Hur man upptäcker och eliminerar spionprogram på rumänska spionprogram - videohandledning

Hej vänner, i dag talar vi om spionprogram (spyware-program) och program för att bekämpa denna typ av skadlig kod, det är en del av antispionprogram. Antispionprogram är inte ett virus och vice versa, av den typ som ofta antiviruslösningar inte är utrustade med detekteringsmoduler spionprogram.

Spionprogram är farligare än ett virus i min mening, sade in jag handledning, jag föredrar att ta ett virus som gör datorn damm än att leva med spionprogram planterade under min näsa utan att känna den, eller att upptäcka det för sent efter ett operativsystem kan få det återställs inom några timmar med alla program, men när dina personuppgifter samlas in utan din vetskap, är allt detta dåliga, tänk dig att göra online betalningstransaktioner bank och har tillgång till bankkonton direkt från din dator, medan en nyfikna ögon tittar varje steg du inte känner alltför bekväm. För problem av detta slag behöver vi en lösning Antispyware ny handledning idag kommer att presentera två lösningar, en som ingår i Windows Vista och Windows 7, och den andra, en fri lösning, effektiv och snabb, första, att i Windows Vista och 7 är Windows Defender och andra är Super Antispyware.

Windows Defender har allt kan ha en bra antispyware, har vi skydd i realtid uppdaterar vi automatiskt, vi posibiltiatea schemaläggning genomsökningar, är upptäckten hastighet förvånansvärt bra för säkerhetsprogram som ingår i Windows, inte sällan lösningar från Microsoft besviken, är det inte vårt fall gör Defender sitt jobb.

super Antispyware kommer med ett ganska pompöst namn, men det är inte "bara hans mun", mjukvaran gör sitt jobb mycket bra, tyvärr har vi inte realtidsskydd och ingen automatisk uppdatering, istället uppdateras den innan skanning, inställningarna är tydliga , gränssnittet är ett "tyskt" utan onödigt bling bling.

Vi kommer att fortsätta att introducera andra lösningar, även i det förflutna som vi talade om Antispionprogram tag sedan vår kollega Boby genomfört en video tutorial Spybot - Sök & förstörVi kommer att fortsätta med presentationen av dessa typer av programvara i framtiden.

Låt oss inte längre perspektiv, låt oss få se handledningen videon!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. mircea sade han

  men denna sak går i Windows XP? om inte för xp vad jag ska göra?

  • Calin sade han

   men denna sak går i Windows XP? om inte för xp vad jag ska göra?  

   ja det fungerar på xp och vista och win7 men jag märkte att det saktar ner datorns prestanda. Jag rekommenderar varmt Malwarebytes 'Anti-Malware känns inte ens pcu och det är mycket bättre. Jag har använt superantispayer i flera år, ja, sedan jag stötte på Malwarebytes Anti-Malware har jag gett upp det eftersom det saktar ner min dators prestanda.

 2. iris sade han

  I Malwarebytes är meningslöst att ha och AntiSpyware ??

 3. Calin sade han

  I en handledning som ni sa Cristi defenderu av Windows suger och rekommenderar att avaktivera nu säga att du är nöjd med honom imponerad. småningom rekommenderar vi Sal stopp eller lämna? lite missvisande som neai

  • I en handledning du sa Cristi cadefenderu av Windows suger och rekommenderar att avaktivera nu säga att du är nöjd med honom imponerad. urmace att rekommendera Sal stopp eller lämna? lite missvisande som neai  


   Samtidigt förbättrades, de från Microsoft har betalat mer uppmärksamhet åt säkerhet, förbättrad brandvägg, antivirus släcka en mycket bra (Microsoft Security Essentials) och har betalat mer Windows Defender är viktigt.
   Innan inte upptäcka mycket, nu blev jag förvånad över att se att det går de inte sova heller, och de insåg att förlora mark.

 4. iris sade han

  halm i kommentaren ovan du förstår? PTR Superantispyware du idén åt sidan. Malwarebytes det inte är bäst hindra pc.asta gör samma sak.? Jag nämner också att 5 AV

  • Calin sade han

   halm i kommentaren ovan du förstår? PTR Superantispyware du idén åt sidan. Malwarebytes det inte är bäst hindra pc.asta gör samma sak.? Jag nämner också att 5 AV  

   DAP vad jag ville säga och inte är förenliga med antivirus

 5. Bugman sade han

  Catalin möjligt att hänvisa till system nedgång när skanningar

  • Catalin möjligt att hänvisa till system nedgång när skanningar :)en annan gång eftersom jag inte ser den enkla anledningen att det finns två fria program och som sådan inte har en aktiv sökmotor (realtid) så det pote endast bero på en möjlig avmattning i systemet :) Båda är ok kan du växla interlaced skanningar till tio dagar för att bli "Oura" :)   

   Windows Defender konsumera liten, om du har en bättre lösning är bäst att lämna det, om du använder en lösning Antispyware Commercial med skydd i realtid, kan du stoppa det, att om du inte gillar, jag presentera bara valet du gör .

 6. MIHAI10 sade han

  Jag har Windows XP och SP3 AM inte har kontroll PANER Windows Defender

  • Calin sade han

   Jag har Windows XP och SP3 AM inte har kontroll PANER Windows Defender  

   du kan installera om du inte har den officiella Microsofts webbplats eller skriva google-sökning försvarare ger du bryr dig att ta på Microsoft inte att ta eller falska cv cv virused

 7. Julian sade han

  Jag hyllar prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spionprogram? Tack

  • Calin sade han

   Jag hyllar prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spionprogram? Tack  

   även om det är ff bra kaspersky internetsäkerhet ändå rekommenderar jag ett antispayer och DC? för att han är mer expert på spayewear-upptäckt som hans namn antyder och han bara hanterar det har jag kombinationen kaspersky internetsäkerhet + Malwarebytes Anti-Malware och jag har fortfarande spybot ja där måste du vara uppmärksam på spybot vad gör du om du inte vet vad äta spybot bättre ingen kyckling

 8. LiviuFlorin sade han

  Jag använder oftast en version av Linux (Jolicloud) .Från alltmer sällsynta använda Windows (endast när jag har inget annat val) och Linux .Oare ingen risk för spionprogram?

  • Calin sade han

   Jag använder oftast en version av Linux (Jolicloud) .Från alltmer sällsynta använda Windows (endast när jag har inget annat val) och Linux .Oare ingen risk för spionprogram?  

   på Linux är inte alltför många virus 500 600 om virus om de inte är i stor inpyrd på linux Esit mer skyddade du sannolikt att bli smittad med viruset är minimal Linux

 9. Dans sade han

  om banktransaktioner (från en annan dator-främling än vår) Token och använda det virtuella tangentbordet längre nödvändigt eller antispionprogram är säkra?

 10. Calin sade han

  ursäkta de misstag uttrycks ja jag tittade på flykt: d

 11. laurel sade han

  Windows Defender är i grunden samma sak med Microsoft ??? Jag defenderu aktiveras och avaktiveras och nödvändig kontroll och spionprogram dk vet ...

  • Ratzoiu sade han

   Windows Defender är i grunden samma sak med Microsoft ??? Jag defenderu aktiveras och avaktiveras och nödvändig kontroll och spionprogram dk vet ...

   Windows Defender var det första antivirusförsöket från Microsoft ... det kommer som ett grundläggande skydd för operativsystemet ... som ett extra säkerhetselement för dem som anser att de inte behöver antivirus på datorn

 12. dan sade han

  Pojkar inte längre skys av spyare Malvar och andra sopirle.Puneti partition C Depe Mills och avsluta bilciul.Salvati skrivbordssökning och om det är värt tillfälligt placera den i en del D.Asa bort spion Malva och andra Windows Defender är bra ckickite.Iar om du inte har antivirusprogram på Windows, och om du har det licensierade downloda.Deci du kan inte göra vad du vill, men jag handledning är super XP fortfarande kvar på den gamle mannen.

  • Ratzoiu sade han

   Pojkar inte längre skys av spyare Malvar och andra sopirle.Puneti partition C Depe Mills och avsluta bilciul.Salvati skrivbordssökning och om det är värt tillfälligt placera den i en del D.Asa bort spion Malva och andra ckickite.IarWindows Defender är bra om du inte har antivirusprogram på Windows, och om du har det licensierade downloda.Deci du kan inte göra vad du vill, men jag handledning är super XP fortfarande kvar på den gamle mannen.

   Deep Freeze är en kvarleva från åren 2000 när IT-marknaden började i rromania och nätanslutningar bara se internet rummet. Vem vet hur man arbetar med det blockerar sin dator. En säkerhetskopia sparar dig från många problem.
   Fria säkerhetslösningar är mycket effektiva i anti-virus så ser inte poängen med ett program som används genom salarna av nätet, som förblev öde och där ef sannolikt att infektera dig om du sätter en käpp.

 13. cosmin sade han

  Hej Jag har en fråga: Kaspersky PURE Kaspersky Internet är bättre än securyty?

  • Calin sade han

   Hej Jag har en fråga: Kaspersky PURE Kaspersky Internet är bättre än securyty?  

   Den har samma databas virussignatur etc ge Malwa har vissa plussidan jämfört med Kaspersky Internet securyty glömt nätet för mer information

 14. Bulgac sade han

  Jag tror att det är bättre än Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc sade han

   Jag tror att det är bättre än Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.  cite mig

   SuperAntispyware och Malwarebytes Anti-Malware kompletterar varandra. Även om de är utformade för stor täckning vid upptäckt av skadlig kod, är en bättre i en riktning och den andra i en annan riktning. Till exempel: SuperAntispyware är bättre för att upptäcka och eliminera infektioner som Spyware, Rootkit, Hi-Jackers, Dialers och Malwarebytes'Anti-Malware är bättre mot dem som Adwar, KeyLoggers, Roque och har en bättre heuristik än den andra .

 15. BGD sade han

  Jag skulle tro att en bra antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en bra lösning och inte datorn saktar plats! Har jag rätt, prova, jag använder så mycket ....

  • Francisc sade han

   Jag skulle tro att en bra antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en bra lösning och inte datorn saktar plats! Har jag rätt, prova, jag använder så mycket ....  cite mig

   Ja, det är en av de bästa gratis säkerhetslösningar.

 16. Francisc sade han

  Bra, men jag trodde inte att jag behövde någon totorial med tanke på att programmet inte kräver speciella inställningar för att få saker gjorda.

 17. ady sade han

  Jag har ett problem mare.Am spionprogram i datorn och kan inte undkomma denna tutorial jag använde el.Am och installera om Windows HDD formatering och allt och fortfarande har inte undgått el.Ce kan bli av med honom?

  • Francisc sade han

   Jag har ett problem mare.Am spionprogram i datorn och kan inte undkomma denna tutorial jag använde el.Am och installera om Windows HDD formatering och allt och fortfarande har inte undgått el.Ce kan bli av med honom?  cite mig
   </blockquote
   1) Skannade du "full" med SuperAntispyware?
   2) Det skulle vara bra om du säger namnet (även delvis av att spionprogram).
   3) Ladda ner och kör Dr.WEB CureIt! 6.00.2. Du har en handledning där det beskrivs hur du använder den. Skanningen görs med nätet frånkopplat och antivirusskölden avstängd. Starta om datorn efter att skanningen är klar och eliminera de infektioner som hittats. (Navigera till: "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" och ta bort "värd" -filen - just det, en).
   4) Om du fortfarande inte blir av med spionprogram, ladda ner, installera "a-squared Free" och skanna "full" med den.
   Returnera den med resultat.

   • ady sade han

      cite mig

    halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade.

    • Francisc sade han

     halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade.  cite mig

     Gör som jag sagt ovan. Skannar med släp / verktyg ala / de. Panda USB Vaccine sedan hämta. vägbeskrivning:
     - ladda ner till skrivbordet
     - tryck efter att ha kört programmet: Vaccinera dator och sedan Vaccinera USB.
     - om du har flera pinnar / CD-DVD / kort / MP3-spelare gör du vaccinationsoperationen för var och en.

    • Francisc sade han

     halm på 1 fråga jag skannade full, men det fanns alla sorters resultat och jag visste inte vad jag ska göra departe.2) chiama.Am inte vet hur det fick en cd-nyckel för ett program och jag gick normalt öppen och efter min CD-Key programmet separerade.  cite mig

     Återigen skanna full med Superantispyware (innan skanningen gör en uppdatering). I slutet av skanningen visar det upptäckterna, se till att alla är markerade och ger "ta bort" eller "ta bort" (jag kommer inte ihåg hur det ser ut där). Allt som kommer att raderas kommer att läggas i karantän och därifrån kan du återställa det du inte vill ska tas bort.

 18. ady sade han

  Paiam med Superantispyware men i slutändan inte visste vad fac..daca kan du ge mig en kontakt id att prata i detalj ... men ser en bild http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc sade han

   Paiam med Superantispyware men i slutändan inte visste vad fac..daca kan du ge mig en kontakt id att prata i detalj ... men ser en bild http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg  cite mig

   I Superantispyware var du tvungen att välja alla i detekteringsfönstret och sedan "Nästa" och sedan "Ta bort". Men lämna det.
   Gör så här:
   1) fullständiga skanningar med Dr.Web CureIt! 6.00.2 som sagt i tidigare inlägg.
   2) Ladda ner och installera Malwarebytes-Anti'Malware och ge en fullständig genomsökning och det (jag såg dig Trajan.Dropper). Är detta:
   - sparas på skrivbordet och installeras
   - i slutet av installationen, kontrollera följande: Uppdatera Malwarebytes 'Anti-Malware och starta Malwarebytes' Anti-Malware. Tryck sedan på Slutför
   - efter att programmet startats, klicka på fliken Uppdatera och klicka på Sök efter uppdateringar för att kontrollera om de nedladdade definitionerna är de sista
   - klicka på fliken Skanner, välj Utför fullständig skanning och klicka sedan på Skanna
   - i slutet av skanningen, tryck på OK och sedan på Visa resultat
   - allt måste kontrolleras från detekteringslistan och klicka sedan på Ta bort markerat
   - i slutet öppnas en fil i Anteckningar med skanningsresultaten där du kan se vad det här verktyget gjorde
   - allt som tas bort finns i karantän
   3) Starta PC och rengöring regisrtii med vad du har installerat det.

 19. ady sade han

  Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot ..

  • Adrian sade han

   Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot ..  

   Du blev förgäves av spionprogram om du inte ändrade ditt lösenord. Sätt och ändra ditt lösenord till e-post och konton. om du inte vet hur du ändrar lösenordet för ett e-postkonto, skriv upp i sökrutan på den svarta högra marginalen: "Hur man ändrar lösenordet för yahoo messenger eller yahoo mail" ge enter så hittar du självstudien.

  • Francisc sade han

   Han hade inte tot.Pana har hittat nimic.Si allt jag skriver conturi..nu skulle vara en annan lösning? För nu innebunitor.Cand vet att jag gjorde allt för att bli av med el.Tot ..  cite mig

   Förlåt att jag inte har varit på nätet.
   Gör vad han säger Adrian. Du blev av med spionprogram, men han gjorde det jobb som stjäl lösenord (s). Så titta på handledningen föreslås av Adrian och sedan ändra ditt lösenord till e-post och konton.
   Lycka till!

 20. ady sade han

  Så i går kväll jag ändrade mina lösenord till alla konton och när jag kom i dag på en plats logat.Azi morgon och jag var inte att ändra mina lösenord och jag visste att när jag är frånkopplad från internet han intra.M Jag kopplade internet enbart 30 40 sekunder. efter när jag är ansluten var redan borta 2 cont.Nu av de webbplatser som jag tror kan bli av med det

  • Francisc sade han

   Så i går kväll jag ändrade mina lösenord till alla konton och när jag kom i dag på en plats logat.Azi morgon och jag var inte att ändra mina lösenord och jag visste att när jag är frånkopplad från internet han intra.M Jag kopplade internet enbart 30 40 sekunder. efter när jag är ansluten var redan borta 2 cont.Nu av de webbplatser som jag tror kan bli av med det   cite mig

   1) Du gjorde vad jag sa i mitt första inlägg? Nämligen att:
   "Navigera till:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och ta bort" hosts "-filen - just det, en som bara har namnet" hosts "?
   2) Ladda ner och kör det här verktyget: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Gör sedan om hela skanningen med Malwarebytes Anti-Malware.
   4) Starta PC och rengöring regisrtii med vad du har installerat det.
   Försök det. Då igen byta konton.
   Lycka till!

   • Francisc sade han

    1) Gjorde du vad jag sa till dig i mitt första inlägg? Nämligen detta: "Bläddra till:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och ta bort filen" hosts "- just det, en som bara har namnet" hosts "" 2) Ladda ner och kör det här verktyget: " Anti-Worm.Palevo 1.22 ″ 3) Gör sedan om hela skanningen med Malwarebytes'Anti-Malware.4) Starta om datorn och rengör registret med det du har installerat för något liknande detta. Byt sedan konton igen. Lycka till!  cite mig

    Jag glömde att nämna att göra alla ovanstående operationer netto antivirus sköld kopplad och urkopplad.

    • Francisc sade han

     Jag glömde att nämna att göra alla ovanstående operationer netto antivirus sköld kopplad och urkopplad.  cite mig

     Om det fortfarande inte löser ditt problem, ladda ner, installera "a-squared Free 4.5" och skanna "full" med det.

 21. Nicolas sade han

  formatera all din hårddisk, installera ett originalfönster eller vänligen kopiera originalet (vinn xp-versioner som: svart xp, angel xp eller andra xp-lägen är mestadels fulla av spionprogram och andra "löss") . Som antivirus använder jag Norton Antivirus 2008 och skydd mot spionprogram Superantispyware och ThreatFire. PS var försiktig när du laddar ner program, spel och inte inaktiverar din brandvägg.

 22. ady sade han

  Jag får allt jag gjorde alla stegen i stolparna anterioare.Mi I het valutakonton och lösenord för att komma in dem alla .. :(

  • Francisc sade han

   Jag får allt jag gjorde alla stegen i stolparna anterioare.Mi I het valutakonton och lösenord för att komma in dem alla .. :(  cite mig

   Pai:
   - om du skannade “full” (med nätet frånkopplat, i “Safe Mod” och med “Systemåterställning” avstängd) med alla verktyg som jag angav dig (Dr.WEB CureIt! 6.00.2, Malwarebytes'Anti- Malware, Superantispyware, a-squared Free 4.5, Anti-Worm.Palevo 1.22) och du gav "Ta bort" i slutet av varje skanning,
   - om du också gjorde det här: "Navigera till:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "och ta bort filen" hosts "- bara det, bara en som bara har namnet" hosts "",
   - om du har rengjort registren efter omstart av datorn (krävs efter varje skanning / desinfektion),
   - om du har bytt lösenord för Yahoo Messenger och / eller Yahoo Mail,
   ... Och du har fortfarande inte rymt, då ... Jag har ingen aning om vad jag kan berätta mer för dig. Personligen har jag inte stött på något så "envis" eller inte sådana typer av infektioner.
   Vad jag säger? Kan någon kommer med någon annan lösning.
   Eller gör det som nicolas sa "formatera all din hårddisk, installera ett originalfönster eller snälla en kopia av originalet ...", även om jag inte riktigt ser hur du kan lösa det ... Äntligen! Det skulle jag kunna göra.
   Du förstår, kanske missade du något, kanske gjorde du inte något rätt ... läs noga igenom alla inlägg (inklusive den här) och se om du gjorde precis som det står där.

 23. ady sade han

  Men det är hur man rengör registret? Den del jag inte förstår .. :)

  • Francisc sade han

   Men det är hur man rengör registret? Den del jag inte förstår .. :)  cite mig

   Rensa registret med ett verktyg tillägnad den. Exempel: CCleaner, WinUtilities etc. RegCleaner Gratis och avgift TuneUp etc. Vi ses där videotutoriale som visar hur man installerar och använder CCleaner och WinUtilities.

 24. ady sade han

  Jag skannade igen med alla program som föreslagits av dig och jag upptäckte att jag använde CCleaner nimic.Apoi och gjorde allt som det var i tutorial.Dar vill veta om denna lista över start är det något som du misstänker.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc sade han

   Jag skannade igen med alla program som föreslagits av dig och jag upptäckte att jag använde CCleaner nimic.Apoi och gjorde allt som det var i tutorial.Dar vill veta om denna lista över start är det något som du misstänker.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg  cite mig

   Jag har ingen möjlighet att veta vad du har installerat på datorn där och vad som installerats efter en infektion, kan jag bara visa er några misstankar:

   1) "Domino.exe" kan vara:
   a) det är ett spionprogram / adware / virus (i värsta fall) - ta bort det
   b) det kommer från ett program som du har installerat (det kan vara från webbkameran) - du tar inte hänsyn till det

   2) Vad är "Alice hjälper dig. Bläck"? Installerade du det? Om du inte tar bort den (avinstallerar den), lämna den i så fall. Finns det en webbplats, något? Vad hjälper det, vad gör det?

   Hur som helst program / verktyg, som ges av mig för att skanna / backup med dem, var de tvungna att ta bort infektionen om du använde exakt som jag angav.

   Fortsätt att försöka något! Nämligen: skannar nätet med en av:
   Online scanner som upptäcker och rensar:
   - BitDefender Online Scanner - det är vad jag rekommenderar, men du väljer
   - Windows Live OneCare
   - F-säkra online-skannrar
   - ESET Onlinescanner
   - Trend Micro HouseCall
   - Panda Activescan
   För bättre online-funktionalitet skanningar med hjälp av IE (eller vad du ser och skriva på dessa webbplatser om vilken webbläsare de rekommenderar det).
   Visa så att du fixa det. Lycka till!

 25. ady sade han

  Jag hittade ingenting ... och jag är säker på att jag fortfarande kommer att ange även om jag byter lösenord

 26. ady sade han

  Jag hittade nimic.Mi jag bytte lösenord och säkert komma in ..

  • Francisc sade han

   Jag hittade nimic.Mi jag bytte lösenord och säkert komma in ..  cite mig

   Tja, om du inte hittade något som skannade online med "BitDefender Online Scanner" så tror jag inte att det finns en infektion i din dator.
   Fortfarande göra det:
   - spara adresserna till dina vänner / bekanta som du svarar med på budbäraren (budbärare);
   - ändra ditt konto (eller konton) för de meddelanden du använder; det vill säga avbryta dina nuvarande konton och skapa en annan (andra) med ett nytt ID och nytt lösenord;
   - avinstallera Yahoo! Messenger, rengör registret och installera om det (om du använder detta meddelande); registrera dig sedan med ett annat konto (ID och lösenord).

 27. ady sade han

  Jag gjorde allt. Men problemet är att han fortsätter att logga in. Jag skapade ett nytt konto på en webbplats. Jag trodde att han inte skulle logga in. Och när jag loggade in tidigare var jag inte inloggad. Han ändrade också lösenordet till mitt konto. kan inte återställa det: (... kan inte bli av med det ...

 28. ady sade han

  Aaa..am ceva.De glömde att nämna varje gång du slår på datorn i stället för Välkommen till Windows skriver mig kör wlnotify.dll..ce är det? Jag vet inte framträda inför ...

  • Francisc sade han

   Aaa..am ceva.De glömde att nämna varje gång du slår på datorn i stället för Välkommen till Windows skriver mig kör wlnotify.dll..ce är det? Jag vet inte framträda inför ...  cite mig

   Gör vad nicolas sa, nämligen "formatera hela din hårddisk, installera ett originalfönster eller snälla en kopia av originalet". Avbryt ditt mess-konto och skapa ett nytt. Jag har inga fler idéer. Om du gjorde allt jag sa har jag ingen aning om hur ingenting förändras. Åtminstone ett av dessa program rapporterar något. Även om han inte kan eliminera det, skulle jag åtminstone veta vad det handlar om. Han kan vara en smartare keylogger. Men även då ... äntligen!

 29. ady sade han

  Jag har installerat Windows, och jag formaterat hårddisken och nimic.Uitati ett resultat av HijackThis kan hjälpa något ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc sade han

   Jag har installerat Windows, och jag formaterat hårddisken och nimic.Uitati ett resultat av HijackThis kan hjälpa något ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg  cite mig

   Men snart du har installerat Windows! Cam ala kort rapport. Jag kan inte se något misstänkt. Kaspersky Virus Tool borttagning skannar. Se om du gör något.

   • Francisc sade han

    Men snart du har installerat Windows! Cam ala kort rapport. Jag kan inte se något misstänkt. Kaspersky Virus Tool borttagning skannar. Se om du gör något.  cite mig

    Förlåt. Stäng alla program och ge "Fix markerad" till o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer.
    Och sedan gör skanningen.

    • Francisc sade han

     Ursäkta. Stäng alla program och ge "Fix kontrolleras" till "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter att göra skanningen.  cite mig

     Och någonting annat! Hur fan fungerade Avast på Server 2003 (plattform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Till sist! Gjorde du vad jag sa till dig?

 30. ady sade han

  Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför?

  • Francisc sade han

   Stäng alla program och ge "Fix kontrolleras" till "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter att göra skanningen.

   Du gjorde vad jag sa dig ovan: "Stäng av alla program och ge" Fix markerad "till" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer. Och gör sedan genomsökningen. ”???

  • Francisc sade han

   Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför?  cite mig

   Han är en keylogger stinker. Jag kan inte räkna ut det så. Försök med "Ta bort Ardamax Keylogger" (det kan vara Ardamax Keylogger - det här är en Keylogger som kan installeras på distans). Du hittar den här:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc sade han

   Jag gjorde ingenting eller Kaspersky.Nu hittat något och allt jag får i conturi.Avastul jag hade gått så långt, upptäcka virus, längre skanna med honom, men idag mers.Nu vet aldrig varför?  cite mig

   Prova också: "ScareAware 0.0.30-0006". Du hittar den här:
   “Http: // www. softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

 31. ady sade han

  Ta Ardamax Keylogger program jag inte gå, jag säger att jag inte har tillåtelse att pornesc.Si det scsanat med ScareAware och hittade allt jag skriver konton nimic.Si

 32. ady sade han

  Dessutom förekommer prostii.Mi Jag lägger min Kaspersky Internet Security och allt händer prostii.Asta visar mig det nonsens enstaka nedladdningar
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Jag öppnar den och vet inte vad inseamna.Nu PC är ett problem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc sade han

   Dessutom förekommer prostii.Mi Jag lägger min Kaspersky Internet Security och allt händer prostii.Asta visar mig det nonsens enstaka nedladdningarhttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgJag öppnar den och vet inte vad inseamna.Nu PC är ett problem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg  cite mig

   Först bli av infektionen, och sedan se vad och hur det fungerar i din dator.

   Försök med detta:
   - “Anti Keylogger 9.9.2” - du hittar det här: “http: // nouwidget. blogspot. com / 2010/03 / anti-keylogger-992-fri-förhindra. html "

   - “Anti KeyLogger Elite” - du hittar det här: http: // www. byetsoft. eu / programe-gratis / 69 / download-anti-keylogger-elite. html "

   - “Zemana AntiLogger - Anti KeyLogger - PC Protection” - du hittar det här: “http: // www. dumpa. ro / fisiere / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh ”

   - "Spybot - Search & Destroy" - det är därför du har en handledning här på webbplatsen. Installera den endast för skanning (dvs utan "Tea Timer" aktiverat). Du hittar den här: “http: // www. säkrare - nätverk. org / ro / index. html "

   Om allt annat misslyckas bli samtals någon att se fysisk dator infektion som eller ta den till en specialist centrum. Jag lät personligen förlorare.
   Lycka till!

 33. Francisc sade han

  ady
  Jag hoppas att när du har använt alla militära program och verktyg som du gjorde precis som jag sa (fast och Hijack Denna position o17) och har gjort det (utom skanningar på nätet):
  - med nätet frånkopplat
  - med realtidsskydd av antivirus stoppat
  - i "Safe Mod" (skanna igen i denna form)
  - med ”Systemåterställning” avstängd
  - i alla situationer i slutet av genomsökningen kontrollerade du upptäckterna och raderade dem (med kommandot "Radera", "Ta bort", "Flytta till karantän" - i förekommande fall, dvs på begäran av respektive program eller verktyg)
  - och slutligen rengjorde du registren.
  Om du inte följer dessa steg du arbetat för ingenting. Och allt förgäves om hjälp själv och andra.
  Jag personligen göra mer än så, under dessa omständigheter (avlägsna) kan inte längre hjälp.
  Framgång igen!

 34. Jag uppskattar att du hjälpte mig så, men jag gjorde allt som ovan, 10 minuter sedan slutade jag, jag hittade och jag utgår tot.Am registry.Am rengöras och bytte lösenord och när jag kom in och starta om datorn killen.

 35. Cosmin sade han

  tusen tusen hittat något securyti centrum alternativ, vad är detta, vad? Och jag har en fråga om du hittar något som keyylogger och reparera? inte att spionera på mig någon?

 36. och jag hittade ... säkerhetscentralens alternativ ,, nu är det i karantän, vad betyder det och vad man ska göra
  ?

 37. Jag sökte och jag kan inte apre keylogger
  även om jag har installerat
  Jag granskas av vår panel visas
  vad göra?

 38. Hej Jag har en fråga, kan använda när AVG Free med Windows Defender ?! Tack.

  • adrian admin sade han

   aurelHej Jag har en fråga, kan använda när AVG Free med Windows Defender ?! Tack.  

   Det rekommenderas inte heller låter dig installera AVG om du och Defender aktiverat. På en dator som du en antivirus

 39. Jag trodde att Windows Defender är bara ett Anti Spyware, tack svar.

 40. Arivas sade han

  Jag hälsar er kollegor till "LIDANDE" ... Jag hittade er nu och jag läste era problem så varmt, för för alla, när det "NÅGOT" som vi gillar inte fungerar, blir det ett "problem". Jag gratulerar de som är trötta på att lära oss nybörjare och jag uppskattar deras ansträngningar och tackar dem för att genom deras råd lär jag mig också något. Jag har också ett problem (stort, för mig, litet, för de som vet Jag installerade sedan 2007, win xp.pc2, sedan 3, och vann sedan 7. Men eftersom min dator är svagare gick jag tillbaka till xp2 eftersom den förbrukar få resurser men tiden kom då jag var uppmärksam, jag fick WGA notyfy och blockerade min VLK. Min skärm blev svart och jag försökte starta om, installera om xp2 eller xp3 och det låter mig inte. Jag installerade äntligen w7 och det fungerar men det äter mycket resurser, mer än pc kan ta ul. Jag vill gå tillbaka till xp men det kommer inte att låta mig även om jag formaterade alla partitioner några gånger. Jag väntar på professionell rådgivning ... (exklusive licensierad vinst, inte mege). Jag väntar på dig ...

  • adrian admin sade han

   Arivas: Vi välkomnar kollegor "lider" ... Jag gav dig nu och jag har läst så dra dina problem (eftersom pt.fiecare, när det går att "någonting" som vi vill, då blir det ett "problem" gratulerar mikroliter de som bryr sig om att lära oss och oss nybörjare och uppskattar dem och tacka dem för denna strävan genom deras råd, lärde jag mig också många ceva.Am problem och jag (stor, pt. i, glimmer, vilket pt.cel vet). jag installerade 2007 framåt xp.pc2 vinna, då 3, sedan vinna 7.Dar som min dator är svagare, jag återvände till xp2 som förbrukar mindre resurser men tiden kom när slarvigt fångade mig WGA notyfy och blockerade min VLK-ul.Mi svärtade skärmen och jag försökte starta, installera xp2 eller xp3 inte lasa.In mig jag äntligen installerat w7 och gå men äter mer resurser, mer än vad som kan leda pc -ul.Imi vill återvända till XP, men inte ens låta mig flera gånger om jag formaterat alla patitiile.Astept professionell rådgivning ... (no win licensierad, inte Mege) .Vi förväntar ...  

   Vad som inte fungerar? Vilket budskap får du? Kan bröder ge information vad fan? Hur tror du att någon kan hjälpa utan att närmare errorii meddelanden när du får etc?
   Du kan inte installera Windows XP på grund av att 100MB partitioner som skapats av Windows 7. Känga med en CD som innehåller programvara partitionering som Acronis Disk Director som vi handledning (du hittar den genom att skriva i sökrutan längst upp till höger på den svarta kant: Acronis Disk Director, du anger och du hittar tutorialulacesta ger dig möjlighet, som noterats i handledning för att skapa en startbar CD med vilken du kan starta och du kan spela med partitioner), eller så kan du starta CD XP eller Windows 7 och du får den partition du gjort till 100MB sedan Radera. Då ska du installera Windows XP. det viktigaste är att ta bort inte bara att formatera partitionen av 100MB. Tryck inte synd att på något sätt du tar bort eller format partition 100MB Windows (medan du är på operativsystemet) högerklicka på Den här datorn och klicka på Hantera och klicka på Diskhantering!

 41. Arivas sade han

  Kära ADRIAN, tack för att du stannade vid mig och mitt problem och jag är tacksam mot dig. Jag formaterade och raderade alla partitionerna 5 gånger (separat), sedan gjorde jag en partition av allt, jag formaterade det, raderade det och sedan Jag partitionerade, formaterade och raderade (endast med Acronis) och installerade sedan. CD: n startar, skärmen blir svart, "ställa in din inspektionsdator ..." visas i 2 sekunder, varefter meddelandet försvinner och skärmen förblir svart tills jag startar om den. CD: n stannar av sig själv efter några minuter. Fenomenet händer bara på XP: er. Efter min lilla skicklighet tror jag att "förbudet" att installera fler XP någonstans kommer ihåg. När min VLK blockerade mig Observera att jag bara kan använda senare versioner av Vista och Win7.Jag vet att du hade något viktigare att göra ... Tack igen.

 42. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag har ett problem med din dator under en längre tid efter övernatta stängd första start lås plus knapp på framsidan fungerar inte om jag vill avsluta knappen framför bara gå tillbaka knapp ingen funktion logga ut, jag tryckte på Ctrl + Alt + Delete, och ingenting så främre knappen fungerar bara än tillbaka jag stannar och startar efter några gånger för att starta detta sätt återhämtar sig men svårt, och antivirus startar inte ordentligt jag försökte skanna malware biter anti comodo avast malware. Jag vet inte vad jag ska göra, innan vi ändrade datum och återställa bios batteri och se felet CMOS cheksum 0251 gått dåligt när jag schmbat bios batteri. Men lås startar först efter Sammanträdet avslutades på natten och den främre knappen om du vill stänga det går därifrån. Snarare än vända tillbaka efter att du fastnar flera gånger och förblir så. Vad att göra? ((((

  • Francisc sade han

   Jag har svårt att spåra: Jag har ett problem med din dator under en längre tid efter övernatta stängd första start lås plus knapp på framsidan fungerar inte om jag vill avsluta knappen framför bara gå tillbaka knapp ingen funktion logga ut jag tryckte på Ctrl + Alt + Delete, och ingenting så främre knappen fungerar bara än tillbaka jag stannar och startar efter några gånger för att starta detta sätt återhämtar sig men svårt, och antivirus startar inte ordentligt jag försökte skanna skadliga bites avast anti skadliga program comodo. Jag vet inte vad jag ska göra, innan vi ändrade datum och återställa bios batteri och se felet CMOS cheksum 0251 gått dåligt när jag schmbat bios batteri. Men lås startar först efter Sammanträdet avslutades på natten och den främre knappen om du vill stänga det går därifrån. Snarare än vända tillbaka efter att du fastnar flera gånger och förblir så. Vad att göra? (((  

   För att kontrollera om problemet orsakas av en infektion.
   * Ladda ner de senaste versionerna från “softpedia. com ”, avsnitt Nedladdning - Antivirus, följande:
   - Malwarebytes'Anti-Malware
   - Dr.WEB CureIt!
   Gör sedan följande i den ordning som visas här (FÖRSIKTIGHET: båda skanningarna är gjorda med nätkabeln frånkopplad och “Syste Restore” inaktiverad):
   a) Hur man använder Dr.Web CureIt:
   - sparas på skrivbordet
   - den är inte installerad men den körs helt enkelt med ett klick på dess ikon (den är bara en körbar)
   - ta bort internetkabeln
   - realtidsskyddet (skyddet) för antivirusprogrammet som är installerat på datorn stannar
   - det skannas fullt med det här verktyget
   - ursprungligen, när du kör, Dr.Web CureIt! en Express Scan börjar. Tryck på stoppknappen till höger när den är grön. Kontrollera sedan Komplett skanning till vänster och så till höger på den gröna uppspelningsknappen.
   - i slutet av genomsökningen desinficeras / raderas alla upptäckta filer
   - PC-omstart, antivirusskydd är aktiverat, internetkabel är ansluten.
   b) Hur man använder Malwarebytes'Anti-Malware:
   - sparas på skrivbordet
   - installerar
   - i slutet av installationen, kontrollera följande: Uppdatera Malwarebytes 'Anti-Malware och starta Malwarebytes' Anti-Malware. Tryck sedan på Slutför
   - efter att programmet startats, klicka på fliken Uppdatera och klicka på Sök efter uppdateringar för att kontrollera om de nedladdade definitionerna är de sista
   - klicka på fliken Skanner, välj Utför fullständig skanning och klicka sedan på Skanna
   - i slutet av skanningen, tryck på OK och sedan på Visa resultat
   - allt måste kontrolleras från detekteringslistan och klicka sedan på Ta bort markerat
   - i slutet öppnas en fil i Anteckningar med skanningsresultaten där du kan se vad det här verktyget gjorde
   - allt som tas bort finns i karantän
   c) ren registret med vilket program du har installerat för att (CCleaner, ATF ren, WinUtilities, TuneUp ERC, så ja defragmentering med alla program (på Windows, Derfaggler, etc.)
   * Om de inte fungerar (dvs. om dessa program hittar infektioner men inte kan eliminera dem) kan du prova genomsökningarna i "Säkert läge".

 43. Ovidiu sade han

  Hej, jag har ett stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw och en cd rw) under en tid öppna en, en dag en annan dag en annan, öppna störningar eller halv förblir öppna dra tillbaka (som om någon skulle blanda med dem) kan hjälpa mig med några råd?
  Jag försökte med Super Antispyware, formaterade jag alla hardu
  Jag vet inte vad hans tusen förvirra mig KAN kan höra insidan av kan smitta av sig

  • Francisc sade han

   OvidiuHej, jag har ett stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw och en cd rw) under en tid öppna en, en dag en annan dag en annan, öppna störningar eller halv kvar öppen, dra tillbaka (som om någon skulle blanda med dem) kan hjälpa mig med några råd?
   Jag försökte med Super Antispyware, formaterade jag alla hardu
   Jag vet inte vad hans tusen förvirra mig KAN kan höra insidan av kan smitta av sig  

   Detta är ett "svårt" problem. Kontrollera öppna / stäng-knappen: får inte blockeras, tryckas in etc., kontrollera kontakterna inuti.

 44. Ovidiu sade han

  Jag har inte kollat ​​något, men det är märkligt att Amado är desamma och nu en annan sak, kan talaren höra röster, sånger, och att de inte in i windows (jag var i BIOS)

  • adrian admin sade han

   Ovidiu: Jag har inte kontrollerat något, men det är märkligt att Amado är desamma och nu en annan sak, kan talaren höra röster, sånger, och att de inte in i windows (jag var i BIOS)  

   Jag tror att din dator är besatt, gå med honom till en präst han skulle göra en liturgi

 45. Jag har svårt att spåra: sade han

  Jag skannade Dr.WEB CureIt med Malwarebites, som jag redan installerade på min dator, och det hittade ingenting för mig. Inget virus !!!! Problemet jag tänker på är inte svårt eftersom jag för några månader sedan reparerade ett kylskåp, som jag bytte kompressor och sedan dess glödlampan i rummet när kylen slås på eller av, lampan blinkar. Så det är lite överspänning plus att jag får mycket pengar på min nuvarande räkning. Jag tycker att det inte borde vara överspänning! och i så fall ... .. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska öppna datorn och ta bort RAM-minnena och sedan sätta tillbaka dem, om det inte är därifrån vet jag inte ...: ((((Jag gav också återställningssystemet att jag trodde att det var därifrån. Det är problemet!

 46. Jag har problem med calc2 sade han

  Problemet som jag ser är att det låser ge dig starta om eller logga ut, men detta sker endast när det är mörkt one night stand. Liksom fryser, jag öppnar tillbaka fronten går. Efter att jag öppna och stänga den tillbaka ett par gånger, men svåra starter. Tänkande är inte något Hard, för att några månader sedan reparerade jag ett kylskåp Jag ändrade kompressorn, och sedan snurrade glödlampa, är att en variation av spännings tycker borde inte vara där och jag har brutit något genom hårt. ???? Jag vet inte att vara RAM?

 47. Jag har svårt att spåra 3 sade han

  Jag märkte något, CD-ROM de ljud som en för Cara inte vet varför han inte startar? Vad kan det vara?

 48. Hej! Jag har en fråga vänligen !, Windows Defender kan arbeta parallellt med andra antivirus? Eller slå sina huvuden? selutia som är optimal?

 49. säg! Windows Defender kan arbeta parallellt med anbtivirus eller slå sina huvuden? vilket är den optimala lösningen?

  • Francisc sade han

   Geon: Säg mig snälla! Windows Defender kan arbeta parallellt med anbtivirus eller slå sina huvuden? vilket är den optimala lösningen?  

   Ja. Jag vet att många körningar ganska väl med Avira antivirus utom (med denna lilla konflikt). Men om du har antivirusprogram med spionprogram modul / antiadware inte ingår behöver honom.

 50. Jag har svårt att spåra 3 sade han

  Jag fick reda på var det kommer ifrån, tror jag, från Antivirus! Det är den enda som kraschar och inte startar, så efter en nattpaus när jag öppnar den kraschar den och den enda är skyldig i antivirusprogrammet. Problemet är att jag nyligen installerade om det ... .. vad kan vara ett keylogger-virus?

 51. loredana sade han

  Jag har ett problem, vänder jag mig svart skrift på ikonerna på skrivbordet, och när jag försöker ge uppdaterings visas inte när de blir svarta en och börja kan inte göra något om du inte ger mig sa restart.Cineva jag moderkort dör två dagar innan det brände min nätverkskort och jag ändrade det hittills bränt mig 2 nätverkskort, detta är den tredje .Vad vi göra för att lösa detta problem?

  • Francisc sade han

   loredana: Jag har ett problem, jag blir svart skrift på ikonerna på skrivbordet, och när jag försöker ge uppdaterings visas inte när de blir svarta en och börja kan inte göra något om du inte ger mig restart.Cineva sa att det är moderkortet dör två dagar innan det brände min nätverkskort och jag ändrade det hittills bränt mig 2 nätverkskort, detta är den tredje .Vad vi göra för att lösa detta problem?  

   Det skulle vara bättre att gå till en PC-tjänster. Det är bättre än att komma hit med alla typer av spektakulära lösningar. Det är bättre att titta på det en specialist.
   Lycka till!

 52. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag installerade Win Utilities och jag tittade i systemet I / O-enheter, och det finns några ok och andra försämras status !!! Speciellt antivirus moduler visas som försämrade status. ???????????????? dvs. ?? Det är inaktiverat?

 53. Jag har svårt att spåra sade han

  Jag insåg att datorn kraschar när jag slår på den efter att den har stängts länge eller till och med vid omstart. Vid start startar inte två antivirusmoduler, och det tar lång tid tills anslutningsikonen dyker upp ... .. om jag slutar stänga den bakifrån fungerar främre knappen bara sällan .. i glada fall. Kan det vara en keylogger ?????????? vilket blockerar mitt antivirus vid start? eller virus ... för att vinna tid?

  • adrian admin sade han

   Jag har svårt att spåraJag har insett att datorn hänger sig när du startar den efter det tillbringade mer tid, eller ens starta. Vid start 2 antivirusmoduler inte startar, och särskilt länge förrän anslutningsikonen visas ... .. för att komma tillbaka för att stänga den främre knappen .. sällan går i lyckliga fall. En keylogger kan vara ?????????? att mitt antivirusprogram blockerar start? eller virus ... att köpa tid?  cite mig

   Du gjorde vad du sa i handledningen ovan? Du gav spela, du såg handledningen? Jag föreslår en bot Det Dr.Web scanner som vi handledning, hittar du i rutan uppe till höger.

 54. spårande problem sade han

  Ja, jag gjorde exakt det hittade mig ingenting häromdagen jag skannade med dr webcure det och det hittade ingenting. Men mirakulöst sett ser jag att problemet under en tid har försvunnit av sig själv ... bara om det inte orsakades av någon !!! på avstånd och när jag var förvirrad reparerade jag det nu / jag vet inte vad jag ska tro att han återhämtade sig ... utan att jag gjorde något åt ​​honom

 55. spårande problem sade han

  Jag installerade WinUtilities, och jag såg i systemenheter, de flesta verkar OK men antivirus moduler som Aawmker4 verkar försämras status ????????????? vilket innebär ??????????????????????????? / aswSP degraderas status !!!! Avast Network Shield Support degraderas status ?? !!!!!! ? Inspektera = Försämrad status brandväggen?

 56. spårande problem sade han

  IPSEC föraren degraderat status ????????????

 57. men finns Windows Defender-alternativet i Windows XP? kan detta program upptäcka t.ex. och spionprogram som "allt i ett keylogger" ???

 58. ???

 59. ???
  svara på frågan

  • AdrianGudus sade han

   sorin: ??????
   svara på frågan  

   Ja, kan Windows Defender installeras på Windows XP, men du bör ha en licensierad Windows eftersom du måste passera valideringen. På Vista och Windows 7, kommer Windows Defender förinstallerat. Om du vill ladda ner den som ska användas för XP HÄR (Klicka på ordet här i rött)

 60. Laurentiu Cristian sade han

  Hej! Jag win7, installerade jag allt i en keylogger och jag uppdaterade Windows Defender och jag gav scan. överraskning: vinna def. Det gick inte att hitta något (keylogger program kördes på den tiden). förväntar svar!

 61. Pinkpanthera77 sade han

  Användbart! Jag har installerat!

 62. catalin86 sade han

  Hallå! Jag skannade min dator med spybot search & förstör och hittade en keylogger som heter "Local keylogger Pro". Meddela mig om keylogger-programmet som installerades på min dator kunde installeras på annat sätt än direkt åtkomst till min dator. Tack!

 63. han hittade också samma Local keylogger Pro för mig, om det inte är ett fel kunde han bara få det om någon planterade det online ... ??

 64. Vasile sade han

  Jag har installerat alla i en keylogger ISAF och inte hittat någon antispionprogram, så inte lita på dessa program antispyware.Cu plats kan vi verkligen hitta dessa program? Chris kan hjälpa oss?

 65. Razvan sade han

  Jag har en fråga ... om stik installera fler appar ... inklusive opera google chrome .. osv ... och vill göra saker på varandra .. och jag anger ett virus .. Det påverkar allt "m pc u endast Stik ?? Jag vet inte om jag förklarade mycket väl vad jag menar men ändå ... jag tror att jag är nära !!!

  • Francisc sade han

   Razvan:
   Jag har en fråga ... om stik installera fler appar ... inklusive opera google chrome .. osv ... och vill göra saker på varandra .. och jag anger ett virus .. Det påverkar allt "m pc u endast Stik ?? Jag vet inte om jag förklarade mycket väl vad jag menar men ändå ... jag tror att jag är nära !!!

   "Påverkar det hela min dator?" - JA, hela datorn !!

 66. Stanley sade han

  Hej, jag har min yngre bror ville ladda ner ett hack för metin 2, laddade ner det sedan inaktiverade antivirusprogrammet och dubbelklickade på det, ingenting öppnades men kunde inte ta bort det gav sedan rr och raderade men förgäves fick de reda på lösenordet till hans metin-konto ... Nu är jag rädd att han inte kommer att få reda på de lösenord jag har på olika webbplatser: Jag laddade ner Malwarebytes Anti-Malware och hittade 30 fel varav de flesta kallades KEY .Jag kollade och jag raderade, jag satte också SUPERAntiSpyWare -scan och raderade. Nu vet jag inte vad jag ska göra, flydde jag? att aktivera igen? Jag vet inte vad jag ska göra om jag byter fönster eller inte! IMI är rädd för att jag ska logga in på webbplatser på den här datorn, hjälp mig!

 67. cristian sade han

  hej,
  Jag försökte aktivera vinna def windows..n jag lyckades (jag win7 licens)
  Jag ser det här meddelandet http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hur stänger jag? Tack!

 68. cristian sade han

  Jag glömde att nämna, klickade jag att öppna den och ingenting hände! bara visar mig som tänker och ger mig detta fel http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. radu nocanu sade han

  Jag försökte installera Super Antispyware. Vi Clay programvara precis där du har angett. Jag följde stegen Videotutorial installerades, men det finns ingen grund, ändras skydda pagefram Home. Jag kan inte göra något med det. Dessutom hämtade körbara skiljer sig från lera av den adress som anges google.
  Vad kan jag göra?

 70. adrian Gudus sade han

  radu nocanu:
  Jag försökte installera Super Antispyware. Vi Clay programvara precis där du har angett. Jag följde stegen Videotutorial installerades darnuapare sida basis, ändras skydda pagefram Home. Jag kan inte göra något med det. Dessutom hämtade körbara skiljer sig från lera av den adress som anges google.
  Vad kan jag göra?

  Om du spendera lite mer tid och noggrant läsa handledningen visas under rubriken och datum för att skicka handledning. Från då till nu programvaran har förbättrats, de kommer ut nya versioner av programmet och dess gränssnitt så det är naturligt att inte längre ser ut handledningen videon.
  Du är här: http://www.screenr.com/ph98 en videopresentation med inställningar som du begärde för den senaste versionen av programmet Superantispyware

 71. Hej ... .Jag försökte med Windows Defender och berättade att Windows körs Motsvarande [normala] ...
  Om jag kan jag vill veta och vilket program filmade .. Tack :)

 72. adrian Gudus sade han

  vlad:
  Hej ... .Jag försökte med Windows Defender och berättade att Windows körs Motsvarande [normala] ...
  Om jag kan jag vill veta och vilket program filmade ..Multumesc

  Catmasia finns handledning om det. Du hittar den använda sökrutan i övre högra sidofältet. Camtasia eller CamStudio du skriver, trycker på Enter och du hittar tutorials (jag upprepar, vi använder Camtasia)

 73. andreea sade han

  På en smartphone (Android) hur man kan upptäcka om du har en spion app installerad?

 74. DANIELA sade han

  Tack så mycket !!!!!!!!

 75. sal
  ajutatima att desinstalez Malwareebytes Anti-malwware om hur man ska gå tablett

 76. Tack så mycket ... Jag hade en trojan som rörde ... vi går in i spel och skräppost några vulgära ord ... först förstod jag att något är fel ...

Tala Your Mind

*