Hur får du din telefon att läsa din text med Välj och Lyssna

Hur får du din telefon att läsa din text med Välj och Lyssna
Hur får du din telefon att läsa din text med Välj och Lyssna
Mycket bra tillgänglighetsfunktion på Android - Även om den funktion som kommer att införa idag gjort mer för dem med synproblem, kan vi använda den nya läsa text på skärmen när vi inte kan eller inte vill läsa text från ett dokument eller från -A webbsida på en Android-telefon.

Vad är funktionen "Välj och lyssna" för? - Från början var det tänkt att sätta särskilt för dem med nedsatt syn för att kunna orientera telefonens skärm, som annars inte har någon taktil återkoppling.
Även om det är "Välj och Lyssna" är en inställning för personer med problem, kan vi också använda den för att läsa text på skärmen.

Var hittar jag Välj och Lyssna? - I telefonens inställningar i Tillgänglighet hittar du denna inställning, allt du behöver göra är att aktivera det.

Tillgängliga inställningar för Välj och Lyssna:

1. Läs hela skärmen genom att trycka på Play-knappen
2. Läs objekt genom att trycka på skärmen
3. Läs en del av skärmen genom att markera den

Hur fungerar funktionen "Välj och Lyssna"? - Ljudet är mycket bra, ett bra uttal på rumänska. Det enda lilla problemet jag kände om skiljetecken, resten är förvånansvärt bra.

Text, läs, PDF, OCR, etc. Tutorials:

Hur får du din telefon att läsa din text med Välj och Lyssna - video självstudie

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Versionen av 6 android är inte en sak på HUAWEI

 2. Andrew sade han

  Från 2 värdelös video för barn.

 3. Utmärkt förklaring, jag är övertygad om att många kommer att välja det här alternativet, särskilt i trafik när de vill "läsa".

 4. DU ÄR INTE LJUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. snälla berätta mycket för mig hur man gör det i romana Jag har oneplus3 kontra 8.0 ... tack vare mig skulle jag ha blivit förbisedd!

  • Adrian Guduş sade han

   I denna handledning användes också OnePlus 3. Se till att du har uppgraderat alla Google-appar (speciellt Google TalkBack och Google Voice Syntheses). I Play Butik, gå till Mina Appar och Spel och på fliken Uppdateringar, uppdatera till ovanstående appar eller installera dem om du inte har installerat dem. Språket på operativsystemet måste också vara rumänskt (Inställningar> Språk och textinmatning> Språk> Rumänska (România)

   • Tack så mycket ... de som prblm förbises Jag tror att de är igenkännliga för dig. Jag gjorde de uppdateringarna och det är nu på rumänska, men på webbsidor säger hon att "ingen text hittades på den här platsen, när jag väljer en större text .... Jag skulle vara tacksam om du skulle kunna rekommendera ... .ms

   • Iulian Sorin sade han

    Hej, jag uppdaterade appen hittills, ställer in engelska, bara det talar inte på rumänska, bara engelska på huawei p9 lite. Vad ska man göra?

  • nicu Bordânc sade han

   Hej, du kan använda TalkBack, när du kan använda den som en skärmläsare.
   Programmet finns normalt i Inställningar -> Tillgänglighet -> Talkback-menyn.

   • Jag har mycket råd ... men det är ett problem TalkBack förblir aktiv och det blir till och med ett problem när det är okej ... det är synd att jag inte kan använda webbsidorna för att använda det jag vill ekt den önskade texten ... !! om någon har mycket råd

 6. om du kan ... och du har tid att vänta ...

 7. tack så mycket för ditt råd, men jag försökte med TalkBack, men de är permanenta, aktiva, vilket orsakar obehag. och i det andra fallet kunde jag bara använda det när jag behöver men jag upprepar jag vet inte dc känner inte igen texten på webbsidorna ... tack till alla som kan hjälpa mig ... en inställning ... eller något?

 8. David sade han

  För Ios?

 9. vali sade han

  super tutorials på nybörjare,

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.