Den bästa elektroniska cigaretten, Kayfun V4

Hej vänner, i dag kommer vi att diskutera den bästa elektronisk cigarett för tillfället. Det handlar om Kayfun V4 en tank atomizer Servis aka RTA designar i Ryssland och genomförs på högsta nivå i Tyskland. Naturligtvis inte glömma den lilla kinesiska tvåtakts tre rörelser har klonat teknik, för oss en ny sälja billigare.
För en tid sedan Vi presenterade flera modeller av elektroniska cigaretter. Det har förklarat hur dessa cigaretter och vilka är de viktigaste teknikerna. Från då till nu har förändrats och många modeller har kraftigt framåt.
Kayfun V4 är en modern och mycket komplex modell. Denna kurs ger och en otrolig nivå av prestanda. Med Kayfun V4 är en riktig Titanic när du startar vapezi. Naturligtvis Kayfun V4 att upprätthålla sin prestation, måste vi ge honom dyka upp grupp. Att leverera sin Kayfun V4 använda en elektronisk (batteri) och Wataj Eleaf iStick 50W med justerbar spänning.
Senaste modellerna av spridare som jag använde gav mig inte ens 20% nivå av prestanda som det erbjuder Kayfun V4.
För att vara rättvis är denna atomiserare inte "original", det är en mycket välgjord klon. Den ursprungliga Kayfun V4 är extremt dyr (150 euro), medan klonen är 100-150 lei i Rumänien.
Min åsikt om Kayfun V4
Varje gång jag ser en exceptionell teknik prestation Jag lyfter på hatten, allt som kommer deomeniu. Kayfun V4 är en produkt avsedd och perfekt. För att ge dig en uppfattning om mivel finmekanik, ge bilden nedan.
Kayfun V4 system ovikta
Produktion av ånga
Mannn och Titanic. Dessutom erbjuder iStick-läget också en "gaspedal" i form av justerbar röstning och Wattage. Du är inte nöjd med volymen av ångor som produceras, du ökar helt enkelt wataj och tackar dig för hur mycket din kropp stöder. Jag och andra omkring mig får en hosta från varje rök (flytande 6 mg nikotin) om vi överstiger 20W, och glöm inte, det kan gå upp till 50W.
Om Kayfun V4 jag kunde tala och visa tiotals minuter, och om jag stressa den. Idag gjorde jag bara en snabb introduktion för att se hur du är intresserad av ämnet. Om du vill gå på djupet, låt mig veta i kommentarfältet.
OBSERVERA!
Om du inte är rökare, inte börjar röka! Är en last som inte kommer att ge något extra. Do not get smartare, du är inte den coolaste. Det är en dålig vana som kommer att utarma och illvilja.
Denna handledning är mer för offren för denna last (rökare) som vill hitta en väg ut, eller ens att reparera minst basilika.
Elektroniska cigaretter blir inte av med cigaretter, de erbjuder bara ett hälsosammare och mer tillgängligt alternativ. Nikotinberoende kommer att bestå.
Vätskor har olika nikotinkoncentrationer är vätskor som inte har någon nikotin och kan hjälpa rökare att bli av med nikotin, samtidigt som ritual (kaffe, efter måltid, etc.)relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. flo13 sade han

  För mig, en intressant, tänkte jag verkligen inte på andra modeller än de du presenterade förra gången, även om jag inte röker mycket, även med den gamla sparade jag mycket pengar och det var en bra tid när jag var nöjd med det (1,5, 2-XNUMX år) varefter jag gav upp och gick tillbaka till de traditionella men vid detta tillfälle väckte du mitt intresse och jag måste se hur jag blir till en sådan här. Jag vet inte om det finns något mer intressant att presentera, men jag är nyfiken på vätskans laddning och jag misstänker att batteriet räcker länge. Det verkar verkligen och visar "prestanda".
  Han undrade hur röken ut genom att trycka på en knapp och de äldre var tvungen att ge käkarna tung))) för att gå ut så mycket rök. Bafta ytterligare.

  • Efter tre puffar inte kunde se nästan ingenting genom 18mp rum. Min fru kom och öppnade fönstren. Det är verkligen överdriver inte. Jag var 20W med 1.3-1.4 ohm motstånd.
   För att bättre förstå kan du avsluta en 30 ml flaska vätska på 2-3 dagar om du är "seriös" med jobbet.

   • flo13 sade han

    Mr Cristi hårt, vill jag säga att jag sökte och jag fann mig själv en av 30 w (eleaf) var dyrare men 230 lei supeeeeerrr hårt som du sa att du inte behöver använda .eu både 9-10 w och e belea.cred och hoppas att deras vartenda öre och jag 3 månaders garanti och är inte testad för skämt. )) Jag vill tacka dig för handledning och förslag.

 2. FaqyaK sade han

  Vi låter bättre all rökning så att vi inte behöver något av det klassiska elektronisk cigarett!

  Om du verkligen vill sluta röka du behöver 3 saker: tecken, ambition och stolthet.

  • Sant. Stora ord.
   Tyvärr, när det gäller rökning, jag har ingen ambition. De kan sätta nästan vad som helst i åtanke, men inte här.
   Sanningen är att jag älskar att skit morgonkaffet. Starkt kaffe vattenkokare, inte skit filtret. Det är min stund, och jag vill inte gå honom.
   Jag har inga andra laster, bara cigaretter och kaffe och teknik ... .a, och du!

   • laurentiu sade han

    Cristi tycker att det skulle vara bättre så ... ... "du, teknik, kaffe och du bör torka av cigaretten". Ima uppskattning.

   • Dumitru G. sade han

    Hello Cristian. Jag uppskattar ditt arbete, göra ett bra jobb för alla! Du är här, är Kayfun 4 ett väl utfört arbete. Även om det är en klon av 90 lei, fungerar mycket bra. Efter år av tobaks 36 allt leksak gillar jag. Hälsa och mycket mer handledning !!!!!!!!

    Respektfullt, Dumitru G.

  • Daniel sade han

   Motivation, emotionell intelligens, allmänt uppvaknande!

 3. Daniel sade han

  Du måste ha ambitionen att sluta röka! Jag lyckades sluta två år och känner och sanatate.Am ficka och rökning 25 år och dåliga vi gjorde !! E .. vågor av ungdomar! ))

 4. Bogda sade han

  Jag tror inte att denna videohandledning är vettig! Det bör tas bort! Uppmuntra barn ... Min åsikt

  • Jag tror inte uppmuntrar barn.
   Vi kan inte lägga saker under mattan och låtsas att det inte existerar.
   Ungdomar som vill röka, inte jag se på Internet, men för att de vill vara mer smart än andra, att vara smart som andra verkar mer mogen än de är.
   Åtgärder för att förbjuda cigarett reklam eller deras prishöjningar har misslyckats, utom högre inlösning budget kan. Samma bilder på paketen ger intryck av att något är super farligt paket, och hur är unga: adrenalin, fara, äventyr, förbjudet saker. Dessa åtgärder har bara tjänat till att öka konsumtionen.
   Bättre sätta på läroböcker och skolor chockerande bilder på väggarna, kasta alla unga människor att lära sig till förmån för fara, och kändes som små gangsters. De var tabu extrema.
   Det är bättre att vara världen informerad, att veta vad det är. På så sätt omvandla faror i saker vardagliga, vardagliga, som inte kommer att locka unga Astat hårt.
   Saker som ni inte vet alltför många saker verkar exotiska och intressant.
   Den förbjudna frukten lockar människor som en magnet.
   Amsterdam-experimentet bevisade hur den mänskliga hjärnan fungerar gentemot laster. När de "lätta" legaliserades minskade konsumtionen bland lokalbefolkningen, varefter turisterna som bröt dörrarna till respektive kaféer, lockade av den stoppade frukten.

 5. Alexandru sade han

  Jag hälsar dig Christian och jag vill tacka dig på det här sättet, tack vare dig upptäckte jag den elektroniska cigaretten och jag förblev trogen mot denna typ av "rökning" ganska ångande, i början för 3 år sedan hade jag en kitt med 2 batterier och två kartomiserare, nej Jag var nöjd med dem och jag kunde inte sluta röka men jag ville inte ge upp för att se att det var mycket billigare. Sedan tog jag en clearomizer att 5 + hmm var intressant men jag hade den heta ångan på grund av motståndet, varefter jag hittade evod och här stannade jag super kall ångsmak allt du vill, nu brinner jag för allt som kom ut nytt men ärligt om du anländer att popa en flaska med 30 ml vätska på några dagar så kallas det inte längre spara, jag är av den åsikten att vi borde arbeta mer med detta kapitel
  Om du får 300 vätska när många kommer att återvända till analog

 6. adrian sade han

  Jag 47 år och jag slutade cigaretter för cirka 15 år!
  nu kan du ge käftar till mig utan frestelse! ... även cigarrer, som vid första anblicken är coola.
  Jag rökte sedan jag var 16 ... Jag försökte allt på marknaden: från de kommunistiska filtercigaretterna (Bega, Timisoara, Bukarest, Cismigiu, ...), de icke-kommunistiska (Bucegi, Nationale, Carpati, ...), sedan hela serien av importerade cigaretter (Camel, BT, Golden Dear, Alberia, Marlboro, Old Kent-wing, Assos, Lexington, Chesterfield, Greedy Blonde, Dunhill, ... och lång lista!)
  Jag lämnade plötsligt efter en berusad med överdriven konsumtion av cigaretter Scary!
  a2a dag simtidu mig fel, kastade jag från instinkt, alla cigaretter i huset, och sedan den dagen jag har aldrig rökt!
  Jag kommer också att vilja ha denna ambition och att komma över frestelsen att röka i framtiden!

 7. Dan Burtea sade han

  Hej. Jag är intresserad av denna Kaifun cigarett, hur hittar jag? Jag röker mer än 30 år och förra året tog vi elektronik, men jag kinda galen och ibland jag vill ha något bättre. Väntar på information via e-post. Thankyou!

 8. Valentin sade han

  Jag önskar verkligen en handledning om DSLR med film, inställningar, funktioner, etc. Du gjorde ett mycket intressant för ett tag sedan om Nikon D5100 och inte skadar varandra om nuvarande DSLR och dina mål, naturligtvis. Tack på förhand!

 9. Sptzy sade han

  Kära kristna, jag vill prova denna typ av cigarett som är anledningen till att jag vill göra en fullständig tutorail som laddning, där luamconsumabile OM BARA måste vi ändra finfördelaren eller behöver rengöras? Tack på förhand !!!

  • Kayfun V4 är en sprayflaska resistanser hjälpsamma och de göra det ensam. Jag ska visa dig en handledning, det är mycket enkelt. Bara inte Nichromtråd Kant och en speciell bomull veke. Dessa köper dem en gång och du har månader till flera år.
   Beroende på hur många som får dig styrka, uthållighet komplex därav blir lägre eller högre.

 10. Sptzy sade han

  “Http://www.cloud9vaping.co.uk/Kayfun-V4” Jag hittade detta, LOCOMOTIVE, inget annat !!! 🙂

 11. bogdan sade han

  30 ml om hur många cigaretter detta?

  • adrian Gudus sade han

   De säger 2-3 20 ml skulle motsvara cigaretter. Nu gör du redogöra hur många cigaretter innebär 30 ml

  • Det finns ingen exakt motsvarighet.
   Jag ska säga är min konsumtion.
   Innan jag röker ett paket om dagen.
   Nu konsument 30-60 ml månad.
   Beräkningen är relativt eftersom olika märken av e vätska konsumeras på olika sätt.
   Det finns många faktorer i spel. Den viktigaste ingrediensen påverkar förbrukningen av flytande nikotin. Eftersom nikotinkoncentration är högre, desto mindre vapezi.
   Materia och arom men även andelen VG och PG (glykol). VG är mer viskös vätska, som strömmar svårare och svårare konsumera. PG-plats flyter bättre och är upp snabbare.
   En behaglig doft får dig att röka oftare, en mer neutral
   Som många säger, de saker du lärt dig i år av e-rökning. Kanske ska jag göra en handledning som kommer COI sade om mina erfarenheter med den elektroniska cigaretten. Det var också bra, men även en del mindre bra.

   • bogdan sade han

    Jag har använt den elektroniska cigaretten, och jag kom ml 10 3-4 för några dagar, och endast använda detta som en kväll acasa.Din Tyvärr de stängda butiken, och det enda område inte längre värt att köpa någon annanstans det var alltför departe.Un sak jag märkte att var borta torrhosta morgonen som jag brukade cigarett flytande koncentration 18mg electronica.Foloseam nicotina.Nu kallar det en dålig idé! min gissning är att du måste köpa en kvalitet elektronisk cigarett, första, problemet är i första hand används för att beställa bateria.Am tine.Momentan köpte tobaksbruk, och jag gör tigarile.Tigara enda elektron är en lösning! försvinner lukten av rök i huset och få mig billigt .och det säger att du gör mindre rau.Bine nu närvarande delas

 12. bogdan sade han

  Det är bra om du är ml 30 10 dagar räknat på ett paket om dagen

 13. Daniel dop sade han

  Det faktum att jag slutade röka i 3 år efter 14 års rökning gav mig 40 kg mer ... den första månaden var helt kriminell (jag ville ta en cigarett och faktiskt äta den) men jag lyckades! all röktrang förvandlades till en aptit …… Jag började röka igen men kg förblev …… .Jag gick från 80kg till 120kg under tiden jag slutade röka. Jag vet inte vad jag ska säga, nu är jag inte glad att jag gick då ... ..

  • bogdan sade han

   så också! du inte vill röka, jag kan väska en twist incredibila.Cum kaffe och rök, jag gör trece.Asa att en dag ja, en dag ingen)))

 14. nik. sade han

  Articol.poate och göra en fin handledning om vardande motstånd, installation och vätskor med eller utan smakämnen.

 15. tobak skjul och injiceras i rören ut en tredjedel eller halva priset på tobak tigarilor.Depinde vad du vill.
  Enligt min erfarenhet med elektronik kan jag säga: när vapezi mer per dag från 3ml upp börjar få huvudvärk efter att ha ätit (när marge väl en cigarett) från vapat du bränna munnen, din torr hals och kant bör dricka vätska fortsätter att skjuta ut av det (röka en cigarett och läser över tiden, två andra)
  det finns inga studier av långsiktiga effekter av vaping, de säger bara "de är mindre skadliga"
  Jag vet någon som VAPA och har diabetes och läkaren sa till honom att i stället för elektroniska röker
  Nu väl: om du kan vapat du kan inte röka.
  och nu är jag tillbaka på cigaretter, tobak skjul injicera rör och gå för en tredjedel av priset på cigaretter.

 16. Calin sade han

  Elektroniska cigaretter är mer skadligt som vanliga cigaretter. och jag för min del är rökare. men jag röker inte regelbundet. Jag kan alltid lämna. allt beror på viljan hos alla, som ofta gånger leder du lämnar en cigarett du kör på den. och om någon säger att det är inte jag ogynnsamma maj hantlar elektronisk cigarett görs från det nonsens som vätska.

  • Alexandru sade han

   Calin, men hur mycket skadlig "normal cigarett" har han, studerade du och såg att den är mycket skadlig?
   Jag har 3 års vaping och jag kan säga att jag inte blir trött, jag hostar inte längre och jag mår mycket bättre, så eftersom jag ser att jag är mycket bättre anser jag att jag är mycket bättre ok.

  • Någon grep elektronik, kommer han att säga att det känns bättre än tidigare.
   Nu kan jag inte väskan hand brand som är 100% säkert, men kan lägga sin hand på vulkan Jag mår mycket bättre än med tobak.
   Vi måste vara realistiska, ingenting är 100% friskt. Jag hörde att om du dricker för mycket vatten kan du vända ett hörn. Vem skulle ha trott ...
   Hur man hålla sig borta från problem med elektronik?
   1. Du måste använda vätskor med låg koncentration av nikotin, eller ingen nikotin.
   2. Undvik intag av smaksatta vätskor, aromer är problem.
   3. Akta dig för spridare sladd kiseldioxid.
   4. Inte sitta hela dagen med sin nos.
   5. Gör det inte en rutin (än kaffe redo).

   • George sade han

    Văleuuu men vad som är fel med kiseldioxid sträng? Jag vapez så ceva.cred som passerar kayfun, handledning med nödvändiga detaljer.

    • Kanske om strängen av kiseldioxid är gjort rätt, inga problem.
     Problemet vid gruvan inträffade när marknaden verkade sträng av kiseldioxid bokningar på men det vet var. De var mycket skiljer sig från originalet.
     Problem:
     Jag kände ganska märkligt utslag på halsen, inget känt förut. Dessutom smaken av vätskan jag var van vid, var mycket annorlunda.
     Jag förstår att dessa strängar av kiseldioxid, medan börjar upplösas och bete sig konstigt.
     Nu eftersom master Kayfun platsen är mina egna leveranser. Ingen kan skjuta mig i bröstet.
     Jag vet att jag använder alltid samma kvalitet, veke av en cellulosafiber och super hi-tech Ni-krom tråd för resistens.
     Jag ska säga mer i nästa tutorial. Viss information kommer att vara mycket värdefull för dem som är intresserade.

     • George sade han

      Patti och jag är så med lågt motstånd kiseldioxid cost.am löste problemet genom att köpa bra och att jag skapar en tråd Kant motstånd ce5cc.aş går kayfun men jag tycker att det är svårt att pilotat.poate rymdskepp nästa handledning kommer (detaljer, detaljer detaljer) .eu tror att en väg 30w tillräckligt ptr. kayfyn, eller hur? abur.părerea till 50w är min ångbåt.

   • tcp3 sade han

    Elektroniska cigaretter är också lika farliga. Det är inte teknik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sptzy sade han

     Du rökt / vapat någonsin att säga det, eller du postaci av alla tillverkare av cigaretter?

 17. kiseldioxid, är silikos långt
  ny trend VATA.
  ull har olika smak (bäst)
  sanningen är att absosrbe ull, bibehålla (den har en annan konsistens).
  till kiseldioxid kan du ge den "torrförbränning", till bomullsull byter du den.

 18. Marian sade han

  Som VAPER, jag tände upp när jag såg en sådan artikel på webbplatsen upprätthålls av vissa människor för vilka jag bara känsla och respekt. De är en del av de mest avancerade i "vaping", som för närvarande innehar en 150w att Sigel Vertias RDA är en freakshow rDNA 40 med mini inställd på TC.
  Jag lämnade den analoga ett år sedan och omkring 4 månader jag övertygad om min gamla, håller en Kayfun v4 från tobecco en iStick 30W och en v2 från ehpro på istick 20W. Vi båda lagt ner mycket pengar i det, men allt ut extra om man räknar hur mycket pengar jag gav månatliga cigaretter. Allt detta utan att ta hänsyn till hur fin doft hur läcker vätska och vissa är och som logiskt eliminera risken stor sjukdom som orsakas av rökning.
  Kanske i framtiden presentera en totrial om DIY förmodligen är mer intresserade. Fortsatt framgång!

  • Jag skulle vilja presentera mer i detalj. Det skulle vara mycket att säga om dessa nya instrument förångas. Tyvärr finns det också besökare som trodde som främjar rökning.

   Jag ser dig det en hel arsenal av avancerade verktyg och särskilt dyra. Jag tror att vice've förvandlas till passion.

   • George sade han

    Jag tar det blir det ingen justeringar kayfun och handledning om Sin sina leveranser?.

   • Sptzy sade han

    HJÄLP MIG !!! - Jag röker 1 och ett halvt paket om dagen, jag kan inte sluta, det är därför jag vill byta till elektronik. Jag såg presentationen och för att inte ge pengar för alla slags nonsens, tänkte jag köpa den här modellen, men jag vet inte hur jag ska gå, jag såg självstudien på engelska som jag publicerade ovan, men det gjorde jag inte riktigt Förstod, varför fortsatte han att vrida dessa "nötter" (redan i början av handledningen) ??? Därför gör du självstudien nedan. De som inte gillar det, öppnar inte den här sidan, hur som helst, det är en början och jag är medveten om att de 2000 ämnena i den klassiska cigaretten är skadliga. Ge oss den här möjligheten, eller lägg upp den på din Youtube- eller Google + -kanal. PS- Det kommer alltid att finnas några cirkusartister som kommer att ha något att kommentera, för om du gör en handledning om ett äpple (frukt), de kommer att säga att det finns skadliga ämnen att stänka i svansen, att det har E, etc. Tack på förhand (jag tror på PRO-handledningens vägnar) !!!

 19. för korrekt sptzy
  kasta dig inte på dyra "verktyg" om du aldrig har ångat.
  skaffa dig en chit vid först för att se om du vill.
  Cristi visar dig här är Servis ställa in den ensam, att hon gör en ohm motstånd 1,2, 1,5 2ohm ,,,,, ,,,, som du ger dig ånga.

 20. Cosmin sade han

  Jag har en fråga, jag ser att du är mycket kunnig i det område som elektroniska cigaretter av alla slag är inte en rökare och jag är inte brinner men jag vill göra gåva sådana cigaretter någon röker åtminstone ett paket cigaretter om dagen, inte jag behöver göra för att hjälpa honom att lämna endast när det gäller material! Personen har 60 år och röker under en lång tid. När det gäller vätska som måste köpa skulle vara mer kostnadseffektivt för en rökare? Eller vad rekommendation du i det här fallet? Inte picky röker cigarett efter cigarett precis som om de hade en leksak av det skulle bara stanna med henne i munnen, och undrar vad kostnaden?

 21. prs av pengar mycket, började mycket mer ieftin.Un kitt. ser ut som jag gjorde: ge dina pengar i en månad på cigaretter du köper injekteringsbruk och Musa vapezi en månad (som cigaretter pengar bara du) .Efter en månad faci.lichide började se vad du hittar i marknaden (stora Berceni, drake ,,,, ,,). huvud (förångare) Servis om du vill (bibileala) .mod (batteri) om du är vapat.

 22. Jag har ett användbart knäpphuvud (klon) det verkar väldigt enkelt att servera och är den bästa kycklingen i det 5 ml och vamo-läge (första generationen).

 23. George sade han

  Hej . Först och främst respekt för den här webbplatsen. Jag skulle vilja att du berättar om möjligt, kombinationen mellan "Istick tc 40w och aspire nautilius" är lika med eller nära det du rekommenderar
  .Multumesc.
  god dag

 24. Adrian sade han

  Och jag gjorde sluta röka 3 veckor sedan och valde vapatul som en övergång för att sluta helt. Inte alltför nöjd med vad han rekommenderade pojken ge butiken stället Vaping ville jag något liknande du presenterade själv här, men han ville inte låta mig ta, rekommenderar jag börjar med några neservisabile något liknande du har visat dig (Aspire) tror. Och jag brukar gå till något mer professionell men man måste studera problemet.
  För mig är det bra att du presenteras. Lycka till!

 25. Mariana Preda sade han

  Bra! Där kan du beställa cigarett och reservdelar till det?

 26. Eusebius sade han

  Jag köpte e-vätska med en nikotinkoncentration för hög för mig ... vad kan jag göra för att sänka koncentrationen? ... Är det ok att tillsätta destillerat vatten?

 27. Eusebius sade han

  Ok, tack för. Svar.

 28. Vad tjocklek har gänga för korrekt bevis jag beställde och jag gillar din men vet inte vad som ska få för att motstå läsa om Kanthal men vet inte tjockleken astep ditt svar och om du gör en handledning om lastning och ändra motståndet skulle vara ok, är av detta på youtube men som jag inte berätta för någon .är UPP tack.

 29. Ionut sade han

  Jag gillar verkligen handledningen och allt du gör här på videotutorial.ro du är fantastisk, du har all respekt från oss som har var du kan lära dig när vi behöver, hur bra du är. Jag är i början av vägen när det gäller elektroniska cigaretter, jag började med "eroll c" Jag gillade verkligen designen av den och kunde inte motstå att jag inte köpte den utan att studera fältet och allt som betyder en elektronisk cigarett, när det gäller Jag är besviken över den här modellen på grund av att vätskan flyter från den när jag drar + och det faktum att jag laddar den 3-4 gånger om dagen, för designen har den 10 från mig, resten lämnar mycket att önska. Min begäran och jag antar att många av dem som har tittat på din handledning är att vägleda oss där vi med säkerhet kan köpa denna elektriska tiara och hur man ändrar dess motstånd eller laddning, något mer detaljerat i den här modellen. Tack!!!

 30. Aurelian sade han

  Hej, har någon idé om:
  1. PCB-batterier (Protected Circuit Board) med 3 millimeter längre passa in det aktuella läget?
  2. det inte finns någon vätska på den rumänska PG (propylenglykol)
  Låt mig länkar
  Tack!

Tala Your Mind

*