Hur man upptäcker och tar bort alla tomma mappar med Fast Empty Folder Finder - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om en mycket intressant program som söker igenom din dator för att hitta oss tomma mappar och bli av med detta, programvaran heter Tom mapp Finder Fast. Det händer ofta att installera och avinstallera alla typer av applikationer, väl, efter att avinstallera program fortfarande spår av dem genom partition operativsystemet, konfigurationsfiler eller mappar är tomma. Om du vill att någon ska hitta dem automatiskt utan att manuellt behöva söka för oss att sitta och titta i varje mapp för att kontrollera om den är tom eller inte, kan vi använda ett program vars namn du hittar handledning video. Ansökan är portabel, kräver ingen installation, kan tomma mappar söka efter någon plats, USB-minne, extern hårddisk. Det fungerar på alla Windows-operativsystem. Jag tyckte att det här användbar applikation när jag ville rensa datorn och 500 G, sitta manuellt söka tomma mappar, inte bara ett nöje så jag kom i hjälp denna ansökan eftersom de har vunnit en tid och jag slutade snabbt rengöring. Som sagt jag inbjuder dig att titta på video tutorial!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. AdrianGudus sade han

  Jag vet att jag vet, du kan inte se muspekaren 🙂 Det är det ... programvaran är extremt enkel att använda

  • AdrianGudus:
   Jag vet att jag vet, inte se muspekaren Detta är ... mjukvara är extremt lätt att använda

   Det är detta, vem vet hur det känns att vara buskig ansökan verkligen behöver markören, men du ser de andra tutorials att inte längre intanple så kanske nästa tutorial är cv tätare och måste följa markören.
   Hur som helst mycket användbar app! Lycka till i framtiden!

 2. Vildare sade han

  Salut! Du kan göra några tutorials om hur du använder program fuska motor och Sol Editor tack? Tack.

 3. tibyarad sade han

  Mycket användbart programiorul. Tack tutorial.Chiar jag behövde honom.

  uppriktigt Tibyarad

  • Luca sade han

   AdrianGudus:
   Jag vet att jag vet, inte se muspekaren Detta är ... mjukvara är extremt lätt att använda

   tibyarad:
   Mycket användbart programiorul. Tack tutorial.Chiar jag behövde honom.

   uppriktigt Tibyarad

 4. Dragos sade han

  Mycket användbart program.

 5. costy sade han

  Se Adrian gjorde en tutorial på chat handledning engine.Frumos

 6. Calin sade han

  en fråga jag kan inte se hur i Firefox tutorials? Det verkar bara svart Flash Player för Firefox. IE och Safari går bara till mig

  • caesar sade han

   Calin:
   en fråga jag kan inte se hur i Firefox tutorials? Det verkar bara svart Flash Player för Firefox. IE och Safari går bara till mig

   Du måste avinstallera det och installera det igen så jag gjorde och jag gick.

 7. dragonuroshu sade han

  För mig är det inte laddas på krom tutorials 10.0.648.151

 8. sorin sade han

  Adrian,

  På krom videotutorialele kan inte längre följa.

  igår

  • caesar sade han

   sorin:
   Adrian,

   På krom videotutorialele kan inte längre följa.

   igår

   Avinstallera och installera Google Chrome och jag så jag gjorde och han gick.

 9. AdrianGudus sade han

  För dem som inte kan titta på handledning, töm cacheminnet och webbläsare coockie platser. Var försiktig när du inte har videotutorial.ro i en flik öppen. Om du inte vet hur man tömma cachen och fortsätt enligt coockie platser HÄR

  • dragonuroshu sade han

   AdrianGudus:
   För dem som inte kan titta på handledning, töm cacheminnet och webbläsare coockie platser. Var försiktig när du inte har videotutorial.ro i en flik öppen. Om du inte vet hur man tömma cachen och fortsätt enligt coockie platser HÄR

   Ms.A arbete.

 10. Calin sade han

  Mozilla går nu ibland ge konstigt

 11. nybörjare sade han

  Hej folks! Om du inte har något emot kan du berätta om jag partitione korrekt och Hardu, titta här 2 img: http://img855.imageshack.us/g/hddc.png/
  Tack så mycket och bra dag

 12. Cristiii sade han

  Bra. Vi har ett mycket allvarligt problem, av misstag tryckte jag på en knapp för att bevaka jag har en Philips LCD-skärm, av misstag tryckte jag på knappen Smartlmage och nu har jag en linje som rör sig från höger till vänster, å ena sidan SmertImage On
  å andra sidan SmartImage Av, jag vet hur och var jag ska inaktivera SmartImage men jag kan inte trycka på någon knapp på monitorn, inte ens "Monitor av" -knappen Datorn är inte låst och den fungerar nu men linjen och knapparna fungerar inte, snälla hjälp mig Så snart som möjligt

 13. augustin sade han

  Jag har ett problem med dina tutorials när jag vill titta på dem måste räkna Nära att spela och efter att ha gett Nära att spela inte börja ladda handledning är allt jag har kvar 10 minuter och en lösning degeaba.Daca vänligen svara mig .Multumesc!

  • AdrianGudus sade han

   augustin:
   Jag har ett problem med dina tutorials när jag vill titta på dem måste räkna Nära att spela och efter att ha gett Nära att spela inte börja ladda handledning är allt jag har kvar 10 minuter och en lösning degeaba.Daca vänligen svara mig .Multumesc!

   Läs min kommentar ovan

   • Cristiii sade han

    AdrianGudus: Läs min kommentar ovan

    Jag försökte varje bowser, inte Mozilla Firefox inte gå, bara för att avinstallera det och sedan titta på det och installera det igen

 14. Daniel sade han

  Hej! Snälla dak kan du hjälpa mig med något ... Jag har problem med komp, det ger mig alltid era när jag vill öppna det, och när det faller om startar det om sig själv, varefter du säger att jag inte har ett operativsystem på det .. vet du vad problemet skulle vara? vara på grund av hdd? dak kan du hjälpa mig ... mss mycket

 15. FLORIN jr. sade han

  Hej killar, Finns det ett program där ATT LYSSNA en låt, men mycket långsamt att lära NOTERAR, TACK JAG VILL ANVAT ORGA ACASA.VA AJUTATIMA SFATUITIMA eller varför TACK FAC.VA.

 16. Acer Aspire 5100 sade han

  Mycket trevlig handledning

 17. cuibaru sade han

  en fråga: ett grafikkort är PCI-E × 2.1 16 passar på ett moderkort som är PCI-E × 2.0 16 jag i3 proc-540 och pl. h55 gigabyte basis ud2h och jag vill få mitt grafikkort som http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-ati-radeon-hd-5670-1024mb-gddr5-128-bit-hdmi-pci-e–pR567OC-1GI

  • AdrianGudus sade han

   cuibaru:
   en fråga: ett grafikkort är PCI-E × 2.1 16 passar på ett moderkort som är PCI-E × 2.0 16 jag i3 proc-540 och pl. h55 gigabyte basis ud2h och jag vill få mitt grafikkort som

   Du kan köpa moderkortet tyst.

 18. cuibaru sade han

  Jag glömde att säga att jag har en corsair källa 430 w.suporta Gör mitt system?

 19. sumomanu sade han

  tack

 20. Flik sade han

  att ta bort tomma filer jag använder Glary utilities.ami som mer och även filer fortfarande duplicate.bafta

 21. Costydark sade han

  så vitt jag vet (att jag har en) äter ATi-kort dig från källresurserna ... .i HD 5450 behöver du 400W-specifikation ... .kanske bara med överklocka ... det kommer att fungera. Jag säger dig om du inte får en Corsair CX500, glöm det till Cristis handledning om källor så kommer du att inse -> sök Hur man väljer vår källa (eller något liknande) Jag hoppas att jag hjälpte dig och andra 😀

 22. Costydark sade han

  Jag hoppas att göra en tutorial på fastigheter ATI eller nVidia

 23. mihai sade han

  Ja, en fuskmotorhandledning eller ett liknande program skulle vara intressant.

 24. bebe sade han

  Ni vårdnadshavarens a ... det är mycket användbart fuska motorprogram och jag vill veta mer om det! ... .Även ..imi Är mycket bra ... som hur axplicati! ASTP tutorealu om fuska motor!

  • Cristiii sade han

   bebe:
   Ni vårdnadshavarens a ... det är mycket användbart fuska motorprogram och jag vill veta mer om det! ... .Även ..imi Är mycket bra ... som hur axplicati! ASTP tutorealu om fuska motor!

   Bebe, vet du fuska motorprogram är ett program för Hack, hacka är inte tillåtet att göra eftersom det kan hända stora problem !!

Returlänkar

 1. […] Jag rekommenderar samma kategori: Hur man hittar och tar bort alla tomma mappar med Fast Empty Folder Finder Duplicate Cleaner, gratis programvara för sökning och radering av filer [...]

Tala Your Mind

*