Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer

Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer
Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer

Vad vi behöver applikationer stöld?

Nu får vi inte bara tänka på stöld. Det är mycket troligt att ganska ofta glömmer eller tappar bort telefonen för att köra genom parken på en bänk i gräset efter en picknick, etc.

Stöldskydds applikationer är bra och placeringen av telefonen för olika anledningar, men jag tror att stöld är den främsta orsaken till att få oss att installera sådana ansökningar.

Numera är ingen förvånad över att telefonerna kan bli stulna, eftersom de är ganska värdefulla och tjuvar behöver inte göra en stor ansträngning för att ta dem. Hur är mode nu, med telefonen på baksidan, som om tjuven är inbjuden ...

Idag kommer jag att presentera två lösningar stöld. Den första lösningen är att Google och alla kan använda Google-kontot aktivt och kallas Hitta min enhet; Och den andra lösningen är mer komplex och kallas Cerberus, som enligt min åsikt är den bästa lösningen för mobil stöld, marknaden eftersom det kan motstå och en total återställning av telefonen.

Vad gör vi när vi hade stulits telefon?

Det skulle vara mer korrekt att tänka på vad vi gör innan vi vara stulen telefon, men tyvärr det mänskliga sinnet inte fungerar på det sättet. Om du tänker på tidigare, du ringde paranoid, och om du tror när du ringde headset.

Det är uppenbart att den bästa stöldskyddslösning bör genomföras innan telefonen bli stulen, men efter att vi tillämpar plan B, försöker lokalisera telefonen med Google som kallas Hitta min enhet.

Googles tjänst "Hitta min enhet"

Det är en tjänst som du enkelt kan lokalisera telefonen och inte ens behöver installera något speciellt. Allt är integrerat i operativsystemet Android.
Denna tjänst liknar iPhone eller iPad.
FÖRSIKTIGHET
Om du vill använda alla fjärrfunktioner, om telefonen blir stulen, måste du ha enhetshanteringsrättigheterna aktiverade för appen "Android enhetshanterare".
På så sätt kan du låsa / återställa telefonen på distans.

Ansökan och service Cerberus (motstå återställa telefonen)

Cerberus lösning som vi lagt fram ett efter några årMen då kundens applikation och på nätet har utvecklats en hel del.
Nu denna ansökan är en riktig spion. Förutom att vara motståndskraftig för att återställa om du injicerar ansökan systemet Link2SD, Cerberus kan få alla typer av information om telefonen när han var i besittning av tjuven.

Cerberus fördelar:

Två versioner av: Cerberus och systemFrameWork, som är en förtäckt ansökan.
Att få plats historia
Samtalslogg Få
Få SMS-lista
Få enhetsdata
göra bilder
ljudinspelning
video
On / off wifi
On / off bluetooth
Skicka data
Rensa telefonminnet
Radera SD-kort

FÖRSIKTIGHET
För att kunna använda alla funktioner måste du aktivera "Enhetsadministratörer" för Cerberus eller System Framework

Relaterade Tutorials:
Plats efter telefonnummer utan netto SMS
Spioneri eller samtalsloggen och sms backup för Android-telefoner
Telefonen, som kameran, med Perch

Videohandledning - Hur man hittar en stulen och återställ telefon - stöldskyddsprogram

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. lucian sade han

  Salut.Sunt och jag 3.Am OnePlus ägare Cerberus köpte eftersom du presenterade det en gång när jag OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1 och var tvungen att återställas tåla flash titta på en fil måste installeras endast TWRP.Acum APK förklädd version eller något måste göras för att motstå återställa?

  • Bara installera APK förklädd och göra honom Link2sd ansökningssystem.
   Link2sd ansökan kommer att injicera ansökan inklusive systemapplikationer.
   För detta behöver du Root.
   Det är allt.

   • lucian sade han

    Tack. Men var snäll och gör en tutorial. Vad operativsystem du använder, syre eller öppen beta?

 2. cata sade han

  låt oss fortsätta med handledningen ... annars bara berömord för vad du gör.

 3. Adrian Marin sade han

  Hello. Så jag använder en Samsung Knox. För att dra nytta av sin kunskap och i princip Cerberus motstånd reset rot ska jag göra? När jag gick knox rot.

 4. Gogu " sade han

  Det har inte använts mitt i ordet sedan '93, och på vissa ställen finns det inga diakritiker. Jag bryr mig inte om det är en självstudieblogg, åtminstone använder du dem inte om du inte hittar dem 🙂 Ser du Iron E?

  • Varför används inte? Vad gör diskriminering?
   Jag lärde mig det i skolan, och jag känner att göra när skolan. En gång i skolan, lärde jag mig att det bara Rumänien, rumänska, etc., är skrivna i â.
   ... i ett annat tanketåg:
   När jag var yngre och fattigare beredd kunde jag inte vänta med att fånga någon med ett misstag för att visa dem hur smart jag är. Faktiskt…

   Hålla proportionerna; Om Eminescu skulle visas på TV med sina texter, alla trodde att han skulle rätta och skulle håna.

   • Bobby sade han

    Bravo!!! Cristi, du sa till henne. En annan verkar korrigera grammatikfel men ser inte sina egna. Pt. Gogus "Pecingine" du ser att du också saknar diakritiker -> vård (vård) och du har mer, läs vad du skrev och se dem, så håll käften Först och främst på internet när du skriver är det viktigt att förstå vad det handlar om, du gör grammatiken någon annanstans om du inte gillar det. Till fler handledning killar! Framgång!

   • Fanibu sade han

    Grattis, Cristi! Du gav ett svar från akademikern. Dessa tillfälliga "lingvister" som använder 2 "i" måste också utvecklas. Kanske kommer de att läka för att göra fler grammatiska korrigeringar på en teknisk webbplats. Jag hälsar dig och önskar dig mycket framgång. ytterligare.

  • Sergiu sade han

   Vi bryr oss inte om dig och dina kommentarer heller!

 5. Catalin sade han

  Cerberus handledning super bra gå och medan det görs 10 startar sek. butik front för att starta inspelningen. på 5 per år är inte mycket som gör det mest Test Prey service vad tycker du om honom? Annars tack tutorials att du tar all ledig tid. Vad sägs om Gogu ovan är det faktiskt en sorts DOREL

 6. lori sade han

  Orce du kan installera stöld ansökan efter återställning av telefonen, bye. Beträffande Cerberus att tåla reset måste root telelfonul som få människor känner till eller acceptera. Så fortfarande ett problem att hitta alla användare petnru telefon förlorade / stulen.

 7. claudiu sade han

  Utan rot, vatten, kommer ICAT inte gå?

  si..i legaturacu-appen ”app to sd”, fara root merge? Eftersom jag inte vill förlora min garanti på min telefon // Jag har haft den i 7 månader ... kan du visa oss hur man gör det med den appen?

 8. Potângă Florian sade han

  Jag är i fly-in mjölk men hur mycket snett i det här landet inte längre nödvändigt att få Amarasti som bokstaven Q för att skriva en i. Vad ska jag göra nu när mitt namn är skrivet i Q i och som inte läst mitt namn läste Potinga men Potâng .I andra nyheter, om du skriver ett namn på ett dokument eller officiell Q istället för recunocut namn inte eu.Si annat .Zice som Hur man skriver de är eller. Under Q Så mitt skrivande?

  • lori sade han

   Regeln "î" från "a" gäller inte personnamn eller lokalnamn. Så du måste ladda ditt namn med "î" från "i", om det ursprungligen var fallet. 🙂

 9. Romi sade han

  Hej, min åsikt Cerberus eller andra program (oftast betalas) inte värt det, titta telefon och klar.
  1 - läs användarvillkoren - användningen av applikationen kan ofta betraktas som missbruk av administratörer och implicit avstängning av kontot. Upplevelsen talar med min egen telefon bevisad med faktura och nummer, ,, Jag upprepar användningen av applikationen 2-2 gånger om dagen, det är missbruk och jag stänger av mitt konto i 3 veckor 2 månad eller permanent och du kan inte göra någonting för dem. att du har undertecknat användarvillkoren.
  2- Jag är inte säker på att Cerberus inte spionerar på mig som användare ... (många har data och stift i telefonen, betalapplikationer ,,, jag utvecklar inte).
  3- stor konsumtion och batteriresurs ..
  Så tänk noga innan du installerar något program av den här typen, inte rekommendera

  • Sekretess och datasäkerhet sak gäller för nästan alla Android-program och även själva operativsystemet.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   Whatsapp
   krom
   hangouts
   skype
   Messenger
   Viber
   Google Play-tjänster
   etc
   etc
   Alla applikationer och tjänster ovan, plus många andra, samlar in dina uppgifter "för att förbättra upplevelsen".
   Jag tror att vi utnyttjas till det ända sedan jag började första smartphone.

   Nu vad göra?

 10. 1qlee sade han

  Jag har en samsung och användning https://findmymobile.samsung.com
  Som garanti och bekvämlighet att göra rot, jag tror findmymobile
  Tack för din handledning.

 11. Ionut sade han

  Enligt europeisk lagstiftning leder ROOT och anpassad programvara INTE till att garantin förloras. Jag har använt Cerberus på flera enheter utan problem. Installera sedan från återställning för att motstå återställning. För närvarande använder jag en Meizu m2 som jag inte har tillgång till återhämtning till, men jag installerade den förklädda apk varefter jag i link2sd gick till System Framework och sedan stötte jag på alternativet "ändring i systemapplikation" och det fungerar perfekt. Det förbrukar inga resurser eller batterier och är också lätt att använda.

 12. Valentin D. sade han

  Hej Cristi. Respekt för handledning. Om du kan hjälpa till med ett problem.
  Jag ringer vid roten och anpassade Android på XDA dev. Tel är j5 (6).
  Tanken är k Jag ändrade Cerebus ansökan (ram-system) för link2sd i ansökningssystemet. Nu vill jag avinstallera och kan inte hitta det i link2sd. K telefoniapplikationer som en normal APK inte längre ett problem. Det finns ett sätt som du kan avinstallera. Tack.

 13. software3g sade han

  Jag köpte licensen från Cerberus .. det var fortfarande ok ... men det startade inte varje gång efter en omstart .. och om jag återställer telefonen skulle den återgå till fabriksinställningarna ... det gjorde det lite värdelöst ... om du återställer telefonen .. gör inte Jag kunde fortfarande hitta det i mitt Cerberus-konto Cerberus återvände till inställningarna från första gången ... det är en bra applikation men inte för alla telefoner .. Jag tror att programvaran måste fungera innan den annonseras för applikationen ... grön .. Jag är inte nöjd eftersom den inte kan motstå att återställa inställningarna ,, och jag tycker att den är förgäves om bara applikationen motstår

 14. Hello Cristi.
  Tala om för mig vilket program du använder för att visa telefonens skärm på datorn.
  tack

 15. sorin sade han

  Den kan användas Vysor

 16. adrian Covaci sade han

  Jag har en rotad telefon Xiaomi NOTE3 Redmire, utan SD-kort. I det här fallet kan du installera Link2SD?
  Tack!

 17. Hej, om jag förlorade telefonen och jag hittade den, återställde jag den och gjorde den till fast programvara igen, kan jag hitta den igen?

 18. Daniel sade han

  Hej Cristi, jag har oneplus 3 root-at men jag har inte ett SD-kort. Hur lägger jag appen i systemet utan ett kort? Jag försökte med link2sd och det fungerar inte. Den som finns på spelbutiken öppnar inte ens, jag nämner att jag har android 8 på telefonen. Jag väntar på ett svar eller om du kan göra en handledning med Link2sd om detta ämne. Tack.

 19. Daniel sade han

  Hej Cristi, jag ser fortfarande fram emot ett svar på min fråga ovan om denna ansökan. Tack på förhand!

 20. Vajas Attila sade han

  Hej, kanske någon gång hittar du en lösning utan att du roterar telefonen, men hittar fortfarande din förlorade telefon, även om den gjordes helt fabriksåterställning till din mobiltelefon. Jag är inte helt överens om att röra min telefon, bättre, Jag föredrar att ta hand om telefonen, för att inte förlora den.

  En vacker dag!

 21. Bra! Min telefon var stulen och den återställdes, jag har en annan telefon, jag installerade applikationen men vad gör jag med roten? Tack!

 22. Ionut Marinache sade han

  Hej Cristi kan du ringa mig eller kontakta mig snälla hjälp mig att hitta soramea och om du hjälper mig att betala så snälla hjälp mig är viktigt

Tala Your Mind

*