Upptäcka och eliminera program som spionprogram, spionprogram Romaneste - video tutorial

Hej vänner, i dag talar vi om spionprogram (spyware-program) och program för att bekämpa denna typ av skadlig kod, det är en del av antispionprogram. Antispionprogram är inte ett virus och vice versa, av den typ som ofta antiviruslösningar inte är utrustade med detekteringsmoduler spionprogram.

Spionprogram är farligare än ett virus i min mening, sade in jag handledning, jag föredrar att ta ett virus som gör datorn damm än att leva med spionprogram planterade under min näsa utan att känna den, eller att upptäcka det för sent efter ett operativsystem kan få det återställs inom några timmar med alla program, men när dina personuppgifter samlas in utan din vetskap, är allt detta dåliga, tänk dig att göra online betalningstransaktioner bank och har tillgång till bankkonton direkt från din dator, medan en nyfikna ögon tittar varje steg du inte känner alltför bekväm. För problem av detta slag behöver vi en lösning Antispyware ny handledning idag kommer att presentera två lösningar, en som ingår i Windows Vista och Windows 7, och den andra, en fri lösning, effektiv och snabb, första, att i Windows Vista och 7 är Windows Defender och andra är Super Antispyware.

Windows Defender har allt kan ha en bra antispyware, har vi skydd i realtid uppdaterar vi automatiskt, vi posibiltiatea schemaläggning genomsökningar, är upptäckten hastighet förvånansvärt bra för säkerhetsprogram som ingår i Windows, inte sällan lösningar från Microsoft besviken, är det inte vårt fall gör Defender sitt jobb.

super Antispyware levereras med ett namn ganska högtravande, men det är inte "bara munnen det" programvara gör sitt jobb mycket bra, tyvärr vi inte har skydd, realtid eller automatiska uppdateringar i stället uppdateringar innan skanningsinställningar är klara gränssnittet är "nemteasca" utan onödiga bling bling platser.

Vi kommer att fortsätta att introducera andra lösningar, även i det förflutna som vi talade om Antispionprogram tag sedan vår kollega Boby genomfört en video tutorial Spybot - Search & DestroyVi kommer att fortsätta med presentationen av dessa typer av programvara i framtiden.

Låt oss inte längre perspektiv, låt oss få se handledningen videon!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. mircea sade han

  men denna sak går i Windows XP? om inte för xp vad jag ska göra?

  • Calin sade han

   men denna sak går i Windows XP? om inte för xp vad jag ska göra?

   ja gå på XP och Vista och win7 men jag märkte att datorn saktar Effektivitet Kan Bie rekommenderar Malwarebytes 'Anti-Malware ingen PCU null och känns mycket bättre. Jag använde år sedan jag gav superantispayer ge Malwarebytes 'Anti-Malware har honom för den idén undan saktar ner datorns prestanda

 2. iris sade han

  I Malwarebytes är meningslöst att ha och AntiSpyware ??

 3. Calin sade han

  I en handledning som ni sa Cristi defenderu av Windows suger och rekommenderar att avaktivera nu säga att du är nöjd med honom imponerad. småningom rekommenderar vi Sal stopp eller lämna? lite missvisande som neai

  • I en handledning du sa Cristi cadefenderu av Windows suger och rekommenderar att avaktivera nu säga att du är nöjd med honom imponerad. urmace att rekommendera Sal stopp eller lämna? lite missvisande som neai


   Samtidigt förbättrades, de från Microsoft har betalat mer uppmärksamhet åt säkerhet, förbättrad brandvägg, antivirus släcka en mycket bra (Microsoft Security Essentials) och har betalat mer Windows Defender är viktigt.
   Innan inte upptäcka mycket, nu blev jag förvånad över att se att det går de inte sova heller, och de insåg att förlora mark.

 4. iris sade han

  halm i kommentaren ovan du förstår? PTR Superantispyware du idén åt sidan. Malwarebytes det inte är bäst hindra pc.asta gör samma sak.? Jag nämner också att 5 AV

  • Calin sade han

   halm i kommentaren ovan du förstår? PTR Superantispyware du idén åt sidan. Malwarebytes det inte är bäst hindra pc.asta gör samma sak.? Jag nämner också att 5 AV

   DAP vad jag ville säga och inte är förenliga med antivirus

 5. Bugman sade han

  Catalin möjligt att hänvisa till system nedgång när skanningar

  • Catalin möjligt att hänvisa till system nedgång när skanningar :)en annan gång eftersom jag inte ser den enkla anledningen att det finns två fria program och som sådan inte har en aktiv sökmotor (realtid) så det pote endast bero på en möjlig avmattning i systemet :) Båda är ok kan du växla interlaced skanningar till tio dagar för att bli "Oura" :)

   Windows Defender konsumera liten, om du har en bättre lösning är bäst att lämna det, om du använder en lösning Antispyware Commercial med skydd i realtid, kan du stoppa det, att om du inte gillar, jag presentera bara valet du gör .

 6. MIHAI10 sade han

  Jag har Windows XP och SP3 AM inte har kontroll PANER Windows Defender

  • Calin sade han

   Jag har Windows XP och SP3 AM inte har kontroll PANER Windows Defender

   du kan installera om du inte har den officiella Microsofts webbplats eller skriva google-sökning försvarare ger du bryr dig att ta på Microsoft inte att ta eller falska cv cv virused

 7. Julian sade han

  Jag hyllar prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spionprogram? Tack

  • Calin sade han

   Jag hyllar prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spionprogram? Tack

   trots att Kaspersky Internet Security e ff bra men jag rekommenderar en antispayer och DC? för han expeert i upptäcka spayeware vad man kallade namnet på det bara handlar jag kombination Kaspersky Internet Security + Malwarebytes 'Anti-Malware och jag har Spybot ja det måste vara uppmärksam på Spybot du göra om du vet vad spybot är bättre null äter kycklingar

 8. LiviuFlorin sade han

  Jag använder oftast en version av Linux (Jolicloud) .Från alltmer sällsynta använda Windows (endast när jag har inget annat val) och Linux .Oare ingen risk för spionprogram?

  • Calin sade han

   Jag använder oftast en version av Linux (Jolicloud) .Från alltmer sällsynta använda Windows (endast när jag har inget annat val) och Linux .Oare ingen risk för spionprogram?

   på Linux är inte alltför många virus 500 600 om virus om de inte är i stor inpyrd på linux Esit mer skyddade du sannolikt att bli smittad med viruset är minimal Linux

 9. Dans sade han

  om banktransaktioner (från en annan dator-främling än vår) Token och använda det virtuella tangentbordet längre nödvändigt eller antispionprogram är säkra?

 10. Calin sade han

  ursäkta de misstag uttrycks ja jag tittade på flykt: d

 11. laurel sade han

  Windows Defender är i grunden samma sak med Microsoft ??? Jag defenderu aktiveras och avaktiveras och nödvändig kontroll och spionprogram dk vet ...

  • Ratzoiu sade han

   Windows Defender är i grunden samma sak med Microsoft ??? Jag defenderu aktiveras och avaktiveras och nödvändig kontroll och spionprogram dk vet ...

   Windows Defender var det första försöket antivirus från Microsoft ... kommer som ett grundläggande skydd för operativsystemet ... är en extra del av säkerhet för taunii som tror att de inte behöver antivirus dator ...

 12. dan sade han

  Pojkar inte längre skys av spyare Malvar och andra sopirle.Puneti partition C Depe Mills och avsluta bilciul.Salvati skrivbordssökning och om det är värt tillfälligt placera den i en del D.Asa bort spion Malva och andra Windows Defender är bra ckickite.Iar om du inte har antivirusprogram på Windows, och om du har det licensierade downloda.Deci du kan inte göra vad du vill, men jag handledning är super XP fortfarande kvar på den gamle mannen.

  • Ratzoiu sade han

   Pojkar inte längre skys av spyare Malvar och andra sopirle.Puneti partition C Depe Mills och avsluta bilciul.Salvati skrivbordssökning och om det är värt tillfälligt placera den i en del D.Asa bort spion Malva och andra ckickite.IarWindows Defender är bra om du inte har antivirusprogram på Windows, och om du har det licensierade downloda.Deci du kan inte göra vad du vill, men jag handledning är super XP fortfarande kvar på den gamle mannen.

   Deep Freeze är en kvarleva från åren 2000 när IT-marknaden började i rromania och nätanslutningar bara se internet rummet. Vem vet hur man arbetar med det blockerar sin dator. En säkerhetskopia sparar dig från många problem.
   Fria säkerhetslösningar är mycket effektiva i anti-virus så ser inte poängen med ett program som används genom salarna av nätet, som förblev öde och där ef sannolikt att infektera dig om du sätter en käpp.

 13. cosmin sade han

  Hej Jag har en fråga: Kaspersky PURE Kaspersky Internet är bättre än securyty?

  • Calin sade han

   Hej Jag har en fråga: Kaspersky PURE Kaspersky Internet är bättre än securyty?

   Den har samma databas virussignatur etc ge Malwa har vissa plussidan jämfört med Kaspersky Internet securyty glömt nätet för mer information

 14. Bulgac sade han

  Jag tror att det är bättre än Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc sade han

   Jag tror att det är bättre än Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware. cite mig

   Malware och Superantispyware Malwarebytes'Anti-kompletterar varandra. Även konstruerade för hög täckning i att upptäcka skadlig kod, den bästa på varandra en riktning till en annan riktning. Till exempel: Superantispyware är bäst för att upptäcka och ta bort infektioner från spionprogram, rootkits, Hi-Jackers, dialers, skadlig kod och Malwarebytes'Anti-bäst mot adware, keyloggers, och har en heuristisk Roque bättre än den andra .

 15. BGD sade han

  Jag skulle tro att en bra antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en bra lösning och inte datorn saktar plats! Har jag rätt, prova, jag använder så mycket ....

  • Francisc sade han

   Jag skulle tro att en bra antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en bra lösning och inte datorn saktar plats! Har jag rätt, prova, jag använder så mycket .... cite mig

   Ja, det är en av de bästa gratis säkerhetslösningar.

 16. Francisc sade han

  Bra, men jag trodde inte att jag behövde någon totorial med tanke på att programmet inte kräver speciella inställningar för att få saker gjorda.

 17. ady sade han

  Jag har ett problem mare.Am spionprogram i datorn och kan inte undkomma denna tutorial jag använde el.Am och installera om Windows HDD formatering och allt och fortfarande har inte undgått el.Ce kan bli av med honom?

  • Francisc sade han

   Jag har ett problem mare.Am spionprogram i datorn och kan inte undkomma denna tutorial jag använde el.Am och installera om Windows HDD formatering och allt och fortfarande har inte undgått el.Ce kan bli av med honom? cite mig
   </ Blockquote
   1) Du skanna "full" med Superantispyware?
   2) Det skulle vara bra om du säger namnet (även delvis av att spionprogram).
   3) Ladda ner och köra Dr.Web CureIt! 6.00.2. Du handledning som beskriver hur man använder den. Skanning sker netul antivirus sköld av och stoppas. PC startar efter avslutad scanning och ta bort infektioner hittades. (Bläddra till "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" och radera filen "hosts" - endast denna).
   4) Om allt annat misslyckas att bli av med spionprogram sedan ladda ner, installera "a-squared Free" och skannar "full" med honom.
   Returnera den med resultat.

   • ady sade han

    cite mig

    halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade.

    • Francisc sade han

     halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade. cite mig

     Gör som jag sagt ovan. Skannar med släp / verktyg ala / de. Panda USB Vaccine sedan hämta. vägbeskrivning:
     - Nedladdnings desktop
     - Tryck efter att ha kört programmet: Vaccinerade Vaccinerad dator och sedan USB.
     - Om du har flera pinnar / CD-DVD / kort / MP3 spelare gör kirurgi vaccination för varje.

    • Francisc sade han

     halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade. cite mig

     Kan en gång göra fullständig genomsökning med Superantispyware (gör en uppdatering innan scanning). Vid slutet av skanningen visar upptäckter, se till att alla kontrolleras och ja "radera" eller "ta bort" (minns inte det verkar där). Allt du tar bort kommer att finna i karantän och därifrån kan du återställa vad du inte vill ska tas bort.

 18. ady sade han

  Paiam med Superantispyware men i slutändan inte visste vad fac..daca kan du ge mig en kontakt id att prata i detalj ... men ser en bild http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc sade han

   Paiam med Superantispyware men i slutändan inte visste vad fac..daca kan du ge mig en kontakt id att prata i detalj ... men ser en bild http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg cite mig

   På Superantispyware måste välja alla fönstret för upptäckt och sedan "Next", sedan "Ta bort". Men låt det.
   Gör så här:
   1) fullständiga skanningar med Dr.Web CureIt! 6.00.2 som sagt i tidigare inlägg.
   2) Ladda ner och installera Malwarebytes-Anti'Malware och ge en fullständig genomsökning och det (jag såg dig Trajan.Dropper). Är detta:
   - Sparas på skrivbordet och installera
   - I slutet av installationen fästingen bredvid Uppdatera Malwarebytes 'Anti-Malware och Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Klicka sedan på Slutför
   - När du har startat programmet klickar du på fliken Update och tryck på knappen Sök efter uppdateringar för att kontrollera om definitionerna hämtas sist
   - Du klickar på fliken Scanner, välj Utför fullständig genomsökning och klicka sedan på Scan
   - Skanningen är klar, tryck på OK och sedan Visa resultat
   - Allt måste kontrolleras i den förteckning över upptäckter och klicka sedan på Ta bort markerade
   - Slutligen kommer att öppna en fil i Anteckningar för att se vad resultatet av sökningen Putot där gjorde detta verktyg
   - Ta bort allt kommer att finnas i karantän
   3) Starta PC och rengöring regisrtii med vad du har installerat det.

 19. ady sade han

  Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot ..

  • Adrian sade han

   Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot ..

   Du har inget undgått spionprogram om du inte har ändrat lösenordet till konton. Fråga och ändra ditt lösenord och konto e-post. Om du vet hur man ändra lösenordet för att skriva ett e-postkonto i sökrutan på den högra kanten av den svarta "Hur man ändrar lösenordet för yahoo messenger eller Yahoo Mail" tryck enter och du hittar tutorial.

  • Francisc sade han

   Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot .. cite mig

   Förlåt att jag inte har varit på nätet.
   Gör vad han säger Adrian. Du blev av med spionprogram, men han gjorde det jobb som stjäl lösenord (s). Så titta på handledningen föreslås av Adrian och sedan ändra ditt lösenord till e-post och konton.
   Lycka till!

 20. ady sade han

  Så i går kväll jag ändrade mina lösenord till alla konton och när jag kom i dag på en plats logat.Azi morgon och jag var inte att ändra mina lösenord och jag visste att när jag är frånkopplad från internet han intra.M Jag kopplade internet enbart 30 40 sekunder. efter när jag är ansluten var redan borta 2 cont.Nu av de webbplatser som jag tror kan bli av med det

  • Francisc sade han

   Så i går kväll jag ändrade mina lösenord till alla konton och när jag kom i dag på en plats logat.Azi morgon och jag var inte att ändra mina lösenord och jag visste att när jag är frånkopplad från internet han intra.M Jag kopplade internet enbart 30 40 sekunder. efter när jag är ansluten var redan borta 2 cont.Nu av de webbplatser som jag tror kan bli av med det cite mig

   1) Du gjorde vad jag sa i mitt första inlägg? Nämligen att:
   "Bläddra till" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och ta bort filen" värdar "- bara det, en som bara har namnet" värdar ""?
   2) Ladda ner och kör det här verktyget: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Då REFA fullständig genomsökning med Malwarebytes'Anti-Malware.
   4) Starta PC och rengöring regisrtii med vad du har installerat det.
   Försök det. Då igen byta konton.
   Lycka till!

   • Francisc sade han

    1) Du gjorde vad jag sa i mitt första inlägg? Nämligen att "surfa" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och radera filen" hosts "- bara det, en som bara har namnet" värdarna "? 2) hämta och köra verktyget som" anti-Worm.Palevo 1.22 "3) Då REFA fullständig genomsökning med Malwarebytes'Anti-Malware.4) Starta PC och rengöring regisrtii med vad du har installerat så ceva.Incearca så. Conturile.Bafta sedan ändra igen! cite mig

    Jag glömde att nämna att göra alla ovanstående operationer netto antivirus sköld kopplad och urkopplad.

    • Francisc sade han

     Jag glömde att nämna att göra alla ovanstående operationer netto antivirus sköld kopplad och urkopplad. cite mig

     Om det inte löser problemet, sedan ladda ner, installera "a-squared Free 4.5" och skanna "full" med honom.

 21. Nicolas sade han

  formatera hela hårddisken, installera en äkta Windows eller vad en kopia av den ursprungliga (versioner av Win XP som svart xp, ängel XP eller annat sätt xp är mestadels full av spionprogram och andra "löss") . Som yo använda antivirusskyddet Norton Antivirus och spionprogram Superantispyware 2008 och Threat. PS vara försiktig när du laddar ner program, spel och du inte inaktivera brandväggen.

 22. ady sade han

  Jag får allt jag gjorde alla stegen i stolparna anterioare.Mi I het valutakonton och lösenord för att komma in dem alla .. :(

  • Francisc sade han

   Jag får allt jag gjorde alla stegen i stolparna anterioare.Mi I het valutakonton och lösenord för att komma in dem alla .. :( cite mig

   Pai:
   - Om du skannar "full" (med netul off i "Felsäkert läge" och "Systemåterställning" off) Alla verktyg som jag just har angett (Dr.Web CureIt 6.00.2, Malwarebytes'Anti-Malware! Superantispyware, a-squared Free 4.5, 1.22 Anti-Worm.Palevo) och har gett "Ta bort" i slutet av varje avsökning,
   - Om du gjorde detta "surfa" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och radera filen" hosts "- bara det, en som bara har namnet" värdar "
   - Om du rengör registret efter starta om datorn (krävs efter varje skanning / desinfektion)
   - Om du ändrar lösenord Yahoo Messenger och / eller Yahoo Mail,
   ... och ändå du inte har rymt, sedan ... Jag vet inte vad jag skulle kunna berätta. Personligen jag stött på något så "envis" eller inte dessa typer av infektioner.
   Vad jag säger? Kan någon kommer med någon annan lösning.
   Eller gör vad Nicolas sa "all formatering hårddisken du installerar en äkta Windows eller vad en kopia av den ursprungliga ...", även om jag inte se hur du kan lösa det ... Äntligen! I så vi kunde.
   Se dig, kan du släppa något, kanske du gjorde något rätt ... noggrant läsa alla inlägg (inklusive denna) och se om du gjorde det säga exakt hur.

 23. ady sade han

  Men det är hur man rengör registret? Den del jag inte förstår .. :)

  • Francisc sade han

   Men det är hur man rengör registret? Den del jag inte förstår .. :) cite mig

   Rensa registret med ett verktyg tillägnad den. Exempel: CCleaner, WinUtilities etc. RegCleaner Gratis och avgift TuneUp etc. Vi ses där videotutoriale som visar hur man installerar och använder CCleaner och WinUtilities.

 24. ady sade han

  Jag skannade igen med alla program som föreslagits av dig och jag upptäckte att jag använde CCleaner nimic.Apoi och gjorde allt som det var i tutorial.Dar vill veta om denna lista över start är det något som du misstänker.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc sade han

   Jag skannade igen med alla program som föreslagits av dig och jag upptäckte att jag använde CCleaner nimic.Apoi och gjorde allt som det var i tutorial.Dar vill veta om denna lista över start är det något som du misstänker.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg cite mig

   Jag har ingen möjlighet att veta vad du har installerat på datorn där och vad som installerats efter en infektion, kan jag bara visa er några misstankar:

   1) "Domino.exe" kan vara:
   a) är en spyware / adware / virus (värsta fall) - ta bort det
   b) är från ett program installerat (kan vara från webbkamera) - inte sätta honom i åtanke

   2) Vad är "din aiuta.Ink Alice"? Har du installerat själv? Om du inte tar bort den (avinstallera det), så lämna den. Finns det en hemsida eller något? Vilken hjälp gör vad?

   Hur som helst program / verktyg, som ges av mig för att skanna / backup med dem, var de tvungna att ta bort infektionen om du använde exakt som jag angav.

   Fortsätt att försöka något! Nämligen: skannar nätet med en av:
   Online scanner som upptäcker och rensar:
   - BitDefender Online Scanner - som jag rekommenderar det till dig, men du väljer
   - Windows Live OneCare
   - F-Secure Online Scanner
   - ESET Online Scanner
   - Trend Micro Housecall
   - Panda Active
   För bättre online-funktionalitet skanningar med hjälp av IE (eller vad du ser och skriva på dessa webbplatser om vilken webbläsare de rekommenderar det).
   Visa så att du fixa det. Lycka till!

 25. ady sade han

  Jag hittade ingenting ... och säkert alla kommer även om jag ändra mina lösenord

 26. ady sade han

  Jag hittade nimic.Mi jag bytte lösenord och säkert komma in ..

  • Francisc sade han

   Jag hittade nimic.Mi jag bytte lösenord och säkert komma in .. cite mig

   Tja, om ingen scan hittade inget på nätet för att "BitDefender Online Scanner" då jag inte tror att det finns infektion till din dator.
   Fortfarande göra det:
   - Spara dina adresser vänner / bekanta med vem du motsvarande per post (budbärare);
   - Ändra ditt konto (eller konton) Eminem att du använder; dvs avbryta dina befintliga konton och göra andra (s) med ett nytt ID och lösenord måste;
   - Avinstallera Yahoo! Messenger, registret ren och installera det (om du använder denna messaging); sedan logga in med ett annat konto (ID och lösenord).

 27. ady sade han

  Jag gjorde tot.Dar problem är att alla intra.Am gjorde ett annat konto på en sit.Credeam som ala intra.Si tidi när jag kom var jag inte logat.A och ändrat lösenordet till kontot för e meu.Si jag kan inte återhämta sig: (... kan inte undkomma denna ...

 28. ady sade han

  Aaa..am ceva.De glömde att nämna varje gång du slår på datorn i stället för Välkommen till Windows skriver mig kör wlnotify.dll..ce är det? Jag vet inte framträda inför ...

  • Francisc sade han

   Aaa..am ceva.De glömde att nämna varje gång du slår på datorn i stället för Välkommen till Windows skriver mig kör wlnotify.dll..ce är det? Jag vet inte framträda inför ... cite mig

   Gör vad du sa Nicolas nämligen "alla formatera hårddisken, installera din ursprungliga Windows eller vad en kopia av den ursprungliga." Avsluta ditt konto och göra en annan röra. Jag har ingen aning. Om du gjorde allt vad jag sa att jag har ingen aning om hur ingenting förändras. Även att rapportera något som helst av dessa program. Även om det kan ta bort även jag visste vad det handlade om. En keylogger vara något smartare. Men sedan ... äntligen!

 29. ady sade han

  Jag har installerat Windows, och jag formaterat hårddisken och nimic.Uitati ett resultat av HijackThis kan hjälpa något ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc sade han

   Jag har installerat Windows, och jag formaterat hårddisken och nimic.Uitati ett resultat av HijackThis kan hjälpa något ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg cite mig

   Men snart du har installerat Windows! Cam ala kort rapport. Jag kan inte se något misstänkt. Kaspersky Virus Tool borttagning skannar. Se om du gör något.

   • Francisc sade han

    Men snart du har installerat Windows! Cam ala kort rapport. Jag kan inte se något misstänkt. Kaspersky Virus Tool borttagning skannar. Se om du gör något. cite mig

    Ursäkta. Stäng alla program och ger "Fix kontrolleras" till "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... namnserver.
    Och sedan gör skanningen.

    • Francisc sade han

     Ursäkta. Stäng alla program och ge "Fix kontrolleras" till "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter att göra skanningen. cite mig

     Och en annan sak! Hur fan har du varit Avast Server 2003 (Plattform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Äntligen! Jag gjorde vad jag sa?

 30. ady sade han

  Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför?

  • Francisc sade han

   Stäng alla program och ge "Fix kontrolleras" till "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter att göra skanningen.

   Du gjorde vad jag sa ovan: "Stäng alla program och ger" Fix kontrolleras "till" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... namnserver. Och sedan göra skanningen. "???

  • Francisc sade han

   Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför? cite mig

   Det är en stinkande keylogger. Så jag antar att jag kan inte berätta. Prova "Ta bort Ardamax Keylogger" (kan vara Ardamax Keylogger - detta är en keylogger kan installeras och fjärrkontrollen). Du hittar den här:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc sade han

   Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför? cite mig

   Prova detta: "ScareAware 0.0.30-0006". Du hittar den här:
   "Http: // www. Softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

 31. ady sade han

  Ta Ardamax Keylogger program jag inte gå, jag säger att jag inte har tillåtelse att pornesc.Si det scsanat med ScareAware och hittade allt jag skriver konton nimic.Si

 32. ady sade han

  Dessutom förekommer prostii.Mi Jag lägger min Kaspersky Internet Security och allt händer prostii.Asta visar mig det nonsens enstaka nedladdningar
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Jag öppnar den och vet inte vad inseamna.Nu PC är ett problem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc sade han

   Dessutom förekommer prostii.Mi Jag lägger min Kaspersky Internet Security och allt händer prostii.Asta visar mig det nonsens enstaka nedladdningarhttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgJag öppnar den och vet inte vad inseamna.Nu PC är ett problem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg cite mig

   Först bli av infektionen, och sedan se vad och hur det fungerar i din dator.

   Försök med detta:
   - "Anti Keylogger 9.9.2" - få det här: "http: // nouwidget. blogspot. com / 2010 / 03 / 992-anti-keylogger-fritt förhindra. html "

   - "Anti Keylogger Elite" - du hittar här: "http: // www. byetsoft. I / program gratis / 69 / ladda ner Anti-keylogger-elit. html "

   - "Zemana AntiLogger - Anti Keylogger - PC Protection" - hittar här: "http: // www. dumpa. com / filer / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh "

   - "Spybot - Search & Destroy" - för det här på platsen för en tutorial. Instleaza det bara skanna (dvs ingen "Tea Timer" på "). Du hittar den här: "http: // www. säkrare - nätverk. org / sv / index. html "

   Om allt annat misslyckas bli samtals någon att se fysisk dator infektion som eller ta den till en specialist centrum. Jag lät personligen förlorare.
   Lycka till!

 33. Francisc sade han

  ady
  Jag hoppas att när du har använt alla militära program och verktyg som du gjorde precis som jag sa (fast och Hijack Denna position o17) och har gjort det (utom skanningar på nätet):
  - Med netul off
  - Med realtid virusskydd av
  - i "Felsäkert läge" (scanna i denna form)
  - med "Systemåterställning" off
  - i samtliga fall i slutet av kontrolleras skannings upptäckter och du tog bort (på "Delete", "Ta bort", "Flytta till karantän" - i förekommande fall, så att du bad att programmet)
  - Och slutligen du rengöra registret.
  Om du inte följer dessa steg du arbetat för ingenting. Och allt förgäves om hjälp själv och andra.
  Jag personligen göra mer än så, under dessa omständigheter (avlägsna) kan inte längre hjälp.
  Framgång igen!

 34. Jag uppskattar att du hjälpte mig så, men jag gjorde allt som ovan, 10 minuter sedan slutade jag, jag hittade och jag utgår tot.Am registry.Am rengöras och bytte lösenord och när jag kom in och starta om datorn killen.

 35. Cosmin sade han

  tusen tusen hittat något securyti centrum alternativ, vad är detta, vad? Och jag har en fråga om du hittar något som keyylogger och reparera? inte att spionera på mig någon?

 36. och fann mig mia ... alternativet ,, säkerhetscenter är nu i karantän, ala medel och vad dess göra
  ?

 37. Jag sökte och jag kan inte apre keylogger
  även om jag har installerat
  Jag granskas av vår panel visas
  vad göra?

 38. Hej Jag har en fråga, kan använda när AVG Free med Windows Defender ?! Tack.

  • adrian admin sade han

   aurelHej Jag har en fråga, kan använda när AVG Free med Windows Defender ?! Tack.

   Det rekommenderas inte heller låter dig installera AVG om du och Defender aktiverat. På en dator som du en antivirus

 39. Jag trodde att Windows Defender är bara ett Anti Spyware, tack svar.

 40. Arivas sade han

  Hälsa karl "lidande" ... Jag gav dig nu och jag har läst så dra dina problem (eftersom pt.fiecare, när det går att 'något' som vi vill, då blir det ett "problem" mikroliter gratulera de som bryr sig om att lära oss och oss nybörjare och uppskattar dem och tacka dem för strävan efter deras råd, och jag lärde mig hur många ceva.Am problem (stor, pt. i små pt.cel du vet ). jag installerade 2007 framåt vinna xp.pc2 sedan 3 vinna sedan 7.Dar som min dator är svagare, jag återvände till xp2 som förbrukar mindre resurser men tiden kom när slarvigt fångade mig WGA notyfy och jag blockerade min VLK-ul.Mi svärtad skärm och försökte starta, installera xp2 eller xp3 inte lasa.In mig jag äntligen installerat w7 och gå, men att äta mer resurser, mer än vad som kan leda PC ul.Imi vill återvända till XP, men låt inte mig även om jag formaterade flera gånger alla patitiile.Astept professionell rådgivning ... (no win med honom icenta inte Mege) .Vi vänta ...

  • adrian admin sade han

   Arivas: Vi välkomnar kollegor "lider" ... Jag gav dig nu och jag har läst så dra dina problem (eftersom pt.fiecare, när det går att "någonting" som vi vill, då blir det ett "problem" gratulerar mikroliter de som bryr sig om att lära oss och oss nybörjare och uppskattar dem och tacka dem för denna strävan genom deras råd, lärde jag mig också många ceva.Am problem och jag (stor, pt. i, glimmer, vilket pt.cel vet). jag installerade 2007 framåt xp.pc2 vinna, då 3, sedan vinna 7.Dar som min dator är svagare, jag återvände till xp2 som förbrukar mindre resurser men tiden kom när slarvigt fångade mig WGA notyfy och blockerade min VLK-ul.Mi svärtade skärmen och jag försökte starta, installera xp2 eller xp3 inte lasa.In mig jag äntligen installerat w7 och gå men äter mer resurser, mer än vad som kan leda pc -ul.Imi vill återvända till XP, men inte ens låta mig flera gånger om jag formaterat alla patitiile.Astept professionell rådgivning ... (no win licensierad, inte Mege) .Vi förväntar ...

   Vad som inte fungerar? Vilket budskap får du? Kan bröder ge information vad fan? Hur tror du att någon kan hjälpa utan att närmare errorii meddelanden när du får etc?
   Du kan inte installera Windows XP på grund av att 100MB partitioner som skapats av Windows 7. Känga med en CD som innehåller programvara partitionering som Acronis Disk Director som vi handledning (du hittar den genom att skriva i sökrutan längst upp till höger på den svarta kant: Acronis Disk Director, du anger och du hittar tutorialulacesta ger dig möjlighet, som noterats i handledning för att skapa en startbar CD med vilken du kan starta och du kan spela med partitioner), eller så kan du starta CD XP eller Windows 7 och du får den partition du gjort till 100MB sedan Radera. Då ska du installera Windows XP. det viktigaste är att ta bort inte bara att formatera partitionen av 100MB. Tryck inte synd att på något sätt du tar bort eller format partition 100MB Windows (medan du är på operativsystemet) högerklicka på Den här datorn och klicka på Hantera och klicka på Diskhantering!

 41. Arivas sade han

  Kära Adrian, tack för. att du stoppade mig och mitt problem och du förblir recunoscator.Am formateras och torkade 5 eller alla partitioner (separat), då jag gjorde en hände i allt jag formaterade det, bort det, då jag partitionerad, formaterad och raderade (endast med Acronis), sedan ges installation. Starta CD, blir svart skärmsläckare, läs "seting inspektera din dator ..." 2 sekunder försvinner då och skärmen förblir tom tills du startar. CD stängs av efter några minute.Fenomenul händer bara XP uri.Dupa min lilla förståelse, tror jag att någonstans sparas "intedictia" för att ytterligare installera XP uri.Cand blockerade min VLK för Ma varnade för att får endast användas Vista och senare versioner Win7.Stiu du hade något annat viktigare att göra ... Tack igen.

 42. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag har ett problem med din dator under en längre tid efter övernatta stängd första start lås plus knapp på framsidan fungerar inte om jag vill avsluta knappen framför bara gå tillbaka knapp ingen funktion logga ut, jag tryckte på Ctrl + Alt + Delete, och ingenting så främre knappen fungerar bara än tillbaka jag stannar och startar efter några gånger för att starta detta sätt återhämtar sig men svårt, och antivirus startar inte ordentligt jag försökte skanna malware biter anti comodo avast malware. Jag vet inte vad jag ska göra, innan vi ändrade datum och återställa bios batteri och se felet CMOS cheksum 0251 gått dåligt när jag schmbat bios batteri. Men lås startar först efter Sammanträdet avslutades på natten och den främre knappen om du vill stänga det går därifrån. Snarare än vända tillbaka efter att du fastnar flera gånger och förblir så. Vad att göra? ((((

  • Francisc sade han

   Jag har svårt att spåra: Jag har ett problem med din dator under en längre tid efter övernatta stängd första start lås plus knapp på framsidan fungerar inte om jag vill avsluta knappen framför bara gå tillbaka knapp ingen funktion logga ut jag tryckte på Ctrl + Alt + Delete, och ingenting så främre knappen fungerar bara än tillbaka jag stannar och startar efter några gånger för att starta detta sätt återhämtar sig men svårt, och antivirus startar inte ordentligt jag försökte skanna skadliga bites avast anti skadliga program comodo. Jag vet inte vad jag ska göra, innan vi ändrade datum och återställa bios batteri och se felet CMOS cheksum 0251 gått dåligt när jag schmbat bios batteri. Men lås startar först efter Sammanträdet avslutades på natten och den främre knappen om du vill stänga det går därifrån. Snarare än vända tillbaka efter att du fastnar flera gånger och förblir så. Vad att göra? (((

   För att kontrollera om problemet orsakas av en infektion.
   * Hämta de senaste versionerna av "Softpedia. com "avsnittet Download - Antivirus följande:
   - Malwarebytes'Anti-Malware
   - Dr.Web CureIt!
   Gör sedan följande för utsatta här (VARNING: båda skannar görs med netto kabel bortkopplad och "System Restore" off):
   a) Hur man använder Dr.Web CureIt:
   - Sparas på skrivbordet
   - Inte installerat men körs med ett enkelt klick på ikonen (det är bara en körbar)
   - Ta bort Internet kabel
   - Realtidsskydd stoppas (sköld) antivirus installerat på datorn
   - Är fullt med detta verktyg skannar
   - Initialt rullande Dr.Web CureIt! starta en Scan Express. Tryck på stoppknappen på höger när den är grön. kryssa sedan Full Scan vänster och höger så gröna knappen Spela.
   - Skanningen är klar, desinficera / ta bort alla filer som identifierats
   - Starta PC, är antivirusskydd aktiverat anslut kabeln Internet.
   b) Hur man använder Malwarebytes'Anti-Malware:
   - Sparas på skrivbordet
   - Installeras
   - I slutet av installationen fästingen bredvid Uppdatera Malwarebytes 'Anti-Malware och Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Klicka sedan på Slutför
   - När du har startat programmet klickar du på fliken Update och tryck på knappen Sök efter uppdateringar för att kontrollera om definitionerna hämtas sist
   - Du klickar på fliken Scanner, välj Utför fullständig genomsökning och klicka sedan på Scan
   - Skanningen är klar, tryck på OK och sedan Visa resultat
   - Allt måste kontrolleras i den förteckning över upptäckter och klicka sedan på Ta bort markerade
   - Slutligen kommer att öppna en fil i Anteckningar med scan resultat där du kan se vad som har gjort det här verktyget
   - Ta bort allt kommer att finnas i karantän
   c) ren registret med vilket program du har installerat för att (CCleaner, ATF ren, WinUtilities, TuneUp ERC, så ja defragmentering med alla program (på Windows, Derfaggler, etc.)
   * Om du inte arbetar (dvs. om dessa program hittar infektioner men kan inte eliminera) skannar kan försöka "Felsäkert läge".

 43. Ovidiu sade han

  Hej, jag har ett stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw och en cd rw) under en tid öppna en, en dag en annan dag en annan, öppna störningar eller halv förblir öppna dra tillbaka (som om någon skulle blanda med dem) kan hjälpa mig med några råd?
  Jag försökte med Super Antispyware, formaterade jag alla hardu
  Jag vet inte vad hans tusen förvirra mig KAN kan höra insidan av kan smitta av sig

  • Francisc sade han

   OvidiuHej, jag har ett stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw och en cd rw) under en tid öppna en, en dag en annan dag en annan, öppna störningar eller halv kvar öppen, dra tillbaka (som om någon skulle blanda med dem) kan hjälpa mig med några råd?
   Jag försökte med Super Antispyware, formaterade jag alla hardu
   Jag vet inte vad hans tusen förvirra mig KAN kan höra insidan av kan smitta av sig

   Problemet med "hårda". Kontrollera knappen öppna / stänga: inte låst, press, etc., kontrollera kontakterna inuti.

 44. Ovidiu sade han

  Jag har inte kollat ​​något, men det är märkligt att Amado är desamma och nu en annan sak, kan talaren höra röster, sånger, och att de inte in i windows (jag var i BIOS)

  • adrian admin sade han

   Ovidiu: Jag har inte kontrollerat något, men det är märkligt att Amado är desamma och nu en annan sak, kan talaren höra röster, sånger, och att de inte in i windows (jag var i BIOS)

   Jag tror att din dator är besatt, gå med honom till en präst han skulle göra en liturgi

 45. Jag har svårt att spåra: sade han

  Jag skannade med Dr.Web CureIt med Malwarebites, att jag redan har installerat i datorn, och jag hittade inte nimic.Nici ett virus !!!! Problemet som jag tror naturen är inte så svårt för ett par månader sedan reparerade jag ett kylskåp, som jag bytte kompressorn och sedan glödlampan i rummet vid den tidpunkt när kylskåpet börjar eller slutar, flimrande glödlampa. Så det Vb uppsving plus min makt räkningen kommer en hel del pengar. Tänkande är inte över spänning! och i detta fall ... .. jag vet inte vad jag ska göra. Du ångra din dator och ta bort minnen RAM sedan sätta tillbaka dem, såvida det inte vet .... (((((Jag gav och systemåterställning tro att det är där Så om jag ger omstart eller logga ut är block! det är problemet!

 46. Jag har problem med calc2 sade han

  Problemet som jag ser är att det låser ge dig starta om eller logga ut, men detta sker endast när det är mörkt one night stand. Liksom fryser, jag öppnar tillbaka fronten går. Efter att jag öppna och stänga den tillbaka ett par gånger, men svåra starter. Tänkande är inte något Hard, för att några månader sedan reparerade jag ett kylskåp Jag ändrade kompressorn, och sedan snurrade glödlampa, är att en variation av spännings tycker borde inte vara där och jag har brutit något genom hårt. ???? Jag vet inte att vara RAM?

 47. Jag har svårt att spåra 3 sade han

  Jag märkte något, CD-ROM de ljud som en för Cara inte vet varför han inte startar? Vad kan det vara?

 48. Hej! Jag har en fråga vänligen !, Windows Defender kan arbeta parallellt med andra antivirus? Eller slå sina huvuden? selutia som är optimal?

 49. säg! Windows Defender kan arbeta parallellt med anbtivirus eller slå sina huvuden? vilket är den optimala lösningen?

  • Francisc sade han

   Geon: Säg mig snälla! Windows Defender kan arbeta parallellt med anbtivirus eller slå sina huvuden? vilket är den optimala lösningen?

   Ja. Jag vet att många körningar ganska väl med Avira antivirus utom (med denna lilla konflikt). Men om du har antivirusprogram med spionprogram modul / antiadware inte ingår behöver honom.

 50. Jag har svårt att spåra 3 sade han

  Jag upptäckte var att rita antar jag, från Antivirus! Han är den som kraschar och startar inte, så efter en natts vila när du öppnar lås och antivirus ensam är skyldig. Problemet är att jag nyligen installerat ... .. keylogger virus som skulle kunna vara?

 51. loredana sade han

  Jag har ett problem, vänder jag mig svart skrift på ikonerna på skrivbordet, och när jag försöker ge uppdaterings visas inte när de blir svarta en och börja kan inte göra något om du inte ger mig sa restart.Cineva jag moderkort dör två dagar innan det brände min nätverkskort och jag ändrade det hittills bränt mig 2 nätverkskort, detta är den tredje .Vad vi göra för att lösa detta problem?

  • Francisc sade han

   loredana: Jag har ett problem, jag blir svart skrift på ikonerna på skrivbordet, och när jag försöker ge uppdaterings visas inte när de blir svarta en och börja kan inte göra något om du inte ger mig restart.Cineva sa att det är moderkortet dör två dagar innan det brände min nätverkskort och jag ändrade det hittills bränt mig 2 nätverkskort, detta är den tredje .Vad vi göra för att lösa detta problem?

   Det skulle vara bättre att gå till en PC-tjänster. Det är bättre än att komma hit med alla typer av spektakulära lösningar. Det är bättre att titta på det en specialist.
   Lycka till!

 52. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag installerade Win Utilities och jag tittade i systemet I / O-enheter, och det finns några ok och andra försämras status !!! Speciellt antivirus moduler visas som försämrade status. ???????????????? dvs. ?? Det är inaktiverat?

 53. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag insåg att datorn hänger sig när du startar den efter tillbringade mer tid, eller ens starta. Vid start 2 antivirusmoduler inte startar, och särskilt länge förrän anslutningsikonen visas ... .. för att komma tillbaka för att stänga den främre knappen .. sällan går i lyckliga fall. En keylogger kan vara ?????????? att mitt antivirusprogram blockerar start? eller virus ... att köpa tid?

  • adrian admin sade han

   Jag har svårt att spåraJag har insett att datorn hänger sig när du startar den efter det tillbringade mer tid, eller ens starta. Vid start 2 antivirusmoduler inte startar, och särskilt länge förrän anslutningsikonen visas ... .. för att komma tillbaka för att stänga den främre knappen .. sällan går i lyckliga fall. En keylogger kan vara ?????????? att mitt antivirusprogram blockerar start? eller virus ... att köpa tid? cite mig

   Du gjorde vad du sa i handledningen ovan? Du gav spela, du såg handledningen? Jag föreslår en bot Det Dr.Web scanner som vi handledning, hittar du i rutan uppe till höger.

 54. spårande problem sade han

  Jag visste inte exakt ge mig den dagen jag hittade inget skannas med dr webben och som botar ingenting hittas. Men mirakulöst se att under en längre tid problemet försvann av sig själv ...... om det orsakades av någon !!! fjärrkontroll och distraherad som jag nu reparerad calc / vet inte vad jag ska tro återhämtade ... .. utan honom jag göra något

 55. spårande problem sade han

  Jag installerade WinUtilities, och jag såg i systemenheter, de flesta verkar OK men antivirus moduler som Aawmker4 verkar försämras status ????????????? vilket innebär ??????????????????????????? / aswSP degraderas status !!!! Avast Network Shield Support degraderas status ?? !!!!!! ? Inspektera = Försämrad status brandväggen?

 56. spårande problem sade han

  IPSEC föraren degraderat status ????????????

 57. Alternativet Windows Defender finns i Windows XP? Detta program kan upptäcka ex. och spyware-program som "All In One Keylogger" ???

 58. ???

 59. ???
  svara på frågan

  • AdrianGudus sade han

   sorin: ??????
   svara på frågan

   Ja, kan Windows Defender installeras på Windows XP, men du bör ha en licensierad Windows eftersom du måste passera valideringen. På Vista och Windows 7, kommer Windows Defender förinstallerat. Om du vill ladda ner den som ska användas för XP HÄR (Klicka på ordet här i rött)

 60. Laurentiu Cristian sade han

  Hej! Jag win7, installerade jag allt i en keylogger och jag uppdaterade Windows Defender och jag gav scan. överraskning: vinna def. Det gick inte att hitta något (keylogger program kördes på den tiden). förväntar svar!

 61. Pinkpanthera77 sade han

  Användbart! Jag har installerat!

 62. catalin86 sade han

  Hej! Jag skannade med Spybot Search & Destroy pc.ul och fann en keylogger som kallas "Local Keylogger Pro". Tala om för mig om keylogger program som installerades i datorn kan installeras på något annat sätt än direkt tillgång till min dator. Tack!

 63. och han fann mig i alla fall Local Keylogger Pro, om inte fel bara om jag kunde få någon planteras på nätet ... ??

 64. Vasile sade han

  Jag har installerat alla i en keylogger ISAF och inte hittat någon antispionprogram, så inte lita på dessa program antispyware.Cu plats kan vi verkligen hitta dessa program? Chris kan hjälpa oss?

 65. Razvan sade han

  Jag har en fråga ... om stik installera fler appar ... inklusive opera google chrome .. osv ... och vill göra saker på varandra .. och jag anger ett virus .. Det påverkar allt "m pc u endast Stik ?? Jag vet inte om jag förklarade mycket väl vad jag menar men ändå ... jag tror att jag är nära !!!

  • Francisc sade han

   Razvan:
   Jag har en fråga ... om stik installera fler appar ... inklusive opera google chrome .. osv ... och vill göra saker på varandra .. och jag anger ett virus .. Det påverkar allt "m pc u endast Stik ?? Jag vet inte om jag förklarade mycket väl vad jag menar men ändå ... jag tror att jag är nära !!!

   "... det påverkar alla PC ...?" - Ja, alla PC !!

 66. Stanley sade han

  Hej, jag har min lillebror ville ladda ner en hacka Metin 2, funktionshindrade antivirus ner och dubbel cllick gav honom, inte öppna något men kunde inte radera sa.l sedan gav rr och torkas men fann ingenting i.au lösenord till hans konto av Metin ... .Nu jag är rädd mi.e inte vet mina lösenord på olika platser som jag har: jag hämtade Malwarebytes Anti-Malware 30 rättshjälp av misstag och hitta de flesta av dem kallas KEY .Jag radera kontrolleras och jag gav, och jag satte Superantispyware Scan och delete.Acum inte vad jag ska göra jag tappade den? sa.u aktiverar tillbaka? Jag vet inte vad jag ska göra om jag ändrar Windows-u inte! IMI rädd för mig jag in på den här datorn sajter, hjälp mig!

 67. cristian sade han

  hej,
  Jag försökte aktivera vinna def windows..n jag lyckades (jag win7 licens)
  Jag ser det här meddelandet http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hur stänger jag? Tack!

 68. cristian sade han

  Jag glömde att nämna, klickade jag att öppna den och ingenting hände! bara visar mig som tänker och ger mig detta fel http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. radu nocanu sade han

  Jag försökte installera Super Antispyware. Vi Clay programvara precis där du har angett. Jag följde stegen Videotutorial installerades, men det finns ingen grund, ändras skydda pagefram Home. Jag kan inte göra något med det. Dessutom hämtade körbara skiljer sig från lera av den adress som anges google.
  Vad kan jag göra?

 70. adrian Gudus sade han

  radu nocanu:
  Jag försökte installera Super Antispyware. Vi Clay programvara precis där du har angett. Jag följde stegen Videotutorial installerades darnuapare sida basis, ändras skydda pagefram Home. Jag kan inte göra något med det. Dessutom hämtade körbara skiljer sig från lera av den adress som anges google.
  Vad kan jag göra?

  Om du spendera lite mer tid och noggrant läsa handledningen visas under rubriken och datum för att skicka handledning. Från då till nu programvaran har förbättrats, de kommer ut nya versioner av programmet och dess gränssnitt så det är naturligt att inte längre ser ut handledningen videon.
  Du är här: http://www.screenr.com/ph98 en videopresentation med inställningar som du begärde för den senaste versionen av programmet Superantispyware

 71. Hej ... .Jag försökte med Windows Defender och berättade att Windows körs Motsvarande [normala] ...
  Om jag kan jag vill veta och vilket program filmade .. Tack :)

 72. adrian Gudus sade han

  vlad:
  Hej ... .Jag försökte med Windows Defender och berättade att Windows körs Motsvarande [normala] ...
  Om jag kan jag vill veta och vilket program filmade ..Multumesc

  Catmasia finns handledning om det. Du hittar den använda sökrutan i övre högra sidofältet. Camtasia eller CamStudio du skriver, trycker på Enter och du hittar tutorials (jag upprepar, vi använder Camtasia)

 73. andreea sade han

  På en smartphone (Android) hur man kan upptäcka om du har en spion app installerad?

 74. DANIELA sade han

  Tack så mycket !!!!!!!!

 75. sal
  ajutatima att desinstalez Malwareebytes Anti-malwware om hur man ska gå tablett

 76. Tack så mycket ... Jag hade en trojan som virvlande .. spam in i spelet och träffa några vulgära ord ... bara då insåg jag att något är fel ...

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.