Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer

Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer
Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer

Vad vi behöver applikationer stöld?

Nu får vi inte bara tänka på stöld. Det är mycket troligt att ganska ofta glömmer eller tappar bort telefonen för att köra genom parken på en bänk i gräset efter en picknick, etc.

Stöldskydds applikationer är bra och placeringen av telefonen för olika anledningar, men jag tror att stöld är den främsta orsaken till att få oss att installera sådana ansökningar.

Idag inte förvåna någon som telefoner kan stjälas, eftersom de har ett tillräckligt högt värde och tjuvar inte behöver göra stora ansträngningar för att ta. Hur är mode tillbaka telefonen, som om inbjudna tjuv ...

Idag kommer jag att presentera två lösningar stöld. Den första lösningen är att Google och alla kan använda Google-kontot aktivt och kallas Hitta min enhet; Och den andra lösningen är mer komplex och kallas Cerberus, som enligt min åsikt är den bästa lösningen för mobil stöld, marknaden eftersom det kan motstå och en total återställning av telefonen.

Vad gör vi när vi hade stulits telefon?

Det skulle vara mer korrekt att tänka på vad vi gör innan vi vara stulen telefon, men tyvärr det mänskliga sinnet inte fungerar på det sättet. Om du tänker på tidigare, du ringde paranoid, och om du tror när du ringde headset.

Det är uppenbart att den bästa stöldskyddslösning bör genomföras innan telefonen bli stulen, men efter att vi tillämpar plan B, försöker lokalisera telefonen med Google som kallas Hitta min enhet.

Service "Hitta min enhet" från Google

Det är en tjänst som du enkelt kan lokalisera telefonen och inte ens behöver installera något speciellt. Allt är integrerat i operativsystemet Android.
Denna tjänst liknar iPhone eller iPad.
FÖRSIKTIGHET
Om du vill använda alla funktioner på distans om din telefon blir stulen, måste du ha administratörsrättigheter aktiverade enheter med hjälp av "Android Enhetshanteraren".
På så sätt kan du låsa / återställa telefonen på distans.

Ansökan och service Cerberus (motstå återställa telefonen)

Cerberus lösning som vi lagt fram ett efter några årMen då kundens applikation och på nätet har utvecklats en hel del.
Nu denna ansökan är en riktig spion. Förutom att vara motståndskraftig för att återställa om du injicerar ansökan systemet Link2SD, Cerberus kan få alla typer av information om telefonen när han var i besittning av tjuven.

Cerberus fördelar:

Två versioner av: Cerberus och systemFrameWork, som är en förtäckt ansökan.
Att få plats historia
Samtalslogg Få
Få SMS-lista
Få enhetsdata
göra bilder
ljudinspelning
video
On / off wifi
On / off bluetooth
Skicka data
Rensa telefonminnet
Radera SD-kort

FÖRSIKTIGHET
Så du kan använda alla funktioner, måste aktiviteter "enhet" Cerberus eller System Framework

Relaterade Tutorials:
Plats efter telefonnummer utan netto SMS
Spioneri eller samtalsloggen och sms backup för Android-telefoner
Telefonen, som kameran, med Perch

Video Tutorial - Hur man hittar en stulen telefon och återställa - stöldapplikationer

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. lucian sade han

  Salut.Sunt och jag 3.Am OnePlus ägare Cerberus köpte eftersom du presenterade det en gång när jag OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1 och var tvungen att återställas tåla flash titta på en fil måste installeras endast TWRP.Acum APK förklädd version eller något måste göras för att motstå återställa?

  • Bara installera APK förklädd och göra honom Link2sd ansökningssystem.
   Link2sd ansökan kommer att injicera ansökan inklusive systemapplikationer.
   För detta behöver du Root.
   Det är allt.

   • lucian sade han

    Tack. Men var snäll och gör en tutorial. Vad operativsystem du använder, syre eller öppen beta?

 2. cata sade han

  Kom med fortsatt handledning ... resten bara lovord PTR vad du gör.

 3. Adrian Marin sade han

  Hello. Så jag använder en Samsung Knox. För att dra nytta av sin kunskap och i princip Cerberus motstånd reset rot ska jag göra? När jag gick knox rot.

 4. Gogu " sade han

  Q i mitten av ordet används inte längre i '93, och i vissa saknade diakritiska tecken. Jag bryr mig inte att det är en blogg tutorials, även om du inte använder dem slå

  • Varför används inte? Vad gör diskriminering?
   Jag lärde mig det i skolan, och jag känner att göra när skolan. En gång i skolan, lärde jag mig att det bara Rumänien, rumänska, etc., är skrivna i â.
   ... i andra nyheter:
   När jag var yngre och ... .slab redo, bara väntar på att fånga någon med ett misstag, för att visa hur smarta de är. Faktiskt ...

   Hålla proportionerna; Om Eminescu skulle visas på TV med sina texter, alla trodde att han skulle rätta och skulle håna.

   • Bobby sade han

    Bravo !!! Cristi du berättade för henne. Var och en verkar korrekt grammatik misstag men inte se hans. Pt. Gogu s "Ringorm" ser som du saknar diakritiska tecken -> vård (vård) och mer av, citestete du skrev och du ser, så håll käften. Först på internet när du skriver är viktigt att förstå vad det handlar om, grammatik du gör det i alata del om du inte gillar. Flera tutorials killar! Framgång!

   • Fanibu sade han

    Grattis, Cristi! Du gav ett svar academician.Mai sättas på plats "lingvister" 2 killar som används för att sätta "i" i folosi.Poate läker grammatiska korrigeringar att göra bra en webbplats tehnic.Te hej och önskar er lycka till ytterligare.

  • Sergiu sade han

   Vi gör, bryr vi oss inte ... du och dina kommentarer!

 5. Catalin sade han

  Cerberus handledning super bra gå och medan det görs 10 startar sek. butik front för att starta inspelningen. på 5 per år är inte mycket som gör det mest Test Prey service vad tycker du om honom? Annars tack tutorials att du tar all ledig tid. Vad sägs om Gogu ovan är det faktiskt en sorts DOREL

 6. lori sade han

  Orce du kan installera stöld ansökan efter återställning av telefonen, bye. Beträffande Cerberus att tåla reset måste root telelfonul som få människor känner till eller acceptera. Så fortfarande ett problem att hitta alla användare petnru telefon förlorade / stulen.

 7. claudiu sade han

  Utan rot, vatten, kommer ICAT inte gå?

  si..in legaturacu app "app till sd" utan root vägen? Eftersom jag inte vill förlora min telefon garanterar dig I 7luni // ... och visar oss hur man handskas med det app?

 8. Potângă Florian sade han

  Jag är i fly-in mjölk men hur mycket snett i det här landet inte längre nödvändigt att få Amarasti som bokstaven Q för att skriva en i. Vad ska jag göra nu när mitt namn är skrivet i Q i och som inte läst mitt namn läste Potinga men Potâng .I andra nyheter, om du skriver ett namn på ett dokument eller officiell Q istället för recunocut namn inte eu.Si annat .Zice som Hur man skriver de är eller. Under Q Så mitt skrivande?

  • lori sade han

   Rule "t" i "till" inte tillämpas på namnen på de personer eller namnet på sin stad. Så du har ditt namn fattigdom "i" i "och" om det var från början.

 9. Romi sade han

  Hej, min åsikt Cerberus eller andra program (oftast betalas) inte värt det, titta telefon och klar.
  1- läsa användarvillkoren utilizare-- applikation kan ofta anses vara missbruk av admin och standardkonto fjädring .experienta prata med din egen telefonräkning och fann nummer, mau kallas för att se mig på vem de svävande konto 2 veckor ,, upprepad användning tillämpning av 2-3 gånger om dagen är missbruk och konto tillfälligt eller permanent månaden 2 1 vecka och du kan inte göra något åt ​​dem. du registrerade användarvillkor.
  Visst Cerberus 2- jag inte spionera på mig som användare ... (flera stift har data och telefon, betala program ,,, inte utvecklas).
  3- stor konsumtion och batteriresurs ..
  Så tänk noga innan du installerar något program av den här typen, inte rekommendera

  • Sekretess och datasäkerhet sak gäller för nästan alla Android-program och även själva operativsystemet.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   Whatsapp
   krom
   hangouts
   skype
   Messenger
   Viber
   Google Play-tjänster
   etc
   etc
   Alla applikationer och tjänster på toppen, plus många andra, samlade den data "för att förbättra kundupplevelsen."
   Jag tror att vi utnyttjas till det ända sedan jag började första smartphone.

   Nu vad göra?

 10. 1qlee sade han

  Jag har en samsung och användning https://findmymobile.samsung.com
  Som garanti och bekvämlighet att göra rot, jag tror findmymobile
  Tack för din handledning.

 11. Ionut sade han

  Enligt EU-lagstiftningen ROOT programvara och anpassade program kommer inte att resultera i förlust av garantin. Jag använde Cerberus på flera enheter utan problem. Installera sedan från återvinning för att klara återställs. För närvarande Jag använder en Meizu m2 som inte har tillgång till återhämtning, men vi installerade APK förklädd i link2sd då jag gick på System Framework och sedan gav honom möjlighet "förändring ansökningssystemet" och fungerar perfekt. Ät inte eller vem vet vilka resurser och makt och är lätt att använda.

 12. Valentin D. sade han

  Hej Cristi. Respekt för handledning. Om du kan hjälpa till med ett problem.
  Jag ringer vid roten och anpassade Android på XDA dev. Tel är j5 (6).
  Tanken är k Jag ändrade Cerebus ansökan (ram-system) för link2sd i ansökningssystemet. Nu vill jag avinstallera och kan inte hitta det i link2sd. K telefoniapplikationer som en normal APK inte längre ett problem. Det finns ett sätt som du kan avinstallera. Tack.

 13. software3g sade han

  Jag köpte en licens för att Cerberus .. allt var ok ... men inte starta varje gång efter en omstart .. och om jag gav återställnings telefonen till fabriksåterställning .. Det gör lite värdelös ... om det inte återställa telefonen .. maj var i Cerberus.Cerberus konto återställa första användningen .... är en bra ansökan, men för alla telefoner .. Jag tror fick muncesca de i programmet innan annonsera ansökan ... Verd .. inte nöjda eftersom inte resistent mot återställa inställningarna ,, och jag tror att det är förgäves om bara motstå ansökan

 14. Hello Cristi.
  Tala om för mig vilket program du använder för att visa telefonens skärm på datorn.
  tack

 15. sorin sade han

  Den kan användas Vysor

 16. adrian Covaci sade han

  Jag har en rotad telefon Xiaomi NOTE3 Redmire, utan SD-kort. I det här fallet kan du installera Link2SD?
  Tack!

 17. Hej, om jag förlorade telefonen och jag hittade den, återställde jag den och gjorde den till fast programvara igen, kan jag hitta den igen?

 18. Daniel sade han

  Hej Cristi, jag har oneplus 3 root-at men jag har inte ett SD-kort. Hur lägger jag appen i systemet utan ett kort? Jag försökte med link2sd och det fungerar inte. Den som finns på spelbutiken öppnar inte ens, jag nämner att jag har android 8 på telefonen. Jag väntar på ett svar eller om du kan göra en handledning med Link2sd om detta ämne. Tack.

 19. Daniel sade han

  Hej Cristi, jag ser fortfarande fram emot ett svar på min fråga ovan om denna ansökan. Tack på förhand!

 20. Vajas Attila sade han

  Hej, kanske någon gång hittar du en lösning utan att du roterar telefonen, men hittar fortfarande din förlorade telefon, även om den gjordes helt fabriksåterställning till din mobiltelefon. Jag är inte helt överens om att röra min telefon, bättre, Jag föredrar att ta hand om telefonen, för att inte förlora den.

  En vacker dag!

 21. Bra! Min telefon var stulen och den återställdes, jag har en annan telefon, jag installerade applikationen men vad gör jag med roten? Tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.