Hur man ändrar språk i Opera webbläsare från engelska till rumänska - video tutorial

Hej vänner i handledningen i dag kommer att lära tillsammans hur du ändrar språk webbläsaren eller arbetar på rumänska, jag vet att på sistone har jag trasslat med tutorials på hur vi ger vissa program på rumänska men lovar att det är den sista i sitt slag vid denna tid ... och om jag kommer att tänka på program som kan ges på rumänska löfte att lämna dem en annan tid. Handledningen idag passar perfekt för lanserade alla idag den nya versionen av Opera 10.52, rekommenderar jag att du uppgraderar till den nya versionen många buggar har åtgärdats och är säkrare, men arbetet är den säkraste webbläsaren men det är en annan fråga som vi kommer att återuppta vid ett antal tutorials på webbläsarsäkerhet. För mina tester såg jag att presterar mycket bra och är "blixt" snabbt (sorry pleonasm) som stöd och de från Opera skulle deras produkt vara den snabbaste webbläsaren idag. Jag märkte att Opera har klarat eldprovet och rival Firefox 3 misslyckas. Den enda anledningen till att jag använder Opera är att det är hur Opera Unite som vi kan utbyta filer med dina nära och kära på det enklaste sättet, om du inte vet vad som är Opera Unite och hur man använder den för att veta att min kollega Cristi han tog en handledning i samband med Opera Unite. Sammantaget Opera är den idealiska webbläsare för den mindre krävande och de som helt enkelt surfa på nätet, om du inte visste Opera Opera Link en modul som gör det möjligt att synkronisera bokmärken och favoritwebbplatser, att om detta kommer att hålla du absolut inte gå till operan.
Det skulle vara mycket att säga om den underbara webbläsaren Opera, definitivt vi kommer att återkomma med en mer utförlig handledning i frågan om den här webbläsaren.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Albert sade han

  Super tutorial jag använder mozilla.Adrian not 10 men grattis till dig och hela teamet för handledning videotutorial.ro.Faceti ett bra jobb!

 2. mihai sade han

  Adriane bv .: D: D: D göra tutorials minut på varje .. jag säga högt D
  bv bv bv bv
  ytterligare framgång
  FORCE VIDEOTUTORIAL.RO
  :d
  MULTI år från nu!

 3. Laurn sade han

  Opera förtjänar även ett bättre öde och särskilt den sista som är riktigt bra fff, och även lika bra som skandinaver rezerva.Probabil webbläsaren från Opera underverk och pressa deras hjärnor att förstå deras potentiella kunder men jag tror att de behöver en "kick" något som ohjälpligt att locka sympati för dem för deras produkt verkligen är bun.Am mig ge ett exempel för mig varför jag gav upp någon gång av någon anledning trivialt men irriterande för mig (som nu hade korrigerat), jag gillar inte zooma text var dåligt, så att du kan ha neuniform.De den rumänska Opera är en av dessa små steg för webbläsare för att göra fin och populär.

 4. Calin sade han

  här han har glömt att ange att om du sätter Sitem på rumänska eller är satt till Rumänien sitemu operation kommer att väljas automatiskt i rumänska och när du tar til ge direkt internationell (och unset sitemu hämta information från Rumänien eller rumänska språket är fortfarande engelska men bara när du väljer måste ta internationella eller engelska sal)

 5. cristi sade han

  Utan bla bla bla inte längre följa din videotutorialele

 6. axelluny sade han

  Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
  I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst

  • Ylye sade han

   Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
   I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst

   axelluny ... du säger att du ville browser val uppdatering och har inte funnit det ... fliken help-uppdatering du söker? ... Jag tror inte, för att det finns möjlighet att uppdatera webbläsaren opera ... i termer av individuella preferenser för netto webbläsare, var ni tycker att det är bättre och roligare, men vi begär att inte säga någonting förrän du är mycket väl informerad om den saken ... lycka till!

  • Adrian sade han

   Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
   I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst

   Få snyggare. Ge upp på den knappen, du går dit och du klickar på Hjälp Sök efter uppdateringar, klicka på den. Kom ihåg från och med nu i de flesta program är Hjälp knappen Uppdatera, har Firefox samma, ge upp på Hjälp och sedan Sök efter uppdateringar

 7. stefbabanu sade han

  mycket bra tutorial handledning Jag märkte att senast ändrades ATII genomförd per englaza i rumänska språket som är ett mycket bra steg för nybörjare

 8. stefbabanu sade han

  goagea :)) :)) :)) :)) :))

 9. Iustin sade han

  hälsning honom tror gotta infört program på rumänska som vi kanske har eget att amerikaner inte lär romina om de har något som jag gjorde i Rumänien honom jag vill inte lära sig deras språk som jag innerverar asshole de amerikaner som ingen udda hem i Amerika som vi inte tillrätta några nya TV-program tar bara vad är några trevliga ge hemlösa tur fortsatt framgång.

 10. Gepeto sade han

  fin handledning !!!
  TEAI lite trassligt systemet men jag förstod att du ville säga
  Jag gillade mig !!!

 11. Bulgac sade han

  vacker, och innan jag visste hur man schimp språk till Opera.

  • Albert sade han

   vacker, och innan jag visste hur man schimp språk till Opera.

   Bravo men kanske finns det andra exempel som jag inte visste.

 12. alexandru sade han

  killar hur gör jag skicka ett mail gmail.com ??? vg ajutatima

 13. Bulgac sade han

  Lenin: "Lär! Läs! och och lär! "

  • Albert sade han

   Lenin: "Lär! Läs! och och lär! "

   Om du betyder för mig att veta att jag lära mig så jag bara att Videotutorial

 14. vlad göken sade han

  Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??

  • Calin sade han

   Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??

   Du ser inte alltför många tillägg och du uppdatera till den senaste versionen och renare och temporära filer från det ökas. då skulle jag behöva gå perfekt med hjälp av Mozilla

  • Gyony sade han

   Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??

   Det är ett mycket användbart tillägg för Firefox och dvs Extra Fasterfoxx (Uppdaterad mars 29, 2010), försökte, och efter installera det kommer att känna en skillnad garantat.Sa berätta om det hjälpte dig med något!

 15. vlad göken sade han

  Jag tror inte att uppdatera till den senaste versionen? oopppssss

 16. Razvan sade han

  Hej Adrian och teamet videotutorail.ro. Som alltid och jag kunde se en handledning om hur man installerar Slackware Linux Plisss, jag såg på You Tube och förstår inte att Numic därifrån. Jag ber dig att göra tutoral. Tack ... .. It Loud handledning ...

 17. Cosmin sade han

  Jag använder Google Chrome som ett rör snabbt och kan ges i rumänska och Operas bra bara inte van vid det. Annan programvara som kan ges i rumänska språket som CCleaner, Daemon Tools, VLC Player, etc. Revo Uninstaller

 18. iulian62 sade han

  Adrian om jag kan göra en tutorial på den nya Ubuntu kommer ut idag på 10.4 18

  • Adrian sade han

   Adrian om jag kan göra en tutorial på den nya Ubuntu kommer ut idag på 10.4 18 som jag vill nai gjort så länge sedan tut om ubuntu på detta ... vad säger du?

   Du kan hitta några tutorials på Linux HÄR I den högra sidofältet i avsnitt Videotutoriale Linux

 19. Joker sade han

  Tack killar, göra några tutorials formidabel
  Scuzatima om jag avviker från ämnet, ger jag ökat med en vän som serverprocessorer: Opteron gå till spel, jag förnekas, ja du säger, inte så pre hittat information på Google! Hjälp

 20. Gepeto sade han

  Jag bryr mig inte vad andra tycker
  Jag tror att Mozilla Firefox är den bästa borowser och har en vagn AJA plugins som du fick ha allt för honom
  att höra kommentarer :))

  • Albert sade han

   Jag bryr mig inte vad andra tycker
   Jag tror att Mozilla Firefox är den bästa borowser och har en vagn AJA plugins som du fick ha allt för honom
   att höra kommentarer)

   Jag har samma åsikt som du

 21. Francisc sade han

  Grattis handledning. Det är mycket framgångsrik.

 22. gaby sade han

  ge videotutoriale var du ska leta och om du gjorde något sätt en Videotutorial på Rumänska

  • Adrian sade han

   ge videotutoriale var du ska leta och om du gjorde något sätt en Videotutorial på Rumänska

   Varför ... det är på kinesiska? eller om du inte vet rumänska? Ovan till höger är sökrutan där du skriver vad du vill söka och ge Enter. Denna handledning är på rumänska, decaloteaza ögonen starkare och du kommer att se att ovan under rubriken röda av en textpresentation av handledning och nedan som avslutar texten i en spelare med en triangel i det, klicka på den triangel (play ) och titta på handledning. LOL vad folk

 23. Razvan sade han

  Jag behöver hjälp jag har en
  Dell Inspiron TL-1501 64 Turion2 X56 1.9GHz, 2GB, 160GB en mycket intressant fråga om någon vet ett svar ta kontakt med mig på maill:[E skyddas] Min idé är leptop hon har möjlighet att öka bildskärmens ljusstyrka, ljus 100% om du ger mig monitoru inte nimik nära och omstart Trebe ge dess ljusstyrka och kontrast inte vet vilken är probleva behaga en repris.

  tinetio alla så killar gör bra jobb och ursäkt efter sal post inte visste var annars och ville ha ett svar från dig som jag ser dig pricepetii.

 24. alex sade han

  Hälsningskort, notis + 10

 25. alex sade han

  Det är bra, varför inte vara på rumänska, över vad som är engelska?

 26. Manu sade han

  Salut.Am problem med Opera, jag vill inte att memorera lösenord för en webbplats och när jag dezistalez och installera det igen återvänder jag till de inställningar som du kan reseta.Merci mele.Cum

 27. ionutz sade han

  Hej Jag har ett liknande problem med nvidia är i ungerska eller ryska, kan jag inte förstå nimik.Ma CNV hjälper till att ställa upp på rumänska eller engelska ... :)
  Något svar jag kan hjälpa! TACK

 28. Daniel sade han

  Dina Multumesc.Datorita limbii.Sunteti länderna blev av med problemet helt.

 29. ionsiatat sade han

  Hej super hårt Videotutorial hjälpa mycket alls vi behöver, jag har ett problem med det arbete som återställningsinställningar och hur bli av med popup-fönster och cookies udda tanke på alla huvud jag plocheaza platser som inte är bra med bedrägeri eller porr vänta vidarebefordra lite hjälp från Videotutorial lag och vem vet hur kan jag lösa problemet tack

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.