera den här versionen av vår datorns webbläsare.
Jag rekommenderar denna webbläsarversion för dem som har små skrivbord och vill spara utrymme eller för dem som använder netbooks eller bärbara datorer.
Ett hinder för denna version är att vi inte kan visa Flash-innehåll på sajter som YouTube, men för dem som har en Netbook liten och kommer endast att göra en verifieringsmeddelande med en snabb webbläsare som inte förbrukar mycket resurser rekommenderar även användning den här webbläsaren. Jag tror att något viktigt har nämnts så vänligen titta på video tutorial tillsammans. Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

OBS! Du kan använda webbläsaren i helskärmsläge

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tack så mycket, jag behövde verkligen något sådant ... Jag har en säkrare bärbar dator och arbetet går inte om vi öppnar mer än 6-7 lniks

 2. Tack så mycket, jag behövde verkligen något sådant ... Jag har en säkrare bärbar dator och arbetet går inte om vi öppnar mer än 6-7 lniks

 3. Jag netto mig dum ursäkt du

 4. Dumitrel sade han

  Mycket intressant tutorial. Min bror och n95 Nokia använder också Opera Mobile. Som du sa det är den mest stabila.

 5. NECUNOSCUTU sade han

  Jag kan inte komma på nätet även när jag installerade Android på datorn kunde komma in i nätet nam varför?

 6. George sade han

  Hej. UTILITY IZArc Vad tror du? Jag vet som är off-topic, men ändå om du kan göra en tutorial om IZArc. Tack för din tid och vänta på ett svar. Adjö och en trevlig dag

 7. sklipy sade han

  Hej, jag behöver omgående .. vänligen ajutoru voustru mycket. Jag har svårt 320 20 ge sistēmu ser med mindre. dc? Hur kan jag återhämta sig? eller vilken programvara att folosec? några råd är välkomna, tack!

  • adrian admin sade han

   sklipy: Hej, jag behöver omgående .. vänligen ajutoru voustru mycket. Jag har svårt 320da sistēmu ser med 20 mindre. dc? Hur kan jag återhämta sig? eller vilken programvara att folosec? några råd är välkomna, tack!  

   Kanske de är inte 20G partition (inte tilldelas någon partition / unalocated utrymme) Högerklicka på Den här datorn och klicka på Hantera i fönstret som öppnas du gå till vänster på Diskhantering och se om det du ser 20G. Du bör ha representerat som delar upp bordet med en bit av hård svart i eller under för att skriva unalocated utrymme. om det så innebär att utrymmet inte tilldelas någon partition och därför ser inte vet

 8. Sergio2323 sade han

  Hej, jag behöver omgående .. vänligen ajutoru voustru mycket. Jag har svårt 320 20 ge sistēmu ser med mindre. dc? Hur kan jag återhämta sig? eller vilken programvara att folosec? några råd är välkomna, tack!

  Det är normalt att inte ha någon fast 320gb så att de kommer i fabrica.Si jag fortfarande riktigt hårt men jag bara 320gb 298gb!

 9. sklipy sade han

  MS svar, så jag försökte. WinXP men känner inte igen alla 320! Jag vill säga. ser bara vad han vill, jag köpte 320 och som sagt är minus 20 spelning. Badura kan ha eller kan ha nah vet vad? Jag gjorde en iso img med softu presenterade igår ger dig otur att se toppmötet :)) när du anger programmet ..nici inte har tid att välja de alternativ som kommer mitt fönster! Så vad kan jag säga? :)) Jag tror att det har dolda partitioner? bör på något sätt skiftar och 20 spelning, eller hur? Jag ser hur fixa så småningom. ms mycket hjälp!

 10. Hej killar, super handledning, men jag hade själv en fråga jag vet det har ingenting att göra med handledningen, men jag sa att fråga, jag har en dator på ett MSI P 965 NEO och ett grafikkort från LEADTEK, NVIDIA GEFORCE 7300 GS,

 11. Jag köpte ett grafikkort från ATI, HIS RADEON 1, hemma för 4670 år sedan, tänkte jag ändra det från NVIDIA, tycker du att det jag har från ATI är bättre? speciellt för spel gjorde jag också en jämförelse på TOM'S HARDWARE där det visade sig att den från ATI skulle vara bättre än den andra, vad tycker du nu? Tack!
  PS. Jag ber om ursäkt för att ha lagt upp 2 kommentarer men först kom jag av misstag in ...

  • adrian admin sade han

   mihai: Jag i huset jag har köpt nu 1 år ett grafikkort från ATI, HIS Radeon 4670, jag trodde det var i stället på NVIDIA tror du är det bästa som jag har från ATI ska jag bry och särskilt PTR spel, gjorde jag Toms Hardware och jämföra om det kom ut att ATI skulle vara bättre än den andra, nu vad du PS.imi aveti.Multumesc! ursäkt PTR jag postat 2 comenturi men jag först gjorde oavsiktligt kommer in ...  cite mig

   I stort sett är TOM'S HARDWARE en väl ansedd webbplats. Du kan följa vad de "sa". Det gör inte ont att lägga din tallrik på dig själv för att se hur den rör sig och om det är värt det. Du kan också göra några tester av de två grafikkorten. Vi har redan en handledning om hur man testar ett tomt kort. Gör testet med båda brädorna och se vilken som fick högst poäng.
   Skriv upp i sökrutan till höger pa svart kant: Klocka grafikkort med nTune enkla och testresultat med FurMark, tryck enter och du hittar handledning

   Jag skulle också vilja: Uppdatera drivrutin Nvidia grafikkort och overclok (här omtalade överklockning nVidia)
   Eller ATI Radeon HD 4830 skatt platta till ett bra pris (här har talat om överklockning ATI)

   Vi skulle gärna göra tester på båda korten med FurMark och lämna oss en kommentar med resultatet!

 12. mihai sade han

  ms, men jag så efter att du som säger att du gillar?

 13. mihai sade han

  och bläck något som gör en designer e vad det betyder?

 14. andrei sade han

  Jag arbetar med jag gjorde jobbet för år, kvinnor gick till jobbet, gör tass opera

 15. luciangl sade han

  Om På tal om smartphone.uri och optimerade webbläsare skulle vara bra att veta att förutom mini opera som går emuleras på Windows-operativsystem, kan du också prova bult webbläsare som ger möjlighet Titta på video på youtube eller erbjuder möjligheten UCWEB nedladdning av filer över den gräns som av operatören tjänsten Internet.All de kan emulera mini windows.opera var och är optimerad kompressions internettrafik och är bra för dem som har små möjligheter för trafik per månad, eller före detta 50MB 100MB etc.

 16. luciangl sade han

  eller kan testas direkt från en webbläsare här: http://www.opera.com/mobile/demo/

 17. poi och hur installerar jag på telefonen?

Tala Your Mind

*