Hur man ändrar språk i Opera-webbläsaren från engelska till rumänska - videohandledning

Hej vänner i dagens handledning vi kommer att lära oss hur man ändrar språket i din webbläsare Opera på rumänska, jag vet att vi nyligen har förvirrat dig med handledning om hur man ger viss programvara på rumänska men jag lovar att det kommer att vara det sista i sitt slag från denna period ... och om en annan programvara som kan ges på rumänska kommer att tänka på mig, lovar jag att jag kommer att lämna dem för en annan gång. Dagens handledning passar handsken eftersom den nya versionen av Opera 10.52 släpptes idag, jag rekommenderar att du uppgraderar till den här nya versionen eftersom många buggar har fixats och det är mycket säkrare, ändå är opera den säkraste webbläsaren , men det här är en annan diskussion som vi kommer att återuppta under en serie handledning om webbläsarsäkerhet. Från mina tester såg jag att den beter sig väldigt bra och är "blixtsnabb" (ledsen pleonasm) som de säger från Opera, att deras produkt för närvarande skulle vara den snabbaste webbläsaren. Vad jag märkte är att Opera lyckades klara Acid 3-testet och dess rival Firefox misslyckas. Den enda anledningen till att jag använder Opera är att den har en Opera Unite-modul som vi kan utbyta filer med nära och kära på det enklaste sättet. Om du inte vet vad Opera Unite är och hur du använder den bör du veta att min kollega Cristi gjorde en handledning i samband med Opera Unite. Sammantaget Opera är den idealiska webbläsare för den mindre krävande och de som helt enkelt surfa på nätet, om du inte visste Opera Opera Link en modul som gör det möjligt att synkronisera bokmärken och favoritwebbplatser, att om detta kommer att hålla du absolut inte gå till operan.
Det skulle vara mycket att säga om den underbara webbläsaren Opera, definitivt vi kommer att återkomma med en mer utförlig handledning i frågan om den här webbläsaren.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Albert sade han

  Super tutorial jag använder mozilla.Adrian not 10 men grattis till dig och hela teamet för handledning videotutorial.ro.Faceti ett bra jobb!

 2. mihai sade han

  Adriane bv .: D: D: D göra tutorials minut på varje .. jag säga högt D
  bv bv bv bv
  ytterligare framgång
  FORCE VIDEOTUTORIAL.RO
  :d
  MULTI år från nu!

 3. Laurn sade han

  Opera förtjänar verkligen ett bättre öde och speciellt dess senaste version som är riktigt fff bra, och det är bra åtminstone som en reservbläddrare. Förmodligen undrar skandinaverna på Opera och klämmer i hjärnan för att förstå sina potentiella kunder men jag säger att de behöver ett "klick" något som oåterkalleligt kommer att locka sympati för dem eftersom deras produkt är riktigt bra. Jag kommer att ge mig själv ett exempel på varför jag gav upp det någon gång av en trivial anledning men irriterande för mig (vilket nu fixade de det), jag tyckte inte om zoomningen till texten, den var ful, ojämn. Därför är det faktum att du kan ha Opera på rumänska ett av de små stegen för att göra denna webbläsare ännu mer populär.

 4. Calin sade han

  här han har glömt att ange att om du sätter Sitem på rumänska eller är satt till Rumänien sitemu operation kommer att väljas automatiskt i rumänska och när du tar til ge direkt internationell (och unset sitemu hämta information från Rumänien eller rumänska språket är fortfarande engelska men bara när du väljer måste ta internationella eller engelska sal)

 5. cristi sade han

  Utan bla bla bla inte längre följa din videotutorialele

 6. axelluny sade han

  Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
  I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst

  • Ylye sade han

   Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
   I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst  

   axelluny ... du säger att du sökte i webbläsaren efter uppdateringsalternativet och inte hittade det ... letade du efter det i fliken hjälpuppdatering? ... Jag tror inte det, för det finns möjlighet att uppdatera webbläsaren. webbläsare, alla tycker att det är bättre och roligare, men vi ber dig att inte säga någonting förrän du är mycket välinformerad om det ... lycka till!

  • Adrian sade han

   Jag sökte AMM inte och gav ingen där så hur kan uppdatera eller uppgradera versiunea.Pur helt enkelt inte så ceva.Deci reinstall.Mai har inte bara återstår en nackdel när du stänger gränssnittet och om du vill ha något att ladda ner till eftersom nära inte vet hur man gör och det bara gör en sådan nedladdning Firefox fönster.
   I andra nyheter för närvarande är den snabbaste webbläsaren Chrome kan säga att det är helt enkelt OMEDELBART och har nästan alla addons på firefox och kostymer chiar.Deja jag berättade FIREFOX.Deci avskeds ... ..more ... och alla har arbetat krom eller med motorn V8 är bäst  

   Få snyggare. Ge upp på den knappen, du går dit och du klickar på Hjälp Sök efter uppdateringar, klicka på den. Kom ihåg från och med nu i de flesta program är Hjälp knappen Uppdatera, har Firefox samma, ge upp på Hjälp och sedan Sök efter uppdateringar

 7. stefbabanu sade han

  mycket bra tutorial handledning Jag märkte att senast ändrades ATII genomförd per englaza i rumänska språket som är ett mycket bra steg för nybörjare

 8. stefbabanu sade han

  goagea :)) :)) :)) :)) :))

 9. Iustin sade han

  hälsning honom tror gotta infört program på rumänska som vi kanske har eget att amerikaner inte lär romina om de har något som jag gjorde i Rumänien honom jag vill inte lära sig deras språk som jag innerverar asshole de amerikaner som ingen udda hem i Amerika som vi inte tillrätta några nya TV-program tar bara vad är några trevliga ge hemlösa tur fortsatt framgång.

 10. Gepeto sade han

  fin handledning !!!
  TEAI lite trassligt systemet men jag förstod att du ville säga
  Jag gillade mig !!!

 11. Bulgac sade han

  vacker, och innan jag visste hur man schimp språk till Opera.

  • Albert sade han

   vacker, och innan jag visste hur man schimp språk till Opera.  

   Bravo men kanske finns det andra exempel som jag inte visste.

 12. alexandru sade han

  killar hur gör jag skicka ett mail gmail.com ??? vg ajutatima

 13. Bulgac sade han

  Lenin: "Lär! Läs! och och lär! "

  • Albert sade han

   Lenin: "Lär! Läs! och och lär! "  

   Om du betyder för mig att veta att jag lära mig så jag bara att Videotutorial

 14. vlad göken sade han

  Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??

  • Calin sade han

   Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??  

   Du ser inte alltför många tillägg och du uppdatera till den senaste versionen och renare och temporära filer från det ökas. då skulle jag behöva gå perfekt med hjälp av Mozilla

  • Gyony sade han

   Jag har en fråga, alla mina broswerele Mozilla Firefox fungerar precis rör sig snabbt hårt vad man ska göra ??

   Det är ett mycket användbart tillägg för Firefox och dvs Extra Fasterfoxx (Uppdaterad mars 29, 2010), försökte, och efter installera det kommer att känna en skillnad garantat.Sa berätta om det hjälpte dig med något!

 15. vlad göken sade han

  Jag tror inte att uppdatera till den senaste versionen? oopppssss

 16. Razvan sade han

  Hej Adrian och teamet videotutorail.ro. Jag skulle också vilja se en handledning om hur man installerar Linux Slackware Plisss, jag tittade också på you tube och jag förstår ingenting av det där. Vänligen gör denna handledning från mitt hjärta. Tack ... .. Det är en bra handledning ...

 17. Cosmin sade han

  Jag använder Google Chrome som ett rör snabbt och kan ges i rumänska och Operas bra bara inte van vid det. Annan programvara som kan ges i rumänska språket som CCleaner, Daemon Tools, VLC Player, etc. Revo Uninstaller

 18. iulian62 sade han

  Adrian, jag vill veta om du kan göra en handledning om nya ubuntu 10.4 som kommer ut idag kl 18 😀 snälla, jag har inte gjort något åt ​​ubuntu på länge och vid det här tillfället kan du göra det ... vad säger du

  • Adrian sade han

   Adrian om jag kan göra en tutorial på den nya Ubuntu kommer ut idag på 10.4 18 som jag vill nai gjort så länge sedan tut om ubuntu på detta ... vad säger du?  

   Du kan hitta några tutorials på Linux HÄR I den högra sidofältet i avsnitt Videotutoriale Linux

 19. Joker sade han

  Tack killar, göra några tutorials formidabel
  Scuzatima om jag avviker från ämnet, ger jag ökat med en vän som serverprocessorer: Opteron gå till spel, jag förnekas, ja du säger, inte så pre hittat information på Google! Hjälp

 20. Gepeto sade han

  Jag bryr mig inte vad andra tycker
  Jag tror att Mozilla Firefox är den bästa borowser och har en vagn AJA plugins som du fick ha allt för honom
  att höra kommentarer :))

  • Albert sade han

   Jag bryr mig inte vad andra tycker
   Jag tror att Mozilla Firefox är den bästa borowser och har en vagn AJA plugins som du fick ha allt för honom
   att höra kommentarer)  

   Jag har samma åsikt som du

 21. Francisc sade han

  Grattis handledning. Det är mycket framgångsrik.

 22. gaby sade han

  ge videotutoriale var du ska leta och om du gjorde något sätt en Videotutorial på Rumänska

  • Adrian sade han

   ge videotutoriale var du ska leta och om du gjorde något sätt en Videotutorial på Rumänska  

   Varför är detta på kinesiska? eller kan du inte längre rumänska? Längst upp till höger finns sökrutan, där skriver du vad du vill söka efter och anger. Denna handledning är på rumänska, öppna dina ögon hårdare och du kommer att se att ovanför den röda titeln har du en text för att presentera självstudien och nedan när texten slutar har du en spelare med en triangel i den, klicka på den triangeln (spela ) och titta på handledningen. LOL vad folk

 23. Razvan sade han

  Jag behöver hjälp jag har en
  Dell Inspiron TL-1501 64 Turion2 X56 1.9GHz, 2GB, 160GB en mycket intressant fråga om någon vet ett svar ta kontakt med mig på maill:[e-postskyddad] Min idé är leptop hon har möjlighet att öka bildskärmens ljusstyrka, ljus 100% om du ger mig monitoru inte nimik nära och omstart Trebe ge dess ljusstyrka och kontrast inte vet vilken är probleva behaga en repris.

  tinetio alla så killar gör bra jobb och ursäkt efter sal post inte visste var annars och ville ha ett svar från dig som jag ser dig pricepetii.

 24. alex sade han

  Hälsningskort, notis + 10

 25. alex sade han

  Det är bra, varför inte vara på rumänska, över vad som är engelska?

 26. Manu sade han

  Salut.Am problem med Opera, jag vill inte att memorera lösenord för en webbplats och när jag dezistalez och installera det igen återvänder jag till de inställningar som du kan reseta.Merci mele.Cum

 27. ionutz sade han

  Hej, jag har ett problem som liknar nvidia, det är på ungerska, tror jag, eller ryska, och jag förstår ingenting, det kan hjälpa mig att ställa in det på rumänska eller engelska ... :)
  Något svar jag kan hjälpa! TACK

 28. Daniel sade han

  Dina Multumesc.Datorita limbii.Sunteti länderna blev av med problemet helt.

 29. ionsiatat sade han

  Hej super hårt Videotutorial hjälpa mycket alls vi behöver, jag har ett problem med det arbete som återställningsinställningar och hur bli av med popup-fönster och cookies udda tanke på alla huvud jag plocheaza platser som inte är bra med bedrägeri eller porr vänta vidarebefordra lite hjälp från Videotutorial lag och vem vet hur kan jag lösa problemet tack

Tala Your Mind

*