Elektroniska cigaretter, arbetsprincip, komponenter, tips och rekommendationer - videohandledning

Hej vänner, idag kommer jag att ta upp ett ämne lite annorlunda, det handlar om förfrågningselektroniken, ett alternativ för dem som vill sluta vanliga cigaretter, alternativ som hjälper oss att minska avsevärt mängden betalas månadsvis för tobak, vilket inte är liten, en familj med två rökare kan spendera 200 euro per månad per år 2400, 24.000 år 10 euro (studio), upssss.
Cigaretter, elektronisk uppfinns lång tid men har blivit populär med oss ​​eftersom de stiger upprepas cigaretter normala, dessa ökningar är faktiskt en ökning av punktskatten på tobak, det är därför cigaretter betraktas som en lyx, så är det cigaretter kan vara betraktas som en lyx eller ganska dumt fördel av vår stat.
Ago 15 månader jag beslutade att gå på elektroniska cigaretter (eftersom jag rökt normal), tyvärr jag hade ingen aning om att de inte visste vilken märkena inte visste vilken är funktionsprincipen för en elektroniska cigaretter (endast misstänkt), avslutningsvis jag visste ingenting. Jag köpte den första satsen från en mall (ett kål), satsen var ganska dyr och dess prestanda var ganska dålig, gav inte upp och började samla in information, resten jag berättade handledningen utsträckning (53 minuter).
I lektionen berättade jag steg för steg, stegen jag gick fram till idag, modellerna av finfördelare och batterier jag använde, vätskan jag föredrar, detaljer om modellerna för kartomiserare och finfördelare, jämförelser mellan dem, mina preferenser när Det handlar om smaker och många andra detaljer som kan hjälpa dig att bilda en idé om denna värld av elektronisk rökning, även kallad "värld av ångor", eftersom den elektroniska cigaretten inte avger rök, den producerar ångor efter att förångas vätskan .
Det skulle tala om någon spatamani sprayer, vätskor, batterier, mods och andra sånt tyvärr din tid och uppmärksamhet är begränsade. Om du är intresserad av detta ämne, skriv till mig på kommentarerna och jag kommer att fortsätta med andra saker med anknytning till elektroniska cigaretter, men glöm inte att ange vad du är intresserad.
VARNING:
Denna handledning är främst avsedd för dem som röker och vill ha information om elektroniska cigaretter, de som inte har denna last inte börja röka, kan även dessa elektroniska cigaretter vara beroendeframkallande och nikotin är ett läkemedel och som förmodligen alla vet, droger inte de är bra.
Om "patienten" i handledning.
Till slut måste jag berätta för dig att jag inte slutade "nikotin", jag röker fortfarande elektroniska cigaretter, i ett år och tre månader rökte jag bara en vanlig cigarett från vilken jag inte kunde få ens tre ångor och jag kastade den bort. . Nu mår jag mycket bättre, jag har gjort betydande besparingar och jag hoppas att en dag kan ge upp dessa också. Jag kan knappast tåla lukten av vanliga cigaretter, nu förstår jag dem som inte röker (jag trodde att de var lunefulla), lukten av vanliga cigaretter är outhärdlig efter att du slutat eller inte röker alls.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. sorin sade han

  Ingen rökare men jag såg med glädje;)

 2. sorin:
  Ingen rökare men jag såg med glädje;)

  Har du inte börja om igen!

 3. du ser ut som en väldigt smart pojke jag uppskattar sådana människor ... ja var får du så mycket information om teknologitelefoner och andra saker ... nu ledsen för att det jag sa i kommentaren inte är relaterat till ämnet cigaretter ... och förresten skulle jag vilja Jag har en handledning om hur man skapar spel för hvga-telefoner som LG P500..x8 ... Jag såg något relaterat till detta ämne ja utan några videor..Jag förstår hårdare ... hur man gör gameloft-spel till exempel kompatibla med sådana hvga-telefoner ..

  • Om du brinner för något, i mitt fall tekniken inte bör göra en stor ansträngning, läsa med nöje alla typer av tekniska artiklar, komponenter och prylar plattestet, kommer resten naturligt. Du måste älska det du gör.
   Med spel vet jag inte vad jag ska berätta för dig, om ett spel gjordes för 800 × 480 är det svårare att få det att köra med låg upplösning, vice versa istället fungerar det, bilden är helt enkelt skalad, android-bikaka och ICS-skala applikationer med låg upplösning för upplösning av surfplattor eller topptelefoner. Men kanske är jag inte så bra, spel är inte min starka punkt (kanske det är min tur).

 4. flo13 sade han

  Hallå. intressant handledning ditt ord bara för att det finns många modeller och vissa tjänar inte ens pengar. Jag har också elektronisk cigarett i mer än 6-7 månader och jag är nöjd med det. Även om du någon gång angav vätskekoncentrationen vill jag fortfarande fråga av nyfikenhet, kanske kan du berätta exakt vad som är skadligt för mig. (många när de ser mig med en elektronisk cigarett lägger de handen på huvudet, pfffffff ja du är galen de är riktigt dåliga) "de är cancerframkallande" lol, man men också de normala är cancerframkallande. Denna elektronik är farlig eftersom det är en kemisk reaktion. även om jag tycker att denna elektronik är bra för mig (min åsikt) kan det förklara oss tydligare som en jämförelse mellan en flaska av detta med vätska och en förpackning eller tio förpackningar .ps och mig också runt en månad håll en flaska

 5. flo13:
  hej. intressant handledning om din enda för den omständigheten att det finns många modeller och en del inte ens gör sitt bani.am själv för över 6-7luni elektronisk cigarett och är nöjda med det. även om du har angett i en tid av flytande koncentration Men jag undrar nyfikenhet kan berätta exakt vad är jag dem skadliga. (Många elektronisk cigarett när de ser mig med mina händer i huvudet, du är galen ba pfffffff de är skadliga dåligt) "CICA är cancerframkallande" lol, normal människa utan även de som är cancerigene.ca elektronik är farligt eftersom det är en kemisk reaktion. även om jag tror att det är jag som är bra elektronik (min åsikt) kan förklara det mer förståeligt att en jämförelse mellan en flaska av denna vätska och ett eller flera paket tio .ps och mig en månad runt omkring mig en flaska

  Om vi ​​pratar om "vilket är skadligare" vet jag inte vad jag ska svara, i alla fall tror jag inte på "fall i pressen", hur många människor dog av cigaretter och hur många elektronik?
  Det finns inga bevis som skulle vara skadligt.
  Nu blir vi lite paranoid;
  Om du ägde ett företag som tillverkar cigaretter, vad skulle du göra, skulle du inte försöka förstöra bilden av "konkurrens"? Detta är metoder som ofta används inom ekonomi, politik, samhälle etc., attackerar din motståndare, diskrediterar honom och du blir en försvarare av människors hälsa, du som säljer döden i årtionden. HYCKLERI
  Jag tror att i slutet och detta har en liten toxicitet, men jag kände inget i ett år och tre månader efter elektronisk tvärtom känner jag mig bättre, andas normalt, etc, etc.
  Bäst att följa är att inte röka alls.

 6. sklipy sade han

  Jag skulle också prova den här metoden, för hur mycket pengar jag slänger på cigaretter..Jag kunde ha en superdator :))) Fan det vet vilka metoder man ska prova, hur som helst mer för självstudien jag ska verkligen försöka se vad som kan göras så här som parentes: Jag rökte inte förrän jag var 19, högst upp "jag" hatar rökare :))) nu är alla mina vänner rökare: P .. ja äntligen tack igen för handledningen!

 7. AdrianGudus sade han

  flo13:
  hej. intressant handledning om din enda för den omständigheten att det finns många modeller och en del inte ens gör sitt bani.am själv för över 6-7luni elektronisk cigarett och är nöjda med det. även om du har angett i en tid av flytande koncentration Men jag undrar nyfikenhet kan berätta exakt vad är jag dem skadliga. (Många elektronisk cigarett när de ser mig med mina händer i huvudet, du är galen ba pfffffff de är skadliga dåligt) "CICA är cancerframkallande" lol, normal människa utan även de som är cancerigene.ca elektronik är farligt eftersom det är en kemisk reaktion. även om jag tror att det är jag som är bra elektronik (min åsikt) kan förklara det mer förståeligt att en jämförelse mellan en flaska av denna vätska och ett eller flera paket tio .ps och mig en månad runt omkring mig en flaska

  Det har förekommit något fall av dödsfall eller sjukdom där för att bevisa att felet är den elektroniska cigaretten. det finns inte igår eller idag, har det kommit till oss senare, men det pitabröd för år.
  Det finns alla möjliga teorier som lanseras även av tobakstillverkare ... Elektronik är ett verkligt hot mot deras gräsverksamhet och sedan ... de måste på något sätt hålla sina kunder nära

 8. Frantz sade han

  Cigaretter är bra utan dem är dålig.
  Inte förstå att bränna lungorna och fickpengar. Säger en före detta rökare hardcore, motsvarande 2 paket cigaretter om dagen. Jag lämnade med ingenting, bara ville och med en kollega psykolog. Jag 6 år sedan jag lämnade. Framgång. Än att röka elektroniska cigaretter, du bättre lämna. Som en jämförelse, och faktiska elektroniska cigaretter är skillnaden mellan en uppblåsbar och en bra kvinna.
  Båda gör samma sak, bara du uppblåsbara CICA och det är inte giftigt för din plånbok. Passerar över skämt, ingen rök. Bara lämna dem och basta.

 9. hagi sade han

  Cristi Hej! Som du sa att du i denna tutorial, köpte du många elektroniska cigaretter tills du lär känna dem och se att den totala hur det fungerar! Jag skulle vilja göra en video tutorial och rum! Jag vill köpa en för att filma sin HD / Full HD natur, små i alternativ och många andra specifikationer .. ivrigt väntar på handledningen! Alla de bästa!

  • Om kameror kommer snart att göra en tutorial, förväntar lager för att ange ett specifikt mönster som kommer att introducera dig.
   Det kommer att bli mer än en handledning.

 10. LiviuFlorin sade han

  ..Jag är inte rökare heller, och jag är inte heller frestad, .. men jag tittade på handledningen för jag är nyfiken på att veta om dessa små "torpeder" också!

 11. ”MÅNGA KRISTOR undrar varför rökning anses vara en synd. Det är bara att det inte nämns i Bibeln, säger de, och med rätta, för tobak kom in i Europa mycket senare, omkring 1500. Men det betyder inte att vanan att röka inte skulle vara skadlig för kroppslivet. specificera på paket) och implicit till själslivet.

  Passion i fråga är en av de mest populära bland ungdomar [1] och tyvärr blir mer inte längre behandlas som passion. Det är sant att förutom det dramatiska problemet med droger, tobak passera som ofarliga vid första anblicken. Men att säga att det finns större ondska betyder inte att mindre onda inte längre fullständighet. Idag mer än någonsin står det onda gott och det goda ont, och det är verkligen allvarligt.

  Därför finner jag det nödvändigt att klargöra några ord i kristna attityder till kroppen. Han behandlade inte längre med känsla av ansvar, ofta hör vi det sagt att endast själen betyder ... Heliga Skriften lär oss: Eller vet du inte att din kropp är ett tempel för den helige Ande, som är i dig, som du har från Gud och att du är inte ditt eget? Ni har blivit köpta med ett pris! Ära, men Gud i din kropp och i din ande, som är Gud (I Kor 6, 19-20). Rökning är synd i vår kropp tempel Anden. Church, lär vi oss att det är den mystiska Kristi kropp, som är "huvudet" de [2]. Vi drar slutsatsen att den attityd som vi har gentemot kyrkan, ses som en institution utan också som en plats, och bör vi har gentemot vår kropp, inte vårt, eftersom jag upprepar, vi köpte med ett pris.

  Och vem mellan dem att rökning och sjuk kropp, och skulle röka-n helgedom? Om man är att omdefiniera samtida, vid behov, attityder till kroppen. Han är medarbetare med själ frälsning (därav kroppslig asketism punkt: abstinens, prostrations ...) och sedan förvandlades, medarvingar med honom den eviga kungariket.

  Kristna tror och bekänna uppståndelse från de döda [3], så hur kom du föraktar kroppen som vi lever? Några elever bekände min passion gav upp röka efter att ha hört från ett kloster en demoniserad person som ropade: "Jag vill inte rökelse, tobak vill ...". Men mycket bättre för oss att lyssna till rösten av prästen än att lyssna på vad jag säger olyckligt besatt av demoner. Det tar järnvilja och hård kamp för att sluta denna passion. Som har haft passionen tobak kan inte tänka riktigt förstå vad det innebär att kämpa för att sluta. Tyvärr var min personliga erfarenhet kan jag bekräfta att denna typ inte slocknar utom genom bön och fasta (Matthew 17, 21).

  Stora samtida andliga fäder rökare Canonis som sådan, inte göra eftergifter. De älskar, medkänsla och förståelse för Christian, men inte mot sina synder. Far Theophilus Paraian vittnade om att inte låta rökaren att dela och inte ens knyta synder, vanligtvis berättar för honom: ". Vi möter när du inte är en rökare" Regel kyrka Arkimandrit Nikodim Sachelarie fördöma rökning på grund av att "du inte hunger eller törst eller värme, men det är en smutsig vana, ruin hälsa och spendera pengar fungerar denna giftiga röken. Rökning är canoniseste, som spel, med defrocking (prästen) och bannlysning för lekmän "[4].

  Fromma träffas och Siluan Athonitul en inställning för avstötning av rökning. Han säger att under en tågresa, en köpman locka honom med en cigarett. Respektfullt vägrar honom, men han börjar göra urskuldande rökning. Till slut bestämde Siluan att säga: ". Sir, innan röka en cigarett, be, säger en Fader vår" Vid denna säljare svarade: "Be innan röka, inte tycks gå alltför." Reagera, Ven Siluan Han gjorde denna iakttagelse: "Så något innan som man inte kan be netulburandu bättre är att inte göra det.

  Laurentiu Dumitru

 12. Jag har aldrig rökt, men jag trodde aldrig att det skulle ha närmat denna passion / fel och moraliskt / Christian-medan vi är i fastan.

  Så jag tror att tanken är inte att gå till elektroniska cigaretter, men vi låter all rökning.

 13. Frantz sade han

  Kamrat Laur're damm. Du rökelse blandas med heroin. Långsträckta kommentar inte säga något. Förresten, du trångsynt?

 14. cristian vattenmelon sade han

  Hej, kan du snälla göra (om möjligt) en handledning om Nano Av, om detta ryska antivirus, snälla (officiell sida: “http://www.nanoav.ru/index.php?option=com_content&view = artikel & id = 4 & ItemID = & lang = sv '
  Cristian melon med avseende

 15. adrian sade han

  Salut!

  Kan ni upplysa mig hur kan jag hålla en flaska 10 ml vätska om en rökare paket till 2 dagar, till den grad att jag tar en kamera som du har lagt fram på egen hand, med cartomizers?

  Tack!

 16. Niculae sade han

  Hallå. mycket intressant, tack för denna ganska värdefulla information du är en speciell person som vi har något att lära oss oavsett ålder ... .. Jag har en begäran. kan du skicka ett e-postmeddelande med alla komponentnamn för. deras upphandling och var mer exakt ??? Jag nämner att jag har rökt i 30 år !!! och det är som att det är dags att sluta röka ... tack så mycket för din vänlighet ... mycket framgång ..

 17. adrian:
  Salut!

  Kan ni upplysa mig hur kan jag hålla en flaska 10 ml vätska om en rökare paket till 2 dagar, till den grad att jag tar en kamera som du har lagt fram på egen hand, med cartomizers?

  Tack!

  Jag föreslår att du tar din största vätska, en flaska 30ml tror att du får en månad. Från 10ml inte riktigt förstår någonting.

 18. FÖR “Frantz”:

  Jag vet inte om du läser hela den långa kommentar som berättar mycket användbar, men inte mitt i alla fall men Laurentiu Dumitru, en ung teolog av vår zilelel.
  När det gäller mig vet jag inte vad du menar med jävel? hur som helst går jag till kyrkan, jag tror på Gud i min själ, i efterlivet, på de heliga och i synder och i dygd ... rökning är en synd och det skulle vara bra att ge upp dessa synder och andra ...
  -om jag fortfarande postade här ... vem som helst kan klicka på mitt namn "cristir" och det skickas till min webbplats där det finns 1300 böcker på rumänska gratis ... carteromaneasca-punct-wordpresspunct-com

 19. Daniela Balan sade han

  Långsamt, långsamt kommer den elektroniska cigaretten att bli framtidens cigarett.Jag har aldrig sett..uppriktigt vara tobaksodlare..och jag har inte hört heller ... eller kanske har jag inte informerat mig själv nog. Det är säkert att när jag var med mycket mindre använde mina farföräldrar mig för att plocka tobak. Jag hatade det ... det var en mardröm ... du kom i vitt och du kom ut svart ... rolig ... och det var inte så svart som var svårt att rengöra eftersom du kände den klibbigheten som var outhärdlig ... och raderna så länge som en dag med fasta..och så högt som huset eller kanske det verkade som om jag var liten..Det är säkert ... att den elektroniska cigaretten kommer att växa ... vad jag gillar med det ... ja .. felaktigt sagt -är inte det lämnar rök, det luktar, och det är bristen på tjära. Men låt oss inte glömma ... nikotin är därför också dess missbruk, liksom missbruk av gesten. Saliga är de som har gett upp allt för att vara en rökare beundrar jag beundrar dem för deras mod och ambition .

 20. Frantz sade han

  Okej, okej. vad som helst. Jag är mer cynisk, kallare, skeptiska och roade behandla människor med denna typ av centrum-n brist på kritiskt tänkande hjärna. Böcker oss på Scribd kan vi se oss, du ska inte föreslå att du, liksom trafiken. Jag togs från dig eftersom du gjort en kommentar som är ovidkommande och verkligen inte behöver moralisk Christian d gjorde en man som förmodligen är med sooo mycket yngre än mig. Om du gör något för mig och är oroade över välfärd min ande, att en överlägsen enhet uppmanar dig att hålla dina partier och diskutera din box-n strikt på ämne: kall, själlös matematiskt. Do not get me wrong-n namn, men om du vill hitta andra hoppa över gå på ortodoxi ung, till en blogg där jag får underhålla, anstöt och ljus mindre frustration hos människor. :)) Skål

 21. vara säker på att jag postat länken till smuggla nödvändigtvis för mig eftersom jag har inget intresse, inte tjänar några pengar för webbplatsen som jag gjorde med 1300 böcker, det är gratis och jag vinst: noll.

  säger att du hoppade men du är fel i dag vad som är normalt och naturligt (ett harmoniskt liv, kristna tron ​​på Gud) ses som något onormalt, den ortodoxa är fanatiker, bra ses som dåliga, ondska samt etc värden tyvärr de återförs.
  även de ortodoxa ungdomar kommer att ha ett annat liv än de hade så många ateister, kommunister gamla regimen.
  att söka det goda, att följa dygden, att söka Gud idag verkar galen i en galen värld, jag tror att du hoppas och jag vill inte förolämpa dig ... du avviker från det verkliga livet och sanna syfte: kunskap av själen, av Guds liv. du har blivit kall, utan själ, utan tro.
  -och jag gillar datorer och programvara och IT-världen, men utan att fråga och själ som vissa bilar blir kall.

 22. Patric sade han

  Jag lämnades utan elektronisk cigarett, var jag en rökare 2 paket malboror röd dag men övertygade mig hälsa, och kris, försökte jag att sluta plötsligt och jag var ff dåligt, så vi har minskat många en cigarett paketera varje vecka, undvika miljöer med rökning och alkoholkonsumtion, kaffe och energi. nu är det illamående när jag luktar cigarett men inte fördöma någon eftersom jag vet hur det är.

 23. Marian sade han

  Dessa är inte bra virus som kan ta :))
  Tur att jag inte röker :))

  Många konsumerar tobak och alkohol eftersom de säger (du är smartare om du röker och konsumerar alkohol) nu även om de vill sluta är det väldigt svårt. För det första behöver du inte göra detta för att bli bättre och mer "smart" måste du du tänker först på dig själv, inte vad andra säger, och du måste alltid tänka på vad du verkligen vill ha från livet.
  Tänk väl så även om du har råd, inte röker och dricker inte alkohol, tänka om ditt liv och framtid, innan de fprea senare.

 24. marius sade han

  Jag tycker inte att cartomizers som du har. sätta en länk där jag inte kunde hitta även jag köper det. Jag hittade batteri, cartomizers i ala vätska men inte hittat.

 25. Costel sade han

  Du kan göra en handledning om att köpa en bil GPS? Tack.

 26. AdrianGudus sade han

  marius:
  Jag tycker inte att cartomizers som du har. sätta en länk där jag kunde inte ens hitta .Baterie köpa som vi hittade, men cartomizers vätska som finns i ala inte.

  Cartomizer fanns i rökarnas lager, men tyvärr har de inte heller. hålla koll på deras webbplats kanske jag kan ta med något liknande i lager ....

 27. cristi sade han

  mer "bra människor" för att citera bra klassiker i livet :)), leta efter ingen kartomizer, inga flaskor med vätska eller jag vet vad, från och med i morgon sluta röka och redo, du blev av med problemet. Jag pratar medvetet, jag har rökt i åtta år. Jag uppmuntrar inte att röka e-cigaretter eller tobak (eller vad som helst). det kommer att bli svårt i 8-1 veckor, där jag undvek att röka platser och gå ut med pojkarna för en öl (jag kanske blir av med den här vanan :)), jag skojar ... .. tror jag) bara två veckor, och jag löste det. snälla sluta röka imorgon, gör ett försök värt och möjligt. lycka till

 28. Tobak och cigaretter = SIN självmord

  Cigaretter: ett nödvändigt ont!
  Scot demoner bara röker näsborrar och mun!

  Folks, förbarma av din hälsa! Långsam självmord! Inte bränna pengar, men tillbringade det gör allmosor att undkomma röken och hellfire!

  Alltid röka ansågs vara en synd, eftersom det är ett självmord långsam i skador på kroppen, en kalkstens ord aposteln Paulus: "Eftersom ingen någonsin har hatat sin kropp, men varje näring och värmer det" (Ef 5, 29). Rökning har gått lätt från usuraticii avgudadyrkare till de flesta kristna. Skillnaden mellan tamaiatul myrra rökelse och helig och rökte pipa eller cigaretter med tydligt ses av vem som helst, som alltför många förklaringar inte behöver. Väl kristna troende har alltid sett något djävulskt i denna passion. På grund av detta, många hus var gräl och misshandel från rökning. Hur kan jag säga till dem som röker, rök ta bort munnen när idol Moloch, har de fortfarande Guds avbild?
  Man hittade massor av ursäkter för någon dålig vana i livet. Så saker händer och rökvanor. Mannen säger ilska rök samt att skingra de mörka tankar som invaderade hennes själ. Att säga att de oskyldiga glädje kul är en cigarett ...!
  Kan vi sluta? Ja! Hur? Genom ett svårt beslut att sluta röka. Du ska veta att varje kristen lever kraftjätten, som segern är säker i kampen med laster, sökord Frälsare: "Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och över all kraft från fienden, och ingenting skada dig "(Luk 10, 19). Will är en av de tre fakulteter i den mänskliga själen, med förnuft och känsla, dessa är mannen att skilja sig från djur. Men vår vilja att vara benägna till bra och inte vara dämpad av passioner. Frälsaren säger därför: "Om ljuset som är i dig är mörker, men mörkret så mycket?" (Matt 6, 23).

 29. cristi sade han

  cristir:
  Tobak och cigaretter = SIN självmord

  Cigaretter: ett nödvändigt ont!
  Scot demoner bara röker näsborrar och mun!

  Folks, förbarma av din hälsa! Långsam självmord! Inte bränna pengar, men tillbringade det gör allmosor att undkomma röken och hellfire!

  Alltid röka ansågs vara en synd, eftersom det är ett självmord långsam i skador på kroppen, en kalkstens ord aposteln Paulus: "Eftersom ingen någonsin har hatat sin kropp, men varje näring och värmer det" (Ef 5, 29). Rökning har gått lätt från usuraticii avgudadyrkare till de flesta kristna. Skillnaden mellan tamaiatul myrra rökelse och helig och rökte pipa eller cigaretter med tydligt ses av vem som helst, som alltför många förklaringar inte behöver. Väl kristna troende har alltid sett något djävulskt i denna passion. På grund av detta, många hus var gräl och misshandel från rökning. Hur kan jag säga till dem som röker, rök ta bort munnen när idol Moloch, har de fortfarande Guds avbild? Man hittade massor av ursäkter för någon dålig vana i livet. Så saker händer och rökvanor. Mannen säger ilska rök samt att skingra de mörka tankar som invaderade hennes själ. Att säga att de oskyldiga glädje kul är en cigarett ...!
  Kan vi sluta? Ja! Hur? Genom ett svårt beslut att sluta röka. Du ska veta att varje kristen lever kraftjätten, som segern är säker i kampen med laster, sökord Frälsare: "Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och över all kraft från fienden, och ingenting skada dig "(Luk 10, 19). Will är en av de tre fakulteter i den mänskliga själen, med förnuft och känsla, dessa är mannen att skilja sig från djur. Men vår vilja att vara benägna till bra och inte vara dämpad av passioner. Frälsaren säger därför: "Om ljuset som är i dig är mörker, men mörkret så mycket?" (Matt 6, 23).

  vän, toppad med cigaretter ämne mer låt mig med citat från Bibeln. vara kort och rakt på sak.
  om du skriver 2 gånger till skriver du hela bibeln. om jag vill ha offert går jag till kyrkan. Jag är ortodox, men här är det inte "TRINITAS". Tack för att du förstår. lycka till

 30. Frantz sade han

  Jag trodde det var obalanserad singuru berättar för honom att lämna henne död ekorre. CristiR Yo, pappa, jag tror att du är mycket olycklig och frustrerad i din vardag. Jag tror att du är Ciuca slå lag med relativt vanliga människor, där du går. Om du inte gå hela flockar av Neni alla gillar dig, homo religulos balcanicus. Vad kan jag säga, jag är ledsen för dig och tråkig liv, full av rädsla och begränsningar av rädsla för Guds straff som administreras av en man i himlen.
  CristiR vad jag ska säga. Be för mig, för att rädda syndiga själ, jag är upptagen i sin egen hud testade för alla frestelser i världen.

 31. Pityc sade han

  Prova "BIANSI IMIST v2" -förstärkaren så blir du mycket mer nöjd med vad du röker just nu ...

 32. "I en tid av bedrägeri, talar sanning är en revolutionär handling." [G.Orwell] "

  i en galen värld där värden återförs till vara bra att vara med Gud utgör något utöver det vanliga, att vara emot något onormalt passioner i denna värld.

  att vara kortfattad och rakt på sak: Jag tror inte att de var tvungna att göra en sådan handledning för att för att främja en last, en passion (cigarett, tobak, rökning i allmänhet) verkar inte naturligt, normal i alla vyer .

  Jag uppskattar denna webbplats och handledning om världen och det är för mig att de har varit till nytta för många av dem, men den här guiden om cigarett inte tror att de har att (särskilt i fastan).
  du gör bättre självstudier om Photoshop cs5 (ca 10-15 inte 1-2), illustratör, indesing, flash cs5, corel draw (upprepa 10-15 för varje stor mjukvara), php, dreamweaver, actionscript, javascript samla över 50 handledning från enbart denna fantastiska och kraftfulla programvara.

  går tillbaka till rökning ändå ...

  Hälsopåverkan TOBAK:
  Det är känt att tobak genom sina många giftiga föreningar, direkt påverka människors hälsa, står för ett brett spektrum av sjukdomar som kan vara akut eller kronisk karaktär.
  Cigarettrök är en blandning av organiska och oorganiska föreningar som produceras genom förbränning av tobak och tillsatser. Bland dem var tjära (tsar) som exponerar rökaren till en ökad risk för. lungcancer, emfysem och bronkial störningar. Det består av över 4000 kemikalier, inklusive mer än 60 ämnen som är kända som cancerframkallande. Några av dessa ämnen producera hjärt- och lungsjukdomar och alla kan vara dödlig. Tillsammans med tjära i cigarrettrök ange sammansättning och andra ämnen som cyanid, bensen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniak, och en rad giftiga gaser: kolmonoxid och kväveoxid. Emellertid är föreningen huvud cigarettrök nikotin vars kemiska struktur är beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Eftersom väte lipo-löslighet och flyktighet av dess nikotin kommer in i kroppen via transkutan, transmukosal och luftvägarna. När du har angett cirkulationen, är det distribueras i alla vävnader och organ, inklusive bröstmjölk (mjölk kan innehålla upp till 0,5mg Rökare nikotin / l). Av rökning, nikotin samlats i kroppen under dagen och på natten kvarstår. Därför har de som röker eller tuggar tobak är utsatta för effekterna av nikotin på för 24 timmar.

 33. cristi sade han

  cristir:
  att vara kortfattad och rakt på sak: Jag tror inte att de var tvungna att göra en sådan handledning för att för att främja en last,
  TOBAKS effekter på hälsan: Det är känt att tobak genom sina många giftiga föreningar, direkt påverka människors hälsa, står för ett brett spektrum av sjukdomar som kan ha akut karaktär eller cronic.Fumul cigarett är en blandning av organiska och oorganiska föreningar produceras genom förbränning av tobak och tillsatser. Bland dem var tjära (tsar) som exponerar rökaren till en ökad risk för. lungcancer, emfysem och bronkial störningar. Det består av över 4000 kemikalier, inklusive mer än 60 ämnen som är kända som cancerframkallande. Några av dessa ämnen producera hjärt- och lungsjukdomar och alla kan vara dödlig. Tillsammans med tjära i cigarrettrök ange sammansättning och andra ämnen som cyanid, bensen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniak, och en rad giftiga gaser: kolmonoxid och kväveoxid. Emellertid är föreningen huvud cigarettrök nikotin vars kemiska struktur är beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Eftersom väte lipo-löslighet och flyktighet av dess nikotin kommer in i kroppen via transkutan, transmukosal och luftvägarna. När du har angett cirkulationen, är det distribueras i alla vävnader och organ, inklusive bröstmjölk (mjölk kan innehålla upp till 0,5mg Rökare nikotin / l). Av rökning, nikotin samlats i kroppen under dagen och på natten kvarstår. Därför har de som röker eller tuggar tobak är utsatta för effekterna av nikotin på för 24 timmar.

  Jag var tvungen att skriva denna punkt från början, inte alla polologia du uppträdda några inlägg ovan.
  Enligt min åsikt: skriv inte dum som de som nämns ovan. Tack.

 34. cristi sade han

  cristir:

  TOBAKS effekter på hälsan: Det är känt att tobak genom sina många giftiga föreningar, direkt påverka människors hälsa, står för ett brett spektrum av sjukdomar som kan ha akut karaktär eller cronic.Fumul cigarett är en blandning av organiska och oorganiska föreningar produceras genom förbränning av tobak och tillsatser. Bland dem var tjära (tsar) som exponerar rökaren till en ökad risk för. lungcancer, emfysem och bronkial störningar. Det består av över 4000 kemikalier, inklusive mer än 60 ämnen som är kända som cancerframkallande. Några av dessa ämnen producera hjärt- och lungsjukdomar och alla kan vara dödlig. Tillsammans med tjära i cigarrettrök ange sammansättning och andra ämnen som cyanid, bensen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniak, och en rad giftiga gaser: kolmonoxid och kväveoxid. Emellertid är föreningen huvud cigarettrök nikotin vars kemiska struktur är beta-pyridyl-N-pyrrolidin. Eftersom väte lipo-löslighet och flyktighet av dess nikotin kommer in i kroppen via transkutan, transmukosal och luftvägarna. När du har angett cirkulationen, är det distribueras i alla vävnader och organ, inklusive bröstmjölk (mjölk kan innehålla upp till 0,5mg Rökare nikotin / l). Av rökning, nikotin samlats i kroppen under dagen och på natten kvarstår. Därför har de som röker eller tuggar tobak är utsatta för effekterna av nikotin på för 24 timmar.

  bara var tvungen att skriva denna punkt, gör allt du uppträdda några inlägg ovan.
  Enligt min åsikt: att avstå från sådana kompositioner. Tack.

 35. cristir:
  "I en tid av bedrägeri, talar sanning är en revolutionär handling." [G.Orwell] "

  i en galen värld där värdena är omvända för att vara med det goda, att vara med Gud är något ovanligt, att vara emot passionerna är något onormalt i denna värld ... ..

  Ingen främjar cigaretter, tobak, nikotin eller defekt själv har du missförstått syftet med den här guiden.
  Vi kan inte göra att det är detta fenomen, kan vi inte sätta smuts under mattan.
  När man röker, röker många människor, oavsett om de marknadsför cigaretter eller inte. Narkotika marknadsförs inte heller, och ändå ....
  Denna metod kan hjälpa människor att göra besparingar, undvika punkt informera dem bättre samtidigt och kan eliminera vissa besvär / biverkningar som orsakas av vanlig cigarett.
  Jag talar inte inom citationstecken, jag talar av erfarenhet!
  Jag vill tala om religion, den här webbplatsen inte hantera det.
  Om du har något att lägga i framtiden, något nyttigt, något konkret, posta om inte vänligen avstå.

 36. cristi sade han

  Det fungerade inte den första och skrev igen. Vänligen administratörer att ta bort den sista inlägget. Jag ber om ursäkt. Jag misstänker att är laddad server. lycka till alla

 37. "De komplexa effekterna av nikotin i kroppen förklaras av förekomsten av en exciteringsfas, följt av hämning, manifesterad i olika system, men särskilt på nervsystemet. På denna nivå producerar nikotin ett tillstånd av mental upphetsning, eufori, minskning av hunger och trötthet; den hämmande effekten manifesteras särskilt på andningscentret. I vissa fall kan döden inträffa före inhibering av andningscentret genom läkning (förlamning) av bröstmusklerna som är involverade i andningsprocessen. I små doser, genom att stimulera vagusnerven, orsakar nikotin bradykardi (minskar hjärtfrekvensen) och i höga doser, genom att stimulera hjärtat sympatiska ganglier, orsakar takykardi (hjärtfrekvens över 80 slag / minut). Den första dosen nikotin ger ett tillstånd av agitation och uppvaknande, nästa doser ger en känsla av lugn och avkoppling.
  Nikotin har en stor kapacitet att producera Addict (addiction), på ett sätt som liknar kokain och heroin, som producerar en urladdning av adrenalin från binjurebarken. Det stimulerar det centrala nervsystemet och andra endokrina körtlar (inre sekretion), som orsakar en plötslig frisättning av glukos. Som sagt, är stimuleringen följt av depression och trötthet, vilket gör det rökaren och försöka hantera och mer nikotin. Nikotinberoende är manifesteras genom uppkomsten simpomelor tillbakadragande när en person försöker att sluta röka. De viktigaste symptomen på abstinens nikotin representeras av ångest (tillstånd av rädsla pt. Överhängande fara verkliga eller inbillade), huvudvärk (huvudvärk), sömnsvårigheter, irritabilitet, nervositet, rastlöshet, hunger, koncentrationssvårigheter, magbesvär , huvudvärk, trötthet, begäret. En studie visade att när en kronisk rökare inte röker för 24 timmar, visar han höga nivåer av fientlighet, ilska och aggressivitet och låg socialt samarbete. Människor i tillbakadragande efter rökning kräver en längre tid för att återfå känslomässig balans störs efter några stressiga situationer. Under perioden av avhållsamhet och / eller när du känner suget att röka, visar rökare avbrott i ett brett spektrum av psykomotoriska och kognitiva funktioner såsom språkförståelse.
  Har du någonsin undrat varför rökare hostar? Här är förklaringen: Cigarettrök innehåller ett antal kemikalier som har egenskapen att irritera luftvägarna och lungorna. När en rökare andas in dessa ämnen försöker hans kropp att skydda sig genom att producera slem och eliminera dem genom hosta. Morgon hosta av rökare har flera orsaker. Normalt hjälper cilier som foder slemhinnan i luftstrupen och stora bronkier att ta bort rester från lungorna. cigarettrök saktar ner deras funktion så att några av de skadliga ämnen som har kommit in i lungorna genom att andas in cigarettrök finns kvar och slem stagnerar i luftvägarna. Under sömnen återhämtar sig vissa cilier och blir funktionella igen. Efter att ha vaknat hostar rökaren eftersom lungorna försöker rensa sig från de ”gifter” som ackumulerats dagen innan. Efter långvarig exponering för cigarettrök förlorar cilia sin funktion permanent. Då är rökarnas lungor mer utsatta än tidigare, särskilt för den skadliga effekten av virus och bakterier i miljön. "

 38. cristi sade han

  lasaneeeeeee, lasaneeeeeeeeeee. kompis du är en förlorad sak. Jag ser att ni insisterar. Jag antar att alla förstod din synpunkt. inte skriva (copy / paste) netto 10 sidor med allt du hittar om rökning. inte insistera. if (stress om) Jag insisterar idiot.

 39. cristian sade han

  Elektroniska cigaretter, nikotinplåster och andra dotterbolag till dessa som faktiskt inte hjälper om du vill sluta röka (mer korrekt sagt till rökberoendet). Rökning avges plötsligt och omedelbart. Det är sant att de första två veckorna kommer att vara ganska svårt. Men om du går över dem är det ett stort steg framåt. Dessa saker förlänger bara illusionen. Jag rökt i 2 år och jag slutade en dag efter att ha läst en bok. Hennes namn är "Äntligen icke-rökare. Allen Carrs enkla metod ", skriven av Allen Carr. Om du vill sluta röka, läs den här boken. Det kostar 7 RON.
  PS Mycket viktigt - inte bläddra i boken innan det citi.Bafta!

 40. AdrianGudus sade han

  cristian:
  Elektroniska cigaretter, nikotinplåster och andra dotterbolag till denna effekt hjälper inte om du slutar röka (rättare missbruk av rökning) .För sluta röka plötsligt och instantaneu.E är sant att de första 2 veckorna kommer att vara tillräckligt dificile.Dar om du går över dem detta är ett stort steg inainte.Lucrurile endast förlänga amagirea.Eu 7 år jag rökt och jag lämnade en dag efter att ha läst en carte.Numele dem är "äntligen, nonsmoker. Allen Carrs enkel metod "skriven av Allen Carr.Daca vill sluta röka läsa den här boken. Costa 20 RON.
  PS Mycket viktigt - inte bläddra i boken innan det citi.Bafta!

  Det finns också gratis på Scribd. Någon gav mig adioboken. En ljudfil som du slänger i ljudspelaren och någon läser boken åt dig ... culma, var också på rumänska.
  Även om jag läste och lyssnade på hela boken fick jag inte sluta. Det var inget nytt, jag visste allt jag hörde länge och jag var redan medveten om det. Jag anser att det är en bok för tantalum ... för dem som är psykiskt utvecklingsstörda ...
  Inget brott .... det är bara min åsikt .... även elektronik hjälpte mig att spara pengar för att inte tala om att mitt verkliga mål inte är att sluta röka utan att röka billigare ....

 41. Doru sade han

  Mycket, mycket varmt !!! Tack Cristi hela mitt hjärta! Jag ville verkligen att köpa elektroniska cigaretter men visste inte vad man ska ta, så att de misslyckas.

 42. Doru sade han

  Detta ämne är mycket intressant och jag ber er om ni kunde tala om för oss à jour med vad som verkar och är bättre

 43. och det halm och reserv vätska utan nikotin?

 44. adrian sade han

  tack

 45. Doru sade han

  2 veckor Jag passerade den elektroniska cigaretten och är mycket multumit.Multumesc Cristi

 46. marius sade han

  Vi hyllar. Även elektronisk rök ungefär ett år efter att jag köpte från denna tutoral Fumeazaok exakt slutliga kombinationen som Cristi presenterade hennes sista, pass-thru 1000mah batteri som, atomizer Ego-c + piller atomizer. Verkligen förändrats till det bättre och att batteriet är exceptionell smak. Men allvarligt problem är att förlora en hel del lichid.Mai 2 rakt igenom sticklingar från botten där den kombineras med batteri. Och när jag säger springa, springa från buzunaru fläck. Jag tror genom hålet bakom piller flödena.

  Cristi, om du använder samma cigarett eller har du haft sådana problem? Lösningar? Tack.

 47. AdrianGudus sade han

  marius:
  Vi hyllar. Även elektronisk rök ungefär ett år efter att jag köpte från denna tutoral Fumeazaokexact slutliga kombinationen som Cristi presenterade hennes sista, pass-thru att 1000mah batteri, atomizer Ego-c + piller atomizer. Verkligen förändrats till det bättre och att batteriet är exceptionell smak. Men allvarligt problem är att förlora en hel del lichid.Mai 2 rakt igenom sticklingar från botten där den kombineras med batteri. Och när jag säger springa, springa från buzunaru fläck. Jag tror genom hålet bakom piller flödena.

  Cristi, om du använder samma cigarett eller har du haft sådana problem? Lösningar? Tack.

  Mellan basen av könen (som desfileteaza) och kon bör inte förbli något utrymme. Konstig kon bas hårt du kan för att etanjezi piller läpp ligger kon inuti. Desemenea slutmontering (bas + atomizer + con) mycket väl skruvad (inte alltför hårt) batteri. När grindarna cigarett i fickan, placera munstycket cigarett patron ner.

  • marius sade han

   Tack Adi respons. Men vi alltid tight jag bestämt nog och fortfarande var i landet curge.Daca ta mig en liten hals med dem från Fumeazaok men så gör jag.

 48. Doru sade han

  Ändra tätningen tanken

 49. Alexander Ababei sade han

  Hej Cristi. Jag vill köpa precis som du. Så från vapers (.ro) batteriet - passera, cirka 100 lei, från Fumeaza ok (.ro) röka kartomizer cirka 40 lei (eller finfördelare att du fortfarande berömmer det så mycket att det är vackert: )? ), flytande 30 lei, behöver du inte en patron eller reserv eller vad heter det? Kan du berätta exakt vad jag behöver? Jag vill göra mig som dig, i bitar. En sak till, om något nytt och bättre än detta kom upp, kan du berätta för mig? Tack så mycket.

  • Alexander Ababei sade han

   Jag tog. Tack så mycket för handledningen (jag fick min vackra sprejflaska, eGo-C 1000, eller som flytande turkiska Tobak denna person där, smak Voronet). 170 lei. Mycket högt.

 50. Doru sade han

  Eftersom Cristi jag lyckats passera precis som jag använder den elektroniska cigaretten istället cliromizoare Atomizer, cartomizers

 51. cipy sade han

  Det kom till mig idag DK-vätska elektronisk cigarett + TAB. Cigarett är mycket nöjd mindre vätska verkar som smakar som svettiga strumpor :) Jag in i min mun idag ingen analog även om jag har kvar i förpackningen har köpt ett par månader jag tror jag ska avsluta det i kväll att det ska fungera och jag tror inte jag kommer att köpa andra analog. Tack Cristi, om inte skulle du fortfarande att kasta en massa pengar på analog.

 52. resisc sade han

  cipy:
  Det kom till mig idag DK-vätska elektronisk cigarett + TAB. Cigarett är mycket nöjd mindre vätska verkar som smakar som strumpor svettas, jag lägger ingen analog idag i munnen även om jag har lämnat några i paketet köpte månader jag tror jag ska avsluta det i kväll mitt jobb och jag kommer inte att köpa andra analog. Tack Cristi, om inte skulle du fortfarande att kasta en massa pengar på analog.

  Skicka mig en länk med vad du köpte inte posta problem [e-postskyddad] eller om du inte bryr sig någon här. tack

 53. Romica sade han

  tack vare denna videohandledning började jag röka elektronisk cigarett särskilt ego-c. Jag skulle vilja lägga till en ny produkt som nu har dykt upp på marknaden mycket bättre än ego-c. det handlar om Vivi Nova Clearomizer med en TH och arom klart överlägsen det gamla ego-c. mycket lätt att forma, mycket mer flytande, piller förändras mycket lätt, jag blev imponerad från första försöket. Jag uppmanar dig att prova det också. Tack igen för det här underbar videohandledning ...

 54. AdrianGudus sade han

  Romica:
  Videotutorial acestiu eftersom jag började röka elektronisk cigarett ego-c.as särskilt vilja lägga till en ny produkt som förekommer på marknaden nu bättre än ego-c-ul.este om ClearomizorulVivi Nova med aromatiska TH redan överlägsen den gamla ego-c.foarte lätt modding, mycket mer vätska, piller förändring mycket lätt, jag var imponerad från första incercare.va inbjuder att prova en gång och voi.inca Tack för denna underbara Videotutorial ....

  Jag rekommenderar dig så (tyvärr neservisabil): http://www.youtube.com/watch?v=v-98fePn9Tc

 55. corleone sade han

  Denna video tutorial som storlek har en upplösning på 1920X1080 och 53 59 minuter och sekunder. Och jag bryr mig för att du upp på YouTube och hur snabbt. Återigen skulle jag vara intresserad storlek, i samband med lastning och lastning hastighet. Tack för svaret.

 56. pop Florin sade han

  cipy:
  Det kom till mig idag DK-vätska elektronisk cigarett + TAB. Cigarett är mycket nöjd mindre vätska verkar som smakar som strumpor svettas, jag lägger ingen analog idag i munnen även om jag har lämnat några i paketet köpte månader jag tror jag ska avsluta det i kväll mitt jobb och jag kommer inte att köpa andra analog. Tack Cristi, om inte skulle du fortfarande att kasta en massa pengar på analog.

  välkommen

  Jag köpte min
  - Mod Vamo Vapez VV + VW
  - Panasonic 3100mAh NCR18650A batteri
  - Clearomizer Vivi tank CC Vapez
  - flytande Dekang 5 * 5 - PG - 18 mg smak av tobak med en aning hasselnötter / valnötter
  Ok..insa e cigarett vätska smakar hemskt ... Jag kan inte andas så ..

 57. Jag gav upp och electronica i oktober
  @Pop Florin - Jag rekommenderar Vapez-vätskor från vapers.ro

 58. pop Florin sade han

  pop FlorinHallå

  Jag köpte min
  - Mod Vamo Vapez VV + VW
  - Panasonic 3100mAh NCR18650A batteri
  - Clearomizer Vivi tank CC Vapez
  - Dekang5 * 5 flytande - PG - 18 mg tobakssmag med hasselnöt / valnöt
  Ok..insa e cigarett vätska smakar hemskt ... Jag kan inte andas så ..

  mellan Trimpe Jag köpte en vätska Dekang VG och jag har ändrat en av 2.8 motstånds ohm och allt är ok

 59. Cristi super bravo videotutorialul

Returlänkar

 1. [...] I två slag och tre rörelser klonade de tekniken för att sälja den billigare till oss. För en tid sedan presenterade jag flera modeller av elektroniska cigaretter. Där förklarade jag för dig hur dessa cigaretter fungerar och vilka är de viktigaste teknikerna. Sedan dess […]

Tala Your Mind

*