Hur man hittar lösenordet för RAR eller ZIP-lösenord

Hur hittar du lösenordet för RAR eller ZIP-lösenord?

Lösenord är de kombinationer av tecken som vi antingen väljer förgäves eller glömmer. Hur hittar jag lösenordet för lösenordet RAR eller ZIP-arkiv?

Lösenord arkiv.

För de som inte vet kan ZIP, RAR, 7-ZIP-arkiverna vara lösenordsskyddade, men det här lösenordet är inte det säkraste sättet att skydda arkivets innehåll, vilket förmodligen är känsligt eftersom det är lösenordsskyddat.

Lösenordsarkivering är inte den säkraste lösningen.

Lyckligtvis för de som har glömt sina lösenord eller helt enkelt hittat ett arkiv som de kommer att öppna när det gäller lösenordsskyddade arkiv, har vi en lösning som fungerar väldigt bra och hittar RAR-arkivlösenordet relativt snabbt eller ZIP.

Den bästa programvaran för att hitta lösenord

Programvaran heter iSunshare RAR-lösenordsgeni, för RAR-lösenordarkiv och iSunshare ZIP-lösenordsgener för ZIP-arkivlösenord. 

Dessutom måste jag säga att under utarbetandet av denna handledning har jag försökt 7 liknande programvara ännu, och efter testen har jag kommit fram till att iSunshare har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt, och resultaten är mycket bra.

Försöksversionen av iSunshare RAR / ZIP-lösenordsgeniusprogramvaran är begränsad av att det inte kommer att hitta högre lösenord än 3-tecken. Den kommersiella versionen som kostar 19-dollar har inga begränsningar.

Den säkrare lösningen.

In sista handledning Jag visade dig hur man gör en krypterad behållare som vi kan använda för att dölja viktiga data från de nyfikna ögonen.

Den lösningen kommer att erbjuda mycket mer säkerhet än ett lösenordsskyddat arkiv, vilket, som du kan se, är extremt lätt att bryta.

Hämta iSunshare RAR / ZIP-lösenordsmusik

Relaterade handledning:

USB-stick lösenord bärbar säkerhet

Så här hittar du ditt Wi-Fi-lösenord

Hur kan du skicka Windows-lösenordet

Hur man hittar lösenordet för lösenordet RAR eller ZIP-arkiv - videohandledning

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. constantin sade han

  Hej Cristi, om du vill rekommendera romantiska hostesses eller om du kan använda den du använder, för jag ser att din webbplats är perfekt där du är nu. Tack.

 2. zame77 sade han

  Grattis på födelsedagen!

 3. Laur S sade han

  Howdy!
  Cristi, du kan göra en intressant handledning om fake-sd-kort och hur kan vi testa den verkliga lagringskapaciteten.
  Den är full av OLX. Jag skulle bara få en, tur att operativsystemet inte såg det. Slumpmässigt letar efter problemet jag fann att det kunde vara falskt.

 4. Adrian sade han

  Jag har en .exe och lösenordskrypterad fil, är det möjligt att återställa mitt lösenord till en sådan fil?
  Jag hittar inte exe-tillägget på deras webbplats.

  • luciangl sade han

   det zippade .exe-fil, är exe en körbar typ du vill installera något på datorn med Windows installerat, eller är det möjligt för någon att ändra sängen och när man ska ge det och i stället byta namn på exe att sätta zip eller rar

   • Adrian sade han

    Jag gjorde körbar och jag lade lösenordet, jag vet inte om jag gjorde det .exe med winrar eller ett annat program.
    Den applikationen är installerad, men det är arkivet som ska installeras och jag vet inte lösenordet längre. Ett "SFX" -alternativ verkar kallas i winrar för att göra ett installationsprogram.

    https://imgur.com/JFiQt5B

   • Adrian sade han

    Jag gjorde körbar och jag lade lösenordet, jag vet inte om jag gjorde det .exe med winrar eller ett annat program.
    Den applikationen är installerad, men det är arkivet som ska installeras och jag vet inte lösenordet längre. Ett "SFX" -alternativ verkar kallas i winrar för att göra ett installationsprogram.
    Jag säkrar det så bra att jag inte längre känner till mitt lösenord.

 5. Luciangl sade han

  Om vi ​​säger att någon sätter ett lösenord på 9 tecken som bara består av siffror, finns det 362,880 kombinationer att ta reda på, om lösenordet är 10 tecken med siffror och versaler och gemener och några tecken som 'eller! eller. eller, då är möjligheten att hitta det lösenordet försumbar. Det borde ha nämnts att även med de senaste nvidia-grafikkorten skulle det ta veckor, månader eller till och med år.

 6. Luciangl sade han

  En mycket viktig sak som inte har sagts är att CUDA-tekniken inte fungerar om du har två grafikkort, som i7 som processor och en placa vividia där båda spelar grafikkort. Det skulle vara möjligt, men att göra en annan tutorial.

Tala Your Mind

*